כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אהלן אהלן.. התחלתי שיעורי גיטרה עם מורה לאחרונה, קיצר השבוע התבטל לי השיעור אז החלטתי ללמוד שיר שאני אוהב וזה "זה כל הקסם".. למדתי את הסולו פרפקט 1 ל1, והתאמנתי על האקורדים של השיר אבל אני פשוט לא יודע באיזה קצב/כיוון לפרוט את האקורדים, ומתי להחליף אותם.. ניסיתי להקשיב לשיר ולראות אבל זה עדיין קשה לי כי אני מתחיל ואנ'לא ממש מצליח לזהות את הצליל של הגיטרה בשיר... תודה על העזרה ;D
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בתיכון למדתי ערבית ומזה"ת ובצבא עסקתי במחשבים (חומרה), אבל לא הרבה. התעסקתי בעיקר בערבית. קראתי ספרי טכנאים לפני הצבא ובזמן השירות שלי, ןעכשיו אני אחרי צבא ואני לומד קורס טכנאים בג'ון ברייס. אני רוצה לעבור על כל הת'רדים בפורומים פה, למרות שזה ייקח המון זמן כי כל פורום זה 1000 ומשהו עמודים. אני יודע שזה ייקח המון זמן ושזה נשמע מטורף, אבל זה שווה את זה כי כל פיפס שנאמר פה בפורומים הוא חשוב. כולם פה בוגרי פיזיקה-מחשבים בתיכון? האם יש פה כאלה שיש להם חוש טכני ומצליחים עם חומרה גם בלי מדמ"ח? אני גם גיימר ותיק, ככה שאני יכול להמליץ על משחקי מחשב לאנשים. אני רוצה לראות פה בפורומים גם חבר'ה אחרי צבא ולא רק לפני.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי חבר טוב שאין לו ראש ללמוד הנדסאי\תואר ראשון או איזה לימודים של שנתיים ומעלה ...... איזה מקצועות מומלץ לו ללמד ? מכונאי כלשהו ?טכנאי כלשהו ? משהו שקשור לתעשיה ? אשמח לכל רעיון אם כל אחד ימליץ על איזה מקצוע זה יהיה נחמד .. שמעתי שמנופאי יכול להיות נחמד (למי שנראה לו ) . השאיפה שלו היא להשתכר מעל המינימום ולחיות עם רמה טובה של חיים ....אין לו שאיפות למשכורות מפוצצות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקטע של הSMS אני כותב את הפלאפון שלי .........+972 וה SMS לא נשלח אלי!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רק רציתי להגיד חג שמח, ושהמזל יופיע בדרכנו... :nutty: עריכה: Core 2 Duo למתנת חג, זה נשמע טוב... הלוואי וזה יהיה ככה (זה פשוט בר מזל אם ילד בישראל יקבל דבר כזה בימים אלו)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני מכניס את השעה שניכנסתי והשעה שיצאתי והתשלום שלי לשעה ושתחשב לי כמה אני אמור לקבל בחודש הזה יש חיה כזאת?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://squirt.io/install.html שומרים את הלינק (זה שכפתור הכחול הגדול) בסרגל הסימניות. נכנסים לדף כלשהו עם טקסט ולוחצים על הלינק - ואז קופץ חלון שמציג לכם את הטקסט מילה אחר מילה ומאפשר קריאה מהירה שלו (400 מילים בדקה ואפילו יותר). עובד גם בעברית, אם כי לא תמיד מושלם. אפשר גם לסמן פסקה ספציפית והוא יקרא רק אותה. מגניב בהחלט (וכן, אני יודע שהרעיון לא חדש, אבל זו פעם ראשונה שנתקלתי במשהו כזה אז חשבתי לחלוק).
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו את נציג דור מעבדי Ryzen השני מול מחליפו הישיר לסיבוב בדיקות נוסף - בכדי לראות מה קורה כאשר עוברים מזיכרון מותאם בשני ערוצים לערוץ אחד ויחיד לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום נרשמתי לאתר הכרויות קטן לא ידוע כמו האתרים הגדולים אני שילמתי למנוי באמצעות האשראי וזמן קצר לאחר מכן שיניתי את דעתי שאני לא מעוניין במנוי לאתר אני שלחתי להם כמה מיילים, התקשרתי והשארתי הודעה קולית כי לא עונים לי לטלפון אני לחוץ לקבל את כספי בחזרה כי מדובר במחיר של שנה 250 ש"ח מה עושים שאתר לא עונה למיילים ולטלפונים? מדוע האתר הזדוני בכלל מופיע לי בתוצאות בגוגל? ששילמתי ראיתי שיש סימן של מנעול בשורת הכתובות
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע עד כמה זה נכון.. הנה קיבלתי זה עתה באימייל לתשומת לבכם.. Dear friends, Please inform your friends about the following: Fuji Co. removed Israel from its complimentary world map that they gave to their customers with the purchase. Yes, in Fuji stores abroad you receive the world map without Israel!!! According to Fuji, we just don't exist... It is most likely done to entice Arab customers. I am sure, that map without Israel makes Arabs happy, very happy... It is a very dangerous precedent - it looks like an indication that Arab calls for boycott of Israel start bearing fruits. Many Israelis today called for boycott of all Fuji products - film, cameras, batterie…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני מתעניין באתרי טורנט להורדות וכל זה. אז, איך בכלל זה עובד? מה אני משתף? איזה אתרים טובים? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ג'ון בון ג'ובי מול בונו, הסולן של U2. מי עושה לכם את זה יותר?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה נשמע ונראה מאוד מוזר, אני לא אתפלא אם יש כאן אנשים (או אדם ספציפי) שעובדים עבורם. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. מה שכן, טכניקה חכמה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נרגילה טובה...עכשיו השאלה היא...האם הגודל קובע? פעם שמעתי שככול שהנרגילה יותר גבוהה ככה יותר טוב...השאלה מה בדיוק טוב? חשבתי על כזאת http://www.nargilot.co.il/Products/19/The-39-Syrian-Hookah-With-Decoration-Crown.asp או אולי כזאת http://www.nargilot.co.il/Products/19/The-30-Shiny-Red-Hookah.asp לא יודע צריך דעה מקצועית...ואני בטוח שבפורם הזה יש מבינים בנושא תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יום 1 - היום חגגנו את יום הנישואין ה-25 שלנו, לא שיש מה לחגוג. כשהגיע הזמן 'לממש את הנישואין', הוא נעל את עצמו בשירותים ובכה... יום 2 - הנישואים שלנו בבעיה. לאישה יש צרכים. אתמול ראיתי תמונה של פסל דוד (!) והתחלתי לבכות... יום 3 - קרה נס! יש תרופה חדשה בשוק שתפתור את ה'בעיה' שלו. קוראים לה וויאגרה. אמרתי לו שאם ייקח וויאגרה, הכל יחזור להיות כמו ביום נישואינו. החלפתי לו את הפרוזאק בוויאגרה, בתקווה שזה ירים לו עוד משהו חוץ ממצב הרוח... יום 4 - כמה נפלא!!! יום 5 - כמה שהחיים נפלאים, אבל קצת קשה לי לכתוב כשהוא עושה את זה. יום 6 - אני חושבת שהוא לקח יותר מדי בסוף השבוע. אתמול, במקום לכסח את הדשא, הוא שיחק עם החבר החדש שלו... וגם מתחיל לכאוב לי קצת למטה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא בטוח כמה זמן זה כבר קיים אבל היום קראתי באחד האתרים, שפאיפאל סוף סוף הגיע לשיתוף פעולה עם הבנקים בישראל. כבר לא צריך חשבון בנק אמריקאי או כל מני שטויות אחרות בשביל להוריד כסף מהחשבון. על כל משיכה עד 1000 שקל תיגבה עמלה של 8 ש"ח. על כמה משיכה מעל 1000 ששקל לא תיגבה עמלה כלל.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום דרעקי (שמשום מה אנשים מסויימים עדיין חושבים שקוראים לו DarK-MinD) חוגג יומולדת 17! אז מזל"ט! תפסיק לאכול כ"כ הרבה ולהיות כזה שמן. :cwm39: עכשיו כשאתה יכול לגשת לטסט, הלוואי תיכשל... :auto: ו-Jesus Christ! תתחיל לעבוד! ;D and with no further delay: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: מזל טוב עמרי!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
תעשו ציטוט ותדליקו נר לזכר 6מיליון אחים ואחיות יהיה זכרם ברוך :'(
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי... מה ההבדל בין הדברים בכותרת ויכול להיות שיש שם דברים אותו דבר רק שהם נקראים שונה? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני מקווה שההודעה קשורה לפורום. רציתי לקבל המלצות איפה כדי לקנות מחשב חדש (מחיר,אמינות וכו')?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רק היום נחשפתי לזה. למי שלא מכיר שילוב של WOW וסימס עולם וירטואלי בו נמצאים מאות אלפי אנשים מכל רחבי העולם שמקיימים חיים כמו במציאות, אפשר גם להרוויח מזה כסף (כל 250 מהמטבע שבמשחק שווה ל1$) בקיצור, עכשיו הורדתי את זה ואני אתרשם קצת ואז אכתוב, למי יש משתמש כבר? האתר - http://secondlife.com/
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האקרים השתלטו על מחשבי העריכה של חברת "רשת" ודורשים כופר. העריכות של הישרדות, המרוץ למיליון ותוכניות נוספות נעצרו.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כמעט בטוח שזה של Astrix, זה משהו עם גיטרות עצבני כזה.. אם אתם מזהים בבקשה תתנו לי את השם של הטראק.. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , האתר AMAZON זהיענו חנות ? או שזהכמה חנויות ( לדוגמא כמו איביי וכאלו) ומשהוא יודע בערך מה המחיר של המשלוח משם לארץ ? (של חלקים : מעבדים GPU ועוד..)
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-