עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בהנחה שרובכם צורבים מוסיקה...ופלונטר יקרה עד טירוף.. באיזה דיסקים/מדיות אתם משתמשים והיכן הכי זול לקנות. רצוי שהדיסקים יהיו באריזה/קופסא ולא בניילון. מה אתם אומרים ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by nineball,

מישהו פה מכיר פורום טוב בנושא רכבי שטח וטרקטורונים? (עם דגש חזק על טרקטורונים) אני כנראה קונה אחד בקרוב, ומחפש קצת הכוונה בנוסף למה שכבר חרשתי וחקרתי בעצמי. אם מישהו מכיר פורום טוב- בבקשה תנו לינק, ואם למישהו יש עצות בנושא בכלליות- אתם מוזמנים לתת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. בשלב זה, זה לא כל כך רלוונטי אבל נניח שבנוסף למשכורת שאני מקבל מהמשרה המלאה שאני עובד בה בתור שכיר אני מרוויח מהאפלקציה שלי באחת מחנויות ה APP STORE? מה קורה מבחינת תיאום מס? בגדול בעבודה נתנו לי תופס, לא זוכר איזה שבו אני מצהיר שאין לי מקור הכנסה נוספת. הבנתי שאם יש מקור הכנסה נוספת אז צריך להודיע עד שבועיים. בנוסף אני מבין שאם יש לי מקור הכנסה נוספת שהוא איננו שכר ממשרה שניה אלא יותר כמו סכומים חד פעמיים ולא דיווחתי אז פשוט יורידו לי מס מקסימלי של 48%. שתי שאלות, יש אפשרות לדווח על מקור הכנסה נוספת מבלי לידע את המעסיק הנוכחי שלי? לא רוצה שיעשו לי פרצופים בעבודה. דבר שני, ניתן לתאם מס רטרו אקטיבי לשנה האחרונה ולקבל החזרים על ה48% שייקחו ממני? בגדול יש מישהו פה שעובד משרה…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by cganir,

כושי אחד, הולך במדבר. הולך, והולך, והולך.... מת מצמא, ומת לזיין. לפתע פתאום נגלה לפניו שד ! הכושי נבהל, אבל השד מרגיע אותו - אני פה כדי למלא אחר שלוש משאלות ליבך ! ספר לי מה היית רוצה לקבל, ומייד תקבל ! הכושי חושב , ואז עונה לשד : אני רוצה מיים. אני רוצה להיות לבן. אני רוצה שכל אישה שתבוא אלי תפשק מייד את רגליה. חושב השד ואז מעניק לכושי את משאלותיו, והופך אותו לאסלה. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

OK, אתמול המורה לגאוגרפיה(שהיא גם מחנכת ט') אמרה(זיבלה?) לנו שני דברים: א. עושים פסיכומטרי בט' לדעת לאיזה מגמות ללכת-אפשרי, אבל אני רוצה אישור. ב. משרד החינוך משנה הבאה יחלק את הבגרויות, ואם הבי"ס והעיר שלך נבחרו, אתה תעשה בגרות נגיד במתמטיקה בט' על החומר של ז\ח\ט, בגרות בי', בגרות ביא' ובגרות ביב', והיא אמרה שזה מבטל את המיקוד. WTF?!

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by BIGmaMA,

ערב טוב כולם .. יש פה למישהו ג'ינסים של לי קופר ? אם כן , אז איך האיכות של הג'ינסים שלהם ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by buyom,

פצצה של החיים ולתמונה שמתעדכנת

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by שוקו,

טוב במקור ניסיתי להבין כמה אחוזים מהמים שלנו באים מהכנרת וכמה ממקורות אחרים, אולם לא מצאתי שום גרף או מאמר מעודכן. ואם מנסים להרכיב פאזל מהאינטרנט יוצא בלאגן אחד גדול. מאתר רשות המים: "בשנה ממוצעת מופקים מהכנרת כ 420 מלמ"ק מים המהווים 20-27% מהתצרוכת הכוללת בישראל." נראה שהמאמר מעודכן מלפני כמה שנים טובות http://www.water.gov.il/NR/exeres/E5FD41FD-E987-40B6-B953-763DD50D57C3,frameless.htm מויקיפדיה ערך משק המים בישראל "המדינה מתכננת להקים עד שנת 2012 מתקנים נוספים בחדרה, ראשון לציון ובאשדוד, שיספקו יחד 300 מיליון מטר מעוקב מי שתייה בשנה - כמחצית מהצריכה הארצית הביתית בישראל. " מה שלא מסתדר זה איך לפני כמה שנים 420 היו רק 20%, ועוד כמה שנים 300 יהיו כבר 50% (בהנחה ש…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי 2 תרגילים של מבחן הנדסאי של שנה שעברה ואני חייב לדעת דרך הפיתרון. מצורף קובץ PDF עם התרגילים. אשמח לפיתרון סרוק ... תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. איך רושמים באנגלית "תלמידים שמתקשים בלימודים " בשפה גבוה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Component,

למי שעוד לא מכיר: IcyTower אני השגתי 2375 נקודות בשלב 235.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by 125,

לנעול

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Djx,

http://www.compfused.com/directlink/605/ הוא לא שם לב שמשדרים אותו עדיין בשידור חי אז הוא מקלל וכשהוא מבין שהוא בשידור הוא אומר "פאק שיט" חחחחחחחחחחחחחחח

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. האם יש אוטובוס או מונית שירות מרחובות לרמן גן ישירות???? ואם לא, איך מגיעים לשם הכי מהר ובהכי פחות אוטובוסים\מוניות, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Norm4nde,

2100 ש"ח זה התקציב שאני מקבל בסוף השבוע הזה אחרי שבועיים של עבודה משעממת. וככה יש לי מסך 19" CTR שמן אני חולה על מכוניות ורק בן 16 ו4 חודשים למרות שאבא גם חולה מכוניות והוא נותן לי לנהוג... אבל חשבתי לקנות עם הכסף ככה.. או מסך 19" LCD 2MS משהו טוב לפנים או הגה מקצועי עם כיסא מקצועי אתם יודעים כמו אמיתי 700 ש"ח + רמקולים של LOGITEC החדשים אלה שעולים 2400 ש"ח אני יביא אותם מחו"ל ב 900 ש"ח ו500 ש"ח יהייה לי לבזבז על עוד משהו או לשמור לכרטיסי המסך החדשים ... או כמובן לבזבז על משהו אחר.. אשמח לשמוע חוות דעת והתיעצות

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. חד וחלק הטרנסים הכי טובים ששמעתי הם של מילק ,מישהו פה מכיר אותם חוץ ממני (וממתן שנקרא על שמם בפורום) Livin A Lie_New The sun always shines on tv Time in my eyes אלה בנתיים השירים ששמעתי והאהבתי במיוחד את הראשון,אם מישהו מכיר שירים שלהם שיותר יפים נא לציין פה.........שירים חזקים ביותר ,אצלי עכשיו הסאב וופר עומד למות מרוב הווליום ששמתי את השירים......... ;D

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא.. יש בכלל פורמט מנצח בכלל או שזה עדיין בכלל ממשיך?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. המדריך למחרבן הציבורי: הלכת ברחוב, הרגשת ש"המטען במקלע" , אל דאגה ... -היכנס לחנות הראשונה שתמצא ברחוב, אל דאגה - בכל חנות ישנם שירותים. -כעת, אהיה מנומס, בקש בנימוס רשות להשתמש בשירותים, שים לב! העמד פנים שאתה "רק לפיפי" , אך תנצור בלבך את העובדה שהולכת להיות "תזמורת" בעוד מספר דקות בשירותיי החנות. -קיבלת רשות להשתמש בשירותים, כעת צעד אט אט לשירותים עם חיוך עוקצני על פנייך. -הורד את מכנסייך והתחל במלאכה, שים לב! אין לדעת מי "המחרבן הסידרתי" שחרבן לפנייך, לכן דאג לרפד את האסלה בנייר טואלט רך ונושם. (זה גם נעים בתחת, אז הרווחת מכל הכיוונים. ) -כדי להתחיל במלאכה עלייך לתקוע נאד באורך 3-4 שניות, נאד זה יקרא בהמשך "נאד תרועה" , נאד זה יסמל את תחילת הטכס ואת השקר …

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ציוני הפסיכומטרי הגיעו. קיבלתי 580, שיפור של 20 נקודות בהשוואה לפעם הקודמת. שיפרתי משמעותית בכל פרק חוץ מכמותי. בעצם בכמותי קיבלתי פחות מהפעם הקודמת. בפסיכומטרי הראשון הוצאתי 98, הפעם הוצאתי 89. אם אפילו הייתי מצליח לשמור על הציון הקודם הציון הכללי היה מעל 600. יש לי בעיה להתמודד עם הלחץ המטורף בחשיבה כמותית. אני לא מצליח לחשוב במהירות של דקה לשאלה. איך אפשר להתמודד עם זה? אולי עלי להחליט מראש שאני עושה 18 תרגילים ובתרגילים אני משקיע את כל ה-25 דקות. את שאר התרגילים מנחש. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני מסיים עכשיו קורס תיכנות ובעצם בוחר יחידה בשבוע הבא. התחום של הסיסטם פחות מעניין אותי וממה שראיתי והספקתי להכיר רוב האנשים שם די מעפנים..בתחום האפליקטיבי אני יכול להגיע ליחידה שאני רוצה ויש שם אנשים סבבה ממה שיצא לי להכיר :-) העניין הוא שממה ששמעתי יש הבדלים של ממש אחרי הצבא בין שני התחומים לטובת הסיסטם....מישהו יכול להרחיב ולתת את דעתו? יאללה, תודה..ד"א, כמה זמן לא נכנסתי לפה.. : לא נראה לי שיש כאן עדיין אנשים שמכירים אותי חח..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yoav9,

אני לא יודע אם פירסמו את האתר הזה כבר כאן... גם אם כן, לא נורא www.geekim.co.il יש שם כמה חולצות לא רעות בכלל, וגם כמה מוצרים נחמדים אבל הם צריכים עוד הרבה עבודה... תמכו בהם! הם חלק מאיתנו!!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Ewingum,

לקוח מ: http://www.connix.com/~rzs/humor/666.html

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, מעוניין לדעת איזה רכב ליסינג מקבוצה 2 הכי מהנה לנהיגה ? ואיזה רכב אתם ממליצים לקחת .. תודה !!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים