עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tzahi04,

בכתבה הבאה... http://www.labait.co.il/article.asp?id=20 יש למישהו תמונות? בכל מקרה לפי הכתבה ממש לא נראה שהוא צריך להיות מוטרד מהתקנת תוכנות לא חוקיות

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by -R-E-L-,

לאחר שנשברה חתיכת התריס (שלה) שמחזיקה את התריס עצמו קניתי שלות חדשות אבל לא מצליח להכניס. תעזרו לי כבר חודש אני מנסה לעשות את זה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. http://one.revver.com/watch/323363 :lol: :lol:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. סיפור ארוך שקיצרתי המנחה שלי קיבל תקציב של 5000$ לקניית GPS מה שהוא מצא ורצה עלה 5600$ . לאחר שבועות של התלבטויות הוא חזר לחברה ואמר להם דוגרי מה התקציב שלו ושאל מה אפשר לעשות (הוא חשב שאולי ימכרו לו בלי התוכנה, או בלי המדריך הצמוד בשטח למשך יומיים...). בסופו של דבר, הסכימו למכור לו את אותה חבילה ב 4800$

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Doctor Robert,

היי, הייתי היום בצו ראשון בלשכת הגיוס תל השומר, עברתי בכל התחנות פרט למבחנים הפסיכוטכניים, משום שהרגשתי שאני מאד עייף ולא מרוכז ואין סיכוי שאצליח למצות את מלוא הפוטנציאל בצורה כזאת. אחרי אין סוף ויכוחים עם הפקידים, הם החליטו לדחות לי את המבחנים הפסיכוטכניים ליום ראשון, בשעה 8. הבעיה היא כזאת, כעקרון אין לי שום בעיה להתייצב בלשכת הגיוס, מתי שיקראו לי. העניין הוא, שאני מאד לא מרוכז ועירני בשעות הבוקר, משום שאני לא רגיל להיות ער בכאלו שעות. (אני לומד בביה"ס אקסטרני, אחה"צ, כך שאני ישן בשעות הבוקר בד"כ עד 12) במידה ואני מנסה להירדם מוקדם יותר, אני פשוט לא מצליח כי אני כבר רגיל לישון ולקום בשעות מסויימות. ניסיתי להסביר להם שם, שאין לי שליטה על העירנות שלי ועל הריכוז, …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Koko Ben Hamin,

אהלן .. אממ .. טוב אז היום ה-12/3/08. והיום בדיוק לפני 13 שנה נולדתי ..ואני עולה לתורה ב-17 (יום שני) ובשבת 22..(סתם מספר .. ) אממ ואיזה מנחוס היה לי..היום היה לנו מבחן בהיסטוריה ובתאריך של המסיבה(18/3) יש לנו מבחן בערבית ..

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Shadowman,

עם כן מי ואיפה אתם משרתים..... ספרו קצת..... למשל אני חייל כבר חודש וחצי, סגרתי 21 יום וסוף סוף אני בבית..... אני טירון של פלס"ר 7 (עם משהן מכיר את היחידה). אני עובר את הטירונות שלי ב בא"ח1" פלס גולני בבקעת הירדן....!!!

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by izikd,

http://www.bordergatewayprotocol.net/~jon/humor/video/gta4real.mpg

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by tazok,

אנשים תצביעו בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ot,

לא יודע עד כמה זה נכון.. הנה קיבלתי זה עתה באימייל לתשומת לבכם.. Dear friends, Please inform your friends about the following: Fuji Co. removed Israel from its complimentary world map that they gave to their customers with the purchase. Yes, in Fuji stores abroad you receive the world map without Israel!!! According to Fuji, we just don't exist... It is most likely done to entice Arab customers. I am sure, that map without Israel makes Arabs happy, very happy... It is a very dangerous precedent - it looks like an indication that Arab calls for boycott of Israel start bearing fruits. Many Israelis today called for boycott of all Fuji products - film, cameras, batterie…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. בד"כ כשמקבלים תעודה חשובה יש עליה מדבקה תלת מימדית. זה גם נמצא מאחורי כרטיס האשראי ואני זוכר שהיו בעבר סרגלים כאלה לילדים בבי"ס. איך עושים את זה? זה מדבקות שמודבקות אחת על השניה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by QQQ,

לפני שבוע ויומיים נסעתי לכנרת לשלושה ימים. הייתי בשמש -המון- (במצטבר לפחות 10 שעות, והשמש הייתה חזקה מאוד ב10 שעות האלה). נוסף על כך אני לבן בטירוף, ולא נמרחתי כמו שצריך עם קרם הגנה. מהשלושה האלה לא קשה לצפות את התוצאה. כל הפנים שלי בערך נשרפו, וכל הפנים שלי התקלפו לאחר 3-4 ימים (כאשר בשלב הזה כבר העור בפנים שלי היה פיקס). בערך כשהפנים שלי סיימו להתקלף, התחלתי להתקלף מהאמצע של הגב בערך ועד הכתפיים. היום שוב כמה חברים שלי נוסעים לכנרת ואני מתלבט אם ללכת מאוד. נהנתי מאוד ואני רוצה ללכת, רק שאני חושש מאוד לעבור שוב את הדבר הלא נעים הזה. אנחנו נוסעים היום וחוזרים בשבת, ומה שטיפה מדאיג אותי זה שאני מתגייס לתותחנים ביום שלישי הקרוב. אני לא יודע עד כמה באמת אני אצליח למנוע את …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. גדול. אין גדול מזה. מאוסף ההזויים שעוד לא הגיעו לטיפול: http://haarchionsheldoreendotan.blogspot.com/2009/07/blog-post_03.html רק החייזרים חסרים כאן.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by stone cold,

תגידו גם לכם יש הפסקות חשמל מעצבנות היום של שנייה אחת כל פעם ? מזל שיש לי אל פסק ככה שהמחשב לא נדפק אבל זה מעצבן לגמרי אם אין להם מספיק הספק להיום אז שיעשו הפסקות חשמל ארוכות יותר ולא שנייה אחת אבל הרבה פעמים כי זה דופק מוצרי חשמל ומעצבן ברמות :pissed:

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. טוב יש את ה8 במרץ שזה יום האשה (כי שאר הימים זה של הגבר ). חברה שלי רוסיה מבית טוב D: עכשיו אני אמור להביא לה באיזה מזל טוב? להביא לה איזה משו? לעשות ת'עצמי לא זוכר ולקוות לטוב? אולי לעשות לה משו קטן חמוד כזה? להביא לה משו רציני כמו CORE i7?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ag43,

אני מעוניין לחבר את הIPOD שלי למערכת של המזדה 3. הבעיה היא שהמערכת מובנית ואני לא רואה אפשרות לחבר בצורה עקיפה. אשמח לדעת האם יש דרך להעביר כבל כדי לחבר IPOD ומכשירים בסגנון למערכת זו. אני לא רוצה לחבר משדר FM כי הבנתי שהאיכות שלו ממש נמוכה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם ביום ראשון אני מתגייס בעזרת השם ובשעה טובה, אחרי ציפייה ארוכה[במקור הייתי אמור להתגייס ב11/10 אבל דחו לי יום לפני הגיוס]... אז רק רציתי לכתוב לכם פה תודה על התקופה הנחמדה מאוד שהייתה לי פה - למדתי המון בנושא המחשבים וגם מעבר. אני לא אעזוב לגמרי ואני מניח שאני אעבור פה בסופ"שים לפעמים להגיד שלום. להתראות לכולם ובהצלחה בכל מה שתעשו, אבי. נ.ב גילוי נאות: אני לא יודע אם מישהו פה זוכר אבל לפני המשתמש הזה היה לי פה עוד משתמש שקראו לו nVIDIA שלצערנו הרב קיבל באן לצמיתות ואני מקווה מאוד שהמנהלים יסלחו לי על השטויות שעשיתי בתקופה ההיא

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אין יותר מדי מה להוסיף, אני מאוד מאמין שכדי להטמיע שפה בצורה הטובה ביותר יש לדבר אותה, לכתוב ולחיות אותה קרוב ככל האפשר על בסיס יומיומי. תודה רבה לכל המגיבים,סופ"ש רגוע שיהיה בעזרת השם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אורח R0ckF0rD

ברזיל זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1994 לפני זה הם זכו ב-1970 אם תחברו 1994עם 1970 תקבלו 3964 ארגנטינה זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1986 לפני זה הם זכו ב -1978 אם תחברו 1986 עם 1978 תקבלו 3964 גרמניה זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1990 לפני זה הם זכו ב- 1974 אם תחברו 1990 עם 1974 תקבלו 3964 כדי לדעת מי יזכה בגביע העולם 2002 תחסירו 2002 מ 3964 ותקבלו 1962 הקבוצה שזכתה ב-1962 (בראזיל) תזכה גם ב 2002. ;D הדבר מוכיח שיש פאטרן או מחזור מתמטי ואפשר להסביר איתו הרבה דברים בעולם וגם לחזות את העתיד לפעמים.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by alexta-z,

ל ganric אני פותח ת'רד זה על מנת להדגיש עד כמה אני נגעל מהתנהגותי הילדותית ומההודעה המעליבה והפוגעת ששלחתי לך . אני מאד מקווה שתוכל לסלוח לי וכאות הערכה כבר שלחתי לך הודעה על מה אני אעשה ולהלן פירוט אתנתק מחשבוני הקיים ואפתח חשבון חדש אלא אם כן אתה מתנגד ? אבטיח לא להעליב אף חבר מכובד בפורומים בתודה המעליב

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by nadaw,

חבר'ה, זה מאמר שקראתי מזמן, וזה ממצה את כל מה שאני מרגיש, שבגללו אני שואף להגיע לשרות קרבי. כתב אותו גולנצ'יק, אבל זה מתייחס לכל יחידה קרבית, לפחות לדעתי. כבר קראתי גירסאות שבהן הפכו את זה מגולנצ'יק ל"לוחם", אבל זאת הגירסה המקורית. לאנשים הקטנים עם הצל הגדול- להיות גולנצ'יק זה לקלל את הגשם והבוץ שעכשיו, אבל להתעקש לצאת למארב בלילה. להתקשר לאמא להרגיע, ולהגיד לאבא ש"לא נכון", ואתה בבית-שמש ולא בבית-לחם. זה להבין את פחד האזרחים בלי לדעת אם הם מבינים את הפחד שלך. זה להציץ בשמש השוקעת, ולדעת שרק עכשיו מתחיל היום. להיות גולנצ'יק זה לשאול המון שאלות על המוות, בלי לקבל תשובה אחת על החיים. זה לאבד אחים לנשק, אך לא את התקווה, הטרוף שבעיניים והצלילות שבמחשבה. לשמוע על העבר בלבנון,…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by tom123,

האם אני חייב? זה מקצוע חובה שאסור להיכשל בו? או שאפשר לוותר עליו?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by elerock,

לפני כשבוע חבר שלי נסע לארה"ב אז החלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולעשות ממנו הזמנה של דברים ;D השאלה היא מה שווה לי להזמין ממנו?חשבתי על איפון אבל יש לי כבר,האם יש עוד מוצרים שווה לי להזמין? :-X

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by pitter,

אהלן חבר'ה, חג גבינה לבנה שמח לכולם! יש המלצות לחנות מחשבים אמינה (וזולה?) באזור גוש דן (ת"א - גבעתיים - רמת גן - הרצליה) לקנייה של מס' רכיבי חומרה כגון הארדיסקים, כוננים, כרטיס מסך וכו'? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by CyberBot,

איך בידוק זה לפי הסדר שהסרט הרביעי הוא הראשון שצולם(77') ורק אחריו עוד פרקים שהראשון צולם ב99'

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים