עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, קיבלתי מנילה ויש לי בה אפשרות לבחור בין 3 חילות (אפילו בלי אפשרות לבחור בתפקידים ספציפיים) האפשרויות הם: חיל האוויר והחלל חיל תקשוב חיל חימוש. הבנתי שקיבלתי את המנילה הזאת בגלל שהגברתי בבית ספר אלקטרוניקה ויש לי פרופיל עורפי (64). במה לדעתכם כדאי לבחור ולמה? אשמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

שלום אנשים - מישהו מכיר במקרה איזה טריק לעשות Right Shift ל16 ביט (מוסיפים 0 משמאל) עם פחות מ16 מוקסים שמקבלים 16 כניסות של ביט אחד? לא עושים Shift של ביט אחד, אלא מספר מסויים של ביטים לפי הקלט

3. שלום, אני צריך לשלוח את ה HD התקול שלי ל SEAGATE בגרמניה. המשלוח הוא לשם תיקון של ה HD על ידם (קרתה לי התקלה הידועה של סידרה 7200.11). התיקון הוא בחינם, אך כמובן שהמשלוח הוא "עלי". אני מעדיף לצאת מזה כמה שיותר בזול. ניתן לראות פה את ההוראות שלהם לגבי המשלוח: https://services.seagate.com/packaging_instructions.aspx. והקטע הרלוונטי הוא: Pack securely so the media will not move from the middle of the box. DO NOT USE packing pellets/peanuts, bubble wrap, air bags or newspaper.. הבעיה- לא ברור לי איך כן לשלוח להם. יש לי מעיין סלילים כאלו מקלקר שקיבלתי עם משלוח של חומרה פעם. לדעתי הם אמורים לעשות את העבודה אבל אני לא רוצה שסיגייט יעשו לי בעיות. איזה דרך יש לארוז את ה HD בצורה כ…

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  4. לא אכפת לי טורנט של מה, אופן אופיס, לינוקס, אוסף שירי חבריהם המשותפים של ציפי שביט ודן מרחסין, כל דבר שהוא מטורנט שלא צריך הזמנה ושבמאה אחוז (אם בדקתם בעצמכם זה בכלל מעולה) שהוא באמת נותן מהירות גבוהה בשביל להשוות אצלי אם יש איזשהי הגבלה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  5. חברת 012 הציעו לי 89 שח לחודש כולל תשתית וספק בהתחייבות לשנה וחצי יש מישהו שהשיג דיל יותר לחיבור לאינטרנט בכבלים? ואני לא יכול adsl כי אין לי טלפון בבית ואם אני רוצה קו רק לאינטרנט אז זה 25 לחודש שצריך לשלם לבזק ועוד 82שח כולל תשתית וספק

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שמתי לקטנוע שלי קסנון, משהו יפה מאוד! התאורה בלילה כל כך יפה! והיא ממש מושכת אנשים.... למי שלא יודע מה זה קסנון: http://www.motori.co.il/content/view/224/10909/ זה נראה בערך כך:

• 104 תגובות
    • 8.4k צפיות
  7. NGN במהירות 50M מישהו יודע פרטים על התקדמות הנושא ?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  8. חבר ביקש ממני לשאול אם אתם מכירים תוכנה טובה ללימוד אנגלית למתחילים. משהו בסיסי שאפשר יהיה להתחיל איתו ולהתקדם הלאה.. מה אתם ממליצים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by shloosh,

ולא רק כל הקורסים של מיקרוסופט... אפשרי בארץ למצוא משהו שהוא לא קשור לעיצוב ? (כל דבר שלא יהיה, אבל מקינטוש)

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  10. ערב טוב עברתי במקרה באחד הקניונים והציע לי עובד רשת פלאפון לקבל תכנית חיילים (לא מזמן השתחררתי) שזה אומר 29 אג' לדקה, מכשיר נוקיה מדגם מסוים בחינם בנוסף/או 450 דק' ב130 ש"ח אני לא בדיוק זוכר. כרגע אני ברשת אורנג' והחשבון החודשי יוצא לי בין 200-300, המכשיר שברשותי זה נוקיה 6120 כך שאין לי בעיה להחליף אותו המכשיר. הבן אדם אמר שהקנס של הפרת התחייבות לאורנג' ימומן על ידי פלאפון. למרות שחשבתי בעתיד לשדרג לאחד הפלאפונים של סדרת N של נוקיה, אני מעדיף כרגע לחסוך.. מה אתם אומרים ? שווה לעבור?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by liav12,

שאלה בכותרת, אני שנים משתמש בספידסטיקים היקרים של ג'ילט לרוב, אבל אני מחפש כאלו שהם נטולי ריח... לא אוהב את הריח שיוצא מן הספידסטיקים האלו כשאתה מזיע, טפו טפו אין לי ריח של זיעה גם אם אני ירוץ ויזיע אחרי 8 ק"מ, אבל מהספידסטיקים יוצא ריח מעצבן של המקור עצמו אבל אחרי שהוא מתחמם למשל. מישהו מכיר ספידסטיק איכותי כזה שהוא ממש נטול ריח? יש למשל את כל ה NBA האלו אבל יש להם ריח ממש דוחה...השתמשתי בשל דיאדורה ועל הפנים, ספידסטיק וג'ילט הם הכי טובים שיצא לי להשתמש בהם.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by alexpir,

למי שיזמין לי את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=190295447791 אני מוכן לתת לו פלאפון samsung f480 חדש שנקנה מלפני פחות מחודש במצב חדש ללא שריטה עם כל הכבלים, החוברות והקופסה .

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by J0n1,

אני מחפש איזו פיצרייה טובה, אבל טובה באמת! באזור פ"ת, ת"א, בקעת אונו... לא מהדקות המעפנות, אלא משהו עם בצק טוב ואקסטרה גבינה איכותית, וכל התוספות טריות. יש הצעות?

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by Xilver,

מי שכאן 4 יח"ל... יש לי שאלה באינטגרלים P: מה האינטגרל של: a*e^-2X שכחתני

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by wow,

מה המספר השישי בסדרה ? 1, 2, 6, 42, 1806, ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by elior021,

אהלן יש לי מחר מבחן קבלה במלמ תים וחבר שלי שעובד שם אמר שהמבחן קבלה הוא על נושא אופיס השאלה שלי היא אם יש איזשהו מבחן של אופיס 2007 שאפשר להוריד באינטרנט כי חיפשתי ולא מצאתי כלום מידע יעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by liav25,

אני מבין שיש פה תלמידים שלומדים או אנשים שלמדו כימיה וביולוגיה ב5 יח"ל אני מרחיב פיזיקה, ואני מתלבט כרגע בין כימיה וביולוגיה כמקצוע שני, מה לבחור ? מה יותר מעניין ? תודה לעוזרים

• 33 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by Shoko,

נשבע לכם אני מתחיל לחשוד. אמיתי. יום שישי שמתי שירים במחשב ושכבתי על הספה אבא שלי שואל אותי משהו על המחשב אז אמרתי לו "עזוב תך מהמחשב המזדקן הזה..." נראה לי המחש נעלב כי ברגע שאמרתי מזדקן המחשב נכבה ונשרף הספק שמתי אחר.... ???

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. היום ראיתי שאנחנו משלמים על תשתית של 1.5 מגה 62 שקלים עם התחייבות לשנה בבזק.(שלושה חודשים ראשונים היו 30 שקלים) האם זה נחשב מחיר סביר? או שיצאתי פראייר שעשיתי את החבילה הזאת? לפי האתר "כמה זה" ככה עולה 1.5מגה. האם אפשר להוריד אותם? אריאל

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by ariel-ro,

שלום! ראיתי בYNET SHOPS את הLCD של סמסונג A450 שנחשבת למעולה. המחיר שלה מחוץ לYNET מתחיל מ2700 שקלים. ופה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=572&CategoryName=LCD_Screens_UpTo_32&AuctionId=7721131 זה מתחיל מ 1500 שקלים. ברור לי שזה לא יהיה ככה, אבל שווה לנסות(עד נגיד 2400 שקלים) הקניה היא "תן מחיר". אתה נותן מחיר, ואז אתה יכול לזכות. השאלה שלי היא האם ה"תן מחיר" הזה עולה לכסף לכל ניסיון השתתפות? או שזה בחינם? והם מיניליין הם יבואנים רשמיים של סמסונג. האחריות ע"י סמיילין.. תודה אריאל

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by Dark Respect,

נמאס לגלוש בוואיינט ו-וואלה. איזה אתרים חינמיים מגניבים יש לסלולאר? (נוקיה 6120, לא מכשיר ממש כבד)

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  22. שלום חבר'ה! לאחרונה התחלתי לעסוק קצת בתחום העיצוב בגבס, תמיד אהבתי את זה אבל עכשיו אני ממש וממצה פוטנציאל חבוי (נראה לי : ), בכל אופן, העלתי פה כמה תמונות של עבודות שביצעתי בשבועיים האחרונים, (אנשים אוהבים לשפץ לפסח ואני מרוויח מזה ). אשמח לקבל הערות והארות ,מקווה שתאהבו. המשך שבוע מצויין. אז התמונות בהמשך..... ליאור [br]פורסם בתאריך: 22.03.2009 בשעה 16:15:16 [br]פורסם בתאריך: 22.03.2009 בשעה 16:21:51 אחרון..[attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by J0n1,

אז החופשות מתקרבות (פסח,סוף שנה, קיץ...) והאשכול הזה מחולק ל2 אני גר באזור המרכז, ואני רוצה עבודה שמכניסה יותר מהמינימום, חשבתי בינתיים על מלצרות, ואולי שיעורים פרטיים ללימוד מחשבים לילדים כתוספת. יש לכם רעיון יותר טוב לעבודה? חופש שעבר עבדתי בסקרים, המשכורת טובה אבל העבודה על הפנים, כל סוף יום יצאתי משם מחורפן. בנוסף, חשבתי לעשות פסיכומטרי בקיץ, משום שקיץ הבא לא בטוח שיהיה לי זמן (אני יליד אפריל, אז בטח יגייסו אותי מוקדם) מישהו עשה בגיל כזה? איך עושים? מה המחירים? איך התוצאה? (ביחס לאנשים שעשו לאחר צבא) אני בכלל לא בטוח שאני ארצה עתודה בצבא (רוצה לעשות עוד משהו חוץ מללמוד כל החיים) אז אני לוקח את הרעיון של הפסיכומטרי בערבון מוגבל בינתיי. אפשר בכלל לעבוד בזמן שלומדים לזה?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  24. קיבלתי את הפנקס הידוע לפני כמה חודשים. ועל כל חודש החל מגיל 18 מחייבים אותי במשהו כמו 108/110 ש"ח) חייבו אותי מחודש אחרי החודש של היומולדת. השאלות הן כאלה: א. על החודשים שהייתי תלמיד בתיכון חייבו אותי, זה תקין? העברתי להם אישור מהבית ספר שלמדתי בו וסיימתי בחודש יוני את הלימודים ובמכתב החדש ששלחו לי לא התייחסו לזה ולחודש שהייתי בקורס דרך הצבא. לעומת זאת לתלושי משכורת התייחסו וביטלו לי את החודשים האלו. ב. למי יש את הכח וכדאי לדבר איתו כדי להעיף את הקנסות והצמדה שצברתי? וכדי לבטל את החיובים שהייתי בתיכון (אם באמת זה לא תקין שמחייבים אותי על התקופה הזו). ללכת למשרדים שלהם בעיר? להתקשר אליהם? התקשרתי אליהם יום חמישי הנציג טען שיחזרו אליי יום ראשון ועדיין לא חזרו.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לפני כשנתיים קניתי דיסק קשיח מסוג Western Digital WD4000KD מלמיר מחשבים, עם אחריות של 3 שנים (בידי החשבונית). לאחרונה הדיסק הקשיח כשל. היות ולמיר נסגרו, האם מישהו יודע כיצד אני אמור לממש את האחריות על הדיסק הקשיח?

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.