כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו שיטות\עצות? יש לי כמות עצומה של חומר ללמוד ליום שני בעל פה (הרבה חומר, אבל בפסקאות קצרות שלא קשורות אחת לשניה), ואחרי שישבתי 3 וחצי שעות על זה לא זכרתי כמעט כלום
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן מבצע ניקוי למחשב. הכוונה היא לכל רכיב (מעבד, גופי קירור, כרטיס מסך ועוד), כל כבל, ואת כל המארז. ב- "מבצע" יכלל גם כל הציוד ההיקפי לסוגיו (עכבר, מקלדת). במה כדאי להשתמש לניקוי יסודי? יש לי אלכוהול 70%, מטליות נייר, אני אקנה גם ספריי אוויר דחוס... תודה
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, רק רציתי לדעת מהי הדרך הכי מהירה להעביר\לסנכרן שירים לDisk on key בחיבור USB, דרך Sync בMedia Player 11? העברה רגילה לכונן של הדיסק? או יש תוכנות יותר מהירות?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך תשובה חד משמעית לגביי הנושא הזה. עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום דבר שנראה לי אמין והגיוני. 1.האם אני יכול להעביר כסף לפייפל דרך חשבון הבנק שלי?זאת אומרת שאני פשוט אלך לבנק,לבנקאי ואבקש העברת כסף לחשבון פייפל? 2.ויזה נטענת,ראיתי תגובות של אנשים שאמרו שלא ניתן להעביר כסף מהויזה לפייפל,וראיתי חלק שאמרו בדיוק את ההפך..מישהו יכול להסביר בבקשה? תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד ומחשב רגיל ומחר אני צריך לחבר אותם איכשהו על מנת להעביר ביניהם קבצים. מה הדרך הכי קלה והכי נוחה שאתם מכירים לעשות את זה? אפשר לחבר ביניהם פשוט עם כבל רשת פשוט?[כמו זה שמתחבר לראוטר] תודה מראש. נ.ב לא ידעתי באיזה פורום לפרסם, אז מצאתי לנכון לשים פה. אם אחד המנהלים חושב שמקומו של הת'רד במקום אחר, הוא מוזמן להעביר.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להגיע מנתניה לבה"ד 7 (צריפין, מחנה גדעונים) . הבנתי שיש אוטובוס ישיר אבל הוא רק מוקדם בבוקר. מה הדרך הכי קצרה להגיע לשם אם אני יוצא בסביבות 8 וחצי-9 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך להגיע ביום ראשון לבסיס בזיקים. האיסוף שלנו הוא מת. מרכזית באשקלון (או מהעיר שהכי קרובה לזיקים, לא זוכר בידיוק). אני צריך להיות שם ב9 ורבע בבוקר - איך אני מגיע בדרך הכי מהירה? חשבתי לקחת רכבת ככה שאני אגיע לאשקלון ב8 וקצת, לקחת משם קו 18 לת. מרכזית ולהמתין. יש דרך יותר יעילה לדעתכם?
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 278 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מה- Old school, עושה הכל בכתב יד, אך תמיד אמרתי לעצמי שאני אצטרך לעבור לדרך המקובלת היום במוקדם או במאוחר. אז מה הדרך הנוחה והטובה ביותר שאפשר ללמוד ולהשתמש בה (אפשר גם להציע תוכנות בתשלום) ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כחלק משעורי בית במסלול שיווק בתואר, קיבלו בקשה לקחת מוצר שמצליח מאוד בחול אבל לעומת זה לא מצליח בארץ באופן דומה. בחרתי את המחשבים הניידים של סוני וואיו ועל מנת כביכול להראות הצלחה בארץ, אני צריך להציג את כמות הלייקים הגדולה ביותר. אז בלי יותר מידי חפירות http://www.facebook.com/#!/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079 אני ישמח ממש לעזרה שלכם.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להגיש עבודה (יא') למודול G, וזאת למרות שאת מודול G אנו עושים שנה הבאה :-\ בכל אופן, רציתי לשאול אם למישהו יש הדרכה או הסבר איך עושים את העבודה? מה היא צריכה לכלול וכו'. תודה.
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכתוב לי מהן הדרכים הטובות ביותר.. ואיך איש פלוני יכול לדעת שמישהו פרץ לו ממש כשהוא עצמו משתמש במחשב.? אלף תודות וברכות!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אינטרנט , סביבת מחשב בכלליות .... ?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי תדרמל באינטרנט 271 שקל כולל משלוח (אבל אני הלכתי לקחת לבד ) עבדתי איתו כבר על סידי והוא אחלה של דבר צריך לעבוד איתו מאד ישר. כי אם לא במהירות גבוהה הראשים נשברים לכל עבר 8) היום או מחר אני אשתדל לעדכן בתמונות שלו כי חבר צריך לבוא עם המצלמה. http://photos.walla.co.il/carter2 מה שכן אני מבקש אם מישהו יכול להגיד לי איפה לקנות ראשים במחיר הכי זול בארץ. נ.ב יש לציין כי היבואן הראשי של דרמל המקורי "לדיקו" שנמצא באזור התעשייה הישן בחולון פשוט מעולים עובדים כל כך מהר ומסודרים שתוך יומיים מקנית הדרמל היה לי אותו עדכון הקופסא שמקבלים כל כך מגרה תכולת הקופסא דרמל ראשים הרבה חוברות והסברים מעמד לדרמל ולראשים הדרמל והראשים בעירום מלא הדרמל בפע…
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=-h1aruFrtq0 לפחות בשבילי (ילדות של שנות 80-90)זו היתה ההתקלות הראשונה עם מושג של אפשרות של פריצות למחשבים ובדיעבד כל נושא אבטחת מידע. מאוד נוסטלגי. האם יכול להיות שזוהי הבעת תמיכה ראשונה בהאקינג? ד"א אם אתם מכירים עוד סדרות ישנות העוסקות בתחום המחשבים אשמח אם תשתפו. עריכה: ערכתי את ההודעה במטרה להקטין את שגיאות הכתיב במידת האפשר.
-
- 39 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
-
צד ימין הקרנה על 84 אינצ' צד שמאל 19 [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ההבדל בין מקלחת של אישה למקלחת של גבר מקלחת של אישה את נכנסת למקלחת. מחפשת את המגבת הקטנה לפנים, המגבת הקטנה לידיים, המגבת .לרגליים והמגבת לגב. חופפת השיער עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים .חוזרת על פעולת החפיפה עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים .חופפת את שיערך עם מרכך גם הוא מקוקוס ודבש ומשאירה ל- 15 דקות רוחצת את הפנים עם תערובת אפרסק במשך 10 דקות עד שהפנים נהיים אדומים. את יתר .הגוף את רוחצת עם סבון גוף עשוי מאגוזים ותותי שדה .(שוטפת את המרכך (פעולה זו נמשכת כ- 10 דקות כי צריך לוודא שכל המרכך ירד מגלחת את בית השחי והרגליים. שוקלת לגלח גם את אזור הביקיני, אך את מחליטה להסיר .שיער זה ע"י דפילציה מייבשת את עצמך קלות בתוך האמבטיה. יוצאת ממנה ומנגבת את עצמך הי…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
לאחרונה קבלתי זימון לפרוייקט מרו"ם של חיה"א, וזה נשמע לי די דומה, אם לא זהה לפרוייקט שחק שלהם. משהו מוכן להסביר לי מה ההבדלים ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ראשית, כל הכבוד לצוות האתר והנהלתו על היוזמה להגריל בין גולשי האתר פרסים. אני לצערי לא אשלח את פרטי וזאת מכיוון שאין לי צורך שבמערכת פה ידעו את שמי ובטח שלא את כתובתי. אם אלפי גולשי האתר ישלחו את פרטיהם, הרי שיווצר לו מאגר מידע יקר מפז. כל שנאמר בפורומים השונים יוכל להיות משוייך לשם וכתובת אמיתית. אני בטוח שישנם עוד רבים שיאלצו לוותר על ההגרלה מחשש לחשיפת פרטיהם האישים ברשת. טוב, יותר סיכוי לאחרים. אולי במקום שכולם ישלחו פרטים, פשוט תעשה הגרלה בין משתתפי האתר ולזוכים תשלח בקשה למסירת פרטים לקבלת הפרס. כך לא יווצר מאגר נתונים שכזה ומי שלא זכה ממילא לא יצטרך לחשוף את פרטיו ברשת. בברכת שנה טובה של זכיות בפרסים.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לילה טוב, נכון יש את ההגרלה של HWZONE וINTEL לרגל השקת המעבדים החדשים ,אשר שבהגרלה מחלקים חלקי מחשב אז השאלה שלי אם הייתה כבר הגרלה או לא, ואם כן אז האם זכיתי או לא? כי אני לא קיבלתי שום אימייל אז חשבתי שאו שנתתי בטעות אימייל שגוי אאו שעם הם שלחו לאימייל שגוי או שהם לא שולחים אימייל למי שלא זכה. ואם לא הייתה הגרלה אז מתי תהיה?ולדעתי כדאי לפרסם את רשימת הזוכים
-
- 55 תגובות
- 6.6k צפיות
-