כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
אתם יודעים, חשבתי על זה קצת לאחרונה ו... אני אוהב את מדינתי ואני אוהב את הצבא. עכשיו אחרי שראיתי את התוכנית על הנח"ל החרדי בער' 2 זה רק חיזק בי את תחושותיי (וגיליתי הערכה חדשה לגמרי אליהם). את הדרך שלי, בשרות הסדיר שלי, לא אהבתי כלל - ובכל זאת מוכן אני עכשיו לקום ולחזור לחודשיים ויותר לשירות מילואים פעיל איפה שאצטרך! המדינה הזו חשובה! העם הזה חשוב! אנו צריכים לקום ולהגן עליו! אני מוכן לתת הרבה, אפילו הכל! סוף.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תחתונים של Kler (זאת חברה ספרדית). יש להם מבחר גדול יחסית של תחתונים בעיצובים ממש יפים (אני אוהב את הבוקסרים הצמודים שלהם), ואיכות הבד שלהם מאוד גבוהה והוא נעים למגע כמו לייקרה. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג את התחתונים שלהם בארץ, או להזמין אותם מהאינטרנט מאתרים מהארץ או מחו"ל מתוך קטלוג של תמונות? קניתי פעם תחתונים שלהם בMENZ בדיזינגוף סנטר. אבל, החנות הזאת נסגרה ואני לא יודע איפה יש להם עוד סניפים. היה להם גם אתר אינטרנט (www.menz.co.il), אבל הוא לא פעיל. לגבי המידות שלהם, אני יודע שLarge זה G (בספרדית זה Grande), אבל זאת מידה יותר קטנה מLarge בארץ.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש ב60 ש"ח - 80 ש"ח שאני רואה ברשתות כמו משביר לצרכן אבל יש די הרבה מותגים, דגמים ואני לא יודע מה לקנות. כמובן שאני רוצה משקל אדם דיגיטלי מדוייק עם איכות בינונית לפחות, כלומר שישרת לא פחות משנתיים... פה אני לר מכיר מותגים ולא יודע על איכות של משקלים: http://www.lastprice.co.il/Category.asp?q=%EE%F9%F7%EC+%E0%E3%ED&x=0&y=0 אם מישהו יכול להמליץ על מותג ספציפי, אשמח לשמוע! יום טוב.
-
- 12 תגובות
- 30.3k צפיות
-
-
שלום לכם , כבר כמה זמן אני חושב על העניין הזה , האם לראוטר אלחוטי יש קרינה ?? ברור שיש אבל האם היא "מזיקה" במידה זו או אחרת לגוף?? אני יודע שעדיף רשת חוטית ככה יותר בטוח אבל בכל מקרה . עכשיו ראיתי בבזק שיש מכשיר שנקרא HOME PLUG , אני יודע שהוא עובד על רשת החשמל אבל האם גם הוא מפיץ קרינה כלשהי?? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=8FCrdM5ADgE אני לא יודע אם יש פה אופציה של EMBED או לא, אבל בכל מקרה הנה הקישור, video full of win
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חחחחח זה לא פגיעה בזכויות או משהו נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שטס בחורף לאירופה ולא יודע בדיוק איזה יעד לבחור...הוא מתכנן על גרמניה, צ'כיה והולנד בכללי אבל פתוח להצעות... הוא טס לשבועיים והוא גם רוצה לקנות כל מיני דברים אבל רוצה לדעת מה באירופה יותר זול מארה"ב ששווה לקנות (וגם כמובן יותר זול מבארץ), הארדיסק חיצוני? מחשב נייד? בגדים? אוכל מומלץ? מסעדות? אתרים ופסטיבלים טובים? אשמח לשמוע המלצות ליעדים בחורף, תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למרות שהמהירות היא לא הגורם העיקרי לתאונות המשטרה ומערכת בתי המשפט בוזזים את האזרח המסכן תחתמו חברה! תקראו מפרטים שם על הכול... מקווה שהעצומה הזו תצליח
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איך קוראים לאתר הזה שמצעים בו מחיר עם אגורות ומי שלוקח זה זה שהציע הצעה הכי גבוה ושאף אחד לא הציעה? נכנסתי אליו פעם ושכחתי איך קוראים לו יש מישהו שיודע?:\ תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקניה רגילה אני יכול להחזירתוך 14 ימים, ובתנאי שלא פתחתי את הקופסה, והכל בשלמותו. בקנייה מרחוק(בטלפון/אינטרנט), אני יכול להחזיר במידה ופתחתי את קופסה נכון?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
האפשריות שקיבלתי: דורשים מיונים: קצין שלישות, קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס, מדריך נוער מרחב מנהל תשתיות המחשוב, תכניתן ללא מיונים: מש"ק שלישות חובש קרבי שוטר צבאי מפעיל תקשוב מבצעי מש"ק מערך, מפעיל מודיעין אלקטרוני מוטס מפעיל ציוד מכני הנדסי, נהג מפעיל מנוף, נהג משא כבד, מש"ק תנועה והובלה, נהג הובלה רכז דת, משגיח כשרות חייל במערך הטכנולוגי בחיל האויר, חייל במערך הטכנולוגי ביבשה אני חושב לבחור: עם מיונים: מנהל תשתיות המחשוב, תכניתן קצין שלישות, קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס, מדריך נוער מרחב בלי מיונים: מפעיל מודיעין אלקטרוני מוטס חייל במערך הטכנולוגי בחיל האויר מפעיל תקשוב מבצעי מש"ק תנועה והובלה מש"ק שלישות שוטר צבאי משגיח כשרות מישהו קיבל גם? מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי בגלל שבארץ לא מוכרים יותר מעבדים בסוקט 939. אני אקנה מחו''ל. הגעתי לEbay. בחיים לא קניתי משם. עשיתי חיפוש לפי הסיווג : "AMD Duel Core 939| מצא לי :http://search.ebay.com/AMD-Core-939_W0QQcatrefZC6QQfclZ4QQfnuZ1QQfromZR10QQfrppZ50QQfsooZ1QQfsopZ1QQfssZ0QQftrtZ1QQftrvZ1QQsaaffZafdefaultQQsaatcZ100QQsabfmtsZ1QQsacatZQ2d1QQsaobfmtsZinsifQQsaprchiZQQsaprcloZQQssPageNameZRC0022 בכל מקרה, איך הקנייה מתבצעת? כל משלוח יכול להגיע לארץ? כמה עולה משלוח? מבחינת מחר זה ממש משתלם אני רואה. אבל כמה העולה המשלוח,יש מכס? מע''מ? ואיך אני מבצע את הקנייה, כדאי לתת כרטיס אשראי זה בטוח שם? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני בן 19. היא בת 19. לפני איזה חודשיים התחלתי איתה בבר, בהתחלה התיידדנו ולאט לאט עניינים התקדמו. לפני יומיים שכבנו. ואז דיברנו והיא סיפרה לי שאנסו אותה 4 פעמים: בגיל 6, 10, 13 ו 16. הפעם האחרונה הכניסה אותה להריון והיא הייתה צריכה להפיל. בגיל 12 סבתא שלה שגידלה אותה (בגלל שההורים היו עסוקים בלבגוד אחד בשניה) חלתה בסרטן, והיא הייתה צריכה לטפל בה ולהחליף לה חיתולים עד שהיא מתה. שנה-שנתיים אח"כ גם חבר טוב שלה מת מסרטן. היא עשתה את כל הסמים האפשריים, מחשיש ועד הרואין. לפני כמה שנים היא ניסתה להתאבד ללא 'הצלחה', ונכנסה לתרדמת למשך חודש. זה גרם לה לבעיות קלות בזיכרון. היום היא אלכוהוליסטית, אבל היא הפסיקה עם כל הסמים האחרים ("האלכוהול זה הדבר היחיד שלא גורם לי להרגיש כאילו איב…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה בירושלים אני יכול לעשות צמות בשיער??? רצוי במרכז העיר
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.celebrity-gangbang.com/kaktuz_dot_com_property/kaktuz_com_video_trailer_pull.wmv :lol:
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3658238,00.html עוד חנות פושטת רגל :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז זה הולך ככה : לאחר שנים שהרסתי את הגב שלי עם כיסא מסכן ועלוב שעומד להתפרק כל רגע וכבר שברתי את הגב שלו משהו כמו עשרים פעם אני מרשה לעצמי לקנות כיסא מחשב חדש ולהתפנק קצת . התקציב עומד על 380 שקל פלוס מינוס . רק כיסא מנהלים מעור (אמיתי או סינטטי , זה לא עקרוני למרות שאני מניח שעור אמיתי זה יותר נוח , לא ?) יתקבל . אז עשיתי את החיפוש שלי בזאפ . והגעתי לכמה מסקנות/שאלות : 1. רוב כיסאות המנהלים בתקציב שלי הן למעשה אותו דבר חוץ ממראה חיצוני קצת שונה ומידות שונות...ולמעשה אני בטוח שרוב הכיסאות אם לא כולם הם אותודבר בכל דבר אחר חוץ משני המאפיינים שציינתי . 2. אפשר למצוא כיסא מנהלים נורמלי מעור בתקציב שלי נכון ? 3. כי אני חשבתי על אחד מהכיסאות הבאים (אלו הממצאים מהחיפוש שלי …
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש כאן לא מעט אנשים שחולים בג'וק הזה. חשבתי ללכת על ספשליזד הרד רוק. זנב קשיח. מה דעתכם? תקציב כ 2500 שקל. http://www.pbike.co.il/product_info.php?cPath=66_125&products_id=267 נ.ב יד שניה לא בא בחשבון. ולא יודע את אופי הרכיבה, מחפש משהו להתחלה.
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חנות שיש לה שירות טוב מחירים זולים ושיש לה את רוב המותגים הטובים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה תדעה שלכם על נעלי כדורסל שמיודעות בעיקר לשימוש באולם.... ואחרי כמה חודשים גם בחוץ.... עם מישהו יכול להמליץ לי על נעליים טובות אני ישמח... ולמישהו יש מושג עם אפשר להשיג ת DADA בארץ?.. עם אתם מכירים בכלל...
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
למה לעזאזל אני רואה איזה 18 אנשים ב"מחוברים עכשיו בפורום" ??? זה אמור להיות אתר מחשבים , וכולם מגיבים פה הכי הרבה...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. טוב, אין יותר מידי מה לפרט מעבר לכותרת... אני שובר את הראש בלמצוא שיר שיהיה בעצם הפס קול בסרט ליום הולדת 18 של חבר. הסרט הוא בעצם מקבץ של תמונות וקטעי וידאו מהילדות. ז'אנר השיר צריך להיות או משהו עצוב-מלודי או משהו יותר שמח-קצבי. כדאי שלמילות השיר תהיינה משמעות אך אין הדבר הכרחי אם המוזיקה מספיק טובה. עדיף שהשיר יהיה באנגלית או בעברית כדי שמילות השיר יובנו. תודה!
-
- 12 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-