עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אשמח אם מישהו יכתוב לי מהן הדרכים הטובות ביותר.. ואיך איש פלוני יכול לדעת שמישהו פרץ לו ממש כשהוא עצמו משתמש במחשב.? אלף תודות וברכות!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אינטרנט , סביבת מחשב בכלליות .... ?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אוקיי אז קניתי תדרמל באינטרנט 271 שקל כולל משלוח (אבל אני הלכתי לקחת לבד ) עבדתי איתו כבר על סידי והוא אחלה של דבר צריך לעבוד איתו מאד ישר. כי אם לא במהירות גבוהה הראשים נשברים לכל עבר 8) היום או מחר אני אשתדל לעדכן בתמונות שלו כי חבר צריך לבוא עם המצלמה. http://photos.walla.co.il/carter2 מה שכן אני מבקש אם מישהו יכול להגיד לי איפה לקנות ראשים במחיר הכי זול בארץ. נ.ב יש לציין כי היבואן הראשי של דרמל המקורי "לדיקו" שנמצא באזור התעשייה הישן בחולון פשוט מעולים עובדים כל כך מהר ומסודרים שתוך יומיים מקנית הדרמל היה לי אותו עדכון הקופסא שמקבלים כל כך מגרה תכולת הקופסא דרמל ראשים הרבה חוברות והסברים מעמד לדרמל ולראשים הדרמל והראשים בעירום מלא הדרמל בפע…

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  4. http://www.youtube.com/watch?v=-h1aruFrtq0 לפחות בשבילי (ילדות של שנות 80-90)זו היתה ההתקלות הראשונה עם מושג של אפשרות של פריצות למחשבים ובדיעבד כל נושא אבטחת מידע. מאוד נוסטלגי. האם יכול להיות שזוהי הבעת תמיכה ראשונה בהאקינג? ד"א אם אתם מכירים עוד סדרות ישנות העוסקות בתחום המחשבים אשמח אם תשתפו. עריכה: ערכתי את ההודעה במטרה להקטין את שגיאות הכתיב במידת האפשר.

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. מי אלה צרכני קצה?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by HiperPsY,

http://xs75.xs.to/pics/06140/new1lol.JPG :

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by musari,

צד ימין הקרנה על 84 אינצ' צד שמאל 19 [attachment deleted by admin]

8. Started by fuck off,

יש כזה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. ההבדל בין מקלחת של אישה למקלחת של גבר מקלחת של אישה את נכנסת למקלחת. מחפשת את המגבת הקטנה לפנים, המגבת הקטנה לידיים, המגבת .לרגליים והמגבת לגב. חופפת השיער עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים .חוזרת על פעולת החפיפה עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים .חופפת את שיערך עם מרכך גם הוא מקוקוס ודבש ומשאירה ל- 15 דקות רוחצת את הפנים עם תערובת אפרסק במשך 10 דקות עד שהפנים נהיים אדומים. את יתר .הגוף את רוחצת עם סבון גוף עשוי מאגוזים ותותי שדה .(שוטפת את המרכך (פעולה זו נמשכת כ- 10 דקות כי צריך לוודא שכל המרכך ירד מגלחת את בית השחי והרגליים. שוקלת לגלח גם את אזור הביקיני, אך את מחליטה להסיר .שיער זה ע"י דפילציה מייבשת את עצמך קלות בתוך האמבטיה. יוצאת ממנה ומנגבת את עצמך הי…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. לכתבה

11. Started by Raul,

לאחרונה קבלתי זימון לפרוייקט מרו"ם של חיה"א, וזה נשמע לי די דומה, אם לא זהה לפרוייקט שחק שלהם. משהו מוכן להסביר לי מה ההבדלים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by blue_core,

ראשית, כל הכבוד לצוות האתר והנהלתו על היוזמה להגריל בין גולשי האתר פרסים. אני לצערי לא אשלח את פרטי וזאת מכיוון שאין לי צורך שבמערכת פה ידעו את שמי ובטח שלא את כתובתי. אם אלפי גולשי האתר ישלחו את פרטיהם, הרי שיווצר לו מאגר מידע יקר מפז. כל שנאמר בפורומים השונים יוכל להיות משוייך לשם וכתובת אמיתית. אני בטוח שישנם עוד רבים שיאלצו לוותר על ההגרלה מחשש לחשיפת פרטיהם האישים ברשת. טוב, יותר סיכוי לאחרים. אולי במקום שכולם ישלחו פרטים, פשוט תעשה הגרלה בין משתתפי האתר ולזוכים תשלח בקשה למסירת פרטים לקבלת הפרס. כך לא יווצר מאגר נתונים שכזה ומי שלא זכה ממילא לא יצטרך לחשוף את פרטיו ברשת. בברכת שנה טובה של זכיות בפרסים.

13. לילה טוב, נכון יש את ההגרלה של HWZONE וINTEL לרגל השקת המעבדים החדשים ,אשר שבהגרלה מחלקים חלקי מחשב אז השאלה שלי אם הייתה כבר הגרלה או לא, ואם כן אז האם זכיתי או לא? כי אני לא קיבלתי שום אימייל אז חשבתי שאו שנתתי בטעות אימייל שגוי אאו שעם הם שלחו לאימייל שגוי או שהם לא שולחים אימייל למי שלא זכה. ואם לא הייתה הגרלה אז מתי תהיה?ולדעתי כדאי לפרסם את רשימת הזוכים

14. האתר הזה אמור להיות אובייקטיבי ולא לקדם יצרנית כזאת או אחרת. רק ככה אפשר להאמין לביקורות שנכתבות בו. אבל פתאום אנחנו רואים ש"אינטל ו HWZONE מחלקות לכם פרסים"... אם יש כזה קשר בין שני הגורמים אז איך אני יכול להיות בטוח שהאתר לא מקדם את מוצרי אינטל ? שהוא מדווח דיווחי וביקורות אמת ? שהוא לא מקבל תמורה מאינטל עבור כל זה ? כל מה שאני אומר פה הוא תהיות אישיות שלי, אין לי שום מושג מה באמת קורה מאחורי הקלעים.

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by onn_the_vy,

מאוד משעמם לי כרגע ודיי נטשו אותי ואין לי מה לעשות. אז אני פה עם כמה חברים ואוכלים פיצה. ואני מקווה שעשיתי את ההודעה הראשונה ב2002

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי חברים, יהיה מגניב אם כל אחד יתן קישור לאחת מההודעות הראשונות שלו בפורום (תבחרו אחת מעניינת) וגם תרשמו איך הגעתם לקהילה של HWzone. אני אתחיל: הגעתי דרך חיפושים שעשיתי בגוגל. בהתחלה הייתי על תקן קורא ובהמשך נרשמתי לפורום הנהדר הזה. ההודעה הראשונה שלי בנושא ווארז ;D ומשפט קטן לסיום: לפני שהגעתי ל-HWzone חשבתי שאני מבין במחשבים, היום אני מבין שבזמנו לא ידעתי כלום.

• 58 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by redti,

שלום לכולם היום בבוקר שמתי הודעה בפורום כללי ועכשיו אני לר רואה אותה היא נעלמה למה?? לא היה שם ווארז או משהו אסור! זה BUG או שאחד מהמנהלים מחק אותה? ההודעה הייתה צ'צ'נים מטורפים/אכזריים!(או משהו כזה) בבקשה תענו לי מנהלי הפורום....

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  18. איפה ניתן למצוא גרסה נוחה לקריאה (pdf,ספר ממשי) עם ההוכחה המלאה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by R0ck,

Coupe', אני מבקש...

• 98 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by Green,

איך אני מצתער שלא הלכתי בסוף נשמע ממש טוב ומרגש עכשיו ב88FM

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  21. Started by Ghtm,

אז למי שלא יודע, אתמול [השני ליולי] להקת הת'ראש מטאל Megadeth חזרו להופעה בארץ, אחרי ההופעה ב"מטאליסט" לפני שנתיים בה הם הופסקו לאחר ארבעה שירים מכיוון שהקהל שבר את גדרות ההפרדה בינו לבין הבמה. ההופעה אתמול הייתה אדירה, אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שנהניתי ככה. אחלה חימום של Betzefer [הם ניגנו כולה שני שירים, אני חושב שהם באו לשמוע את Megadeth יותר מאשר להופיע בעצמם], מלא קלאסיקות [symphony of destrution, A tout le monde, Holy wars], כמה שירים מצויינים מהאלבום החדש [sleepwalker, Washington is next!, Never walk alone], קטעי הדיבור של מאסטיין היו בדיוק במקום. עכשיו נשארתי רק עם תחושת באסה מטורפת, בלי קול, שמיעה ותחושה ברגלים. נקווה שיחזרו שנה הבאה. אז- מי היה? יש לכם…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by idofr,

אווקייייייייייייייי אז חזרתי עכשיו מההופעה... הייתי עם אבא וידידה שלי והיה פשוט מדהים... תמונות יש במצלמה של הידידה אז יהיה רק מחר מה שאיכשהוא יצא טוב בכול מיקרה קצת יותר פירוט - סינגריה היה טוב לאללה נהנו (חוץ מאבא שלא ממש הכיר אותם חוץ מאיזה 2 שירים) חצי ישבו חצי עמדו וסינגריה הביאו מופע חימום איכותי קצת יותר מידי "יאללה ישראל כפיים" כאילו פאקקק אתה יודע שאתה ברעננה מה זה השטויות האלא?! ואז אחרי לא יותר מידי שירים היה איזה רבע שעה הפסקה ואז עלו אבנסנס ... איך שהם עולים כולם קמים וצעקות משו מטורף.... ואז אמי-לי עולה עם "שאלום ישראל" שבכלל שיגע את כולם והיה קצת מצחיק המבטע אח"כ הם התחילו בעיקר שירים מהאלבום החדש, קיבלו את כל הכבוד בעולם והיו מאוד מוצלחים, בסוף הם ירדו …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Rammler1983,

היי מי הולך להופעה? ומה כדאי להביא? אני לא יכול לחכות יותר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יום ראשון הלהקה האהובה עליי מגיעה לארץ סופסוף :] אחרי הביטול הכואב ב2006 [ד"א אני זוכר עוד את הת'רד שפתחתי לכבוד ההופעה הקודמת.. מקווה שאני לא פותח פה עם זה] אז.. נראה אתכם שם ?!

• 3 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.