כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
ישלי מצר לקנות מחשב ממשהו בקנדה ,P4 2GHZ NORTHWOOD,512RDRAM , 120GHZ SEAGATE,GEFORCE 3 Ti500, DVD ROM x8 , CDR Plextor X24 ,3dcom 100mbit by Sony for only 400$!!!!! כמה יעלה לי ההובלה אני כבר יודע (100$) אבל מה עם מסים .. מה אתם חושבים ?
-
נגן הוידאו האהוב ממשיך להרחיב את יכולותיו, עם קריצה לעולם המציאות המדומה המתפתח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מנסה לשמור על המחשב שלי את הסירטון: http://webtv.un.org/watch/justice-for-jewish-refugees-from-arab-countries-panel-discussion/2859477380001/ איך ניתן? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהתחשב שזה מקצוע של 9 יחידות והוא בא על חשבון פיסיקה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שואלים בעבודה לאיפה להפקיד לי את הפנסיה.לא מבין בזה כלום. מישהו יכול להמליץ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתחיל לשכור דירה השבוע יש לי שאלה לגבי הבנה של סעיף מסויים. אחד הסעיפים... חובת השוכר : "משך כל תקופת השכירות לתקן או להחליף על חשבונו , תוך פרק זמן סבר ולפי העניין,כך חלק של המושכר ו\או אביזר שייפגם או יתקלקל שלא מחמת בלאי סביר. לא יעשה כן רשאי המשכיר לבצע כל תיקון או החלפה כאמור במקום השוכר, ועל חשבונו של השוכר. מה אתם מבנים מהפסקה הזו?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מזהה את מייקל מיורס מ"HALOWEEN" גייסון מ"יום שישי ה13" שתי בובות שלזכר קוראים צ'אק(אם אני זוכר נכון)- אממ שחכתי מה שמו של הסרט צעקה פרדי-"סיום ברחוב אלם" אתם?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין היום בשעה טובה את האייפוד שאני מצפה לו כ"כ הרבה זמן. ואני צריך לדעת איך זה נראה הכי נורמלי, כבר החלטתי על משפט לחרוט (בערך), אבל אני לא יודע איך לכתוב אותו: האפשרות הראשונה היא ככה: שימו לב לרוק&רול 1. 2. 3. שימו לב גם לLay במקום lay 4. משלכם http://store.apple.com/us/engrave/MB565LL/A?mco=MTcyODEwNg אני יודע שזאת התעסקות בקטנות אבל אני לא יודע איך זה נראה הכי נורמלי. תעזרו לי לבחור
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדיון בפורום חזרה ללימודים הלך והתפטל אך מישהוא בא והעלה את נושא הטיול השנתי ומיד התחילו להציף אותי זכרונות היסטריים ומטורפים. למישהו יש חוויות מצחיקות לחלוק? גם מביכות אפשר, הכל בין חברים... ;D
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר שנה שולח קורות חיים ב-jobmaster ולא קיבלתי אפילו טלפון
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צפוי להתגייס ב4.8 להנדסה קרבית, למרות שבחרתי מקום ראשון מוד"ש. הגיוס למוד"ש הוא ב 28.7. אני מתכוון לסרב פינוי בטענה שאני רוצה ללכת למוד"ש, ורציתי לדעת כמה דברים: 1)האם הסיכוי לקבל את מה שאני רוצה בגלל שזה מעבר מקרבי אחד לאחר הוא גבוה יותר? 2)האם יכול להיות שלא יסכימו להעביר אותי בגלל שהגיוס של מוד"ש התחיל 6 ימים לפני? במידה וכן יסכימו, האם יצרפו אותי לגיוס שהחל כבר או לגיוס הבא? תודה. :>
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אף פעם לא הייתי איש FIXER UPPER אבל לאחרונה אני רואה שיש לי צורך בסט כלים, בין היתר לקדיחה בקיר , והתקנת ברגים לתליה וכו' כו' אם אני קונה דרמל, הוא מבצע פעולות כאלה ? או שהוא נועד רק לניסור דיסק ? אני מחפש כלי רב תכליתי כזה, לא רק למודינג למארז, אלא לקדיחה בקירות ושאר ירקות על מה אתם ממליצים ?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה לפתע משום מקום באוזן שמאל אני שומע צלצול מוזר בלתי פוסק שמשגע אותי צליל כזה מוזר שאני שומע חזק מאוד כשמאוד שקט בחדר לא ממש יודע איך להסביר איך זה קרה? למישהו היה את זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לענות לי ? זה מכל הפורומים - כאילו למי יש את המחשב הכי סוס בכל האתר ?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלוחם הכי מושלם שיש... http://video.google.com/videoplay?docid=-4609381522811996320&q=fedor&hl=en http://www.youtube.com/watch?v=E8nQzel121g http://www.livevideo.com/video/66B6D037667A46FE8E4F5A3FADA17444/fedor-emilianenko-highlights.aspx דברו...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יוצא עוד שעה לחיפה לחנות ספרים שם כי יש לי טרמפ. אני רוצה המלצה לספר הדרכה או ערכת הדרכה לקורס A+ כדי שאני אדע מה לקחת ושאני לא אקח משהו חסר תועלת. ידוע לי שיש את המידע באתר אינטרנט יש לי אותו מישהו כאן נתן לי כבר אבל אני מעדיף ספר. תודה מראש לכולם. [br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 14:04:37 אני תיכף יוצא אי לאף אחד המלצה?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש דיבורים לאחרונה שהCIA יכול להתנקש באנשים בדרך מאוד פשוטה שקשה לעלות עליה. פשוט מתקינים נוזקה על התוכנה של מערכת ההיגוי ברכב והרכב פשוט מאיץ עד שהבן אדם בתוכה מתרסק ומת בתאונה. נראה לי שצריך להתחיל להסתכל על התוכנה של הרכבים, כי אפילו באג תמים יכול להרוג אנשים. ממה שהבנתי מאנשים זה שהתוכונת האלה נכתבות ברמה מאוד ירודה מבחינת SECURITY, אפילו ברכבי יוקרה כמו מרצדס. אז מה דעתכם? עדיף ללכת על רכבים ישנים בלי תוכנה? מה דעתכם בנושא? עריכה: מה שאני לא מבין זה אם ברכבים חדשים הדוושה של הגז מחוברת מכנית למנוע? או שזה כמו ג'ויסטיק של פלייסטשיין ששולח פקודות דיגיטליות למערכת היגוי?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מנתניה לאונ' בר-אילן ברמת גן , יש רכבת ישירה או קו אוטובוס/מונית? משהו? מישהו יודע במקרה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות מנוי לחדר כושר למשך חצי שנה, עכשיו יש לי חד"כ לא רחוק מהבית והמחיר לשנה הוא 230 ש"ח לחודש + 150 ש"ח על ביטוח וזה לפעם אחת בלבד. (לגבי מחיר של חצי שנה עוד לא שאלתי אבל ביררתי במקום אחר וזה עלה 239 ש"ח לחצי שנה +100 דמי הרשמה וביטוח) עכשיו לגבי החדר כושר הראשון שהייתי (שביררתי רק לגבי שנה) המקום היה מאוד מרשים, גדול, לא עמוס מידי, המכשירים נראו חדשים, יש טלויזיה מול כל מכשיר כמו אופניים הליכון וכו'.. יש סאונה והמקלחות עם לוקרים (הלוקרים נראה לי שהם בתשלום) הכל נראה שם יפה נקי ומסודר. כמובן שהמחיר גם כולל שיעורים ומאמן אישי שמסדר תוכנית אימונים.. לגבי המקום השני (לא כזה רלוונטי כי אני די בטוח שאני הולך על המקום הראשון) היה מקום יותר קטן בהרבה, פחות מכשירי…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש קטעי מוזיקה עוצמתיים עד כדי צמרמורת מסרטים או לא מסרטים תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
חבר'ה שבת שלום לכולם. אבא שלי ביקש ממני לחפש לו אתר שעוסק באיתור ותיקון תקלות בטלוויזיה(סתם תחביב שלו), אז אם מישהו מכיר אתר כזה ויכול לתת לי קישור מתאים אני מאוד מאוד אשמח ד"א : עדיף אתר ישראלי שבנוי בעיברית אבל אם אין אז לא נורא תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-