כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי ואוצר למשקפיים בגלל שיש לי מספר גבוהה הביאו לי לעדשות בדקות של 1.56 +AR משהו כזה ,עכשיו לא אמרו לי איך זה הולך העדשות חינם ואני משלם על המסגרת או מה גם המסגרת בחינם ? מישהו שעבר את התהליך ויכול לעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב במקור ניסיתי להבין כמה אחוזים מהמים שלנו באים מהכנרת וכמה ממקורות אחרים, אולם לא מצאתי שום גרף או מאמר מעודכן. ואם מנסים להרכיב פאזל מהאינטרנט יוצא בלאגן אחד גדול. מאתר רשות המים: "בשנה ממוצעת מופקים מהכנרת כ 420 מלמ"ק מים המהווים 20-27% מהתצרוכת הכוללת בישראל." נראה שהמאמר מעודכן מלפני כמה שנים טובות http://www.water.gov.il/NR/exeres/E5FD41FD-E987-40B6-B953-763DD50D57C3,frameless.htm מויקיפדיה ערך משק המים בישראל "המדינה מתכננת להקים עד שנת 2012 מתקנים נוספים בחדרה, ראשון לציון ובאשדוד, שיספקו יחד 300 מיליון מטר מעוקב מי שתייה בשנה - כמחצית מהצריכה הארצית הביתית בישראל. " מה שלא מסתדר זה איך לפני כמה שנים 420 היו רק 20%, ועוד כמה שנים 300 יהיו כבר 50% (בהנחה ש…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז מה נועם... יומולדת מה... פייי עכשיו יענו צריך לשבת לכתוב לך ברכה וכאלה? *sigh* : ...aren't we high maintenance well, בכל מקרה, תזכור שאני כותב את השורות הבאות אחרי בילוי (HA!) של יום במכון קינן שפי הידוע לשמצה, complete with נסיעות הלוך חזור להרצליה. למקרה שתהית, היום הזה כלל הפתעות מרנינות כמו מבחן 600 (כן, 600, לא 300. וזה אומר בערך 40 שאלות על הקולות שאומרים לי מה לעשות, 30 שאלות על עיקצוצים בגוף ועוד איזה 50 בנושאים הנחמדים של התאבדות, רצח והתעללות בבעלי חיים וכמה פעמים ביום אני חושב על לבצע משהו מהם); שאלונים; סיפורים על תמונות (ילד עם כינור, פרנקנשטיין וטרזן); ראיון אישי; מבחנים קבוצתיים (כמו להכין מצגת של שעה ב-5 דקות, כולל פלקט צבעוני); ועוד כהנה וכהנה הנא…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהנחה שרובכם צורבים מוסיקה...ופלונטר יקרה עד טירוף.. באיזה דיסקים/מדיות אתם משתמשים והיכן הכי זול לקנות. רצוי שהדיסקים יהיו באריזה/קופסא ולא בניילון. מה אתם אומרים ???
-
בעקבות הת'רד הקודם שהיה פה, שהכיל בעיקר בלאגן וחוסר וודאות, נפתח ת'רד חדש כדי לרכז את כל תגובותיכם ולהגיע להחלטה סופית לגבי התאריך. התאריכים הבולטים ביותר שנראו בת'רד הקודם הם המופיעים בסקר. קיום המפגש לפני התאריך 18/4 לא בא בחשבון, מכיוון שהרבה מחברי הפורום שמתכוונים להגיע (מנסיון) הם בני 14-18, וצריכים להשלים שעות לימודים בבתי הספר עקב השביתה בתחילת השנה. אני חושב שצריך לתת לכולם הזדמנות שווה להגיע ולתרום למפגש. מיקום: טיילת יפו במגדלי עזריאלי, קומה שלישית. שעות: מהבוקר עד הערב, נהיה יותר חכמים כשנקבל תאריך סופי. מוזמנים לתת הצעות, הערות וכו'... Aviko
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עבור שפה כללית L, נגדיר את הפעולה: { Inv(L) = { XYZ | X(Y^R)Z is a word in L כאשר X,Y,Z הן מחרוזות מעל הא"ב, ו-Y^R היא המחרוזת Y ברוורס. הוכח/הפרך: * השפות הרגולריות סגורות תחת הפעולה Inv. * השפות חסרות ההקשר סגורות תחת הפעולה Inv. לגבי הסעיף הראשון, ניסיתי להוכיח את הטענה באמצעות בניית NFA שמורכב משרשור של שלושה DFA-ים: D1 מזהה את כל התחיליות בL, משמש לזיהוי X. D2 מזהה את כל תתי המחרוזות בL^R, משמש לזיהוי Y^R. D3 מזהה את כל הסיומות בL, משמש לזיהוי Z. הבעיה מתעוררת במעברים בין הDFA-ים. בחלק מהשפות הרגולריות, האורך של Y^R לא חסום. בנוסף, לכל Y^R מתאים שרשור עם X-ים וZ-ים מאוד מסוימים. ככה שלפחות על הנייר, הNFA צריך להבדיל בין כמות לא חסומה של מחרוזות, ולכן הוא כבר לא סו…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך רושמים באנגלית "תלמידים שמתקשים בלימודים " בשפה גבוה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
את הבגרות עשיתי דיי ממזמן (2007) בציון נמוך וממוצע של 70 לשלושת השאלונים (e,f,g). לאחרונה הסתכלתי על שאלוני הבגרויות מהשנים האחרונות, והבגרות עצמה נראתה לי מגוכחת בהשוואה לפרק של האנגלית בפסיכומטרי. אני שוקל לגשת לבגרות לאחר שאסיים עם הפסיכומטרי, אני חושב שאני יכול לשפר את הציון לפחות ב- 15-20 נ' בכל שאלון. רק החלק של הכתיבה יכול להוות בעיה. יש כאן תלמידי תיכון (י - יב') או מישהו שניגש לאחרונה לבגרות ויכול לזרוק אור בנושא? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא ראיתי אותו מלא זמן ואי אפשר משהו מתוק (סכרת)
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מדבר על טפסי הרשמה באינטרנט. זה הפך לסיוט בשנים האחרונות. כשאני מגיע לאתר חדש ורואה שצריך להרשם בו, זה פשוט מרתיע אותי ולרוב אני סוגר את הtab. בעלי אתרים הרי רוצים כמה שיותר אורחים באתר, נכון? אז למה הם מקשים על החיים שלנו? אני מדבר על דברים הבאים: - מינימום 6 תוים בשם משתמש. מי קבע שכל הניקים חייבים להיות בעלי שש תוים לפחות? - מחייבים לרשום ניק שכולל את כל התנאים הבאים: תוים גדולים + תוים קטנים + ספרה + תו מיוחד (כן דבר כזה קיים..). wtf?! - אקטיבציה במייל. יש אתרים שנרשמתי, וקיבלתי אקטיבציה רק יום למחורת. - והנורא מכל. אימות captcha. בא לי להרוג את הבנאדם שהמציא את הדבר הזה. מילא אם אפשר היה להבין משהו מהמלל שמוצג על המסך, אבל לרוב אני פשוט מנחש את האותיות…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדיון בפורום חזרה ללימודים הלך והתפטל אך מישהוא בא והעלה את נושא הטיול השנתי ומיד התחילו להציף אותי זכרונות היסטריים ומטורפים. למישהו יש חוויות מצחיקות לחלוק? גם מביכות אפשר, הכל בין חברים... ;D
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מהבוקר יש לי שיעול רצחני :s05:
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאחד שקונה הרבה מחו"ל חוייבתי עבור קניה (דרך PAYPAL) שלא בצעתי. ביום רביעי גיליתי את המקרה, הכרטיס שלי בוטל ושלחתי הצהרה שלא בצעתי את הקניה הזאת. היום גיליתי שבצעתי לכאורה קניה ביום שלישי (יום לפני ביטול הכרטיס) מאותה חנות. ישראכרט חייבה וזיכתה אותי מייד על הקניה השניה. כידוע לכם, כשקונים דרך PAYPAL מקבלים אוטומטית אימייל על התשלום. אני לא קיבלתי שום הודעה מ-PAYPAL על שתי הקניות הללו. נכנסתי לחשבון שלי ב-PAYPAL וכל הפרטים כולל כתובת האימיייל תקינים. האפשרות היחידה שעולה בדעתי היא שמישהו נרשם עם מספר כרטיס האשראי שלי. תוך כדי כתיבה עלתה בראשי אפשרות מפחידה הרבה יותר. האם מישהו מספקית האינטרנט השתמש במספר כרטיס האשראי שלי? הרי מספר כרטיס האשראי נמצא ברשותם, ואני מניח שאותו …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אנימ מעוניין להביר מ EBAY את ה אייפון 3GS לארץ משהו בסביבות ה 550$ רציתי לדעת כמה יעלה לי להעביר אותו לארץ כולל מס האם יש מישהו שבעצע עיסקה כזאת??
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.fansygame.com/bd/yahel2005/ DJ Yahel נבחר לייצג את מדינת ישראל השנה בתחרות DJ Magazine הנערכת פעם בשנה. כדי להגיע למקום כמה שיותר גבוה אנחנו צריכים את העזרה שלכם ע"י כך שתצביעו ל DJ Yahel! http://www.fansygame.com/bd/yahel2005 כל מה שצריך לעשות זה להיכנס ללינק הנ"ל, להיכנס לדף ההצבעה (קליק על הבאנר בצד שמאל למטה), בחלון שייפתח לכם תכתבו: DJ YAHEL תמלאו את הפרטים... וזהו! כל קול חשוב לנו מאוד!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני הולך להוציא טופס ירוק בשביל תאוריה לאוטו מה אני צריך להביא איתי? חוץ מ ת.ז אני צריך להביא כסף ? ואני גם משתמש בעדשות מגע \משקפיים הם עושים שם בדיקת ראייה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה על העזרה חברה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיצד ניתן לרשום דומיין CO IL אנונימי כמו בdomain by proxy? האם ניתן לרשום דומיין CO IL ולא לתת פרטים אמיתיים \ לתת רק פרטים חלקיים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
If you watch the images from your seat in front of the computer, Mr.Angry is on the left, and Mrs. Calm is on the right. Get up from your seat, and move back about eight feet. They switch places! WTF? ויש שם עוד מציאות...
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=6OJVHz9iHpY&search=aladin הסוף לדעתי הכי קורע
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישלי מצר לקנות מחשב ממשהו בקנדה ,P4 2GHZ NORTHWOOD,512RDRAM , 120GHZ SEAGATE,GEFORCE 3 Ti500, DVD ROM x8 , CDR Plextor X24 ,3dcom 100mbit by Sony for only 400$!!!!! כמה יעלה לי ההובלה אני כבר יודע (100$) אבל מה עם מסים .. מה אתם חושבים ?
-
הפסקה של כמה זמן יש ? {מפרק 13 של העונה השניה}
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46495 הבחור טוען שהשקיע 8-9 אלף שקל ברכב. טסט לשנה וכמו כן הוחלף מנוע (כן, מנוע חדש) לפי כחודשיים. הרכב עבר צביעה מחדש ועוד נטען כי אין שום מכה בשאסי...כלום! קצת מוזר המחיר שהוא מבקש, אך עם זאת יש לזכור שהמינוסים הקוסמטיים של הרכב משמעותיים (בייחוד הגג), אבל השאלה היא האם עד כדי כך שיביאו אותו לרדת (רישמית) 7 אלף מתחת למחירון...לא מריח טוב. :-\ על כל פנים, יש מי שיבדוק עבורי את ההיסטוריה של הרכב אצל היבואן, לא שזה יגיד הרבה אבל מילא. בהתאם לייעוץ שאני אקבל אחליט על נסיעת התרשמות ואם גם שם זה יראה טוב (אני מתקשה להאמין) הוא ילקח לבדיקה במכון רכב כדי לעמוד על טיבו הכללי באופן מדוקדק מקצועי וגורף (לבעלים אין שום התנגדות לכך.…
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-