עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בכיתה הולך לי טוב ובבית קשה :-[ 1) השלם תאיבר 79-,...,33,.37,.41 אני יודע שנתשובה היא 31 אבל צריך תדרך ... יצא לי ש N = -29 !! לא טוב ! 2)בין המספרים 11 ל28.5 יש להכניס 6 מספרים כך שכל 8 המספרים יהוו סדרה חשבונית...מצא את הפרש הסידרה.. התשובה: 2.5 יש לי תAN , יש לי תA1 רק חסר לי את הD (נראה לי) אני תקועעע 3)האיבר השביעי בסדרה הוא 25 ...האיבר העשירי הוא 19 מצא את האיבר ה30 . אני יודע שA7 הוא 25 וA10 הוא 19 .. עשיתי מערכת משוואות ויצא לי ש D=שתי חמישיות - לא הגיוני כי אח"כ לא יוצא לא תתשובה שהיא 21- 4)סכום 2 האיברים הראשונים בסדרה חשבונית הוא 32- וסכום שני הבאים אחריהם הוא 0 . כמה איברים בסדרה אם האיבר האחרון הוא 60 ? אנ'לא יודע איך להתחיל אפילו ! (התשובה: 11) -…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז הלכתי על פה... האם ניתן להזרים וידאו (או תמונות\מצגת) מלפטופ לטלויזיה (חיבור HDMI) אבל להמשיך להשתמש במחשב כרגיל ? כלומר, שאני אוכל נניח לגלוש באינטרנט ועל מסך הטלויזיה יראו סרטון שמגיע מהמחשב ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Yehudaa,

תהי מטריצה A מסדר 3X3 נתון A^2 =! 0 ונתון A^3=0 הוכח שיש וקטור v ב R^3 כך ש A^2 * v !=0 תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by b3ta0,

שלום אני רוכש חלקים למחשב ואני מחפש המלצות לחנויות באיזור נתניה, חדרה ובאיזורים האלו כמובן חנויות שיש לכם נסיון איתם, שאין איתם בעיות עם שירות, אחריות וכו תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by אוריפ,

רק רציתי להגיד, שאני מחא הולך להשקה של הAUDI RSQ (הלכתי לתצוגה של מרצדס, עכשיו של אאודי... אך, החיים יפים). מי שלא יודע על מה אני מדבר, שיחפש בגוגל, אני מבטיח שזה יהיה כדאי... אני אשתדל להביא כמה שיותר תמונות, רוצים?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן אנשים אחרי שלא היה לי מחשב נורמאלי הרבה מאד זמן.. קניתי אחד חדש בעזרתם של כמה אנשים טובים מכאן, וזאת היצירה הראשונה שלי בו .. מילים לקוחים מEmpire Crew המנגינה והכל פרי יצירתי .. ללא העתקות או משהו כזה אשמח מאד לקבל את תגובתכם על הקטע -- כמובן הקטע מיועד למועדונים .. תנו לי טיפים וכאלה אם אתם חושבים שיש לשנות משהו . . http://rapidshare.de/files/14516541/KOBrA_Feat_Empire_Crew_-_I_will__KOBrA_Remake_.mp3.html כדי להוריד יש לגלול מעט למטה עד שתראו "FREE" --> לחצו על זה חכו 20 שניות --> יופיע תמונה עם 3 אותיות רשמו אותה ולחצו להורדה ... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by AvlK,

שלום חברים משום מה לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש האתר של PPCS לא עולה לי, אני מקבל איזה שגיאה מוזרה.. מישהו יכול בבקשה לנסות ולומר אם עולה לו וזה בעיה רק אצלי? תודה מראש.

8. Started by Iko89,

ללא ספק.. לראות עד הסוף. http://www.youtube.com/watch?v=4bb4y8HEYq8 ורק לאחר מכן לראות : http://pix.motivatedphotos.com/2008/6/20/633495987683532308-what-has-been-seen.jpg

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by E-R-P,

אהלן כיום אני מנוי בחברת בזק, טלפון ותשתית לאינטרנט. יש לי בעיית תשתית באזור בו אני גר, איני יכול לגלוש מעל 750KB היות ואני רחוק מהמרכזייה. לאחר ניסיונות רבים ודיבור עם חברת בזק, בשורה התחתונה הם מציגים לי את העובדה שהם לא יכוללים לספק לי מהירות יותר גבוהה, כמובן ואני רוצה להשתדרג למהיריות גבוהות יותר. אני בטוח שחברה כמו בזק יכולה לשדרג את התשתית באזור מגורי, רק שכנראה הם "מתקמצנים" לשדרג את האזור, וטוב להם המצב הנוכחי. דבר נוסף כיוון שזה אזור יחסית גדול, כיום אני יודע שבטווח שלי יש כ 100 בתים שסובלים מאותו מצב, (פשוט אני יודע מחבר שגר 100 בתים אחרי שהוא באותה בעיה רק שהוא יכול לגלוש לכל היותר על 1.5MB והוא לא יכול לשדרג ל 2.5MB או יותר). כלומר בטווח של ה 100 בתים יש כאל…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by trojan,

:screwy: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047403,00.html

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, בקרוב לידידה טובה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לצטט בברכה משפט שהיא אמרה לי פעם רק בתרגום לרוסית, המשפט הוא: "אמרת לי פעם, שכשאנשים שותקים העיניים שלהם מדברות" ... ז"א אני מצטט ואומר שהיא אמרה לי פעם ... הבעייה שידידי מחבר העמים לא שולטים עד כדיי כך בשפה הכתובה כדיי שזה ישמע נכון תחבירית וכמובן שחשוב לי שזה יקבל את המשמעות אליה אני מתכוון בעברית ובאותה רמה, שישמע ספרותי. תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור, זה חשוב לי. ולמרות שלדעתי מיותר לציין, אני מבקש לא לרשום חירטוטים עם משמעות גסה מהסיבה הפשוטה שזה מיותר, מתרגמים לי הכל

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מה מסמל 2 האיקונים האלה בשלט של המזגן? האלו שלמעלה מצד שמאל.

13. Started by The-Devil,

הידעתם? המילה הארוכה בעולם היא: pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis ופירושה מחלת ריאות שנגרמת משאיפת גרגרי אבק מיקרוסקופיים הנפלטים בשעת התפרצות הר-געש או הסנפת סיליקון . : מרתק!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. <ליימר>מי שלא יודע על איזה סרט אני מדבר שימצא מישהו שייתן לו מכות.</ליימר> מי שראה את הסרט הזה כנראה זוכר איך ההוא צובע את המקלדת. אצלי אישית מה שהתחיל את כל עניין המודינג זה הסרט הזה. מרגע שראיתי אותו רציתי לעשות משהו כזה אבל עד שלא הגעתי לאתרים הנכונים שלוש שנים אחר כך לא עשיתי כלום. השאלה היא האם לדעתכם הסרט הזה הוא מה שברא את המודינג או לפחות מה שעורר אנשים רבים לעשותו? נ.ב: אני חולה שפעת, אני לא אמור לחשוב בהיגיון.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. הנייד נקנה ללא מערכת הפעלה בכלל.

16. סתם שאלה, יש פה מישהו חוץ ממני שזוכר עוד את ימי ה BBS???

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by TscR,

שלום לכולם יש לי פרויקט באנגלית שבשבילו אני צריך שאלת חקר. חשבתי אולי על השאלות: 1)איך טביעת הטיטאניק השפיעה על התפתחות הטכנולוגיה? 2)איך טביעת הטיטאניק השפיעה על הניצולים? אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא חומר \ שאלה שיש עליה הרבה חומר [רצוי באנגלית]. תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. כל המשתמשים התבלבלו לי בבלבולים ממש רציניים. אני שולח למשתמש אחד הודעה, ואז מישהו אחר מחזיר לי הודעה. משתמש אחד מופיע בתור השני והמשתמש השני מופיע בתור האחד. מה קורה כאן? מרגיש כמו בסרט של ג'ט לי.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אהלן חבר'ה אני וחבריי תל אביבים ואנחנו רוצים קצת לגוון ביציאות שלנו והחלטנו לבדוק מה יש לירושלים להציע. משהו מכיר ברים טובים בירושלים? עדיפות לברים עם מוזיקת רוק וכמובן כאלו שפתוחים בשישי-שבת. אני זוכר שרח' יפו, איפה שעוברת הרכבת הקלה ממש יפה ועמוס מסעדות וברים- זה ככה גם בשבתות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Nahum2,

יש 120 משקולות . ידוע שאחת מן המשקולות יותר כבדה או יותר קלה משאר המשקולות. יש לכם מאזניים רגילים. יש לכם חמש שקילות. מצאו את המשקולת השונה. לעבודה. אני יודע שזה אפשרי אבל לא יודע איך.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by LioR CoHeN,

שלום אנשים, אני מעוניין לפתוח מעיין אתר גרוטאות ישראלי בו אנשים יוכלו לפרסם את מוצריהם. הייתי רוצה עצות/דעות/חוות דעת/ובעצם הכל הכל... הקמתי משהו נסיוני בכתובת הבאה: http://ten-li.ath.cx הייתי רוצה את דעתכם הכנה. (באם והחלטתם להרשם ולבדוק את כל תוכן האתר אז הפעלת החשבון בדוא"ל מבוטלת זמנית והחשבון מופעל במיידי) תודה מראש, ליאור. (מנהלים - באם מפריע אנא מחקו)

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום , אבי עובד 11 שנים בחברת הובלות כנהג , בשנה האחרונה צבר אבי 300+ שעות של חופש , אך לא נותנים לו לנצל את החופש בטענה של "אין נהגים , אז אתה לא יכול לצאת לחופש" הוא ביקש להמיר את השעות לכסף אך נענה בשלילה. האם יש משהו לעשות במצב כזה , יש למי לפנות ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by asiofjiojqwr,

מישהו יכול להמליץ לי על חברות לפסיכומטרי שפועלות באיזור ירושלים?

24. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום HwZone, האם מישהו מכם מכיר מקום באזור ת"א(=ת"א והסביבה) אשר מוכר טאקוס? (סטיל טאקו בל, כלומר מסעדה/מזנון שמוכר טאקוס מוכנים ולא טאקוס להכנה בבית) I CRAVE for TACOS! תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3858556,00.html ראיתי אותו ב-21:30, הוקרן ביס 1. סרט שמדבר על הבעיה השיגרתית בעיראק - מטעני חבלה. אחד הדברים הבולטים בסרט הוא קבלת החלטות, אם לירות או לא לירות. שווה צפייה. תבדקו ביס לשידור חוזר.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים