כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על הסידרה השניה... א. אתם חושבים שהוא יכול להתגבר על תופים? כאילו... אם אני מנגן וביחד איתי תופים? ב. יש לו AUX IN אפשר לחבר מיקרופון לזה וגיטרה באותו הזמן? ג. הfootswitch יכול לשלוט גם על דיסטורשן או רק על ריברב?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח ת'ראד על הקטעים הכי מביכים שקרו לכם. אז הנה קטע שקרא לי: בהפסקה בכיתה חבר שלי עיצבן אותי והיה דורש לעשות לו ווג'י אז עשיתי לו(הוא היה בפינה של הכיתה) והמכנסים שלו נפלו והוא בצעקות והכל. ואז המורה נכנסה וראתה אותנו בזמן שהוא צועק עם התחת לכיוון שלי ועם המכנסיים למטה שהוא נשען כזה על הקיר. היא קיבלה את השוק של החיים שלה :lol: תורכם
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהנחה שהשימוש זהה בכל עונות השנה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סרט המשך ל"מבצע סבתא" **שווה צפייה** חלק א' חלק ב' תגובות בבקשה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום דיפדפתי בערוצי הספורט וראיתי WWE זאת פעם ראשונה שראיתי את התוכנית הזאת, ואני יודע שהיא די מצליחה, אני פשוט לא מבין איך לעזאזל ?! הכל שם מזיוף כל המכות והכל גם היה שם איזה סיפור נקמה מהתחת מי מבזבז את הזמן והכסף שלו על הדבר מחורבן הזה ?
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אני מנסה להתנתק מהם, ובתמיכה הבכירה אמרו שאין להם איך לפתור לי את ה"תקלה", ועכשיו מנסים להעלות תומך EXPERT מישהו יודע אם הם סתם מבלבלים את המוח?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש דרמל פשוט לעבודות עם עץ ומתכת, לא צריך משהו בומבסטי עם צג שמראה את ה RPM וניתן לתכנות וכל מיני חירטוטים כאלו.... בעיקרון, ראיתי שהמחיר לאחד פשוט הוא כ 300 שקל עם 25 אביזרים בסיסיים. עם הנסיון שלי, בד"כ הדגמים הפשוטים ביותר הם זבל מוחלט, האם זה נכון גם לגבי המקרה הספציפי הזה? אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למשהו בסביבות ה 300-400 שקל, רצוי יותר לכיוון ה 300, סה"כ אני לא הולך לעשות בו ממש הרבה שימוש. -עדיפות למשהו שטווח המהירויות שלו מתחיל בפחות מ 10,000RPM, אם יש, ולמעשה- עדיף כמה שיותר לאט. תודה.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על אתרים כמו www.neobux.com www.bux.gs הם אמינים לדעתכם? מישהו התנסה בעבר בסוג כזה של אתרים?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות משהו כזה: אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להשיג את המצרכים. אני צריך: 1. קסדה, מאיפה אפשר להשיג כזה דבר? אולי תחפושת של כבאי? (היי אתה, הכבאי שמסתובב בפורום, יש לך אחד כזה? ;D ) 2. צנרת ומחברים, אפשר להשיג משהו כזה בACE, או שצריך לגנוב לאיזה מודר? וצריך לחשוב על דרך לחבר את הפחיות/בקבוקים לקסדה, כמו הסל הזה שיש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חוזר על חומר טכנאות P.C, ונתקלתי בנושא 'מבנה הזיכרון הלוגי'. אני אשמח אם תקשרו אותי לחומר בנושא, או לחלופין, תפרטו לי מה הוא (עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי דבר). כמו כן, ישנה תכנה שבוחנת אותי למבחן הסמכה A+? אשמח אם תכוונו אותי. המון תודה. רונן.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני צריך להרשם לתואר כפול להנדסת חשמל ואלק' ופיזיקה. באפשרויות להרשם (דרך פה https://www.ims.tau.ac.il/Md/rishum/smdr000.asp ) אפשר לבחור בהנדסת חשמל ואלק', או בהנדסת חשמל ופיזיקה, בשניהם זה מסמן אוטומטית את אופן הלימוד כ"מורחב". חוץ ממורחב עבור חלק מהמסלולים האחרים אפשר לבחור ב"דו-חוגי". השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להרשם למסלול המבוקש? מה ההבדלים בין דו-חוגי, תואר כפול, מורחב, ורגיל? בקיצור מה עלי לעשות? נ"ב- הייתי מתקשר אליהם אם הם היו עונים עכשיו, אבל זה די דחוף לי להרשם כמה שיותר מהר, לכן אני שואל פה.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, שמי מתן ואני גר בירושלים. עקב זה שכנראה אין הרבה אנשים מי-ם כאן, לא מצאתי חנות בירושלים שמוכרת רכיבים או מרכיבה מפרטים חוץ מ KSP, שמהם אני ממש רוצה להימנע. אם מישהו מכיר מקום טוב בטווח החצי שעה נסיעה מירושלים, אני אשמח לדעת אני פרסמתי בפורום הזה כי אין משהו כמו פורום צרכנים או משהו.. וזה הפורום שמצאתי הכי קרוב תודה מתן
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
"http://news.cnet.com/8301-1001_3-10209580-92.html"
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין להזמין מחו"ל נעלי ריצה של נייק עם ה- nike+ שמאפשר לחבר את האייפוד. יש להם באתר מלא סוגים שונים ואין לי מושג מה יותר טוב ומה פחות. מה עדיף לקחת? מישהו יכול לתת לי הסבר או לינק לאתר שמסביר על כל הסוגים שלהם?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים ? בסגנון 'אני האגדה', 'האויב שבפנים' או 'קלוברפילד' וכל דבר אחר בסגנון ? ד"א, סרטים כגון המערה 1+2, הנוסע השמיני נגד הטורף וכד' גם יתקבלו בברכה חוצמיזה, אתם יכולים להמליץ על סתם סרטים שאתם ממש אוהבים .. ההמלצה שלי היא פעולה (מכות) Never Back Down קומדיה - Superhero Movie ומדע בדיוני - The Number 23
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה דיי פשוטה, העלמת שריטות קלות מזכוכית שקופה, יש למישהו ניסיון או עצה איך ?
-
- 14 תגובות
- 18.2k צפיות
-
-
5 שנים אחרי שהאחיות שלי עזבו את הקן, אמא שלי הבינה שהם כנראה לא יחזרו לגור פה בזמן הקרוב, וסוף-סוף קיבלתי אישור לעבור לחדר משלי החדר הוא לא כ"כ גדול, 300x400 בקרוב. כגע נמצאות בו 2 מיטות שהולכות להמכר, ארון שהולך להמכר, מין שולחן שהמטרה שלו אף פעם לא הייתה ברורה לי, שהולך להתלש מהמקום, ומין ספריה מוזרה עם חפצי רגשי לא נחוצים. כל החפצים בעלי ערך רגשי / כספי, שבבעלותם ישלחו אליהם, מה שמשאיר אותי עם חדר ריק מתוכן. אז השנה, ברוח ה"עשה זאת בעצמך" שהביא איתו המיתון, אני מעוניין לעצב את החדר בצורה נחמדה +. עד עכשיו אני רק מסתכל על התמונות של "פינת העבודה שלי" וחושב איך הם הגיעו לזה, ולמה החדר שלי נראה כמו מעבדת מחשבים לא מצליחה. אז כסיעור מוחות עם עצמי, חשבתי להעביר את המיט…
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הביאו לי מייל חדש ואני רוצה להיכנס אליו . הסיום שלו זה @msn.com .. לאיזה אתר צריך להיכנס בשביל להיכנס למייל הזה ?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי לכולם, קצת רקע לפני הכל, אני בוגר קורס ברמנים של זמן אמיתי, בינתיים נסיתי לחפש עבודה דרך החברה שהם עובדים איתה ,וורקוהוליק, אבל איך להגיד..כל קשר בין מציאת עבודה לבין האתר עצמו מקרי בהחלט. נסיתי גם קצת באינטרנט בדרושים, ללא הצלחה. מכשול נוסף הוא שאני עובד ביום יום בעבודה קבועה, ולהיות ברמן אני מחפש רק בסופי שבוע\ בערב (עדיף בסופי שבוע..). קשה למצוא מעסיק שיעסיק גם מישהו חדש בלי נסיון וגם רק בסופי שבוע.. אז רגע לפני שאני שוכח מה זה וודקה (סיימתי את הקורס לפני חודשיים..) תעזרו לי! בבקשה! אני אשמח לשמוע על שיטות וטיפים למציאת עבודה, או אולי יש פה אנשים שעובדים כברמנים וצריך אצלם מישהו אז בכלל יהיה מעולה(: תודה לכל מצילי החיים!
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני ואמא של חברה שלי מסתדרים מצויין, היחסים שלנו מעולים ואנחנו תמיד מדברים עד עכשיו, היא ראתה אותי ואת חברה שלי מתנשקים אנחנו בגיל 17,16 עכשיו היא לא מוכנה שאני אבוא אליהם יותר, היא רבה עם הבת שלה על זה ואמרה שהיא לא רוצה לשמוע יותר את השם שלי, חברה שלי שאלה אותה מה הביג דיל ואמא שלה אומרת שהיא רוצה לשמור עליה . עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לתקן את המצב הזה ולחזור לקדמותו ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נסיך מצרים ראיתי כבר וממש נהנתי. יש עוד איזה סרט המדבר על עשרת המכות ויציאת מצרים וכדומה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שבווידאו-טוקבקים בוואלה תמיד מופיעה אישה פסיכית בשם רינה שמתלוננת על אולמרט וממשלת קדימה בכל ידיעה שקשורה לביטחון... האם גם אתם יכולים למצוא את רינה? ;D הנה רינה! http://news.walla.co.il/?w=/1/1463799 הנה רינה מסתתרת מאחורי שמן שרוצה לחלוק את דעתו (תעבירו לווידאו השני): http://news.walla.co.il/?w=/9/1463772 הנה מישהו צוחק על רינה, ערס שמן שמח ורינה! (להעביר בעזרת החצים) http://news.walla.co.il/?w=/9/1463650 עכשיו תורכם למצוא את רינה! עריכה: מצאתי את רינה מסתתרת באפלה! http://news.walla.co.il/?w=/22/1463824
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-