עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Eli_1982,

קטע נחמד ;D

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Vaz,

יש לי סמסונג 655 הישן ההוא הקטן כבר איזה 3 שנים ואני מרוצה ממנו , לא מעניין אותי כל השטויות שיש בפלאפונים רק לדבר נטו. הבעיה שהוא נרטב לי לפני שבוע ונהרס - בהתחלה הכפתורים לא עבדו אחרי איזה יום ייבוש בשמש - חזר לעצמו , וכל השבוע עבד וביום חמישי התפגר סופית : המכשיר נדלק , הסים מזוהה אבל אף כפתור לא מגיב כנראה בגלל הנזק של המים. עכשיו מה אני עושה ? איך אני משיג מכשיר אחר ? הסים שלי הוא דור ראשון או 2.5 נכון ? יש סיכוי להשיג עדיין samsung 655 ? כשהייתי חייל הוא עלה לי 400 שקל סה"כ נראה לי. הבנתי מאורנג שאם עברה האחריות - עברו 3 שנים נראה לי , אז אני צריך לשלם על התיקון. ושבעקרון יש להם תיקון : הם שולחים לתיקון ומביאים לי מכשיר חלופי בנתיים בחינם למשך יומיים. מה אני עושה ? …

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אני מתכוון לדוגמא לפסוקית תאור כוללת,פסוקית נושא כוללת,פסוקית נשוא כוללת, פסוקית לוואי כוללת,פסוקית מושא כוללת תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by psxr,

המחשב שלי החליט לפתוח בשביתה, מה שאומר שהגיע הזמן לקנות חדש השאלה היא איפה ? החנויות שאני מכיר ברמת גן ויש לי ניסיון איתן הן ksp וlogicpc שלכל אחת מהן יתרונות וחסרונות. בksp המבחר לא משהו אבל כמעט כולו במלאי והיחס לא משהו כשקניתי שם כמה דברים קטנים האיש מכירות התנהג כאילו שהוא עושה לי טובה שהוא מוכר לי משהו בפחות מ10K. בlogic לעומת זאת קיבלתי אחלה שרות כל פעם שקניתי משהו אבל כמעט כל מה שמופיע באתר לא במלאי וצריך לחכות והמחירים הרבה יותר גבוהים. השאלה היא האם יש חנות מומלצת ברמת גן (אולי גבעתיים) או שצריך להתפשר על מחיר/שרות בין logic לksp או שלקנות רחוק מהבית שזה משהו שאני ממש לא רוצה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by marlboro,

אם אני קונה עוד חבילה אז יש לי במקום עוד 60G עד שאני מנצל אותם ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  6. Started by cateye,

מפעם לפעם אני שומע אנשים שלא טוב להם עם הביטוח וכו' ותמיד כששאלתי למה אתה לא עובר, התחילו כל מיני "תירוצים" : אין לי זמן...אין מקום טוב...מה? להתחיל לחפש אין לי זמן. רציתי לדעת איך זה לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. היי קיבלתי טופס במקום העבודה שלי שאני צריך להעביר לרופא תעסוקתי,אני בקופת חולים מכבי מה התהליך. תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש רופא עיניים פרטי טוב, מכיוון שאני לא יודע עד כמה האתרים של הרופאים הפרטיים נכונים במידע המפורסם אני מחפש פורום שיש בו מידע אמין ונכון על רופאי עיניים. אני לא מפחד לשלם למישהו שיפתור את הבעייה שלי, אני כן מפחד לשלם למישהו שיעשה את זה לא נכון. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. זה קרה לי כבר הרבה פעמים... מתי שאני רואה דם, אני מתחיל לראות נקודות שחורות, אפורות, מרגיש שהגוף חלש, קשה לי להזיז את הגוף, אני נשכב או מקיא או מתעלף. אני צריך דרך להתגבר על זה, למי שזה כבר קרה מוזמן להגיב.

• 33 תגובות
    • 6.8k צפיות
  10. עם איזו תוכנה או\ו CODEC אתם משתמשים להדבקת כתוביות או סתם המרת וידאו? אני כרגע מחפש את התוכנה המהירה ביותר (כמובן שתומכת ב-QUAD) והאיכותית ביותר (הבנתי ש-H.264 הוא הקודק המוצלץ ביותר לשימוש). מה אתם אומרים? מה הכי מומלץ? כעיקרון יש לי כבר תוכנה שאיתה אני מחליט על הCODEC שיעשה את ההמרה... בחרתי ב-FFDSHOW על 95 איכות (SINGLE PASS - QUALITY). יש משהו יותר טוב מ-FFDSHOW? מצטער על החפירות...

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

תלחצו על "Watch in HD" למקסימום חוויה! זה הולך להיות פצצה של סרט!

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  12. חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי, מישהו יודע? לפני שאתם רושמים או לא רושמים את האימייל אולי תוכלו לענות לי על שאלה אחרת, אם אני משדרג את האימייל HOTMAIL.CO.IL לאימייל של .COM או של LIVE האם רשימת אנשי הקשר שלי במסנג'ר צריכה לאשר אותי מחדש? האם ניתו להחליף אימייל של מסנג'ר בלי שכל הרשימה תצתרך לאשר אותי מחדש?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by benor,

פרסמו את ה- Lyrics שלכם. אלה השירים הנבחרים שאני הכי אוהב. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&batch_id=U0d3K3BBNDRtMEozZUE9PQ

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  14. Started by david32,

אני בעל חשבון חייל בלאומי. בקיצור בגלל טעות בחישוב (שמסתבר שיצאה די קריטית) יוצא שאני איכשהו עברתי את המסגרת אשראי שלי ב 107.4 שקל . מה שמוזר לי זה שאאל"ט אם החיוב שאני הולך לעשות הולך לעבור את המסגרת שלי - אי אפשר לחייב. מוזר לי שהצלחתי לשלם באשראי למרות שעם הסכום הזה עברתי את המסגרת. יש פה למישהו ניסיון עם זה? מה הולך לקרות (יבטלו לי את העסקה או שיורידו לי פשוט יותר מהמסגרת בחודש הבא?)?

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. הכנתי רשימה של חנויות בסגנון של DX. למי שלא מכיר, מדובר בחנויות מהונג קונג שמוכרות בעיקר גאדג'טים, אביזרים למחשב ולסלולרי, נגני מוזיקה ושאר התוצרת הסינית. היתרונות העיקריים של החנויות האלו הם שניתן להשיג שם מוצרים שקשה למצוא או שלא נמכרים בארץ, ושהמחירים בדרך כלל נמוכים משמעותית ממחיר מוצרים דומים בארץ, לפעמים תוך התפשרות על האיכות ולפעמים לא. משלוחים לארץ מהחנויות האלו הם לפעמים חינם (כלולים במחיר של המוצר) ולפעמים עולים 2-5 דולר. כל מה שכתוב כאן מבוסס על הניסיון האישי שלי, שכולל בערך 4 שנים של קניות בשווי של אלפי דולרים (אני לא מכור, אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה ). אם מישהו רוצה לתקן או להוסיף דברים שיכתוב ואני אעדכן בפוסט המקורי. Deal Extreme או בקיצור DX. ללא ספק …

• 41 תגובות
    • 23k צפיות
  16. Started by Mozeliko,

האם המפרט שנמצא בקטגוריה של 2000 ש"ח לעבודה משרדית, נחשב כמחשב 64 ביט ? האם מומלץ להתקין מערכת הפעלה 64 ביט במקרה זה ? (ויסטה או אקספי 64 ביט) ואם לא, אז מה כן נחשב 64 ביט ?

17. Started by TaMiRn2,

שלום הגיטרה שלי טיפה מזמזמת כשאני מנגן... במיוחד במתרים הגבוהים (במיקום הפיזי) עכשיו רציתי לדעת שני דברים... עכשיו אין לי כוח לקחת אותה לחנות למרות שהוא אמר שהוא יסדר את זה בחינם כי זה חצי שעה נסיעה... וגם זאת יכולה להיות אחלה היתנסות בשבילי... א. להגביהה את המיתרים או לכופף את הצוואר שלה? ב. איך לעשות את זה? (גיטרה עם גשר צף...) תודה רבה! טמיר

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  18. סתם מעוניין לדעת ,אולי יהיה אפשר לארגן איזה טורניר ככה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by pain_killer12,

חבריה, יש לי שאלה, אנא מי שיודע שיענה ומי שלא שפשוט לא יגיב בת'ראד הזה. אני צריך לטבול במקווה 21 יום החל מהשבוע הבא. רציתי לשאול האם אני יכול לגעת בחברה שלי במהלך 21 הימים האלה או שזה הורס את הטהרה של המקווה? אם הת'ראד לא מתאים לפה, אנא נתבו אותו למקום הנכון, תודה. תודה מראש לכל העוזרים והעונים.

• 78 תגובות
    • 5.4k צפיות
  20. שלום, הציעו לי ללכת לפרויקט של חיל האוויר "מרום טכנולוגי" ששיך לחיל האוויר. שזה אומרי לימודי הנדסאי ( יג יד) זה המסלול http://www.iaf.org.il/Templates/General/General.aspx?lang=HE&lobbyID=70&folderID=1505&subfolderID=70&docfolderID=1509&docID=23966 שח"ק אני חושב שקוראים לזה. (עריכה: בעצם שחק זה לבוגרי טכנולוגי עם 7 יחידות.. אבל הבנתי שבסוף מגיעים לאותו המקום) יש פה משהוא שמכיר את המסלול, או שסיים אותו? שווה לעשות אותו?

• 5 תגובות
    • 12.8k צפיות
  21. קיבלתי מנילה לאינטרנט אני ממש לפני גיוס.. אני צריך לבחור כמה שיותר מהר את אחד מאלה חיל האוייר תקשוב חימוש טכני ותיאום וקישר ולמערכת הבטחון לתקשוב יש עדיפות כי זה ליד הבית אבל לאן כל הנראה ישבצו אותי שם? עם לא עברתי מיונים ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by kobi_sion,

במעבר על המפרטים הממולצים לא ריתי את ה icore 7 למה הו משמש? ולמה לא מופי במפרטים ?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by simbbam,

היי, לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הבעיה שלי אז אני פשוט אשים אותה בכללי יש לי תיקיות סרטים במחשב, שההגדרה בהן היא שרשימת הסרטים תוצג בתמונות ממוזערות. אני נתקל בבעיה שגם נתקלתי בה במחשב הקודם שלי - ביום בהיר אחד הסרטים מסרבים להציג את עצמם בתמונות ממוזערות ועל כולם יש סמל של נגן הווינדוס.... למישהו יש מושג איך לעזור לי?? תודה.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  24. Started by AndreY`,

אהלן אפשר להזמין סכינים מחול? כמו של kershaw,sog,benchmade,spyderco ? למשל להזמין את הסכינים האלו באיביי, או מהאתר של החברות האלו..זה אפשרי? מכיוון שזה נחמד לנשק, אני חושב שיהיו דיי הרבה בעיות עם הדברים האלו למי שלא יודע למה אני מתכוון, תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.