עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. גילוי נאות - אני חבר של האמן, אני לא רואה שקל מהעניין, המטרה של הפוסט הוא נטו יצירת מודעות. האומן יוצר מוזיקה ייחודית שאין לי אפשרות לשייך אותה לז'אנר מסויים, מוזיקה לבעלי דמיון מפותח ונפש חופשייה על האלבום כולו עמל איתי ארגמן 3 וחצי שנים, הוא השקיע דם, יזע ויצירתיות שאין כמוהה כיום. ממליץ בחום לכולם להאזין, כמובן שיוטיוב אינו המדיה האופטימלית למוזיקה מורכבת ומפורטת כ"כ אך זוהי המדיה החינמית הכי נפוצה, הנה דוגמא לאחת היצירות שלו בשם InHarmonic Symphony http://www.youtube.com/watch?v=mP6teu4R_2s והמייספייס שלו: http://www.myspace.com/argaman מי שמעוניין לתמוך באמן ולרכוש דיסק מקורי אני אשמח להפנות אותו למפיץ באזור מגוריו. שיהיה בכיף

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by yot,

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה להביא לKSP את המארז שלי עם ספק קשיח וכונן וקירור למעבד, ולרכוש מהם זכרונות לוח אם מעבד וכרטיס מסך, שיעשו גם סידור כבלים כמה שאפשר ולרכוש מתאם לTRUE120 לI5, האם השירות הזה אפשרי? ז"א לא לקנות מהם מחשב שלם, לרכוש חלקים ולשלם להם על מנת שירכיבו לי הכל? (אני יכול לבד פשוט הם עושים אחלה סידור) תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. חמישה לאחד יש את מהדורה מוקדמת.. זה עם גארי הובסון שמקבל את העיתון של מחר מה היה בפרק הראשון.. כלומר איך הוא גילה שיש לו עיתון כזה..?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by WarNet,

כמו כל אחד שמשתמש בחוסם פרסומות אז עם הכניסה אל האתר קפצה ההודעה בנוגע לחוסם. השאלה שלי היא איך בדיוק כל העניין עובד? הכוונה היא לאיך אפשר לדעת שראיתי את הפרסומת וכו'? תודה.

6. Started by zombie,

לאמא יש קורולה 2007 שעברה רק 20 אלף ק"מ שעד עכשיו לא היינו צריכים לשלם מס ועכשיו צריך לשים עלייה 30 אלף אז אנחנו רוצים למכור. אנחנו רוצים להחליף לרכב אחר(רכב אמא\משפחתי) האם עדיף למכור לאדם פרטי או לעשות טרייד-אין?(אמשמח להסבר על טרייד-אין) . ואם למכור לאדם פרטי בכמה אפשר למכור רכב כזה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. למה להסתפק במאווררים בעלי הארה בצבע אחד ויחיד כאשר הדגמים המציעים קשת של צבעים שניתנת לסנכרון ותיכנות הופכים לנגישים ונפוצים יותר מאי פעם בעבר? לכתבה

8. היי חבר'ה, אני בקרוב אמור לעבור אבחון ורציתי לקבל רקע על המבחן מאנשים שעברו אותו, על השלבים שלו ועל מה הוא מתמקד. אני מאמין שיש לי כמה בעיות שמצדיקות הקלות מסוימות כגון שגיאות כתיב רבות למרות שהשתפרתי בתחום היות ואני בדרך כלל משתמש בבילון\word כול הזמן במחשב כדי לבדוק את עצמי (כמו עכשיו). אך עדיין לפעמים כשאני מסתכל שוב על מה שכתבתי אני שם לב לטעויות דביליות וקריטיות למשל באם\עם\הם, למרות שאני מודע למשמעויות השונות אני מתבלבל באותיות כל הזמן (אותו דבר עם כול האותיות הדומות ט\ת ...) כשאני כותב משהו עם עיפרון אני נתקע במילים מסוימות בלי שאני זוכר איך לאיית אותן או מוחק שוב ושוב, שלא נדבר על אנגלית ששם למרות שאני יכול לראות סרטים שלמים בלי תרגום אני בקושי יכול לכתוב פסקה אח…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. איזה אנשים קרועים באים לשם חחחחחחחחחח אני לא מפסיק לצחוק והתוכנית בכלל מחפשת פחות קול אלא אנשים צעירים ראיתי כמה אנשים קצת מבוגרים ולא העבירו אותם עכשיו אלא ששרו את האקונה מטטה קרעו אותי וזה שהיה אתמול אשתו יולדת והוא בכוכב נולד צביקה הדר אומר לו למה אתה לא איתה הוא אומר לו מה אני יעזוב הכול אני במבחנים חחחחח קיצר מלא אנשים קרועים

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by עדי123,

יכול להיות שזה המקום הנכון, אני מקווה שכן.. אין לי את כל העידכונים החדשים בפייסבוק (היסטוריה של צ'אט\הצ'אט החדש מהיום) למי יש מושג איך לעדכן את הפייסבוק שלי?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. כל כביש בארץ לוקח לו שנים ! לסיים אותו וגם שמסיימים הוא כזה מעפן ואז מבינים שאיזה אדריכל עשה טעות וואייי צריך להזיז אותו קילומטר (: ושלא נדבר על הפקקים שזה גורם והדלק שהולך ! אז מה איתכם יש פה נהגים או כל אחד שחושב שזה נושא לדיון ? אההה וזה שר התחבורה מאז קום המדינה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מחפש טראנסים מהירים מאוד כמו זה לדוגמא: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=320827 בלינק יש קישור שעובד...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Kriz,

http://krits.3dv.co.il/HDD/

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by FresH-MeaT,

רציתי לדעת כמה יש סוכר בשתיה של נביעות? ראיתי לפני יומיים סירטון שפשוט הימם אותי שבפחית קוקה-קולה יש 7.5 כפיות סוכר!!! כן בפחית אחת בסך הכל איך בדקו את זה אתם שואלים.. פשוט שפכו לתוך סיר את כל הפחית ואידו את המיים ונישאר רק סוכר.. ושקלו אותו... וכן גם על הפחית עצמה רשום 37 גרם אם אני לא טועה סוכר למזלי אני לא שותה קולה או שום דבר מוגז... אבל רציתי לדעת כמה יש בנביעות הזה סוכר

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

כמו שיש את המשחק הזה של התרנוגולות, משחקים קלילים שיעלו גם על מחשב ישן, לא יותר מידי מסובכים פשוט שאפשר לשחק בהם הרבה זמן והם מהנים. תודה (: (ואגב, משחקים להורדה, לא JAVA מהאינטרנט).

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by huber,

שלום אנשים. "נפלה" עליי חופשה באילת ממחר עד יום חמישי (די בהפתעה) ולמרות שאילת זה לא המקום הראשון שהיה בוחר לחופשה מכיוון שזה כמעט חינם הלכתי על זה. הבעייה שלא הייתי באילת כ 15 שנה ולכן אשמח לקבל כל המלצה שהיא לבילויים במהלך החופשה, החל מאטרקציות מעניינות שחוויתם וכלה במסעדות איכותיות ושאר טיפים. רק כד"א - את האטרקציות ה"מרכזיות" (כגון המצפה התת ימי, ה IMAX וכו') אני כבר מכיר/מודע להם, אשמח להמלצות לדברים אחרים כגון טיול במדבר ואירוח במאהל בדואי (סתם כדגומא ראשונה שקפצה לי לראש). כמובן שההמלצות צריכות להיות ממקור ראשון/חוויה אישית ולא מ"קראתי ש X נורא נחמד"... מישהו יכול להמליץ על אירוח בדואי איכותי? אני מגיע עם "תיירים" ואני רוצה להראות להם קצת אוטנטיות. בנוסף אשמח להמ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by huber,

