עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by asus7,

בננה משמין?

2. Started by pizzaguy,

שלום קיבלתי זימון לראיון אישי בגאמא בהתחלה חשבתי שזה רק ראיון אישי אבל מישהו אמר לי שיישאלו אותי עוד הרבה שאלות בנושא מחשבים וישאלו אותי על כל מיני מושגים בקיצור... זה נכון? אני צריך להתכונן עוד? ואם כן על מה??????

• 12 תגובות
    • 7k צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

John likes 400 but not 300; he likes 100 but not 99; he likes 3600 but not 3700. Which does he like? 900 1000 1100 1200

4. אז ככה.. הרעיון די פשוט, בודק את גבולות המחשב שלכם. נסו ליצור קובץ TXT כמה שיותר גדול, ע"י העתקה והדבקה של המון תווים. כותבים הרבה פעמים מספר מסויים (או לוקחים טקסט ארוך) ופועלים כך: סמן הכל (CTRL A) העתק (CTRL C) END (שזה מקש שמביא לסוף הטקסט והדבק (CTRL V) באיזשהו שלב הראם יתמלא מאוד, ולא תוכלו להמשיך להדביק. אני יצרתי קובץ של 220 מגה בערך, מלא בקבוצות מסודרות של 32 מיליון הספרות הראשונות של פאי (אחרי שימוש בSUPER PI) לוקח למחשב שלי כדקה לפתוח אותו. כשטוענים את הקובץ בכתבן, הוא לוקח בין 750-450 מגה ראם. אם מנסים להעתיק את הטקסט לוורד- וורד נתקע לחלוטין. נסו בעצמכם ופרסמו תוצאות [= *מצורפת תמונה **מקווה שזה לא נחשב ספאם ושזה המקום הנכון... [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רק ריב קשה מאוד עם חבר שלי על מה עדיף - לשדרג כל הזמן, ולהוסיף פעם כ. מסך, פעם זיכרון, פעם לשדרג לוח אם ומעבד, או שעדיף לקנות מחשב חדש לאחר בערך 3 שנים בלי לשדרג את הקודם? הביעו את דעתכם!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by xTz,

מאיזה סכום לוקחים את זה? האם זה רק על סוג מסוים של מוצרים? איך זה הולך אם אני שולח חבילה לחו"ל? גם שם לוקחים בצורה דומה? תודה לכם.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כל שיחה=זה נותן 5 דקות לכל מקום בעולם http://yscan.co.uk/ym.html

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by DAN,

מצאתי אתר חדש למשחקי מחשב בישראל מה דעתכם האים הוא זול או עושק : http://www.tgame.co.il/ דן

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by e-Pit@m,

ללא מילים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שבוע? שבועיים? חודש? יש איזה משהו שמחייב את החנות (והיבואן) להחליף את המוצר תוך זמן מסויים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

האם יש עצות כלשהן לטיפול וטיפוח שיער ארוך? (אני רוצה לגדל שיער ארוך)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מצטער שאני פותח כאן אבל אין שום פורמים "על האתר" או משהו כזה(כלומר, יש, אבל הם נעולים ). השאלה שלי היא: האם אתם רואים את הuserbars הסקסיים בחתימה שלי או שכמוני הינכם רואים רק תגי HTML מרושעים? :< אם אתם רואים את הuserbars אז השאלה היא - למה אני לא רואה אותכם יחד איתכם? אם אתם לא רואים את הUSERBARS אז השאלה היא - איך אני עושה שיראו אותם? ??? למתכנתים שבינינו: if userbars = visible then why can't i see them with you? else how can i make them visible? *וזה מה שאני עושה במקום ללמוד למתכונת בהיסטוריה מחר, לא נורא *

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  13. ב1.5 לא הייתה בעיה חבר שלי הביא לי איזה CD-KEY גנוב כנראה אבל ב1.6 הוא לא עובד בנתיים אני וחבר משחקים על אותו ID אבל אני רוצה לפתוח אחד משלי הבעיה שאני לא יודע מאיפה לקנות HL שהCD-KEY שלו יתאים, הייתי באופיס דיפו אבל שם הם אמרו שהHL לא יתאים בשביל זה (למרות שהוא היה HL רגיל לא כזה כחול) ממש אין לי מושג מאיפה אני יכול לקנות אחד.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by guy94,

הנה כמה המלצות לשירים ישנים שעברו חידוש/הסבה רצינית למוזיקה אלקטרונית: Madhouse - Like a prayer Gigi D'agostino - The riddle Atb - You're not alone Aguagen - Hard To Say I Am Sorry 4 Clubbers - Children Dj Sammy and Yanou ft Do - Heaven להנאתכם... ומי שרוצה קצת דברים אלקטרונים אחרים: Yves Deruyter - Back To Earth (Public Domain Mix) - גירסה חדשה !!1 Sonic Inc - The Taste Of Summer (Fire and Ice Remix) (מומלך לשמיעה בפול ווליום ברכב - במיוחד לבעלי רוקפורד ;D) Reloop - Fucking Society אם תרצו עוד תגידו.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Doctor Robert,

