עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by matteo,

יש לי על המחשב כמה EBOOKS בפורמט pdf כמובן ספרים של איזה 400-600 עמודים ורציתי להדפיס אותם כמה שאלות כמה בערך הדפסה אמורה לעלות בוא נגיד עם דפים לא הכי איכותיים וכריכה רכה דבר שני, מישהו מכיר מקום זול? תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by alex.turovsky,

3. Started by צוות האתר,

לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אז זהו, שיהיה לך מזל טוב יא אוברקלוקר זקן. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה בן 22, אע? ותהנה בסופ"ש (ותביא כבוד!)

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by r1plet,

http://jalopnik.com/5619089/how-a-gamer-lost-a-50000-car ;D תרגום קצר למי שלא הבין את העניין - בQUAKECON לפני כמה ימים בחור מכר כרטיס הגרלה לבחור אחר ב200$, כמה דק' לאחר מכן התגלה שכרטיס ההגרלה זכה בFORD SHELBY GT500 בשווי 48,645$. עיסקה שווה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי כל הזמן בופרינג באינטרנט , מהירות עולה יורדת חוסר יציבות החלפתי מחשבים , החלפתי ראוטרים , החלפתי ספקים 012 , 014 , אורנג .. אותו סיפטמום אינטרנט איטי מאוד לא זז שאני הרשת מכבידה על המחשב הוא זז כמו פנטיום 3 שאני לוחץ POWER ומכבה את הראוטר פתאום המחשב קם לתחיה , ממצב של " לא מגיב " פתאום הדפים נפתחים בשניה , הרשת מכבידה על המחשב ויש לי מחשב דיי חזק לאינטרנט E4600 , 4GB , 160GBX2 SATA2 , המהירות הורדה יכולה להיות 320KB לדקה ואחרי שעה 20KB כמעט כמו אנלוגי 5.6K אני כבר התייאשתי בתשתית של בזק אומרים לי " לא אנחנו " הספק מאשים את בזק ואני באמצא מתחרפן , מה לעשות לעבור ל HOT שגם הם זבל ? או לגלוש דרך WIFI של חבר ( שכן ) ? אני בדיכאון , בזק " הגדולה " עם הטכנאים של הכול בדו…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by imac,

אני כמעט בטוח שזה של Astrix, זה משהו עם גיטרות עצבני כזה.. אם אתם מזהים בבקשה תתנו לי את השם של הטראק.. תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by YogiBear,

אני מעוניין להזמין לי חיקוי לדרמן קטן כזה עם מברג ופלייר וסכין קטנה לתיקונים וכאלה וראיתי כל מיני דגמים נחמדים שעולים בסביבות ה-10 דולר באייביי (כמובן שלא מקוריים). חשבתי על להזמין לי אחד כזה כי הם נורא זולים ורציתי לדעת לפניי ההזמנה האם בכלל "שווה להסיתכן" או שהם יתקעו במכס בוודאות כי זה "כלי נשק" (סכין). למישהו יצא להזמין דברים שהם תחת קטגוריה של "נשק" ויודע האם הם עוברים בקלות או שלעזוב את הסיבוך ולקנות כבר בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Kenny,

21.03- גולני 22.03- גבעתי 23.03- חירמ"כ 24.03- נח"ל 25.03- צנחנים 28.03- שריון 29.03- הנדסה קרבית 30.03- תותחנים 31.03- מג"ב 01.04- נ"מ 13.04- גיוס ביני"ש 14.04- גיוס ביני"ש\השלמות בהצלחה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. בעצם המצב הוא לא שכל פעם אני צריך לעשות לוגין מחדש, אלא פשוט בדף הראשי זה לא מחובר. בדפים הבאים אחרי זה כבר זה כן מציג לי את היוזר. אז תכלס זאת לא איזה בעיה נוראית, רק נותן משוב קטן כי זה טיפה מציק, אמור להיות שם מידע על התראות וכאלה ואי אפשר לראות את זה ישר צריך לרענן כדי שזה יקלוט את הקוקיז או לא יודע איך זה עובד פה באתר. זה לא חוסם סקריפטים או חוסם פרסומות בוודאות, אין לי שום תוסף מעבר לחוסם פופאפים שמונע מחלונות קופצים להיפתח. ולא, אני ממש לא מתכוון למחוק את הקובץ Hosts שלי...

11. מישהו פה רשום לאתר הזה ומהמר בו? איך זה עובד בדיוק? איך משלמים ולאן מקבלים את הרווחים?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אשמח לעצה מבעלי ניסיון על מלון/צימר/דירת נופש באיזור זיכרון יעקב לזוג+3 ללילה אחד ביום ו' הקרוב. לא צריך פאר או הגזמות אבל משהו איכותי ומושקע במקום שאפשר לצאת ממנו בערב עם הילדות ברגל למסעדה ו/או טיול קטן. אפשרי גם בסביבה הקרובה (נאמר טווח יקנעם-חוף-דור) אבל שלא יהיה חור ושיהיה ברמה. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by arik100,

אהלן סתם מסקרנות רציתי לדעת אם זה שאני חוסם פרסומות ביוטיוב בעצם אומר שמי שהסרטון שלו לא מקבל על כל צופה כמוני כסף?

14. שלום לכל הגולשים, אני שמעתי שהרבה ישראלים יוצאים לעבוד ב"עגלות" בחו"ל אבל הבנתי שזה לא חוקי הקטע הוא - למה כל הזמן מדברים על עגלות? אין עבודה שהיא חוקית ופשוטה בחו"ל??? אין אפשרות באופן מוחלט לעבוד מחוץ לארץ (בעבודה פשוטה, לא משהו עם השכלה או תואר) או שאתם מכירים משהו איפשהו? אתר שמכווין לעבודות חוקיות בלבד? מסקרן אותי לדעת כי אני כל הזמן שומע על העגלות תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. נראה לי שאפשר לרכז פה טיעונים חוזרים ונשנים של שמאלנים והסתירות שלהם. שמאלנים נוטים להשתמש בכל מיני טיעונים חסרי הגיון או שמשתמשים בהגיון כושל. כלומר טיעון שיקרי בעל הגיון פנימי. או טיעון שמבוסס על אמת אבל בלי הגיון פנימי. 1) השוואות לא הגיוניות: "גם צה"ל וגם חמאס הורגים ילדים. אין הבדל בין צה"ל לחמאס" יש הבדל מהותי בין צה"ל וחמאס. בעוד השמאלנים מסתכלים רק על התוצאות הם מתעלמים מהסיבות וממה שהביא לתוצאות האלו. בנוסף הם מתעלמים מהמהות השונה שכשצה"ל הורג ילדים זה לא המטרה אלא זה טעות, וכשחמאס הורג ילדים זאת המטרה בפני עצמה. 2) מהות לעומת נסיבתיות. כשאומרים לשמאלנים שהפלסטינים הם קיצוניים שמעוניינים בהשמדת ישראל אז התשובה שלהם היא "גם המתנחלים הם פאנטים". ההבדל הוא שאצל הפלס…

16. שלום , כמה משלמים מע"מ ומכס על בגדים ? ומה הסכום הפטור אם יש ?? תודה

17. Started by watch out,

שלום נרשמתי לאתר הכרויות קטן לא ידוע כמו האתרים הגדולים אני שילמתי למנוי באמצעות האשראי וזמן קצר לאחר מכן שיניתי את דעתי שאני לא מעוניין במנוי לאתר אני שלחתי להם כמה מיילים, התקשרתי והשארתי הודעה קולית כי לא עונים לי לטלפון אני לחוץ לקבל את כספי בחזרה כי מדובר במחיר של שנה 250 ש"ח מה עושים שאתר לא עונה למיילים ולטלפונים? מדוע האתר הזדוני בכלל מופיע לי בתוצאות בגוגל? ששילמתי ראיתי שיש סימן של מנעול בשורת הכתובות

18. Started by Dark Respect,

האם בדף התשובות בפסיכומטרי מקומות הסימון אליפטיים כמו בסימולציות של קידום או עגולים כמו בסימולציות של אנקורי (יש לי ספר בן שנה של אנקורי, אולי דברים השתנו בינתיים)?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. חמישה לאחד יש את מהדורה מוקדמת.. זה עם גארי הובסון שמקבל את העיתון של מחר מה היה בפרק הראשון.. כלומר איך הוא גילה שיש לו עיתון כזה..?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by J0HNiE,

George Carlin at his best סרטון ישן אבל כל כך נכון

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. תמונת לווין פשוט מדהים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני עובד בימים א-ה 12 שעות ולפי החוק אני מקבל על 8 שעות עבודה ראשונות 20 ש"ח, שעתיים נוספות זה 25 ש"ח, וכל שעה נוספת מעל כל ה 10 שעות אני מקבל 30 ש"ח לשעה... לשאלה העיקרית, ביום שישי אני עובד שמונה שעות ומקבל עשרים שקל לשעה אבל אמרו לי שאני אמור לקבל יותר, אז מה ניראה לכם?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by danielzy,

אני רוצה לקנות זכרונות G.SKILL 2GB 800MHz CL4-4-4 PK מחנות שתומכת ב PAYPAL מישהוא מכיר ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

שלום, רציתי לדעת על חנויות מחשבים בגרמניה(לא צריך משלוחים לארץ). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים