כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
היי חבר'ה, אני בקרוב אמור לעבור אבחון ורציתי לקבל רקע על המבחן מאנשים שעברו אותו, על השלבים שלו ועל מה הוא מתמקד. אני מאמין שיש לי כמה בעיות שמצדיקות הקלות מסוימות כגון שגיאות כתיב רבות למרות שהשתפרתי בתחום היות ואני בדרך כלל משתמש בבילון\word כול הזמן במחשב כדי לבדוק את עצמי (כמו עכשיו). אך עדיין לפעמים כשאני מסתכל שוב על מה שכתבתי אני שם לב לטעויות דביליות וקריטיות למשל באם\עם\הם, למרות שאני מודע למשמעויות השונות אני מתבלבל באותיות כל הזמן (אותו דבר עם כול האותיות הדומות ט\ת ...) כשאני כותב משהו עם עיפרון אני נתקע במילים מסוימות בלי שאני זוכר איך לאיית אותן או מוחק שוב ושוב, שלא נדבר על אנגלית ששם למרות שאני יכול לראות סרטים שלמים בלי תרגום אני בקושי יכול לכתוב פסקה אח…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אמא שלי נוסעת ביום שלישי לארה"ב ואני רוצה שהיא תקנה לי ג'ינסים שם בגלל ששמעתי שהם ממש זולים הג'נסים בארה"ב.. אין לי מושג אבל מה המידות בארה"ב אני די בטוח שהם שונות מהארץ.. איך משווים את המדינות של הארץ למידות בארה"ב? אני בג'ינס 34 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המחשב שלי כבר לא יכול להריץ יותר משחקים חדשים. קניתי גם מסך 23 LCD וגם המחשב מתקשה עם ניגון סרטי HD. עכשיו רציתי להתייעץ בדעתכם. מה עדיף לי, לרכוש קונסולת XBOX 360 בחו"ל במחיר של כ200-250 דולר או לקנות מפרט חדש למחשב בתקציב של בערך מקס' 2500 שקל?! את הXBOX אני מתכוון לחבר למסך 23 HD ואני בטוח שיריץ משחקים מעולה, מצד שני ב2000 שקל אני לא בונה מפרט משחקים חזק לתווך הרחוק שיכול להתמודד עם 23'' LCD. מה דעתכם ועצתכם שכדאי לי לעשות?! תודה ויום טוב
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכולם. אני רוצה לקנות שק שינה, וכבר חודש אני מחפש משהו לא יקר במיוחד שנפתח בצורת מעטפה ולא מומיה... אני לא צריך משהו חם במיוחד (0~2 מעלות יספיק). יש למישהו הצעות?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל חובבי הבחור - RESPECT! הנה אתר חביב שיעזור לכם "לתרגם" את דבריו של הבחור http://www.mackers.com/alig/ יש פה מישהו שמעוניין להחליף קטעי ווידאו שלו?
-
קיבלתי (ב2 וחצי, זה אצל דוד שלי בהרצליה) את הTRAVELSOUND CREATIVE I300... הוא דורש בטריות AAA אני יודע ש: A-בטריות רזות AA-אצבע רגילות AAA-?!?! D-השמנות מה זה הAAA? וזה קשה להשגה כאילו!? מישהו יודע כמה הם עולות ובאיזה כמויות אפשר לקנות אותם(בחבילה)?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זוכרים את הנזגולים? החברה עם הסוסים והעטליפם על סטרואידים בשר הטבעות? בדקו מי מהם אתם! ותיידעו אותנו כן?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.tarantino.info/2013/10/05/quentin-tarantinos-top-10-films-2013-far/ 1. Afternoon Delight (Jill Soloway) 2. Before Midnight (Richard Linklater) 3. Blue Jasmine (Woody Allen) 4. The Conjuring (James Wan) 5. Drinking Buddies (Joe Swanberg) 6. Frances Ha (Noah Baumbach) 7. Gravity (Alfonso Cuarón) 8. Kick Ass 2 (Jeff Wadlow) 9. The Lone Ranger (Gore Verbinski) 10. This Is The End (Seth Rogen, Evan Goldberg)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ספויילר לפרק של היום בהמשך בסוף הפרק, רואים את theon מציג לקהל שני ילדים שרופים. אלה שני הילדים של משפחת סטארק שהיו בווינטרפל, הילד הנכה ואח שלו הקטן? או שסתם הוא רצה להפחיד את הקהל ושרף שני ילדים לא קשורים? בבקשה בלי ספויילרים אחרים, רק המידע הזה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, תוכלו לעזור לי למצוא מהיכן אני קונה את הפקקים הנ"ל שימנעו מאבק מיותר להיכנס לחיבורים? דוגמא להמחשה:
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האקרים השתלטו על מחשבי העריכה של חברת "רשת" ודורשים כופר. העריכות של הישרדות, המרוץ למיליון ותוכניות נוספות נעצרו.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב צח וזח אנשים. כבר שמעתי על מקרים כאלו בעבר, אבל היום ראיתי כמה מזוועות הילדוסים בעצמי- בדרכי לר"ג ירדתי בתחנת הרכבת של בני ברק, הכי קרוב ליעד שלי. בדרך יצא לי לראות שני ילדים עם כיפה בועטים בחתול. למה? אלוהים יודע. החתול ברח, המשכתי, ולפני שהגעתי לז'בוטינסקי- עברתי ליד חנות חיות. שם היה ילד בערך בן 10, שעבר ליד הכלובים בחוץ (של הארנבים, אוגרים, ציפורים וכו'), לקח את מיכל המים מכל כלוב, שפך את המים, והחזיר למקום. ביום חם ונוראי כמו היום. למה לעזאזל? X_X אם למישהו יש הסבר או סברה, אשמח לשמוע את דעותיכם.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , כנראה שאני מוציא רישיון לטרקטור בע"ה השנה , רציתי לשאול האם הרישיון מקנה לי לנהוג על עוד דברים חוץ מטרקטור ? רישיון לרכב פרייבט נשאר כרגיל או שיש איזה שינוי ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דבר ראשון שאני חייב לברר זה, האם אפשרי לסרוק את שאלון ההעדפות האישי שלי ולהביא אותו לפה ע"מ לקבל קצת פרטים מבעלי ניסיון ועזרה ברישום ? האם זה לא מהווה עבירה על החוק הצבאי? אם כן, יש לי כשבוע ימים לשלוח להם אותו ואני נורא מתלבט במה לבחור (לא שיש שם דברים יותר מדי מובחרים, אלא *דברים מעניינים יותר וכאלה שלא מעניינים בכלל*). הסיבה לקושי היא המידעון הזה שגורם לי להעריך תפקידים בצורה אינה נכונה - מש"ק לוגיסטיקה נשמע כמו משהו בנ"ז עפ"י מה שכתוב במידעון.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך את זה כדי להירשם למשחק אינטרנטי RPG שפתחו אותו רק לאנשי קוריאה להשיג ID = מספר תעודת זהות זה קל...אבל אני צריך גם תשם שמתאים לאותו המספר מחפש בנרות :-\
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה מה שקורה כשמתקינים windows 98 על מטוס- מקבלים מסך כחול
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לאחר שקראתי את הכתבה הקצרה שפה: http://hwzone.co.il/news/133436 הבנתי שאנשים שלא מתעסקים בגרפיקה, לא באמת מבינים את גודל הכסף שעושים על כרטיסי מסך. משחקים שgtx 480 מריץ היום, יכולים למעשה לרוץ גם על 8800GT. אם המפתחים היו משקיעים יותר זמן ב: 1) לאפות יותר אינפורמציה לעצמים הדוממים (היה לוקח להם יותר זמן, ולכם היה נותן ביצועים גבוהים בהרבה [בהרבה אני מתכוון פי 2 או 3]). 2) יושבים וכותבים שיידרים עם אופטימיזציית נראות, ולא אופטימיזציה למשו שאמור להיות מדוייק פיזיקאלית. למעשה לא צריך שום דבר real time מדוייק פיזיקאלית. אם רוצים שיידר של מים - אפשר לכתוב אחד באופטימיזציה ל ATI ול NVIDIA בנפרד, ולרמות את השבירת אור והעומק פשוט בשכבות של צבע. גרפיקאים תותחים יכולים לקחת מודל …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אתם יודעים, חשבתי על זה קצת לאחרונה ו... אני אוהב את מדינתי ואני אוהב את הצבא. עכשיו אחרי שראיתי את התוכנית על הנח"ל החרדי בער' 2 זה רק חיזק בי את תחושותיי (וגיליתי הערכה חדשה לגמרי אליהם). את הדרך שלי, בשרות הסדיר שלי, לא אהבתי כלל - ובכל זאת מוכן אני עכשיו לקום ולחזור לחודשיים ויותר לשירות מילואים פעיל איפה שאצטרך! המדינה הזו חשובה! העם הזה חשוב! אנו צריכים לקום ולהגן עליו! אני מוכן לתת הרבה, אפילו הכל! סוף.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת על חנויות מחשבים בגרמניה(לא צריך משלוחים לארץ). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטנו במשפחה לנסות אולי את זה רציתי קודם לברר כאן למישהו כאן יש את זה ? ...איפה הקא'צ כאן ? מחיר לריצפה בקושי עושים מזה רווח בכלל , מזה 50 שקל ל2000 דקות !? אז ישר נשאלת השאלה למה כל ה 6 מליון תושבים בארץ לא נמצאים בטלפוניית HOT ? איך איכות השמע ? תקלות ? האם זה יפגע באינטרנט בבית מבחינת ניתוקים ופינגים ? (חשוב לי מאוד) ? ושאלונת אחרונה : האם אני יכול להמיר את האלחותי שלי להוט הזה....?(עלה בסביבות ה900 שקל אחרי הכל..כסף!)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-