כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
הקליפ: http://www.publiweb.com/service/haiducii_dragostea_din_tei.html רומני מטורף בביצוע עוד יותר מטורף לשיר: http://www.oferporat.com/pureserver/movies/xtc.wmv תהנו
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי באיזה אתר את זה : "אגרת הטלוויזיה של רשות השידור היא עבור הרשות להחזיק ברשותך מקלט טלוויזיה, ולא עבור שידורי רשות השידור כפי שהציבור הוטעה לחשוב. מקלט טלוויזיה מוגדר בחוק כמכשיר הכולל מכוון (טיונר לתחנות) ומסך לתצוגה. אם תנטרל את הטיונר, יחשב המכשיר ל"מוניטור ווידיאו" שאינו חייב באגרה. כיצד בכל זאת תצפה בטלוויזיה ללא טיונר? באמצעות הטיונר הקיים במכשיר הווידיאו-טייפ או בממיר של חברת הכבלים או בממיר של חברת הלווין - וזאת אם דגמי המכשירים שברשותך מאפשרים חיבור כבל אודיו-ווידיאו ביניהם. עושים כך: 1. וודא תחילה שלטלוויזיה שברשותך יש כניסות אודיו-ווידיאו (כמעט לכולן יש, בוודאי שלחדשות). 2. גש לטכנאי שירות מוסמך ובקש שינטרל או יוציא את הטיונר מהטלוויזיה מבלי לפגוע בשא…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מממ אז ככה, אני יודע בגדול מה יהיה אבל יש כמה דברים שאיני יודע, מישהו פה יודע איזה צורות צריך לסרטט במבחן הקורדינאציה? אני יודע שאמורים לסרטט עיגול, אז השאלה היא איך?!? בבקשה מישהו שהיה שיספר לי מה יהיה ושיתן טיפים, וגם יגיד איך עושים את העיגול הזה??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... מישהו מכיר שמות של קיבוצים באיזור נתניה והסביבה ? אני פשוט מנסה להיזכר בשם של אחד מהם ולא מצליח... אז זה ממש יעזור אם תזרקו את כל השמות של הקיבוצים באיזור שאתם מכירים... thanks...
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני חדש כאן חברה.מקווה ללמוד הרבה! תעשו לי איזו היכרות קצרה עם המנהלים והאתר. תודה!
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
פריט זה צריך להכנס למלאי ביום שלישי 10 אוגוסט, 2004 אם העיצומים במכס ימשיכו צפו לפריט זה לא לפני 2007 חח מצחיקים אלה.. תשחירו את המילים כדי לראות סתם ככה זה לא מושחר https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=124&products_id=2295
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/7/ART/760/902.html ;D דרך אגב עם אני כבר מסתלבט עליכם: מארגני פסטיבל "מוסיקת הים הבלטי" שנערך בשבדיה, התפלאו לגלות שהסבון הנוזלי נעלם במהירות מהשירותים הניידים שהוצבו במקום.. כבר ביום השני לפסטיבל לא היה סבון נוזלי יותר בשירותים סיפר בעל חברת השירותים הניידים שדאג להביא לא פחות מ-65 חדרים כאלה. בדיקה מהירה העלתה שלא מדובר באובססיה של השבדים לרחוץ ידיים בתדירות כה גבוהה, הם פשוט השתמשו בסבון שמכיל 62% אלכוהול כדי לשדרג את המשקאות התוססים שמכרו בפסטיבל..ולמה? בממשלת שבדיה יש מדיניות קשוחה ביותר בכל הנוגע למכירת אלכוהול כולל בירה לצעירים עד גיל 18 מה שלא היה כ"כ מפתיע שהצעירים חיפשו דרך מקורית לעקוף את המדיניות. אגב, נערה בת 14 הובהלה לבית חולים…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מידע על היחידה? אולי אתר רשמי שלה או משהו כי אני לא מוצא ויש לי כמה שאלות: יש גיבוש ליחידה או שצריך לעשות גיבוש של שייטת או משהו? כמה שנים קבע חותמים בה?
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש ויכוח..... מה יותר עדיף מבחינת ביצועים ואיזה מכונה בסה"כ חזקה יותר מבחינת ביצועים (עם דגש חזק על ביצועים גרפים)... טוב, הנה המפרט מחשב: ASUS P4C800 Intel P4 3.2 GHz Kingston PC3200 512 MB X2 Asus ATi Radeon 9600XT Maxtor 120 GB SATA צורבים וכאלה זה לא ממש עקרוני... עכשיו אני צריך תשובה חדש משמעית איזה מכונה יותר חזקה....
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש חנות קרובה יחסית למקום שאני גר (כפר-סבא). על איזה חנות אתם ממליצים? (מנסיון כמובן, לא שמועות) קריטריונים: 1) שירות 2) מחיר 3) קרבה לכ"ס (נתניה בצפון, רמת-גן, גוש דן בדרום) איל למיר מחשבים (הרצליה) אגב?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש חנות מחשבים פיזית (לא באינטרנט) אני יוכל ללכת אליה ולהחזיק את כל המחשבים הניידים ביד... אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לפני שאני קונה אתל המחשב אני מעוניין והחזיק אותו, להקליד עליו, להרגיש אותו... אני מחפש חנות שמחזיקה כמה שיותר חברות ושיש בה מבחר כמה שיותר גדול... אז אני מקווה שאתם תדעו לאן להפנות אותי... בתודה ניר
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה נשמע? הרבה זמן שלא בקרתי פה. כמו כן, פספסתי את המפגש ה-11, שממש רציתי לבוא, אך הייתי בצפון.. :'( אני מתאר לעצמי שהיה כיף ואני מחכה למאמר של המפגש . ועכשיו לנושא ההודעה. רציתי לדעת על איזה כבישים מותרת הנסיעה לקטנועים בנפח של 50 סמ"ק. אני יודע שאילון (כביש 20, נראה לי) אסור, מכיוון שנחשב לאוטוסטרדה..(כביש מהיר).. כמו כן, גם כביש חוצה ישראל (כביש 6) אסור.. אך רציתי לדעת בעיקר האם בכביש חוצה שומרון (כביש 5) מותרת הנסיעה לקטנוע 50 סמ"ק. לא הצלחתי למצוא ברשת לכן פנתי אילכם. השאלה בעיקר היא : האם מותרת הנסיעה בכביש חוצה שומרון (כביש 5) באמצעות קטנוע 50 סמ"ק. וכמו כן, אשמח אם תתנו לי את פרטי שאר הכבישים אשר כניסתם אינה מורשת לקטנועי 50 סמ"ק. בתודה רב…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה - אני מחפש דגם, או דגמים של מטוסים, לא קיטים להרכבה, אלא ממתכת, דברים יוקרתיים כאלה, בשביל מתנה למישהו, עם אפשרות של חריטה על הבסיס, או המטוס. הדגמים שאני מחפש בעקרון הם - ססנה 152, ססנה 172, או דקוטה, למרות שאם אין את אלו אך יהיו אחרים שאני אמצא מתאימים אז אולי אני אתפשר. תודה רבה לכל העוזרים, העניין חשוב לי מאוד !
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי אתמול אל "לחסל את הליידי", סרט קומי פשוט טוב, אולי אחד הטובים שראיתי השנה!!! בקיצור ממליץ בחום!
-
אהלן! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032128&type=2&product=1&= ההנחה כן היא כ 16% אם חישבתי טוב. משהו מכיר אולי תווי קנייה עם הנחה גדולה יותר שאפשר להזמין? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מאמין איזה מזל רע יש לי עד שהזמנתי את כל המחשב שלי נשאר לי רק את הכרטיס מסך והוא תקוע במכס והם לא מתכוונים לשחרר אותו בזמן הקרוב :'( לפי מה שהבנתי יש גם עוד הרבה אנשים כמוני ! רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם זה יקח :'( ומה דעתכם בנושא ? הנה הכתבה בYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2971032,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://t2.technion.ac.il/~snoom/clock.html שעונים מגניבים שעשות בפלאש שווה הצצה... אגב מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה בתור לחיצה על שם כמו "לחץ כאן" במקום השם הארוך? (ניסיתי עם הURL אבל לא הולך...)
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי בחופשה קצרה מאז יום שבט והיום כשחזרתי שמעתי על שביטה כללית על החלפת השעון קיץ לשעון חורף ועוד... מישהו יכול להגיד לי האם היום בשעה 12 בחצות מחליפים את שעון הקיץ לשעון חרף? ואם אפשר גם אז על מה בידיוק תשפיעה השביתה הגדולה מחר? (תחבורה, בתי ספר, וכו"?) אני לא נימצא שלושה ימים ותיראו כמה דברים קורים.
-
- 11 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני יודע שעוד לא שנה חדשה,יש עוד כמה שעות... אז אני אומר לכולם שנה טובה,מוצלחת. שלכולם יהיה רק טוב... ושנה מלאה בביקורות.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
וכן.. שנתיים אחרי, האהבה נשכחה וממשיכים הלאה. ביום הזה אני פשוט יושב מול המחשב ושומע את כל הקטעים האלקטרוניים מהשנתיים האחרונות (2000 - 1999) ובכלל, סתם קטעים מלודיים ומרגשים שלדעתי, תרמו רבות לאווירה האופורית של 1999-2000. הנה כמה Tunez בשבילכם להוריד ולהגיב : James Holden - Horizons (Original/Way Out West Mix James Holden - Eternity (Original Mix James Holden - One For You (Original/Altitude Remix Solar Stone - Seven Cities Amber - Natious Vincent De Moor - Shamu (Mac Zimms Remix Vincent De Moor - Orion City Armin - Communication (Original Mix/Vincent De Moor Remix Paul Van Dyk - For An Angel Kamaya Painters - Far From Over (Oliver Lieb Remix Three Drives In A Vinyl - G…
-
-
-
-
כן,כן גם אני הופתעתי למצוא סקין כזה לWINAMP אתם מוזמנים להוריד אותו מכאן :asthanos:
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-