כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
הידעתם? המילה הארוכה בעולם היא: pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis ופירושה מחלת ריאות שנגרמת משאיפת גרגרי אבק מיקרוסקופיים הנפלטים בשעת התפרצות הר-געש או הסנפת סיליקון . : מרתק!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום נסעתי עם הורי, למרות שכבר נגמרה לי תקופת המלווה. זה היה באזור התעשיה של רעננה אחד הרחובות ליד קניון רעננים, אני פונה מהרחוב הראשי שם, לאחד הרחובות היותר צדדים פתאום אני רואה שוטר (יחסית מבוגר אני מנחש שזה מתנדב). הוא מסמן לי עם דבר זוהר כזה לעצור בצד, הוא אומר "שלום רישיונות בבקשה" הבאתי לו תרישיונות, אחרי דקה או שתים של בדיקה הוא מחזיר ואומר זו הייתה בדיקת רישיונות *נשמתי לרווחה* מה שלא הבנתי בכל הקטע הזה, לא יותר חשוב שהם יעמדו בצמתים מרכזים ויעצרו אנשים שנוהגים מהר מידי מאשר סתם לנסות "להפיל" נהגים? לסיכום זה היה מאוד מפחיד אני לא מאחל שזה יקרה למישהו.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתה תוכנה פעם ששומרת על המחשב בתור קובץ שמע מישהו יכול לעזור? זה חשוב מאוד
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת מי יודע , איפה מפרסמים תמונות מהמועדון הזה? אני מחפש תמונות מיום שישי האחרון ה22.6.07.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת... (דווקא כשיש לי מנוי פרמיום) :'(
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביום שישי 23.6 יש בגרות בלשון, מה שאני לא יודע זה באיזה שעה. אז באיזה שעה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי, ומבקש את עזרתכם. אני כרגע כמעט בן 18, ההורים שלי החליטו להתגרש אבל בגלל שאבי הוא אידיוט הוא לא מוכן למכור את הבית ככה שנוצר מצב שאני נאלץ לגור איתו ועם אימי ואחותי (אבי ואימי פרודים) באותו בית. אני שונא את אבי בכל איבר בגופי, ויוצא יותר מפעם אחת שאני והוא מתעמתים בבית (באופן מילולי לעכשיו). הוא בכוח מנסה להגיד לי דברים, כל הזמן מכריז עליי כבנו ורוצה "לדבר". אני לא מוכן לשום דבר. לי נשבר מההטרדה הזאת. אני לא יכול עם זה יותר. הצעד הבא מבחינתי זה או להודיע למשטרה או לכסח אותו.(שקלתי ברצינות את זה וגם היו מספר פעמים שהייתי מאוד קרוב לאלימות פיזית רצינית) אני שואל אתכם פה, בגלל שרוב הגולשים יותר מבוגרים ומבינים ממני יותר בנושא, איך / עם מי לדב…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/635/665.html תקשיבו לשני הקטעים, פשוט קורע
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3485381,00.html גאון מי שחשב על זה אם הוא לא יצליח בתביעה הספר הזה יהיה להיט (בעיקר בגלל הפירסום שהוא קיבל בגלל התביעה)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום עוד מעט אני קונה פלאפון חדש ובקרוב אני מתגייס לצבא ההורים אמרו שהם יקנו לי פלאפון חדש,אבל שאני אשאר גם עם הישן ואיתו אינ אלך לצבא,כי לא מומלץ ללכץ עם פלאפון יקר לצבא השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את הפלאפון הישן למסלול חיילים,מה זה נותן לי בעצם?על מה אני משלם פחות כסף? צריך לשים בפלאפון הישן גם סים חדש ומספר חדש? תודה רבה חג שמח
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אנשים מתכנן בקרוב טיול בירושלים עם המשפחה. עכשיו יש לי כמה שאלות א) לפי האתר ישנם סיורים שונים בכנסת: סיור כללי, סיור ארכיטקטורה, סיור אומנות וצילום. האם בפועל הם מתקיימים? או שמתקיים רק הסיור הרגיל של השעה? ב) ישנו גם הגן האריכאולוגי בכנסת? שווה ביקור ואם כן כמה זמן בשביל לראות אותו? ג) האם אפשרי לשלב טיול בכנסת עם מוזיאון המקרא (מבחינת זמנים)? או האופציה המושלמת: לשלב את הכנסת גם עם מוזיאון המקרא ומוזיאון ישראל? ד) ממה שהבנתי מוזיאון ישראל ענקי, האם שווה לנסוע רק בשבילו? ה) שמעתי דברים מנוגדים בנוגע לגן הבוטני. כדאי לבקר שם? הוא שווה נסיעה לירושלים? תודה אנשים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו מוטורולה יאנג וכשהוא מדליק אותו הוא מבקש קוד אבטחה וזה לא בסים כי כשמכניסים את הסים למכשיר אחר אז אין בכלל קוד , סימן שזה קוד של המכשיר , יש למישהו פיתרון שלא עולה כסף?[כי אמרו לי שבאורנג' ייקחו לי 99 שקל על שחרור המכשיר]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה הנושא היחיד שמעניין אותי.. אבל אמרו לי שזה לא שווה כי אין עבודה בזה מישהו ניסה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים בEBAY משקפי RAY BAN שאני רוצה כבר הרבה זמן, בשליש מהמחיר בארץ השאלה היא האם אלו משקפיים מקוריים? יש הרבה מוכרים שם ששולחים מהונג קונג, סין וכו... ואני לא יודע אם לסמוך עליהם אפילו שהרייטינג שלהם חיובי. אשמח אם מישהו מכיר\שמע על מישהו שקנה ויוכל לעזור לי.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ועוד 15 אנשים מסיימים השנה לימודים של 5 שנים. אנחנו מחפשים הצעות למסיבת סיום כלשהי שאנחנו מעוניינים לערוך. יש למישהו רעיונות למסיבה כזו? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לי בכל אופן יש מחשב למשחקים רגילים באיכות סבירה, ככה תכננתי אותו (או אבי )
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מטבע יפני מ1870 20 ין ואני רוצה לדעת מה הערך שלו כי שמעתי שהוא יקר מאוד מישהו יכול לתת לי מידע על כמה הוא שווה וגם אתרים שאני יכול לפרסם אותו למכירה? רצוי אתרים מיפן וחול זה מאוד חשוב לי אז כל מידע יעזור תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
עבדתי בחנות מחשבים גדולה והמנהל סניף שם היה על הפנים נגד לקוחות עושה בעיות בין העובדים אז נשבר לי ובאמצע מול לקוחות לקחתי את הרגליים והלכתי! היום ראיתי עבודה בתור מכירות מחשבים אז אמרתי למה לא נשלח קו"ח ולא ראיתי את השם של החברה מסתבר ששלחתי לאותו מקום !!! הבעלים יראה את הקורות חיים שלי הוא יקבל התקף לב !!! אני בסרטים !!! איזה פאדיחה לא ראיתי את השם של החברה זה היה בקטן!!! רק ששלחתי שמתי לב :bash: מה עושים ? מקסימום אם הוא יתקשר אני אכבה פלאפון אני מת מבושה !!!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לתת לאח (הקטן) שלי חיבור לבצפר (שהוא כבר שבוע מבקש ממני) ואין לי כוח לכתוב... אז יש למישהו איזה חיבור כלשהו לא משנה על איזה נושא של משהו כמו 3 עמודים או יותר ?? תודה , אם לא תעזרו לי הוא יהרוג אותי
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני גר בשכונת מגורים שקטה שמורכבת מבתים פרטיים בלבד (וילות וקוטג'ים). אחד השכנים באופן קבוע בחופשים וסופשים (ובתקופת ההסגר אפילו יותר) כל הזמן עובד על משהו עם הילדים שלו. עם מקדחה, מברגה, דיסק חיתוך, מסור חשמלי, רתכת ומנוע פתוח של רכב (רעשי אגזוז מוגזמים) שמעתי שכנים פה ושם ניגשים לבקש שיפסיק לעשות רעש, הוא מפסיק לכמה שעות ואז ממשיך ואישית זה לא הזיז לי עד עכשיו. אני חס וחלילה לא רוצה לפגוע לבן אדם בתחביב, אבל לכל דבר יש גבול וגם לי זה התחיל להפריע. בימים האחרונים אני מרגיש שאני גר ליד מפעל... לא ברור לי הנוסח של החוקים לגבי זה. האם מותר לו לעשות את מה שהוא עושה בחצר בשכונת מגורים? ובאיזה ימים ושעות?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יאיר הוא אחיין של חבר טוב שלי והוא חלה בסוג של סרטן קשה מאוד אני מנסה לעזור מקווה שגם אתם תנסו בשביל להציל אותו חייבים להטיס אותו לניתוח בחו"ל עלות הניתוח 300000 $ כל אחד יכול לעזור בתרומה בלהפיץ את הפלאייר במייל לחברים שלו למשפחה שלו או לכל אחד שיכול לעזור בתודה מראש המשפחה והחברים של יאיר מרכז התרמות צפון 0545858470 עידן מרכז התרמות מרכז 0503020720 ענת [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-