עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. השתחררתי מצה"ל באוגוסט, התפקיד שלי היה בודק במעברים באיו"ש, זה התקפיד שהכי לא רציתי אבל למדתי לאהוב אותו ולהכיר אנשים נהדרים שעד עכשיו אני בקשר טוב איתם. רציתי לעסוק בתחום המחשבים בצבא, אם זה תיכנות או כל דבר אחר. בבית הספר עשיתי מגמת טכ"מ - פיסיקה ומתמטיקה 5 יח"ל ו10 יח"ל מחשבים. מחשבים תמיד עניינו אותי מגיל צעיר וצברתי ידע רב בתחום. אני אוהב להתעסק בחומרה, להרכיב ולפרק, להתקין תוכנות ומערכות הפעלה, להקים רשתות ביתיות מורכבות ולעזור לאחרים לפתור בעיות הקשורות למחשב. עכשיו כשסיימתי את חובותיי, הגיע הזמן לבחור מה אני רוצה לעשות בחיים. אני נורא מבולבל ולא יודע באיזה כיוון ללכת ואשמח אם תשתפו ותעזרו לי לגבש דעה. כרגע סיימתי קורס פסיכומטרי בהייקיו ואני מחכה לציון. הסיבה שעשי…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם, חברה שלי קיבלה היום את הפירוט של הכרטיס אשראי שלה ובפירוט אנחנו רואים חיוב בשם: PAYPAL *NEXONEUROPE על סך 268 שקלים (66$). חברה שלי מעולם לא רכשה שום דבר מהחברה הזאת ומיותר לציין שלא ביקשה את זה.. ועכשיו לקטע המוזר: אמנם יש לה חשבון פייפאל, אבל הכרטיס אשראי שממנו ירד הסכום בכלל לא מקושר לחשבון הזה. אם נכנסים לפייפאל הזה רואים שאין בתקופה האחרונה רכישות בכלל (היה מקושר לחשבון הזה כרטיס אחר ולא פעיל). מחיפוש בגוגל עלה שnexon europe היא החברה שמתפעלת את המשחק האינטרנטי combat arms וmaple story, מיותר לציין שהיא לא משחקת בהם. מהאתר של כרטיס האשראי לא קיבלנו עוד מידע. חברת האשראי לא עוזרת עד יום ראשון, וכך גם פייפאל. מישהו מכיר כזאת הונאה? יכול לספק איזשהו הסבר מתק…

3. Started by Blackend,

חשבתי אולי כדאי לעשות קורס כדי שתהיה תעודה...זה לא מזיק. מישהו יודע היכן כדאי ללכת היום לעשות קורס כזה ושאלת המליון דולאר! הוא יתן משהו חוץ מדף מודפס יפה??

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by tal^_^,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה דבש, חיפושון וכל שאר התוכנות האלה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by The Grey Matter,

לכל מי שעדיין לא ראה... הנה הטריילר הרשמי של שני סרטי המטריקס החדשים.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by TZuKi,

לפני חודש התגייסתי. אמרתי כאן ביי לכמה אנשים, הודעתי שאחזור כשאוכל (אני בגימלים עכשיו....). בשבתות שחזרתי לא יצא לי להכנס. מה אני אגיד לחברה שלי? "עזבי עכשיו יש HWZ?" נעכנסתי לפני כמה שעות. התחלתי לקרוא. אורי פורש? מה קרה לך? למה? הבנתי שהוא לא נתן סיבה. נראה לי שהבנתי שהוא חוזר בו מפרישתו. תקנו אותי אם אני טועה. כל מקרה, אני עוד חייב לו ג'יפ. זה יבוא. אל תדאג. באנים רצים פה על ימין ועל שמאל, הסיפור הישן-חדש של הדיקטטורה של המנהלים (שאני מתנגד לביטוי הזה ב 99 אחוז מהמקרים ומסכים איתם לגמרי) חוזר. בקשר למחשבים, תמיד יהיה חדש. גם אחרי הודעה זו בטח יהיה משהו חדש.... בקשר לתוכן, חלק אהבתי. חלק לא היו כתובות כמו שצריך. אבל מעטות. חוץ מזה, מי אני שאתן לכם ביקורת.... נראה שה…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Hipo_Honder,

