כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחר עבדכם הנאמן בן 22, ואני כבר מתוסכל מחיפוש המקומות. הדרישות - פינה/ספות ל15 איש אזור המרכז (ת"א, כפר סבא, הרצליה) וכמובן אווירה טובה ואלכוהול טוב נא לא להמליץ על הבלו בר, טמפטיישן ופרנדס. עזרו לי אני כבר מיואש!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://icebreak.zickel.net/salat/index.php כנסו ושחקו שימו פה תמונות של דברים מצחיקים אם אתם עושים... המטרה היא סתם להזיז את האותיות, ואחרים שנמצאים גם מזיזים, יש 5 חדרים למעלה שאתם יכולים לראות כמה שחקנים יש... כשאתם נכנסים בפעם הראשונה, תמתינו איזה דקה עד שכל האותיות יטענו. תהנו (ותגידו מה אתם חושבים על זה).
-
- 48 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איזה סוג כרטיס זה ?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האלן חברים,שנה טובה לכולם! האם בידיכים מידע על פתיחת קניונים או האם החנויות בערים פתוחות (דוקטור לק וכו..) תודה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים! לסבתי יש פטיפון ישן, שעבד עד לא מזמן ופתאום תוך כדי עבודה הפסיק לעבוד. הפלטה של התקליט האטה עד לעצירה, אחרי זה הוא חזר לעבוד קצת והפסיק. מאז כבר כמה שבועות הוא לא עובד. נגעתי בשנאי שנמצא למטה והוא היה חם.(ברגע שהפטיפון "גמגם" עד לעצירה) האם זה השנאי שנשרף? אם כן כמה זה צריך לעלות? חשבתי ללכת ל"רדיו הכוכב" שהבנאדם שמתקן שנים בתחום. יש עוד חנויות טובות? שבת שלום, אריאל
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אפשרי בלויין דיגיטלי פירטי לקלוט תחנות של יס? איך אני יכול להכניס תחנות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבעו לי פגישה להיום ולא הגעתי אליה, התקשרו אליי ואמרו לי שאני לא יעבור את התחקיר. שאלתי אם אני יעבור תחקיר אחרי הגיוס והבחורה אמרה לי "אני לא יודעת, אולי אם יגייסו אותך לאותו מקום" דיברתי עם חבר שהתגייס למודיעין והוא סיפר לי שיש לו כמה חברים שם שעברו תחקיר רק אחרי הגיוס כי בדיוק כמוני הם לא עשו לפני, בגלל זה מה שאותה בחורה אמרה לי נשמע לי מוזר מאוד. עכשיו השאלה שלי האם היא סתם בילבלה לי את המוח, או שיש סיכוי שאני מגיע מחר לבקו"ם, ואומרים לי שאני לא מתגייס למודיעין שדה בגלל שלא עשיתי תחקיר.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אתמול חזרתי מטיול משפחתי בחו"ל שנמשך שבועיים. קיצר באמצע הטיול(מבחינת הימים זה היה בדיוק ב50% !LOL) קרתה לנו (או יותר נכון לכ. זיכרון במצלמה שהחליט לשבות) תאונה קטנה וכביכול הלכו כ120 תמונות שהספקנו לצלם. היום הצלחתי לשחזר כמעט את כל התמונות (שתי תמונות פשוט מחוקות חלקית). אני השתמשתי בתוכנה בשם PHOTO RESCUE שמספקת מספר דרכים ואפשרויות שונות לשיחזור במדיות שמהן נמחקו התמונות, חשוב לציין שבמקרה כזה חשוב לא לפרמט מחדש את הכ.זיכרון או המדיה עליה שמורות התמונות כי זה יפחית את סיכויי השיחזור!
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין אייפון משומש מחו"ל ורציתי לדעת האם המכס עבור מכשירים סלולריים משומשים הוא אותו דבר עבור מכשירים שהם חדשים באריזה/מכשירים משומשים. שמעתי פעם שעבור מכשירים משומשים רק מע"מ תקף ואין כלל מכס - זה נכון? (כמובן שמדובר בקנייה של מעל 50$) על מכשירים חדשים נדמה לי שזה בסביבות ה33% מכס+מע"מ. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי אולי חלקכם ראיתם אתמול ששינתי את החתימה שלי מ"מפרט החלומות" ל"הונדה משודרגת" (אתם יכולים ליראות אותה עכשיו בחתימה) אז היום החלטתי לשלב בין שתי החתימות ויצא לי החתימה הזאת: אז מה דעתכם על החתימה? ומה כדי לשנות בה?
-
- 12 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לחפש משהו בגוגל (זה קורה לי על פי רוב בעת ביצוע חיפושים שמטרתם למצוא מידע שמטרתו להוכיח את את טענותי כלפי מיתוסים שאני טוען שהם שגויים), אני כמעט תמיד מקבל חומר פרסומי (שרובו או כולו מטעה, שקרי או Greenwashing) במקום זאת בתוצאות. לדוגמא חיפוש "האם דשא סינטטי אקולוגי?", כדי לאשש את טענתי שמדובר מוצר מסוכן לסביבה ובלתי אקולוגי (ואני עדיין עומד מאחורי טענה זו), מוביל אותי למבול של Greenwashing וחומרי פרסומי מטעה מטעם יצרניות של דשא סינטטי ופרסומות סמויות באתרי חדשות שונים, שטוענות שלדשא סינטטי יתרונות רבים על פני דשא אמיתי. כנ"ל לגבי ניסיונותי לאמת את טענתי כי הטענה שלפיה נורות חסכניות שמכילות אמלגם ידידותיות יותר לסביבה ואינן מכילות כספית נוזלית איננה נכונה…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב בזמן האחרון שהוצאתם את התווית שנקראת "חדש" על כל כתבה כמו שהיה פעם עכשיו נשארו על חלקם של כמה כתבות שפורסמו לאחרונה כאן באתר האם אתם עושים שיפוץ לאתר ובגלל זה התוויות נעלמות מכתבות חדשות? או שזו בעיה שקשורה לקוקיז (cookies)? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך מבדילים בין חיקוי לאמיתי? (אני רוצה בגדים נעליים, MP3 וכו.. ) ואם יש משהו שאני יודע בוודאות שהוא חיקוי (איך קוראים לזיוף של של הנוקיה 5MP?) אתם יודעים על זיוף ששווה לקנות שם? וחשבתי להביא PS3 כי אני מת לאחד ואין לי כסף למחירים של הארץ נ.ב מרצה של אחי בטכניון אמרה שהיא הביא משם דיסק און קי 200GB בכלום כסף קיים דבר כזה? יודעים איך אני יכול להשיג את זה שם? (היא אמרה שהיא הביא את זה ליד סין לא זוכר תשם של המדינה.. ) ובאופן כללי חומרה למחשב שיש שם בזול ואני יכול לדעת שזה אמין תירשמו
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם לא,אז יש איזה ספק אחר מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש תרגילים נטו לחזה שמשלבים עבודה עם משקולות יד, אין לי מיטה ייעודית לזה, אני מודע לחשיבות של שכיבות סמיכה, זה לא בא במקום! אשמח לעצות
-
- 9 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
לעוד 5 עמודים עם תמונות IGN: Far Cry Screenshots, Wallpapers and Pics
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חייל שתכף עומד להשתחרר ומחפש עיסוק לאחר הצבא. מאוד אוהב מחשבים בכל התחומים וחשבתי למה לא לעשות מזה מקצוע לבנתיים. הבעיה שהידע שלי בתיקון תקלות מחשב הוא לא נרחב מאוד (אני מאמין שכל תקלה שאני אראה אצל לקוח וארשום בגוגל יהיה לי פיתרון שאני אדע לרוץ איתו). מה ממליצים לעשות במצב כזה? היכן אוכל ללמוד חומר כזה? בנוסף, רעיון שעלה לי זה להצטרף לטכנאי מחשבים ולהתלוות אליו למשך שבוע עבודה וככה ללמוד את העבודה (ולשלם לו כמובן בהתאם)
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
Hello guys, i'm writing to you from Los Angeles, Califorina... I Can't write in hebrew cause i only have a guest permissions on this computer, but i already installed xvid and downloaded Naruto (ANIME) .. So, i was on a huge park, "Magic Mountain" I think, and i did banji jumping!! man that was fucking scary!! before i did that i was really scared from all that stuff, i still can't believe i did it!! i'll show you the video file (they film it for you) when i'll get back to Israel (next week) so i just wanted to say hello. see ya next week! btw, if you didn't k know until now, i'm imac. ;D
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אחת מכוערת עושה קניות עם שני הילדים שלה, כשבדרך לקופה עוצר אותה גבר זר. "תגידי", הוא שואל, "הם תאומים?". "לא", היא עונה, "למה?". "אני פשוט לא מאמין שזיינו אותך פעמיים". ;D
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב שסכמתי עליו (פרטים פה) מבוסס AMD כמובן עכשיו המחשב הנוחכי, לקחתי אותו לחנות פה בערד לברר כמה אפשר לקבל עליו זיכוי ככה נושא השיחה שלי ושל אמי עם המוכר התגלגל ובסוף הוא שאל עם אני עדיין רוצה מחשב עם מעבד amd אמרתי שכן, הוא התחיל לצחוק וכל מיני שטויות ואמר שזה מעבד נחות, יש בו בעיות מוזרות וממש לא שווה קניה לעומת האינטל, מעבד יציב, חזק וטוב בביצועים (כמובן החרא הקטן מייצג את אינטל :'() ועכשיו נכנס לאמא שלי לראש, ש AMD זה חרא של דבר, והיא לא רוצה לקנות כזה מחשב ואני לא יודע מה אני רוצה לקנות בכלל ואני סתם עקשן לקנות דברים שבכל זאת זה לא טוב, ולסיכום, היא אמרה שאני מטומטם () ויש ילד אחד מהכיתה שלי, שאבא שלו קנה שמה מעבד אינטל, אבל בהתחלה הוא התלבט (בטח בגלל ש…
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
זו ההודעה הראשונה שלי באתר המצויין הזה, כך שאם הנושא דובר בעבר או נשמע נדוש לאנשים מסוימים - איתכם הסליחה... מכיוון שאני עובד בתחום של מכירת מוצרי חשמל והחברה בה אני עובד נעזרת הרבה בשירותים של אתר זאפ, עיניין אותי לברר אם המצב דומה גם בתחום של מוצרי המחשב, בכל מקרה אם מישהו מכיר את התחום ומוכן לספק אינפורמציה מוזמן לשלוח לי מסר אישי ל anguru@gmail.com ואני מתחייב לפרסם את התוצאות והמסקנות. כמו כן ערכתי כאן חיפוש באתר תחת הכותרת של השוואת מחירים ופשוט קיבלתי יותר מדי תוצאות, כך ששוב, אם זה נושא שדנו בו יותר מדי... תזרמו הלאה, בכל אופן נראה לי שזה סקר חשוב, לדוגמא אלו התוצאות של מחירי הDOU CORE: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454853 כיצד אני כלקוח יכול לדעת מה עומ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-