כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן ישנן הרבה סדרות שאני צופה בהם וזה קצת מעיק כל הזמן לעקוב אחריהן ולראות מתי יצא פרק חדש אשמח לדעת איך אני יכול לקבל למייל נגיד עדכון על כל פרק חדש שיוצא של סדרות שאני עוקב אחריהן תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שהולכים לצאת חוקים חדשים..האם זה נכון? שיחיבו שמונה שיעורי תאוריה שיעלו 600 שקל, בנוסף מלווה שש חודשים והתיאוריה הולכת להיות עם הרבה יותר שאלות יותר קשה ואולי יש משהו לגבי נהג חדש כאילו יעלו את הגיל אבל לזה אני לא בטוח.. זה ממש לחוץ לי כי אני לא התחלתי לוקח הכל בפאנן יש זמן..
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ישנם בלוגים מצולמים כמו של תפוז במקומות אחרים? לא חייב שיהיו ישראליים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רק רציתי להגיד חג שמח, ושהמזל יופיע בדרכנו... :nutty: עריכה: Core 2 Duo למתנת חג, זה נשמע טוב... הלוואי וזה יהיה ככה (זה פשוט בר מזל אם ילד בישראל יקבל דבר כזה בימים אלו)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משעמם לשחק לבד..בואו להזכר בנוסטלגיה ולשחק
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חחחח מישהו יודע איך הדבר הזה נקרא ? ואם יש כאלה בארץ ? (לא בשבילי )
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הא.. מישהו שמע על זה? D= זה סרט SOMEWHAT דוקומנטרי על האתר TPB. התחילו לצלם אותו עוד לפני שהמשפט האחרון שלהם בשוודיה התחיל. למי שלא יודע (אני בספק שיש מישהו כזה באתר הזה). החבר'ה שהקימו את האתר קיבלו במשפט האחרון שלהם שנת מאסר בפועל וקנס של 3 מיליון יורו. אם אני לא טועה הם מערערים על ההחלטה כרגע. הבמאי של הסרט ביקש תרומות בסך של 25,000$ בשביל לממן עורך וידיאו מקצועי לערוך את כל הסרט למשהו שיראה כמו.. סרט. תוך 3 ימים הצליחו לגייס מעל 50,000$. הסרט אמור לצאת בסוף 2011 וכמובן שהוא יהיה להורדה בחינם חח. אתר התרומות עם הסרטון שמבקש תרומות: http://www.kickstarter.com/projects/tpbafk/tpb-afk-the-pirate-bay-away-from-keyboard הבלוג הרשמי של הפרויקט: http://www.tpbafk.tv/blog/ מה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזאת חברה שמיצרת קפיצים ניראה לי חברה רוסית אבל אני לא יודע את השם שלה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כניסה לאתר ynet מקפיצה כמעט מיד חלון אזהרה עם הטקסט: האתר שנמצא בכתובת www.ynet.co.il מכיל אלמנטים מהאתר iandm.1host.co.il שכפי הנראה מארח תוכנה זדונית – תוכנה שעלולה לגרום נזק למחשב או לפעול בו ללא הסכמתך. די בביקור באתר שמכיל תוכנה זדונית כדי שהמחשב שלך יידבק בה. למישהו יש רעיון מה קורה פה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
פרצו לי לסטים אתמול, ושלחתי להם בשעה הזו כמעט בדיוק SUPPORT TICKET עם הוכחות והכל שהחשבון הזה שלי ועדיין לא ענו לי... הם כתבו שיענו לי במייל אבל עוד לא קיבלתי כלום... למישהו יש נסיון איתם? תוך כמה זמן הקקות האלה עונים? במשחק חינמי עם 10 מליון משתמשים רשומים ענו לי מהר יותר.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן רכשתי קורס באינטרנט של אחת המכללות שמלמדות איך לעשות כסף באינטרנט אני לא אגיד את דעותיי על הקורס כי אני לא פה להשמיץ. בקיצור ולעניין : האם יש איזשהי מדיניות החזרה של מוצרים דיגיטלים שנקנו באינטרנט? מדובר על קורס וידאו שאני רואה דרך האינטרנט קניתי משהו, ועדיין אין לי אותו פיזית ביד..תמוה משהו.. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם נכנס בי השאלה הזו..אולי לעבוד שם יש לי כמה חברים שאהבו מאוד לעבוד שם מבחינת תנאים... אני יותר מעוניין לעבוד בשירות ה DATA לדוגמא אם מצליח ואני הולך לראיון..שמעתי השכר לא רע בכלל. מתחיל ממינימום ועולה וגם תמריצים... מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מבין איך זה שאנחנו (ישראל) ניצחנו במלחמת העצמאות... בכל זאת היינו מול 5\6 מדינות ומדינת ישראל רק קמה. שמעתי שברוב הקרבות לנו היה יתרון מספרי דבר שאני לא מבין כי להם בלי ספק היה יתרון מספרי בגודל הצבא ובאוכלוסיה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, עבדתי 8 חודשים במקום עבודה X וכבר לאחר חצי שנה של עבודה, על פי החוק, הייתה אמורה להיפתח לי קרן פנסיה. הקרן לא נפתחה והמעסיק אכן הודה שהיא לא נפתחה והציע לשלם את הכסף במזומן לאחר סיום העסקתי שם. העניין היותר חמור הוא שזה השפיע לי על הפנסיה במקום העבודה הנוכחי. במקום שהפנסיה תתחיל להיות מופרשת לאחר 3 חודשים (עם הפרשה רטרואקטיבית על אותם 3 חודשים ראשונים), ההפרשה התחילה רק לאחר חצי שנה, כקבוע בחוק, ובכך הפסדתי שישה חודשים * 12% (אחוז הפרשת מעסיק) * כ 4,000 ש"ח שכר בסיס בחודש = כ 2,880 ש"ח. האם ישנה אפשרות לתבוע את המעסיק הראשון (X) שלא פתח קרן פנסיה על הפסד כספי הפנסיה במקום העבודה הנוכחי? תודה לכל העונים, לילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה נשמע ונראה מאוד מוזר, אני לא אתפלא אם יש כאן אנשים (או אדם ספציפי) שעובדים עבורם. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. מה שכן, טכניקה חכמה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהבוקר יש לי שיעול רצחני :s05:
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.dslreports.com/forum/remark,12242476~mode=flat http://www.igniq.com/phpBB2/viewtopic.php?p=2681#2681 http://www.2404.org/forums/archive/index.php/t-1277.html http://img143.echo.cx/img143/1938/11142023417579xn.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר שכל החברים שלי כבר קיבלו זימונים שונים ומשונים לצבא והתחלתי להרהר למה אני לא מקבל שום דבר, היום בדואר חיכו לי שתי מעטפות: טופס מועמדות למסלולים "שחקים" ו"חבצלות", וזימון לכנס בנושא העתודה. דיברו איתנו גם בבי"ס על זה, על היתרונות של המסלול הזה, אבל שמעתי גם שאחת הבעיות הגדולות היא הפרש הגילאים - נכנסים לאוניברסיטה כשכולם גדולים מאיתנו בכמה שנים, ושמעתי שיש כל מיני בדיחות על עתודאים אז... מה כדאי לי? אני בטוח הולך לכנס בכל מקרה אבל האם כדאי לי להמשיך עם זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש עט מסוים למישהו כמתנה, עט נוצה נובע עם קסת דיו בסגנון איטלקי שהייתי באיטליה לא מזמן קניתי אחד שנגנב לפני שהגעתי לארץ. למישהו יש שמץ איפה קונים כאלו פה בארץ? דרך האינטרנט לא מצאתי כלום... אני מנסה למצות את כל האפשרויות לפני שאני פשוט מזמין עוד אחד מאיטליה לפה במחיר משלוח מופקע.... אם למישהו יש כיוון, אשמח לדעת תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שלא לכל בנק יש מאחוריו אתר גדול שמאפשר ללקוחות שלו לראות את מצב החשבון, לעשות כל פעולה אפשרית +- (במיוחד לעשות תוכניות חיסכון בלי לתקשר עם נציגי הבנק מעבר לזה). אני אשמח אם תספרו לי מנקודת מבט שלכם לגבי האתר אינטרנט של הבנק שלכם בנקודות של: האם הטבלה של עו"ש מפורטת? האם אפשר לראות פרטים של כל תוכניות החיסכון? האם אפשר לפתוח תוכנית חיסכון בקלות? תודה מראש, Zinger777.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה קצת מפלצות שאני עובד עליהן לאחרונה... {כל הזכויות שמורות לקובי חסון, והעתקה או שיכפול של השרטוטים הינם עבירה על החוק !!! }
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-