כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קמו לא מעט מתלוננות על משה אבגי בטענה של הטרדות מיניות מילוליות ופיסיות . מה דעתכם על הפרשה ובכלל על ריבוי תלונות כאלה לגבי לא מעט אנשים ? האם בתי המשפט לפי דעתכם עושים משפט צדק ? או חלילה מקילים או מחמירים יתר על המידה ? דעתי האישית היא שלא יזיק קצת צניעות לחברה הישראלית מאשר ריבוי שיחות מרובות בזימה ומעשים אשר לא יעשו . ככה שאולי נצא מורווחים מההקפדות הגדולות האלה , רק מקווה מאוד שיהיה משפט הוגן ולא חלילה יצא משפט מעוקל לאיזה מישהו .
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מכיוון שעד היום קיבלתי שכר שעתי רציתי לשאול לגבי שכר גלובלי. לצורך העניין המעסיק קבע: שכר בסיס 5000 ש"ח שעות נוספות 500 ש"ח שורה תחתונה האם המשכורת תהיה 5500 ש"ח ? או 5000 ש"ח קבוע ואם במידה ויהיו שעות נוספות אקבל את התוספת של ה-500 ש"ח ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא רוצה לקנות פלאפון ב 1000 שח פלוס. אני לא רוצה גם חשבון אלא סים + טוקמן + מכשיר יש לי בערך 600 שח לכל זה אפשר לארגן משהו במחיר הזה? חשוב לי מצלמה טובה + איכות הקלטה טובה. יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה בתמונה הבאה מישהו מזהה? [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל לא אני כתבתי אז לא לבוא אליי בטענות. הסיבה שאני מפרסם את זה היא שאני פשוט מסכים עם כל מילה. אז ככה: יה יה מה קורה גם אני להתלהב רוצה כמו כל זמרי הראפ צעצוע בישראל אני גם את השכל רוצה לזבל אני מחשמל מוקי די תזדיין לי מהעיניים סאבלימינאל והצל המזדיינים תעופו לי מהפנים חבורה של הומואים סתם חובבנים תפנו תשטח למקצוענים השירים שלכם עלובים אתם נשמעים כמו זבובים אתם שולטים ברחובות כמו חבורת זונות אני שר אחר ואני אוכל לא כשר אני מזיין בשבת ואני גם חבר בכת אני פורץ לבתים רוצח חתולים ושותה תדם והם מעשנים סמים וחושבים שהם גברים הכל דיבורים אין להם חיים וונאבים מזדיינים מעתיקנים אני שונא אותכם אתם סתם מתלהבים חבורה של פלצנים בתולים שכל הזמן מדברים על זיונים ראפרים מזוייפים מו…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה, יש לי דחף להביא כלב. אצלי זה בא בתקופות. הרבה זמן אני מת להביא כלב מגזע שאני הכי רוצה. אין לי בית עם גינה\חצר. בגדול אני מאוד רוצה להביא בולדוג אנגלי\צרפתי, פאג, בוסטון טרייר. אלו הם הסוגים. העסק לא זול בכלל. מחירים מרקיעי שמיים! כמובן לכלבים עם תעודות,חיסונים ושבבים וכו'. מכל הסוגים הבוסטון טרייר הוא מאוד נדיר פה בארץ. הוא דיי דומה לבולדוג הצרפתי אבל יותר אתלטי ומעוצב. אתם יכולים בדיון הזה לכתוב איזה כלבים יש לכם ולהעלות תמונות.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לכם המלצות לסרטים?? עכשיו בקולנוע ב dvd לא משנה מה.. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחר בגרות בספרות (כמו רוב התלמידים בגילי) והייתי רוצה לקבל טיפים מכאלא שיודעים יותר... אני יודע שאני גם ככה לא הולך להפגיז בציון כי אני על הפנים אבל הייתי שמח לקבל טיפים על ניסוך שאלות וכאלא... אם עברתם עם ציון טוב בבקשה תחלקו איתנו את הסוד במקום שיתנו לנו 60 בנימוק של "חסר"... תודה רבה נ.ב. הבגרות ב9 (אני לא יודע אם זה מתחלק לקבוצות של יחידות או משהו)
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים, אני שמעתי שהרבה ישראלים יוצאים לעבוד ב"עגלות" בחו"ל אבל הבנתי שזה לא חוקי הקטע הוא - למה כל הזמן מדברים על עגלות? אין עבודה שהיא חוקית ופשוטה בחו"ל??? אין אפשרות באופן מוחלט לעבוד מחוץ לארץ (בעבודה פשוטה, לא משהו עם השכלה או תואר) או שאתם מכירים משהו איפשהו? אתר שמכווין לעבודות חוקיות בלבד? מסקרן אותי לדעת כי אני כל הזמן שומע על העגלות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אולי אתם מכירים אבל אני לא http://media.skoopy.com/vids/vid_00782.wmv
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שמעתי את זה אצל איזה מישהו בפלאפון וזה ממש מגניב. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר'ה איזה אתרי שיתוף אתם מכירים חוץ מ-lala ו-nfo? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוא פתאום מסרב בתוקף להתחבר .. לא יודע אם הסיפור הזה קשור לשרת של מיקרוסופט , הספק או אצלי משהו..
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה משהו שכתוב באתר שלהם מ ת ח י י ב י ם ל מ ח י ר י ם ה נ מ ו כ י ם ב י ו ת ר ! ! ! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית ולא וירטואלית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט (ובאותם תנאים), תוכלו לרכוש אותו במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת או תשלום של 50% מההפרש. אם נגיד אני הולך אליהם עם הצעות מודפסות הם באמת יתנו לי הנחה כמו שכתוב?? נגיד ב-KSP הקומפיוקייס עולה 390, בלוג'יק הוא עולה 330. האטלון 2500 עולה ב-KSP 590 בפנדה 577 סאטה של ווסטרן עולה אצליהם 430 בלוגי'ק 400 ואני יכול להמשיך עוד הרבה. biodome כידוע לי אתה עובד שם, אבקש את התייחסותך.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משרד החינוך הגדיר את המסע לפולין כ"חיזוק השייכות הלאומית והזיקה להיסטוריה ולמורשת". רק חבל שלמרות דבריו, הוא הפסיק את מימון המסע, ועשרות אלפי נערים לא יכולים לממן את נסיעתם. היום בטור של יאיר לפיד בעיתון, דובר על בית הספר שהוא מלמד בו. זהו בית ספר עם נערים ממשפחות קשות יום, שלמרות הכול הם חכמים ומחוברים למורשת העם. הוא דיבר איתם על המסע לפולין, ושאל האם הם מתכוונים לצאת. הם רצו, אך לא יכלו, כמובן, בגלל המחיר - 6000 שקל (!). למסע יוצאים פי שלושה תלמידים מהעשירונים העליונים מהעשירונים התחתונים - ואני שואל: איך זה שלמסע לפולין, המסע לפולין, שהוא אחד הדברים החשובים ביותר שנו עוברים בחיים, יכולים לצאת רק העשירים?? :pissed: בשביל שיהיה להם סיכוי לצאת למסע, ניסו התלמידים מיפו…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרגע חבר שלי שלח לי לינק בICQ לאתר של CNN ששם יש את הידיעה הזאת ! לידיעה מהאתר של CNN http://66.111.43.11/reports/2002/WORLD/0142/3555340.html *אני לא יודע אם זה באמת נכון
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קורה שאתם מבקשים עזרה בפורום ולא עונים לכם? :s05:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם בדף התשובות בפסיכומטרי מקומות הסימון אליפטיים כמו בסימולציות של קידום או עגולים כמו בסימולציות של אנקורי (יש לי ספר בן שנה של אנקורי, אולי דברים השתנו בינתיים)?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1762 מתי הפריט יגיע לחנות? (כרגיל ישנה שורה נוספת בלבן....)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הטלפון הזה, שבא כסט של טלפון חוטי + שלוחה אלחוטית. קיבלתי את המכשיר החוטי והוא מכוון לצלצול מתקפים - PULSE, אני רוצה להעביר אותו לצלצול TONE כדי שאפשר יהיה להתקשר באופן נורמלי - האם מישהו יש לו את המכשיר הזה ויכול לעזור לי? אין לי את ההוראות שלו ובאתר של פנסוניק לא מכירים אותו בכלל. אני ממש לא מצליח אפילו להגיע לתפריט שקשור לבחירה של סוג צלצול.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מכונת קפה עם פולי קפה , השאלה שלי האם יותר טוב לקנות מכונת קפה שמשבלת גם קפסולות או לקנות רק מכונה לקפה עם הפולים , להתחשב בעבדה שיש לי מכונה עם קפסלה היא נחמדה השאלה שלי האם יותר טוב לקנות מכונה שיש בה את כל האופציות או לקנות מכונה קר לפולי קפה ? האם מכונה שיש מה את כל האופציות היא שווה למכונה שייכת רק לפולי קפה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, למי כאן יש חשבון ב PayPal ? האם אני חייב כרטיס אשראי גם בשביל לקבל כסף דרך PayPal ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשקניתם את המחשב שלכם, במידה וביקשתם הרכבה במעבדה, חשבתם שהטכנאים שם הרכיבו אותו נכון? ואולי אלו היו ... החבר'ה האלה: http://www.skizzers.org/andy/lego.html ;D
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-