כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את המשחק/סרטון הזה? מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד אותו? http://www.youtube.com/watch?v=M3i1mOtP--U&mode=related&search= הנה עוד דוגמא : :lol: :lol:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם היה לאינטרנט מלך מי הייתם רוצים שהוא יהיה? אני הייתי רוצה את מט וטריי היוצרים של סאותפארק השאלה הזאת מובאת לכם מחבר שלי.. חח
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עוד בדיחה ... עורך דין מצליח החנה את היגואר החדשה שלו לפני המשרד, שכל העובדים יראו. כשיצא עברה משאית וקרעה את דלת הנהג מהמכונית. עורך הדין מיד התקשר למשטרה מהטלפון הסלולרי שלו. תוך דקות הגיעה מכונית משטרה ולפני שהשוטר בכלל הספיק לשאול משהו, עורך הדין התחיל לצרוח בהיסטריה; הוא רק הוציא את היגואר מהחנות יום קודם, ועכשיו היא הרוסה לגמרי, וזה לא משנה כמה ינסו לחדש אותה היא אף פעם לא תחזור להיות חדשה כמו קודם. כשבסוף סיים את כל שרשרת הקיטורים שלו, השוטר הניד בראשו בגועל ואמר: "קשה להאמין כמה חומרניים אתם, עורכי דין. אתם כל כך מרוכזים ברכוש שלכם שאתם לא מסוגלים לשים לב לשום פרט אחר". "איך אתה יכול להגיד דבר כזה?", שאל עורך הדין את השוטר. "כי לא הרגשת שהיד שלך קטו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי 4 עונות אדירות סיימתי לצפות היום בעונה החמישית והאדירה שפשוט הותירה אותי ללא מילים. פשוט ענק. עוד מישהו רואה ויש לו תגובות?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.tgspot.co.il/cct לכאורה פרצה כזו נוגעת רק לDVR עצמאיים המבוססים לינוקס. ראוטר עם FireWall או PC שמשמש כ DVR מוגן מזה. תמיד העדפתי את ה PC כ DVR, עכשיו מתווספת סיבה טובה...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר לשחק עם המקלדות של הסטים האלה ב-FIFA/PES כמו שצריך, בלי שתהיה התנגשות של המקשים, כלומר שיהיה ניתן ללחוץ על כמה מקשים ברצף (למשל, חץ למעלה+למטה+E+D). כרגע יש לי מקלדת LOGITECH K-300 ואני לא יכול לשחק במשחק הזה בגלל הבעיה הזו.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים משום מה לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש האתר של PPCS לא עולה לי, אני מקבל איזה שגיאה מוזרה.. מישהו יכול בבקשה לנסות ולומר אם עולה לו וזה בעיה רק אצלי? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לדעת איזה רסיברים (A/V) יש להם בחנות (דגם, מחיר). באתר שלהם יש רק חלק מהדברים. אם במקרה מישהו יודע, זה יעזור מאוד....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי המשחקים עם נפח חבילות ההורדה ובסופו של דבר ההורדה ל2.66GB עלובים ליום, ירידה דרסטית במהירות ההורדה ושינוי לרעה של תנאי השימוש זה הקש ששבר את גב הגמל. אני לא אתפלא אם הם בכלל פשטו רגל וזו הסיבה לנפילה של האתר וכל השרתים. רק חבל שאין אלטרנטיבה נורמלית; בusenext הנפח לא מספיק, לgiganews יש בעיות עם בב"ל וmegaupload לא מספיק נפוץ. אם מישהו יש הצעה למינוי לשרת/שירות הורדות אחר אני אשמח לשמוע.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין לפתוח מעיין אתר גרוטאות ישראלי בו אנשים יוכלו לפרסם את מוצריהם. הייתי רוצה עצות/דעות/חוות דעת/ובעצם הכל הכל... הקמתי משהו נסיוני בכתובת הבאה: http://ten-li.ath.cx הייתי רוצה את דעתכם הכנה. (באם והחלטתם להרשם ולבדוק את כל תוכן האתר אז הפעלת החשבון בדוא"ל מבוטלת זמנית והחשבון מופעל במיידי) תודה מראש, ליאור. (מנהלים - באם מפריע אנא מחקו)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה מכתב של נער בן 17 שנפטר מגידול סרטני בגב במכתב הוא מתאר את חשיבות החיים שלנו http://www.kipa.co.il/magazine/show.asp?id=2328 אני מקווה שכולם יבינו את המסר המכתב הזה לדעתי זה מאוד חשוב צריך לקראו את כל המכתב כדי להבין ראיתי את הקישור הזה בגיימר ו חשבתי שנוכל לפתוח פה דיון על הנושא
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איל פור הוא היבואן של אוזניות גרדו ואמ.. זה מה שאני יודע ואמרו לי שהוא יושב בירושליים אבל זהו פחות או יותר. מישהו יכול לתת לי את שם החנות שלו או את כתובת החנות שלו או טלפון שאני יכול להסיג אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שיקלל אני יכול לפוצץ אותו!!! יעעעעעעעע!!! הגי'מע!!! כל כמה זמן מחליפים לי צבע? שחור זה הכי חזק נכון?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לכם המלצות לסרטים?? עכשיו בקולנוע ב dvd לא משנה מה.. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני אף פעם לא הייתי בחוף בתל-אביב, בעיקר כי אני נמנע מהעיר הזאת כמה שאפשר, ופלמחים יותר קרוב לי. עכשיו, אני רוצה לדעת אם החוף מתאים בשביל ללכת עם מישהי בלילה. כמה עמוס, כמה חשוך, כמה רועש, ומה הסיכוי למצוא פינה שקטה למדורה קטנה כמו בפלמחים? או שעדיף להביא אותה לפה למרות הבלאגן? חוץ מזה אם מישהו שמע על איזו דליפת ביוב או משהו שיכול לשבש לי את התוכניות, שיגיד.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי שאפשר לרכז פה טיעונים חוזרים ונשנים של שמאלנים והסתירות שלהם. שמאלנים נוטים להשתמש בכל מיני טיעונים חסרי הגיון או שמשתמשים בהגיון כושל. כלומר טיעון שיקרי בעל הגיון פנימי. או טיעון שמבוסס על אמת אבל בלי הגיון פנימי. 1) השוואות לא הגיוניות: "גם צה"ל וגם חמאס הורגים ילדים. אין הבדל בין צה"ל לחמאס" יש הבדל מהותי בין צה"ל וחמאס. בעוד השמאלנים מסתכלים רק על התוצאות הם מתעלמים מהסיבות וממה שהביא לתוצאות האלו. בנוסף הם מתעלמים מהמהות השונה שכשצה"ל הורג ילדים זה לא המטרה אלא זה טעות, וכשחמאס הורג ילדים זאת המטרה בפני עצמה. 2) מהות לעומת נסיבתיות. כשאומרים לשמאלנים שהפלסטינים הם קיצוניים שמעוניינים בהשמדת ישראל אז התשובה שלהם היא "גם המתנחלים הם פאנטים". ההבדל הוא שאצל הפלס…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המדפסת שרתה אותי נאמנה, והיא יחסית מודרנית (סדרת BJC של Canon). האם מישהו מכם מכיר מקום שקונה מוצרים שמישים-חלקית? בבקשה תזרקו לי הצעות נוספות. תודה. אגב, הבהרה: המודעה הזו אינה קריצה סמויה למכירה..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל חובבי הבחור - RESPECT! הנה אתר חביב שיעזור לכם "לתרגם" את דבריו של הבחור http://www.mackers.com/alig/ יש פה מישהו שמעוניין להחליף קטעי ווידאו שלו?
-
שלום יש לי מחשב תמיד הכרטיס מסך היה ATI Radeon 5770 1G-5 POWER COLOR לקחתי אותו לתיקון ופתאום אחרי כחודש אני שם לב שהכרטיס מסך השתנה ל nvidia geforce gts 450 עבדו עליי בעיניים מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי.. פשוט כל ה"מודיעינים" למיניהם עושים לי כאבי ראש ובלאגן..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקור אמין לא משהו שיטעה אותי. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בקרוב לידידה טובה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לצטט בברכה משפט שהיא אמרה לי פעם רק בתרגום לרוסית, המשפט הוא: "אמרת לי פעם, שכשאנשים שותקים העיניים שלהם מדברות" ... ז"א אני מצטט ואומר שהיא אמרה לי פעם ... הבעייה שידידי מחבר העמים לא שולטים עד כדיי כך בשפה הכתובה כדיי שזה ישמע נכון תחבירית וכמובן שחשוב לי שזה יקבל את המשמעות אליה אני מתכוון בעברית ובאותה רמה, שישמע ספרותי. תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור, זה חשוב לי. ולמרות שלדעתי מיותר לציין, אני מבקש לא לרשום חירטוטים עם משמעות גסה מהסיבה הפשוטה שזה מיותר, מתרגמים לי הכל
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לו איבודי מידע קשים מתנתק כל 5 ימים אין מה לעשות עם זה.. החליפו לי פעמיים נתב ומגבר כלום לא עזר... עד שהחברה הזאת מוציאה נתב גם הוא לא בסדר.... בושה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה היה לי חשק לחזור לנגן על פסנתר. לקחו לי כמה שעות עד שחזרתי לעצמי אבל הצלחתי בערך למזלי [חמש שנים שלא ניגנתי ] הקטע הוא שחוץ מהטיטניק MY WAY , FEELך ועוד כל מיני[בעעע] אין לי שירים "מלהיבים" במיוחד שאני יודע לנגן. רציתי להתייעץ אתכם איזה שיר כדאי ללמוד לנגן טוב [מחפש שיר מרשים ומרגש יותר] בשביל להפוך את הניגון ליותר סבבה. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-