עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בקיצור רוצה להביא את האוטו הזה.. יש אנשים אמרו לי אוטו טוב ויש כאלה אמרו לי יש לו בעיה די שכיחה עם הראש מנוע. עכשיו אני שואל אתכם אולי לכם היה או יש את הרכב הנל. מה אתם אומרים. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. 1. למישהו יש מושג מה אמורה להביעה השאלה "מלידה" ? 2. זה בסדר שאני מוחק דברים בטיפקס/מקשקש עם עט על משהו שכתבתי בטעות?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by artyom,

מאחר ואין ערוץ (רשמי) לאתר חשבתי שאני אפתח אחד, לדעתי יכול להיות נחמד אם יהיה ערוץ שיהיה לחברי הפורום איפה לבוא ולבקש עזרה בנושא כלשהו (למשל בנושא תקלות וכו'), לדבר על הנושאים השונים בפורום או סתם לדבר. מה שאני לא בטוח לגביו זה השרת, אני חושב שהרבה מהאנשים פה גיימרים אז בטח מלא משתמשים בquakenet... אז אני חושב שזה שרת טוב לפתוח בו את הערוץ, בנוסף לכך יש לQNET את כל הבוטים והנוחות הנדרשים כדי לנהל שרת וכו'... אם יש לכם הצעות וכו' אז תציעו ואל תתבישו (אולי לעבור לשרת אחר, הצעות לשיפור וכו') הערוץ הוא hwzone# וכולם מוזמנים להצטרף. בנתיים מה שעלינו לעשות זה לגייס כמה שיותר אנשים ולהשיג Q. (אולי יהיו שם אנשים שלא קשורים לקהילה או סתם אנשים, זה כדי שנשיג Q יותר מהר). irc://irc.…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. נתקלתי לאחרונה בכמה אתרים שאפשר לשמוע דרכם שירים אונליין ללא צורך בנגן (סטרימינג). נתחיל מהאתר שאני הכי אוהב, www.jiwa.fm - יחסית מתורגם לאנגלית ויש בו מבחר משובח של הרבה מאוד להקות ושירים, השירים באיכות טובה מאוד. קל מאוד לפתוח חשבון. חסרון, אין שם שירים בעברית. האתר השני www.deezer.com אתר צרפתי, פחות מתורגם לאנגלית אבל אפשר להשתמש בו. ממשק גרפי מאוד נחמד. חסרון, טיפה איטי, מבחר שירים קטן יותר מjiwa.fm, ויש שם כמה שירים שלא יעבדו\איכות גרועה, ואין שירים בעברית והאתר השלישי שלא יצא לי ממש להשתמש בו. www.imeem.com אתר באנגלית ממשק גרפי יפה ונוח מאוד, קל למצוא שם זמרים, להקות דומות וכד'... חסרון, מבחר יחסית קטן, ואין שירים בעברית. (לא יצא לי ממש לדפדף בו) והאתר האחרון שה…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. החברות בדר"כ נותנות שנה אחריות על כ.מסך אבל יצרניות נותנות ואפילו מציינות זאת על האריזה שהם מספקות 3 שנים... אין איזה משהו שכן אומר שהחנויות צריכות לספק אחריות לכל אורך התקופה שהיצרנית אומרת..?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

אז ככה החלטתי לפתוח נושא שכל אחד ישים את הציטוטים הכי טובים שהוא נתקל בהם באתר bash.org. :xyxthumbs: :xyxthumbs: תפרסו 3 לכל הודעה, שלא יהיה ארוך ומציק לקרוא. :lol: :lol: :lol: יאללה תפרסו בהמוניכם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

אני צריך מוזיקת אימה, מפחידה. אם יש את הסאונד של מלתעות זה יהיה בול. גם הצעקה יהיה מתאים.

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by TermiNal,

אהלן, לצערי יש לי עוד יומיים בדיוק (עד יום ראשון) להגיש 5 בוקריפורטים או שהמורה לאנגלית מתחיל את ציון המגן שלי מ80.. עשיתי כבר אחת אבל אני לא עומד בקצב, אם מישהו בעל לב טוב יכול לתרום כמה מהBOOKREPORTS שהוא עשה אני אהיה בעננים.. תודה רבה!!!!!

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by 00000,

משהו עם קצב יחסית אחיד שאני אוכל לרוץ איתו ושיהיה מהיר. עדיף עם פחות שילובים אינסטרומנטלים כמו פסנתר/כינור כי לפי דעתי הם גורעים ברוב הפעמים. תודה לעוזרים עריכה: משהו בסגנון: עדיף שלא יקח הרבה זמן להגיע לקצב...

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. שלום. וויכוח שהתפתח בין המשפחה לאיכות היצור בארצות המזרח. האם באמת יש הבדל בין איכות היצור בארצות המזרח(סין,יפן,קוריאה,וויאטנם)ששווה לבדוק?

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  11. שלום לכולכם יש לי בעיה מאוד מוזרה... הטלפון של HOT עושה רעשים מתי שבא לו שאני מדבר עם מישהו פתאום יש הפרעות חזקות כאלה..... ולפעמים עובד בלי רעשים כאילו כלום... אתם חושבים שזה יכול לנבוע מהקו? או מהאזור? כי עשו לי בדיקות למודם והוא יצא תקין....

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  12. לפני שלמדתי את העקרון הזה לעומק, שמעתי שהוא מהווה אקסיומה. היום לאחר שלמדתי אותו באינפי ניתנה לו הוכחה. עכשיו אני לא מצליח לתפוס את זה או שצריך אקסיומה או שלא צריך, אז יכול להיות שהאקסיומה מסתתרת בין השורות של ההוכחה אז אתן בקצרה את הדרך שסללה את ההוכחה: מגדירים מספרים ממשיים R [מספיק להגיד שR שדה סדור, השלמות לא חשובה כאן]. לאחר מכן, מגדירים קבוצה אינדוקטיבית: תת קבוצה בR ,תקרא אינדוקטיבית אם אפס הוא איבר שלה ובעלת התכונה שאם x הוא איבר שלה אז גם x+1 הוא איבר שלה. עכשיו ניתן להגדיר פורמלית את N קבוצת המספרים הטבעיים: קבוצת המספרים הטבעיים מורכת מאיברים ששיכים לכל קבוצה אינדוקטיבית. מכאן קל להוכיח שכל תת קבוצה אינדוקטיבית בN היא N. עכשיו אפשר להוכיח את עקרון האינדוקציה: ת…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מחפש לקנות מטרונום פשוט לשימוש עם גיטרה באזור רמת גן הכי זול שיש הכי טוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. עצמות הכתפיים אצלי מאוד בולטות, אני לא בתת משקל ואפילו לא קרוב. איך אני גורם להם לא להראות? התחלתי את התרגילים האלה שאמורים לאמן את שרירי הכתף (בתקווה שיכסו את בליטת העצמות): לא יודע אם זה יעזור. משהו נתקל בתופעה דומה ויודע מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by emil57,

בתחנה מרכזית ("החדשה") בת"א בקומה 6 פתחו דוכן העונה לשם 'רב קוו', ממה שהבנתי זה כרטיס שיחליף את הכרטיסיה לאוטובוס (בכל החברות) שנמצאת כיום בשימוש, או משו כזה.. כשעברתי ליד הדוכן ביקשו ממני להיצטלם (מכיוון שעל הכרטיס שינפיקו לך תיהיה התמונה שלך) ואמרו לי שעכשיו זה בחינם ובעוד כמה זמן הכרטיס - 'רב קוו' - יעלה כסף.. א. מזה הכרטיס הזה בכלל..? ב. לא מחרטטים לנו..? ג. נראה לכם שאותו כרטיס יופעל בעתיד בכל החברות? לאלו שיודעים במה מדובר האם באמת צריך לעשות את אותו כרטיס..? או שיהיו כמה אופציות איך ליסוע בתחבורה הציבורית..?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Griffin,

קרה פעם שקניתם חומרה למחשב וכאשר ניסיתם לממש את האחריות שהחנות כביכול מספקת היא לא הייתה לכם למענה?, או שפשוט רציתם לדעת מתי רכיב חדיש יגיע לחנויות,והחנות לא נתנה לכם תשובה הולמת לבקשתכם? לפני מספר ימים עלתה הצעה בין חברי צוות האתר על בניית מאגר מידע שיכיל פרטי חברות המייצגות/משווקות/מפיצות או מייבאות רכיבי חומרה, על-מנת שלצרכן יהיה לאן לפנות במקרה והחנות היא לא המענה בשבילו. הכתובת למאגר המידע היא - https://docs.google.com/View?docid=dgqxpgnm_2gj6k3ctz&hl=iw נכון לכרגע,המאגר מכיל חברות המספקות מענה לשוק החומרתי. אם נראה שהמידע מועיל,ויש גם הצורך בחברות המספקות ציוד היקפי,נרחיב את המאגר. אם הנכם מעוניינים למסור מידע שלא נוכח במאגר, עזרו לנו להגדילו ושלחו את הפרטים ל-Q…

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. אוקיי אז ככה למי שקרא את העיתון גלובס , מגזין G , של שבוע שעבר אם אני לא טועה זה היה כתבה בנושא תיירות על איזה עיר/אזור בNEW YORK, זה היה אזור תיירותי כזה מושלג אני צריך תשם שלו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by p11ma,

אהלן. ברצוני לקבל מידע על חנויות מחשבים שונות... עם אתריי אינטרנט להזמנה וירטואלית, לגביי השירות שלהם ואם תהיה בעיה ברכיב, שלא יתחמקו במתן אחריות... חנויות כמ SKYPC או IQPC וכו'...

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by david32,

אני די בטוח שהמקום של זה פה. כן כן , זה בדיוק מה שעינייכם רואות. גיימר סטלן כולשהו הפך את האקסבוקס 360 שלו לבאנג: (מקור http://xbox.joystiq.com/2009/03/12/achievement-unlocked-youre-a-stoner-with-a-destroyed-xbox/ ) אחת התגובות שם Maybe after the rrod, he decided to let it give him the reod, red eyes of dope

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. יש איזה אתר שאני אמור להמנע מלהכנס אליו בשבוע האחרון. יש אפשרות בפיירפוקס פשוט לחסום אותו?נניח ואני אקליד והוא לא יתן לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Xilver,

http://www.youtube.com/watch?v=Aw97QQmPDpc אחד הקורעים... "את יצור קטן ולא סקסי" עלק... איזה איש מעורער נפשית חחחח אבל יש לו יציאות ממש מצחיקות מנחם לכוכי: "את אפילו לא יודעת למי דיברתי" כוכי: "נכון, אני טיפשה" מנחם: "את לא טיפשה, פשוט לא ממש מפותחת"

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי אני בן יחיד שההורים חתמו לי גולני או גבעתי (פרופיל 97 קב''א 56) ואני אמור להתגייס ביום שני הקרוב (מרץ 09) מהלשכת גיוס אמרו לי שההחלטה על קבלת החתימה של ההורים היא חיובית אבל מסרבים להגיד לי לאן אשתבץ (כשכל מתגייסי מרץ כבר יודעים לאן הם הולכים כבר חודש) ואומרים שאני הולך לראות קצין מיון בבקו''ם מישהו יודע מה הולך לקרות , האם ישלחו אותי לגולני\גבעתי או שישימו אותי להיות ג'ובניק ?? תודה

• 23 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. אנגלית 5 י"חל 89 טוב מאוד תנ"ך 2 יח"ל 67 כמעט טוב הבעה עברית 2 יח"ל טוב 77 ספרות 2 יח"ל 60 מספיק מתמטיקה 3 יח"ל 57 מספיק היסטוריה 2 יחל מספיק בקושי 54 אזרחות 1 יח"ל מספיק 58 ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל 62 מספיק יסודות המחשב 1 יח"ל כמעט טוב 69 כתוב שם גם בדף נפרד את המקצועות הבאים (כולם 1 יח"ל): מחוייבות אישית 95 תעבורה 80 של"ח 80 חינוך גופני 88 אז מה זה אומר? ה 54 בהיסטוריה זה נכשל? מותר שיהייה נכשל אחד לא? זה אומר שיש בגרות בעצם? תודה. **עריכה: נסו בבקשה להתעלם מהעובדה שפיסת הנייר עליו מודפסת תעודה זו ראויה לשימוש אחד בלבד.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ofekd23,

שלום לכולם ותודה מרואש תאירו אני במגמט מחשבים בבצפר על פי הקורס של Cisco ועוד מעת שי לנו בגרות והביאו לנו מיקוד ושי דברים לא מובנים במיקוד אני מיתחנן שתזביר לי מה זה אומר אני לא רוצה שתזבירו לי את כל הנושא לדוגמה: מתיאור מטרת מודל רב-שכבתי להתדגמת האינטראקציה בפרוטוקולים שונים = מה זה אומר העיברית פשוטה ושי עוד מהסוג אזה כמובן שלא תזבירו לי את המובנים אבל אני חייב עזרה ושוב תודה וסליחה על שגאיות הכתיב 1) (2 [br]פורסם בתאריך: 12.03.2009 בשעה 17:00:33 **^^ סליחה אני יתקן את התמונות^^**

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים