כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
המחירים אצלהם הרבה יותר נמוכים מאשר בסופר פארם,אפריל וכו'... למה זה? הסחורה שלהם בכלל אורגינלית?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ליפני שאתם שואלים מה הקשר, זה טבק לנרגילה, אבל מה זה אומר molasses? וכן ניסיתי לחפש במילון
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סמסונג מסירה מידע על תאריכי השקת One UI 7 בארה"ב, מעוררת חשש לעיכובים נוספים בהפצת העדכון המיוחללכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי האמנית המוכשרת היא חברה שלי :-* הציור באורך של 1.40 ורוחוב של 60 בערך משהו כזה... סתם רציתי לשתף אותכם ולהראות שאכן הצלחתי לכסות את הקיר חחח [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני גר באזור רמת גן-בני ברק , איך אני מגיע לחרפ צריפין ? איפה זה נמצא? איזה קווים ? דחוף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מטבע יפני מ1870 20 ין ואני רוצה לדעת מה הערך שלו כי שמעתי שהוא יקר מאוד מישהו יכול לתת לי מידע על כמה הוא שווה וגם אתרים שאני יכול לפרסם אותו למכירה? רצוי אתרים מיפן וחול זה מאוד חשוב לי אז כל מידע יעזור תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני התחלתי ללמוד Mcse לא מזמן ורוצה למצוא בזמן הלימודים ,עבודה בתחום כדי להתקדם ולצבור ניסיון שיהיה לי לעזר בסוף הלימודים. כמו כן,יש לי ידע ברמת טכנאי PC עצמאי של כמה שנים טובות,חומרה ופתרון תקלות שכול טכנאי PC אמור לדעת. עכשיו רציתי לדעת,איזה תפקידים בתור התחלה, אפשר למצוא,חוץ מתמיכה פרטית בספקיות? האם עבודה בתמיכה עיסקית בהוט יכולה לתרום לעניין,או האם זה עדיף על עבודה בספקית אינטרנט אחר? אם יש עוד תפקידים שיכולים להיות רלוונטים לתחום,שבמצב שלי אפשר להתקבל אליהם?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מזהה את מייקל מיורס מ"HALOWEEN" גייסון מ"יום שישי ה13" שתי בובות שלזכר קוראים צ'אק(אם אני זוכר נכון)- אממ שחכתי מה שמו של הסרט צעקה פרדי-"סיום ברחוב אלם" אתם?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל תשובה על שאלה מסויימת שחשבתי עלייה. נגיד אני רץ 2 ק"מ, מתי ההורדה מהמשקל תושפע פ-י-ז-י-ת כתוצאה מה-2 ק"מ הללו? נ.ב. אני יודע שאני לא ארגיש פיתאום רזה אבל מתי בתכלס הקלוריות נשרפות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הC300 256GB שלי מת אתמול. זאת אומרת, הוא מתחמם וכנראה "עובד" אבל שום מחשב לא מסוגל לזהות אותו. אז דיברתי עם Crucial והם אמרו שאני צריך לשלוח אותו למשרד שלהם באנגליה. עכשיו, כמובן שזה ייקח זמן ואין מה לעשות, אבל השאלה שלי היא - מה יקרה כאשר המוצר יוחזר אלי? אני לא רוצה לשלם מכס על מוצר שרק חזר מתיקון. אם למישהו יש מושג, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיטה חדשה לגילוי העתיד http://www.bip.co.il/news.asp?catID=24&pgID=4498 דן
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שלום לכבוד יום ההולדת שלי אני משתף אתכם בהתלבטות שלי לגבי המתנה שאבחר: 1.נוקיה 5800 2.PS3 3.מסך+כרטיס מסך מה הכי כדאי משלושת הדברים האלו? תודה לילה טוב
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בן אדם מבוגר פשוט חנה באמצע הכביש ונכנס למשך חצי שעה לזוגלובג. יש לאן לשלוח? או שאפשר לשלוח לסל המחזור. Uploaded with ImageShack.us
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מה שקורה כשמתקינים windows 98 על מטוס- מקבלים מסך כחול
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכון שהוא בטכניון אבל זה לא אומר שהוא לא בן אדם! מזל טוב ליומולדת 20! שתמצא זמן לעצור את הלחץ ולהנות מהחיים וכמובן לפי המסורת 20 שמנמנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד שמנמן לשנה הבאה תהנה מהקידומת החדשה ותבלה בנעימים עד 100 כמו 20. ולסיום מזל"ט [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסולו בסוף מטורף אין מילים והעוגיה של פורטנוי: "We promise to come back"
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהי המסעדה הכי טובה בתל אביב צריך מסעדה רומנטית לזוג התקציב הוא 500 שקל שמעתי בנתיים על רפאל ועל רוקה מה אתם אומרים על המסעדות האלו ? האם יש יותר טובות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נמאס לי כבר לראות סרטים באיכות 320P על מסך FHD זה מרגיש לי פשוט בזבוז , אז הלכתי לקנות לי סרט (מקורי לא צרוב מהשוק) בתקווה שהאיכות תיהיה קצת יותר טובה , ולצערי האיכות הייתה גם 320P (כמובן שהסאונד והתמונה היה קצת יותר טוב אבל עדיין...) . מישהו יודע איפה מוכרים / משכירים או אפילו מורידים סרטים בHD (עדיף 1080P) עם או בלי תרגום זה לא כלכך משנה. אני מעדיף קנייה מהאינרנט אם מישהו מכיר.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ארגון המרצים הבריטי ביוזמת אחת בשם סאלי האנט עשו חרם על שתיים מהאוניברסיטאות בישראל, כמובן שכל המניע הוא היותנו ישראלים שמגנים על עצמם מפני הערבים הרוצחים. דבר זה איננו מקובל, ולכן כל ישראלי ישלח לה מכתב הסתייגות מהדבר הזה ואחרי שהיא תקבל 6 מיליון מכתבים נזעמים אולי לכנס לה משהו לראש. האי מייל שלה הוא: sally.hunt@aut.org.uk קישור לידיעה: http://news.walla.co.il/?w=/90/705455 נא להפיץ לכל מי שאתם מכירים!!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום עוד מעט אני קונה פלאפון חדש ובקרוב אני מתגייס לצבא ההורים אמרו שהם יקנו לי פלאפון חדש,אבל שאני אשאר גם עם הישן ואיתו אינ אלך לצבא,כי לא מומלץ ללכץ עם פלאפון יקר לצבא השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את הפלאפון הישן למסלול חיילים,מה זה נותן לי בעצם?על מה אני משלם פחות כסף? צריך לשים בפלאפון הישן גם סים חדש ומספר חדש? תודה רבה חג שמח
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאלו מכם שהתנסו בחיפוש באיביי בטח מוכרת הבעיה שקצת קשה יותר לאתר את אותם המוצרים שנשלחים לישראל, והרבה פעמים גם שכתוב שהמוצר ישלח לכל העולם, אין שום זכר למחיר משלוח. בעיה זו מן הסתם מקשה על תהליך הבחירה - באיזה מחירה להשתתף?! לצורך הקמתי אתר פשוט שיכול לעזור : http://isra-bay.com . כרגע החיפוש מציג רק את אותם המוצרים שיש להם מחיר משלוח. תהנו!!! אם היו לכם שאלות, אשמח לענות.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך אתר או תוכנה קטנה שאני אוכל לרשום בה טקסט (חשוב מאוד שתתמוך בעברית), והיו לי כפתורי עיצוב כמו בוורד, לשינוי גודל צבע וכו'... ובסופו של דבר אוכל לקחת ממנה פלט של קוד HTML של הטקסט המעוצב. אני זוכר שהיה בוינדוס 98 תוכנה בשם פרונטפייג' אקספרסס שהיתה יכולה לעשות את זה בצורה דיי טובה אבל לצערי כל מה שמצאתי זה גרסאות חדשות וכבדות מאוד של פרונטפייג', ממש לא מה שאני מחפש. זה לא בשבילי אלא בשביל משתמשים חדשים שלא מבינים יותר מידי ולא רוצים להסתבך עם תוכנה או ממשק כבד\מסורבל\מסובך מידי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות מנוי לחדר כושר למשך חצי שנה, עכשיו יש לי חד"כ לא רחוק מהבית והמחיר לשנה הוא 230 ש"ח לחודש + 150 ש"ח על ביטוח וזה לפעם אחת בלבד. (לגבי מחיר של חצי שנה עוד לא שאלתי אבל ביררתי במקום אחר וזה עלה 239 ש"ח לחצי שנה +100 דמי הרשמה וביטוח) עכשיו לגבי החדר כושר הראשון שהייתי (שביררתי רק לגבי שנה) המקום היה מאוד מרשים, גדול, לא עמוס מידי, המכשירים נראו חדשים, יש טלויזיה מול כל מכשיר כמו אופניים הליכון וכו'.. יש סאונה והמקלחות עם לוקרים (הלוקרים נראה לי שהם בתשלום) הכל נראה שם יפה נקי ומסודר. כמובן שהמחיר גם כולל שיעורים ומאמן אישי שמסדר תוכנית אימונים.. לגבי המקום השני (לא כזה רלוונטי כי אני די בטוח שאני הולך על המקום הראשון) היה מקום יותר קטן בהרבה, פחות מכשירי…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.bezeq.co.il//Cultures/he-IL/Bezeq/Sales/minilaptop/minilaptop.html לא מרשים בכלל.. זה שהוא קטן ויפה זה משהו אחד. אבל 4 ג'יגה זיכרון ומעבד חלש. בשביל מה?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש קטעי מוזיקה עוצמתיים עד כדי צמרמורת מסרטים או לא מסרטים תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-