עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. וספציפית הכוונה למדעי המחשב תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ychamp,

אני רוצה לקנות X800GTO2 למחשב שלי ויש לי שתי אפשרויות לקנות את הרטייל ואת הגרסה המחודשת ב^0 דולר פחות מה לדעתכם עדיף?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by Delapro,

השאלה היא בכותרת. בעיקרון היתי רוצה לדעת תשובות ממי שעבר או מכיר מי שעבר תפקיד נהג בצבא. תודה מראש לכל העונים.

4. אהלן, ראיתי שיצאו חברות חדשות כגון רמי לוי והום סנטר משהו כזה, מחירים זולים ודמי מנוי זולים, אני בן אדם שמשתמש בסלולרי כ 800 דק' +-. עד עכשיו שחטו אותי בסלקום ב 350 ש"ח ל 2700דק'+2700 הודעות ואינטרנט חופשי. עברתי לאורנג' אותה תוכנית כמעט (2600+2600 ואינטרנט 2 GB) ב 200 ש"ח! הבדל של פא***ג 150 שח בחודש ועל מה?? חבל שלא ידעתי את זה. בכל מקרה, אני יכול לרדת יותר במסלול ולקחת 850 דק' ב 150 ש"ח בחודש. כמובן שאין לי התחייבות על מכשיר סלולרי. התכוונתי לקנות סלולרי חדש כמו ה HTC X, או לקחת NOTE מאורנג' אבל הוא ממש יקר שם (130 בחודש). מה ממליצים?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by pavelr,

בזמן האחרון (למען האמת אף חודשים אחדים) אני חווה איטיות מחרידה בהורדות מרשתות p2p. כמובן התקשרתי לתמיכה של 013, וכמה מפתיע, הם מתכחשים להכל וכמובן אני יוצא האידיוט בכל הסיפור. בקיצור, כבר כמעט גיבשתי החלטה לעבור לבזק, אך לאור הטראדים החדשים שנפתחו בנוגע לאיטיות גלישה בבזק, אני כבר בספק אם זה כדאי (בברק אין לי בעיה של כניסה לאתרים, אלא אולי רק סרטונים עולים נורא לאט). מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  6. ראיתי את ה dvd בחנות ( מחירו הוא 150 ש"ח ) ותהיתי האם הוא שווה קנייה ? מה יש בתוספות ? האם הם שוות את הקנייה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by Vidati,

אף פעם לא קניתי משהו מחוץ לארץ והזמנתי לארץ אבל אולי כדאי לנסות שמעתי אפשר למצוא אחלה דילים.. עוד משהו כדאי לקנות מחשב קומפלט או בחלקים? האם כדאי בכלל לקנות? אולי אני יפול על רמאי... ואם הכל בסדר איך האחריות מתבצעת? תודה רבה, ומצטער אם טעיתי בפורום... פשוט לא ידעתי איפה לשאול. :

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by kudu,

אני טס לתאילנד בקרוב ושמעתי שיש שם המון חנויות חומרה ממש זולות (בקניונים) האם מישהו התנסה בקניה שם או יודע על מחירים? אשמח לשמוע עצות או כלדבר בנושא

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ice2k,

היי חברה שלי נוסעת לארה"ב וחשבתי אולי לבקש ממנה לקנות רכיבים למחשב כי כידוע שם זה דיי זול. אני לא יודע מה כדאי לקנות או לא (מבחינת מעבד,לוח אם,זכרון,צורב כ.מסך) אבל חשבתי על כרטיס מסך. כרגע יש לי GF3 TI200. רציתי לדעת אם נכנסים שם (נגיד ניויורק) לחנות ברחוב כמה כרטיסים יעלו ? דגמים כמו: GFFX 5600/ultra RAdeon 9600 /PRO TI4200 64/128 MB אלו הכרטיסים היחידים שאני חושב כדאיים בשבילי יחסית למה שכבר יש לי , ורק כדי להבהיר - אני לא מתכנן להשקיע או להחליף אלא רק חושב שזו הזדמנות למצוא משהו בזול וככה לקבל משהו טוב יותר בלי להשקיע הרבה. כמו כן רציתי לדעת אם צריך לשלם שם מע"מ ובאיזה סדר גודל , ואם כן האם מקבלים החזר בשדה תעופה ומאיזה סדר גודל של מחיר. אשמח גם לקבל תשובה ממי שכבר הת…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מפרט החדש: מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 250GB SATA II מפרט המשומש: מעבד פנטיום 4 3.2Ghz לוח ציפסט 865PE זיכרון 512MB ddr400 דיסק קשיח 80G כרטיס מסך nvidia geforce 5

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  11. האם זה כדאי ? שווה ? כמה זמן לפי דעתכם יקח עד שיעלה הדולר בחזרה?

• 19 תגובות
    • 8.8k צפיות
  12. Started by evman007,

כבר הגיעו מים עד נפש איך שאומרים....(ככה אומרים? ;D) לפני כשבוע התנתקתי מספקית האינטרנט 012 מבאנדל משולב עם הוט של 1.5 ו256 העלאה. ביום שני בבוקר כבר חוברתי ל014 בבאנדל עם הוט ל2.5 ואותו ה UPLOAD. אמרו לי בתחילה שידעכנו לי את זה תוך יום גג. בשלישי בדקתי, לא עודכן, בוצעה שיחת ועידה עם הוט ובזק בינלאומי שטענו שלחו את הקובץ, הוט טענו שלא קיבלו. ברביעי שוב אני בודק, שוב לא התעדכן.שוב ועידה,סיפרו לי בהוט שמכיוון שהמנוי שם רשום על שם אבא שלי ובבזק בינלאומי על שמי, הייתה בעיה בקבלת הקובץ מבזק, לכן היה צריך לשנות את זה בכדי שתהיה תאימות. חמישי, שוב בודק, וכמובן לא מעודכן.מתקשר, שוב ועידה, הוט אמרו שבזק לא שלחו בכלל.ביררתי עם בזק ואמרו בועידה מול הוט ששלחו. בשישי, שוב לא מעודכן, ה…

• 44 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. אני בדילמה קשה כיתה יוד ואצלי בתיכון עושים את כול המקצועות הפנימיים השנה (בגיוליה כימיה פיזיקיה והמ לא) קיצר עוד לא חשבתי מה לעשות בחיים אז אני לא יודע מה אני רוצה ממני בנתיים אני לומד בקבוצות האלה 5 אנגלית - אני עושה על בטוח 5-4 מטמטיקה - שעל בטוח 5 5 כימיה - על בטוח כי זה קל ממש 10 טכ''מ - זה משעמם וזה פסקל ו vb ו אקסס וזה משעממם רצח ואני רוצה לפרוש 4 פיזיקיה - אני לא יודע מה אני רוצה והשאר רגיל לשון,הסטוריה,תנך.ספרות קיצר יש לי בעייה קטנה עצם היותי בטכ''מ אני עושה 10 יחידות ובעצם מקזז את הביולגיה\כימיה + פיזיקיה ובכך ב י''א אני לא יצטרך ללמוד את זה אבל מצד שני ראיתי שבאוניברסטיה\טכניון דורשים 5 פיזיקה ? זה נכון ? האם כדאי להשאר בטכ''מ ? מה זה יתן לי ? האם יש מש…

• 98 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by eliav-peretz,

הרבה אנשים שואלים אותי אם שון פול עשה תאונה ואומרים לי שהוא צמח... אמת/שקר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי איזה ויקוח עם חבר שלי על שטח שלך ושל המדינה! נניח ויש לי איזה חלקת אדמה שהמדינה רוצה אותה למטרת כביש או ארכוליוגיה וכדומה.. והאדמה היא שלי בתבוא או איך שזה נקרא.. המדינה יכולה לקחת לי גם ובמידה ואני לא רוצה בין עם זה בתשלום או לא?? אשמח לקבל גם את התשובה בתור הוכחה מאיפו שהוא...

