עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם השבוע התחלתי סמסטר שני בלימודי מדעי במחשב, ובשיעור אשנב לאלגוריתמים המרצה העלה את השאלה מדוע קוראים למדעי המחשב מדעי המחשב? מדוע זהו התחום היחיד שבו המדע נקרא על שם המכונה ולא על הפעולה עצמה? שהרי אין לנו מדעי הטלוויזיה או מדעי הסטריאו... הוא גם ציין שהמקצוע של מדעי מחשב נוצר משהו כמו 10 שנים לפני שנוצר המחשב הראשון. אז אנשים יש רעיונות/השערות/פילוסופיות ???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by lir@n,

כן כן מה ששמעתם הגעתי לFSB250 והיינה ההוכחה פרטים ותמונות בקרוב(בדיקת מאמץ)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by DrowNz,

אהלן חברים יש לי 2 שאלות עלייכם ואני ישמח אם תעזרו לי אז ככה השאלה הראשונה הולכת ככה: 1. "כיצד צריך להרים גוף כלפיי מעלה מבלי לשנות את אנרגיית התנועה שלו בזמן ההרמה?" זאת שאלה שלא כלכך הבנתי ולכן אני צריך את עזרכתם. 2. "לעגלה אחת מסה m ומהירות v ולעגלה שנייה מסה 3m ומהירות 3v . מהו יחס האנרגיות הקינטיות של שתי העגלות? עכשיו אני לא הבנתי בדיוק מה רוצים ממני כלומר למה מתכוונים שהם אומרים "מהו היחס" אבל לפי חישוב פשוט יוצא לי ש : 3m.9v (ה 9 מהחזקה של ה המהירות - 3 בחזקת 2) ----- 2 = 18.5J - ומכאן נובע שעגלה השנייה מהירותה הקינטית גדולה פי 18.5J ג'אול. אבל כמו שאמרתי לא הבנתי תשאלה ואם אני טועה אני ימשח לקבל תיקון תודה רבה לעוזרים, זה חשוב לי

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ?????

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by MarkeR,

חשתי צורך להכריז על בוקר טוב , ביחד עם התרנגולים !

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ariel-ro,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3655269,00.html מישהו יכול בכלל להגיע לרבע מזה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. סיפרתי את זה לכמה אנשים ואמרו לי שאני משוגע, ותאמת יש מצב אז לא יודע.. בכל זאת מעניין אותי לשמוע דעה של אנשים שלא מכירים אותי אכלתי סלט לא מזמן (כ-כף אחת), כ-15 דקות אחר כך אני רואה הכל אדום ומאבד שליטה על היד (היא נופלת לי מעצמה והיד השניה היתה רפוייה), זה עובר אחרי כמה שניות. אחרי כמה דקות זה חזר עוד פעם אבל חלש, שוב לכמה שניות ואז נעלם. אני מטבע הדברים חשבתי שזה קשור לסלט שגם היה מריר במיוחד (פעם ראשונה בחיים שלי שטעמתי אותו והוא היה מריר). עכשיו המקרה הזה שהכל אדום ומאבד תחשוה ביד לא קרה לי בחיים לפני זה וגם לא קרה לכל מי שדיברתי איתו. אתם חושבים שיש לזה קשר לסלט? או שזה קשור למשהו אחר (למה יכול להיות קשור)?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אם כן תנו לי לינק להורדה אני מת על הדברים האלה של הקללות ברוסית..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by asiofjiojqwr,

מישהו יכול להמליץ לי על חברות לפסיכומטרי שפועלות באיזור ירושלים?

10. שלום לכולם, אני פעיל בפורום הרבה בשעות הבוקר - צהריים. ואני רואה פה כל כך הרבה פעילות בזמנים האלו. ואני שואל, מילא אני - 'עובד בבית'. אבל כולם לא נמצאים בבית-הספר, או עבודה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

אני שמעתי שאם אתה משמיע מוזיקה במספרה או מסעדה ונכנס ניצג של אקום יכולים לתבוע אותך , האם זה נכון?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בדירוגיים השנתיים של המותג הנחשב ביותר, לקחה אפל את המקום הראשון, בנוסף להיותה ספקית המחשבים האישיים החמישית בגודלה בעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%95%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%94/

13. Started by Spinier,

אהלן חברה, אני רוצה לקנות אורגנית והציעו לי 2 דגמים עיקריים: http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=10016 או http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=10015 מה אתם חושבים יותר טוב והאם יש לכם הצעות לאורגנית יותר טובה אבל שלא תיהיה יותר יקרה? הראשונה עולה ב400 שקל יותר ורציתי לדעת אם זה שווה את ה400 שקל האלה. תודה מראש חברה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Shasoosh,

It appears that one of the largest eDonkey2000 communities is no more. Often occupied by over 1 million eDoney2000 users spread over several servers, Razorback is often regarded as the very lifeblood of this network. This morning, users of this server network found their community offline. http://www.slyck.com/news.php?story=1102

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by OR007,

לפי טעם במוזיקה (רוק כבד,האווי מטאל וכו..), תחביבים, צורת לבוש, תספורת ? מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים... אם אתה בכלל מבינים למה התכוונתי.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Merrymoon,

הדיון בפורום חזרה ללימודים הלך והתפטל אך מישהוא בא והעלה את נושא הטיול השנתי ומיד התחילו להציף אותי זכרונות היסטריים ומטורפים. למישהו יש חוויות מצחיקות לחלוק? גם מביכות אפשר, הכל בין חברים... ;D

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, האם יש חנויות בתחנה המרכזית בירושלים שמוכרים בהם כבלים של וידאו / אודיו משהו כמו 10 מטר ? (אני מדבר על 2 כבלים, אחד RCA {שקע של אוזניות בצד אחד ושתי בננות בצד השני}, והשני בננה בכל צד {אפ קוראים לזה בננה }) כי אני שומע פה שיש הרבה חנויות אלקטרוניקה שם... (או שמדובר על תל-אביב?) ואם מישהו מכיר את האזור, אני אשמח לשם של חנות, ולדעת אם היא זולה. תודה רבה לעוזרים, וצום קל.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by TZuKi,

לפני חודש התגייסתי. אמרתי כאן ביי לכמה אנשים, הודעתי שאחזור כשאוכל (אני בגימלים עכשיו....). בשבתות שחזרתי לא יצא לי להכנס. מה אני אגיד לחברה שלי? "עזבי עכשיו יש HWZ?" נעכנסתי לפני כמה שעות. התחלתי לקרוא. אורי פורש? מה קרה לך? למה? הבנתי שהוא לא נתן סיבה. נראה לי שהבנתי שהוא חוזר בו מפרישתו. תקנו אותי אם אני טועה. כל מקרה, אני עוד חייב לו ג'יפ. זה יבוא. אל תדאג. באנים רצים פה על ימין ועל שמאל, הסיפור הישן-חדש של הדיקטטורה של המנהלים (שאני מתנגד לביטוי הזה ב 99 אחוז מהמקרים ומסכים איתם לגמרי) חוזר. בקשר למחשבים, תמיד יהיה חדש. גם אחרי הודעה זו בטח יהיה משהו חדש.... בקשר לתוכן, חלק אהבתי. חלק לא היו כתובות כמו שצריך. אבל מעטות. חוץ מזה, מי אני שאתן לכם ביקורת.... נראה שה…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני צפוי להתגייס ב4.8 להנדסה קרבית, למרות שבחרתי מקום ראשון מוד"ש. הגיוס למוד"ש הוא ב 28.7. אני מתכוון לסרב פינוי בטענה שאני רוצה ללכת למוד"ש, ורציתי לדעת כמה דברים: 1)האם הסיכוי לקבל את מה שאני רוצה בגלל שזה מעבר מקרבי אחד לאחר הוא גבוה יותר? 2)האם יכול להיות שלא יסכימו להעביר אותי בגלל שהגיוס של מוד"ש התחיל 6 ימים לפני? במידה וכן יסכימו, האם יצרפו אותי לגיוס שהחל כבר או לגיוס הבא? תודה. :>

20. http://technology.newscientist.com/article.ns?id=dn12825&feedId=online-news_rss20 הפארוסקים האלה . . . ;D

21. אחרי שהותירו אותנו פעורי פה מהאלבום האחרון שיצא ואחרי שכבר הודיעו שהם לא מתכוונים לעשות עוד אלבום הנה מגיע פרק נוסף וחדש בסאגה המהפנטת של הצמד סיימון את ראג'ה! אז אחרי 4 שנים של תקווה וציפייה הנה הוא הגיע! Shpongle - Ineffable Mysteries From Shpongleland 01. Electroplasm 02. Shpongolese Spoken Here 03. Nothing Is Something Worth Doing 04. Ineffable Mysteries 05. I Am You 06. Invisible Man In A Fluorescent Suit 07. No Turn Un-Stoned 08. Walking Backwards Thought The Cosmic Mirror כרגע האלבום משוטט לו ברשת וביוטיוב ויהיה ניתן לרכישה החל מהשני לנובמר לפי האתר של טוויסטד. אני אנסה לחבר ביקורת לאלבום בשבוע הקרוב.. בנתיים מהאזנות חוזרות וחוזרות אפשר להגיד בלב שלם שהם לא איבדו א…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני כרגע בשנה השלישית שלי בלימודי מדעי המחשב אבל אני לא הולך לסיים את התואר השנה כי יש לי עוד כמה וכמה קורסים להשלים.. בנתיים הייתי רוצה למצוא עבודה שתעזור לי קצת במימון החיים. איזה סוגי עבודות אני יכול לחפש? ? מלצרות אני מעדיף שלא.. למישהו יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by gabriel6,

כנסו לתרגום של גוגל http://translate.google.com תבחרו שפת מקור עברית - שפת מטרה גרמנית תכתבו: נשבר לי החלון - מתרגם נכון נשבר לי הלב -מתרגם נכון אך ברגע שתנסו לתרגם נשבר לי הזיין - הוא יתרגם את זה לאנגלית

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by nadavshalom12,

שלום לכולם, יש לי התלבטות: אני אחרי צבא, מעוניין ללמוד מתמטיקה או היסטוריה. האופציות שלי: 1- לימוד מתמטיקה = שנה התנדבות בלימוד ילדים מתמטיקה ובמקביל להתחיל לקחת קורסים. 2- השלמת בגרויות בבית ורישום לאחר מכן לאוניברסיטה (ההשלמה תיקח כשנה) מבחינת עיניין אני חושב שמתמטיקה והיסטוריה מעניין אותי אותו הדבר. עריכה: אם חשוב ההמשך במתמטיקה זה תואר שני או עבודה, בכל מקרה לא בארץ. כנראה בארה"ב. אם היסטוריה אז בארץ אבל עד פרופסורה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. ניסחתי מכתב. בבקשה תוסיפו עליו עוד סיבות שאני יכול להביא שיעזרו לי, פרטים שירחיבו את הסיבות שכבר ציינתי, ועוד עצות... תודה לכבוד לשכת גיוס אזורית ירושלים הנדון: דחיית תאריך גיוס ההני פונה אליכם בבקשה לדחות את גיוסי בשישה חודשים לפחות בגלל הסיבות שלהלן: *עלי להשלים ולשפר בגרויות. *בכוונתי להכנס לכושר ולשפר את בריאותי כדי שהשירות יהיה לי יותר קל, ולמען העלאת פרופיל עתידית אפשרית. *לא הספקתי להשיג מיונים לתפקידים שאני חפץ בהם ונכון לעכשיו אני אמור להיות מגויס ל"כלל צה"לי" למרות הקב"א הגבוהה שלי (54) בכבוד רב, **** *****

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים