כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
היי ביום שישי שעבר שובצתי מקורס נמ"ר (נגמ"ש מרכבה) לשרת בסדנא בביסל"ח (השיבוץ הכי חרא שיש) למרות ציונים גבוהים במכללה והצטיינות במבחנים בקורס (יש השארה שזה בגלל שהמפקד ממש ממש שונא אותי) הבעיה השנייה שלי היא שאיני יכול לשרת בסדנא סגורה בגלל שא' יש לי בעיות כלכליות ועדיין לא שילמתי את חובותי על לימודים במכללה (כול חודש 1400 ש"ח) מה שאי אפשר להרוויח בשישי שבת בלבד וב' אני בעל אלרגיה חריפה לאבק אסטמה קלה וסקוליאוזיס 75% לכן גם מבחינה פיזית איני יכול לשרת בסדנא אך הבעיה היא שהפרופיל שלי הוא 72 לכן איני מקבל פטור אבק. אכשיו למישהו יש רעיונות איך אני יוצא מהסדנא? אחת האפשרויות שלי היא לגרום לעצמי התקף אסטמה כדי לקבל שינוי בפרופיל אך איך אני עושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם כן תנו לי לינק להורדה אני מת על הדברים האלה של הקללות ברוסית..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלו הלו היום נפתח "עמוד מעריצים" לאתר, בפייסבוק. ה-fan page של האתר יאפשר לכם לסמן את עצמכם כ..מעריצים! תוכלו להתעדכן בכל העדכונים החמים, בכל המבצעים, ההגרלות, האירועים - והכל ישירות לפייסבוק שלכם, אולי האתר היחיד שבו אתם כנראה מעבירים כמעט את אותה כמות זמן שאתם מעבירים ב-HWzone על בסיס יומי מומלץ להצטרף! http://www.facebook.com/HWzone בין 1,000 המצטרפים הראשונים יורגל פרס כספי בסך 50,000 ש"ח!!!! * * בכפוף לתקנון, בתנאי שמצטרפים מעל 500,000 משתמשים בתוך 24 שעות החל מרגע שליחת הודעה זו. הנהלת האתר רשאית לבטל מבצע זה ללא הודעה מוקדמת.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה יצא לי להיחשף ל... אם תרצו - מדע החיזור אחרי נקבות, שנקרא בייבמאסטר(אינג). מצאתי אתר (www.babemaster.co.il), שם מציעים קורסים בתשלום ו\או מפגשים. ברצוני ללמוד את זה דרך האינטרנט - אילו אתרים יש עוד (ללא תשלום)? גוגל לא עזר לי הרבה... שמעתי ממישהו שהוא למד את רב הדברים (הוא תותח בקטע הזה, אבל לי ממש אפשרות ליצור איתו קשר) מהאינטרנט. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני בכיתה י'ב השנה אבל אין לי עם מי לדבר בבית הספר שלי בכלל,וזה גם מפני שהבית ספר שלי קטן ומשעמם נורא ואין לי ממש עם מי לדבר כי רוב הבנים הם ממש לא הסגנון שלי והבנות גם. הממ אז זהו שאני לא יודע ממש מה לעשות. חוץ מזה יש מישהי חמודה לפחות שיש בכיתה שאפשר לדבר איתה.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה לשעבר מטרידה אותי !!! היא מתקשרת נון סטופ חסמתי לה את השיחות והיא מתקשרת מחברות שלה מה אני עושה ?! אני לא רוצה להכות (אני מאוד עדין)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך עובד ?! לאיפה הולך ה- + ולאאיפה הולך ה- - ?! כמה מתח ?! כמה זרם ?!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אז ככה, מאז ומתמיד יש לי פרוייקט עצמי , של להעביר את כל התמונות מכל האלבומים הישנים בבית, למחשב. גם קניתי לפני שנה ומשהו סורק בשביל זה אבל מסתבר שזאת הרבה מאוד עבודה סיזיפית לשבת ולסרוק את זה לבד במיוחד שיש אלפי תמונות (לא מגזים) והסורק יכול להכיל גג 4 לסריקה, הסריקה איטית (מהירה תכלס, אבל איטית בשביל פרוייקט כזה) וה CROP האוטומטי לא אופטימלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=130525.0) יש למישהו פתרון לכזה פרוייקט ? יש שירותים או חנויות מיוחדות שעושות סריקות בכמות עצומה כזאת תמורת תשלום ? (המון תמונות, בגדלים שונים - לא אחיד, חלק באלבומים)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חייבים לשרת? מקבלים פטור משירות?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס זיכרון לסלולרי של נוקיה 6230, אני רוצה משהו בסביבות ה-256MB היכן קונים אותם ? אני רואה בהרבה חנויות SD שלא מתאים לי, אני צריך MMC, אשמח להמלצות.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל מי שעדיין לא ראה... הנה הטריילר הרשמי של שני סרטי המטריקס החדשים.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי, אז הייתי רוצה שכל אחד שמשחק, ירשום מה לדעתו הדבר הכון לעשות בסיטואציה הזו וכיצד הוא היה נוהג (ולנמק כמובן). המשחק: 5 CARD DRAW. יש לכם כ1600 דולר. ביד אתם מחזיקים 3 מלכים ו2 מספרים(שונים). היד סופית, אחרי שהחלפתם. על השולחן יש כ 200$. (או שזה היה 150?...) מולכם יש 2 שחקנים פעילים. עשיתם תור שבו הצעתם 60$. השחקן הבא (שחקן א'), מעלה ל 120$. יש לו כ1000$ (פלוס מינוס אולי 1100 אולי 1200). שחקן ב' פורש. מה אתם עושים? מעלים?(מינימום פי 2, כלומר ל320$). משווים? מתקפלים? אל תשכחו שהיריב גם מבלף מפעם לפעם ואולי הוא רוצה פשוט להכניע אותי? תזכרו לנמק. כמו כן רישמו את הרמה הכללית שלכם בפוקר, (מתחיל לא משו, מתחיל טוב, מתחיל מעולה - וותיק לא משו, וותיק טוב, …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באתר יש "תערובת" של גולשים החל ממקצועני המחשב וכלה בגולשים שמעידים על עצמם כחסרי ידע בתחום המחשבים.להיכן אתם חושבים שאתם משתייכים: [poll] [opt]אני תותח בתחום המחשבים, מקפיד להתעדכן באופן שוטף בכל החידושים בתחום ,ומסוגל לפרק ולהרכיב את המחשב שלי בעיניים עצומות. [/opt] [opt] יש לי ידע נרחב בתחום המחשבים ולעיתים אני עושה דברים בעצמי במחשב שלי.[/opt] [opt]אני מתמצא בתחום המחשבים באופן כללי ביותר .[/opt] [opt] לא מבין כלום במחשבים !!.[/opt] [/poll]
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לנו פוסט אחד על מכוניות מיוחדות/יפות/מטורפות ועכשיו הגיע הזמן לעשות את האנטי שלו. תמונת של רכבים (מהארץ בלבד) שהבעלים שלהם עשה להם שיפוץ כלשהו שהפך אותם למכוערות/מזעזעות/מחקו את המיותר. כמובן למחוק את מספרי הרישוי של המכוניות שאתם מעלים. אונו עם שאיפות לגובה עוד אונו שרק המדבקות עליה שוות יותר ממנה http://farm4.static.flickr.com/3006/2853668576_e3d28a0d40_b.jpg - תמונה בגודל מלא שברולט קאווליר Type R http://farm3.static.flickr.com/2176/2853669896_291510e9df_b.jpg - תמונה בגודל מלא הונדה Type Ars http://farm4.static.flickr.com/3060/2852835019_6bdac8495f_b.jpg - תמונה בגודל מלא http://farm4.static.flickr.com/3038/2852834611_e0b8db0193_b.jpg - תמונה בגוד…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום קיבלתי דואר זבל(מאוד נדיר אבל קורה) בכל זאת שלחו את זה מ HOTMAIL והנה התוכן מאוד התעצבנתי למה שקיבלתי את זה פעמים (שמו לב למה שכתוב בסוף (באנגלית)) אז חשבתי לעצמי למה שרק אני יסבול אני יתקשר לבן אדם הזה מאוחר בלילה ויעיר אותו אז לפני כמה דקות אני מתקשר זה מחייג מחייג אחרי בערך 10 צילצולים אני שומע ניתוק עשיתי את שלי :D :D אם גם לכם יש דרכים אשמח לשמוע!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא היה לי מושג איפה לפתוח הודעה כזאת אז פתחתי כאן בטוח יש פה בפורום אנשים שקונים מחו"ל.. איזה חנות אתם ממליצים ששולחת בלי בעיה לארץ? * נא לא לתת אתרים שלא שולחים לארץ ולהגיד "אם אתה נוסע הרבה לחו"ל" או דברים כאלה בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש שאני אוציא לו את האקורדים, אבל אני לא מצליח לשמוע כל כך טוב את המעברים שיש שם. מישהו יכול לעזור לי ולהוציא לי את האקורדים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מספר תמונות יפות ומענינות שברצוני להראות לכל חברי הפורום לאיזה פורום מתאימות התמונות? לדוגמא סובארו רכב חזק!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי , זה מתחיל ככה , יום אחד לפני חודש , אני פותח את דלת חדרי בשעה 3 בלילה אחרי שהייתי בקניון ומוצא את המחשב שלי : AXP 2000 EPoX 8RDA3i Rev 3.2 Generic PC2100 256MB + Micron PC2700 256MB @ DUAL channel Gigabyte RADEON 9600P Vivo 128MB WD 40GB+30GB קפוא , מזאת אומרת? , המחשב פשוט נתקע ולא זז , לא מגיב לשום לחצן למעט הריסט המפורסם , אוקיי , עשיתי ריסט , המחשב עושה פוסט עולה , אבל הופה? , מה קרה? , נתקע בבוט סקרין , אחרי מיליון ניסיונות תיקון ואחרי שבדקתי כמעט את כל המערכת עם המחשב של אחי , הגעתי למסקנה שמשהו לא בסדר במעבד\לוח , אז בדקתי את המעבד קודם על הלוח של אח שלי , ומה? , גם שם , אותה הבעיה בידיוק , אמרתי , אולי יש למעבד שלי משהו נגד לוחות איפוקס , לקחתי את הלוח הישן…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446734,00.html מה אתם חושבים על השביתה? צריך לעשות אותה? כדאי להם לחכות איתה קצת עד אחרי החגים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היום, יום שני ה2.2 (cooooolll) ניצן זיפמן, A.K.A THEWIZARD חוגג יום הולדת 24! מזל דוב ניצן!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני התקבלתי לתיכון בירושליים, אולי חלקכם מכיר התיכון למדעים ולאומנויות, או בקיצור יאס"א, זה תיכון ברמה מאוד מאוד גבוהה ואלו הם הבעיות שלי: א. אני גר בעכו ואני מגיע הביתה פעם בשבועיים ב. ימבה כסף- 14000~ש"ח לשנה (לא בטוח כמה מילגה אני יקבל בטוח מקבלים מלגה אז לא להעיר על זה) + כסף של נסיעות+אני יבזבז לפחות 100 שקל בשבועיים, אז זה ניסגר בסביבות ה20000 בשקט. אני אובד עצות, אם מישהו מכיר\למד בבצפר הזה אשמח לעצות הערות וגם מכל האנשים בפורום אני באמת צריך עזרה הפעם...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כחלק "מהשלמת פערים" שאני עושה עכשיו. אני הולך לראות סרטים ישנים של קלינט איסטווד, עד החדשים ביותר שלו. http://en.wikipedia.org/wiki/Clint_Eastwood_filmography למישהו יש המלצות? אני מחפש בעיקר את הסרטים, שבהם קלינט איסטווד משחק בתפקיד מרכזי. עד עכשיו ראיתי: הטוב הרע והמכוער, (את שני הסרטים עם הדולר בשם שלהם) [פחות התלהבתי מהטריולוגיה הזו] HANG'EM (מערבון מותח דווקא) הארי המזוהם - התחלתי והפסקתי באמצע. דיי שיעמם אותי.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-