עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pixilated,

אני אישית מעדיף את 2 הסדרות באותה מידה. שתיהן מותחות!!!

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  2. שלום =] אני צריך המלצה על גיטרה אקוסטי מסוימת עד 300-400 ש"ח כולל ספר הדרכה מובן ומצוין של אקורדים D: תודה. עריכה: התקציב ירד ל250 על הגיטרה בלבד ו150 על המכשיר שמכוון את הגיטרה+ספר הדרכה טוב של אקורדים עריכה שניה: טעות שלי התכוונתי לאקוסטי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by pergola,

ניסתי הרגע לראות ת'פרק האחרו ןשהיה בהישרדות באינטרנט.. תמיד זה עבד לי כשניסתי.. משומה עכשיו זה לא עובד.. הבעיה אצלי.. או שאצלם באתר? למשיהו זה עובד?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by klayton,

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by Bose,

<צונזר>

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by psychuil,

הייתי רוצה להוציא לא יותר מ600 ללילה לזוג, שיהיה ג'קוזי ושאר הפינוקים הרגילים, ומשהו מעניין לעשות באיזור. מישהו יכול להמליץ על צימר בסגנון?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  7. שלום, אני שוב פעם צריך אותכם שתתנו לי רשימה של שירים איכותיים לריקודים ולסלואו שמבוגרים יאהבו, אודה לכם אם תתנו שמות של כמה שיותר שירים, ואני מבטיח להקשיב לכל השירים שיפורסמו בת'ראד.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. אהלן... אני רוצה לגוון את הרשימה שלי. אני מחפש שירים שקטים בסגנון WONDERFUL WORLD (ד"א, של מי זה?) שירי רוק רק להיטים שהיו בשנות ה90 ושאני בטוח מכיר (guns and roses nirvana ועוד אומנים שהיו להם להיטים ענקיים- הידע שלי ברוק לא רחב כול כך) אפשר שירים בסגנון של sonata arctica ובנוסף אני מחפש שירי ראפ טובים. אל תתחילו עם כול העד "עד סוף שנות ה90" תהיו ספציפיים. לא AKON, SEAN PAUL או כול דבר מטומטם אחר. בינתיים האייטיונס לא מזהה לי את השירים שלי (מוכרים- אבל משום מה הם לא מזוהים על ידו), אז אני אתן חלק מהאומנים שיש לי.(למי שיגיד לי שאני שומע חרא ראפ- אני לא אוהב מלא אומנים מהרשימה שלי אבל חייבים לנסות ולטעות לא?) Tupac Bun B Akala Dead prez Dr.dre Frayser Boy Eminem The Game …

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. מישהו מכיר אותם: http://www.bit-tech.co.il/ יש להם מחיר טוב לכמה כרטיסי מסך אבל לא יודע אם הם אמינים? לא שמעתי אליהם. תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  10. Started by nnfyrbsnss,

כמו שאתם יודעים ברגע שאתם יוצרים / מגיבים בנושא זה עושה subscribe ומודיע על הודעות חדשות ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי", איך אפשר לעשות unsubscribe?

11. אני בלי אינטרנט כבר 10 ימים ולא בתוח יתקנו לי התשתית ביום רביעי ה-19.09 החליפו כבל ראשי לשכונה שלי ומאז אין לי אינטרנט , התקשרתי לבזק והסברתי את המצב והדגשתי שהוחלף כבל ראשי שלהם אז הם כבעו לי טכנאי ליום ראשון - שהגיע הטכנאי הוא בדק את החיבור לבית שלי ואמר זה בעיה בקבל הראשי וזה לא התחום שלו התקשרתי לבזק שוב ושאלתי מתי יתקנו לי את התשתית , והם שאננים שאלתי למה שלחו לי טכנאי הביתה שכבר אמרתי שזה בעיה בכבל הראשי הרי הם יודעים שהם החילפו כבל בשכונה שלי בקיצור אחרי שעה של תחינה הבתיחו לי שיגיע קבלר לתקן לי יום למחרת שלא הגיע רק לאחר יומים התקשרו אלי ממוקד הטכני ושאלו אם הסתדרה הבעיה , אמרתי אין לי צליל חיוג אז הוא אמר שלא צריך להיות כי יש לי רק אינטרניט דרכם (לכל הרוחות …

12. Started by jackhammer,

מישהו יודע איך אני יכול להוריד את משחק הגמר של פנתניקוס נגד צסקא?? פיספסתי את המשחק ואני מת לראות אותו

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  13. כמה שנים אתם מרכיבים מפרטים וכמה זמן לוקח לכם להרכיב מפרט?

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by EG,

אני חייב מעבד אבל אין לי גרוש על התחת. חשבתי לקנות יד שניה אז אם אתם מכירים אתר או פורום כלשהוא שמפורסמים בוא מכירות יד שנייה אז בבקשה ;D

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. טוב בזמן האחרון יש כל מיני דיווחים איזה קבוצה החתימה את איזה מאמן\שחקן\שוודית ;D בקיצור בגלל שהדיונים על הליגה ושרף גם ככה נהפכו לדיונים על החתמות ואת מי צריך להחתים החלטתי לפתוח דיון במיוחד בשביל זה הדיון יכלול דיווחים בתקשורת כמו זה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3551179,00.html וכמובן הדבר הכיף וזה לנסות לבנות קבוצה רק תנסו שזה יהיה ראלי ולפי התקציב זה לא ששקיל אוניל מגיע בקרוב לליגת ווינר

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  16. Started by benor,

התחלתי מדן בצפון והגעתי עד איזור מישור החוף בנתניה. השביל הזה הוא אחד הדברים המדהימים אני באמת מאחל לכל אחד שילך לעשות אותו. כמה רגעים מהשביל: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני קונה סלולרי מחו"ל, ורציתי לשאול האם יש ביטוח כמו של MACK, שהוא בין לאומי למצלמות, אבל לסוללרים? אריאל.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by amisha,

אני מעוניין להזמין מהאתר ג'אב טק אני מעוניין לדעת מה האפשרות שיעצרו את החבילה ועוד כול מיני פרטים אתם יכולים לעזור לי??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Ran B,

באו נעשה איזה מין טבלת יאוש, לראות איזה אירועים יש, מתי המפגש ה10 ;D, מתי החופש הבאה? כמה שאין לי כוח לחזור לשגרת החיים והלימודים.. :-\ תודה למי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by R0ck,

יש כאלה שיגדירו את הדבר הבא כרצף של תקלות טכניות/זבל/שואת עולם. אני מגדיר זאת "אומנות" (אעוווו, Fancyyy). אחד הטק-האוסים הקשים, מומלץ להאזנה תחת השגחת הורים בלבד. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&gf316ufid=E0BC0A94544672235697F4A75301

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. היי אנשים יש לנו חדר כושר בעיר אבל דיי נימאס מאותם דיסקים אז מחפש מוזיקה ממריצה שתהפוך את האימון להנאה אשמח ללהקות, אלבומים, סינגלים... הכל פשוט תזרקו כל מה שיש.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by whodosntlikeomri,

שלום רציתי לעסות שינוי בעיצוב החדר ואמרתי לעצמי בגלל שיש פו אנשים שכל כך מוכשרים ב moding אז בטח יהיה להם רעיונות מקוריים בקשר לעיצוב בכלל אז מישהו רוצה לעזור לי בפרויקט הMODing הראשון שלי? אגב אם מישהו רוצה אני יוסיף תמונה של החדר

• 43 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. לומדים את זה איפה שהוא? איך אני יודע שאני פונה לחוקר פרטי שהוא מבין בכלל בנושא ולא צריך להיות אינסטלטור למשל או מוכר בשוק במקום. איפה לומדים את סודות המקצוע? אם יש סימוכין ממקור אמין או מילות מפתח שאני יוכל למצוא מידע על זה בגוגל זה יהיה מצויין. כי אחרי שקצת חרשתי, מצאתי שמספיק להיות במשטרה צבאית או התמחות 3 שנים במשרד חקירות. השאלה אם כל תפקיד זוטר במשטרה צבאית (או משרד חקירות בהדרכתו של המנהל שם), נותן לי את הידע הדרוש למקצוע? מי מפקח על זה?

24. Started by Bug2000,

אני יודע שלרוב האנשים פה המילה איכות לא משתלבת עם ראפ, אבל בכל זאת היתי רוצה לשמוע המלצות לראפ לא כבד מידי(לא ישראלי). המליצו בהמוניכם .

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  25. |x-3| < |2x+2| < |x+5| לפני כמה ימים הצלחתי לפתור ודווקא עכשיו בדיוק לפני בוחן (מחר שעתיים ראשונות ) איכשהו אני לא מצליח : עם ערך מוחלט אחד אני פותר בשניות.. תרגילים אחרים עם שני ערכים מוחלטים הצלחתי אבל זה לא יודע התקיל אותי =\ תודה לכל העונה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים