עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כחייל משוחרר שרוצה לחסוך כסף לטיול ולימודים, מחפש עבודה שניתן להרויח בה הרבה כסף (כמה לא צפוי...). בתור חסר תואר כלשהו ובמצבו הנתון של המשק הישראלי, ככל הנראה אצטרך לעבוד בעבודה שחורה. בארץ העבודות שלמיטב ידיעתי עונות על הדרישות הן - עבודה בצומת, אוטו זבל, שטיפת גופות. היות וחלק מעבודות אלו דורשות קומבינה מטורפת ובחלקן האחר לא מוכן לעבוד בשום מצב, מחפש משהו בחו"ל. שמעתי על עבודות בספינות דיג/אסדות נפט/חוות, בהן ניתן לחסוף סכומים יפים מאוד. למישהו יש נסיון או ידע איך ניתן להגיע לעבודות כאלו או אחרות בסגנון? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני רעב :'( האם אבולעפיה ביפו פתוחים בפסח? תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Epidem,

אני גר בשכונת מגורים שקטה שמורכבת מבתים פרטיים בלבד (וילות וקוטג'ים). אחד השכנים באופן קבוע בחופשים וסופשים (ובתקופת ההסגר אפילו יותר) כל הזמן עובד על משהו עם הילדים שלו. עם מקדחה, מברגה, דיסק חיתוך, מסור חשמלי, רתכת ומנוע פתוח של רכב (רעשי אגזוז מוגזמים) שמעתי שכנים פה ושם ניגשים לבקש שיפסיק לעשות רעש, הוא מפסיק לכמה שעות ואז ממשיך ואישית זה לא הזיז לי עד עכשיו. אני חס וחלילה לא רוצה לפגוע לבן אדם בתחביב, אבל לכל דבר יש גבול וגם לי זה התחיל להפריע. בימים האחרונים אני מרגיש שאני גר ליד מפעל... לא ברור לי הנוסח של החוקים לגבי זה. האם מותר לו לעשות את מה שהוא עושה בחצר בשכונת מגורים? ובאיזה ימים ושעות?

4. בעקבות הדיון הקטן שעלה בתרד הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478918.30

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. למשהוא יש רעיונות או מאמרים, על תופעות טבע בכללי או יותר טוב בארץ ישראל שלנו כמו במדבר יהודה. או על המכתש הקטן, הגולן וכ'ו.............. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by arik100,

לפני השינוי העיצובי באתר בתחתית הדף מצד שמאל נראה לי היה "נושאים חמים" איפה אפשר למצוא את זה עכשיו?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Biatch,

התחפש"שתי היום .. ואתמול שברתי את האצבע מרפי הבן ז*נה !! 60 ומשו טון עלו לי על חלק מהיד בקיצור היו לי תוכניות ודברים לעשות .. עכשיו אני חודש בבית אני ישתגע .. תנו לי הצעות מה לעשות וזה (אחרי החפש"ש חוזר לקבע)

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by idan307,

happy new year i new here

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Lev-UFO-Child,

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. קיבלתי מכתב שהנדון שלו הוא: "מועמדות למסלולים טכנולוגיים בחיל המודיעין - פרויקט 'גאמא' " המשך המכתב - בלה בלה קיבלתי קוד ומספר מועמד, עליי להיכנס לאתר שלהם ל"איתור אישי ישיר" ומשם לשאלון מילוי נתונים לפרויקט "גאמא" ומשם להמשיך ע"פ ההנחיות. מתחת לסעיף בו כתוב לי את זה ^ יש הערות: על מנת להתרשם ממגוון המסלולים אותם מציע חיל המודיעין ומתהליך המיון, מומלץ ל"שוטט" באתר, טרם מילוי הטפסים הנך מתבקש למלא את השאלון גם אם אינך יכול לציין ידיעותיך במספר סעיפים. תחומי העיסוק בחיל אינם מתמקדים בתחום המדעים המדויקים בלבד (מתמטיקה, פיזיקה ומחשבים וכו') אלא גם בתחום המקצועות ההומניים (היסטוריה, מדעי המדינה וכו') לרשותך חודש למילוי הטפסים, ואף תוכל לשמור אותם ללא שליחה במהלך החודש השאלה…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ariel-ro,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3655269,00.html מישהו יכול בכלל להגיע לרבע מזה?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. - זה באמת לא פרסום - סתם לצומת ליבכם, התוכנית "מנהרת הזמן" חוגגת 9 שנות שידור ! ולא תאמינו את מי הם מביאים להפלגה החגיגית לכבוד זה, אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמם מישהו עוד זוכר אותה? מה דעתכם על כך ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by redti,

