עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TheWizard,

אתם יודעים, חשבתי על זה קצת לאחרונה ו... אני אוהב את מדינתי ואני אוהב את הצבא. עכשיו אחרי שראיתי את התוכנית על הנח"ל החרדי בער' 2 זה רק חיזק בי את תחושותיי (וגיליתי הערכה חדשה לגמרי אליהם). את הדרך שלי, בשרות הסדיר שלי, לא אהבתי כלל - ובכל זאת מוכן אני עכשיו לקום ולחזור לחודשיים ויותר לשירות מילואים פעיל איפה שאצטרך! המדינה הזו חשובה! העם הזה חשוב! אנו צריכים לקום ולהגן עליו! אני מוכן לתת הרבה, אפילו הכל! סוף.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by matteo,

יש לי על המחשב כמה EBOOKS בפורמט pdf כמובן ספרים של איזה 400-600 עמודים ורציתי להדפיס אותם כמה שאלות כמה בערך הדפסה אמורה לעלות בוא נגיד עם דפים לא הכי איכותיים וכריכה רכה דבר שני, מישהו מכיר מקום זול? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by sergey_k,

שלום אנשים אני ואבא שלי רוצים ליקנות או פלזמה או LCD עכשיו יש לנו חילוקי דעות אני אומר שיותר כדי LCD הוא חיי יותר מפלזמה הוא יותר זול מפלזמה ניראה לי אני חושב LCD הוא חושב פלזמה תגידו מה אתם חושבים תסבירו גם במה רואים יותר טוב מה חיי יותר זמן מה יותר איכותי ואמין תודה סרגיי.

4. Started by lidor_abo,

חברה קניתי מחשב חדש ב6000 שקל באיבורי משהו דה בסט בין הטובים אחרי חודשיים התגלתה בעיה במחשב גילו שזה זיכרוןןן אחרי חודשיים שוב אותה בעיההה והפעם זה לוח אם הם החליפו לנו למשומששש והם צריכים להחליף לחדש מחובתם לא?(למחשב בקושי יש 5 חודשים)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי אפשרות לקבל ביטוח מוזל יותר דרך העבודה של ההורים (הפרש של 1400 ש"ח) העניין כרוך בדבר אחד : העברת בעלות נוספת על שם אמא שלי - כלומר משמעות הדבר שהרכב יעבור יד נוספת ויהיה כבר יד שלישית. מן הסתם שזה נתון שעלול להשפיע על מכירה עתידית של הרכב וכאן אני כבר די מתלבט. מה אתם אומרים ? כדאי או לא ? (מאזדה 2 - שנתון 2008 - יד שניה - 50000 ק"מ.)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Armageddon1,

איזה קורס שווה לעשות כדי לעבוד בהייטק? חשבתי לעשות אולי קורס ולנסות להתקדם במשהו. מה אתם אומרים ? אני גם מעוניין ללמוד לתואר בהמשך.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם אני בחור בן 26 אוהב את תחום המחשבים ולא מזמן הציעו ללמוד את המקצוע בקרת איכות תוכנה - QA ואני לא יודע עם יש ביקוש בשוק למקצוע הזה ואם יש משכורת טובה בזה האם למשהו ממכם יש מושג האם שווה ללמוד ורצוי או שלוותר ? הקורס הוא במכללת נס בבאר שבע אורך הקורס הוא כשנה מחיר 12,675 תודה על עזרתכם

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Bebush,

http://www.ovdim.org.il/Page10877.asp לפי המסמך הנה"ל, הבנתי שעל המעסיק לשלם לעובד סכום מקסימלי של עד 21.14 ש"ח על נסיעות. שאלות, אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 22.28 ש"ח המעסיק חייב לשלם לי 21.14 ש"ח או כיסוי מלא של המחיר? אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 15 ש"ח המעסיק חייב לשלם רק על 15 ש"ח נכון? סליחה על השאלות הדפוקות אני רוצה להיות סגור על זה 100%. ד"א אם אני אשלח את הדף הנ"ל למעסיק שלי במייל זה נחשב למסמך אמין שהוא חייב ל"הקשיב לו" או שזה מצטריך עוד מסמכים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

שלום, רציתי לדעת על חנויות מחשבים בגרמניה(לא צריך משלוחים לארץ). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by overload,

מה הDVD שקניתם שהכי היה שווה את זה (גם DVDמוזיקה אם יש)? הסרט הכי טוב שיושב אצלי על המדף הוא ללא ספק "שיקאגו", חווית אודיו מעולה, לאוהבי הג'אז במיוחד. *רכישה- מהפועל ר.כ.ש- בכוונה של רכוש - מהסוג של לא גנוב.

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by BUNNY,

לאחר שקראתי את הכתבה הקצרה שפה: http://hwzone.co.il/news/133436 הבנתי שאנשים שלא מתעסקים בגרפיקה, לא באמת מבינים את גודל הכסף שעושים על כרטיסי מסך. משחקים שgtx 480 מריץ היום, יכולים למעשה לרוץ גם על 8800GT. אם המפתחים היו משקיעים יותר זמן ב: 1) לאפות יותר אינפורמציה לעצמים הדוממים (היה לוקח להם יותר זמן, ולכם היה נותן ביצועים גבוהים בהרבה [בהרבה אני מתכוון פי 2 או 3]). 2) יושבים וכותבים שיידרים עם אופטימיזציית נראות, ולא אופטימיזציה למשו שאמור להיות מדוייק פיזיקאלית. למעשה לא צריך שום דבר real time מדוייק פיזיקאלית. אם רוצים שיידר של מים - אפשר לכתוב אחד באופטימיזציה ל ATI ול NVIDIA בנפרד, ולרמות את השבירת אור והעומק פשוט בשכבות של צבע. גרפיקאים תותחים יכולים לקחת מודל …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בבקשה ,אין לי מושג איך עושים את זה,אם מישהו פה יודע איך עושים את זה טוב ויכול לבוא לעשות לי,אני אודה לו מאוד!! תודה!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by integral,

זבל או שאני טועה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by rap_tr,

שלום לכולם, תהיתי לעצמי אם מדחס כמו הנ"ל יהיה שימושי לניקוי המחשב והמאווררים שבו.. אם האוויר שהוא מוציא חזק מספיק ע"מ להוציא את כל האבק והלכלוך, אשמח אם תשתפו מנסיונכם ומדעתכם תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by skyline,

כשראיתי את הסרט: "אוסטין פאוארס" -אז היה קטע שהראו אותו עם בוקסר או תחתונים (לא זוכר בדיוק מה זה היה) שעליהם היה את דגל אנגליה...חחחחח זה קרע אותי מצחוק.. יש את הדברים האלה בארץ? לאו דווקא דגלים של מדינות... ואני יודע שהשאלה קצת פריקית , מה לעשות אהבתי את הקטע הזה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני חושב שהנושא מסביר את עצמו. המנהלים באתר לא רוצים למחוק לי את היוזר, למרות הבקשות שלי.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yot,

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בד"כ עדיף לקנות מוצרים בארץ בגלל האחריות למרות שהמחיר יותר יקר, אבל לפעמים קשה למצוא בארץ מוצר מסויים או שהמחיר שלו ממש מופקע, כך שעדיף להזמין מחו"ל. לא יצא לי עדיין להזמין מוצרים מחו"ל דרך האינטרנט, כך שאני אשמח לקבל עזרה בנושא. קודם כל, לגבי המכס, כמה מס אני צריך לשלם על חומרת מחשב, ואיך הפרוצדורה מתבצעת? אני צריך לנסוע לנתב"ג? לאן אני צריך לגשת? מה צריך לעשות? יש אולי אפשרות שחברת השליחויות תשחרר את המוצר מהמכס ותביא לי אותו עד הבית? אני מדבר כרגע על מארז מיוחד עבור HTPC וכרטיס PVR שמאוד קשה להשיג בארץ. האם צריך לשלם מס על מוצרים אלה? ייתכן ואני אזמין את המוצרים ישירות מהחנות של היצרן, אבל Newegg הוא אתר מומלץ (יכול להיות שמשלוח אחד מאתר אחד יהיה עדיף), נכון? בעיקרון, …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. חבריה, חיפוש מקום חדש! מישהו יכול לעזור לי למצוא מקומות מבודדים\רומנטיים כאלה באזור ראשון לציון\כביש החוף\ת"א וכו'? זקוק לזה בדחיפות להיום בבוקר (יום ו') שאפשר להיות שם בשקט בלי שמכוניות\אנשים יעשו כאב ראש ויפריעו? משהו כמו יערות, פארקים וכו'. שאלה על מקומות פתוחים ולא סגורים כמו מלונות וכו'. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. משום מה לא יוצא לי להתקל בקומדיות טובות בזמן האחרון, אני מדבר על השנה +- האחרונה... הקומדיה היחדיה שזכורה לי לטובה היא Kick-Ass שאני ממליץ עליה בחום

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Bebush,

http://www.last.fm אוקיי אז לכל מי שיש פרופיל בLast.fm שיפרסם פה (אם הוא רוצה כמובן) וככה נראה מה ההתאמות של כל אחד מחברי הפורום. http://www.last.fm/user/J0HNiE -אני לא חדש בעסק פשוט היה לי יוזר עם 12 אלף ניגונים אבל מחקתי אותו כי שחכתי שיש לי את היוזר הזה אבל לא נורא... - למי שלא יודע מה זה בעצם Last.fm, אני אסביר בקצרה מהמילים שלי ואז אני אתן קישורים שמסבירים בצורה יותר מפורטת. Last.fm היא בעצם תוכנה, שמוסיפה plug-in לנגן מוזיקה שלכם (Winamp, foobar2000, iTunes ועוד) וכל פעם שאתה שומעים שיר בנגן התוכנה בעצם "אוספת" חלק\כל שיר שאתם שומעים נתון לשינוי אם אתם רוצים שהתוכנה "תקליט" ששמעת שיר מסויים נניח אחרי 50% של שמיעה או אחרי 100% למשל. -חשוב לציין שהתוכנה תרוץ…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by minor,

כניסה לאתר ynet מקפיצה כמעט מיד חלון אזהרה עם הטקסט: האתר שנמצא בכתובת www.ynet.co.il מכיל אלמנטים מהאתר iandm.1host.co.il שכפי הנראה מארח תוכנה זדונית – תוכנה שעלולה לגרום נזק למחשב או לפעול בו ללא הסכמתך. די בביקור באתר שמכיל תוכנה זדונית כדי שהמחשב שלך יידבק בה. למישהו יש רעיון מה קורה פה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by bad-sector,

שלום רב, סתם שאלה ששאל אותי גיסי ולא ידעתי איך עושים את זה לבחור יש מוסך עם כמות לקוחות מצומצמת - לא משהו שצריך הדפסה בבית דפוס - הוא שואל אם אני יכול להכין לו בבית כמות של 20-30 מדבקות קטנות שיודבקו הפוך על השמשה הקדמית (כמו המדבקה של הטסט) שיהיה כתוב "גם אני עשיתי טסט דרך מוסך X" - הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי בשום מקום מדבקות עם דבק הפוך כזה שניתן להדביק מבפנים על השמשה... האם ניתן? אשמח לשמוע תגובות... בברכה,

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

מהיוצרים המופלאים של reCaptcha האהוב, Duo Lingo הוא מיזם שאמור לעזור ללמוד שפה, ותוך כדי גם לתרגם את הרשת. מישהו התנסה? שמע משהו? זה שווה משהו? אתם מדברים עכשיו גרמנית שוטפת? http://duolingo.com/ http://www.ted.com/talks/lang/en/luis_von_ahn_massive_scale_online_collaboration.html

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם רציתי לדעת עם בגיל שלי(16.5)אפשר להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים תודה לכולם eli_Asus .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.