WARNING!!! SEND THIS WARNING TO EVERYONE ON YOUR EMAIL LIST. IF A MAN COMES TO YOUR FRONT DOOR AND SAYS HE IS CONDUCTING A SURVEY AND ASKS YOU TO SHOW HIM YOUR BOOBS, DO NOT SHOW HIM YOUR BOOBS. THIS IS A SCAM, HE ONLY WANTS TO SEE YOUR BOOBS.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. [glow=red,2,300]http://www.easx.co.il/pirsum/Globes.htm[/glow]

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ycltdycltd,

לא מזמן הייתי ביום מבחנים של שחקים-חבצלות. באחד מהמבחנים כתוב מידע לגבי סיטואציה כלשהי וצריך להסיק ממנו מסקנות. המבחן בנוי מארבע סיטואציות וכתצואה מחוסר קריאה בעיון של ההוראות נתקעתי בחלק השני מלא זמן ולא הספקתי את השניים האחרונים. המבחן חשוב? מאוד? יש אפשרות לתקן? נ.ב. יש לי אבחון לתוספת זמן, יכול לעזור?

10. בצו ראשון קבעו לי פרופיל 45 בגלל הפטיטיס b . עכשיו התקבלתי למסלול שחק של חייל האוויר ואני רואה שיש דרישה לפרופיל 64 . עכשיו איך אני יכול לעלות את הפרופיל ? המחלה לא פעילה אצלי ואני מוגדר כנשא של וירוס וזהו וזה לא מפריע לי בכלום . חייב את עזרתכם מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני בא לעשות CHECK-OUT לפריט שנשלח רק לארה"ב לפי הפירוט. המוכר נתן לי מחיר לישראל בהודעה של איביי, וכשאני בא לעשות BUYITNOW זה אומר לי Please enter the correct information for the following fields: * Seller has not specified shipping fees for items in your cart. ואני לא יכול להזין את המחיר שהמוכר אמר לי, זה גם לא נותן... עד שהמוכר יתעורר קצת המציאה תמכר לחלוטין, וכבר עכשיו היא עפה בקצב של יחידה לשעה. מי שעוזר לי לעשות BUYITNOW ולשמור לי אחד בשעה הקרובה יקבל את ההפניה למציאה באמת מצויינת בעולם המחשבים

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by TECHDATA,

אני מנסה להשיג אותם כבר כמה חודשים הם נעלמו " מספר אינו מחובר " יבואן של חומרה והוא רשום באתר של ECS שנציג רשמי ממש מוזר http://www.ecsusa.com/ECSWebSite/W2B/WhereToBuy.aspx?MenuID=26&LanID=10&AreaID=6&CountryID=95&TabID=1&ln=1

13. Started by Yuvky,

אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי, ומבקש את עזרתכם. אני כרגע כמעט בן 18, ההורים שלי החליטו להתגרש אבל בגלל שאבי הוא אידיוט הוא לא מוכן למכור את הבית ככה שנוצר מצב שאני נאלץ לגור איתו ועם אימי ואחותי (אבי ואימי פרודים) באותו בית. אני שונא את אבי בכל איבר בגופי, ויוצא יותר מפעם אחת שאני והוא מתעמתים בבית (באופן מילולי לעכשיו). הוא בכוח מנסה להגיד לי דברים, כל הזמן מכריז עליי כבנו ורוצה "לדבר". אני לא מוכן לשום דבר. לי נשבר מההטרדה הזאת. אני לא יכול עם זה יותר. הצעד הבא מבחינתי זה או להודיע למשטרה או לכסח אותו.(שקלתי ברצינות את זה וגם היו מספר פעמים שהייתי מאוד קרוב לאלימות פיזית רצינית) אני שואל אתכם פה, בגלל שרוב הגולשים יותר מבוגרים ומבינים ממני יותר בנושא, איך / עם מי לדב…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by neshtak,

אני לא מפסיק להיתשעל ואין לי איזה קלגרון בבית יש למישהו רעיון לאיזו תרופת סבתא שתקל עלי?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by DeaglinG,

אהלן אני מעוניין להזמין מחו"ל נעלי ריצה של נייק עם ה- nike+ שמאפשר לחבר את האייפוד. יש להם באתר מלא סוגים שונים ואין לי מושג מה יותר טוב ומה פחות. מה עדיף לקחת? מישהו יכול לתת לי הסבר או לינק לאתר שמסביר על כל הסוגים שלהם?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני רוצה לקנות ספר שקיים רק בחנות האמריקאית אבל נדרש אמצעי תשלום בארה"ב (ויזה או פייפאל עם כתובת אמריקאית) יש פיתרון לעניין ?

17. אני מתכוון לדוגמא לפסוקית תאור כוללת,פסוקית נושא כוללת,פסוקית נשוא כוללת, פסוקית לוואי כוללת,פסוקית מושא כוללת תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by com,

נאמר יל שבסוף החודש הנוכחי, ביום תחילת 2004 נכנס החוק החדש שקובע חצי שנה מלווה, עם עוד הגבלות מסוימות... נאמר לי גם על שהחוק תקף רק על ילידי 87 ולא על 86... הרבה דברים נאמרו לי. אם משהו יודע זה... אני ישמח.. תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. חג שמח , לפני שיא החום צריך לקנות מזגנים. קראתי קצת ,דיברתי עם קרובי משפחה,בקרתי בחנויות אך לא הצלחתי לגבש דעה. בעבר היו במשפחה 2 מזגני LG, אחד טוב למדי (לא זוכר את הדגם) שעבד ללא תקלות , לפעמים נאלצנו לכבות כי קפאנו מקור. אחרי הניסיון הטוב החלטנו לקנות LG נוסף לסבא וסבתא ז"ל, המזגן השני כל הזמן הרעיש ולא קירר. לקרובי משפחה יש תדיראן שעושה את העבודה אבל מרעיש (מצאתי מידע דומה לפיו בתדיראן מייצרים מוצר סביר+ אבל מרעיש-בחדר שינה לא שמים מזגן שאינו שקט וזה לא משנה עד כמה הוא מקרר\אמין או יפה. בחנות המליצו על אלקטרה\טורנדו . על פי המוכר לשתי החברות ישנם דגמים סיניים ודגמים תוצרת הארץ-על פי מה שהצלחתי למצוא ברשת ,מדובר ב"אותה גברת בשינוי אדרת" דגמי הטורנדו …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי חבר'ה, אז כמו רבים וטובים לפני גם אני נ פלתי למשחק הזה, אחרי הכול הוא מביא קצת הנאה ורגש חיובי ושלילי בדומה לדבר האמיתי בלי בכי מירורים במקרה שמפסידים. סה"כ אני לא רע, ועברתי כבר את סף המיליון הראשון, אך אשמח לשמוע טיפים למשחק מושכל ונכון יותר. אני יודע שיש הבדל של שמיים וארץ בין משחק כזה במחשב לבין בחיים ששם מעורב גם כסף אמיתי אך עדיין לשלב הראשון אני רוצה לוודא שאני כיסתי את הרמה הזאת. תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום רב לכולם! הייתי שמח לקבל כל מידע שיש לכם אודות כל ספק / יבואן של חומרת מחשב, כל רכיב מחשב. בעיקר הייתי שמח לקבל מידע אודות היבואנים של: ASUS GIGA-BYTE LG INTEL AMD

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by waizman,

היום!! היא מס. 2 במשפחה, אבל היא הילדה הראשונה ;D :dance:

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by omri_ro,

ועוד אחד(הפעם אלים) משעמם לי...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. זה כואב, זה מדמם וזה נפוח - מה זה? ואו זה נראה גרוע ביותר במציאות .

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים