כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום תמיד שמעתי שלייזר מסוכן לעיניים, מה בקשר ללייזר בעכברים ? :s05: חג שמח ושנה טובה moshe
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דבר ראשון כל מי שחושב שאני איזה ילדון או סתם טמבל מתבקש לא להגיב ולא לרשום שטויות, כל מי שחושב שזה לא ילך וזה טיפשי לחשוב על זה בכלל אותו הדבר... אני מחפש עצות לעזרה ולא אנשים שליליים, אחרי הכל לא מעט אנשים הצליחו ככה. אז ככה את הרעיון מן הסתם אני לא מתכוון לחשוף, אבל יש לי רעיון כלשהו שאני חושב שיכול להימכר בצורה טובה מאוד אם רק אני אדע איך להריץ אותו, לרשום אותו על שמי ולקחת בלעדיות, ולשווק אותו נכון. כל מי שיש לו טיפים או יכול לעזור בדרך כלשהי אני אשמח אז תודה מראש....
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לקנות סרטי DVD עם תרגום לעברית דרך האינטרנט (או כל דרך אחרת) כך שאני לא צריך להגיע פיזית לחנות. אני גר רחוק מכל חנות וידיאו אבל רוצה לקנות בכסף או להשכיר, איך אני עושה את זה? נ.ב. חייב שיהיה מבחר גדול של הסרטים הכי חדשים.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
זה הנושא היחיד שמעניין אותי.. אבל אמרו לי שזה לא שווה כי אין עבודה בזה מישהו ניסה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במזל טוב שמתי את ידי על כל ששת הסרטים (בדרכים חוקיות, כן? קריצה קריצה) אני צריך עצה איך לראות אותם, לפי הסדר המספרי או הכרונולוגי של היציאה שלהם לאקרנים?
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני אהיה במהלך ימים א'-ג' רוב הסיכויים,מישהו עוד בא? מישהו מחיפה מתכנן לבוא? אפשר לעשות מפגש פורום ברכבת או משהו בסגנון
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חברה של אמא שלי מגיעה לארץ ושאלה מה אני רוצה שתביא לי אז זה צריך להיות לא גדול משו שימושי שהחיר שלו בארץ ממש יקר יחסית למחיר בחול מחכה להצאות 600 דולר גג
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום מקורי לצאת עם חברה ולא סתם עוד פאב, טיילת, דיסקו, בית ... יש רעיונות???
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחים שלי ת'צביעו.. בקשה..! תודה..! http://www.topstars.co.il/vote.php?id=1365
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאד אוהב ביולוגיה. זה המקצוע היחיד שאני באמת מתחבר אליו. בעבר רציתי לעשות תואר בביולוגיה, אבל אחרי מחקר גיליתי שכמעט ואין תעסוקה עם תואר ראשון חוץ מהוראה. האם המצב באמת כל כך גרוע? אין שום אפשרות להתקדם עם ביולוגיה בארץ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני נכנסת לאתר פלאפון כדי לשלוח SMS לצורך כך מקישה את המס פלאפון שלי ואת הסיסמה שלי ולוחצת על אייקון "החברים שלי" (שם שמורים השמות ומספרי הפלאפון) מופיעים לי שמות ומספרים אחרים מאשר היו לי בעבר. לא מכירה אותם. ושלי אינם... כשדיברתי עם פלאפון (לא הייתי אותה שעה מול המחשב, כי חזרו אלי אחרי מספר ימים... ואחרי שאיש לא הבין בפנייה הראשונית על מה אני מדברת...), הם נכנסו לאתר דרכם, ואצלם הופיעו השמות הנכונים... כשהגעתי למחשב (לא שלי !!!) בדקתי את העניין ונראה היה שהכל אכן הסתדר, אך כששבתי למחשב שלי, שוב שמות אחרים ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
סוף סוף שידרו את התוכנית הזאת, זה אכן בלתי נסבל האיחורים האלה, גם בגלל פקקים בעיר וגם מס' גדל מידיי שנה. http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=24039&CatID=250&CurrentCatID=330 מישהו מפה עוד סובל בגללם? ומצאתם לזה פיתרון? (אגב, אני בעצמי שלחתי להם אימייל על העומסים במשרדי הרשויות במיוחד בפתח תקוה)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מת כבר לגמור עם זה, אני רוצה כבר לעשות תיאוריה רק שאבא שלי לא יכול לקחת אותי. אז מישהו מכיר איזה קו שמגיע מפתח תקוה למשרד הרישוי בחולון? (אין סיכוי שאני הולך למשרד הרישוי בפ"ת )
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום שלום! כחלק מלימודי הי"ג במחשבים, אני צריך לבנות פרוייקט. הפרוייקט שבחרתי הוא איקס עיגול גדול(יותר מ3*3) מחר אני צריך להגיש הצעת פרוייקט ואני לא מוצא את חוקי המשחק.. מישהו יודע?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני איזה כמה ימים צו ראשון (לצבא) ואמרו לי שבודקים שם את איבר המין שאיזה אישה (רופאה) בודקת את האשכים מקילה (איזו שהיא מחלה)?? זה נכון?? אמרו לי שהיא ממששת את האשכים (סליחה על המילים הגסות אבל ככה אמרו לי) lol....
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הביאו לי את שני הספרים אני רוצה לדעת איזה לקרוא קודם תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=HzS-OdWVpHo "This Hurts This Hurts This Hurts This Hurts !11"LMFAO מדהים איך הדודה\אימא\סבתא של הילד הזה ממשיכה לצחוק כשהוא על סוף התקף לב. ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שכבר נמעס לכם לשמוע על עוד תאונת דרכים וכמה שאני כותב עליה, אבל הפעם משהו השתנה. אתם בטח כולם אומרים לי זה לא יקרה, וביום שישי בערב חבר טוב שלי שלי שחצה את הכביש במחלף ההגנה(אלמבי) בחיפה נהרג, יהיה זיכרו ברוך. גבי ז"ל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3311974,00.html פה ושם אנשים קוראים שמישהו נפגע ובמיקרה חמור נהרג ועדיין ממשיכים בחיים שלהם בלי לחשוב טיפה ולהוריד את הרגל מהגז. אנשים גם אני מודה כמו כול אחד חשב לי ולכול ואנשים שאני מכיר זה לא יקרה, אתם יודעים מה..? טעיתי, ואני מצתער! תעשו טובה לעצמכם, תחשבו על זה.
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן, מציקה לי נזלת, שלא משנה כמה אני מקנח את האף, זה לא נגמר - אולי יש לכם עצה, משהו שיעזור, שיקל לפחות? אין לי ברגע זה טיפות אף, אז אולי איזו "תרופת סבתא"? תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/265178/this_is_a_cool_computer_program/
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שמעתי את זה ברדיו דרום בלילה בחמישי שעבר...יש תוכנית טראנס כל הזמן, וניגנו שם קטע חדש של אסטריקס שאני לא יודע את השם שלו והוא בדיוק בסגנון של Beyond The Senses. קטע אמביינט ענק.. מישהו יודע על מה אני מדבר? \=
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חבר'ה איך שמים תמונה בתור חתימה פה בפורום? תודה
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לפני 10 דקות ככה מתיישב לי זבוב על המסך(lcd) טוב אמרתי רחמים בטח מישהו אחר כבר יהרוג אותו מחר אחרי כמה דקות אמרתי כבר כמה זמן הוא מתנחל פה הוזזתי אותו והוא השאי לי כמה נקודות אפורות כאלו על המסך ניסיתי עם האצבע להוריד את זה אבל פשוט זה נשאר שם ...איך מורידים תדבר הזה
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-