עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MODI,

היי אני בן 20 משרת בצהל כלוחם אני רוצה ללמוד את המקצוע מדעי המחשב כדאי לגשת לבגרות שלו בגלל שאני חייל קרבי אני לא יכול ללמוד בקורס של לחמן או משהו כזה בקיצור אני רוצה ללמוד את זה לבד. מישהו מכיר איזה ספר למתחילים או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by OmerMan,

... האולפן החדש של גיא פינס!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Shadowman,

עם כן מי ואיפה אתם משרתים..... ספרו קצת..... למשל אני חייל כבר חודש וחצי, סגרתי 21 יום וסוף סוף אני בבית..... אני טירון של פלס"ר 7 (עם משהן מכיר את היחידה). אני עובר את הטירונות שלי ב בא"ח1" פלס גולני בבקעת הירדן....!!!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Mr.Gleb,

זה מכתב של נער בן 17 שנפטר מגידול סרטני בגב במכתב הוא מתאר את חשיבות החיים שלנו http://www.kipa.co.il/magazine/show.asp?id=2328 אני מקווה שכולם יבינו את המסר המכתב הזה לדעתי זה מאוד חשוב צריך לקראו את כל המכתב כדי להבין ראיתי את הקישור הזה בגיימר ו חשבתי שנוכל לפתוח פה דיון על הנושא

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Culandur,

אז ככה צריך לכתוב מילה או ביטוי שמתחילה באות שמסיימת את המילה הקודמת (לדוגמא כבש, שמאי) אני אתחיל המילה הפותחת היא : פרפר

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. זה כלכך עתיק,אבל זה עדיין אחד הסרטונים הכי מצחיקים ברשת.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by BlackBird71,

אז קודם כל לסרטון: אז הדבר ההזויי הזה צולם ב2006 ורק שבוע שעבר עלה לרשת (מצאנו אותו אי שם בכונן של 4 טרה) היה שווה? אם כן תפרגנו בSUBSCRIBE או לייק ואפילו הפצה קטנה בפייסבוק תגובות לא "אלימות" היתקבלו בברכה גמר חתימה טובה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by יואב גולדהורן,

לכל מי שיש לו בגרות מחר בלשון (ואני יודע שיש פה כמה), שיהיה לנו בהצלחה! אני מרגיש יחסית מוכן, אבל לא פלא. כל שני ורביעי בשלושת השבועות האחרונים הייתי בתגבורים של 3 שעות בבית הספר, ימי ראשון ושלישי הייתי עם מורה פרטית לפחות שלוש שעות ביום, ובשאר הימים תרגלתי לבד לפחות שעה וחצי. אני ממש גרוע בלשון. כלומר, אם "לשון" היה מקצוע של אוצר מילים, ניסוח משפטים נכון, ניקוד וכתיב תקין, ובכללי לדעת את השפה ברמה גבוהה - הייתי מקבל לא פחות ממאה בלי להתאמץ בכלל. אבל זה פשוט מקצוע של לשנן מלא מלא גזרות ובניינים ועוד שטויות שלא הולכות לעזור לי בשיט בחיים (וזה המקצוע היחיד שאני יכול להעיד שאין לו שום ערך לחיים שלי, אפילו לא קצת אפילו לא מעט פשוט כלום). אז יאללה שיהיה לכולנו בהצלחה! תנו היום…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם, עבדתי 8 חודשים במקום עבודה X וכבר לאחר חצי שנה של עבודה, על פי החוק, הייתה אמורה להיפתח לי קרן פנסיה. הקרן לא נפתחה והמעסיק אכן הודה שהיא לא נפתחה והציע לשלם את הכסף במזומן לאחר סיום העסקתי שם. העניין היותר חמור הוא שזה השפיע לי על הפנסיה במקום העבודה הנוכחי. במקום שהפנסיה תתחיל להיות מופרשת לאחר 3 חודשים (עם הפרשה רטרואקטיבית על אותם 3 חודשים ראשונים), ההפרשה התחילה רק לאחר חצי שנה, כקבוע בחוק, ובכך הפסדתי שישה חודשים * 12% (אחוז הפרשת מעסיק) * כ 4,000 ש"ח שכר בסיס בחודש = כ 2,880 ש"ח. האם ישנה אפשרות לתבוע את המעסיק הראשון (X) שלא פתח קרן פנסיה על הפסד כספי הפנסיה במקום העבודה הנוכחי? תודה לכל העונים, לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by BiG_BuG,

שלום שלום :] אז ככה, נרשמתי למדעי המחשב בטכניון, עם סכם של 85.6 (הטווח של מ"מ הוא 85-87) כמה שאלות .. מנסיונכם האישי\ ממה שמעתם, האם נכון שהסיכויים שלי קלושים עם הסכם הזה ? שלחתי את טופס ההרשמה לפני ~חודש ועדיין הסטטוס שלי "טרם ניתנה החלטה", מישהו יודע אולי מתי אני אקבל תשובה (בקירוב ..) ? כי אם לא אתקבל אני צריך לשלוח טופס הרשמה לפסיכומטרי לפני שיהיה מאוחר מדי :\ טוב, בעצם שתי שאולות רק P: חשבתי שיצא לי יותר תודה רבה רבה לעונים !

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Kidney_stonE,

למישהו יש מושג איזה סמל זה ? מה זה מייצג ? מה זה אומר ולמה או למי זה שייך ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by skyline,

כשראיתי את הסרט: "אוסטין פאוארס" -אז היה קטע שהראו אותו עם בוקסר או תחתונים (לא זוכר בדיוק מה זה היה) שעליהם היה את דגל אנגליה...חחחחח זה קרע אותי מצחוק.. יש את הדברים האלה בארץ? לאו דווקא דגלים של מדינות... ואני יודע שהשאלה קצת פריקית , מה לעשות אהבתי את הקטע הזה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Ari Lichtig,

לפני כשנה שידרגתי את המהירות האינטרנט בביתי ל-100 מגה (בזק) ורכשתי N600 Wireless Dual Band Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router TD-W9980. הכל היה טוב עד שאתמול נפל הקו ונורית ה-ADSL כבתה לה. משיחה שהיתה לי עם התמיכה של בזק, נאמר שהם משדרגים את הקווים והציוד שלי (כיוון שלא רכשתי אותו אצלם) לא תומך ב-"ווקטרים". אין לי מושג של מה הוא מדבר. הוא הסכים לשנות את ההגדרה של הקו אך טען שב-reset הבא (מסיבה כלשהי) שוב תהיה לי בעיה. אשמח לקבל את המלצה בנידון. תודה, אריה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Diablo,

:smoke:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ראיתי בKSP מחיר מפוצץ לדיו למדפסת שלי (מס' 56) רק 66 ש"ח לשחור, HP מקורי. יש לי מס' מחסניות דיו בבית, לKSP אין מה לעשות איתם. האם יש מקום שמקבל את המחסניות תמורת זיכוי/החזר ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן אהלן.. התחלתי שיעורי גיטרה עם מורה לאחרונה, קיצר השבוע התבטל לי השיעור אז החלטתי ללמוד שיר שאני אוהב וזה "זה כל הקסם".. למדתי את הסולו פרפקט 1 ל1, והתאמנתי על האקורדים של השיר אבל אני פשוט לא יודע באיזה קצב/כיוון לפרוט את האקורדים, ומתי להחליף אותם.. ניסיתי להקשיב לשיר ולראות אבל זה עדיין קשה לי כי אני מתחיל ואנ'לא ממש מצליח לזהות את הצליל של הגיטרה בשיר... תודה על העזרה ;D

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. חשבתי לעשות קהילה מחברי הפורום שיעזרו לעשות OC לאלו שלא יודעים ילכו אליהם הביתה ויעזרו .. בחינם או בתשלום סימלי מה ניראה לכם?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Or ei,

מי כאן הולך להתגייס בשבועות הקרובים ולאן ? אני חוזר מד"חש שבוע הבא (התגייסתי בנוב') ואמור להתחיל ב27 טירונות חדשה בשיריון ...

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by nice,

לאור ההצעה לאפשר ייבוא חופשי של פלאפונים לארץ ולא רק דרך חברות הפלאפונים קראתי קצת על הנושא של ייבוא אישי של פלאפונים לארץ. מלבד היתרון הברור שבמקוריות, האם ייבוא אישי שכזה הוא באמת אפשרי? מה צריך כדי לגייר את הפלאפון? והאם הפלאפון יעבוד על כל תכונותיו??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. סוף סוף קיבלתי מנילה...הכל כרגיל..כל הבחירות הרגילות של... קרבי!!! :AR15: ואני כמובן בוחר רק גבעתי ובמיוחד פלס"ר גבעתי ובנוסף קיבלתי גם זימון ליום שדה של יחידות התנדבותיות...מישהו עוד קיבל? אם כן לאיזה תאריך? אני ל14/01/03...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by galz,

אני וחבר שלי דברנו באייסקיו וחשבנו על הרכב החלומות שלנו (שנינו מתים על פאנק-פופ). זה ההרכב שלי: (ההרכבים כוללים תופים, באס, גיטרה מובילה, גיטרה שניה, וסולן. אפשר להכניס סולנים שגם מנגנים (כמו טום מבלניק או דריק מסאם בתור גיטרות ואז הם לא יחשבו כסולן-אבל יכולים לעשות קולות רקע). תופים: travis barker-blink 182 באס: mike dirnt-green day גיטרה מובילה (וקולות רקע): dave baksh-sum 41 גיטרה שניה: benji madden-good charlotte סולן: A.j popoff-lit בגלל שאני אוהב כל כך הרבה להקות אני חייב לעשות גם חמשייה שניה תופים: longine parsons-yellowcard באס: (וקולות רקע): mark hoppus-blink 182 (הוא לא היה אמור להיות פה, יש בסיסטים יותר טובים שאני אוהב, אבל הוא מבלינק, והוא גם נולד ב1…

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Kukishin,

איפה מוצאים דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ofirr,

הנגן מיועד לשמיעה בלבד, ואני אישית מעדיף נגן MP4 דקיק עם סוללת ליטיום שאני רק מחבר למחשב והוא נטען על פני MP3 שאומנם יציב/חזק/עמיד יותר אבל כל פעם צריך להחליף סוללה או להטעין אחת שנטענת עם מטען סוללות. http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=69894&channel=15 עריכה: המטרה של הנגן היא יחידה - השמעת מילים ללימוד פסיכומטרי . זאת אומרת שאני אשתמש איתו לרוב (או אפשר להגיד רק) בנסיעות.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני מחפש את המשחק/סרטון הזה? מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד אותו? http://www.youtube.com/watch?v=M3i1mOtP--U&mode=related&search= הנה עוד דוגמא : :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by slim_shady,

התקלקלו לי האופני כושר שלי, אז עכשיו אני צריך לקנות חדשות אז אם למישהו יש המלצות בבקשה לעזור... מדובר על אופני כושר ולא אופני ספינינג, ואם מישהו יודע מה ההבדל גלגל תנופה של 9 ק"ג ו 5ק"ג?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים