כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
יש לי אוטו מאזדה 323 97 מנוע 1800 דגם ba לאנטיס הסדאן, ולא 323f אני צריך לשים 4 פלאגים חדשים ושמעתי על פלאגים אירידיום-פלטינום חדשים 4 רגילים מקוריים עולים 65 שקל 4 פלטינום-אירידיום עולים 320 מה היתרונות והאם זה כזה משמעותי? והאם זה בכלל אפשרי לשים כאלו באוטו ישן כמו שלי ואם כן אשמח לשמוע הצעות לדגמים לפלאגים מומלצים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה, אחרי שמהשנה האחרונה ועד משהו כמו 4 שנים.. אני אהיה חייב לעשות עבודות אינטנסיביות דרך המחשב שידרשו ממני ישיבה מול המסך הרבה שעות ביום. ומלפני שנה הראייה שלי התחילה להיתדרדר בצורה מפחידה.. לפני 4 חודשים עשיתי משקפיים וכבר עכשיו אני מרגיש שהם כבר לא מתאימות. האם זה ימשיך וידרדר או שזה אמור לעצור מתישהו ? האם אי הרכבת המשקפיים היא דבר רע, או שזה "חפיף".. כי אני לובש אותם רק במקרים קיצוניים ולעתים רחוקות. האם אני אמות מזה ? טוב סתם..
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאיזה גיל אפשר כבר לעשות רישיון למכונית? ומאיזה גיל אפשר לעשות רישיון לאופנוע/קטנוע ?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות הדיון הקטן שעלה בתרד הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478918.30
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למשהוא יש רעיונות או מאמרים, על תופעות טבע בכללי או יותר טוב בארץ ישראל שלנו כמו במדבר יהודה. או על המכתש הקטן, הגולן וכ'ו.............. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מבחן באמת קשה יש מלא שאלות מפגרות שאף אחד לא צריך באמת לדעת אותם בקיצור אני מאושר שעברתי בקרוב מבחן network+ גם של comptia
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
red light תומך בעברית? זה מראה ג'יבריש בכתוביות....
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם קומפרסורים פשוטים שעלותם 100 - 200 ש"ח עושים את העבודה? בסה"כ אני רוצה משהו פשוט שאני אוכל לנקות איתו אבק מרכיבי אלקטרוניקה/מחשב.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה כואב, זה מדמם וזה נפוח - מה זה? ואו זה נראה גרוע ביותר במציאות .
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תשמעו ,אני יודע שזה פדיחה ,אבל אני לא זוכר איזה פרשת בר מצווה הייתה לי ,האם יש דרך כל שהיא לדעת לפי תאריך הלידה . תודה .
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע כמה אנשים רצים כאן אם בכלל אבל אולי בכל זאת.. אני מחפש לקנות איזה נעלי ריצה ולא בא לי להקשיע 600 שקל אלא יותר משנו בסגנון של 300+- יש איזה המלצה בנושא?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דיברתי עם מישהיא שלומדת נהיגה, בת פחות מ17 אני בן 17 עוד שבועים, והיא אמרה לי, שאם אני מוציא לדוגמא ב17 רישיון, ועוד חודשים מלווה, אני יצטרך לחכות עד לגיל 17 וחצי כדי לנהוג לבד. יעני, אי אפשר לנהוג לבד בלי מלווה אלה עד גיל 17.5 והיא אמרה שזה כתוב בעמוד הראשון של הספר של התאוריה והמורה נהיגה שלה אמר לה בדיוק אותו דבר. פעם ראשונה ששמעתי את זה.. יש לי הרבה חברים שנוהגים אבל אני לא זוכר מי בדיוק עבר 17.5 זה נשמע מאוד לא הגיוני.. אבל מורה נהיגה בישראל אמר לה את זה.. אולי יש משוה בדבריה? מי שיודע.. על דבר כזה, או שיכול לשלול. כמובן מי שיש לו רישיון והוא בן 17 וקצת ונוהג לבד, שיגיד היא אמרה שהיא מוכנה להתערב על זה אבל לא התערבתי, לא יודע למה.. נראה לי כי היא בת ולא יהיה נעים לנצ…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שזה ממש לא קשור לכאן. אבל ממש לא קשור. פשוט אין פורום מתאים אז החלטתי לפרסם פה. זה שאני רק בן 15 זה יכול להיות בעיה? אני יודע לרכיב מחשבים.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הייתי "מנותק " (המבין יבין) מהסרטים כמעט חצי שנה ואני רוצה להשלים פערים על איזה סרטים אתם ממליצים?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קיבלתי מכתב שהנדון שלו הוא: "מועמדות למסלולים טכנולוגיים בחיל המודיעין - פרויקט 'גאמא' " המשך המכתב - בלה בלה קיבלתי קוד ומספר מועמד, עליי להיכנס לאתר שלהם ל"איתור אישי ישיר" ומשם לשאלון מילוי נתונים לפרויקט "גאמא" ומשם להמשיך ע"פ ההנחיות. מתחת לסעיף בו כתוב לי את זה ^ יש הערות: על מנת להתרשם ממגוון המסלולים אותם מציע חיל המודיעין ומתהליך המיון, מומלץ ל"שוטט" באתר, טרם מילוי הטפסים הנך מתבקש למלא את השאלון גם אם אינך יכול לציין ידיעותיך במספר סעיפים. תחומי העיסוק בחיל אינם מתמקדים בתחום המדעים המדויקים בלבד (מתמטיקה, פיזיקה ומחשבים וכו') אלא גם בתחום המקצועות ההומניים (היסטוריה, מדעי המדינה וכו') לרשותך חודש למילוי הטפסים, ואף תוכל לשמור אותם ללא שליחה במהלך החודש השאלה…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך עזרה איך להגיע לחנות. אני יגיע לתחנה מרכזית סיטי משם איך ללכת כמה דק' ברגל איזה קו לקחת איפה לרדת? אני אשמח להסבר שיעזור לי להגיע לשם, תודה רבה לעוזרים! הבנתי שזה ברחוב המדע 3 הינה כיצד להגיע עם רכב רק אין לי רכב http://www.iqpc.co.il/Home/showmap.asp
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
נדפק לי סופית המכשיר N95 שקניתי לפני שנה בשחור....עכשיו אני לי כסף לקנות חדש אז אולי יש איזה מבצע בסלקום שנותנים מכשיר ומפזרים תשלומים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כחייל משוחרר שרוצה לחסוך כסף לטיול ולימודים, מחפש עבודה שניתן להרויח בה הרבה כסף (כמה לא צפוי...). בתור חסר תואר כלשהו ובמצבו הנתון של המשק הישראלי, ככל הנראה אצטרך לעבוד בעבודה שחורה. בארץ העבודות שלמיטב ידיעתי עונות על הדרישות הן - עבודה בצומת, אוטו זבל, שטיפת גופות. היות וחלק מעבודות אלו דורשות קומבינה מטורפת ובחלקן האחר לא מוכן לעבוד בשום מצב, מחפש משהו בחו"ל. שמעתי על עבודות בספינות דיג/אסדות נפט/חוות, בהן ניתן לחסוף סכומים יפים מאוד. למישהו יש נסיון או ידע איך ניתן להגיע לעבודות כאלו או אחרות בסגנון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עוד אחד מהטרנדים החמים שחווינו בתערוכת Computex 2016 היה בואם של 'תיקי המציאות המדומה' - מערכות מחשב מתקדמות עם סוללה ורצועות, לנשיאה על הגב ולשימוש יחד עם משקפי המציאות המדומה של HTC או Oculus, לחוויה אלחוטית וחופשית כמעט לגמרי. מדובר בפתרון מסורבל ומוזר למדי, שעתיד לעלות צפונה מ-1,000 דולר, לשקול בין 4 ל-5 קילוגרמים ולספק כ-90 דקות של מציאות מדומה ללא חוטים - אך בסופו של דבר מדובר בפתרון הכרחי נכון להיום, שגם חושף את המגבלות המשמעותיות של הטכנולוגיה בעידן הנוכחי, עד אשר יימצא התקן האלחוטי האמין והזריז מספיק בכדי להחליף את כבלי ה-HDMI (וגם אז סימן אספקת האנרגיה למשקפי המציאות המדומה יישאר בסימן שאלה מסויים). החדשות הטובות הן שמכאן ניתן רק לעלות כנראה - …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אנמי מחפש את הנעליים הללו בנרות, למישהו יש מושג איפה יש אותן בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים טוב לא משנה אני כבר אתייעץ עם משהו שמבין
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי חברה שאני מאד מאד אוהב אותה .......ולפני שניהינו זווג הינו ידידים די טובים, הינו מדברים על הכל בעולם הינו נשארים ביחד עד השעות הקטנות של הלילה ומה קרה ניהינו זווג וכל זה נעלם , אני לא יודע מה קרה זה כאילו פתאום אנחנו זרים אחד לשני, ואני לא מבין מה השתנה בקשר שלנו ..כאילו מה למה אי אפשר להיות ידידים טובים וגם חברים ביחד , חברות זה הריי צ'ופר לידידות . אני ממש מוטרד שזה ככה ואני לא יודע מה לעשות .......אני יודע שזה לא רק אצלי ושיש עוד מלאה אנשים שיש להם את אותה הבעיה . אז חברי המלומדים והמחוננים בואו נצא למסע בחיפוש אחר התשובה והפתרון של הבעיה הקשה והמסובכת הזו שאיש עוד לא מצאה לה פתרון
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני וחברים רוצים ביום ראשון הקרוב לטייל בצפון ולעשות על האש. יש למישהו המלצה טובה למקום שיש בו מסלול הליכה של שעה-שעתיים ומקום שיש בו שולחנות לעשות על האש? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים בלי חיים http://www.snunit.k12.il/kodesh/ מי לעזאזל כתב את כל זה ?! עריכה: למי שלא שם לב - יש שם את כל התנ"ך !
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-