כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
תודה רבה לכל המשתתפים ההרשמה הסתיימה, המכירה נגמרה! ------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ המשחק יגיע היום לחנות !!! :jump1: ניתן יהיה להגיע היום (04/3) לחנות ולקחת עידכונים מתי לבוא בהמשך ------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ בהמשך להצלחה חסרת התקדים של הההזמנה הקבוצתית הזולה בעולם מגיע משחק ה FPS המצופה של השנה ואיתו גם כן הזמנה מוקדמת על פי שימי, בעל החנות המשחק יגיע לקראת יום שני 8/3 העיקוב נובע עקב בירוקרטיה של המכס ( לא עובדים שישי-שבת) ----------------------------------…
-
- 642 תגובות
- 75.8k צפיות
-
-
תודה רבה לכל המשתתפים. הרשימה סגורה. המכירה נגמרה! 100 עותקים זה ה LIMIT http://www.arcadia.co.il/sg_product~COD6PC~4~198.htm על פי שימי, בעל החנות המשחק יגיע בתאריך השיחרור שלו ------> 10 לנובמבר 2009 המחיר עומד על 165 ש"ח ליחידה. (בתנאי שנעבור כמות של 35 יחידות) * לא ניתן לשלם ב PAYPAL * לא ניתן לשלם במזומן לשליח * לחלופין ניתן לבצע העברה בנקאית לארקדיה: בנק הפועלים, סניף 552, מס' חשבון 172162 * תשלום עבור משלוח מהיר באמצעות שליח הינו 20 ש"ח (תוך 24 שעות) * תשלום עבור משלוח בדואר רשום הינו 7 ש"ח * מועד התשלום יהיה בסמוך לשיחרור המשחק ואחרי שקניה הקבוצתית תיסגר. כתובת החנות -דיזינגוף סנטר תל-אביב קומת קרקע (חלק צפוני כניסות 2,4,6 ) צמוד ל"קפה…
-
- 423 תגובות
- 46.6k צפיות
-
-
STARCRAFT 2 ההזמנה נסגרה!!!!! ------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ בהמשך להצלחה חסרת התקדים של הההזמנה הקבוצתית הזולה בעולם מגיע משחק ה RTS המצופה של השנה ואיתו גם כן הזמנה מוקדמת בדומה לMW2 גם כאן המשחק יימכר במכירת חצות חגיגית,הפעם בלילה שבין ה26/7 ל27/7.וכולם מוזמנים לבוא ולקחת את העותקים שלהם אז. --------------------------------------------------------- שאלות בכל נושא נא להתקשר לחנות: 03-6205074 --------------------------------------------------------- המחיר עומד על 180 ש"ח ליחידה. (בתנאי שנגיע לכמות של 70 יחידות) מקסימום משתתפים בקניה הקבוצתית- 100 מדובר ב…
-
- 379 תגובות
- 45.3k צפיות
-
-
שימו לב - לאחר שהגיע המשלוח האחרון מ JAB, אני פותח מחדש קניה קבוצתית; דמי המשלוח הבסיסיים הם 15$, והם יחולקו שווה בשווה בין כל המשתתפים בקניה (קחו דוגמא ל-5 משתתפים - המשלוח יעלה 3$ בלבד לכל אחד). ההזמנות יהיו של דברים בסיסיים, כמו סליבים, כבלים, גרילים, מאווררים, וכו'... העלות הכוללת מוגבלת למספר עשרות דולרים, לכן כל הקודם זוכה !!! התשלום יתבצע מראש ע"י המחאת דואר. פניות יתבצעו אלי ב ICQ 142741672
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה (ממש ממש ממש חח) לקנות תאוזניות האלה של מטליקה מאמאזון אבל לפני שאני שם כרטיס אשראי אני לא יכול לדעת מה עלות המשלוח והבנתי שהוא יכול להיות מאוד ממופקע מישהו יכול בבקשה לברר לי ? באמת תודה למי שעוזר :-) http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B001CN0KWW/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new יש שם את כל החברות שאפשר לקנות מהם אני רוצה רק מאלה שעולה אצלם 14 דולר תודה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הזיכרון שלי מג'יגה ל שתיים, אבל בגלל שבארץ אין סטים שכאלו במחיר שפוי (המחיר בארץ יותר מכפול) החלטתילהזמין מחו"ל. אחרי בדיקה מקיפה החלטתי ללכת על הסט הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231021 אני יכול לשלוח את זה לקרובת משפחה והיא תשלח לי את זה לארץ, הבעייה היא שבאתר הנ"ל לא מקבלים את כרטיס האשראי שלי בטענה שהוא "בינלאומי". יש דרך אחרת להזמין או מקום אחר בחו"ל שמוכר את המוצר הזה או מוצר דומה בתכונות? אני די נואש... :-(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כיוון שלא מצאתי שאלה מדוייקת, רציתי לדעת, אני מתכנן לקנות נעליים מאתר כלשהו ו2 זוגות מגיעות ל 130 דולר כולל משלוח. האם הדבר מחוייב במכס?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אם אני צריך לשלם מכס/מע"מ על ספר אם הוא עולה פחות מ50 דולר (כולל המשלוח)? כמו כן, מישהו יכול להמליץ על מקומות להזמין מהם ספרים? אני מכיר Amazon ו Bookdepository אבל לפי הידוע לאמזון אין אפשרות לשלוח לישראל.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בארץ עולה 400 דולר באתר האמריקאי עולה 34 דולר אבל אם תוספת משלוח של 28 דולר זה יוצא 62 דולר עדיין חצי מחיר מבארץ ושווה לי את ההזמנה הקטע שזכור לי חוק שיש תשלום של מס מסוים על חבילות מעל 50 דולר אני יודע שקיים סיכוי שזה יעבור בלי בעיה וסיכוי שלא במידה וזה לא עובר , מה התוספת שאני צריך לשלם בארץ ובמה זה כרוך ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מדובר בקנייה של 1000$ מאיביי ועוד חנות, כמה זה יוצא מכס מע"מ וכו' ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה החלטתי שאני רוצה להזמין כמה חלקים מארצות הברית. (או ממקום אחר זול יותר ביחס לישראל) 1.לפי מה שהבנתי המקום הכי זול להזמין בו חומרה זה EBAY ?(תקנו אותי) אבל לא הבנתי מה הולך שם באתר הזה ... יש שם מכירות פומביות או משהו ? שמישהו יסביר לי מה הולך באתר הזה ... 2. האם לאחר פתיחת החשבון ב PayPal יש צורך בתשלום חודשי או בתשלום כלשהו על השירות ? אם כן, מה הסכום ? אשמח אם תעזרו לי בתהליך הזה ותספרו לי איזה הוצעות נוספות יש בדרך בכדי שאוכל לעשות את השיקולים שלי . תודה .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פותח שוב את הדיון בכדי שאנשים שעוד לא יקבלו הזמנה (אני) גם יקבלו. אם מישהו יוכל לשלוח הזמנה לכתובת etaithq@gmail.com זה יהיה נחמד. תודה. ד"א : http://www.livemessenger.net/
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
-
שלום, כל מי שרוצה הזמנה לאתר DROPBOX.COM שירשום פה את האימייל שלו זה שירות שנותן לך לאחסן עד 2GB בשרת שלהם , עם תוכנה ,בחינם פשוט לגרור לתיקיה או לשתף תיקיה וזה שם , אפשרי לשימוש עד מספר מחשבים בו זמנית
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי יש לי הזמנות לאתרים הבאים: torrentleech wild-bytes אני מוכן להחליף עם מי שיביא לי הזמנה\הזמנות לאחד מהאתרים האלה: torrentit torrentbytes scencetorrents תודה מראש צרו קשר בפרטי מי שמעוניין!
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להזמין מוצר מסוים מ-ebay מהי רמת הבטיחות באתר? והאם אני יכול לתת את מספר כרטיס האשראי בלי פחד? :s05:
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי כאמור הזמנתי את הגי פורס טי500 שלי עכשיו נוצרה לי בעיה , כל האיימיילים הישנים שלי בניהם האישור של ההזמנה שלי נמחקו עקב פירמוט המחשב מה שאומר שאני אפילו לא יודע כמה אני צריך לשלם , אני רק זוכר שזה היה בין 1800 לבין 1820 שלחתי אי מייל לפנדס והם אמרו לי שבגלל שהדולר עלה אני צריך לשלם לפי שער הדולר החדש שזה אומר 1972 שקל אם אני לא טועה אני צריך לשלם לפי שער הדולר של אותו יום בו בוצעה ההזמנה אודה לכם מאוד אם תענו
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אני רוצה להזמין איזשהו משהו מחו"ל האם אני חייב ויזה בינ"ל? האם ישנה דרך אחרת חוץ מזה?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הבנתי שאם אני נניח מזמין מוצר באיביי - כל מוצר, שהמחיר שלו לא עולה על 50$ דרך הדואר, אין שום תוספת מחיר (עמלות מטומטמות שכאלה) כשזה מגיע לארץ - זה נכון? והאם מדובר ב50$ כולל המשלוח או שהם עושים הפרדה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום! כשצריך לשחרר חבילה ממכס של חלקי מחשב מחו"ל האם משלמים מע"מ על המשלוח ? תודה, יובל
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחר שראיתי את ההפרש מחירים המגוחך בין טלויזיות LCD לארץ לבין לחו"ל חשבתי שאולי כבר עדיף להזמין מחו"ל. אם אני רוצה להזמין את הדגם הבא נניח: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=cart&A=details&Q=&sku=544289&is=REG המחיר יוצא 1,352$ כולל משלוח UPS. כמה זה יוצא נטו בדולרים בערך (כולל כל העמלות המטופשות שלוקחים כשזה מגיע לארץ)? והאם אפשרי בכלל להעביר כזאת חבילה גדולה במכס?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להזמין תמכשיר שעולה 604$ שזה 2375 שקל עכשיו האם אפשרות המשלוח של אמזון לארץ מוגבל למעט סרטים וספרים האם זה כולל מע"מ שזה עוד 386 שקל ולגבי מכס אני יודע שזה קשור למשקל אז כמה בערך יצא?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חנות שמוכרת PSP (חדש) בחו"ל ושולחת לארץ. מישהוא מכיר אחת כזאת?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-