עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תצביעו בסקר, אם אתם רוצים תביעו את דעתכם בתגובות

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Fortunes,

שלום חברים! עוד שבועיים בשעה טובה אני מתחיל ללמוד הנדסת תקשורת בבן גוריון. נשאלת השאלה - האם אני צריך מחשב נייד? אולי אפשר להסתפק במחשב נייח כשבתמורה לכסף אקבל מחשב הרבה יותר חזק? נכון, מחשב נייד הוא "נייד", אבל האם באמת אני צריך את זה? השאלה מופנת בעיקר לסטונדטים שאולי יתרמו לי קצת מהניסוין שלהם. תודה :]

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by wow,

האם אני שאני סטודנט זכאי לדמי אבטלה אחרי שעבדתי בשנה וחצי האחרונות (אני סטודנט רק 3 חודשים אחרונים) ופוטרתי? אני יודע שסטודנטים לא זכאים אבל אני עבדתי אז אולי המצב שלי שונה?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי אני שוקל לרכוש שו דומיין אך הוא תפוס בסיומת של CO.IL, חשבתי ללכת על Biz במקום, השאלה היא האם תהיה לזה השפעה על התוצאות בחיפוש של גוגל ישראל ? תודה נתי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MiniMizer,

ותחשבו על זה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, השנה סיימתי לימודי הנדסת תוכנה והתחלתי לעבוד בחברה גדולה דרך חברת השמה. כאשר חתמתי על חוזה ההעסקה פספסתי סעיף האומר את הדבר הבא: "בחתימה על הסכם זה מצהיר העובד ומתחייב, כי לא יעבוד אצל לקוחות החברה במישריין ו/או מטעם ספק אחר במשך 12 חודשים ממועד סיום עבודתו בחברה". נכון לרגע זה, החוזה שלי שם אמור להסתיים בעוד שבועיים, והודיעו לי כי לא יחדשו את החוזה בעקבות קיצוצים. השאלה שלי היא כזו - מצאתי משרות פתוחות בחברה שאוכל אולי להתברג אליהן בעזרת המלצות מכלל לחברי הקבוצה והמנהלים שלי, אבל אז מדובר בהפרת הסעיף הנ"ל. כפי שהובא לידיעתי זהו סעיף שאסור להם לכפות עליי, ועל כן אני יכול ללכת לעבוד אצלהם ישירות.. אבל רציתי לשמוע חוות דעת …

7. שלום יש לי שאלה: האם ספק אינטרנט יכול לסחום התבחרות דרך פורט מסויים? כי יש לי תוכנה שאמה להתחבר דרך פורט מסויים וכל פעם היא מוציא שגיאה שאי אפשר להתחבר. הספק של אותה תוכנה אמר שהבעיה יכולה להיות בראוטר אבל אין לי ראוטר אז חשבתי אולי הספק פשוט חסם את הפורט הזה.? יכול להיות דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by shmel,

http://2jk.org/english/?p=153 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785439,00.html וכמובן http://2jk.org/praxis/?p=2356

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. Started by mrraz,

נראה שהכל פועל כרגיל והם עובדים דרך הזמנות טלפוניות http://www.skypc.co.il/default.asp

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  10. בספטמבר 2006 רכשתי, ב- 1000 ש"ח מחנות מפורסמת הממוקמת בנשר-חיפה, כרטיס מסך של חברת BFG עם אחריות לכל החיים. דגם הכרטיס: BFG GeForce 7600 GS OC 512MB AGP לאחר כשנה וחודשיים, לערך, התקלקל המאורר שעל הכרטיס, ופניתי לחנות שתחליף לי אותו. בתחילה טענו בחנות, טענה שנראיתה לי אז וגם היום , כאבסורדית ממדרגה ראשונה, שאין אחריות על מאווררים ולכן אינם יכולים לעשות דבר. לאחר שטענתי שזה מגוחך, וללא מאוורר הכרטיס לא שווה כלום, התרצו וחיפשו פתרון על ידי החלפת המאורר עם גוף קירור שלא היה אורגינלי, מה שהתברר כגרוע ומרעיש מאד. חזרתי אליהם וביקשתי פתרון אחר והם הודיעו שהם שולחים את הכרטיס לחו"ל, מה שנתברר שלא נכון, כולל טענה שהמשלוח יקר וכו... הם טענו טענה נוספת, דרך אגב, שאין דבר כזה אחריות…

• 124 תגובות
    • 15.2k צפיות
  11. Started by *NightMare,

אני ממש רוצה לעשות עגיל בגבה אבל ההורים לא ממש שמחים מזה... הם אומרים שזה פוגע בראייה, האם זה באמת פוגע? אשמח מאוד אם תוכלו להביא לי מאמרים או דברים כאלה בשביל להראות להורים שלי תודה...

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. פעם, לפני כמה שנים, היו המון אתרים שמכרו מוצרים במכירה פומבית אמיתית: עם מוצר, מחיר התחלתי ושעת סגירת המכירה. בצורה זאת באמת היית מתחרה עם קונים אחרים והמכירה הייתה נסגרת בשעה שנקבעה. לפעמים היה אפשר "לדפוק את המערכת" ולהשיג מציאות. כנראה שהמערכת נדפקה יותר מדי פעמים ועכשיו כל האתרים עברו לשטויות כמו "מכירות אישיות" ו"מכירות קבוצתיות" שזה בתכלס כמו חנות רגילה רק שאתה לא יודע את המחיר. אז אתה זורק באוויר כמה מחירים עד שאתה מגיע למחיר שהחנות רוצה ואז אתה "זוכה" במוצר. שיטה דבילית ומבזבזת זמן ולא יותר זולה מלקנות באתר רגיל. אז האם מישהו יודע על אתרים שעדיין עובדים בשיטה הישנה והטובה (ישראלים) ?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  13. אז ככה אני מתגייס עוד מעט לצבא...ואני עובד מעל לשנה...אני רוצה לדעת האם מגיע לי פיצויים על התפטרות לצורך שירות צבאי...ואם אפשר אז איפה זה כתוב בחוק?.. איך אני יכול לחשב את גובהה הפיצויי?.. והאם עובד שמתגייס והוא עובד מעל 11 חודשים ועדיים לא שנה זכאי גם הוא לפיצויים.... תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by ccc,

הזמנתי המון חבילות בחודשיים האחרונים, כל החבילות עם מספר TRACKING הגיעו, ו4 חבילות (4 !!! ) אבדו ולעולם לא קיבלתי אותם, לכל ה4 לא היה מספר טראקינג. כל החבילות ממוכרים עם 99 אחוז פידבק באיביי, ששלחו לי שוב את המוצר לאחרונה אחרי שאמרתי להם שלא הגיע. האם מערכת הדואר בישראל כל כך פרוצה שעובדים של הדואר גונבים חבילות בלי מספרים ? האם אין שום דבר לעשות בנידון ש4 חבילות לא הגיעו פשוט ? אני מבין שחבילה הולכת לאיבוד אחת ל50, וגם זה ממש לא בסדר... אבל 4 חבילות ? השאלה שלי היא למי שמכיר את מערכת הדואר מבפנים, אם עובד גונב חבילה לא רשומה בדואר, מישהו יכול בכלל להגיע אליו ? או שזה ממש קל ? זה ההסבר היחידי שמצאתי למה 500 שקל הלכו לפח. ואף מטוס מהונג קונג לא התרסק בשבועיים האחרונים לפ…

• 86 תגובות
    • 14.6k צפיות
  15. היי לכולם. הייתי בראיון למשרת איש מכירות ברשת מחשבים גדולה. לפי מה שאמרו לי המראיינים בחברה, עושים 20 שקל לשעה שכר בסיס + עמלות מכירה, 10.5 שעות משמרת מא-ה וביום שישי 5 שעות משמרת (חצי שעה הפסקה בלבד ביום). זאת אומרת 230 שעות בחודש עם התחייבות לשנתיים עבודה. שאלתי מה השכר הממוצע של אנשי המכירות שלהם והם אמרו 12,000 שקל ממוצע ואפילו יותר. האם זה הגיוני שהמשכורת הבסיסית מוכפלת פי 3 רק מעמלות? אני לא רוצה להתחייב לשום חוזה מבלי לדעת האם מדובר במשהו שהמראיינים זורקים באוויר רק כדאי שתחתום לשנתיים, או שזה בהחלט משכורות בסדר גודל כזה. אם מישהו התנסה בזה בעבר בכל חברה או חנות ויודע האם זאת עבדות לשמה ועבודה בעיניים, או שזאת הזדמנות פז. תודה רבה לעונים.

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. האם כאשר אני מביא מסך מחשב (זה נחשב למוצר מחשב?) מארצות הברית לארץ אני יצטרך לשלם מכס? *עלות המחשב היא 348 דולר האם אני יקבל החזר מע"מ על המע"מ ששילמתי בעת הקנייה בארצות הברית? והאם אני יצטרך לשלם מע"מ (17 אחוז) פה בארץ? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. אני עכשיו מסתכל בויזה שלי ואני לא מאמין. בן אדם בן 23 שנוהג 5 שנים (!!!!!) על הכביש, צריך לשלם ביטוח כפול מנהג בן 24 (כפול !!!!!!!!) הסיבה היא שהוא "נהג צעיר" מילא בני 17 ו18, אבל אני שואל בריצינות מדוע בן אדם בן 23 צריך לשלם ביטוח בעלות של 500 ש"ח לחודש וזה עוד בלי מקיף ! (ביטוח ג'אחה שמכסה פגיעת צוואר מזוייפת של הקורבן) אם המדינה טוענת שבני 17 עושים תאונות וצריך להכפיל להם את הביטוח (אנשים שבכל מקרה עוד לא מרוויחים הרבה כסף) אז למה לתת רשיונות לבני 17 ? האם הכסף מכסה על ה"חיים שילכו לאיבוד" ? האם המדינה הזאת היא משאבת כסף חסרת מוסר ? או שתתנו רשיון כחוק ותסתמו את הפה, או שאל תתנו רשיונות בכלל מתחת לגיל 23. איך אני רואה את זה המדינה מתירה הרג אזרחים בתשלום שוחד של 500 ש…

• 71 תגובות
    • 7.2k צפיות
  18. או שלא תהיה השפעה והמחירים כרגיל ימשיכו לרדת עם יציאת רכיבים חדשים?

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. יותר דם = יותר חמצן ? והאם בן גוריון סתם סטלן?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היי, אני אמור לקבל בקרוב את הצו הראשון (עוד שבועיים יש לי 16) ויש לי עקמת קלה. ברגע שאני שם מדרס בנעל (שמודבק מתחת לסוליה) אני הולך ישר ומתפקד 100%. האם העקמת עלולה להוריד לי את הפרופיל? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שבוע טוב לכולם אני מנוי לעיתון PC MAGAZINE כבר שנים רבות. לאחרונה חידשתי מנוי בסוף 2008. העיתון האחרון שקיבלתי הוא גליון 186 - ינואר 2009. כול הנסיונות שלי להשיג את החברה, ובכול אפשרויות המענה הקולי, כולל מייל ששלחתי , לא נענו - פשוט אין תשובה!!! האם מישהו, שמנוי על אחד מהמגזינים שהם מפיצים, או סתם מישהו ששמע משהו, יודע מה קורה? יש לי תחושה שדמי המנוי "הלכו" לאיבוד; מצחיק שניסו לפתות אותי לחתום על מנוי למספר שנים , עם איזו מתנה ואני סירבתי. היתה לי כנראה תחושה בענין וחששתי להיענות לבקשתם. תודה מראש לכול המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Dark_Phantom,

טוב חבר'ה אני יודע שזה נושא רגיש אבל בכל זאת אני מקווה שהנושא לא אסור כי לא כתוב בראש הפורום שום דבר אז אני מקווה שאפשר וכן אלה שמתכוונים להגיב בלי תיאורי מין מפורטים בבקשה...... נ.ב אם יש עוד אפשרויות לסקר- תציעו. אני כתבתי נשבא לי לראש באותו רגע

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שונה לי תאריך הגיוס והייתי שמח לדעת לאן אני מתגייס... האם יש דרך לדעת?, אם כן, כיצד? תודה מראש ערן.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. בעוד שאני משוכנע, ואני אשאר לעמוד על כך - שהארצות הסקנדינביות הן שוודיה, נורווגיה ודנמרק (פוליטית), שוודיה ונורווגיה (גאוגרפית), שוודיה, נורווגיה וגרינלנד (גאולוגית), אני גם בטוח שפינלנד (וכמו שאמרתי, גם אלאנד) היא בשום פנים ואופן לא חלק מסקנדינביה. רק ממבט על התרבות שלהם והלשון, והתעלמות מהשיער הבלונדיני והעיניים הכחולות - אפשר לראות שאין כמעט שום דימיון בין שני הגושים הללו. לצערי, זהו ויכוח מתמשך ביני, בין המורה ושאר התלמידים, וגם בין הספר שאיתו אנחנו לומדים. ובקרוב יתקיים מבחן על זה. קראתי על זה אלפי מאמרים שמחזקים את דעתי, ואני בטוח שתושבים הנורדים בעצמם יודעים זאת. בכל זאת, אולי תועילו להגיד את דעתכם? יכול להיות שאני טועה, אחרי הכל. תודה!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. אני בטוח שלכל אחד פה יצא לראות את התוכנית לפחות פעם אחת והוא גם ראה את המתיחות ה"גדולות" שבסוף רואים את יגאל שילון נכנס. האם נראה לכם שהכל שם מזוייף? מי שראה אתמול את המתיחה עם "מדונה" בטוח ראה שהמצלמה כל הזמן זזה והיא גם הייתה לפני האנשים כשהם הסתכלו על החתימה. מה אתם חושבים? ד"א היום אחותי ראה בערוץ הילדים איזו תוכנית בשם 5 וחצי ואמרו שם שיצא איזה פלי סטיישן נייד, חדש. מישהו יודע על מה מדובר?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.