עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הייי. רציתי לקנות כונן קשיח חיצוני באחת החנויות הנ"ל. יש למישהו נסיון איתן?

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  2. קיצר עשיתי חיפוש באינטרנט ומרוב חיפוש כבר כואב לי הראש... יש יותר מדי אתרים עם יותר מדי מידע שכבר אני מבולבל אני רוצה לקחת את חברה שלי לסוף שבוע באילת להגיע בחמישי ולחזור בשבת בלילה בתאריכים 14-15-16 לאוגוסט או 21-22-23 לאוגוסט כי ב10 לחודש אני מקבל משכורת וב25 לחודש היא מתגייסת... ככה שזה התאריכים היחידים שבהם אפשר להנות מישהו יכול להמצליץ על משהו לא יקר... אבל נחמד?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by julbo,

ראיתי את ה"מושג" הזה מספר פעמים במספר פורומים ולא בדיוק הבנתי. סורי לא באמת ידעתי איפה לפתוח את התרד.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQwOTYsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by nemo9439,

כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף כיסא למחשב אבל עוד לא מצאתי את הכיסא האידאלי לתפקיד. אני יושב די הרבה זמן מול המחשב כך שהכיסא צריך להיות נוח וצריך שלא יהיו ידיות. אם משהו מרוצה מאוד מהכיסא שלו אני אשמח לשמוע כמה עולה ואיפה משיגים. תודה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. אז כמו שרשום בכותרת, האם לדעתכם אסגור שבת ראשונה? ובלי קשר, לקחתי איתי (בהנחה שאכן אסגור) 4 חולצות, 3 זוגות גרביים ו4 זוגות תחתונים, כך שיווצר מצב שאשלים זאת, עם הציוד שאקבל בבקו"ם, ציוד לשבוע (ניתנים 3 חולצות, 3 זוגות תחתונים ו4 זוגות גרביים. האם לדעתכם צריך לקחת יותר בגדים?

• 11 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. Started by Dark Respect,

יש לי שולחן מחשב עם הגבהה כזאת לפני המקלדת - הציפוי השחור על העץ שם מתקלף וזה מכוער, תופס לכלוך במהירות שיא, ולא נעים למגע. אני רוצה להעיף את כל הציפוי ולמרוח צבע חדש על העץ כך שזה יהיה יפה ונח אין לי שום ידע לגבי חומרים פוטנציאלים ואיך לעבוד איתם, אשמח לעצה! תמונה מצורפות כדי להמחיש את המצב [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by zombie,

אני באתי ללכת לישון עכשיו(כן אני יודע שזאת לא שעה אבל ככה יצא) והיה הבזק מסנוור מכל השמיים!הוא היה ממש חזק הוא היה מהיר ולא היה שום רעש מלווה... עוד מישו ראה את ההבזק?(זאת לא פעם ראשונה שאני רואה או שומע על זה) וזה ממש ממש ממש מטריד אותי! אין לי הסבר לזה ! ??? למרות שיכולות ליהיות כמה אופציות: 1.תופעת טבע נדירה שלא גילינו עוד 2.ניסוי סודי של צה"ל 3.מבקרים מכוכב\מימד אחר מה אתם אומרים?והאם עוד מישו ראה את זה?אם לא היום אז בפעמים הקודמות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sir f,

אני פשוט עצלן, אני אביא דוגמא:יש לי על המחשב כבר כמעט שנה ספר שאני צריך לקרוא בתכנות. עד עכשיו קראתי 15 עמודים כשחבר שלי כבר גמר את אותו ספר. יש טיפים? עזרה? משהו!?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by matrix66,

(לא מצאתי מקום אחר שנראה לי מתאים אז זה פה) יש לי את הסדרה חברים על המחשב בקובץ של AVI (כל פרק 120-140 מגה) ואני משתמש בתוכנה AVI ReComp להטמיע כתוביות בסרט. הבעייה שאחרי ההטמעה הגודל של הקובץ החדש זה 360 מגה.. יש למישהו מושג איך אני יכול להטמיע כתוביות וגם לשמור על הגודל הנוכחי של הסרט?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

שמעתי בזמן האחרון על החברה הנ"ל ואני חייב לומר שיש להם הצעות מאוד מפתות והנה כמה דוגמאות: -צמיד שמוריד לחץ דם כמו כן גם שרשרת -צמיד ספורט שמעניק איזון גופני -בקבוק שתייה עם פלטר מובנה בעל טכנולוגיה מיוחדת שמאפשרת למלות מים מברז והמים מסתננים ונהיים יותר נקיים מכל מים בבקבוק -מזרן שמעביר כבי גב של שנים ועוד ועוד ועוד. + קישורים שקשורים לנושא: -חיפוש של שם החברה בגוגל: http://www.google.co.il/search?q=nikken&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a -האתר הראשי( האתר של הארץ לא פעיל כרגע): http://www.nikken.com/ -דוגמא למוצרים: http://www.bal.co.il/content/view/915/181/ http://www.rinunim.co.il/Article.php?CatID=2&a…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אהלן. מקודם לא יצא טוב - אני כותב מהפלאפון... בכל אופן - הזמנתי משהו מגיבור מחשבים ועבר כמעט חודש ועדיין לא קיבלתי את זה, הם לא חוזרים אליי בטלפון ולא עונים לי למייל - המוצר כבר חוייב בכרטיס האשראי שלי והכסף ירד מהחשבון - איך אני פונה לישראכרט שיזכה אותי ואיך הולך בכלל התהליך? תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Alex89,

עשיתי LABEL ועשיתי עליו פילטר שכל האימיילים מכתובת מסויימת ילחו ישר אליו כאני מקבל אימייל כזה בGMAIL NOTIFICATION לא מראה לי שקיבלתי אימייל, יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Lemonade Tripod Triple Cripple Shortbus QuadCoNoMo TRICYCLE 3-legged Chiuaua DEFECTERON 1/4 Missing Inside Hectoron Rejecteron Phuckitron Plusteron Defective Inside tri-plegic Triple Layer Taco StrikeThree Oddcore Subopteron PartialPart Refurbium Unobtainium Faileron Tripletripe Hindenburg A Year Late And 3 Billion Dollars Short Triceraflopped Brokealona Tritanic Rotten-to-the-Core Athlon - Millennium Edition Oopseron - Black Edition Subprimeron 64 - Bailout Edition Athlon 48 Barcelona 4000+/-1000 T_R_I_P_L_U_S_T_E_R_O_N OPTEROFF Triple whopper LIMPDICKTERON OneOfTheseCoresIsNotLikeTheOthers 3CoresAndABadOne OnceTwiceThreeTimesAFailure ProofOfYield RubADubDud TriPhuctYa S…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by xtx,

אתמול הייתי באירוע וחבר המליץ לי על קוקטייל פיג'לינג סאוור הזמנתי בבר ואהבתי מאוד. אז, אם מישהו יכול לתת לי את המתכון אשמח מאוד. תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

אני כרגע מיועד להתגייס במרץ. יש לפניי גיבוש צוללות ואחריו גיבוש צנחנים. מצד אחד, אני יודע שאם אני אקדים גיוס אני אשלח ככל הנראה לתותחנים\שריון\הנדסה. אבל החלום שלי הוא שייטת 13, ולא אחת מהיחידות שאני יכול להתמיין אליהן כרגע, ולכן נראה לי חסר טעם לעכב את הגיוס בשביל המיונים האלו. אני חסר מסגרת כרגע, המצב בבית לא משהו, העבודה לא משהו, ואני מרגיש שאני שורף את הזמן שלי בכל מיני שטויות. הולך לישון ב2 בלילה, קם ב11-12 בצהריים, ומתחיל מחדש עוד יום של שריפת זמן. מצד שני, אני מפחד. אני רוצה להיות לוחם, בצוות, ואני חושב שאת זה תותחנים\שריון\הנדסה לא יתנו לי. רציתי לעשות חלק משביל ישראל, אולי לטוס לחו"ל, ובינתיים כל מה שעשיתי זה להיות עוזר מדריך בהכנה לצה"ל. עוד אין לי רישיון, והת…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

שלום אני לומד לקבלת תעודה של סיסקו CCNA אבל שינו את המערכת הזאת... וכניראה שאני יקבל תעודה של CCENT השאלה שלי היא האם זה עדיין שווה להמשיך ללמוד או שאני מבזבז את הזמן בקורס הזה?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by navk2,

שמעו, היום לא יודע מה יש לי... דבר ראשון שמתי לי שעון מעורר ל 9 כי אני שונא להתעורר מאוחר זה גוזל מלא זמן, קיצור השעון מעורר עבד אבל חלש מידי ואז קמתי אבל אחרי דקה שוב נרדמתי ! בסוף התעוררתי ב 12 כמו מפגר.. אחרי ביזבזתי איזה רבע שעה בלחפש מה לאכול כמו מטומטם שלא ראיתי שיש קורנפלקס בארון, קיצור אחרי זה לא יודע פתאום ניהיתי עצבני כזה.. סיימתי לאכול הלכתי לחדר עם כוס מיץ שתיתי וזה ואז נשפך לי על כל השולחן, זה כזה מבעס ! אחרי זה נשפך שוב, עוד פעמיים !! ואני תמיד שותה ואוכל בחדר ואף פעם לא נשפך לי, ואז כולי ניהיתי רטוב כזה מגעיל וזה עוד פטל.. איזה מציק זה ! ראיתי פרק של אבודים שעד שמצאתי לו תרגום לקח לי איזה 10 דקות אחרי שסיימתי ליראות אותו אני בא להיכנס ל TL להוריד עוד …

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by genia,

למישהו יש שילוב כזה? אם כן כמה אתם מורידים ביום ויש מצב שמגבילים אותכם? אני בייומיים האחרונים הורדתי 18 וחצי ג'גיה ועכשיו אני מקבל מהירויות מאוד נמוכות אני חושב שמי שאשם זה הספק-יש דרך לבדוק את זה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הסיפור הוא ככה התקבלתי לעבודה חדשה אתמול :yelclap: הבעיה זה שאני לא יודע כמה זמן אני צריך להודיע לחברה שאני עובד בה כרגע (חברת אבטחה ) עבדתי בסביבות הכמעט 3 חודשים בחברה הזאת , הבוס שלי בחברה אמר לי שאני צריך לתת התראה של 14 יום אבל לפי אתר משרד התעשייה המסחר והתעסוקה יש לחשב את ימי ההתרעה כיום 1 לחודש עבודה בחברה , בקיצור 3 ימים ....... מה הנכון פה ? ולמי שיש ניסיון בעניין נא להגיב . תודה הנה שני אתרים עם חישוב ימי ההתרעה: http://www.hilaporat.co.il/article.php?id=405 http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/CF39F22A-6E52-4C89-84A1-648460971551.htm

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by Tomerb1,

שלום לכולם נתנו לי חידה [בשיעור רובוטיקה] ולא ממש הצלחתי לפתור אותה... אז קיוויתי שאתם תוכלו לתת לי פתרון. החידה: בתחנת הכוח מרתיחים מים והופכים אותם לקיטור ואז הם מסובבים טורבינה ואז הם עוברים בצינורות מתחת לים כדי לקרר את הקיטור ולהפוך אותו חזרה למים. למה מקררים את הקיטור והופכים אותו בחזרה למים בשביל להפוך אותם שוב לקיטור? אז יש רעיונות\תשובות? תודה

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by Kenny,

היי אנשים. צילמתי במועדון מישהי, אני מנסה לאתר אותה איכשהו עכשיו. שמתי שעל השרשרת שלה היה כתוב השם שלה. חתכתי את התמונה באיזור השרשרת, תנסו לבצע הגדלה אולי זה יעזור. תנסו לקרוא מה כתוב , אני באמת לא הצלחתי. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SD Project,

אז מה קורה חבר'ה ? תקשיבו, יום רביעי אני מקבל את הרישיון אחרי חודש שהייתי בשלילה בגלל שהסעתי יותר מ2 באוטו (נהג חדש - חוק מפגר ברמות). אני לא יכנס לזה למה נסעתי עם אוטו מלא אבל אני צריך לשתענו לי על כמה שאלות. ב29.11 יש לי משפט, עכשיו אני צריך שתגידו לי אם יש מכם מיש'ו שבעבר היה במצב של שלילה על יותר מהמותר באוטו ? אם כן מה נתנו לכם במשפט ? ומה יכולים לתת לי הכי הרבה ? יש לי גם רישיון לאופנוע, והמקרה קרה באוטו. האם במשפט אני יוכל לבקש שישאירו לי את הרישיון של האופנוע במקרה שישללו אותי שוב ? הרישיון של האופנוע יותר חשוב לי, זאת העבודה שלי (שליח). אני מאוד מודה לעוזרים, ובבקשה אל תהפכו את הדיון סבטוחה, מתן ולילה טוב !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.