עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לגבי הפרוצדורה - אני מבין מה אני צריך לעשות בשביל לסדר את זה. אני משתמש בפייסבוק לעתים נדירות (מבצעים וכו') ולא מעוניין למסור את השם המלא/האמיתי שלי. גם לכם זה קרה? http://www.facebook.com/photo.php?v=596188755837

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yogev_23,

איפה הימים שלא היה צריך לקנות כל חלק ממקום אחר, פנדה סיפקו הכל. KSP לא עובדים עם enermax,silverstone ולא מביאים דגמי cas נמוך של RAM (מושקין -מילה גסה. גם לg.skill וcorsair יש דגמים טובים אבל בקושי נמכרים בארץ, אם כבר בזיגזג). מה גם, כשחסר להם משהו במלאי הסניף הם אומרים שיגיע תוך 4 ימים ובמקרה הטוב זה שבוע וחצי (אחרי תזכורת). גם אין מענה טלפוני ברוב השעות. מצד שני כנראה עסק כמו פנדה לא יכול באמת להצליח בארץ כי אין שוק רציני לחומרה, באסה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by talaus,

סלרי הביא אותי

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יום ראשון יש לי מבחן שאם אני לא עובר אותו אני יורד מ5 ל4 יחידות ואני לא רוצה לרדת אז אני חייב עזרה עם 2 תרגילים... וגם זה: תודה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by J0n1,

קראתי פה ש: מה שהבנתי מהטקסט הוא שהמכשיר שאני רוצה להזמין שמידותיו הן 111.8 x 50/80 x 14.4 mm (נוקיה E75) פטור ממס ועלי לשלם רק מע"מ. אבל כשהסתכלתי באתר של מכס ישראל כתוב שצריך לשלם 33.4% אז מה צריך בעצם לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Avi Levin,

שלום, ביקשתי ממאחי שיקנה בשבילי מוצרים מסויימים באירופה וישלח לי אותם דרך UPS, רצוי לציין כי אני משתמש בשירות שלהם כבר הרבה זמן ואף פעם לא אכזבו אותי, אך הפעם קרה משהו "מיוחד"- הוא שלח לי חבילה שבבירור אני יודע ששוקלת 10 ק"ג והעלות הסופית של כל החבילה היא 150$. אני לא חושב שזו בעיה כי הזמנתי כבר חבילות בעלות של 80 ויותר דולר. המשלוח התבצע דרך UPS SAVER. כצפוי, קיבלתי הודעת אישור הזמנה במייל, כאשר לחרדתי אני רואה כי המשקל של החבילה הוא 1 ק"ג וסוג המשלוח הוא סטנדרט (משהו שלא ייתכן, כיוון שסטנדרט זה רק בארה"ב), כמו כן, המשלוח היה תקוע בנורווגיה (מאיפה שאחי שלח) בלי תנועה במשך יום שלם. התקשרתי ל-UPS ישראל והסבירו לי שעצרו את החבילה שלי באופן אקראי לבדיקה בטחונית וזהו הליך תקנ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Bvlgari,

http://www.bezeq.co.il//Cultures/he-IL/Bezeq/Sales/minilaptop/minilaptop.html לא מרשים בכלל.. זה שהוא קטן ויפה זה משהו אחד. אבל 4 ג'יגה זיכרון ומעבד חלש. בשביל מה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by JUVEnivTUS,

...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכם .. אני טכנאי מוסמך+ נסיון אך אין לי קשרים , ואני לא רואה מודעות בעיתון . מה אני עושה? מישהוא יש רעיון המלצה ... דרך אגב אני מתל-אביב אם מישהוא מעוניין שיפנה אליי במסנג'ר או באימייל . תודה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by DJDAVID,

[attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שיר מאת חיים נחמן ביאליק: העיניים הרעבות האלה שככה תתבענה, השפתיים הצמאות האלה השואלות : נשקנו! העופרים העורגים האלה הקוראים : תפשנו! חמודותיך הצפונות ששבעה כשאול לא תדענה ; כל עתרת הגויה הזאת שפעת חמדה מלאה, כל השאר הלזה, כל הבשרים האלה שככה הלעיטוני ממקור תענוגים, ממעין הברכה - לו ידעת, יפתי, מה קצה בם נפשי השבעה. זך הייתי, לא דלח הסער רגשותי הזכים עד שבאת, יפהפיה, וברוחך נשפת ונדלחתי. ואני נער פותה, לרגליך בלי חמלה השלכתי תום לבבי, בור רוחי, כל פרחי נעורי הרכים. רגע קטון מאושר הייתי בלי חוק, ואברך את היד החולקת לי מכאוב העונג הערב ; וברגע קטון של תענוג, של אושר וגיל, עלי חרב עולם מלא - מה גדול המחיר שנתתי בבשרך

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. תבחרו בכייף

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by MalGano,

http://www.youtube.com/watch?v=aiXunpWEz4s :-X לא חשבתי שדבר כזה אפשרי

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dorviper,

http://www.videosift.com/video/Leno-inhales-gas-with-some-science-guy זה נראה לכם אמיתי?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Tomerico,

red light תומך בעברית? זה מראה ג'יבריש בכתוביות....

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by INFERNO,

חברה לשעבר מטרידה אותי !!! היא מתקשרת נון סטופ חסמתי לה את השיחות והיא מתקשרת מחברות שלה מה אני עושה ?! אני לא רוצה להכות (אני מאוד עדין)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. כמו שהכותרת שואלת ? ואם אפשר, גם את האתר

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מלבד ניקיון וירוסים/תולעים וניקוי של קבצים זמינים. מה עוד יש לעשות ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by HoT-DoG,

לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה בקיצור ממש נייר פוטו רגיל, מסתבר שלא מתאים למדפסת לייזר אני צריך להדפיס תמונות באיכות גבוהה עם מדפסת לייזר צבעונית שיש בידיי אך אינני מוצא את הנייר המתאים תודה רבה לכולם! גיא

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ccc,

:yelclap: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, מחר אני מתקלט באיזה מועדון, ווהייתי רוצה שתמליצו לי על שירים למסיבה. למרות שיש לי כבר מאגר די גדול של שירים למסיבה, הייתי רוצה לקבל הצעות שונות ממכם. אוקיי, נתחיל בראפ/היפ הופ: צריך שירים קצביים טובים, ואני מעדיף שלא יהיו עד כדי כך ישנים אם אפשר(פה ושם איזה להיט ישן זה בסדר, אך לא יותר מדי) אני ארשום לכם דוגמאות של שירים שיש לי שתראו על איזה סגנון אני מדבר פחות או יותר: (מומלץ מאוד למסיבות דרך אגב)Yaviah - Party J-Kwon - Tipsy 50 Cent - Just A Lil Bit Don Omar - Dale Don Dale Sean Paul - We'll Be Burnin טראנסים: כאן זה נושא קצת בעייתי.. כי מצד אחד אני לא ממש מעוניין בטראקים ישנים של סקאזי/אינפקטד וכו' כמו Hit & Run / The Super'vizer וכד' ומצד…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by DimaX,

http://www.youtube.com/watch?v=gBSLMGNHuGM חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלא תעיזו להפסיק באמצע

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מכונת גילוח (כמו של ספרים) ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by חן מ,

שלום שלום לכבוד יום ההולדת שלי אני משתף אתכם בהתלבטות שלי לגבי המתנה שאבחר: 1.נוקיה 5800 2.PS3 3.מסך+כרטיס מסך מה הכי כדאי משלושת הדברים האלו? תודה לילה טוב

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by mrsph666,

שלום, קיבלתי רשיון B זמני, וכתוב שעלי לשלם 141.00 ש"ח - אגרה. היכן זה נעשה? בסניף דואר, בבנק, משרד הרישוי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים