עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=1717&Category=3&Prourl=http://oldserver.shofar-tv.com/MEDIA/Documentation_Movies/kidar_against_algazira.wmv מורדכי קידר אני מוחא לך כפיים שלחו לי את זה באימל חובה לראות!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אהלן חברה ! יש לי זימון לפרויקט גאמ"א ואחד הנושאים שמי שמגיע למיונים נבחן עליו הוא ווינדוס ממה שהבנתי ממה שקראתי ברשת אז על מה בידיוק אפשר ללמוד בווינדוס ? אין לי מושג איזה שאלות יש שם אבל מה לדעתכם צריך ללמוד בנוגע לווינדוס ? אם מישהו יוכל לרשום לי נושאים או לינקים כדי שאני אוכל ללמוד יותר על זה אני אשמח תודה !

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Lost Spirit,

למי שראה, היה משחק פשוט מטורף! ופה יותם הראה שהוא יודע לקחת זריקות גדולות במשחקים גדולים ובזמנים גדולים, אני אומר די בבטחה שהשלשה הזו של הלפרין היא כנראה השלשה הכי חשובה בקריירה שלו!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לסדר את הכבלים מאחורי שולחן המחשב בצורה אלגנטית ונקייה כמה שניתן. איך כדאי לעשות זאת? (יש משהו כמו ארבעה כבלים עבים ועוד כל מיני שטויות...) אני מעדיף תעלה רחבה ונמוכה על מנת שתבלוט כמה שפחות. בתודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by mahatef,

אני מחפש מוסיקה שגורמת לאנדרנלין לזרום ;D. תנו המלצות בבקשה.

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by @guitarsuite@,

חבר'ה שבת שלום לכולם. אבא שלי ביקש ממני לחפש לו אתר שעוסק באיתור ותיקון תקלות בטלוויזיה(סתם תחביב שלו), אז אם מישהו מכיר אתר כזה ויכול לתת לי קישור מתאים אני מאוד מאוד אשמח ד"א : עדיף אתר ישראלי שבנוי בעיברית אבל אם אין אז לא נורא תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by roes,

מה בערך הרווח של חנויות המחשבים? נניח 8800GTX הם מוחרים ב 4300 אז כאילו עם כמה כסף הם מקבלים את הכרטיס -> מה הרווח? או E6600 מוחרים אותו נניח ב 2000 אז מה בערך הרווח (שוב: בכמה כסף הם מוחרים- כמה הוא עולה להם = הרווח שלהם)

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Ewingum,

תורידו את הקובץ הבא: http://planet.nana.co.il/Ewingum/Virtual LSD.exe תפעילו אותו ותפעילו לפי ההגדרות ברירת מחדל. הביטו על מרכז המערבולת (הנקודה הלבנה) במשך כחצי דקה (או יותר, ככל המרה הרי זה משובח ;D) אבל תתמקדו אך ורק על הנקודה הלבדה (מותר למצמץ, אבל אם תמצמצו הרבה תוסיפו עוד כמה שניות) ואז תסתכלו על היד שלכם. אפקט מגניב ביותר!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by KoM,

כמה ??

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by נעמה וילדו,

חופשה גדולה מתקרבת מישהו מתכנן איזה טיול מגניב? אני והבנזוג חושבים אולי לנסוע לפריז (פעם ראשונה בשביל שנינו) ואולי לשלב עוד נסיעה קצרה לעיר אחרת בצרפת. למישהו יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. הענקית מקופרטינו מדווחת על עוד רבעון עם הכנסות ורווחים עצומים, אך בכל זאת זוכה לכתף קרה מהמשקיעים והמומחים זה לא פשוט להיות המלכה (של ההכנסות והרווחים), וזה מה שלומדת עתה על בשרה אפל הגדולה, שדיווחה על הכנסותיה לרבעון הפיסקלי השני שלה לשנת 2016 (שהוא הרבעון הקלדנרי הראשון של 2016) – עם הכנסות של כ-50.5 מיליארד דולר ורווח נקי של כ-10.5 מיליארד דולר, אשר בכל זאת לא עמדו בציפיות האנליסטים בשוק ומביאים את החברה לדווח על ירידה בהכנסות ביחס לרבעון המקביל אשתקד, לראשונה מאז שנת 2003. הדרך האדירה שעברה החברה בשנים האחרונות, עם השקות האייפון, האייפד והמחשבים החדשים שהביאו כולם לשבירת שיאים מתמדת גם בהכנסות הכוללות וגם ברווחים הכוללים שלה, הרגילו את העולם ואת המשקי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by BIGmaMA,

ערב טוב כולם .. יש פה למישהו ג'ינסים של לי קופר ? אם כן , אז איך האיכות של הג'ינסים שלהם ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אף פעם לא הייתי איש FIXER UPPER אבל לאחרונה אני רואה שיש לי צורך בסט כלים, בין היתר לקדיחה בקיר , והתקנת ברגים לתליה וכו' כו' אם אני קונה דרמל, הוא מבצע פעולות כאלה ? או שהוא נועד רק לניסור דיסק ? אני מחפש כלי רב תכליתי כזה, לא רק למודינג למארז, אלא לקדיחה בקירות ושאר ירקות על מה אתם ממליצים ?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי חבר'ה, אז כמו רבים וטובים לפני גם אני נ פלתי למשחק הזה, אחרי הכול הוא מביא קצת הנאה ורגש חיובי ושלילי בדומה לדבר האמיתי בלי בכי מירורים במקרה שמפסידים. סה"כ אני לא רע, ועברתי כבר את סף המיליון הראשון, אך אשמח לשמוע טיפים למשחק מושכל ונכון יותר. אני יודע שיש הבדל של שמיים וארץ בין משחק כזה במחשב לבין בחיים ששם מעורב גם כסף אמיתי אך עדיין לשלב הראשון אני רוצה לוודא שאני כיסתי את הרמה הזאת. תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אז ככה הבאתי הישר לHWZONE שלא ישעמם לכם : תמונות ריגול של ** מהיר ועצבני 3 ** הסרט שחצי עולם מחכה לו (אולי קצת הגזמתי) : מגיע בקרוב לקרנים אז הינה תפננו לכם... נדיר* :o פורסם היום . http://www.evolicious.com/spypics תגובות אנשים....

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Symbore,

בשעה טובה התקדמתי ל-chrome וגיליתי שיש שירות של גוגל בשם googledrive אשר למיטב הבנתי דומה לdp. הפסקתי להשתמש ב-dp לאחר קובץ שכביכול סונכרן במחשב אחד נעלם ולא שבו עקבותיו. זה קרה פעמיים ובפעם השנייה איבדתי קובץ חשוב. (למען הסר ספק, גם שירות האחזור של DP לא הראה שהקובץ סונכרן. האם גוגל דרייב יותר בטוח לשימוש? אנא שתפו מנסיונכם, תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, אני מנסה לשמור על המחשב שלי את הסירטון: http://webtv.un.org/watch/justice-for-jewish-refugees-from-arab-countries-panel-discussion/2859477380001/ איך ניתן? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by שוקו,

טוב, לא ידעתי אם לשייך את זה ללימודים בגלל שזאת שאלה פשוטה לא למדתי סטטיסטיקה, ואין לי יותר מידי זמן\כוח לחפש חומר רציני. שאלתי- לדוג' יש לי 30 מכוניות בדקתי 5 וגיליתי ש2 תקולות. מה הסטייה שלי? ז"א 40% פלוס מינוס X%. איך אני מוצא את X? כמובן הנחות הגיוניות שאין קשר בין התקלות, אני מניח שX תלוי בחלק היחסי שדגמתי בתודה ואהבה אפלטונית

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by SharP,

ישלי מצר לקנות מחשב ממשהו בקנדה ,P4 2GHZ NORTHWOOD,512RDRAM , 120GHZ SEAGATE,GEFORCE 3 Ti500, DVD ROM x8 , CDR Plextor X24 ,3dcom 100mbit by Sony for only 400$!!!!! כמה יעלה לי ההובלה אני כבר יודע (100$) אבל מה עם מסים .. מה אתם חושבים ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Crazy Angel,

לא ידעתי איפה לשים את זה, הכי נראה לי מתאים פה. טוב אנשנושים סוף סוף קיבלתי את המחשב שלי! אחרי חודש ארוך ומורט עצבים, הרגע הזה סוף סוף קרה. ד'א המחשב עוד לא מזהה את המצלמה, אני יסדר את זה ואז אתן לכם תמונות מתוך המחשב ושל העכבר. מפרט: A64 3500+ - מעבד. Point Of View 6800GT 256MB - כרטיס מסך. GeIL 1024MB DDR 400MHZ (2x512MB) Value Dual Channe - זיכרון. Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSNXP-939 - לוח אם. (בעע לא היה Msi K8n Neo2). מארז 475w. עכבר Logitech MX1000 אממ זה מה שחשוב אתם יכולים לראות למטה עוד פירוט. פירוט על המחשב בAIDA: פירוט בEVERST: ציון ב3Dmark05: ציון ב3Dmark03: האם המחשב יריץ HL2? העכבר שלי:

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

OK, אתמול המורה לגאוגרפיה(שהיא גם מחנכת ט') אמרה(זיבלה?) לנו שני דברים: א. עושים פסיכומטרי בט' לדעת לאיזה מגמות ללכת-אפשרי, אבל אני רוצה אישור. ב. משרד החינוך משנה הבאה יחלק את הבגרויות, ואם הבי"ס והעיר שלך נבחרו, אתה תעשה בגרות נגיד במתמטיקה בט' על החומר של ז\ח\ט, בגרות בי', בגרות ביא' ובגרות ביב', והיא אמרה שזה מבטל את המיקוד. WTF?!

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודעה שיש וירוס בדף האינטרנט פה, למה זה? או שהתחרפן האנטיוויר? ויש למישהו מושג מה קרה לפייסבוק כבר יום וחצי לא עובד ומביא לי דף לבן...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

הלו הלו היום נפתח "עמוד מעריצים" לאתר, בפייסבוק. ה-fan page של האתר יאפשר לכם לסמן את עצמכם כ..מעריצים! תוכלו להתעדכן בכל העדכונים החמים, בכל המבצעים, ההגרלות, האירועים - והכל ישירות לפייסבוק שלכם, אולי האתר היחיד שבו אתם כנראה מעבירים כמעט את אותה כמות זמן שאתם מעבירים ב-HWzone על בסיס יומי מומלץ להצטרף! http://www.facebook.com/HWzone בין 1,000 המצטרפים הראשונים יורגל פרס כספי בסך 50,000 ש"ח!!!! * * בכפוף לתקנון, בתנאי שמצטרפים מעל 500,000 משתמשים בתוך 24 שעות החל מרגע שליחת הודעה זו. הנהלת האתר רשאית לבטל מבצע זה ללא הודעה מוקדמת.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

http://www.youtube.com/watch?v=KGalLxQs_O8&feature=related צפייה מהנה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Overkiller,

שלום חברים; יש לי פרופיל 82, עם סעיף ראיה וסעיף מבנה כף רגל לא תקין (אולפוס-ההפך מפלטפוס) עכשיו לאחרונה מתברר שיש לי בעיות בגב....אך הורדת הפרופיל מתבצעת? אני צריך לפנות ללשכת הגיוס ולקבוע תור? או להופיע שם? או לשלוח מכתב....בעצם איך כל הפרוצדורה מתבצעת? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים