כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה היה לי חשק לחזור לנגן על פסנתר. לקחו לי כמה שעות עד שחזרתי לעצמי אבל הצלחתי בערך למזלי [חמש שנים שלא ניגנתי ] הקטע הוא שחוץ מהטיטניק MY WAY , FEELך ועוד כל מיני[בעעע] אין לי שירים "מלהיבים" במיוחד שאני יודע לנגן. רציתי להתייעץ אתכם איזה שיר כדאי ללמוד לנגן טוב [מחפש שיר מרשים ומרגש יותר] בשביל להפוך את הניגון ליותר סבבה. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
? ? ? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה יעלה לי משלוח (וכמה זמן יקח לו להגיע) מארה"ב (קליפורניה) לארץ? תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm תכניסו את המשפטים הבאים והיא תעשה מה שתגידו לה.. הנה מה שמצאתי עד כה: light saber kiss me kiss a girl jiggy ass show me your tits beer pour me a beer bath lick make love siesta strip head rob zombie Pillow Fight tap dance lap dance push ups do jumping jacks be sexy make me look man banana macarena call me box yoga hair laugh dance on the bar spread sing tickle karate robot spin fire hand stand think hoolahoop surf riverdance tongue cowboy airguitar sunshine bow lollipop gun angry flex bend over write me hummer אם תמצאו עוד, אתם מוזמנים לחלוק..
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למי שעדיין לא קרא הכתבה מעניינת למדי, ושיא השיאים YNET ממליץ על רכישת athlon xp( דודי גולדמן פרש לגימלאות?)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסחתי מכתב. בבקשה תוסיפו עליו עוד סיבות שאני יכול להביא שיעזרו לי, פרטים שירחיבו את הסיבות שכבר ציינתי, ועוד עצות... תודה לכבוד לשכת גיוס אזורית ירושלים הנדון: דחיית תאריך גיוס ההני פונה אליכם בבקשה לדחות את גיוסי בשישה חודשים לפחות בגלל הסיבות שלהלן: *עלי להשלים ולשפר בגרויות. *בכוונתי להכנס לכושר ולשפר את בריאותי כדי שהשירות יהיה לי יותר קל, ולמען העלאת פרופיל עתידית אפשרית. *לא הספקתי להשיג מיונים לתפקידים שאני חפץ בהם ונכון לעכשיו אני אמור להיות מגויס ל"כלל צה"לי" למרות הקב"א הגבוהה שלי (54) בכבוד רב, **** *****
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1120821103/THIS_WILL_FREAK_YOU_OUT אין מילים אחרות. שום דבר לא קופץ ד"א אבל זה מוזר O.ם
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני מחפש? פוסטרים של סרטים, נשים יפות (לא ערומות לגמרי ), אולי משחקי מחשב (אם זה משחק ממש ממש נוסטלגי ששווה אזכור על הקיר בחדר שלי), ודברים מגניבים כמו תמונה של שימפנזה שמעשן בתוך כלוב בגן חיות שיש לי... (בשחור לבן ד"א). בקיצור תודה רבה לכל מי שייתן פה מקור לאתרים שנותנים להוריד פוסטרים בתור תמונות ברזולוציה גבוהה כדי שאוכל להדפיס בבית דפוס אחר כך.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול נתקלתי ב YOUTUBE בסדרה ממש מצחיקה של סרטונים על שוטר מפגר. (לא מפגר מבחינת עלבון, מפגר מבחינת המחלה, פיגור שכלי וזה כנראה מה שיש לו\תסמונת דאון) בקיצור, ממליץ בחום לראות הנה הפרק המועדף עליי:
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לצערי נשרט המסך שריטה דיי מכוערת :-\ רציתי לדעת האם יש חומר שמתקן שריטות בזכוכית?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם קומפרסורים פשוטים שעלותם 100 - 200 ש"ח עושים את העבודה? בסה"כ אני רוצה משהו פשוט שאני אוכל לנקות איתו אבק מרכיבי אלקטרוניקה/מחשב.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא יודע איך קוראים לו אבל משמעים אותו הרבה ברדיו...
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
OK, אתמול המורה לגאוגרפיה(שהיא גם מחנכת ט') אמרה(זיבלה?) לנו שני דברים: א. עושים פסיכומטרי בט' לדעת לאיזה מגמות ללכת-אפשרי, אבל אני רוצה אישור. ב. משרד החינוך משנה הבאה יחלק את הבגרויות, ואם הבי"ס והעיר שלך נבחרו, אתה תעשה בגרות נגיד במתמטיקה בט' על החומר של ז\ח\ט, בגרות בי', בגרות ביא' ובגרות ביב', והיא אמרה שזה מבטל את המיקוד. WTF?!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שמאז שהחלפתי את מסך ה-17" 3:4 הקודם שלי ב-Samsung T220P, שהוא מסך FHD, ברזולוצייה האופטימלית שלו, כאשר אני צופה בסירטונים ביוטיוב, הנגן גדל למימדי ענק, והוא מכסה כמעט את כל המסך, גם כאשר הוא בגודלו הקטן ביותר (לא במצב תיאטרון ולא במסך מלא). מה הסיבה לכך?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב כולם .. יש פה למישהו ג'ינסים של לי קופר ? אם כן , אז איך האיכות של הג'ינסים שלהם ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2890230,00.html אכן מדינה במשבר וקיצוצים בכל המקומות, קשה, קשה... אבל זה לא יפריע לכמה מפקדים להשתמש בעכברים אופטיים אלחוטיים שעולים 500 שקל, וכמובן שכל אחד מהם זקוק למחשב על עם DVD ומסך LCD בשביל להכנס לאתרי פורנו ולשחק סוליטר הדבר הטוב היחידי שאולי ייצא לי מזה זה שאם השדרוג הוא גם בלשכת הגיוס בחיפה בחיפה אני לא אצטרך לחוות את המסכים המרצדים בפסיכוטכני ששמעתי עליהם כה רבות
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקוח מ: http://www.connix.com/~rzs/humor/666.html
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חד וחלק הטרנסים הכי טובים ששמעתי הם של מילק ,מישהו פה מכיר אותם חוץ ממני (וממתן שנקרא על שמם בפורום) Livin A Lie_New The sun always shines on tv Time in my eyes אלה בנתיים השירים ששמעתי והאהבתי במיוחד את הראשון,אם מישהו מכיר שירים שלהם שיותר יפים נא לציין פה.........שירים חזקים ביותר ,אצלי עכשיו הסאב וופר עומד למות מרוב הווליום ששמתי את השירים......... ;D
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עדכון: הירשמו לדף הכנסים בפייסבוק! https://www.facebook.com/StarCon972 שלום לכולם, חברים יקרים, אני מזמין אתכם לכנס שארגנתי עם חבר, בנושא STAR TREK וחקר החלל. אני וחבר מארגנים לראשונה בעולם כנס היברידי המשלב בין מדע בדיוני למדע אמיתי עם מרצים איכותיים וכריזמתיים מתחום חקר החלל. את הכנס הזה הפקנו במו ידינו בשיתוף האגודה הישראלית לאסטרונומיה עם מנת לקדם את החשיפה לחקר החלל בישראל ואת סדרת מסע בין כוכבים שמראה הלכה למעשה איך ייתכן וייראו מסעות החלל של המין האנושי בעוד כמה עשורים. הכנס אינו דורש ידע מוקדם, אבל דורש ראש פתוח וסקרנות מדעית. אם אתם חובבי STAR TREK, חקר חלל, מעוניינים באופן כללי להרחיב אופקים לגבי עתיד המין האנושי ולשמוע הרצאות קלילות וכיפיות …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם אני צריך פשוט להוריד את הטורנט המוצע שם ולהוריד? ניסיתי ולא הצליח. אודה אם מישהו פה יסביר לי בקצרה. תודה, Ptyahoo.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הזמנתי מארה"ב משלוח (דואר אויר), תוך כמה זמן לוקח לו להגיע בערך (כולל מכס וכו')
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאתם מסיימים לראות סדרה שיש לכם במחשב, אתם צורבים את כל העונה על דיסקים, או מוחקים? כנ''ל סרטים.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נדפק לי סופית המכשיר N95 שקניתי לפני שנה בשחור....עכשיו אני לי כסף לקנות חדש אז אולי יש איזה מבצע בסלקום שנותנים מכשיר ומפזרים תשלומים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אף פעם לא הייתי איש FIXER UPPER אבל לאחרונה אני רואה שיש לי צורך בסט כלים, בין היתר לקדיחה בקיר , והתקנת ברגים לתליה וכו' כו' אם אני קונה דרמל, הוא מבצע פעולות כאלה ? או שהוא נועד רק לניסור דיסק ? אני מחפש כלי רב תכליתי כזה, לא רק למודינג למארז, אלא לקדיחה בקירות ושאר ירקות על מה אתם ממליצים ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-