כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
ברזיל זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1994 לפני זה הם זכו ב-1970 אם תחברו 1994עם 1970 תקבלו 3964 ארגנטינה זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1986 לפני זה הם זכו ב -1978 אם תחברו 1986 עם 1978 תקבלו 3964 גרמניה זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1990 לפני זה הם זכו ב- 1974 אם תחברו 1990 עם 1974 תקבלו 3964 כדי לדעת מי יזכה בגביע העולם 2002 תחסירו 2002 מ 3964 ותקבלו 1962 הקבוצה שזכתה ב-1962 (בראזיל) תזכה גם ב 2002. ;D הדבר מוכיח שיש פאטרן או מחזור מתמטי ואפשר להסביר איתו הרבה דברים בעולם וגם לחזות את העתיד לפעמים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אחים שלי ברגע זה ניצחה מכבי 105-103 את טורנטו אם תצוגת כדורסל מדהימה (תחילת עונה רק). מה אתם אומרים מתאימים לליגה הטובה בעולם?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בגלל שנגנב הפלאפון שלי (824 חמוד..) והביטוח (טלטיב-לא להתקרב אליהם) החליט שבא לו לקחת 1500 שקל בשביל שאני אקבל אחד אחר, לא חדש, מחלקים... בקיצור אני רוצה לקנות מכשיר חדש ומצאתי באיביי את המכשיר שאני רוצה: נוקיה 6100, אני לא צריך מידע על המכשיר, אני מכיר אותו והוא הבחירה שלי. הקטע הוא הקניה מאיביי זה הקישור http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3057455429&category=41346 קראתי וראיתי שיש לו 100% של positive feedback, לא נשמע קצת מוזר? 100% ?? מה דעתכם? מישהו כבר קנה מאיביי? ויודע איך הולך התשלום? (לפני קבלת המוצר? אחרי? מה קורה אם לא מקבלים את המוצר?) ויש לי בן דוד בארה"ב, חשבתי לשלוח אליו ואז ממנו להביא את זה דרך עוד מישו מהמשפחה שטס לבקר כי בארץ בטח …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, השוויתי שני מפרטים דומים מאוד - האחד של Ivory והשני של iqpc (הזולים ביותר שאני מכיר, אחרי אייבורי). Ivory: iqpc: כפי שאתם רואים, יצרתי ב-iqpc מפרט דומה ככל שיכולתי לזה של Ivory, כדי להשוות מחירים. ההבדלים בין המפרטים הם: * לא ידוע מהו המארז+ספק של Ivory ןלכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc. * לא ידוע מיהו יצרן הזיכרון ב-Ivory ולכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc (בקוגרויית 1024MB, 667MHZ כמובן). אגב, מישהו יודע למה הכוונה ב-DUAL בפרסום של Ivory? אם הכוונה לשני סטיקים, אז המצב נוטה עוד יותר לטובתם... *לגבי HD, בחרתי ב-iqpc של samsung (הזול ביותר). ההפרש במחיר, כפי שאתם רואים, הוא כ-560 ש"ח - 1830 ש"ח ב-Ivory לעומת 2393 ש"ח ב-iqpc. כלומר ההצעה של iqpc יקרה ב-30%…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אמא שלי נוסעת ביום שלישי לארה"ב ואני רוצה שהיא תקנה לי ג'ינסים שם בגלל ששמעתי שהם ממש זולים הג'נסים בארה"ב.. אין לי מושג אבל מה המידות בארה"ב אני די בטוח שהם שונות מהארץ.. איך משווים את המדינות של הארץ למידות בארה"ב? אני בג'ינס 34 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממש כמו שיש כאן בפורום פניתי אישית למודיראטור אך ללא תשובה ???
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי חדש... רצוי עם ספיקר, לא צריך מזכירה אלקטרונית, לא צריך 270782346 זכרונות, בלי שלוחות... משהו בסיסי שעובד טוב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התכנון הראשוני שלי היה לטוס עם ההורים אבל זה כנראה לא קורה ואני כנראה אטוס עם עוד שני חברים. בכל אופן,גם אם אני נמצא שם רק שבוע עליי להוציא ויזה נכון? פשוט שמעתי יותר מידי סיפורים שזה קשה וזה בעיה להוציא ויזה לארה"ב.. יכולים לעשות לי עם זה בעיות? אני תלמיד תיכון (י"ב) ומין הסתם מתחת לגיל 18 אם זה משנה. תודה רבה ואשמח לשמוע מאנשים שניסו\יודעים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ככה נראה מחשב ב-HL2 EP2 - מה הם חשבו לעצמם?! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי על כמה חנויות מחשבים ולהפתעתי נתקלתי באתר FoxPC החדש,אחת החנויות ממנה רכשתי מחשב. בעיקרון עכשיו האתר נמצא בשלבי בניה http://www.foxpc.co.il/index.php/?___store=hebrew [יש את העיצוב הבסיסי שמקבלים עם כל אתר] אולי הם יספקו לכל הלקוחות שקנו מהם מחשבים אחרויות אחרי הכל... .
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם: נוכחתי לשים לב לכך, שלאחרונה כל פעם שאני מנסה לתרגם אתר בעברית לאנגלית עם Google Translate, אני מקבל מסך ריק כמופיע בקובץ המצורף הנ"ל. זה קורה לי עם כל האתרים, לא רק עם Ynet. מה הסיבה לבעייה (אני משתמש ב-Firefox)?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי פעם אתר עם "איך לזהות מצלמת מהירות" יענו היא דמה או אמיתית בקיצור היום שם תמונות לכאלו תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום :< אני מחפש אתר שמספק תווים להורדה של יצירות קלאסיות, מישהו מכיר? אולי תוכנה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שלא לכל בנק יש מאחוריו אתר גדול שמאפשר ללקוחות שלו לראות את מצב החשבון, לעשות כל פעולה אפשרית +- (במיוחד לעשות תוכניות חיסכון בלי לתקשר עם נציגי הבנק מעבר לזה). אני אשמח אם תספרו לי מנקודת מבט שלכם לגבי האתר אינטרנט של הבנק שלכם בנקודות של: האם הטבלה של עו"ש מפורטת? האם אפשר לראות פרטים של כל תוכניות החיסכון? האם אפשר לפתוח תוכנית חיסכון בקלות? תודה מראש, Zinger777.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך את זה כדי להירשם למשחק אינטרנטי RPG שפתחו אותו רק לאנשי קוריאה להשיג ID = מספר תעודת זהות זה קל...אבל אני צריך גם תשם שמתאים לאותו המספר מחפש בנרות :-\
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן אני יודע כמה הזוי זה נשמע אבל אתם חייבים לראות, זה אדיר ! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3328885,00.html
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהם הדרכים בהם ניתן לרכוש מניות זרות? לצורך העניין - אני מעוניין לקנות מניות של אינטל, איך אני עושה את זה?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתקלת בזה לא מזמן בגרסת פלאש, ועכשיו גם מצאתי את המקור http://www.youtube.com/watch?v=UTlz3FA-Rjg הדבר הזה רץ אצלי בלופים כבר חצי יום ואני לא מפסיק לצחוק. שתפו אם יש לכם עוד משהו איכותי
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום (כבר עברנו את רף החודשיים מהיום בו המחשב הובא למעבדה) התקשר אליי נציג TMS בקשר ללוח האם שנמצא תקול ונשלח ליבואן. ציפיתי לשמוע בשורות טובות כמו-המחשב שלך מוכן או -היבואן החליף לך את לוח האם, אבל הנציג טען כי קיימת בעיה: לפיו, ליבואן אין כרגע את הלוח שרכשתי (P5N-D) במלאי והוא לא יודע מתי יהיה לו אם יהיה לו. לכן הוא מציע 2 פתרונות: א. לקבל זיכוי כספי בסך 410 ש"ח כולל מע"מ (רכשתי את לוח האם בסביבות ה800 ש"ח) ב. לשדרג את לוח האם לAsus P5N-T בתוספת 200 ש"ח אני לא מוצא אף אחד מהפתרונות כמתאימים א. לא ניתן למצוא לוח SLI 750I בארץ בחנויות יותר, למעט P5N-T משומש שעולה 800 ש"ח, או 980 ש"ח לחדש, לכן הזיכוי הנ"ל לא יועיל לי כל, כי אצטרך להוסיף עוד 400 ש"ח כדי לקנות אחד משו…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למרות שיש לי הרגשה שזה מיני, אבל עדיין חזק!!! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטנו במשפחה לנסות אולי את זה רציתי קודם לברר כאן למישהו כאן יש את זה ? ...איפה הקא'צ כאן ? מחיר לריצפה בקושי עושים מזה רווח בכלל , מזה 50 שקל ל2000 דקות !? אז ישר נשאלת השאלה למה כל ה 6 מליון תושבים בארץ לא נמצאים בטלפוניית HOT ? איך איכות השמע ? תקלות ? האם זה יפגע באינטרנט בבית מבחינת ניתוקים ופינגים ? (חשוב לי מאוד) ? ושאלונת אחרונה : האם אני יכול להמיר את האלחותי שלי להוט הזה....?(עלה בסביבות ה900 שקל אחרי הכל..כסף!)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתחרר לי סכום כסף שחסכתי , חשבתי להשים אותו בקרן נאמנות של לאומי? יש פה משהו שמבין בזה ? כי הפקיד בבנק זה לא כלכך מקור אמין בגלל האנטרנס... עד כמה צריך לעקוב אחר השוק ואחר הניירות ערך שהקרן משקיעה בהם ? איך המצב כיום מבחנית הקרנות של לאומי? כדאי? אני אשמח לקבל גם הדרכה כלשהיא בעניין...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תשתתפו במבחן קטן שקשור למשהו שאנחנו מפתחים בתחום התשלומים באינטרנט, מדובר על מערכת תשלומים בביטקוין (מטבע וירטואלי),המבחן בא לבדוק כמה דברים ממש פשוטים אך קריטיים מבחינת הבטים של User Experience (חווית משתמש). כל אדם יכול להתנסות בו בצורה פשוטה וקצרה (5 ד'ק). אני יודע שיש פורם שלם שמוקדש למטבעות וירטואליים,במיוחד במקרה כזה הניסוי מיועד לאוכלוסיה שלא מכירה כלל את ביטקוין או את אופן השימוש בו.. https://docs.google.com/forms/d/1rYYXRbI99281OVqH4rNAGiElF3W7PeB7rP23ZRmEkKQ/viewform תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-