כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש אופה לחם, לא מתמצא בשוק אז אין בדיוק תקציב מוגדר תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני וחברים וטרקטורון אחד. אתם מוזמנים לצפות: http://www.hwzone.co.il/newspics/ori/fukk.avi http://www.hwzone.co.il/newspics/ori/traker.avi
-
קניתי מהאתר הזה MP4 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 מסרתי להם את הפרטים של הכרטיס האשראי והתעודת זהות דרך הטלפון .. ולא יודע אני טיפה מודאג כי זה בכלל של אימא שלי ואני דיברתי והכל הם יכולים לעבוד עליי או משהו בסגנון ?
-
- 12 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מצאתי תוכנה\קוד שהוא בעצם מערכת אתר שעליו מבוססים כל מיני אתרים בארץ כמו DOTKOF ופנגווין אין לי נסיון בקודים של ASP PHP ודברים כאלה אז אם מישהו התנסה בקוד או במשהו דומה של חדשות ויכול לעזור... שבבקשה יעזור
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מזגן בחדר... ובזמן האחרון הוא התחיל להוציא אוויר פחות נעים והוא פחות מקרר. חיפוש בגוגל העלה: "ניקוי מזגן מעובש ופטריות", ואז פרסומות לאלף טכנאים. השאלה היא באמת, מה צריך לעשות? שנה טובה לכולם
-
- 12 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
ראיתי שכמה פה ראו תסדרה ורציתי לדעת אם ראיתם את הסדרה עם תרגום? אם כן, אתם יכולים להעלות את זה? כמובן שחיפשתי בכל אתרי התרגום...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלו אותם עכשיו בלייב http://video.google.com/videoplay?docid=-2139555376132383479
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי mx של powercolor, תפקד באמת טוב, אני מדבר ברצינות, שיחקתי בצורה מעולה, אבל מה לעשות שאני גיימר כבד שדורש את הכי טוב, והחלפתי אותו בti-500, לקחתי את הblue orb של הti-500 עשיתי לו לפינג, שמתי עליו גריז טרמי של הcrystal שאותו שמתי על הti שמתי אותו על הpc, אבל זהו, אין לי מה לעשות איתו, אני רוצה למכור אותו ב150 ש"ח בערך, כי זה באמת כרטיס טוב, אתם מכירם מישהו שיכול להיות מעונין, או ליחילופין, רעיון טוב מה לעשות עם הכרטיס (רעיונות אשר כוליים מודינג של הכרטיס בתוך מיקרוגל וכדומה לא יתקבלו)
-
תראו יש באתר היפ תחרות..זה הסרטון שהעלתי לתחורת כמובן אתם מוזמנים לצפות בו.. http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=33690&tmpl=10&Page=1&cid=161 עכשיו..הייתי מקום ראשון אבל איפסו לי את הנקודות וכביכול איפסו גם לאחרים תנקודות אבל נראה לי שהייתה פה איזה פאשלה מצד האתר..אבל בכל אופן..אני מת להגיע חזרה למקום הראשון..ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם... אני ממש אודה מקרב ליבי לכל בנאדם שירשם לאתר(ההרשמה חינם ולוקחת משהו כמו 10 שניות) וידרג את הסרטון שלי עם 5 כוכבים,ואם אפשר אפילו להגיב ולהעביר לחברים שלכם.. ..זה ממש חשוב לי..! בכל אופן תודה רבה רבה רבה ואני מוכן לתת נשיקה לכל מי שידרג אותי חח תודה רבה חברים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחודש האחרון הזמנתי יותר מ10 חבילות, רובן קטנות. משום מה לא קיבלתי אף חבילה, בחלק מהמקרים נאלצתי לעשות refund ולסכם עם המוכר שאשלם ברגע שאקבל את החבילה (מדובר ב10-20$) והשאר עדיין בגדר ה45 יום. אין עליהם מעקב. אתמול הגיעה פתק מהדואר והיום אספתי את החבילה שהיא נרתיק שהזמנתי לפני שבועיים בלבד... משהו פה מסריח, או שמישהו מהדואר חוגג לי על החבילות, או שגונבים מהתיבה (פחות סביר כי יש מצלמה בכניסה-לא עובדת ורק אני יודע על זה, אבל ניחא) או שיש בעיה/עיכוב איפשהו בשרשרת הדואר. מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שבוע הבא אני מזמין את הטיסה רציתי לדעת איפה הכי כדאי לטוס, אני לא מכיר את המקומות האלה .. איזה מן המקומות האלה הכי יפים ? בין גלבוע לתבור גבעות לובן פארק תמנע בתרונות רוחמה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 חחחחח איזה אנשים קרועים הרג אותי מצחוק חחחח : ;D
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכון אם רוצים לשדר רדיו אז קונים משדר ומשדרים רדיו אום רוצים לשדר טלויזיה אז איך עושים את זה ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את הציון בתנ"ך והוא 55 לפי מה שידוע לי 55 זה עובר אבל מישהו אמר לי שעובר זה מ56 ומעלה ו55 נחשב לנכשל מה אתם חושבים?
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ערב טוב , אני מחפש חברה שמתמחה בהתקנת מצלמות אבטחה לבית , ועדיף שיהיה להם אתר עם קטלוג מוצרים בשביל לבדוק איזה ציוד יש להם . אם מישהו מפה יש לו יידע בנושא אז הוא מוזמן להגיב ולעזור ... תודה
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אין אבל ממש אין לי מושג מה ללכת ללמוד באוניברסיטה אז אני צריך עזרה של איזה מכון או פסיכולוג שיוכל לעזור לי עם זה כבר ניסיתי ללמוד שני דברים שהיו מאוד שונים זה מזה (פיסיקה ופסיכולוגיה) וממש לא אהבתי את שניהם מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שזה הפרום המתאים (אחרי הכל, 30 אחוז מההצלחה בקניה זה גם מאיפה אתה קונה..) אז.. מישהוא גילה מה הקצ' של החנות הזו ? המחירים שלה זולים באופן חשוד. לוחאם באזור ה 500 זולים ב 50 ש"ח מהמתחרים, מעבדים גם באותו שיעור. מוכר של חנות אחרת טוען שהם לפעמים מוכרים יותר בזול מהמחיר לחנויות של היבואן הרשמי. בחיפוש בגוגל ובפורום כאן ראיתי שאין הרבה יותר מידי "ליכלוכים" על החנות הזו (יש קצת, אבל לא מתקרב למה שיש על KSP ואיבורי למשל) בכל אופן, מה דעתכם ?
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ראיתי בעבר המלצות של אנשי הפורום לאופני הרים ורציתי לשאול מה דעתכם על HARO X6 שנת 2005 . המוכר טען שהאופניים כמעט ולא נרכבו ושהם במצב מצויין. עוד לא יצא לי לרכב עליהם , מה שאני מתכוון לעשות מחר, השאלה שלי היא כמה שווה לשללם עליהם בהתחשב בזה שמה שהוא אמר לי נכון והוא לא עבד עלי? ומה צריך לבדוק קודם כל באופניים ? האם יש להם חולשה כלשהי ידוע ? ואיזה בדיקה כדאי לי לבצע ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום. נרשמתי ל paypal והכנסתי את מספר כרטיס האשרי שלי בכדי לייבא דולרים מהכרטיס. אחרי שהכנסתי את פרטי כרטיס האשרי, קיבלתי מייל ובו היה רשום: "Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge. Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card" אבל לא הבנתי לאיפה אני אמור לקבל את ה 4-digit. הם ישלחו לי למייל 4-digit בעוד 2-3 ימים בכדי לאשר את החשבון? ואחרי שאישרתי את החשבון אני יכול למשוך מהחשבון שלי דולרים? הבנתי שהולכים ל Request Money ואז אני צריך למלאות את Recipient's email address שלי(כתובת האימל שלי?) וב Amount לרשום את סכום הכסף שאני צריך? למשל אני רוצה להוציא 40 דולר. אני רושם שם 40 עגול? או עם אפסים= 40…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, חבר'ה, מכיוון שהביקוש שלכם (חברי הפורום והקהילה) לעוד תמונות ומידע גובר, החלטתי לפרסם מס' תמונות נוספות שהביאו לזכייה שלי בתחרות. ;D אז תהנו: אוקיי , וזה הסיפור בקצרה: המצלמה אכן תת-מימית חד פעמית (50 ש"ח), שווה את ההשקעה לא? ;D לגבי ה"אישור" להכנס עם כל האלמנטים לבריכה: אני גר בקיבוץ, יידעתי את המצילה (שגם אחראית על הבריכה), והיא אישרה. קצר ולעניין. הכנסנו (אני ועוד חבר שעזר וצילם) את הכל לבריכה, למרות שהיו כמה חלקים שגילו התנגדות גבוהה לטבוע (כמו המסך שליפפתי אותו עם איזולירבנד לשולחן, והמארז, ששמנו עליו אבן לא קטנה כדי שלא יצוף...). כשהכל היה מוכן, דפקנו כמה תמונות, הטובות נבחרו - ושלחתי. אגב, החלקים (שלא היו ברי-שימוש), נודבו מאחראי המח…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקשר לאר קלי, הורדתי את: burn it up fiesta giggilo hotel i believe i can fly slow wind remix - מומלץ מאוד (: world's greatest thats that ignition והם ממש אחלה, על איזה עוד אתם ממליצים? ובקשר לרמיקסים של שירי היפהופ, הכוונה לגרסאות יותר קצביות אבל שעדיין נותן את הסגנון של ההיפהופ, ה SLOW WIND REMIX הוא דוגמא מצויינת כי מצד אחד הם שמרו על האיכות של השיר, מצד שני הקפיצו אותו הרבה יותר בקטע של המיקס... תודה רבה!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה טראק ראשון שאני עושה ואני צריך המון תגובות אז: http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-asteroids Negative is Positive
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני לא אשרת בקריה כנראה שאשרת בפלמחים או בתל-נוף, בתפקיד משק אבטחת מידע-במ"מ בחיל האוויר. מי מכיר את הבסיסים ויכול לתת לי קצת מידע איזה מהם עדיף? , באיזה בסיס יותר מעניין ואיזה נחשב ליותר מבצעי? וסתם בכלליות על הבסיס.... תודה!!
-
- 12 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-