היי, הייתי היום בצו ראשון בלשכת הגיוס תל השומר, עברתי בכל התחנות פרט למבחנים הפסיכוטכניים, משום שהרגשתי שאני מאד עייף ולא מרוכז ואין סיכוי שאצליח למצות את מלוא הפוטנציאל בצורה כזאת. אחרי אין סוף ויכוחים עם הפקידים, הם החליטו לדחות לי את המבחנים הפסיכוטכניים ליום ראשון, בשעה 8. הבעיה היא כזאת, כעקרון אין לי שום בעיה להתייצב בלשכת הגיוס, מתי שיקראו לי. העניין הוא, שאני מאד לא מרוכז ועירני בשעות הבוקר, משום שאני לא רגיל להיות ער בכאלו שעות. (אני לומד בביה"ס אקסטרני, אחה"צ, כך שאני ישן בשעות הבוקר בד"כ עד 12) במידה ואני מנסה להירדם מוקדם יותר, אני פשוט לא מצליח כי אני כבר רגיל לישון ולקום בשעות מסויימות. ניסיתי להסביר להם שם, שאין לי שליטה על העירנות שלי ועל הריכוז, …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. חשבתי לקנות את המפרט (פרסמתי קודם ב2900 שח) בקיי אס פי- איך הם? יש הצעות אחרות?

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  17. Started by shalomelbe,

שמתי לב שאני נכנס למועדון, כל פעם השומר דואג גם לגעת לי בתחת לבדוק שאין שם נשק או משהו דומה אמרתי לשומר שאין לי כיסים מאחורה (הוא עמד לפני ולא ראה שזה לא נכון) ובכל זאת בדק גם שם כמובן שאמרתי לו שאין לי כיסים כמעט קיבלתי ממנו מכות מעצבים.. כאילו שאני זה שלא יצאתי בסדר

18. Started by Tomerb1,

בקרוב יש לי מתכונת בהיסטוריה ואז בגרות [ב"ה בגרות אחרונה בהיסטוריה]. יש למישהו שיטה \ רעיון איך ללמוד? בהנחה שאני בקושי זוכר את החומר. אני רק רואה את הכמות אני נעשה עייף ואין לי כוח ללמוד. אשמח לעצות \ רעיונות ללמידה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מקור אמין לא משהו שיטעה אותי. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הפרסומות עושות "עקוב אחרי" ??? ,אתרים עלומים שאני נכנס אליהם במקרה. וגם כאלה שבדרך-כלל אני נכנס אליהם.ופורומים שונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מאוד מאוד מבולבל לגבי השירות הצבאי שיהיה לי,אין לי מושג מה לעשות,אולי פה יעזרו לי. פרסמתי פה בעבר לא מעט ט'ארדים,החל מזה שנכנסתי לכלא בבקו'ם,על זה שרציתי להיות עובר רס'ר,לעשות יומיות,לעבוד בין לבין לעזור להורים,וכל מיני דברים כאלה ואחרים. יש לי ת'ש 3,קצת בעיות בבית,אני מאמין שאני יכול לעלות את הת'ש שלי לת'ש 5 ולצאת בכלל מחייל המשטרה הצבאית,אבל אני יספר קודם את מה שהולך פחות או יותר. שיבצו אותי להיות מד'כ,בהתחלה הייתי מאוד עצבני לגבי השיבוץ הזה,לא שרציתי בכלל משהו אחר,העדפתי את האמת להיות בשיטור לעשות 11-3 עם המון אפטרים שיש לי ת'ש 3,אבל ניחא נתנו לי מד'כ שלטענת המפקדים זה תפקיד הרבה יותר ''איכותי'',האירוניה פה היא שבטירונות הייתי ממש ממש גרוע!,היינו במחלקה 52 חיילי…

• 12 תגובות
    • 5.7k צפיות
  22. שלום היום הבאיו לי מחשב דיי ישן (מפרט בהמשך) שישמש כשרת (לא יודע למה עדיין). ברצוני להשאיר את המחשב 24 שעות ביממה דלוק. מה תיהיה התוספת לחשבון החשמל? מפרט המחשב הוא פנטים 4 2.8 1גיגה זכרון הארד דיסק, סידירום 2 מאוורים קטנים (יותר קטן מהסטנדרטי) ללא ציוד היקפי (לא רמקולים/מקלדת/עכבר/מסך וכו') מחובר לחשמל ולראוטר. תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by nutty,

איפה לדעתכם כדאי לקנות מחשב חדש, לא בחנויות אינטרנט זיגזג, פלונטר, ספקרטום, החנות שאסור לציין את שמה וכו'. אבא שלי רוצה חנות, שיש למי לפנות, וללכת לחנות עצמה ויש כתובת לתלונות - גדולה ומנוסה... מה דעתכם על למיר? מישהו קנה אצלם מחשב ויכול לאשר לי שהם בסדר??

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by m83b4,

אני מתכוון במושגים של Bittorrent, איך אומרים את זה? תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by overload,

מישהו שיודע רוסית יכל לתרגם לי את המפרט רכב הזה? http://auto2u.ru/cars_details.php?id=618 (לא הצלחתי למצא באנגלית ) תודה.

• 12 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.