לכל חובבי הבחור - RESPECT! הנה אתר חביב שיעזור לכם "לתרגם" את דבריו של הבחור http://www.mackers.com/alig/ יש פה מישהו שמעוניין להחליף קטעי ווידאו שלו?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי, אני מנסה לדחות את הגיוס שלי לצה"ל בשנה בשביל לסיים תואר ראשון (תואר משולב במתמטיקה ומדעי המחשב באוניברסיטת בן גוריון). הדרך הסטנדרטית לא עובדת, הם דורשים שבסוף י"ב (עכשיו) יהיה לי לפחות חצי מהתואר (60 נקודות) ולי יש 55. שלחתי בקשה, הם לא הסכימו, ערערתי בטענה שחסרות לי נקודות בודדות, הם שוב לא הסכימו. האם יש דרך אחרת לדחות את הגיוס בשנה? אני כרגע אמור להתגייס במרץ 2010. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי יש לי כרגע ברכב פנל של LG די פשוט עם USB רמקולים קדמיים של בלופנק 6.5 אחוריים של פיוניר 6X9 סאב 15" בתיבה יעודית שבניתי ומגבר די זול 1000W עם 4 ערוצים (V12 או משהו כזה לא זוכר חברה) הכל היה ברכב חוץ מהסאב, השמיעה טובה אבל מבחינתי לא מספיק איכותית.. מצד אחד חשבתי להשקיע בקומפוננט קידמי, מצד שני אמרתי אולי להביא מגבר נוסף 2 ערוצים בגישור לסאב וככה לפצל את ההגברה, או לקנות דווקה מגבר לרמקולים שיתן יותר איכות? בקיצור אני אובד עצות, התקציב שלי לקומפוננט 500-600 שח או למגבר שאני מוכן להשקיע קצת יותר ל700-800שח כרגע יש לי תקציב לאחד מהם ובעתיד כמובן אקנה את השני ואולי עוד סאב נוסף תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. עוד מעט ל"ג בעומר ומתחילים להציט את המדורות ורציתי לשאול כמה דברים בנוגע למדורות.. כל שנה זה קורה, אני נתקל בבעיה- איך להדליק את המדורה ולסדר אותה?! ??? אני מכיר שלוש שיטות עיקריות שמשתמשים בהם להדלקת מדורה ולסדרה והם: א) סידור קרשים בצורת אוהל טיפי כזה אינדיאני- בצורת משולש כזה ומבעירים את האמצע (הבטן) ואז זה נדלק וזה אחלה, אחרי שעה באה הסכנה והבהלה שהכל מתמוטט כי זה נשרף. ב)סידור של ערמה גבוה של קרשים כאלה של מלגזות, עושה את העבודה בצורה מצוינת אבל זה מסיבי מדי ולא נותן אפקט טוב כמו שרוצים כי בשביל להשיג גובה צריך הרבה כאלה.. ג)ערמה אקראית של כל העצים כמו שהדוסים עושים, זה יפה והכל אבל לא נראה לי עושה ת'עבודה. אם למישהו יש צורה להדליק ת'מדורה בצורה שלא צריך מלא …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by lidor_abo,

חברה קניתי מחשב חדש ב6000 שקל באיבורי משהו דה בסט בין הטובים אחרי חודשיים התגלתה בעיה במחשב גילו שזה זיכרוןןן אחרי חודשיים שוב אותה בעיההה והפעם זה לוח אם הם החליפו לנו למשומששש והם צריכים להחליף לחדש מחובתם לא?(למחשב בקושי יש 5 חודשים)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Kurt,

קיבלתם? למתי? רוצים? מוכנים? שפכו. 10/1 כבוד

23. Started by רוני1,

ישלי אימיל בוואלה שהסיומת שלו זה COM . האם האימיל הזה יעבוד לי גם בחו"ל???? ואם לא איפה פותחים אימיל שעובד בחו"ל?? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. עזבו אתכם משטויות....אני את ההזמנה הראשונה שלי מנעה מחשבים הופתעתי פשוט לטובה. יום שישי אחר הצהריים הזמנתי עכבר MX510 של לוג'יטק, התהליך של הקנייה היה הכי פשוט שקיים מאשר חנויות אחרות שקניתי בהם (אני לא אזכיר שמות). זה כבר היה ידוע לי שהם יצרו עימי קשר ביום ראשון בבוקר, כי יום שישי ושבת הם לא עובדים. יום ראשון (היום) בבוקר יצרו איתי קשר (הריי יום שישי-שבת לא עובדים), היו מאוד נחמדים ומנומסים, פשוט להפליא. יצרו איתי קשר ב9 בבוקר. ותנחשו מה? ב12 בצהריים באותו יום המוצר כבר הגיע. והם עוד התקשרו לשאול אם המוצר הגיע ואם הוא בסדר ושלם. לא יודע מה עם האחרים, אבל אני פשוט מופתע מאוד שבאותו יום שיצרו איתי קשר קיבלתי את המוצר אחרי 3 שעות. ועוד דאגו להתקשר ולשאול אם הוא באמת ה…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום HwZone, האם מישהו מכם מכיר מקום באזור ת"א(=ת"א והסביבה) אשר מוכר טאקוס? (סטיל טאקו בל, כלומר מסעדה/מזנון שמוכר טאקוס מוכנים ולא טאקוס להכנה בבית) I CRAVE for TACOS! תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים