עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הנייד נקנה ללא מערכת הפעלה בכלל.

2. היום עברתי טסט ראשון לאחר הרבה סבל, יסורים, קרטועים ושאר החוויות. no more שיעורי נהיגה, עכשיו נשאר רק המלווה :D

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by leoleo,

אני רשום באתר למעלה משנה ואני צריך תמיד להזין שם וסיסמא למרות שאני מבקש שזה ייזכר לתמיד, אבל בפוע לאני שוב ושוב צריך להכניס שם משתמש. משום מה זה לא נשמר. אם זה קשור, אז אני פותח את האתר מהמועדפים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by idani1983,

אני צריך להכין הרצאה קצרה אודות WIFI, האם מישהו מכיר או נתקל במצגות\סרטונים על WIFI בין אם זה הסבר טכני פשוט או פרסומת מצחיקה שממחישה את השימוש ב WIFI, עשיתי חיפוש בגוגל ויו טיוב אבל אם מישהו נתקל במשהו נוסף זה תמיד יכול לעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. נתחיל בזה שכרגע אני לומד בבית הספר הטכני של חיל האוויר בחיפה במגמת אלקטרוניקה בכיתה י"ב, אח"כ אני כנראה אמשיך להנדסאים (י"ג-י"ד) או שפשוט אתגייס. לפני מספר ימים קיבלתי מכתב מחיל המודיעין בקשר לפרוייקט סיגמא, עדיין לא ברור לי במה מדובר, אך חבר שקיבל את המכתב אמר שבעצם בפרוייקט סיגמא עושים י"ג-י"ד בחיל המודיעין. בקיצור, אשמח לקבל חוות דעת בקשר לחיל המודיעין (גם יחסית לחיל האוויר) - לא לשכוח להתייחס לקריירה העתידית שלי.

6. Started by miaoo673,

עבור שפה כללית L, נגדיר את הפעולה: { Inv(L) = { XYZ | X(Y^R)Z is a word in L כאשר X,Y,Z הן מחרוזות מעל הא"ב, ו-Y^R היא המחרוזת Y ברוורס. הוכח/הפרך: * השפות הרגולריות סגורות תחת הפעולה Inv. * השפות חסרות ההקשר סגורות תחת הפעולה Inv. לגבי הסעיף הראשון, ניסיתי להוכיח את הטענה באמצעות בניית NFA שמורכב משרשור של שלושה DFA-ים: D1 מזהה את כל התחיליות בL, משמש לזיהוי X. D2 מזהה את כל תתי המחרוזות בL^R, משמש לזיהוי Y^R. D3 מזהה את כל הסיומות בL, משמש לזיהוי Z. הבעיה מתעוררת במעברים בין הDFA-ים. בחלק מהשפות הרגולריות, האורך של Y^R לא חסום. בנוסף, לכל Y^R מתאים שרשור עם X-ים וZ-ים מאוד מסוימים. ככה שלפחות על הנייר, הNFA צריך להבדיל בין כמות לא חסומה של מחרוזות, ולכן הוא כבר לא סו…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by HitmanX,

הבקשה בכותרת..

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. הי, אני עובד על איזה משחק כבר הרבה זמן, אני בשלבים מתקדמים, וכרגע אני צריך מוזיקת רקע למשחק. אני מחפש מישהו שיוכל להקליט מוזיקה ברמה גבוהה, וכרגע הרעיון הוא למוזיקה מהירה בסגנון ארץ-ישראלי כזה ישן או ים-תיכוני (יווני). אם יש כאן מישהו מתאים, או אם מישהו מכיר מקום שבו אפשר למצוא אנשים כאלה אני אשמח! תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by nadavshalom12,

שלום לכולם, יש לי התלבטות: אני אחרי צבא, מעוניין ללמוד מתמטיקה או היסטוריה. האופציות שלי: 1- לימוד מתמטיקה = שנה התנדבות בלימוד ילדים מתמטיקה ובמקביל להתחיל לקחת קורסים. 2- השלמת בגרויות בבית ורישום לאחר מכן לאוניברסיטה (ההשלמה תיקח כשנה) מבחינת עיניין אני חושב שמתמטיקה והיסטוריה מעניין אותי אותו הדבר. עריכה: אם חשוב ההמשך במתמטיקה זה תואר שני או עבודה, בכל מקרה לא בארץ. כנראה בארה"ב. אם היסטוריה אז בארץ אבל עד פרופסורה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם, האם יש חנויות בתחנה המרכזית בירושלים שמוכרים בהם כבלים של וידאו / אודיו משהו כמו 10 מטר ? (אני מדבר על 2 כבלים, אחד RCA {שקע של אוזניות בצד אחד ושתי בננות בצד השני}, והשני בננה בכל צד {אפ קוראים לזה בננה }) כי אני שומע פה שיש הרבה חנויות אלקטרוניקה שם... (או שמדובר על תל-אביב?) ואם מישהו מכיר את האזור, אני אשמח לשם של חנות, ולדעת אם היא זולה. תודה רבה לעוזרים, וצום קל.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by rambo122,

על השמשמה הקדמית באוטו ישנם כתמים וסימנים שלא יורדים לא בעזרת מים וסבון ולא בעזרת חומר לחלונות (של סנו) . רצית לדעת האם מותר להשתמש בטרפנטין לניקוי החלון ? כל הצעות נוספות יתקבלו בברכה . תודה .

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין למכור באיביי פריט -מזכרת הקשורה למשחקי וידאו ( video game memorabilia ). אני מחפש אתרים בהם ניתן לקדם את המכירה ולהביא יותר תנועה לדף המכירה. אתרים כמו http://www.gamesniped.com. מישהו מכיר אתרים / פורומים / בלוגים בהם ניתן לקדם מכירה כזו? עדיף בחו"ל. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by DimaX,

http://www.youtube.com/watch?v=gBSLMGNHuGM חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלא תעיזו להפסיק באמצע

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by MalGano,

http://www.youtube.com/watch?v=aiXunpWEz4s :-X לא חשבתי שדבר כזה אפשרי

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by MilkMan,

ליפני שאתם שואלים מה הקשר, זה טבק לנרגילה, אבל מה זה אומר molasses? וכן ניסיתי לחפש במילון

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by lir@n,

כן כן מה ששמעתם הגעתי לFSB250 והיינה ההוכחה פרטים ותמונות בקרוב(בדיקת מאמץ)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. ובמיוחד לכל צוות ההנהלה והחדשות ושאר הפירות למינהם. :] שנה טובה!

• 41 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני אוהב לשמוע רוק !! (חדש/נוסטלגי) וגם אלטרנטיבי אבל לא יותר מדיי..... וישראלי גם.. אבל בעיקר רוק לועזי.. עכשיו מה אתם אוהבים .. ? .. ;D

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by momi2004,

הקודמת עלתה לי משהו כמו 100 שקלים והחזיקה מעמד יותר מ-5 שנים. היא הייתה נחמדה בזה שהייתה לה זרוע שניתנת לכיוונון וכך יכולתי לשים אותה על הפח הרגיל ולא נזקקתי למיכל מיוחד. אם למישהו יש המלצות באזור התקציב הזה יהיה סבבה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. אז ככה 3 חבר'ה בני 18 יש עוד יעדיים חוץ מכל האיים הסובבים את אזור יוון טורקיה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני עד עכשיו עם פה פעור... ב18.01.08 יוצא סרטו החדש של ג'י ג'י אברהמס [המפיק המהולל שיצר את "אבודים"] שמו של הסרט עדיין לא נחשף, אבל מבט חטוף בטריילר פשוט עוצר את הנשימה זה נראה מ-ד-ה-י-ם http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/large.html

22. Started by dsane,

נכון שהוא בטכניון אבל זה לא אומר שהוא לא בן אדם! מזל טוב ליומולדת 20! שתמצא זמן לעצור את הלחץ ולהנות מהחיים וכמובן לפי המסורת 20 שמנמנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד שמנמן לשנה הבאה תהנה מהקידומת החדשה ותבלה בנעימים עד 100 כמו 20. ולסיום מזל"ט [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Bvlgari,

http://www.bezeq.co.il//Cultures/he-IL/Bezeq/Sales/minilaptop/minilaptop.html לא מרשים בכלל.. זה שהוא קטן ויפה זה משהו אחד. אבל 4 ג'יגה זיכרון ומעבד חלש. בשביל מה?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. http://technology.newscientist.com/article.ns?id=dn12825&feedId=online-news_rss20 הפארוסקים האלה . . . ;D

25. אחרי שהותירו אותנו פעורי פה מהאלבום האחרון שיצא ואחרי שכבר הודיעו שהם לא מתכוונים לעשות עוד אלבום הנה מגיע פרק נוסף וחדש בסאגה המהפנטת של הצמד סיימון את ראג'ה! אז אחרי 4 שנים של תקווה וציפייה הנה הוא הגיע! Shpongle - Ineffable Mysteries From Shpongleland 01. Electroplasm 02. Shpongolese Spoken Here 03. Nothing Is Something Worth Doing 04. Ineffable Mysteries 05. I Am You 06. Invisible Man In A Fluorescent Suit 07. No Turn Un-Stoned 08. Walking Backwards Thought The Cosmic Mirror כרגע האלבום משוטט לו ברשת וביוטיוב ויהיה ניתן לרכישה החל מהשני לנובמר לפי האתר של טוויסטד. אני אנסה לחבר ביקורת לאלבום בשבוע הקרוב.. בנתיים מהאזנות חוזרות וחוזרות אפשר להגיד בלב שלם שהם לא איבדו א…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.