כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
האם אני צריך פשוט להוריד את הטורנט המוצע שם ולהוריד? ניסיתי ולא הצליח. אודה אם מישהו פה יסביר לי בקצרה. תודה, Ptyahoo.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עם שווי שוק של מעל 720 מליארד דולרים, אפל היא לא רק החברה האמריקאית עם השווי הגדול ביותר אי פעם, אלא גם שווי זה גדול יותר מהחיבור של שווי השוק של מיקרוסופט וגוגל יחדיו לכתבה: http://hwzone.co.il/700-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%a7%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%92/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסחתי מכתב. בבקשה תוסיפו עליו עוד סיבות שאני יכול להביא שיעזרו לי, פרטים שירחיבו את הסיבות שכבר ציינתי, ועוד עצות... תודה לכבוד לשכת גיוס אזורית ירושלים הנדון: דחיית תאריך גיוס ההני פונה אליכם בבקשה לדחות את גיוסי בשישה חודשים לפחות בגלל הסיבות שלהלן: *עלי להשלים ולשפר בגרויות. *בכוונתי להכנס לכושר ולשפר את בריאותי כדי שהשירות יהיה לי יותר קל, ולמען העלאת פרופיל עתידית אפשרית. *לא הספקתי להשיג מיונים לתפקידים שאני חפץ בהם ונכון לעכשיו אני אמור להיות מגויס ל"כלל צה"לי" למרות הקב"א הגבוהה שלי (54) בכבוד רב, **** *****
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז לכול מי שהבגרות שלו בספרות מתקרבת הנה שתפו כאן את דרכי הלמידה שלכם וכן חומרי לימוד online עם דגש על הפואנטות\מוטיבים\דרכי עיצוב ולמה לעזאזל משרד החינוך רצה שנלמד את הסיפור הזה (קרי על מה הוא יכול לשאול) תודה ד"א האם קראתם את הספרים או שזה מיותר ועדיף להתמקד בסיכומים עם נקודות המפתח בכול סיפור?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דיברתי עם מישהיא שלומדת נהיגה, בת פחות מ17 אני בן 17 עוד שבועים, והיא אמרה לי, שאם אני מוציא לדוגמא ב17 רישיון, ועוד חודשים מלווה, אני יצטרך לחכות עד לגיל 17 וחצי כדי לנהוג לבד. יעני, אי אפשר לנהוג לבד בלי מלווה אלה עד גיל 17.5 והיא אמרה שזה כתוב בעמוד הראשון של הספר של התאוריה והמורה נהיגה שלה אמר לה בדיוק אותו דבר. פעם ראשונה ששמעתי את זה.. יש לי הרבה חברים שנוהגים אבל אני לא זוכר מי בדיוק עבר 17.5 זה נשמע מאוד לא הגיוני.. אבל מורה נהיגה בישראל אמר לה את זה.. אולי יש משוה בדבריה? מי שיודע.. על דבר כזה, או שיכול לשלול. כמובן מי שיש לו רישיון והוא בן 17 וקצת ונוהג לבד, שיגיד היא אמרה שהיא מוכנה להתערב על זה אבל לא התערבתי, לא יודע למה.. נראה לי כי היא בת ולא יהיה נעים לנצ…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חד וחלק הטרנסים הכי טובים ששמעתי הם של מילק ,מישהו פה מכיר אותם חוץ ממני (וממתן שנקרא על שמם בפורום) Livin A Lie_New The sun always shines on tv Time in my eyes אלה בנתיים השירים ששמעתי והאהבתי במיוחד את הראשון,אם מישהו מכיר שירים שלהם שיותר יפים נא לציין פה.........שירים חזקים ביותר ,אצלי עכשיו הסאב וופר עומד למות מרוב הווליום ששמתי את השירים......... ;D
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום . אחותי משחקת במשחק הזה (זה משחק פוקר) וחבר שלה קנה לה כרטיס בפצוצייה ב100 שקל . הכרטיס עצמו בצבע כחול ורשום עליו VALUE CARD . על הכרטיס יש קוד שמכניסים אותו במשחק וזה מביא בערך 18 יורו . אם מגעים במשחק ל65 יורו (נראה לי שזה 65 ) אז אפשר להוציא את הכסף . השאלה אם המשחק הזה הוא אמין ? ואם באמת מגיעים ל65 יורו הוא יתן לי את הכסף ? אני רוצה לקנות גם כרטיס כזה ולשחק . ואני לא מנסה לעשות מזה כסף , אני רוצה לשחק בשביל הכיף וכבר ממזמן רציתי לנסות לשחק על כסף באינטרנט. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה דבש, חיפושון וכל שאר התוכנות האלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כושי אחד, הולך במדבר. הולך, והולך, והולך.... מת מצמא, ומת לזיין. לפתע פתאום נגלה לפניו שד ! הכושי נבהל, אבל השד מרגיע אותו - אני פה כדי למלא אחר שלוש משאלות ליבך ! ספר לי מה היית רוצה לקבל, ומייד תקבל ! הכושי חושב , ואז עונה לשד : אני רוצה מיים. אני רוצה להיות לבן. אני רוצה שכל אישה שתבוא אלי תפשק מייד את רגליה. חושב השד ואז מעניק לכושי את משאלותיו, והופך אותו לאסלה. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלוג אני אומר לכם מצב האנשים בארץ מידרדר מרגע לרגע...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש מוצרים פשוטים כדוגמת זה: http://usb4.co.il/items/102051--%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%A1%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%95%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-2-%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D- שיעבדו רק בהנחה שהשנאי של הראוטר יכול לקבל 220V. בהנחה ולא (יקבל רק 110V), אני צריך מוצר יותר יקר כמו אלה: http://www.amperel.co.il/categories/20041 רק שלא ברור לי עדיין כמה W צריך (הראוטר עוד לא אצלי). מדובר בlinksys e4200 v2 אם למישהו יש נתב מסדרת הe900\1200\1500\2500\3200 ויכול להסתכל מה כתוב לו על השנאי חשמל זה יעזור…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בא לי ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית קצת עשיתי בדיקה ואני יותר מתחבר לסגנון של Fender statcoaster. אני רוצה לקנות גיטרה יד שנייה באזור ה2500 כולל מגבר אפשר לחרוג מעט. נכון לעכשיו מצאתי peavey predator 1985 ב1300 שקל כולל קייס קשיח ו- Fender statcoaster hw1 2008 אמריקאית עם מגבר frontman R25. ב2400 שקל לפי מה שאני יודע המגבר הזה בינוני מינוס. גם כן השוק דיי מוצף בגיטרות פנדר מקסיקניות אני מצרף רשימה קצרה של מוזיקה שאני אוהב: רשימה קלה של להקות אהובות:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בחופשת פסח אני כנראה יטוס לצרפת ואני רוצה ליקנות שם xbox360. אבל כדי להוציא מ-xbox את הכל אני צריך טלוויזית hdtv. רציתי לדעת עם יש טלוויזיות רגילות שהם לא פלזמה או lcd שתומכות ב-hdtv. ועם יש שהם לא יעברו את סכום ה-2500 עד 3000.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מלבד ניקיון וירוסים/תולעים וניקוי של קבצים זמינים. מה עוד יש לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מלפני כמעט שנה קניתי מסך של lg מדגם flatron700p . בדה"כ אני יושב מול המחשב כאשר תאורה לבנה כמו של בית חולים מאחורי המסך . לפני שבועיים היא נשרפה ,ובמקומה שמתי מנורה רגילה מאחורי המסך . בזמן האחרון העיינים שלי התחילו לכאוב רצח!!! עכשיו פה מגיע החלק שלכם בדיון . עם איזה תאורה אתם יושבים מול המחשב?
-
-
כנסו ל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=8 גם לכם הCPU עומד על 100%? לא הבנתי שמידי פעם המחשב פשוט זוחל ואז פתאום ראיתי את זה, מוזר. מחכה לתגובות. עידכון*****עידכון****עידכון ******************* שמתי לב, שאם למשל אני גם בHWZONE וגם בפורום, ושאני אקטיבית בתוך החלון של HW והתפוז עובד ברקע אז המעבד לא ממש מתאמץ ממש, אבל אם זה ההיפך ואני בתוך הפורום של תפוז, המעבד עובד על 100% שוב...
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצטער על הספאם,אבל זה בהחלט מצחיק http://uploaded.fresh.co.il/3fb2895e01d12a4b.jpg Judan Kinder,Ziklon b? Ist Gut!
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש אוטובוס או מונית שירות מרחובות לרמן גן ישירות???? ואם לא, איך מגיעים לשם הכי מהר ובהכי פחות אוטובוסים\מוניות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה דרגון בול וזה ממש אוהב את זה (ואני באמת מתכוון לזה) זאת הסדרה הכי יפה שראיתי,לא תיהיה יותר טובה..מי שראה באנגלית יכול להבין אותי (אני מקווה :-\) ובבקשה אל תגיבו כאלה ששנואים את הסדרה.. שלא יהיה כאלו שיגידו פה ''איכס חרא של סדרה'' או ''זה של תינוקות''
-
מהי המסעדה הכי טובה בתל אביב צריך מסעדה רומנטית לזוג התקציב הוא 500 שקל שמעתי בנתיים על רפאל ועל רוקה מה אתם אומרים על המסעדות האלו ? האם יש יותר טובות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-