כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
לי ולחבר שלי יש ויכוח..... מה יותר עדיף מבחינת ביצועים ואיזה מכונה בסה"כ חזקה יותר מבחינת ביצועים (עם דגש חזק על ביצועים גרפים)... טוב, הנה המפרט מחשב: ASUS P4C800 Intel P4 3.2 GHz Kingston PC3200 512 MB X2 Asus ATi Radeon 9600XT Maxtor 120 GB SATA צורבים וכאלה זה לא ממש עקרוני... עכשיו אני צריך תשובה חדש משמעית איזה מכונה יותר חזקה....
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
אהלן, בתקופה הקרובה אני אהיה הרבה בת"א ורציתי לברר אם יש מקומות באזור המרכז (לא חובה ת"א) שבהם ניתן להעביר לילה או 2 פה ושם במחיר סביר. לשכור דירה זה לא בא בחשבון כי אני לא אגור שם, אלא פשוט אצטרך מקום לישון פעם-פעמיים בשבוע. המחיר שאני מחפש הוא באזור ה- 40 ש"ח ללילה. האם זה מחיר הגיוני לאכסניה או משהו דומה לאמצע שבוע ללילה? לחילופין, האם אתם מכירים מישהו פרטי שמארח במחירים כאלה? חשוב לציין שאין לי בעיה לחלוק חדר עם מישהו. כמו כן, אם מישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו, אני אשמח לשמוע. אני לא מפונק ואין לי יותר מדי דרישות, אבל שזה לא יגיע לאוהל בים. תודה רבה, MODY.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה אני בן 16 והחופש אני רוצה לשים לעצמי למטרה ממש להתחזק ולהיכנס לכושר רציני אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור... אז ככה אני די שחיף אבל בכושר סבבה אני משחק בקבוצת כדורגל ואני ממש רוצה להתחזק לקראת העונה הבאה.. למישהו יש הצעות איזה תוכניות אימונים כדאי לעשות בחופש? אני רוצה להיות בכושר מעולה וגם להתחזק (אני משחק חלוץ) ואם יש גם משהו כזה אני רוצה תרגילים שיעזרו לגדילה אני כרגע בתקופה שאני גובה המון כל חודש כמעט סנטימטר אני כרגע 172 אבל ממש כל הזמן זה משתנה אז אם יש משהו שיכול לעזור אני יודה לכם.. תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצחוקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://video.google.com/videoplay?docid=-7110632417623968028 והנה השני http://video.google.com/videoplay?docid=8642724637970638550
-
- 11 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בעקרון מה שחשבתי זה להזמין 6 חברים (7 כולל אותי) יותר מאוחר להביא כמה בנות, על האש, סלטים בירות, קצת סרטים מוזיקה (הכל אצלי בבית) יש לכם עוד רעיונות או שבערך כיסיתי את כל האפשרויות?
-
- 11 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה, אני רוצה להירשם לאתר מסויים ולשלם כסף אבל אני לא מצליח כי לא יודע מה שלושת המספרים הראשונים של ארצות הברית למשל או ביכלל מה המספרים אני בחברת אורנג' עם זה משנה עם אבנתם זה ה+ ואחריו שלושה מספרים ואז המספר של הפלאפון שלך או הטלפון בבקשה עזרה לא מבין מה המספרים תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב בעיקרון אני צריך המלצות לשמות וסדר של השירים הכי טובים שלהם בלי לינקים וכו כדי לא לעבור על חוקי הפורום בישביל להבין תטעם שלי בIron אחד מהשירים האהובים שלי זה Phantom Of The Opera אני פשוט לא זוכר שמות של הרבה שירים ואני רוצה להכין לעצמי תקליט טוב מהשירים שלהם
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות נרגילת שולחן ככה קוראים לזה כנראה כמו בתמונה עכשיו מצאתי אתר DR NARGILA אבל הוא נראה כאילו האתר עובר שיפוץ או שהזניחו אותו...מישהו קנה משם? חיפשתי אתרים שמוכרים נרגילה בסגנון הזה אבל לא מצאתי....לא ממש בא לי לנות באיזה שוק או באסטה.... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מניח שזו שאלה נורא טריוויאלית, אבל באמת שאין לי מושג. באמצעות איזה כבל מחברים מחשב נישא למושב במטוס? אני טס אוטוטו, לוקח איתי לראשונה מחשב לטיסה הארוכה, ורוצה לעבוד איתו (לא שזה צריך לשנות, אבל מדובר ב-MSI WIND). תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לא מזמן הוצאתי רישיון וקצת "התפרעתי" בכבישי ירושלים (לא בבגין) ליתר דיוק בשד' הרצוג עובר דרך צומת ניות.. הבחנתי בכמה מצלמות בדרך של הכביש המיקום האסטרטגי שלהן העיד שהן מצלמות שתופסות נהגים שעוברים באדום.. רציתי לדעת אם אפשרי שהן יהיו גם של מהירות כי עברתי שם את המהירות המותרת
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי עכשיו דירה ואני רוצה להתחבר לאינטרנט (עד עכשיו הייתי מחובר דרך העבודה, שאותה אני גם עוזב בקרוב). למכרה שלי יש חבילה של נטוויז'ן + הוט במהירות 2.5 מגה (לא יודע מהירות העלאה, היא תברר), בהתחייבות עד חודש יוני הקרוב. היא רוצה להתנתק, אז אמרו שהיא יכולה להעביר את החשבון על שם מישהו אחר. מה דעתכם, משתלם? חוץ מזה, מה דעתכם על נטוויז'ן? עריכה: מסתבר שמדובר בחבילה של 1.5 מגה. לא משתלם. חבל.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהצצלחה לכולם תאחלו גם אתם!!! ) ולמי יש בכלל בגרות ביום א'?
-
יש לי טלויזיה מסוג JVC שהיא 21 אינטש ויש לי שלט אוניברסלי שאני רוצה שהוא יעבוד על הטלויזיה איך אני עושה את זה מישהו אולי יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כעיקרון אני לא מבין בתחום הזה ואני רוצה להיכנס אליו, אז אני צריך המלצה למכון כושר טוב, שנותן תמורה טובה לכסף, ייחס הולם וכו'....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את כל המה ואיך (אני כבר יודע את ה"למה")! כמה קרם הגנה לשים ואיזה כדי לא להרוס שיזוף אבל גם לא לבטל אותו, והאם יש קרם שנותן לגוף הגנה לטווח ארוך אבל נותן לגוף שיזוף? שמנים, אם כדאי, איזה וכמה? באיזה שעות? הכל! ד"א, אני מדבר על שיזוף טבעי, אם יש לכם משהו להוסיף שהוא לא בנושא, אני מרשה. Discuss נ.ב מי שהופך את הדיון הזה לאם יש אלוהים - מלך.
-
- 11 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני תלמיד י"ב, ובגלל שקפצתי כיתה יש לי צו ראשון רק ביום רביעי הזה (!) ככה שיש לי בכיף שנה חופש. אבא שלי גר באילות, הקיבוץ ליד אילת, עם חברה שלו ואחותי (חצי, בת של חברה שלו) והוא הציע רעיון מאוד מעניין, אני אשכור יחידת דיור באילות, אעבוד ואעביר ככה את השנה. לי נשמע רעיון נהדר כי גם אילות וגם אילת זה כיף, יהיה לי שם אוטו, גם ככה חברים שלי מתגייסים, וכי אני אוכל לחסוך כסף לצבא. עכשיו רק בעיה קטנה, למצוא עבודה למישהו יש הצעות איפה לעבוד? איפה צריכים עובדים? עדיף משהו על החוף כמובן, או סתם משהו מעניין. תזרקו הכל, לא משנה מה, נמאס לי מאמא שלי ואחיות שלי, הגיע הזמן לעבור
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי לא מזמן לרוץ, וחשבתי לקנות לי כמה חולצות מנדפות זיעה. כמה משמעותי ההבדל בין החולצות הזולות שנמכרות בכל אתרי הדילים למיניהם ב20-40 ש"ח לחולצה, והחולצות הממותגות (נייק וכד') שעולות 100 ש"ח ומעלה? יש משהו מומלץ?
-
- 11 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
קבלתי באיימיל מישהו נתקל בזה? http://planet.nana.co.il/Tar2003/Email.txt עבר צנזורה כי זה בא מבזק אם שמות של אנשים
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
http://cinemassacre.com/2011/05/10/tmnt-tuesday-pizza-tasting/
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי LABEL ועשיתי עליו פילטר שכל האימיילים מכתובת מסויימת ילחו ישר אליו כאני מקבל אימייל כזה בGMAIL NOTIFICATION לא מראה לי שקיבלתי אימייל, יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לא יפה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי באתר פה שהראו המון מדבקות של כל מיני מוצרים שונים, ולי יש רק 2 על המארז והייתי רוצה להדביק עוד, מישהו יודע איפה אפשר למצוא (בלי לקנות את המוצר)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אני רוצה להזמין טאבלט/אי-רידר מסוים שמחירו 70$, אני רוצה להזמין אותו לכתובת של BUY2 וכשאני לוחץ על מחשבון השילוח שלהם ומכניס את מחיר המוצר אני מקבל "עלות המוצר:70, שילוח:22, סה"כ $92. מיסים:0". רק כשעלות המוצר 75$ אז מופיעים 17$ מיסים. זה הגיוני? תמיד חשבתי שמוצר בגובה 5$ עם משלוח של 70$ יגבו ממנו לפי התעריף המלא... תודה. http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים, בניתי אתר שסוקר ובודק אתרים אמינים שמהם אפשר לעשות כסף, העלתי לאתר גם סירטון וידיאו שמראה כמה כסף יש לי בחשבון: *כל כך צונזר..* אשמח לקבל תגובות ודיעות בעיקר למי שיש ניסיון בתחום
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-