אם בטעות שלחתי בפייסבוק בהודעות פרטיות שיחה שלמה ביני לבין מישהו אחר לארכיון יש לי דרך להחזיר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. מהיכן אני יכול להשיג חומר ללימוד תיאוריה של טרקטור? כולל מבחנים לדוגמא ותשובות לשאלות? תודות, נדב

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום, לפני שבועיים בערך שלחתי את ה-MP3 ל"תיקון", עקב זה שהלחצן של הווליום היה חסר לי, בקושי השתמשתי ב-MP3 וכבר הוא התנתק לאט לאט. ושלא נדבר על כל מיני בעיות קודמות, לא ממש מרוצה מהחברה הזאת. אז היום התקשרו אליי כדי לקחת את ה-MP3, אז באתי וכאשר רציתי לקחת את ה-MP3 הוא אמר לי שאני צריך לשלם 90 ש"ח בגלל שזה "נזק" ולא תקלה. אז אמרתי "מה זה 90 שקל?!" כולה היה חסר את הלחצן של הווליום, דבר כזה לא עולה להם אפילו שקל. אז הוא אמר זה לא רק "תיקון" (כן ממש תיקון...) זה גם בדיקה. מאותו רגע ממש "צחקתי", כאילו WTF?! ביקשתי שייעשו בדיקה? כולה ביקשתי שייתקינו לי את הלחצן הזה כי זה נאבד לי וחלק כזה קטן אי אפשר למצוא, אז הוא הראה לי מס' כדי לפנות אליו, זה מס' של שירות לקוחות. מחר אני אתקשר.…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. יש לי אוטו מאזדה 323 97 מנוע 1800 דגם ba לאנטיס הסדאן, ולא 323f אני צריך לשים 4 פלאגים חדשים ושמעתי על פלאגים אירידיום-פלטינום חדשים 4 רגילים מקוריים עולים 65 שקל 4 פלטינום-אירידיום עולים 320 מה היתרונות והאם זה כזה משמעותי? והאם זה בכלל אפשרי לשים כאלו באוטו ישן כמו שלי ואם כן אשמח לשמוע הצעות לדגמים לפלאגים מומלצים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Libby,

שלום חברי פורום יקרים.... רציתי לשתף אתכם בכמה זוועות שחוויתי לאחרונה... 1. אתמול כשחזרתי הביתה בצהריים(שישי) , כולי אושר על התוכניות לערב, נודע לי ע"י ידיד שלי העובד איתי במד"א שדקות ספורות לפני כן דודתי היקרה עברה בתומה את הכביש בעיר, במעבר חציה, ובערך באמצע הכביש נכנסה בה מכונית מלאה בשרמוטות (סליחה על הנימה, בא לי לחנוק אחת אחת) והיא הועפה חמש/שש מטר קדימה. הביאו אותה לבית חולים (ברזילי), עשו לה בדיקת סי.טי, נוכחו לדעת שיש לה שבר בגולוגלת, המטומה תוך מוחית, ו"הטיסו" אותה באמבולנס לסורוקה למחלקת ניורוכירורגיה. כרגע היא לא מרגישה את הגב העליון והרופאים לא יודעים בוודעות מה יהיה, עשו לה עוד כמה צילומים. לידע כללי היא אישה בת 42, אם לשני ילדים בני 5 ו- 3, עוד חודש …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

אהלן, אנמי מחפש את הנעליים הללו בנרות, למישהו יש מושג איפה יש אותן בארץ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by B.D.B,

מזל טוב לשגיא. יום הולדת 23 שמח לך. תמשיך לצלם כמו שרק אתה יודע. ותפסיק לבלוס מק'זבל ותגיע לקניבר. ועד הפעם הבאה, בשבילך...

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by INFERNO,

חברה לשעבר מטרידה אותי !!! היא מתקשרת נון סטופ חסמתי לה את השיחות והיא מתקשרת מחברות שלה מה אני עושה ?! אני לא רוצה להכות (אני מאוד עדין)

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Moty_p,

שלום אנשים יקרים, אני רוצה לספר לכם מקרה שקרה לי עם טקטיקבול בקישור הבא: http://www.indexportal.co.il/t​acticball/ אשמח מאוד אם תעזרו לי להפיץ את הקישור במערכות הפורומים השנות ובפייסבוק לחברים תודה לכם. ותזהרו מהם

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי ביום שישי שעבר שובצתי מקורס נמ"ר (נגמ"ש מרכבה) לשרת בסדנא בביסל"ח (השיבוץ הכי חרא שיש) למרות ציונים גבוהים במכללה והצטיינות במבחנים בקורס (יש השארה שזה בגלל שהמפקד ממש ממש שונא אותי) הבעיה השנייה שלי היא שאיני יכול לשרת בסדנא סגורה בגלל שא' יש לי בעיות כלכליות ועדיין לא שילמתי את חובותי על לימודים במכללה (כול חודש 1400 ש"ח) מה שאי אפשר להרוויח בשישי שבת בלבד וב' אני בעל אלרגיה חריפה לאבק אסטמה קלה וסקוליאוזיס 75% לכן גם מבחינה פיזית איני יכול לשרת בסדנא אך הבעיה היא שהפרופיל שלי הוא 72 לכן איני מקבל פטור אבק. אכשיו למישהו יש רעיונות איך אני יוצא מהסדנא? אחת האפשרויות שלי היא לגרום לעצמי התקף אסטמה כדי לקבל שינוי בפרופיל אך איך אני עושה זאת?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. לכל המשוחררים\סטודנטים שכאן, ויש לא מעט אני מניח אני מבקש עזרה. יש לי ידע רב בתחום המחשבים - סיסטם, חומרה, רשתות וכל מה שקשור. גם ידע בסיסי+ בפלאש, ASP, HTML וכו'. למרות שהידע שלי רב ונרחב, הוא מבוסס על היותי פריק מחשבים, ולא על ניסיון בארגונים, או לקיחת קורסים שונים. לכן, ברוב המקצועות שאליהם אני מעוניין להגיע(QA, איש סיסטם\מנהל רשת) אין לי את הניסיון הנדרש או את הידע הספציפי בכלים שבהם הארגונים משתמשים. כך למשל ברשתות - למרות שהידע שלי בנושא די נרחב, אין לי ניסיון בדברים כמו Active directory, ובמערכות מרובות משתמשים. ניסיון שקל מאוד לרכוש לטעמי ובמהרה עם הבסיס שלי, אבל משום שהשוק רווי ביוצאי צבא עם הניסיון הנדרש, מדוע שהחברות ירצו להשקיע בי? אפילו במקצועות הפחות נחשבים …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by J0n1,

אני רוצה להזמין היום בשעה טובה את האייפוד שאני מצפה לו כ"כ הרבה זמן. ואני צריך לדעת איך זה נראה הכי נורמלי, כבר החלטתי על משפט לחרוט (בערך), אבל אני לא יודע איך לכתוב אותו: האפשרות הראשונה היא ככה: שימו לב לרוק&רול 1. 2. 3. שימו לב גם לLay במקום lay 4. משלכם http://store.apple.com/us/engrave/MB565LL/A?mco=MTcyODEwNg אני יודע שזאת התעסקות בקטנות אבל אני לא יודע איך זה נראה הכי נורמלי. תעזרו לי לבחור

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים