כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי לקנות מקלדת חדשה וזולה. בחרתי את זאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=378013 באתי להזמין מהחנות הראשונה אבל אז חשבתי לעצמי: יש להם אותו ציון חנות כמו השניה, אבל הם קניה חכמה וזה אומר שהרוב קונים מהם. אז אני אזמין מהחנות השניה. כך הזמנתי את המקלדת לא מ"G-Tech" אלא מ"ספיד מחשבים". הגיעה אליי המקלדת אחרי 6 ימים. מה המסתבר? שתי החנויות האלה הן אותה החנות כעיקרון טכנית... Shot with X450,D535Z,C370Z at 2007-07-02 שימו לב שנאי הזמנתי מספיד מחשבים, אך הטלפון על מעטפת הקבלה הוא של G-tech, והפקס עלה מעטפה הוא של ספיד מחשבים.... (טלפונים ועוד מידע ניתן למצוא באתרים של החנויות: http://www.speed4u.co.il/ http://www.g-tech.co.il/) תראו גם את הכתובות אינטרנט על ה…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , כמה משלמים מע"מ ומכס על בגדים ? ומה הסכום הפטור אם יש ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
התגיסתי לפני שבועים, קצין מיון אמר לי שבטירונות יגידו לי לאיפה אני משובץ. יום אחרי הגעתי לבית ניבל בסיס תובלה ליד נתבג ואני ממש לא רוצה להיות נהג! פרופיל 45 וקבא 54 דיברתי עם הרופא שם, הוא היה עייף ואחרי הרבה חירטוטים שיש לי בעיות קורדינציה[אין לי שום בעית קורדינציה] הוא נתן לי הפניה לניורולוג וקבן ואמר לי ש99% אני לא יהיה נהג אבל אני יכול לשכוח מרשיון באזרחי. זה נכון?באמת יכולים לשלול לי את הרשיון על זה הוא שזה רק איומים?במידה שאני נכשל בבדיקה של הניורולוג הכוונה זה אומר שבחיים לא יהיה לי רשיון? אני חוזר מחר לשבועים בסיס, עוד מאט הטירונות נגמרת ואני חייב לברוח מ"הפיל המשפיל", כל יום יש לנו שיחה עם איזה מ"כ או קצין שמסביר לנו יפה שאי אפשר לברוח משם. אני רוצה לשרת בצהל, לה…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה זה לחיצת קונקטור? יש למישהו סירטון איך עושים את זה? תיאור מה עושים בלחיצה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ההורים מתכננים קניית מסכים חדשים לכל הבית (3 במספר ) . אין תקציב מכיוון שדרך קשרים וכ"ו אנחנו יכולים להשיג כל דגם של Haier במחיר של יבואן . שתי שאלות ניצבות עכשיו : האם החברה הזאת בכלל שווה משהו ? איזה אתר (לא זאפ ודומיו ) אני יכול לסמוך באמת על ההשוואות שלו ? נ.ב מחפשים שתי מסכים בגודל של 32-34 אינטש ומסך אחד בגודל 47 אינטש , תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי טענות כלליות עליו כמו שהוא מעדיף את חברה שלו על הילדים שלו ויש לי טענות ספציפיות שם עיקר הדיון: 1) יש לי חשדות שהוא ביצע כנגדי דברים בתקופה שהייתי מסוכסך איתו. החשדות מבוססות אך לא מעבר לספק סביר לכן לא התייחס להן אבל הם ברקע. 2) בעיות מבוססות: ניתקתי את הקשר איתו פעמיים: פעם אחת: זה היהי ממזמן אז אני לא זוכר הכל אבל חברה שלו התעללה בלי כל הזמן שוב ושוב שנים ואני כל דבר קטן שעשיתי הוא היה ישר נגדי. בקיצור הוא היה מגן עלייה גם שהיא הייתה נגדי. הוא היה מעדיף אותה עליי ונתן לה כוח ומגן לעשות לי צרות. פעם שנייה: גילו שאני חולה באיזה שהיא מחלה. לא הסכמתי לטפל במחלה אז הוא החליט לזרוק אותי לרחוב. הבעיה שגם שהסכמתי לטפל במחלה הוא לא הסכים שאני יחזור הביתה כי הטיפול לא היה …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבל תראו מה הבני זונות האלה כותבים כשמנסים להעלות קבצים מישראל: נתקלתי בזה כמה פעמים במירק, אבל חדר כל אחד יכול לפתוח, אבל אתר גלובלי גדול של העלאות? שיזדיינו
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
נראה לי שאפשר לרכז פה טיעונים חוזרים ונשנים של שמאלנים והסתירות שלהם. שמאלנים נוטים להשתמש בכל מיני טיעונים חסרי הגיון או שמשתמשים בהגיון כושל. כלומר טיעון שיקרי בעל הגיון פנימי. או טיעון שמבוסס על אמת אבל בלי הגיון פנימי. 1) השוואות לא הגיוניות: "גם צה"ל וגם חמאס הורגים ילדים. אין הבדל בין צה"ל לחמאס" יש הבדל מהותי בין צה"ל וחמאס. בעוד השמאלנים מסתכלים רק על התוצאות הם מתעלמים מהסיבות וממה שהביא לתוצאות האלו. בנוסף הם מתעלמים מהמהות השונה שכשצה"ל הורג ילדים זה לא המטרה אלא זה טעות, וכשחמאס הורג ילדים זאת המטרה בפני עצמה. 2) מהות לעומת נסיבתיות. כשאומרים לשמאלנים שהפלסטינים הם קיצוניים שמעוניינים בהשמדת ישראל אז התשובה שלהם היא "גם המתנחלים הם פאנטים". ההבדל הוא שאצל הפלס…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני חודש וכמה ימים עשיתי מנוי באתר הנ"ל למשך חודש. למרות שתוקפו של המנוי פג לפני כמה ימים, אני עדיין נהנה מיתרונות משתמשי הפרימיום (הורדה במהירות מקסימלית, הורדה בו-זמנית של מספר קבצים וכו'). מדובר בבאג כלשהו? יש סיכוי שאיכשהו יחייבו אותי על השימוש הזה (שילמתי בפייפאל)?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היא יושבת כל הזמן על המחשב, מגיבה בפורמים בשמי, ואני בקושי גולש במחשב היא וסבתא שלי טוב לפחות נלמד בזמן הזה..
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://finance.walla.co.il/?w=/118/784250 או בקיצור סוני מפסידה הרבה כסף ולכן מצמצמת פעילות ומפטרת הרבה עובדים ויש אנשים שחשבו שנינטנדו תפסיד ביגלל השלט המיוחד למהפכה ובינתים המניות שלה יתחזקו חה חה חה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
United states postal service את ההזמה ביצעתי ב-6 ביולי. זה המידע מהמעקב שלהם באתר: International Dispatch, July 11, 2008, 10:01 pm, LOS ANGELES Electronic Shipping Info Received, July 10, 2008 Acceptance, July 10, 2008, 5:28 pm, CORONA, CA 92877 מאפייני החבילה: size: 38.4 x 11.2 x 2.6 inches; 97.6 x 28.5 x 6.6 (cm) weight: 11.7 pounds; 5.3kg תוך כמה זמן היא צריכה להגיע אליי/לארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם מתווכחים, לי יש בעיה עם כיוונים לכן אני לא מבין את הנושא - לאן מעבירים את השעון? קדימה/אחורה?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אם מישהו מכם ביקר בבית חולים קפלן ברחובות יודע אולי אם במיון יש פסיכאטרים?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי.. פשוט כל ה"מודיעינים" למיניהם עושים לי כאבי ראש ובלאגן..
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תעשו ציטוט ותדליקו נר לזכר 6מיליון אחים ואחיות יהיה זכרם ברוך :'(
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה רסיברים (A/V) יש להם בחנות (דגם, מחיר). באתר שלהם יש רק חלק מהדברים. אם במקרה מישהו יודע, זה יעזור מאוד....
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני בן 20 משרת בצהל כלוחם אני רוצה ללמוד את המקצוע מדעי המחשב כדאי לגשת לבגרות שלו בגלל שאני חייל קרבי אני לא יכול ללמוד בקורס של לחמן או משהו כזה בקיצור אני רוצה ללמוד את זה לבד. מישהו מכיר איזה ספר למתחילים או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב זה אני עם השרת שאין לי מה לעשות איתו אז החלטתי לנסות להקים אתר של תוכנות עם דירוג של גולשים דרוג של צוות האתר סיקורים וכו' אבל אני צריך עזרה מצדכם כמו מעצבים מישהו שי'ודע לבנות אתר ואנשי צוות אני יכול לתת בתמורה שטח מהשרת שלי אם מישהו מעונין שיגיב תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה דווקא כיף...הבעייה היחידה שלא היה כיסאות ושבת והלכו לי כל הרגליים... אני יודע ש מור היה מנהל האתר פה(אם זה הוא),DJ YANIV היה,היה מייסד האתר והצוות שלו...היה איזה 2 אחים דתיים...היה איזה כתב עם כיפה שחכתי מה השם שלו(ניראה לי WIZMASTER), היה את CASCO(עם אני לא טועה בכינוי)... היו קירורי גז נוזלי גז כמו קוביית קרח והיה איזה חומר נוזלי כזה בטמפרטורת -195(בערך)...בקיצור היה סבבה...נישארתי כימעט עד הסוף...לא ראיתי איך מחלקים את הפרסים... עוד מעט אני אעלה קצת תמונות אולי גם וידיאו... אז מי היה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
21.03- גולני 22.03- גבעתי 23.03- חירמ"כ 24.03- נח"ל 25.03- צנחנים 28.03- שריון 29.03- הנדסה קרבית 30.03- תותחנים 31.03- מג"ב 01.04- נ"מ 13.04- גיוס ביני"ש 14.04- גיוס ביני"ש\השלמות בהצלחה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאילו לאן אני הולך? מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מחר אני בן 14, ואחותי הציעה לי שאני אבחר מתנה כלשהי... תקציב? יש תקציב... אבל לא להביא משהו של 3K.... יקר... לא נעים לשאול לגבי התקציב אני חושב יותר לכיוון של ה MP3... אבל נראה מה יש לכם להציע לי :xyxthumbs:
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.tgspot.co.il/cct לכאורה פרצה כזו נוגעת רק לDVR עצמאיים המבוססים לינוקס. ראוטר עם FireWall או PC שמשמש כ DVR מוגן מזה. תמיד העדפתי את ה PC כ DVR, עכשיו מתווספת סיבה טובה...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-