עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by noambaum,

אני מעוניין לרכוש מוצר מסויים ולשלם דרך PAYPAL אבל אין לי מושג איך זה עובד... אני מבין שצריך לפתוח חשבון ב-PAYPAL אבל איך אני מפקיד כסף בחשבון?ואיך אני משלם למוכר??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by MODI,

היי אני בן 20 משרת בצהל כלוחם אני רוצה ללמוד את המקצוע מדעי המחשב כדאי לגשת לבגרות שלו בגלל שאני חייל קרבי אני לא יכול ללמוד בקורס של לחמן או משהו כזה בקיצור אני רוצה ללמוד את זה לבד. מישהו מכיר איזה ספר למתחילים או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by nadavshalom12,

שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה בחודשים האחרונים. מעדיף לא להגיד למה אבל נהרסה לי כל המשפחה וזה בלתי ניתן לשינוי. גם החברים כל אחד הלך לתחומו, והקשר נותק. זה כמה חודשים ככה, שאת רובם העברתי בבית בגלל בעיית דיכאון שיש לי. אני פעם בשבוע הולך לטיפול פסיכיאטרי בתל אביב. אבל רציתי לשמוע עצות גם ממכם, כאשר הבעיה העיקרית שלי היא הבדידות המעיקה. גם מצב רוח מסריח לא ממש עוזר, אבל זה המצב. אני צריך להיות כמה שפחות לבד. אבל זה לא ממש מעשי במצב הזה. אני התחלתי תואר באחת האוניברסטאות הנחשבות בארץ אבל הפסקתי בגלל האירועים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by roisg,

שלום רב, לפני כ-3 שנים רכשתי מחשב ב-TMS בעקבות המלצות שראיתי כאן. לאחרונה יש לי בעייה במחשב, וכשפניתי לחברה הסתבר כי פשטה את הרגל ונקנתה ע"י מישהו אחר - שטוען שלמרות שהשם, הלוגו ואפילו אתר האינטרנט ללא שינוי, הרי שהם לא מכבדים את האחריות ללקוחות של החברה הקודמת. מה דעתכם על כך? מה הן החנויות המומלצות כיום לרכישת מחשבים וחומרה קשורה? תודה, רועי

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי, אני מנסה לדחות את הגיוס שלי לצה"ל בשנה בשביל לסיים תואר ראשון (תואר משולב במתמטיקה ומדעי המחשב באוניברסיטת בן גוריון). הדרך הסטנדרטית לא עובדת, הם דורשים שבסוף י"ב (עכשיו) יהיה לי לפחות חצי מהתואר (60 נקודות) ולי יש 55. שלחתי בקשה, הם לא הסכימו, ערערתי בטענה שחסרות לי נקודות בודדות, הם שוב לא הסכימו. האם יש דרך אחרת לדחות את הגיוס בשנה? אני כרגע אמור להתגייס במרץ 2010. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ראיתי שמוכרים בEBAY משקפי RAY BAN שאני רוצה כבר הרבה זמן, בשליש מהמחיר בארץ השאלה היא האם אלו משקפיים מקוריים? יש הרבה מוכרים שם ששולחים מהונג קונג, סין וכו... ואני לא יודע אם לסמוך עליהם אפילו שהרייטינג שלהם חיובי. אשמח אם מישהו מכיר\שמע על מישהו שקנה ויוכל לעזור לי.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by avivlevy,

עשיתי בדיקת דם ויום הגיעו התוצאות, יש לי חוסר בברזל עכשיו אני צריך לדעת באיזה מאכלים יש הרבה ברזל אני יודע שבפלפל ירוק יש הרבה ברזל באיזה עוד מאכלים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מחפש את המשחק/סרטון הזה? מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד אותו? http://www.youtube.com/watch?v=M3i1mOtP--U&mode=related&search= הנה עוד דוגמא : :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. פרק אדיר, צחקתי כול הפרק, מצחיק לאללה וגם אלה מאיתנו שלא רואים את הסידרה באופן קבוע יעלו חיוך. מומלץ

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. איך אני מכווץ את הוידאו? כרגע יש לי יחס ממוצע של 740MB לשעה, עשיתי כמה בדיקות עם התוכנה Handbrake, ובסוף נשארתי עם ההגדרות האלה: level=30:mixed-refs=1:bframes=4:b-adapt=0:direct=none:weightb=0:b-pyramid=1:me=umh:analyse=i8x8,i4x4:8x8dct=1:cabac=0:psy-rd=1.0,0.0:no-fast-pskip=1:no-dct-decimate=1:deblock=1,1:mbtree=1:vbv-maxrate=10000:vbv-bufsize=2500:weightp=0:ref=4 והאמת שרואים דיי טוב, אבל הכיווץ לא משהו, הצלחתי להוריד 19.2% מנפח הוידאו (598MB לשעה), יש אפשרות להוריד יותר? יש למישהו אולי הגדרות טובות יותר או תוכנה טובה יותר? אולי FFMPEG?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. עזבו אתכם משטויות....אני את ההזמנה הראשונה שלי מנעה מחשבים הופתעתי פשוט לטובה. יום שישי אחר הצהריים הזמנתי עכבר MX510 של לוג'יטק, התהליך של הקנייה היה הכי פשוט שקיים מאשר חנויות אחרות שקניתי בהם (אני לא אזכיר שמות). זה כבר היה ידוע לי שהם יצרו עימי קשר ביום ראשון בבוקר, כי יום שישי ושבת הם לא עובדים. יום ראשון (היום) בבוקר יצרו איתי קשר (הריי יום שישי-שבת לא עובדים), היו מאוד נחמדים ומנומסים, פשוט להפליא. יצרו איתי קשר ב9 בבוקר. ותנחשו מה? ב12 בצהריים באותו יום המוצר כבר הגיע. והם עוד התקשרו לשאול אם המוצר הגיע ואם הוא בסדר ושלם. לא יודע מה עם האחרים, אבל אני פשוט מופתע מאוד שבאותו יום שיצרו איתי קשר קיבלתי את המוצר אחרי 3 שעות. ועוד דאגו להתקשר ולשאול אם הוא באמת ה…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Kenny,

21.03- גולני 22.03- גבעתי 23.03- חירמ"כ 24.03- נח"ל 25.03- צנחנים 28.03- שריון 29.03- הנדסה קרבית 30.03- תותחנים 31.03- מג"ב 01.04- נ"מ 13.04- גיוס ביני"ש 14.04- גיוס ביני"ש\השלמות בהצלחה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by urielka,

כן כן זה אני זה שנגנב לו הn-gage רציתי לדעת במקרה שלא יחזירו לי את הn-gage כדי לקנות את האלפא p8 (ובשמו האמיתי alphacell m5) יש לי כמה שאלות לגבי הפלאפון: 1.יש לזה כרטיס הרחבה mmc/sd כי אם כן....... 2.זה הgaming pad edition או music pad או סתם ?m5 3.יש לזה משחקים שיצוא עוד מעט בעזרת מנוע x-forge האם זה נכון?(כי אם כן זה יהיה אותה גרפיקה משל הn-gage) 4.באיזה פורמט צריך את הסרטים avi או 3gp? 5.יש איזו שהוא אפשרות כדי לגרום לו להריץ תוכנות של microshit smartphone (הרי זה אותו קרנל-ליבה)? 6.יש לזה איזה שהוא מנגנון אבטחה? 7.יש למישהו את התאריכים של יציאת המשחקים של ה m5 ? 8.יהיה לזה משחקים ברמה של הn-gage כלומר שיצוא כותרים ידועים כמו sims ולא steak from steak land?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Holography,

אתם תפלו! http://media.ebaumsworld.com/humantarget.wmv

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Lev-UFO-Child,

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אתם חושבים להציג נוכחות? נשארו עוד 11 ימים 0 שעות 11 דקות ו 55 שניות עד למסיבה ! צוות ILF , בשיתוף עם חברת ברק 013 ואתר Gamer.co.il, מתכנן לכם מסיבת רשת שכמותה לא נראתה בישראל! המטרה: 500 שחקנים עם מחשביהם האישיים, 24 שעות, טורנירים נושאי פרסים יקרי ערך, משחקי ראווה ועוד. התאריך: ה-2 עד ה-3 במאי (שישי-שבת). המחיר: המחיר למשתתף הוא 100 ש"ח (אדם אחד עם מחשב). המחיר כולל השתתפות בטורניר נושא פרסים אחד חינם. לצופה ללא מחשב, המחיר הוא 30 ש"ח. 10% הנחה לחיילים ולנשים (אין כפל הנחות). המקום: תל-אביב, דיזנגוף סנטר. איזור בגודל שני גשרים לידיעה באתר גיימר - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17606 הרשמה למסיבת רשת - http://www.ilf-league.com/lp_signup.php אני כמעט בטוח י…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by waizman,

