עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ידוע למישהו על תוכנה כזאת שמאפשרת להתקשר לקווים פרטיים מהמחשב בחינם?!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2890230,00.html אכן מדינה במשבר וקיצוצים בכל המקומות, קשה, קשה... אבל זה לא יפריע לכמה מפקדים להשתמש בעכברים אופטיים אלחוטיים שעולים 500 שקל, וכמובן שכל אחד מהם זקוק למחשב על עם DVD ומסך LCD בשביל להכנס לאתרי פורנו ולשחק סוליטר הדבר הטוב היחידי שאולי ייצא לי מזה זה שאם השדרוג הוא גם בלשכת הגיוס בחיפה בחיפה אני לא אצטרך לחוות את המסכים המרצדים בפסיכוטכני ששמעתי עליהם כה רבות

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אין לי כרטיס אשראי אז רציתי להשתמש בויזה נטענת של דואר ישראל, ולפי מה שקראתי היא מוגבלת ל1000 ש"ח. הבעיה שהמוצר עולה קצת יותר מ1000 ש"ח. יש אלטרנטיבה לויזה הזאת של דואר ישראל? או פשוט סוג נוסף של ויזה נטענת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לסדר את הכבלים מאחורי שולחן המחשב בצורה אלגנטית ונקייה כמה שניתן. איך כדאי לעשות זאת? (יש משהו כמו ארבעה כבלים עבים ועוד כל מיני שטויות...) אני מעדיף תעלה רחבה ונמוכה על מנת שתבלוט כמה שפחות. בתודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Sp_RuS,

האנשים בעולם מתחלקים לאלה שדופקים, ואלה שנדפקים... איך אתם האיתם מחלקים את האנשים בעולם? אבל בסך הכל, like my x-girlfriend once said, pick a hole, and stay there....

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שאני הולך להוציא טופס ירוק בשביל תאוריה לאוטו מה אני צריך להביא איתי? חוץ מ ת.ז אני צריך להביא כסף ? ואני גם משתמש בעדשות מגע \משקפיים הם עושים שם בדיקת ראייה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by kisin,

שלום, האם ניתן לראות שידור ישיר של ערוץ 11 באינטרנט? לצערי אני מחר תקוע בעבודה ואני חייב לראות את המשחק חצי גמר גביע המדינה... יש למישהו פתרון בשבילי?!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by compman112,

שאתם מסיימים לראות סדרה שיש לכם במחשב, אתם צורבים את כל העונה על דיסקים, או מוחקים? כנ''ל סרטים.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by timac,

יש לי בעיות עם ריצות בבוקר.. כל פעם שאני מנסה לרוץ לא משנה 2000 או 100 אחרי 5-10 דקות שאני מסיים תריצה קורא אחד משלושת הדברים: או מתעלף או מאבד תהכרה או סחרחורת קשה. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by TZuKi,

לפני חודש התגייסתי. אמרתי כאן ביי לכמה אנשים, הודעתי שאחזור כשאוכל (אני בגימלים עכשיו....). בשבתות שחזרתי לא יצא לי להכנס. מה אני אגיד לחברה שלי? "עזבי עכשיו יש HWZ?" נעכנסתי לפני כמה שעות. התחלתי לקרוא. אורי פורש? מה קרה לך? למה? הבנתי שהוא לא נתן סיבה. נראה לי שהבנתי שהוא חוזר בו מפרישתו. תקנו אותי אם אני טועה. כל מקרה, אני עוד חייב לו ג'יפ. זה יבוא. אל תדאג. באנים רצים פה על ימין ועל שמאל, הסיפור הישן-חדש של הדיקטטורה של המנהלים (שאני מתנגד לביטוי הזה ב 99 אחוז מהמקרים ומסכים איתם לגמרי) חוזר. בקשר למחשבים, תמיד יהיה חדש. גם אחרי הודעה זו בטח יהיה משהו חדש.... בקשר לתוכן, חלק אהבתי. חלק לא היו כתובות כמו שצריך. אבל מעטות. חוץ מזה, מי אני שאתן לכם ביקורת.... נראה שה…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Overkiller,

שלום חברים; יש לי פרופיל 82, עם סעיף ראיה וסעיף מבנה כף רגל לא תקין (אולפוס-ההפך מפלטפוס) עכשיו לאחרונה מתברר שיש לי בעיות בגב....אך הורדת הפרופיל מתבצעת? אני צריך לפנות ללשכת הגיוס ולקבוע תור? או להופיע שם? או לשלוח מכתב....בעצם איך כל הפרוצדורה מתבצעת? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. וכתוצאה מכך "נשברים" שיאי עולם. החוצפה והיהירות של הסינים פשוט פתטיים! הילדה בטקס שלא באמת שרה, הזיקוקים שלא באמת היו ועכשיו מתברר שגם הבריכה עמוקה ורחבה כדי שיהיו פחות גלים. אף אחד לא שם לב לזה לפני שהמשחקים התחילו?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by 00000,

מישהו יכול להסביר איך בדיוק הדבר הזה עובד? נכנסתי לאתר האוניברסיטה הפתוחה http://www.openu.ac.il/ ואני לא מוצא הרבה מידע. כסטודנט בתיכון (י"א) מה אני יכול להשיג דרך האוניברסיטה עד לגיוס (ו/או במשך הגיוס)?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Track,

הC300 256GB שלי מת אתמול. זאת אומרת, הוא מתחמם וכנראה "עובד" אבל שום מחשב לא מסוגל לזהות אותו. אז דיברתי עם Crucial והם אמרו שאני צריך לשלוח אותו למשרד שלהם באנגליה. עכשיו, כמובן שזה ייקח זמן ואין מה לעשות, אבל השאלה שלי היא - מה יקרה כאשר המוצר יוחזר אלי? אני לא רוצה לשלם מכס על מוצר שרק חזר מתיקון. אם למישהו יש מושג, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני גר ביוסטון , טקסס אני רוכש את המוצרים ישירות מהמפיצים הגדולים של כל יצרן בתחום האלקטרוניקה והמחשבים. שמתי לב שיש המון חלקי מחשב , מחשבים ניידים , מארזים מיוחדים , זכרונות מיוחדים , כרטיסי מסך , SSD ועוד ועוד....... או שאין בארץ או שמאוד קשה להשיג , או שהמחיר כפול. מבחינת אחריות , אפשר לשלוח אליי כל מוצר תקול ואני אדאג להחליף אותו בחדש או לתקן אותו אצל היצרן. יצרני מחשבים כמו ASUS , DELL ועוד נותנים אחריות בינלאומית ותמיד תוכלו לתקן בארץ במעבדות של היצרן. בתרד' הזה כל אחד יוכל להציע מוצר מסויים שהוא מעוניין בו ושאר חברי הפורום יחשבו אם מתאים להם להצטרף לקנייה הקבוצתית של אותו מוצר. כדי לקבל מחיר טוב מהמפיצים הכמות צריכה להיות 10 יחידות ומעלה (כמות משוערת - תלוי במוצר ה…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by arik100,

אני גר באזור רמת גן-בני ברק , איך אני מגיע לחרפ צריפין ? איפה זה נמצא? איזה קווים ? דחוף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ariel-ro,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3655269,00.html מישהו יכול בכלל להגיע לרבע מזה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by SupeRnovA,

שלום אני הולך ליג' ואני כל הזמן מרגיש שאני עושה טעות שאני הולך לשם אני הולך ליג' במחשבים ואני לא יודע אם זה מה שאני רוצה בחיים שלי האם יג' שווה את השנתיים וחצי + 9 חודשי קבע וה7000 שקל מה זה יתן לי היג'? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. http://www.mytempdir.com/194040 תגידו שהיא לא מאמי. :-*

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. http://www.dosidate.co.il/ תחליטו בעצמכם אותי זה הצחיק...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by aaviran,

איפה אוכל לקנות תקליטים [לפאטיפון], רצוי חדשים? בנוסף, כמה עולה בערך תקליט? ופאטיפון סביר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Blackend,

חשבתי אולי כדאי לעשות קורס כדי שתהיה תעודה...זה לא מזיק. מישהו יודע היכן כדאי ללכת היום לעשות קורס כזה ושאלת המליון דולאר! הוא יתן משהו חוץ מדף מודפס יפה??

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by i.k,

אני התחלתי ללמוד Mcse לא מזמן ורוצה למצוא בזמן הלימודים ,עבודה בתחום כדי להתקדם ולצבור ניסיון שיהיה לי לעזר בסוף הלימודים. כמו כן,יש לי ידע ברמת טכנאי PC עצמאי של כמה שנים טובות,חומרה ופתרון תקלות שכול טכנאי PC אמור לדעת. עכשיו רציתי לדעת,איזה תפקידים בתור התחלה, אפשר למצוא,חוץ מתמיכה פרטית בספקיות? האם עבודה בתמיכה עיסקית בהוט יכולה לתרום לעניין,או האם זה עדיף על עבודה בספקית אינטרנט אחר? אם יש עוד תפקידים שיכולים להיות רלוונטים לתחום,שבמצב שלי אפשר להתקבל אליהם?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

שלום, לפני שבועיים בערך שלחתי את ה-MP3 ל"תיקון", עקב זה שהלחצן של הווליום היה חסר לי, בקושי השתמשתי ב-MP3 וכבר הוא התנתק לאט לאט. ושלא נדבר על כל מיני בעיות קודמות, לא ממש מרוצה מהחברה הזאת. אז היום התקשרו אליי כדי לקחת את ה-MP3, אז באתי וכאשר רציתי לקחת את ה-MP3 הוא אמר לי שאני צריך לשלם 90 ש"ח בגלל שזה "נזק" ולא תקלה. אז אמרתי "מה זה 90 שקל?!" כולה היה חסר את הלחצן של הווליום, דבר כזה לא עולה להם אפילו שקל. אז הוא אמר זה לא רק "תיקון" (כן ממש תיקון...) זה גם בדיקה. מאותו רגע ממש "צחקתי", כאילו WTF?! ביקשתי שייעשו בדיקה? כולה ביקשתי שייתקינו לי את הלחצן הזה כי זה נאבד לי וחלק כזה קטן אי אפשר למצוא, אז הוא הראה לי מס' כדי לפנות אליו, זה מס' של שירות לקוחות. מחר אני אתקשר.…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.