עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

בנין זה בגובה 509 מטר בעל 101 קומות הוא מעכשיו הבניין הגבוה בעולם לשם השוואה גובה מגדלי עזריאלי הוא רק 187 מטר Taipei 101 http://www.skyscrapers.com/re/en/wm/bu/100765/ עזריאלי http://www.skyscrapers.com/re/en/wm/bu/104818/

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by nadavtwtw,

תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by hzhz24,

עשיתי עסקה מקדימה על רכב (שעוד לא ראיתי אותו במציאות ובכלל, כי לא היה נמצא בסניף הנוכחי) . ראו תמונות של הניסוח תחת כותרת 'הערות' .זה ביטול עסקה "שהוספתי" (הוספתי,אך הנציג פתאום שינה את הניסוח). שאלתי :מתי אני יכול לבטל עסקה. במידה ואראה את הרכב ובדקתי אותו או כל עוד לא ראיתי את הרכב ולא בדקתי אותו (וכך יוצא ,שרק עכשיו יכול לבטל ,כיוון שעדיין לא ראיתי ובדקתי אותו)? http://jpg.co.il/view/5391c20b9922f.jpg/ http://jpg.co.il/view/5391c2334d248.jpg/

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום ... אחרי חיפוש אחרי המון שירים ודיסקים הבנתי אני חושב את סוג השירים שאני אוהב... אני אוהב שירים כמו : run it step up (ממש חזק של DARIN) yeah (כבר לא ממש) its gonna be me (ישן מאוד) בכללי זה נראה לי כמו פופ (ואולי טיפה מוזקיה שחורה או משהו כזה).. אם משהו הבין את איך נשמעת המוזיקה שאני מחפש בבקשה שיכתוב לי כמה שמות של שירים חזקים בשבילי בבקשה! תודה רבה לכולכם!

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by Internal,

אוקי שמעתי שיש מחר חג אירי יום הגינס ורציתי לשאול אם יש אירוע כלשהו בארץ או פאבים(עדיף בצפון) שחוגגים ויהיה שמח שם ומומלץ לבוא?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  6. לאן נעלם בושידו?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  7. Started by ben389,

http://video.google.com/videoplay?docid=-781163969053975339&q=m+coupe

8. שלום, אני צריך לכתוב עד מחר(יום ראשון) עד 300 מילים, מהי הבעיה המרכזית של העם היהודי או של מדינת ישראל. בינתיים לא הצלחתי להעלות כל מיני בעיות חוץ מהעם הפלסטינאי, שרוצה גם את שטח ארץ ישראל. אנא עזרו לי להעלות בעיות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by HeaT-SinK,

אתמול ושלשום לקוחות 013 ברק (נטויז'ן אנאערף) היו עדים לבעיות איטיות, חוסר אפשרות התחברות למסנג'ר ולשאר האפליקציות המתחברות דרך פורטים. לי, למשל, לא הייתה גישה מהירה להתחברות למשחקי רשת או להורדה מהירה בביטורנט (לא עובר את ה10K כשהטראקר מהיר ואמור לרדת לי על 200K בוודאות). רוב האנשים שמו לב לבעיה כי לא הייתה להם גישה למסנג'ר ואני מניח שלא הרבה שמו לב שהם לא יכולים להתחבר למשחב מרוחק, להוריד על מהירות גבוהה (דרך פורט אחר לא HTTP פורט 80) או להתחבר למשחקי רשת. היום ברק אמרה שהיא פתרה את הבעיה - אמנם המסנג'ר מתחבר אך אני עדיין לא יכול להכנס למשחקי רשת ולעשות שימוש בשאר אפליקציות שרוצות חיבור דרך פורט שונה/אחר. ברק טוענים שלא חסמו אף פורט והבעיה סודרה 100% (השרת בלונדון נפל בל…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

http://news.walla.co.il/?w=/3/1153091 חחחחחח, הבנאדם עשה בשכל מקסימום יהיה לו 10 מיליון דולר, לפחות הוא ייקבל פיצויי . ובכלל אני לא קונה מזון שם, האוכל שם זועק:"שומן שומן שומן". זה אחד המקומות שאפשר למות בהם.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by FresH-MeaT,

תקשיבו חברה אני רשום בפורום הזה קרוב ל8 שנים כבר ניראה לי כל פעם שאני נתקן בבעיה בכל צורה שהיא כזאת ואחרת אני לא חושב פעמיים ותמיד פונה לפורום הזה ממליץ לחברים להעזר בו ובכלל אם אני מתכנן לקנות טלוויזיה, מחשב, חלקים או ביכלל עזרה בתוכנה, ווינדוז או בכלל בפורום הכללי פה שאני מבקש עזרה של משתמשים תמיד עונים לי בצורה מהירה אוביקטיבית ותמיד מקבל מענה לבעיות שצצות לי כל חלק שקניתי, קניתי בעזרתכם פתרתי בעיות בעזרתכם אפילו הפרויקט שאני עושה עכשיו אני נעזר בכם תודה לכל חברי הפורום באמת שאני מעריך את HWZONE

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  12. אהלן, אחרי שהילדים עשו טרור בבריכה, נכנסתי לנקות אותה, מדובר בבריכות הענקיות האלו מהגומי של ה 3 מטר ברדיוס והעומק של מטר וחצי. המים נהיו צהבהבים..ללא ריח מוזר חוץ מהכלור כמובן, אבל שפתחתי תמכסה של הכלור היה שם מעין קצף כזה, והמים עצמם צהבהבים והרצפה מרגישה כאילו אני הולך על חמאה...מגעיל אכן, האם לרוקן את המים? יש לומר שהמים חדשים..הפילטר לא נוקה היטב ושניקתי אותו היה מלא ב "חרא" אבל עדיין לא נקי. להחליף מים?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. מבשלת בירה אמריקאית קטנה יצרה תקדים מדליק עם מארז פחיות בירה אשר עשוי מחומר אכיל עבור בעלי חיים ימיים הצרכנים האמריקאים אוהבים מאוד בירה, ואוהבים אותה מאוד בפחיות, אשר נמכרות בדרך כלל במארזים של ארבע, שש או שמונה – אשר מוחזקות יחד בידי מארז פלסטיק או ניילון קטן וחזק. פתרון האריזה הזה ללא ספק נוח וזול מאוד עבור בני האדם, אך כל חתיכת פלסטיק כזו שמוצאת את דרכה אל הטבע, ובייחוד אל המים והים, מעמידה בסיכון בעלי חיים שעלולים להסתבך בתוכה או לאכול אותה, מה שיוביל ברוב המקרים לסבל רב וגם למוות. מבשלה פרטית קטנה בשם SaltWater Brewery אשר ממוקמת בפלורידה החליטה לנסות ולשנות את המצב, כשהיא עושה שימוש בשאריות השעורה מתהליך יצירת הבירה בכדי ליצור מארזי בירה שדווקא מומלץ מאוד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שימו לב: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=222554&sid=10 נענע פירסמו שגירסאת בטא של אקספלורר 7 ניתנת להורדה לכל בעלי WINDOWS במסגרת הכתבה נענע כתבו את ההזהרה הבאה: "לבעלי עותקים לא חוקיים של חלונות מומלץ להמנע מלהתקין את הדפדפן, מכיוון שהוא דורש אימות מול שרתי מיקרוסופט. הדפדפן החדש לא מומלץ לשימוש גם עבור משתמשים מתחילים, בשל העובדה שמדובר בגרסא ניסיונית שאין לדעת את השפעתה על תפקוד המחשב." ומה שהרשים אותי זה היה תגובה מס' 4: "אם אני עם גרסת חלונות חוקית שהורדתי באמיול, זה תופס גם לגב??י, ההתראה הזאת: "לבעלי עותקים לא חוקיים של חלונות מומלץ להמנע מלהתקין את הדפדפן, מכיוון שהוא דורש אימות מול שרתי מיקרוסופט"??? "

15. Started by R0ck,

<R0cKF0rD> אהההההה <Pure-Gold> מה ? <R0cKF0rD> יש לי בדיחה <R0cKF0rD> שני אשכים הולכים ברחוב : <R0cKF0rD> אשך א' - מה קרה ידידי, אתה נראה לי קצת מדוכא <R0cKF0rD> אשך ב' - אני... מדוכא?! מה פתאום! אני דווקא די מאושך ועוד אחת נוספת... שני גרמנים הולכים ברחוב : גרמני א' - אייט עאון סליחץ היידר שליכטן?! גרמני ב' - מה?!?!?! LMFAOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! :lol: ועוד אחת, מהמסגרת הצבאית - א - אוהל. ב - זה בית זה. ג - זה יצאתי מהסבב! 8)

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  16. למה אין הוראות שימוש נורמליות על האריזה? אין אזהרות,האם יש בו חומרים רעילים? מותר לאכול אחרי השימוש בו?לכמה זמן הוא פעיל ומה הוא בדיוק עושה? וממה הוא עשוי(מרכיבים) מן הסתם יש בו אלכוהול-האם הוא בטוח לחוטין לשימוש ללילדים,תינוקות.קשישים?-אין שום מקורות מידע עליו,אף-אחד לא מדבר עליו ואם הוא כל-כך יעיל אז הינה הפתרון למשבר המים..

17. זה מראה? זה טלויזיה? לא זה טלויזיית מראה חח תראו תמונה: זה טוב לאנשים עסוקים שרוצים בבוקר בזמן שהם באמבטייה או מתארגנים ליציאה לראות חדשות למשל אני ממש אהבתי הבעייה: בחו"ל הכי זול שמצאתי זה 1000 ומשהו דולר בארץ הכי זול שמצאתי: 13,000..

18. Started by DAN,

לאחר שעות השקעה והמון רצון טוב לעזור אני מקבל מיכם דרוג שלילי כל כך !!! תאמינו לי שלא נתתי אף תשובה אחת באתר שלא מבוססת על ידע מיקצועי (אני עוסק בתחום שנים רבות). מעכשיו עד שהדרוג שלי לא ישתפר אני מכריז בזאת כי אחשוב פעמים לפני שאני משקיע מיזמני ועוזר לאנשים ועוד ללא תמורה על חשבון זמן עבודתי היקר....................... דן :'(

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. (אני לא מבין הרבה בחשמל, אבל אם הבנתי נכון, אמפר זה עוצמת הזרם) אז, יש לי בטרייה ואני רוצה לחבר אליה 2 חוטי חשמל ולהגביל את עוצמת הזרם למילי אמפרים בודדים איך קוראים לרכיב שעושה דבר כזה? (אם באמת יש רכיב בודד שמסוגל לעשות את זה) עוד משהו - לפני כמה שנים היה ברשותי נגד שאפשר לכוון - היה איזה משהו שעם מברג קטן ניתן היה לסובב כדי לווסת את ההתנגדות שלו (בטווח מסויים, מן הסתם) - האם דבר כזה אפשרי גם ברכיב שמגביל עוצמת זרם?

20. Started by Delapro,

כשאני מוריד מהאתר הנ"ל כאילו יש הגבלה של המהירות ל1 מגה כשבפועל יש לי 1.5 מגה. מישהו עוד נתקל בזה ? הוט+נטויז'ן 1.5 מגה ניסיתי אתרים מהירים כמו מיקרוסופט ומשם הוא מוריד על 185 קילובייט. לדעתי זאת הגבלה של הכבלים כי ניסיתי להוריד אצל חבר שלי שהוא אותו צירוף רק שאצלו 3 מגה ואצלו זה מוריד על 380, כלומר על מהירות מלאה. אודה ךתשובות עיניניות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by YOAV28,

שלום יש לי חשבון פרימיום ברפידשר ורציתי לדעת למה הם הגבילו את ההורדה שלהם ל2.6 גיגה שהיא היתה 10 גיגה ליום יש מצב שזה ישתנה או שזה משהו קבוע כי אם כך נראה לי הם הולכים לאבד הרבה לקוחות בצורה הזואת יואב

22. Started by eegg,

רציתי לדעת מהו הגבלת המשקל לאדם הנכנס לצבא כלומר מאיזה משקל לא מתקבלים לצבא

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום.. נתקלתי בבעיה קטנה שאני לא מצליח לפתור.. יש לי מספר כלשהו שאני מגריל עי rand עכשיו אני צריך שערכו יהיה בין 10 ל 100.. מה שרציתי זה להגביל את הספרות אחרי הנק העשרונית וככה אוכל לכפול ב 100 ולקבל מספר מוגדל בטווח. רק שאני לא מוצא דרך לעשות זאת.. עכשיו אני לא יכול להגביל את כל הפונקציה לטווח מסויים ( כלומר שימוש ב format ) אלא רק את המספר הספציפי.. איך אני עושה את זה ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 7.3k צפיות
  24. Started by CroCoDile,

ראשית, אני מקווה שאני כותב את השאלה במקום הנכון. לא מצאתי פורום אחר באתר בו מתאים יותר להעלות את השאלה לדיון. ידוע כבר זמן רב שחלק מספקיות האינטרנט בארץ, חרף הכחשותיהן, מגבילות את האפשרות לשיתוף קבצים על ידי לקוחותיהן. אני לקוח של אינטרנט זהב (012 סמייל ועוד ועוד שמות שיש לחברה הזו...) ובשבועות האחרונים מהירות ההורדה המקסימלית אליה אני מצליח להגיע בשימוש ב-uTorrent נמוכה משמעותית מבעבר. באופן מוזר כל זה התחיל להתרחש דווקא אחרי שהגדלתי את החבילה שלי למהירות 2.5MB (הן אצל הספק והן בתשתית). שאלתי היא אם כן האם ידוע לכם שחברת אינטרנט זהב אכן חוסמת את שיתוף הקבצים ואם כן אז איזה ספק לא חוסם?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by matrix66,

היי יש לי שיר מסויים שהמנגינה בו מאוד חלשה-השאלה האם אפשר להגביר את העוצמה של השיר הזה בפני עצמו (לא תוך כדי ההשמעה) (השיר בפורמט של MP3 , והכוונה היא שאם אני ישמיע אותו ביחד עם מספר שירים לא יהיה צורך לשנות את הווליום באמצע)

• 1 תגובה
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.