אנחנו מנויים לעיתון ידיעות אחרונות וכל כמה זמן עוברים למעריב, בסיום המנוי כדי להנות מהמבצעים שהם מציעים למנויים חדשים (ולהיפך בנוגע לידיעות אחרונות). לאחרונה הם (מעריב) התחילו להתקשר אלינו על מנת לברר מתי מסתיים לנו המנוי כדי שנירשם אצלם, זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב וגובל בהטרדה! היום לדוגמא קיבלנו לא פחות מ 3 שיחות ממעריב (2 מהם היו מאותו בנאדם), וזה בזמן של שעתיים בלבד! הם מתקשרים כמעט כל יום ושואלים בדיוק מה ששאלו יום לפני ומשאירים טלפונים וכו'. בנוסף לזה, כל פעם שהם מתקשרים אנחנו צועקים עליהם כדי שיפסיקו כבר עם ההטרדה הזאת והם לא קולטים ואומרים שאין להם קשר אחד לשני (יעני שהם לא יודעים כשבנאדם אחר ממעריב מתקשר). כמו שאמרתי למעלה, היום התקשר פעמיים אותו בנאדם וזה אחר…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by desert,

יש לי חבר שיש לו מוטורולה יאנג וכשהוא מדליק אותו הוא מבקש קוד אבטחה וזה לא בסים כי כשמכניסים את הסים למכשיר אחר אז אין בכלל קוד , סימן שזה קוד של המכשיר , יש למישהו פיתרון שלא עולה כסף?[כי אמרו לי שבאורנג' ייקחו לי 99 שקל על שחרור המכשיר]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שמעתי את זה אצל איזה מישהו בפלאפון וזה ממש מגניב. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Libby,

שלום חברי פורום יקרים.... רציתי לשתף אתכם בכמה זוועות שחוויתי לאחרונה... 1. אתמול כשחזרתי הביתה בצהריים(שישי) , כולי אושר על התוכניות לערב, נודע לי ע"י ידיד שלי העובד איתי במד"א שדקות ספורות לפני כן דודתי היקרה עברה בתומה את הכביש בעיר, במעבר חציה, ובערך באמצע הכביש נכנסה בה מכונית מלאה בשרמוטות (סליחה על הנימה, בא לי לחנוק אחת אחת) והיא הועפה חמש/שש מטר קדימה. הביאו אותה לבית חולים (ברזילי), עשו לה בדיקת סי.טי, נוכחו לדעת שיש לה שבר בגולוגלת, המטומה תוך מוחית, ו"הטיסו" אותה באמבולנס לסורוקה למחלקת ניורוכירורגיה. כרגע היא לא מרגישה את הגב העליון והרופאים לא יודעים בוודעות מה יהיה, עשו לה עוד כמה צילומים. לידע כללי היא אישה בת 42, אם לשני ילדים בני 5 ו- 3, עוד חודש …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, קבלתי לפני כמה ימים זימון יפה ורשמי מצה"ל ובו מבקשים ממני להתייצב ל"מבדקי צוות אוויר". זה הזימון הראשון שהיה לי מאז הצו הראשון, ורציתי לדעת מה אני הולך לעשות שם והאם יש למישו עצות ודברים שכדאי שאני אדע מראש... הבנתי שהזימון הזה הוא דיי נפוץ למי שיש פרופיל 97, זה נכון?? בכל מקרה כל מה שאתם יודעים על המבדקים האלו..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. רציתי לברר עם יש פה עוד חובבי אנימה כמוני (מה לעשות, שילוב של המון זמן חופשי, הארד דיסק גדול ושיעמום הפכו אותי למה שאני היום)

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by benor,

מישהו עבד בעבודה כזו? כנראה שאני אתחיל לעבוד בקרוב. השכר שהציעו לי הוא 22 ש"ח לשעה (טיפה מעל המינימום) מדובר על עבודה במשתלה עצמה שדות חקלאיים/חממות הקמת גינות גג וכד'.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by KF,

מכיוון שעד היום קיבלתי שכר שעתי רציתי לשאול לגבי שכר גלובלי. לצורך העניין המעסיק קבע: שכר בסיס 5000 ש"ח שעות נוספות 500 ש"ח שורה תחתונה האם המשכורת תהיה 5500 ש"ח ? או 5000 ש"ח קבוע ואם במידה ויהיו שעות נוספות אקבל את התוספת של ה-500 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים