עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by idok,

קישור לכתבה לקניית מחשב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2783498,00.html האנשים שם לא יודעים מהחיים שלהם! בטח עכשיו האנשים העשירים המסכנים ירוצו לקנות את ה"RADEON 9900" החדש, או את הGF4 MX-440 ב200 דולר... ולא יבינו למה אין אותם בחנויות....הרי YNET אמרו שיש! :-\ ציטוט המכתבה: "איזה כרטיס לקחת - זו שאלה שאפשר להפליג בתשובות עליה בלי סוף. כל התשובות, כמובן, נגזרות משתי שאלות המפתח: למה אתה זקוק וכמה אתה מוכן להוציא. מי שמחפש כרטיס שיעניק לו את חוויית המשחק האולטימטיבית, ומוכן לשלם, ימצא את מבוקשו באחד הכרטיסים האחרונים מבוססי Radeon 9700-9900 או GeForce FX 5600-5900. מי שהדרישות שלו צנועות יותר, יכול בהחלט להסתפק באחד הכרטיסים מסדרות Radeon 9500 או GeForce …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הציעו לי מחיר לא רע בכלל לחבילות: בסיס + 3 לטלויזיה + אינטרנט 1.5\0.128 + טלפון Light 077 = ב-221 שקלים או בסיס + 3 בטלויזיה + אינטרנט 1.5\0.512 (או 3\0.150)+ טלפון Light 077 = ב230 שקלים קיימת גם אפשרות הוספת 44 שקלים לחבילת ה2000 דקות. הקאץ' הגדול הוא שישנה התחייבות לשנתיים + קנס 400 שקלים אם אני עוזב את המבצע המשולב באמצע אם אני לוקח רק את הטלויזיה ב200 שקלים, יש התחייבות לשנתיים אבל הקנס הרבה יותר קטן - 15 שקלים כפול מספר החודשים שהייתי במבצע. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  3. האם יש לזה תועלת בריאותית או שזה סתם מסחטת כספים? ניסיתי בעבר לשים אפטר שייב אבל זה שרף נורא. מה אתם עושים?

• 11 תגובות
    • 10.6k צפיות
  4. Started by drorhazan,

האם אני שייך לדור האיקס או לדור ה-Y? האם אנח נחשב ל- digital native או ל- Digital Immigrants? http://en.wikipedia.org/wiki/Millennials#Millennials_defined_sociographically

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Deddy,

אבל יש קאץ'.. האפשרויות היחידות הם לחמן, אנקורי, OK ותיכון תל אביב. קיבלתי ואוצ'ר מהצבא לפסיכומטרי, ואלה האפשרויות היחידות. יש כאן מישהו שעשה באחד המכונים ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם?

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. Started by Iko89,

נתונים לנו המיספרים 1 2 3 4 צריך למצוא כמה אפשרויות יש בסה"כ אם נשתמש רק במספרים אלו כדי לקבל סכום כולל של 10 מותר רק חיבור כלומר: 442=10 2222=10 1234=10 1243=10 1111111111=10 1333=10 2222=10 3334=10 השאלה היא כמה אפשרויות כאלו יש לנו בסה"כ ?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by yoav1000,

במשחק רשת אז כנסו ל- http://canso2.2do.co.il תודה לנכנסים!

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by almonime,

בוקר טוב לכל שוכני הפורום נראה אותכם מביאים קונג פו יותר חזק משלי ... אאווווואאההה !! ( קריאת קונג פו קרבית ) http://rutube.ru/tracks/2397677.html?v=84db35e160b26b305ca6f83d52c5e187

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by PayneBack3251,

קיבלתי היום בועדה רפואית פרופיל 45 רציתי לדעת מה זה אומר הפרופיל הזה ? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by emil57,

לפני מספר ימים הלכתי לרופא עיניים, עשיתי בדיקה שבסופה היתברר שיש לי צילינדר.. שאלתי תאופטימיטריסט מזה, הוא אמר משו על חדות בראייה.. קיצר לא הבנתי מה הוא חירטט שם.. יש למישו מושג מזה צילינדר..?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Kidney_stonE,

http://video.google.com/videoplay?docid=4033031341591184243&q=death+is+coming פחד אלוהים על הפנים של האנשים האלה גאון מי שחשב על זה. מתוך ה TOP100 של גוגל וידאו http://video.google.com/videoranking עריכה : ה 2 סינים האלה, גם קורע.. http://video.google.com/videoplay?docid=-6739710473912337648

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by julbo,

ראיתי את ה"מושג" הזה מספר פעמים במספר פורומים ולא בדיוק הבנתי. סורי לא באמת ידעתי איפה לפתוח את התרד.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by matrix66,

(לא מצאתי מקום אחר שנראה לי מתאים אז זה פה) יש לי את הסדרה חברים על המחשב בקובץ של AVI (כל פרק 120-140 מגה) ואני משתמש בתוכנה AVI ReComp להטמיע כתוביות בסרט. הבעייה שאחרי ההטמעה הגודל של הקובץ החדש זה 360 מגה.. יש למישהו מושג איך אני יכול להטמיע כתוביות וגם לשמור על הגודל הנוכחי של הסרט?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by DAN,

מיקלדת שימושית למערכות הפעלה של.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Delapro,

שלום רב ! בבית ספרי עשיתי בגרות 4 יחידות. עכשיו הייתי רוצה להשלים את 006 ו007 כדי לקבל 5 יחידות. כמה יעלה קורס להשלמת שני השאלונים האלה ? ושאלה נוספת האם אפשרי להשלים אותם בעצמי, כלומר ללמוד אם ספרים ?

• 11 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. Started by davidreznic,

מתוכננת נסיעה עם חברים לאילת ל 4 לילות באזור אמצע אוגוסט. אנחנו צריכים 2 חדרים ובכל חדר 3-4 אנשים. המלון לא צריך להיות מפואר אבל רוצים מלון עם בריכה ושיהיה קרוב לים, חוץ מבריכה ושינה לא נהיה בו יותר מדי זמן. יש לציין כי כולנו בני פחות מ 18. אשמח לקבל המלצות למלונות

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. סתם ראיתי, נראה מגניב. מישהו ניסה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by TicTacToe,

שלום חשבתי לאחרונה ללכת ללמוד בחו"ל , הבעיה היא שאין לי שמץ איך מתייחסים לתואר אקדמי זר כאן בארץ. אם מישהו מבין בנושא אשמח לקבל תשובות, עצות והמלצות !! תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by artyom,

אני רוצה להזמין כמה מוצרים שעולים יותר מ50$ ולא בא לי לשלם למכס, אז אם אני יעשה שתי הזמנות בו זמנית (שאני יקבל אותן אחת אחרי השניה) ששניהן פחות מ50$ אז האם אני אצטרך לשלם למכס אם אני יקבל אותן בו זמנית? יש לי אפשרות להזמין לשתי כתובות שונות, האם זה יכול לעזור? (ההזמנה מתבצעת מאותו כרטיס שהוא ויזה נטען מהדואר) אם מישהו יודע כמה אחוז PAYPAL לוקחים על ההעברה משקלים לדולרים יהיה נחמד. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מחפש לקנות כרטיס MICRO SD קלאס 10 לפלאפון וכל חברה מצהירה על מהירות קריאה/כתיבה שונה. אני יודע שבפועל זה לא באמת מה שהן מצהירות ולכן ניסיתי לחפש קצת ביוטיוב אנשים שהראו את המהירות. הבעיה היא שגם שם זה לא כ"כ מובן. למשל, הנה שני סרטונים בהם ביצעו טסט למהירות לאותו הכרטיס, מסוג סנדיסק, אבל לכל אחד יצאו תוצאות שונות- מישהו מכיר כרטיס אחד טוב שהכי קרוב למהירות המוצהרת ע"י היצרן? איך הכרטיסים של סמסונג, A-DATA או TRANSCEND?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  21. מישהו מכיר כמה אתרים מומלצים סגנון RAPIDSHARE בשביל להעלות קבצים?? כאשר לא מדובר בקבצים גדולים ואני מעדיף שרות בלי הרשמה בסגנון TINYPIC לתמונות ובלי המתנה / פרסומות מעצבנות בזמן הורדה??

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by gkman,

שלום למישו יש חשבון באתר torrentleech? אם כן בבקשה תשלחו הזמנה לכתובת:gidikremer@yahoo.com תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by eido300,

מישהו מכיר וניסה את החומר? טוב/לא טוב? עדיף סנדוויץ'? או שבכלל רק עץ מלא?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. ב 5/09 נציגה של חברת אורנג עשתה איתי עסקה טלפונית שבעסקה קיבלתי 3 חודשים חינם חבילה של 4800 ו 5 מגה אינטרנט ולאחר מכן אני אצטרך לשלם 177 שקל X 21 כמובן שחברת אורנג התכחשה להסכם בהסבר " אולי לא הבנת נכון " , ב 3 חודשים של החינם הם גבו לי כסף !!! ולאחר 3 חודשים קיבלתי מהם מספרי פניה שבהם נאמר לי שלא יגבו ממני שקל אחד עד לקבלת מנהל אגף אז ככה גם לא קיבלתי מנהל אגף גם שיקרו אותי שאני לא אשלם מעבר ל 3 חודשים עד שאני אקבל מנהל אגף וגם ב 3 חודשים חינם גבו ממני כסף חצי שנה שאני משלם לאורנג כסף סתם !!! הם איימו עלי שאם אני לא אחזיר ציוד אני לא אקבל זיכוי " תתנתק ואז תקבל את מה שמגיע לך " למה להחזיר ציוד מגיע לי הזיכוי יש לי מספרי פניה מסתבר שמספרי פניה באורנג זה חארטה כמו ההבטחות …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by i.k,

קניתי רמקולים בבאג ,ובסוף התאכזבתי מהם והחזרתי אותם כעבור יומיים ודרשתי את הכספי בחזרה? עכשיו לחנות יש שלט שמגדיר את מדיניות החזרת המוצרים שלהם ושם כתוב שהם נותנים רק זיכוי. עכשיו השאלה שלי היא ,האם לפי החוק,אני יכול לדרוש מהם החזר כספי בחזרה ? * הרמקולים כבר החוזרו אליהם והמוכר קיבל אותם, אבל לא לקחתי ממנו זיכוי ,אלא קבלה שהוא חתם עליה שהמוצר הוחזר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.