עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bessmertniy,

חחחח אז הבן של הבת דודה שלי רוצה לקנות מחשב... הוא יודע על AMD והכל ואפילו המוכר המליץ לו AMD ועכשיו אני עוזר לו בלהרכיב מפרט ואני שואל אותו , מה דעתך לקחת אינטל אז הוא שואל אותי "מה זה?" :lol: :lol: הנה עוד תגובות שלו לאחר שהסברתי לו מה זה אינטל. "מה אני צריך אני רוצה AMD 64!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "A-M-D 6-4 !-!-!" :lol: הוא בן 14 .

2. מישהו כאן יצא לקורס הכנה לאזרחות ? לא נתנו לי יותר מדיי פרטים, חוץ מזה שמתחיל אחד ביום ראשון הקרוב... מישהו יודע קצת פרטים עליו? כמה זמן? איפה? מה בעצם עושים שם ?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. יש לי ציוד.. קצת יותר מידי אם שואלים אותי.. אבל לא משנה... כמה מקסימום אני יכול להעלות לתא מטען וכמה מקסימום עליי? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Access Denied,

יש למשהו לינק לתמונה של זה??

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  5. אהלן מכירים את הבעיה של עברית הפוכה? למשל בעברית של נגני איריבר אתה רואה את השם של השיר הפוך... כתבתי תוכנה קטנה בVB עכשיו את בוחרים קובץ בוחרים יעד חדש וזה הופך את השם של הקובץ...... לא הכי מהיר אבל זה דבר די טוב... תודה מיוחדת לDARK RESPECT [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  6. כנסו: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_303&products_id=2580 חחחחחחחחחחחחחחחחח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Merrymoon,

לחץ כאן

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  8. חלקים אבל שעובדים טוב. מישהו מכיר חנות? או אולי מישהו שמוכר? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by someone,

אני רוצה ללכת עם כמה חברים (כולנו מהצפון) לתערוכת הצילום בתל אביב, והחלטנו שאם אנחנו כבר שם לקפוץ גם לX-CITE, ולGAME ON אם היא עדיין קיימת.. הבעייה שאני לא מוצא שום דבר על זה בעיתון או באינטרנט.. אז השאלה אם היא עדיין פעילה בכלל? ואם כן מישהו יודע איפה, מתי, ואולי אם יש לה אתר או משהו? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 771 צפיות
  10. התגייסיתי יום חמישי טירונות 02, אני רוצה לעשות תפקיד משמעותי בצבא ולתרום את חלקי בצורה הטובה. הייתי רוצה קצת פרטים על סמל מבצעים, איך היציאות, מה התפקיד, ועוד כל מיני נתונים שיעזרו לי לדעת אם אני מעוניין בתפקיד...

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. חברה לא מזמן מת לי ה 9200 se שלי הוא החזיק מעמד רק 4 חודשים (נראה לי ששברתי שיא ;D). מה שקרה היה קצר משום מה ואחד הנגדים של הליבה טס לעזאזל :lol: :lol: . עכשיו קנו לי כרטיס חדש gainward fx 5200

• 12 תגובות
    • 720 צפיות
  12. שלום קוראים יקרים מהאשכול על תערוכת XCITE שהתרחשה בחג החנוכה האחרון הבנתי שהיו מספר אנשים אשר הביעו עניין ברכישת המחשבים אשר עמדו בתצוגה. בתור שירות לקוראי הפורום והאתר החלטתי ליצור קשר עם טק דטה על מנת לקבל מהם יותר פרטים ומידע על המחשבים המוצעים למכירה, כלומר, מפרטים, כמויות, מחירים, צורת התשלום ועוד. אם כך, קיימים שני מפרטים, האחד נקרא X-CITE3 וקיימות 15 יחידות שלו, השני נקרא X-CITE4 וקיימות 11 יחידות שלו. המפרטים והמחירים: מחשב: X-Cite 3 - מחיר ליחידה: 8,890ש"ח AMD Athlon 64 3500+ 939 Pin Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 Club-3D ATI Radeon X800XT PLATINUM NCP 2x256MB DDR400 Western Digital Raptor 74GB SATA NEC ND-3500 NEC FD-1321H, 1.44MB FHD ANTEC SUPER LANBOY ANTEC Smar…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by 114508534,

נכון אם רוצים לשדר רדיו אז קונים משדר ומשדרים רדיו אום רוצים לשדר טלויזיה אז איך עושים את זה ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. http://www.wired.com/wired/archive/13.01/topsite.html כתבה חביבה שמתארת איך פועל המאחורי הקלעים של עולם ה WAREZ. לא הכל מדיוק, אבל עדיין שווה קריאה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב כדי לקנות משם זה אמין ותוך כמה זמן זה מגיע ויש מיסים? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by x-dude,

מישהו יודע?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by OR007,

השנה אני לומד 3 מקצועות בחירה (כיתה י') המקצועות הם רובוטיקה+מחשבים+כימיה (הבי"ס הכריח 3). שנה הבאה אני צריך להגביר מקצוע אחד או 2. (לצערי רובוטיקה אי אפשר להגביר לבד וחייבים עם עוד משהו) אז ההתלבטות היא בעצם בין כימיה+רובוטיקה לבין מחשבים+רובוטיקה. לפני שתגידו לי ללכת לפי מה שאני יותר טוב את האפשרות הזאת אני אצטרך לשלול...כי 2 הקצועות קלים לי ! מאוד ! הבעיה אצלי היא שאני יכול להגדיר לכמה מורים מחדש את המושג עצלנות !, זו הסיבה העיקרית שבתנ"ך היסטוריה וכל החרא האלו יש לי 60-80....(המקצועות שבהם אני טוב זה המקצועות שאני לא צריך להשקיע בהם...מת',מחשבים,כימיה,רובוטיקה,אנגלית). בקיצור מישהו יודע איך הולכת להראות פסקל בכיתה יא' ? (למרות שעכשיו יש לי 100...אני עדיין משתעמם) יאלל…

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  18. היי חברה אם אתם חושבים שרמת הידע שלכם היא מספיק גבוה כדי לבדוק מבחינה דיקדוקית את הטקסט הבא שכתבתי אשמח מאוד אם תמצאו טעויות ותתקנו אותי!! תודה מראש.. The Use Of Force ---------------- In my opinion the word "Force" as a verb means to make someone or something to do something against his mind by violence. The force can be used in a different cases. In some of them ,the force can be used for a good targets and in some of them for bad. I think that the word "Force" which appears in the title of the story("The Use Of Force") is very connected to the story itself. In the story the word "Force" was used exactly as I described in paragraph 1, for example when the doctor for…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by maverick,

ראיתי באחת התוכניות ב-techtv על אתר שנקרא hot or not בו אתם הגולשים נדרשים לדרג אנשים אשר שלחו את תמונותיהם. הדירוש הולך בין 1 ל-10 כאשר 10 זה לוהט ו-1 זה לא לוהט כלל. אתר די חמוד אבל שיטחי מאוד. אפשר גם לשלוח את התמונות שלכם ולקבל פידבק. www.hotornot.com

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מחוזק, מחוזק ביותר הסנאק הזה. בקצב הזה נראה לי שאני אחליף את ג. יפית.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ^HocK^,

ענק!!! (למרות שזה כתבה חשבתי זה יתאים לכאן יותר מאשר לפורום אקטואליה) קטע ענק..מסתבר שיש הומור לאנשי וואלה...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by igalln,

hey I'm thinking about buying that phone although its a bit expensive, do u guys think its a good idea to buy this phone ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Component,

היי, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער בערד שתעלה לאוויר בטלוויזיה הקהילתית. יש לנו כבר את רוב התכנים, אבל אין שם. אנא זרקו את כל הרעיונות שעולים לכם בראש. אפשר אולי לשחק איכשהו עם המילה ערד. תודה, עדי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Holy,

זה המכתב שקיבלתי היום לפני שנה כשנסיתי להתקבל לעתודה קיבלתי מכתב שבו שלב א של הועדה דחתה אותי את המכתב הזה קיבלתי עוד פעם ועוד פעם ופעם רביעית אפילו היה כתוב עליו בכתב יד שהמכתב הזה מבטל כל מכתב קודם מדהים והיום שנה אחרי שאני עתודאי כבר סמסטר שני קיבלתי כזה דבר בדואר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ניסיתי להקליט היום שיחה שניהלתי עם בזק ושומעים מצוין את כל המענה הקולי. אבל כשהמוקדן עלה: הכל ציפצופים !!! אותו הדבר עם בזק-בינלאומי !

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.