עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה אני(או כל אחד) צריך לדעת לפני שנכנסים לזה? מה התעשה או לא תעשה? מה נחשב אתר אמין?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אחרי הרבה :alcoholic: וגם הרבה ו וקצת חזרתי הבייתה כשהבסים דופקים לי אחושרמוטה באוזניים - מה עושים ???? תודה לעוזרים הקטנים של סנטה.

• 12 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by DarK_NaF,

ומתי?

• 76 תגובות
    • 7.8k צפיות
  4. Started by Gilo2005,

אהלן חברים, אחרי שברצלונה בוטלה כיעד לטיול עם החברים החלטנו על שני מקומות שהם רודוס \ קוס השאלה מה עדיף מבחינת מה לראות ולעשות וחיי הלילה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. קניתי מגבר לגיטרת בס מארצות הברית והחיבור שלו טיפה משונה,יש לו 2 פסים שטוחים ולמטה עוד פס עגול ככה שמתאם רגיל של US לא מתאים לו. על החיבור רשום 120VAC 50WATTS היכן אני יכול להשיג מתאם של 3 פינים שאחד מהם הוא עבה ועגול?(זה נשמע ממש רע ומרמז על משהו שאני לא מחפש).

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by -Tal-,

אהלן, אחרי ש TMS נסגרו, אני צריך לקנות מחשב ואני לא מכיר חנויות טובות... שמעתי על נעה מחשבים noacomp.co.il, רציתי לדעת מה דעתכם על החנות הזאת, האם מומלץ לקנות מהם? אשמח לקבל גם המלצות על חנויות מחשבים בצפון (חיפה קריות).. אייבורי ו KSP פסולים מבחינתי אז אפשר לדלג עליהם תודה!

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. אני וחבר רוצים לערוך מסיבה לגילאים 18 + ( בגלל השתיה ) מישהו מכיר מקום טוב שאפשר לעשות בו מסיבות ? ( אני מתכוון לא לשכור את המקום אלא מקום חינמי ) ואני חדש בתחום אז כל מי שאירגם פעם מסיבה ויכול לעזור לי ( מיקום , DJ , איך להגיש שתיה, כמה לקחת כניסה ועוד דברים ) זה יהיה טוב אהה ציוד הגברה יש לי כבר ** אם זה באמת יצא לפועל כל חברי האתר מוזמנים **

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי ספר ממש טוב לשפת C, העניין הוא שבלימודים של התיכון הם תמיד מנסים להכשיל עם חידות מתמטיות ולכן חייבים המון המון תרגול. בזמנו היו לי כמה דפים עם תרגילים מהבגרות, למישהו יש את זה בוורד או PDF או מה שזה לא יהיה? תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. איך אני קונה מהאתר EBAY ? מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה, ואיך אני עושה זאת מבלי שיעבדו עלי? -תודה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

http://www.idesigns.co.il/batya אוי זה פשוט גדול!!!

• 50 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by idankek,

שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by התנין,

מה זה לפטם אווזים ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. סתם הסתובבתי ברשת ונתקלתי באתר שדומה לPANDORA שזה מעיין רדיו שמתאים את עצמו לסוג שאתה אוהב.. ושם שמעתי את המנגינה הזאות של נייטוויש LAST OF THE WILDS פשוט ריתק אותי... אני לא מפסיק לשמוע את זה.. אבל באתר כל מה שהוא אמר לי לא ממש אהבתי אז חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ לי על עוד מנגינות יפות כאלה? נ.ב. יש גם שיר כמו LEAVES EYES - FOR AMELIE אם יש בסיגנון אז גם אפשר. תודה.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by My_Name,

היי אני לומד כרגע בכיתה י"ב, ואני בן 16 ומשהו [ עוד חודש 17 ] ואני היחיד בשכבה [ מתוך 200-300 תלמידים ] שעדיין לא קיבל צו ראשון. :s05: אני מכיר כמה ילדים מהכיתה שלי, וגם מהשכבה, שהם קטנים ממני והם כבר קיבלו. יש לי לי חבר שאני מכיר [ מב"ס אחר ] שהוא כבר עבר 17 ממזמן, אבל גם עדין לא קיבל. שהתקשר לברר למה, הם אמרו לו משהו על "תקן 120" וטענו שהם לא יודעים על מה מדובר ושהוא כבר יקבל. בכל אופן, אין לי כוח להתקשר ללשכת גיוס. |: מישהו יודע מה זה תקן 120 ? ואיזה סיבה יכולה להיות לאיחור האופנתי הזה של הצו . . .[ אם הוא בכלל יגיע ] ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sgsg,

האתר THE REGISTER ערך תחרות לגולשים למציאת מקומות מעניינים באמצעות תוכנת המפות של גוגל - GOOGLE EARTH. את התמונות מהתחרות תמצאו כאן: http://www.theregister.co.uk/2005/10/14/google_earth_competition_results/ התמונה שמשכה את תשומת הלב שלי היא דווקא לא תמונה של כלי צבאי כמו רוב התמונות שפורסמו, אלא התמונה הזו: http://www.theregister.co.uk/2005/10/13/fort_hood.jpg או מיותר קרוב: http://www.theregister.co.uk/2005/10/13/fort_hood_two.jpg וזה הכיתוב: Found this bombing range at Ft. Hood Texas. Just looked like a normal range with the guiding lines, and even a normal bullseye made with circles down the range, but when zooming in... לא הייתי בטוח שהתמונה מקורית אז החלטתי לחפש. כתב…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  16. אני עושה חיפוש דרך הFF בסרגל כלים הזה למעלה. בקיצור פעם זה היה לי עברית,שיניתי את זה פעם אחת לאנגלית והחזרתי שוב לעברית,עכשיו כל פעם זה מראה לי רק תוצאות באנגלית! איך אני מעיף את זה שיהיה רק בעברית ולתמיד?

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by RaideR_01,

מישהו יודע איך משתמשים בשיטת סופר פוזיציה לפתרון מעגלים חשמליים? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. Started by GOVNER_T.S.Y,

היה איזה סרט שהייתי ילד שהיו משדרים בתבל ואני כבר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית על מנת למצוא את שם הסרט: אני אתאר את העלילה (למרות שאני זוכר אותה במעורפל) בתקווה שמישהו עם זיכרון טוב יזהה את הסרט ויוכל לעזור לי לזהות אותו! טוב ספויילרים, זה סרט שישמע מה זה דפוק, אבל הוא תכלס סרט מצחיק ומגניב ברמות: לא יודע איך זה מתגלגל לשם(נראה לי איזה התרסקות מטוס) ויש סינים באפריקה! הם נמצאים בתוך איזה שבט שם והסינים יודעים קונג פו. אחת הדמויות שם היא סיני שאבא שלו הוא מת ולסינים יש דרך להעיר מתים בתור זומבים כאלה. עכשיו הסיני מומיה הזה קופץ כמו קנגרו. מקווה שזה מצלצל למישהו פה פעמון כי אני מת לראות את הסרט הזה שוב! תודה מראש לכל העונים . g0v0s

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Tomerico,

משיהוא ראה את הסרט שהיה ביום שבת אתמול (6.7.02)?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dani,

אני מתכוון שיש לו מוניטין וכל זה אני רוצה לקנות מאורר משם ואני רוצה לדעת איך החנות הזאת... יש לה "אמא ואבא"?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  21. שבקליפ מראים תרגילים של כל מיני אנשים

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  22. הכל בכותרת תודה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 19:34:23 שאלה נוספת :במידה והזמנתי אחריות ל2 או 3 שזה תוספת מחיר, האם מחשבים את המע"מ 16.5% מתוך המחיר של המחשב ללא האחריות או ביחד עם האחריות?

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  23. משום מה האתר שלהם לא עולה אצלי כרגע .. רציתי לבדוק האם המבצע שלהם של ללא מע"מ תקף גם לגבי מחר .. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  24. Started by MS-D,

שלום, הסתבכתי. יש לי בערך 400-500 מיילים שאני צריך להדפיס. הבנתי שיש איזשהי אפשרות לסמן את כולם ובפעולה אחת לשגר את הכל למדפסת. האם ידוע לכם על איזשהי דרך שתוכל להקל על התהליך ולמנוע ממני להיכנס למייל-מייל וללחוץ על פעולת ההדפסה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by elvisalive,

עכשיו התחלנו לעבוד על הספר מחזור אני מחפש רעיו מגניב ומקורי ואני לא מוצא הכל כבר חרוש תעזרו לי למצוא משו מקורי ומצחיק

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים