כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
- זה באמת לא פרסום - סתם לצומת ליבכם, התוכנית "מנהרת הזמן" חוגגת 9 שנות שידור ! ולא תאמינו את מי הם מביאים להפלגה החגיגית לכבוד זה, אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמם מישהו עוד זוכר אותה? מה דעתכם על כך ?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה חוות דעת באופן דחוף ביותר על הפלאפון Motorola E815 ברשת אסקייפ[אל תשאלו למה...] אפשר גם להשוות עם מכשירים אחרים ברשתות אחרות יש לו 40 מגה מובנים+128 מגה שבאים בחבילה שלו, נגן MP3 מובנה, ותומך בבלוטות'. נראה טוב מאוד לא? הוא בא עם אוזניות סטריאופוניות. יש לו ספקיר וטייפ מנהלים מובנה, מצלמה עם 1.3 מגה פיקסל עם פלאש ותומך בסרטוני וידאו. הוא תומך בכל אפשרויות הדור השלישי של פלאפון כולל הטלוויזיה וכל השטויות שלהם.. נראה כמו הפלאפון הנורמלי הראשון שהביאו באסקייפ עד עכשיו לא? תודה רבה רבה אני חייב את עזרתכם דחוף ביותר!!! אבי.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל המשוחררים\סטודנטים שכאן, ויש לא מעט אני מניח אני מבקש עזרה. יש לי ידע רב בתחום המחשבים - סיסטם, חומרה, רשתות וכל מה שקשור. גם ידע בסיסי+ בפלאש, ASP, HTML וכו'. למרות שהידע שלי רב ונרחב, הוא מבוסס על היותי פריק מחשבים, ולא על ניסיון בארגונים, או לקיחת קורסים שונים. לכן, ברוב המקצועות שאליהם אני מעוניין להגיע(QA, איש סיסטם\מנהל רשת) אין לי את הניסיון הנדרש או את הידע הספציפי בכלים שבהם הארגונים משתמשים. כך למשל ברשתות - למרות שהידע שלי בנושא די נרחב, אין לי ניסיון בדברים כמו Active directory, ובמערכות מרובות משתמשים. ניסיון שקל מאוד לרכוש לטעמי ובמהרה עם הבסיס שלי, אבל משום שהשוק רווי ביוצאי צבא עם הניסיון הנדרש, מדוע שהחברות ירצו להשקיע בי? אפילו במקצועות הפחות נחשבים …
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיצד ניתן לרשום דומיין CO IL אנונימי כמו בdomain by proxy? האם ניתן לרשום דומיין CO IL ולא לתת פרטים אמיתיים \ לתת רק פרטים חלקיים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טלפון פנסוניק שהבאתי מארה"ב דורש 6.5 וולט. אפשר להשיג כאלה בישראל, אבל יש לי שנאי של 6 וולט עם קוטביות מתאימה וגם אמפראג'. מה יקרה אם אחבר עם 6 וולט במקום 6.5? האם זה יכול להזיק לטלפון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
תראו מה סימנתי ותגידו לי אתם, לדעתכם - איזה פרופיל יהיה לי? אז ככה: מכל הבעיות שרשומות שם, סימנתי ש: 1. חבלה בראש - חיובי, לא אושפז בגלל התופעה [הייתי קטן, מישהו זרק לי אבן בראש, ירד לי דם וזהו, חיברו לי את העור עם דבק מיוחד. 4. קושי בנשימה דרך האף - חיובי, לא אושפז בגלל התופעה 22. בעיות באשכים, בקע מפשעתי - חיובי, לא אושפז בגלל התופעה 30. טופלת ע"י פסיכולוג? חיובי 31. האם הינך משתמש בסמים \ אלכוהול? חיובי, כמה בירות בסופי שבוע 34. יתר לחץ דם [בסעיף הזה - בעיות אצל קרובי משפחה] - חיובי, אצל סבתא מצד אמא לסימון הרופא: 40. מחלות נוירולוגיות. חיובי, אני סובל מ-ADHD ובכן, מה דעתכם? עדיין 64?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החלטתי להזמין ספק-כח מחנות שלא אנקוב בשמה,בצעתי את ההזמנה ביום שישי (אתר מאובטח),סבבה. יום ראשון בבוקר מתקשרת אלי הפקידה או מי שלא תהיה שהיא צריכה את פרטי כרטיס האשראי שלי,אמרתי לה שנתתי את פרטי הכרטיס ברגע שהזמנתי,היא אומרת שהיא חייבת לדעת את פרטי כרטיס האשראי ושאין לה גישה למספר ועוד שטויות כאלו. אמרתי לה: מותק,אני מזמין כבר במשך שנים דרך האינטרנט מוצרים מכל העולם כולל ישראל,ואף פעם לא נתקלתי בדבר כזה שאני צריך לתת את פרטי כרטיס האשראי שלי בזמן קנייה וגם אחר כך טלפונית. היא אמרה שהיא מצטערת אבל ככה הם עובדים. אמרתי לה לא תודה ואני מעוניין לבטל את ההזמנה. עצוב. ועוד סיפור על חנות אחרת (שלא אנקוב בשמה אבל יש כאן באנרים שלה :) רציתי להזמין את אותו ספק-כח משם,בדף של …
