עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אביהרץ,

איך זה שמחברים עוד מכשיר דרך מפצל לתקע הוא גם עובד?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by the red dragon,

מישהו מכיר משחק כזה שאתה ראש המששלה של הדינה כול שהיא ואתה צריך לנהל אותה. למשל אתה בוחר מדינה ומנהל אותה וזה... מישהו מכיר כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by Marton,

היי חברה. אני קונה מגבר חדש FENDER 212R FRONTMAN המגבר הוא 100 וואט. אני בעיקר מנגן GUNS N ROSES ומצאתי שם צליל ממש אלוהי (לדעתי) רציתי לדעת מה דעתכם על המגבר... אגב אני מנגן עם GIBSON LES PAUL STUDIO. הנה תמונה של המגבר- http://cachepe.samedaymusic.com/media/quality,85/brand,sameday/2316500010v2_hi-7eef6a488baaa5b33492f45f385f3f5d.jpg

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  4. היי קיצר הזמנתי לפני יומיים כרטיס מסך וספק ,ושלמתי בתשלום אחד בכרטיס אשראי והיום מתקשרים אליי ואמרים שאין את הספק הזה ( טוב באוור 500 וואט שעולה 320 שקל ) והציעו לי אחד HEC עם שנה אחת אחריות במקום 3 כמו של הטטפ פאוור יותר מרעיש ב 345 שקל ........!!!!!!! למה חייבו אותי לעזאזל אם הספק לא נמצא אצלהם באחד הסניפים .......? מה לעשות עכשיו לבטל את כל העסקה ?

• 85 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by amit.w23,

הצטבר לי אבק כמו אצל כולם בקופסא בפנים. האם כדאי לנקות את כול האבק באמצעות לחץ אויר? זה יכול להרוס משהו ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by שניצל,

גוגל: https://mail.google.com/mail/help/autopilot/index.html יוטיוב: נסו להיכנס לכל סרטון מהדף הראשי. לדוגמה: http://www.youtube.com/t/new_viewing_experience ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3695204,00.html איזה עוד בדיחות מעניינות מצאתם?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by motogt,

כבר הרבה זמן רציתי ללמוד לנגן על גיטרה, לא יצא לי( כי אני סתם עצלן) קיצר עכשיו אני בצבא ואין לי זמן למורה, ולחברים בצבא אין תמיד את הזמן ללמד אותי. אני צריך סרטים שילמדו אותי החל מהבסיס לנגן בגיטרה. נ.ב כן כן אני מחפש בגוגל, הכוונה לסרטים שאתם ממליצים או מכירים.

9. Started by DarkMoh,

ניסיתי להזמין ספרים ב-Amazon אתמול וזה לא קיבל את פרטי כרטיס האשראי שלי בטענה שיש משהו לא נכון שם (מספר כרטיס \ שם המחזיק \ תאריך תפוגה). זה היה לי דיי מוזר כי כל הפרטים היו בהחלט נכונים, אז ניסיתי אתר אחר שמספק גם משלוח חינם (http://www.bookdepository.co.uk/) וגם זה לא עבד - אותה הודעה. התעצבנתי ופשוט רשמתי את המספר מהסוף להתחלה.... זה קיבל אותו ואישר לי את ההזמנה. הגיוני? מה לעזאזל קרה פה? :s05:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shaycool,

אני רוצה עצה קטנה בנוגע ללימוד בס. אני אוהב מוזיקה ואני ממש רוצה לנגן על כלי כלשהו.. ניגנתי על תופים 4 חודשים וממש אהבתי את זה אבל מטעמי מקום רעש וכסף אני לא יכול לקנות לי מערכת ולהמשיך להתפתח עם התופים אז עזבתי אותם. אך עדיין אני רוצה לנגן על כלי כלשהו ואני גם די אוהב גיטרת בס אז חשבתי ללמוד עליה מה גם שזה יוצא יותר זול ממערכת תופים נורמלית. עכשיו יש לי כמה שאלות אם במקרה יש כמה נגני בס בפורום. א. אני קודם יצטרך ללמוד על גיטרה קלאסית? כי יש לי כמה חברים שמנגינים על חשמלית והם למדו קודם על קלאסית משום מה. ב.יש אפשרות שאני אצליח ללמוד לבד לנגן על בס? זאת אומרת בעזרת יוטיוב וספרים שאני יקנה, כמובן שאני יקח כמה שיעורי תאוריה לדעת איך מחזיקים וכו' (יש לי ניסיון קודם עם התופי…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by approx,

אני מתכנן ללכת ליראות מהיר ועצבני בקולנוע איזה הכי מומלץ באיזור צפון ? (חיפה,קריות)

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

מצאתי את זה באחד הפורומים:

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  13. הנה המחשב מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by E-R-P,

ל"ת

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. Started by heya,

http://img258.imageshack.us/my.php?image=abcd.jpg זה בספר של בני גורן שאלון 002 עמ' 205 שאלה 4 למי שתוהה. התשובה עד כמה שזכור לי היא 75.11 תודה עריכה: אוקיי מצאתי פיתרון

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. קיצר, אני מחפש רעיונות מקוריים ל-1 באפריל, לא משהו נדוש כמו "המכונית שלך נשרפה!!!!!" או "אבא שלך מת!!!" ודברים שקופים בסגנון.. רעיונות, מישהו? סיפורים משנים קודמות? (אני מניח שעוד אין סיפורים מעניינים מהשנה הזאת..)