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. אני סובל מבעיית עור -פסוראזיס קלה .מניסיון אני כבר יודע שחשיפה לשמש היא הדבר הטוב ביותר עבורי .כל הטיפולים האחרים שניסיתי ,גרמו לי לתופעות לוואי קשות לכן היפסקתי אותם.אני מודע לגמרי לעובדה שישראל היא מדינה קונפרומיסטית ודתית יחסית ,ושיזוף בחוף ים ציבורי או בפארק עירוני בערום כמו שעושים באירופה באופן נורמטיבי (ראיתי זאת בגרמניה ובמדינות סקנדינבייה ) ,סביר להניח שיסתיים בקנס כספי גבוהה /בתא המעצר /אישפוז כפוי בבית משוגעים.לכן נישאלת השאלה, אם אני מתרחק מריכוזי אוכלוסייה והולך לחוף ים "פראי" שרחוק מחופים מוכרזים או הולך לשטח כמו חורשת יער מרוחקת מכבישים ומשבילי מטיילים וחניונים ,האם אני בעצם עובר על איזה שהוא חוק כתוב , ואני צפוי לאיזו שהיא סנקצייה עונשית בצורה של קנס או תי…

17. שלום לכולם שאני אומר שיטת המכירה אני מתכוון לזה שהם מציגים "מחיר מחירון" שהוא בערך פי חמש מהמחיר האמיתי בשוק ואז מוסיפים שלל הנחות ובסוף מציגים מחיר "זול" והם אומרים שהוא הכי זול בארץ השאלה היא אם המחיר הנ"ל לא הכי זול בארץ אפשר לעשות משהו...? תביעה אולי... יש איזה חוק שאוסר עליהם להטעות ככה את הציבור? כי לפי מה שאני ראיתי הם פשוט רמאים!!!!!!!! אולי יש איזה סעיף בחוק להגנת הצרכן שאוסר את זה..? תודה מראש :-*

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  18. לא מזמן ראיתי את אותה הודעה שכבר מסתובבת כמה שנים באינטרנט ושכל פעם מוחקים אותה כי זה ספאם: הודעה די ארוכה שמסבירה שאם תשלחו 5 ש"ח לכל אחת מהכתובות הרשומות בתמורה לכך שיוסיפו אתכם לרשימת הדיוור ולאחר מכן תפיצו את ההודעה במאות פורומים עם השם שלכם בתחתית הרשימה של ששת הכתובות, תוכלו להרוויח לאחר זמן מה הרבה מאוד כסף. האם מישהו הרוויח או שמע על מישהו שהרוויח מהדבר הזה כי זה נראה מאוד מפתה וגם לא השקעה גדולה (30 ש"ח + 6 בולים)? ??? ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by watch out,

היי רציתי לדעת אם שימוש ב gps שאני לרוב מפעיל ברגל מזיק? בכל זאת תחושה שהלווין מתמקד במכשיר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by MODI,

אני מתכנן לא לישון בליל חמישי וללכת לישון ביום שיש ב2-3 בלילה ככה ולקום מאוחר כמה שיותר. אבל לפי מה שהבנתי שינה לא מצטברת. זה נכון?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. עדיף לעשות שכיבות סמיכה על יד אחת כל פעם? או שזה לא משנה בהרבה ועדיף פשוט לעשות על שתי ידיים בו זמנית?

• 52 תגובות
    • 7.3k צפיות
  22. נגיד מישהו שתה אציטון, זה יכול לגרום לו למות?

• 52 תגובות
    • 30.4k צפיות
  23. גרתי בשכירות בדירה בהרצליה והדירה עברה פינוי ובינוי לכן עזבתי. כלומר אני הדייר האחרון. התקשרו אליי מתאגיד מי הרצליה ואמרו שאני צריך לסגור את החשבון, הטלפנית רצתה שאשלם דרך הטלפון המקום אבל אמרתי שאני רוצה את זה במכתב. קיבלתי את המכתב אבל המכתב הוא לא כמו החשבון הרגיל ואין ציון על איזה תקופת זמן אני משלם. אני יודע שהיו דיירים בעבר בדירה הזו שלא שילמו חשבון מים, כי קיבלתי מכתבים שלהם לדואר. האם אני לא אמור לדרוש שבחשבון יהיה כתוב גם על איזה תקופה אני משלם? שלא ייצא שאני משלם חובות של דיירים מהעבר?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  24. השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.