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהתחשב שזה מקצוע של 9 יחידות והוא בא על חשבון פיסיקה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ביום שישי שעבר שובצתי מקורס נמ"ר (נגמ"ש מרכבה) לשרת בסדנא בביסל"ח (השיבוץ הכי חרא שיש) למרות ציונים גבוהים במכללה והצטיינות במבחנים בקורס (יש השארה שזה בגלל שהמפקד ממש ממש שונא אותי) הבעיה השנייה שלי היא שאיני יכול לשרת בסדנא סגורה בגלל שא' יש לי בעיות כלכליות ועדיין לא שילמתי את חובותי על לימודים במכללה (כול חודש 1400 ש"ח) מה שאי אפשר להרוויח בשישי שבת בלבד וב' אני בעל אלרגיה חריפה לאבק אסטמה קלה וסקוליאוזיס 75% לכן גם מבחינה פיזית איני יכול לשרת בסדנא אך הבעיה היא שהפרופיל שלי הוא 72 לכן איני מקבל פטור אבק. אכשיו למישהו יש רעיונות איך אני יוצא מהסדנא? אחת האפשרויות שלי היא לגרום לעצמי התקף אסטמה כדי לקבל שינוי בפרופיל אך איך אני עושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא ראיתי אותו מלא זמן ואי אפשר משהו מתוק (סכרת)
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יוצא עוד שעה לחיפה לחנות ספרים שם כי יש לי טרמפ. אני רוצה המלצה לספר הדרכה או ערכת הדרכה לקורס A+ כדי שאני אדע מה לקחת ושאני לא אקח משהו חסר תועלת. ידוע לי שיש את המידע באתר אינטרנט יש לי אותו מישהו כאן נתן לי כבר אבל אני מעדיף ספר. תודה מראש לכולם. [br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 14:04:37 אני תיכף יוצא אי לאף אחד המלצה?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדכון: הירשמו לדף הכנסים בפייסבוק! https://www.facebook.com/StarCon972 שלום לכולם, חברים יקרים, אני מזמין אתכם לכנס שארגנתי עם חבר, בנושא STAR TREK וחקר החלל. אני וחבר מארגנים לראשונה בעולם כנס היברידי המשלב בין מדע בדיוני למדע אמיתי עם מרצים איכותיים וכריזמתיים מתחום חקר החלל. את הכנס הזה הפקנו במו ידינו בשיתוף האגודה הישראלית לאסטרונומיה עם מנת לקדם את החשיפה לחקר החלל בישראל ואת סדרת מסע בין כוכבים שמראה הלכה למעשה איך ייתכן וייראו מסעות החלל של המין האנושי בעוד כמה עשורים. הכנס אינו דורש ידע מוקדם, אבל דורש ראש פתוח וסקרנות מדעית. אם אתם חובבי STAR TREK, חקר חלל, מעוניינים באופן כללי להרחיב אופקים לגבי עתיד המין האנושי ולשמוע הרצאות קלילות וכיפיות …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי מה להגיד. אחת מהסדרות אנימציה הכי מצחיקות שראיתי בחיים שלי. סדרה בת 7 פרקים קצרים על 2 בנים של מחבל שכל מה שמעניין אותם זה משחקי מחשב ואינטרנט. האנימציה מצויינת, הבדיחות קורעות וכל פרק פשוט מתעלה על קודמו. פרקים 6 ו-7 פשוט פסיכים לגמרי ברמת ההשקעה בהם. פרק 1 פרק 2 פרק 3 פרק 4 פרק 5 פרק 6 ופרק 7 הפסיכי לגמרי http://www.youtube.com/watch?v=rdTHvpkTWHk&feature=related תהנו ;D
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין היום בשעה טובה את האייפוד שאני מצפה לו כ"כ הרבה זמן. ואני צריך לדעת איך זה נראה הכי נורמלי, כבר החלטתי על משפט לחרוט (בערך), אבל אני לא יודע איך לכתוב אותו: האפשרות הראשונה היא ככה: שימו לב לרוק&רול 1. 2. 3. שימו לב גם לLay במקום lay 4. משלכם http://store.apple.com/us/engrave/MB565LL/A?mco=MTcyODEwNg אני יודע שזאת התעסקות בקטנות אבל אני לא יודע איך זה נראה הכי נורמלי. תעזרו לי לבחור
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדיון בפורום חזרה ללימודים הלך והתפטל אך מישהוא בא והעלה את נושא הטיול השנתי ומיד התחילו להציף אותי זכרונות היסטריים ומטורפים. למישהו יש חוויות מצחיקות לחלוק? גם מביכות אפשר, הכל בין חברים... ;D
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי ואוצר למשקפיים בגלל שיש לי מספר גבוהה הביאו לי לעדשות בדקות של 1.56 +AR משהו כזה ,עכשיו לא אמרו לי איך זה הולך העדשות חינם ואני משלם על המסגרת או מה גם המסגרת בחינם ? מישהו שעבר את התהליך ויכול לעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לא מצליח משום מה למצוא נקודות קיצון. בספר רשום שהנקודה היא 0,0. אבל לפי הנגזרת זה לא אפשרי. הפונקציה עצמה x^0.5: x^2-4 תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול נתקלתי ב YOUTUBE בסדרה ממש מצחיקה של סרטונים על שוטר מפגר. (לא מפגר מבחינת עלבון, מפגר מבחינת המחלה, פיגור שכלי וזה כנראה מה שיש לו\תסמונת דאון) בקיצור, ממליץ בחום לראות הנה הפרק המועדף עליי:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים הורדתם את הקטגוריה הראשונה, כך שהתמיכה הטכנית נהייתה ראשונה. בגלל שאני משתמש הרבה בפורום תמיכה טכנית (מבקש עזרה ומנסה לעזור לאנשים) - זה שיפר לי את הגלישה באתר פי כמה. אז כל הכבוד ותודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר חברים המועסקים כעובדי קבלן ובנוסף לכמות האזכורים של הנושא, מעניין אותי לדעת כמה באחוזים מרוויחה החברה שמעסיקה את עובד הקבלן על כל שעת עבודה שלו שלרוב מרוויח שכר מינימום. הכוונה היא בעיקר לעובדי הניקיון, השמירה ואלה המשתכרים משכורות נמוכות. באחת החברות שעבדתי, הייתה לנו התקשרות מול חברת קבלן שהציעה 60 ומשהו ש"ח על כל עובד קבלנות שיספק עבורנו שירות לקוחות. אם אפשר להתחשב בחישוב גם בהפרשת תנאים סוציאליים, משמע הרווח נטו של החברה על העובד אחרי הפרשת כל הכתוב בחוק. תודה רבה לכל המגיבים. - - - תגובה אוחדה: - - - מנהלים, אם אפשר לשנות את הכותרת ל "כמה הרווח של חברת קבלן על שעה של עובד שלה?" מקווה שיהיה יותר מובן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני חודש התגייסתי. אמרתי כאן ביי לכמה אנשים, הודעתי שאחזור כשאוכל (אני בגימלים עכשיו....). בשבתות שחזרתי לא יצא לי להכנס. מה אני אגיד לחברה שלי? "עזבי עכשיו יש HWZ?" נעכנסתי לפני כמה שעות. התחלתי לקרוא. אורי פורש? מה קרה לך? למה? הבנתי שהוא לא נתן סיבה. נראה לי שהבנתי שהוא חוזר בו מפרישתו. תקנו אותי אם אני טועה. כל מקרה, אני עוד חייב לו ג'יפ. זה יבוא. אל תדאג. באנים רצים פה על ימין ועל שמאל, הסיפור הישן-חדש של הדיקטטורה של המנהלים (שאני מתנגד לביטוי הזה ב 99 אחוז מהמקרים ומסכים איתם לגמרי) חוזר. בקשר למחשבים, תמיד יהיה חדש. גם אחרי הודעה זו בטח יהיה משהו חדש.... בקשר לתוכן, חלק אהבתי. חלק לא היו כתובות כמו שצריך. אבל מעטות. חוץ מזה, מי אני שאתן לכם ביקורת.... נראה שה…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהצלחה לכל הנבחנים מחר בבגרות באנגלית . מישהו יודע האם מותר לשמוע רדיו בהבנת הנשמע מהפלאפון ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-