כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי כרגע ברכב פנל של LG די פשוט עם USB רמקולים קדמיים של בלופנק 6.5 אחוריים של פיוניר 6X9 סאב 15" בתיבה יעודית שבניתי ומגבר די זול 1000W עם 4 ערוצים (V12 או משהו כזה לא זוכר חברה) הכל היה ברכב חוץ מהסאב, השמיעה טובה אבל מבחינתי לא מספיק איכותית.. מצד אחד חשבתי להשקיע בקומפוננט קידמי, מצד שני אמרתי אולי להביא מגבר נוסף 2 ערוצים בגישור לסאב וככה לפצל את ההגברה, או לקנות דווקה מגבר לרמקולים שיתן יותר איכות? בקיצור אני אובד עצות, התקציב שלי לקומפוננט 500-600 שח או למגבר שאני מוכן להשקיע קצת יותר ל700-800שח כרגע יש לי תקציב לאחד מהם ובעתיד כמובן אקנה את השני ואולי עוד סאב נוסף תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ovdim.org.il/Page10877.asp לפי המסמך הנה"ל, הבנתי שעל המעסיק לשלם לעובד סכום מקסימלי של עד 21.14 ש"ח על נסיעות. שאלות, אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 22.28 ש"ח המעסיק חייב לשלם לי 21.14 ש"ח או כיסוי מלא של המחיר? אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 15 ש"ח המעסיק חייב לשלם רק על 15 ש"ח נכון? סליחה על השאלות הדפוקות אני רוצה להיות סגור על זה 100%. ד"א אם אני אשלח את הדף הנ"ל למעסיק שלי במייל זה נחשב למסמך אמין שהוא חייב ל"הקשיב לו" או שזה מצטריך עוד מסמכים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביום שלישי ה25 למאי תערך הבגרות במתמטיקה. שעות הבחינה: שלוש יח"ל: 001 מ 18:00 עד 19:15 הארכת זמן עד 19:34 002 מ 13:00 עד 14:30 הארכת זמן עד 14:53 003 מ 15:30 עד 17:15 הארכת זמן עד 17:41 ארבע יח"ל: 003 מ 15:30 עד 17:15 הארכת זמן עד 17:41 004 מ 13:00 עד 14:45 הארכת זמן עד 15:11 005 מ 18:00 עד 20:00 הארכת זמן עד 20:30 חמש יח"ל: 005 מ 18:00 עד 20:00 הארכת זמן עד 20:30 006 מ 15:30 עד 17:30 הארכת זמן עד 18:00 007 מ 13:00 עד 15:00 הארכת זמן עד 15:30 שאלות וטיפים לפה!! אני עושה את 006 ו007 בהצלחה לכולם! ערן.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רציתי לקנות את המגבר הזה כדי לפרק אותו ולשים מחשב במקום בדקתי בזאפ עיני לכדה כמה משובים מאוד מענינים על המוצר.... http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=11210&orderby= " במיוחד של בני בסוף הרג אותי אני מתה ....
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
-
-
אני מחפש תוכנה שאני מכניס את השעה שניכנסתי והשעה שיצאתי והתשלום שלי לשעה ושתחשב לי כמה אני אמור לקבל בחודש הזה יש חיה כזאת?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ובמיוחד למנהלי HWzone, כדאי שתקשיבו לסיפור הבא, במיוחד אם אתם לא מכירים את שיטות העבודה של מיקרוסופט. לא מזמן פתחנו באתר מערכת פורומים בנושאים שונים ובינתיים גם כמה חברים התקדמו והפכו להיות מנהלי פורומים. יום אחד ביקר אצלנו באתר מתן זגרון, מנהל תחום בידור של קהילות MSN ובאמצעות האימייל פנה למנהל פורום טלויזיה ופורום הישרדות. המכתב של מתן שיבח והילל את קהילות MSN ואחרי ההקדמה הארוכה ההצעה שלו היתה: בוא לנהל את קהילת הטלויזיה בקהילות MSN. כמובן שההצעה לוותה במילים יפות כולל הבטחה מעורפלת לצ'ופרים שטיבם אינו ידוע (מעניין אם עשרות פרסומות מרצדות מול העיניים נחשבות לצ'ופר אצל אנשי מיקרוסופט). בסוף המכתב ולאחר החתימה, "נזכר" פתאום מתן באיזה פרט קטן ששכח לציין מ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם היה לאינטרנט מלך מי הייתם רוצים שהוא יהיה? אני הייתי רוצה את מט וטריי היוצרים של סאותפארק השאלה הזאת מובאת לכם מחבר שלי.. חח
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
George Carlin at his best סרטון ישן אבל כל כך נכון
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדבר על משחקים כמו מאפיה(רוצח) או סתם משחקי קלפים. כל דבר שאפשר לשחק בו עם הרבה אנשים(5+) ושיהיה כיף. אשמח אם תתנו גם פירוט קצר על משחק שאתם מציעים, כדי שמי שלא מכיר את השם יוכל להבין על מה מדובר. יאללה תוציאו מה שיש לכם!
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני אף פעם לא הייתי בחוף בתל-אביב, בעיקר כי אני נמנע מהעיר הזאת כמה שאפשר, ופלמחים יותר קרוב לי. עכשיו, אני רוצה לדעת אם החוף מתאים בשביל ללכת עם מישהי בלילה. כמה עמוס, כמה חשוך, כמה רועש, ומה הסיכוי למצוא פינה שקטה למדורה קטנה כמו בפלמחים? או שעדיף להביא אותה לפה למרות הבלאגן? חוץ מזה אם מישהו שמע על איזו דליפת ביוב או משהו שיכול לשבש לי את התוכניות, שיגיד.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את ה 944 אבל הבנתי שהוא לא משהו אז אני מחפש המלצות לפלאפונים בחברת סלקום.. אז כך חשוב שיהיה צבעוני באיכות גבוה שיהיה עם מצלמה באיכות טוב.. שיהיה קטן עם שעון מעורר ושיהיה איכות צליל גבוה בסביבות 20 פולי אז בבקשה תמליצו לי על פלאפונים.. אני חשבתי על ה סמסונג 944 ונוקיה 6230 אז תגידו מה דעתכם עליהם ואם יש המלצות אחרות אז תכתבו.. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=4033031341591184243&q=death+is+coming פחד אלוהים על הפנים של האנשים האלה גאון מי שחשב על זה. מתוך ה TOP100 של גוגל וידאו http://video.google.com/videoranking עריכה : ה 2 סינים האלה, גם קורע.. http://video.google.com/videoplay?docid=-6739710473912337648
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אהלן.. התחלתי שיעורי גיטרה עם מורה לאחרונה, קיצר השבוע התבטל לי השיעור אז החלטתי ללמוד שיר שאני אוהב וזה "זה כל הקסם".. למדתי את הסולו פרפקט 1 ל1, והתאמנתי על האקורדים של השיר אבל אני פשוט לא יודע באיזה קצב/כיוון לפרוט את האקורדים, ומתי להחליף אותם.. ניסיתי להקשיב לשיר ולראות אבל זה עדיין קשה לי כי אני מתחיל ואנ'לא ממש מצליח לזהות את הצליל של הגיטרה בשיר... תודה על העזרה ;D
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחר בגרות בספרות (כמו רוב התלמידים בגילי) והייתי רוצה לקבל טיפים מכאלא שיודעים יותר... אני יודע שאני גם ככה לא הולך להפגיז בציון כי אני על הפנים אבל הייתי שמח לקבל טיפים על ניסוך שאלות וכאלא... אם עברתם עם ציון טוב בבקשה תחלקו איתנו את הסוד במקום שיתנו לנו 60 בנימוק של "חסר"... תודה רבה נ.ב. הבגרות ב9 (אני לא יודע אם זה מתחלק לקבוצות של יחידות או משהו)
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מענין אותי מאוד לדעת כמה גיגה\טרה שוקל HW ? אני מבין שלא תגידו לי בדיוק אז אם אפשר תגידו לי בערך לא הלכתי לצור קשר כי משום מה שאלתי בעבר כמה שאלות ולא ענו לי עריכה: אם מסיבות מובנות אתם לא רוצים להגיד ...אז בוא נקח לדוגמא את hometheater.co.il כמה אתר כזה צריך לשקול ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תכנית מגשימים היא תכנית שהוקמה בשיתוף של משרד החינוך, קרן רש"י וחיל המודיעין. התכנית מיועדת לתלמידים מוכשרים ממחוז דרום בעלי זיקה לעולם המחשבים, ומטרתה להכשיר אותם בתכנים שונים מעולם הסייבר (תכנות ב-C, פייתון, רשתות, מבנה המחשב וכו'...) כדי להעניק להם סיכוי טוב יותר במיונים המקצועיים של חיל המודיעין. כבר השנה יש לנו מספר בוגרים אשר עברו את המיונים וכעת אני מתחיל את תהליך המיון לקראת שנה הבאה. מי שמעוניין לנסות ולקחת חלק שיכנס לאתר מגשימים ויממלא את השאלון: http://www.magshimim.net/ לשאלות נוספות: info@magshimim.net
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו פעם הזמין מהאתר הזה? יש שם כמה גאג'טים שאין באתרים ה"פופולרים" האחרים, ורציתי לדעת אם מישהו הזמין וזה אמין להזמין משם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יום 1 - היום חגגנו את יום הנישואין ה-25 שלנו, לא שיש מה לחגוג. כשהגיע הזמן 'לממש את הנישואין', הוא נעל את עצמו בשירותים ובכה... יום 2 - הנישואים שלנו בבעיה. לאישה יש צרכים. אתמול ראיתי תמונה של פסל דוד (!) והתחלתי לבכות... יום 3 - קרה נס! יש תרופה חדשה בשוק שתפתור את ה'בעיה' שלו. קוראים לה וויאגרה. אמרתי לו שאם ייקח וויאגרה, הכל יחזור להיות כמו ביום נישואינו. החלפתי לו את הפרוזאק בוויאגרה, בתקווה שזה ירים לו עוד משהו חוץ ממצב הרוח... יום 4 - כמה נפלא!!! יום 5 - כמה שהחיים נפלאים, אבל קצת קשה לי לכתוב כשהוא עושה את זה. יום 6 - אני חושבת שהוא לקח יותר מדי בסוף השבוע. אתמול, במקום לכסח את הדשא, הוא שיחק עם החבר החדש שלו... וגם מתחיל לכאוב לי קצת למטה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים, החל מהיום הנני אזרח טרי... ביקרתי היום בבקו"ם ואחרי המתנה של בערך שעתיים בשביל התעודת שחרור סיימתי את ה"יחסים" שנמשכו 3 שנים עם צה"ל
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש הצעות? אם מישהו מכיר סרט כמו CLICK זה גם יהיה טוב
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדריך בקייטנה, ומחר יש לנו לילת לינה בקיטנה. מה אתם ממליצים לעשות בלילה עם הילדים ושאר המדריכים? להפחיד אותם עם מסכת מפלצת, לצייר על הפנים, לשים יד מישהו בדלי מים קרים כשהוא יושן. דברים מהסגנון הזה, בשביל הצחוק . ;D
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-