עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Merrymoon,

http://www.mult.ru/projects/mas/mults/mult_87.html מאסאניה, למי שמכיר. ;D

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  2. Started by Jonnyboy,

לגבי השיר הבא- האם זו הגרסה המלאה של השיר? כי לרוב שירים בסגנון כזה אורכים לפחות 6-7 דקות ויש לי עוד שאלה, אתם יודעים אם למקהלה הנ"ל (two steps from hell) יש הופעות חיות? לא משנה איפה, אבל יש? כי פשוט לא מצאתי באינטרנט שום תזכור להופעה שלהם, ואחד החלומות שלי זה לשמוע אותם בLive

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by supercars,

אחד המצחיקים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ווינדוס נורא ישן אבל אני בCP של 8 לעוד מישהו זה קרה והאם יש אופציה לשנות את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. האם אני יכול (בית ספר אינטרני) לכפות על בית הספר שלי להגיש אותי לבגרות מסוימת במועד כלשהו? הסיבה היא שהכיתה שלי לדוגמה עושה תנ"ך בחורף יב' כי כרגע עוברים פרק בחודשיים ואין שום סיכוי שנספיק את החומר (מה גם שאנחנו עדיין במלכים, הנושא הראשון בבגרות). רציתי לדעת אם יש אפשרות (חוקית כלשהי) שכופה על בית הספר להגיש אותי לבגרות השנה הזאת אם אני מבקש. כששאלתי מורים אם אפשר להגיש אותי הם אמרו שזה ניתן "רק במקרים מיוחדים" ושלא כדאי לי. הם מנסים להמנע מלהגיד כן בכל אופן אפשרי, ואני ממש לא מעוניין לנקוט בטקטיקת הניג'וס היומי. יש לציין שאני רוצה ללמוד לבגרות לבד, לקבל מתכונת מהמורה כמה שבועות לפני הבגרות ולהפוך אותה לציון המגן שלי. כל המורים משום מה חושבים שזה נוח להגיש בחורף יב', וזה…

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by leibeyal,

שלום, חיפשתי בגוגל The Bridges Of Madison County ומצאתי בעיקר אתרים שמדברים על הספר עצמו, על למה הוא נכתב, על הסרט, ואתרים כמו Amazon ואחרים שמוכרים את הספר או את הסרט. אם מישהו יכל בקשה למצוא לי תקציר של הספר אני מאוד אודה לו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היום, בערך בסביבות השעה 15:00, חיכיתי בתחנת האוטובוס זבולון/קריית פרוסטיג בקריית אתא, לקו 23. במהלך ההמתנה נוכחתי לשים לב לכך כי השילוט הסולארי של התחנה מטעה בהקשר לזמני הגעת קווי האוטובוסים. מבין הליקויים שאני ראיתי: קו 25 שעבר בתחנה, לא הופיע בשילוט, ובכללי השילוט הציג תכופות קווים שאמורים להגיע בעוד כמה דקות ככאלו שברגע זה אמורים להגיע. התקשרתי למוקד 109 של קריית אתא, ענה לי בחור בשם איציק. אמרתי לו את התלונה שלי, והוא החל להרים עלי את הטונים ולהתחצף כלפי שהם לא אחראים על השילוט הסולארי אלא שאגד אחראים עליו, כאשר ידוע לי במפורש שהשילוט, אשר הותקן גם בתחנות האוטובוס בחיפה, הותקן ע"י חברת יפה נוף, ושהרשויות אחראיות לטפל בבעיות איתם, מהניסיון שלי עם המוקד העירוני של …

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by אלימלך אגוז,

בזמן האחרון עברו מהם כמה חברות די מרכזיות שעבדו איתם... ea עברה לאטארי ישראל, וורנר לתו השמיני ועכשיו סוני לnmc. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394414,00.html מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3647044,00.html אני מקווה שלא יעלו מחירים בגלל זה לקח לי הרבה זמן עד שקניתי משחק מחשב (GTA 4 )

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by uzi_sch,

סקרנים לדעת מה אנשים עושים במחשב? הדביקו (paste) מה שיש לכם בקליפ בורד ושלחו פה. למי שלא יודע, אם יש כאלו פה בכלל, אז לוחצים ctrl+v הינה מה שיש אצלי בקליפ בורד: mailto:info@alteregorecords.com

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by ALÞHA,

ח"ח למתורגמן.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Os.Master,

http://www.click-a.com/product_info.php?products_id=129&osCsid=4c050c648a726abeda43ef9f6aa62950 חבילת באנדל לטכנאי

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. לינק

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. הדבר הכי מגניב שעשיתי...ובגללו כמעט נהרסו לי החיים השבוע הזה הדבר היה ללכת לשדה עם 2 חברים לחבר 37 רמאדנים עם פתיל ולברוח חחחחחחח חשבו שהיה יריות איזה חצי דקה היה בום בום בום בום זיקוקים כמו נשק ואז באה משטרה באמצע הטירוף ואף אחד לא היה שםםם חחחחחח הקטע ההכי דפטוק שחבר שלי שכח תפלאפון שלו שם ואז הם לקחו אותו חחחחח והסיפור ארוך ומייגע

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  15. אני חושב שהיה אחד, לא בטוח. בכל מקרה, מה הדבר הכי מטומטם שחברים שלכם אמרו\עשו במחשבים? הנה כמה משלי: א. חבר א': יש לי מסך INTEL ב. חבר ב': יש לי 64DDRAM ג. חבר ג': GEFORCE2MX הוא כרטיס מעולה! תוסיפו

• 62 תגובות
    • 6.4k צפיות
  16. Started by WarMachine,

זהירות!, התמונות הבאות הינן קשות לצפיה ומומלצת השגחת הורים. 18+ אכן תמונות קשות, לא יודע מה החבר'ה שם בסוני חשבו לעצמם, או שאולי הם לא חשבו. הזכויות לויגיימס

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by waizman,

קבלו ;D

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. ראיתי את הסדרה אבל שלחו לי למייל את הלינק הזה.. לקט של כמה תוכניות תשמעו.. בחיים שלי לא צחקתי ככה.. פשוט התפוצצתי מצחוק כמו שלא נראה לי צחקתי בחיים.. http://www.youtube.com/watch?v=S5pJ1tAWQ8s פשוט חובה לראות

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, ניסיתי את זה בפורומים של PCTIP וראיתי את הדבר הזה קוצר ת'רדים של עשרות עמודים בחו"ל. אז חשבתי לנסות את זה גם כאן. כל אחד/אחת מספר את הדבר המטוטמם ביותר שהוא/היא עשה/עשתה בנוגע לחומרה/מחשבים ואיזה נזק הוא גרם. אני מבקש לא להתבייש, ואין שום בושה בטעויות אינפנטיליות כי מאלו לומדים הכי הרבה... בקשה: אני מבקש לא להעביר את הנושא הזה לO/T היות ומדובר בחומרה כללית. אפשר להתחיל.

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  20. זה האתר iiiiiiii ואני מסוכרן לדעת מה הדבר הראשון שעלה לכם בראש כשנכנסתם, הדבר הראשון שעלה לי זה למה

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  21. טוסטר אובן, כיריים, עציץ ואפילו אסלה – החפצים הכי יומיומיים שלנו מתחברים לאינטרנט של הדברים. כל הדברים הכי משונים שכבר עכשיו אפשר להתחבר דרכם לרשת האינטרנט של הדברים (Internet of Things – IoT)בהגדרה, היא רשת של חפצים, או "דברים", בעלי יכולת לתקשר בינם לבין עצמם, וגם איתנו.יש לחפצים יכולות איסוף והחלפת מידע שתוביל, בסופו של דבר, לאוטומציה בתחומים רבים. נכון להיום, ה-IOT עדיין מוגדר כטכנולוגיה חדשה: השוק עדיין לא מוצף במוצרים ולמעשה חלק גדול מהאוכלוסיה כלל לא מודע לטכנולוגיה זו, אף על פי שחלק גדול מהמוצרים ממלא צרכים יומיומיים פשוטים. רוב החפציםמתחברים דרך האינטרנט הביתי לאפליקציה ומופעלים באמצעות סמארטפון או טאבלט, כך שהמכשירים האלה, שממילא מלווים אותנו כל היום, הופכי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אמאלה יש כמה דברים וכשאני אומר לא לבעלי לב חלש זה אומר לא לבעלי לב חלש http://www.youtube.com/watch?v=HkwSYHJRgZ8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=SBohmdsUXF4&feature=related האחרון דיי מפחיד סתכלו עד הסוף מפחיד אני לא יודע עם לקרוא לזה מפחיד או מגעיל תראו בעצמכם הצפיה על אחריותכם

• 31 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. אני לא זוכר אם היה כזה או לא, אבל אם לא אז אני אתחיל.. שאתה כבר מוכן לישון בשיא העייפות עם השמיכה עליך, ואז השלט של הטלוויזיה נופל על הריצפה והבטריות נופלות ממנו, ואז צריך בשיא העייפות לקום ולאסוף הכל. תורכם

• 412 תגובות
    • 34.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.