• 51 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by eliav-peretz,

לאחר מלחמות רבות מול המערכת חסרת ההיגיון הנקראת צה"ל. הסכימו להעלות לי את הפרופיל מ-21 רפואי ל-45 רפואי. זה אומר שהחל ממחר אני רכוש צה"ל. מי שיגיד שזה טעות שהתגייסתי, יכול להגיד. אני יודע שאני נלחמתי, התעקשתי, ואני מתגייס..!!

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  18. שלום!! יש לי בעיה מוזרה בטלוויזיה ובשידורים של יס. ברגע שמדברים ליד הטלוויזיה עם הפלאפון אז השידורים נדפקים ונתקעים, וברגע שאתה מנתק זה חוזר לעצמו. בדקתי את זה כמה פעמים וזה נכון. זה קורה רק בטלוויזיה אחת בבית. אני לא משקר עליכם למישהו יש מושג למה

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by nineball,

אי אפשר שלא לאהוב את היום הזה, במיוחד בזכות האינטרנט: Thinkgeek העלו מגוון שלם של מוצרי 1 באפריל מזויפים, אבל חלק מהמצחיקים ביותר שראיתי אי פעם. www.thinkgeek.com המוצר האהוב עלי מהמבחר שם: http://www.thinkgeek.com/stuff/41/usb-pet-rock.html Isohunt העלו לדף הראשי סרטון בנושא תוכן פיראטי: www.isohunt.com אם תישהו נתקל בעוד משהו מוצלח, שיתן פה לינק

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by benor,

אני רוצה לחפש שותפים לטיול ולא מצאתי ממש אתרים. רק בלמטייל ובקושי יש שם אנשים שנרשמו. מישהו מכיר אתר טוב?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by pure perfection,

אני רוצה להרכיב דלתות חדשות לבית עכשיו יש את שתי החברות האלה רב בריח ושריונית חסם . מישהו יש לו נסיון אאו מידע ??? הם משתמשים באותם חומרים ?? כל תגובה תתקבל בברכה תודהה

22. מכיוון שהמון זמן לא יצא לי להתעניין בכל מה שקשור לחומרה ומחירים אני שואל כאן. בכמה ישתלם למכור את המחשב הבא: Thermaltake Xaser III Intel P4 2.4@3.2 ATI-HIS-X800XT + OC זיכרון של Corsair ושל Micron בנפח של 2GB כולל אוברקלוק Albatron PX865PEC כרטיס קול מובנה בלוח WD 200GB 8MB ASUS DVDRW - 1814BLT Thermaltake Purepower 480W המארז עם המאווררים המקוריים שמגיעים איתו, כל מיני לדים, קירור אוויר למעבד (לא של אינטל), קירור מיוחד לכרטיס מסך וזהו בערך. אז כמה שווה כל זה לדעתכם? 2000 שקל זה מוגזם?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  23. טוב אז אני עוד חייל משוחרר ומובטל שעסוק בלגרד את הביצים כרגע... (לא לגלח!). בקיצור, אני מחפש עבודה ואני די מעוניין במשרה בסגנון של "טכנאי" מחשבים, להתקין מערכות הפעלה, להרכיב מחשב, לתקן... בראש שלי היה הטכנאי מחשבים הממוצע בחנות שיושב לו ב"מעבדה" בפנאן ומתקין מארזים בסבבה. אני רוצה לדעת מאנשים שעבדו/עובדים בתחום מה יש להם לספר על העבודה ומה הידע שנדרש... כרגע אין לי ביד שום תעודה ממשית שאני יכול להציג שיש לי ידע בנושא אבל אני כן יודע להרכיב מחשב מאפס (נכון כמו הרבה אנשים אחרים בפורום אבל מישהו צריך גם להתפרנס מזה לא ? ??? ). השאלה היא האם זה כדאי בכלל ללכת לתחום, אני די אוהב אותו וזאת נראית לי משרה הרבה יותר טובה ומסודרת מאשר עוד מלצר/קייטרינג/שליח וכו'... מה אתם אומר…

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by Mesatla,

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  25. אין כולכך לחץ מיים בבית, במיוחד מיים חמים. חשבנו לקנות משאבת מיים. יש פה משהו שקצת מבין בזה? מה כדאי לקנות, איזה חברה? אה כן..אנחנו גרים בקומה רביעית.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.