כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מושג איזה סמל זה ? מה זה מייצג ? מה זה אומר ולמה או למי זה שייך ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאור ההצעה לאפשר ייבוא חופשי של פלאפונים לארץ ולא רק דרך חברות הפלאפונים קראתי קצת על הנושא של ייבוא אישי של פלאפונים לארץ. מלבד היתרון הברור שבמקוריות, האם ייבוא אישי שכזה הוא באמת אפשרי? מה צריך כדי לגייר את הפלאפון? והאם הפלאפון יעבוד על כל תכונותיו??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנגן מיועד לשמיעה בלבד, ואני אישית מעדיף נגן MP4 דקיק עם סוללת ליטיום שאני רק מחבר למחשב והוא נטען על פני MP3 שאומנם יציב/חזק/עמיד יותר אבל כל פעם צריך להחליף סוללה או להטעין אחת שנטענת עם מטען סוללות. http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=69894&channel=15 עריכה: המטרה של הנגן היא יחידה - השמעת מילים ללימוד פסיכומטרי . זאת אומרת שאני אשתמש איתו לרוב (או אפשר להגיד רק) בנסיעות.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה קיבלתי היום מכתב בו דחו לי את השירות ל24 לאוקטובר ושיבצו אותי במערך הטכני של חיל האויר "והחלל"... העניין הוא שחיפשתי באתרים ופורומים קצת פרטים אבל שונות בכל מקום.. בבקשה מי שיכול לתת לי קצת פרטים על התפקיד אני מאוד מאוד מאוד יעריך את זה!! תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי לעשות קהילה מחברי הפורום שיעזרו לעשות OC לאלו שלא יודעים ילכו אליהם הביתה ויעזרו .. בחינם או בתשלום סימלי מה ניראה לכם?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש חנויות עודפים של מותגים, בעיקר חולצות פולו של לאקוסט, טומי הילפיגר, וכו' מישהו מכיר חנויות באזור השרון, בעיקר הרצליה ורמת השרון, שמוכרת מותגים כאלו יחסיתבזול? (כלומר, לא 300-400 ש"ח לחולצה, שזה מחיר שוק בערך) תודה מראש, אסף
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כל שיחה=זה נותן 5 דקות לכל מקום בעולם http://yscan.co.uk/ym.html
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-inurl:(htm|html|php) intitle:"index of"+"last modified" +"parent directory" +description +size +(wma|mp3) "metallica" את שורת קוד זה אתה פשוט מעתיק לשורת חיפוש הקוד עובד והוא מוצא המון שירים. כמו כן למי שלא הבין המילה "METALLICA" הוא מילה שאתה משנה אותה בהתאם ללהקה שאתה רוצה! *נילקח מאתר METACAFE
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני נכנס ליוטיוב דרך הפיירפוקס אני לא שומע קול בסרטונים. הסרטון רץ רגיל והסמן הקטן למטה של רמקול מכוון למקסימום. לא יודע במה נגעתי שם. *כשאני נכנס דרך אקספלורר עובד סבבה ויש קול *כשאני נכנס לאתרים אחרים דרך פיירפוקס יש קול למישהו קרה? עריכה : תודה אנשים, הסתדר בסוף, מחקתי קוקיס לא היה לי כוח.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני מכניס את השעה שניכנסתי והשעה שיצאתי והתשלום שלי לשעה ושתחשב לי כמה אני אמור לקבל בחודש הזה יש חיה כזאת?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה בסדר לדעתכם שמישהי תצא עם מישהו קטן ממנה? ואני מדבר על טווחי גילאים של 17-23 בערך. נגיד מישהי בת 20 עם מישהו בן 17 (וזה בהנחה שהיא הסכימה לצאת איתו...). יצא לכם להיתקל במקרים כאלה? (ולא , אני לא מדבר על הורים שהאמא בת 41 והאבא בן 40...) האם לדעתכם בכלל יש למישהו בגילאים של נגיד 18 סיכוי ללהצליח להתחיל עם מישהי שלוש שנים נגיד מעליו? אני מכיר מישהי בת 19 שיש לה חבר בן 27 לדוגמא. אני לא רואה שום סיכוי למצב הפוך...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה ,אין לי מושג איך עושים את זה,אם מישהו פה יודע איך עושים את זה טוב ויכול לבוא לעשות לי,אני אודה לו מאוד!! תודה!!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואחרי שעשיתם שינויים באתר אני רואה רק חצי עמוד בפורומים ואני נאלץ כל הזמן לשנות לרזולוציה גבוה שלא מתאימה לי :'(
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריכה SQL בשביל שאילתות מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד?(אני צריכה גירסה של ווינדוס 7)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני מתעניין באתרי טורנט להורדות וכל זה. אז, איך בכלל זה עובד? מה אני משתף? איזה אתרים טובים? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ovdim.org.il/Page10877.asp לפי המסמך הנה"ל, הבנתי שעל המעסיק לשלם לעובד סכום מקסימלי של עד 21.14 ש"ח על נסיעות. שאלות, אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 22.28 ש"ח המעסיק חייב לשלם לי 21.14 ש"ח או כיסוי מלא של המחיר? אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 15 ש"ח המעסיק חייב לשלם רק על 15 ש"ח נכון? סליחה על השאלות הדפוקות אני רוצה להיות סגור על זה 100%. ד"א אם אני אשלח את הדף הנ"ל למעסיק שלי במייל זה נחשב למסמך אמין שהוא חייב ל"הקשיב לו" או שזה מצטריך עוד מסמכים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אופניי הרים בסביבות ה1000 ש"ח, יש המלצות? או אם יש חברות מסוימות שכדאי להסתכל עליהם ואפילו משומש?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה שלוכם, גולשים יקרים? ברצוני להתייעץ עמכם בנוגע לבעיה שצצה לי בזמן האחרון, לא מזמן עברתי לרכב חדש-יחסית. (מיצובישי לאנסר 2006) אך, אליה וקוץ בה, הרדיו דיסק ברכב קורא רק AUDIO CD במחשב הנוכחי שלי, לצערי, אין כונן CD בכלל. (כמו ב MACBOOK AIR !) מכוון שיש לי את הדרייברים על DOK ובכלל, עברתי לעידן הפלאש. מגיע לי לשמוע מוזיקה ברכב, לא? לבעיה זו מספר פתרונות, הפשוט ביותר (וגם הכי יקר) זה לקנות רדיו דיסק עם כניסת USB, אני לא יפשוט רגל מקנית אחד כזה באזור ה 600-700 ש', השאלה האם יש פתרון זול יותר ? - משדר FM - זול, מה עם האיכות? שווה משהו? - צורב חיצוני למחשב - פתרון בניינים מבחינת המחיר, מתחבר ב USB לבד, או שצריך גם חשמל? (האינטרס הוא לא לפתוח את המארז) לא מתכוון לחבר את הכונ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשמעת שאלה מצחיקה ומוזרה אבל אני רציני לאחרונה אין לי מושג למה יש לי הרבה קורי עכביש באזור המסך ומדיי פעם אני מוצא עכבישים מעצבנים ומעיף אותם החוצה...עכשיו אתמול ראיתי שיש לי קורי עכביש על המסך מאחורה!! (נ.ב.יש לי מסך lcd אם זה חשוב) אז יש ספק שנכנס עכביש למסך,האם העכביש יכול לגרום לקצר או איזהשהוא נזק?. לא יודע למה העכבישים האלה אוהבים את האזור הזה הבית שלי נקי כמו ארמון,דווקא באזורים האלה הם נמצאים מה יש להם מהמסך שלי?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, השוויתי שני מפרטים דומים מאוד - האחד של Ivory והשני של iqpc (הזולים ביותר שאני מכיר, אחרי אייבורי). Ivory: iqpc: כפי שאתם רואים, יצרתי ב-iqpc מפרט דומה ככל שיכולתי לזה של Ivory, כדי להשוות מחירים. ההבדלים בין המפרטים הם: * לא ידוע מהו המארז+ספק של Ivory ןלכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc. * לא ידוע מיהו יצרן הזיכרון ב-Ivory ולכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc (בקוגרויית 1024MB, 667MHZ כמובן). אגב, מישהו יודע למה הכוונה ב-DUAL בפרסום של Ivory? אם הכוונה לשני סטיקים, אז המצב נוטה עוד יותר לטובתם... *לגבי HD, בחרתי ב-iqpc של samsung (הזול ביותר). ההפרש במחיר, כפי שאתם רואים, הוא כ-560 ש"ח - 1830 ש"ח ב-Ivory לעומת 2393 ש"ח ב-iqpc. כלומר ההצעה של iqpc יקרה ב-30%…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה, זה מאמר שקראתי מזמן, וזה ממצה את כל מה שאני מרגיש, שבגללו אני שואף להגיע לשרות קרבי. כתב אותו גולנצ'יק, אבל זה מתייחס לכל יחידה קרבית, לפחות לדעתי. כבר קראתי גירסאות שבהן הפכו את זה מגולנצ'יק ל"לוחם", אבל זאת הגירסה המקורית. לאנשים הקטנים עם הצל הגדול- להיות גולנצ'יק זה לקלל את הגשם והבוץ שעכשיו, אבל להתעקש לצאת למארב בלילה. להתקשר לאמא להרגיע, ולהגיד לאבא ש"לא נכון", ואתה בבית-שמש ולא בבית-לחם. זה להבין את פחד האזרחים בלי לדעת אם הם מבינים את הפחד שלך. זה להציץ בשמש השוקעת, ולדעת שרק עכשיו מתחיל היום. להיות גולנצ'יק זה לשאול המון שאלות על המוות, בלי לקבל תשובה אחת על החיים. זה לאבד אחים לנשק, אך לא את התקווה, הטרוף שבעיניים והצלילות שבמחשבה. לשמוע על העבר בלבנון,…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב הנה הטבלה לשבוע זה: מספר | משחק ------------------------------------------------------------------------------ 01 |מ.ס. אשדוד - מכבי תל אביב -----------------> 02 |מכבי פתח תקוה - הפועל תל אביב -----------------> 03 |הפועל רעננה - בני יהודה ת"א -----------------> 04 |הכח מכבי רמת גן - בני סכנין -----------------> 05 |מכבי באר שבע - מכבי רמת עמידר -----------------> 06 |מכבי כפר קנא - בית"ר/שמשון ת"א רמלה -----------------> 07 |מכבי שפרעם - הפועל אסי גלבוע -----------------> 08 |בלקבורן - סאות'המפטון -----------------> 09 |מנצ'סטר סיטי - ליברפול -----------------> 10 |פורטסמות - צ'רלטון -----------------> 1…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*צונזר ע"י מחבר הת'ראד* סיבה - צפי להשלכות הרסניות ברמות שלא ניתן לתאר.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-