עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. 1. לא מעט חברות מדביקות מדבקה על המארז, ועליה כתוב שפתיחת המארז מבטלת את האחריות. אפשר להתווכח לכאן או לכאן האם הנ"ל עושה שכל (לדעתי לא), אך אני מעוניין לדעת האם הנ"ל חוקי. כלומר, האם חוקי לבטל לצרכן את האחריות, כאשר הוא פותח את המארז ? האם יש התייחסות לכך בחוק ו/או בפסיקה ? 2. האם מותר לדון כאן על חנויות המחשיבם השונות, מבחינת איכות חלקים, איכות השירות וכו' ? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by yot,

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by JUVEnivTUS,

...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by SupeRnovA,

?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Sting,

הרגע חבר שלי שלח לי לינק בICQ לאתר של CNN ששם יש את הידיעה הזאת ! לידיעה מהאתר של CNN http://66.111.43.11/reports/2002/WORLD/0142/3555340.html *אני לא יודע אם זה באמת נכון

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אורח R0ckF0rD

ברזיל זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1994 לפני זה הם זכו ב-1970 אם תחברו 1994עם 1970 תקבלו 3964 ארגנטינה זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1986 לפני זה הם זכו ב -1978 אם תחברו 1986 עם 1978 תקבלו 3964 גרמניה זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1990 לפני זה הם זכו ב- 1974 אם תחברו 1990 עם 1974 תקבלו 3964 כדי לדעת מי יזכה בגביע העולם 2002 תחסירו 2002 מ 3964 ותקבלו 1962 הקבוצה שזכתה ב-1962 (בראזיל) תזכה גם ב 2002. ;D הדבר מוכיח שיש פאטרן או מחזור מתמטי ואפשר להסביר איתו הרבה דברים בעולם וגם לחזות את העתיד לפעמים.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין לקנות מגהץ. מה הם המאפיינים שלפיהם אני צריך להחליט איזה טוב ואיזה לא(כמובן גם מבחינה כספית). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כן ... אני מחפש בטירוף בובה של סנאי , חמודה ופרוותית , רצוי בגודל 20 ~ 30 סנטימטר , לא מפוחלצים , אלא ממש בובות . אודה למי שיוכל להאיר לי קצת את הדרך , לא מצאתי בהאפנינג , לא בחנויות צעצועים נוספות , אני לא מוצא בשום מקום בובה של סנאי !!! מה ביקשתי כבר ... אם מישהו ראה ליד הבית שלו משהו , אודה מקרב לב על מידע כלשהו שיעזור לי . תודה . לורד יאבל השלישי .

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by iakovl,

לצי שזוכר או לא היום (28.3.10) ישודר הפרק הישראלי [The Greatest Story Ever D'ohed] ממליץ לצפות

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ccc,

:yelclap: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by BURTON,

לא יודע מה איתכם אבל אותי זה קרע מצחוק http://punkassblog.com/2006/06/29/i-may-be-broke-and-unemployed-but-at-least-i-aint-her

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by זוהר פריזה,

שלום , אני רוצה לקנות מכונת קפה עם פולי קפה , השאלה שלי האם יותר טוב לקנות מכונת קפה שמשבלת גם קפסולות או לקנות רק מכונה לקפה עם הפולים , להתחשב בעבדה שיש לי מכונה עם קפסלה היא נחמדה השאלה שלי האם יותר טוב לקנות מכונה שיש בה את כל האופציות או לקנות מכונה קר לפולי קפה ? האם מכונה שיש מה את כל האופציות היא שווה למכונה שייכת רק לפולי קפה ?

14. היי חבר'ה, אני בקרוב אמור לעבור אבחון ורציתי לקבל רקע על המבחן מאנשים שעברו אותו, על השלבים שלו ועל מה הוא מתמקד. אני מאמין שיש לי כמה בעיות שמצדיקות הקלות מסוימות כגון שגיאות כתיב רבות למרות שהשתפרתי בתחום היות ואני בדרך כלל משתמש בבילון\word כול הזמן במחשב כדי לבדוק את עצמי (כמו עכשיו). אך עדיין לפעמים כשאני מסתכל שוב על מה שכתבתי אני שם לב לטעויות דביליות וקריטיות למשל באם\עם\הם, למרות שאני מודע למשמעויות השונות אני מתבלבל באותיות כל הזמן (אותו דבר עם כול האותיות הדומות ט\ת ...) כשאני כותב משהו עם עיפרון אני נתקע במילים מסוימות בלי שאני זוכר איך לאיית אותן או מוחק שוב ושוב, שלא נדבר על אנגלית ששם למרות שאני יכול לראות סרטים שלמים בלי תרגום אני בקושי יכול לכתוב פסקה אח…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by B.D.B,

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. הנה משהו שכתוב באתר שלהם מ ת ח י י ב י ם ל מ ח י ר י ם ה נ מ ו כ י ם ב י ו ת ר ! ! ! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית ולא וירטואלית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט (ובאותם תנאים), תוכלו לרכוש אותו במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת או תשלום של 50% מההפרש. אם נגיד אני הולך אליהם עם הצעות מודפסות הם באמת יתנו לי הנחה כמו שכתוב?? נגיד ב-KSP הקומפיוקייס עולה 390, בלוג'יק הוא עולה 330. האטלון 2500 עולה ב-KSP 590 בפנדה 577 סאטה של ווסטרן עולה אצליהם 430 בלוגי'ק 400 ואני יכול להמשיך עוד הרבה. biodome כידוע לי אתה עובד שם, אבקש את התייחסותך.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. ערב צח וזח אנשים. כבר שמעתי על מקרים כאלו בעבר, אבל היום ראיתי כמה מזוועות הילדוסים בעצמי- בדרכי לר"ג ירדתי בתחנת הרכבת של בני ברק, הכי קרוב ליעד שלי. בדרך יצא לי לראות שני ילדים עם כיפה בועטים בחתול. למה? אלוהים יודע. החתול ברח, המשכתי, ולפני שהגעתי לז'בוטינסקי- עברתי ליד חנות חיות. שם היה ילד בערך בן 10, שעבר ליד הכלובים בחוץ (של הארנבים, אוגרים, ציפורים וכו'), לקח את מיכל המים מכל כלוב, שפך את המים, והחזיר למקום. ביום חם ונוראי כמו היום. למה לעזאזל? X_X אם למישהו יש הסבר או סברה, אשמח לשמוע את דעותיכם.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אם הייתם צריכים לדרג את השירים הטובים ביותר שנוצרו איי פעם, איזה שירים הייתם מדרגים? אני למשל הייתי שם את הטראקים האלו: Push - Universal Nation (Dj Tiesto) Kadoc - The night train DJ VORTEX - INCOMING COSMIC GATE - EXPLORATION OF SPACE LANK?JONES - DJ CULTURE ועוד רבים וטובים...מה שלכם?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני מדבר על משחקים כמו מאפיה(רוצח) או סתם משחקי קלפים. כל דבר שאפשר לשחק בו עם הרבה אנשים(5+) ושיהיה כיף. אשמח אם תתנו גם פירוט קצר על משחק שאתם מציעים, כדי שמי שלא מכיר את השם יוכל להבין על מה מדובר. יאללה תוציאו מה שיש לכם!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. זה הנושא היחיד שמעניין אותי.. אבל אמרו לי שזה לא שווה כי אין עבודה בזה מישהו ניסה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני אוהב להכין ליקרים מדי פעם. עכשיו, יש חנויות שמוכרות כל מני מוצרים להכנת אלכוהול, וחלק מהדברים שם יכולים להקל עלי מאוד את העבודה, אני מכיר כאלו בחו"ל דוגמת www.eckraus.com , אבל קשה לי למצוא אחת עם משלוח. האם אתם מכירים חנויות כאלו בארץ, או מאוד זולות בחו"ל שיש להן משלוח? כרגע אני מחפש בעיקר מנעול אוויר ואולי גם בקבוקים מוצלחים במיוחד...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by imber,

יש לי חבר באנגליה והוא קיבל את הפלאפון שלו היום אבל הוא גר באנגליה אז הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לשלוח מאורנג SMS לאנגליה ואם אפשר אז איך? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני רציתי לקנות את המגבר הזה כדי לפרק אותו ולשים מחשב במקום בדקתי בזאפ עיני לכדה כמה משובים מאוד מענינים על המוצר.... http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=11210&orderby= " במיוחד של בני בסוף הרג אותי אני מתה ....

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by T-Flash,

שלום מחר אני בן 14, ואחותי הציעה לי שאני אבחר מתנה כלשהי... תקציב? יש תקציב... אבל לא להביא משהו של 3K.... יקר... לא נעים לשאול לגבי התקציב אני חושב יותר לכיוון של ה MP3... אבל נראה מה יש לכם להציע לי :xyxthumbs:

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by KF,

מכיוון שעד היום קיבלתי שכר שעתי רציתי לשאול לגבי שכר גלובלי. לצורך העניין המעסיק קבע: שכר בסיס 5000 ש"ח שעות נוספות 500 ש"ח שורה תחתונה האם המשכורת תהיה 5500 ש"ח ? או 5000 ש"ח קבוע ואם במידה ויהיו שעות נוספות אקבל את התוספת של ה-500 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים