כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
Full House הוא מגזין רשת שהתחיל להיות פעיל החל מדצמבר, למרות שהוא היה קיים כבר מתחילת אוקטובר (ראה "אודות" באתר). למרות שהמגזין רק התחיל את דרכו, הוא כבר הספיק להופיע במעריב לנוער ולקבל מעט גולשים יחסית לזמן שהוא קיים. המוטו הוא "על הכל, כלום וכל דבר"- ידיעות על כל מיני דברים מעניינים מהארץ ומהעולם, סרטונים מעניינים, תמונות וחדשות על הגאדג'טים הלוהטים,ב Full House כל גולש ימצא משהו שיעניין אותו, הבטחה. http://Full-House.co.il אני אשמח לשמוע ביקורת בונה, A.H
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חלקים אבל שעובדים טוב. מישהו מכיר חנות? או אולי מישהו שמוכר? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהוא יודע כמה ממיר לרכב מ12Vל-220V אמור לעלות...? יש רונדו יום רביעי וצריך להתעלל באוטו, קצת תאורה.. קצת מוסיקה, ויהיה כייייייייייייף )) (כנראה יהיה על האוטו 2 גשרים(של תקליטן) ועליהם מנורות, שרשרות, שלטים, ועוד כל מיני דברים..
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא נשאר לי הרבה 8) [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, הייתי אמור להתגייס ביולי השנה, ודחיתי גיוס בשביל ללכת למכינה קדם צבאית. מסיבות בריאותיות כנראה שלא אוכל להתגייס לשירות קרבי, וארצה לגמור עם הצבא כמה שיותר מוקדם. איך אני יכול לבטל את דחיית הגיוס? זה נעשה לפני כחודש בערך. אולי שלושה שבועות. אני מוכן לשלוח פקסים לכל מי שצריך, ולהילחם על זה כמה שצריך. יש לי משהו טוב להילחם בעבורו, בשביל ביטול דחיית הגיוס הזו. זה עניין שמאוד דחוף לי, אם מישהו יודע משהו על הנושא אשמח אם יוכל לפרט ולהרחיב. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
-
-
כנסו למנוע החיפוש www.google.com וכתבו בשורת החיפוש "go to hell" עם המרכאות ואז תלחצו על I'm feeling lucky מחכה לכם הפתעה
-
http://www.condom.co.il/index.php?option=show&item=3f66ac1d992db317c088fb46b1b7f369 ועוד אחד http://www.condom.co.il/index.php?option=show&item=feac554a23150c291ea9c1981a017e13
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מדהים מה שכל אחד יכול לעשות, עם סמן לייזר (איכותי, יש לי כזה ירוק שמצביע לקילומטרים, משהו מטורף) מקרן טוב, לפטופ ומצלמה.. הוראות הכנה : http://muonics.net/blog/index.php?postid=15 @
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יומיים לפני שבאתי לסגור כרטיסי טיסה אח של אחד החברים שהה באמסטרדם והודיע שבכל מקום שניסה להכנס (קופישופס בארים ומסיבות) בדקו לו 18. למי שהיה באמסטרדם (או יש לו מושג כללי לגבי אירופה): 1. האם באמת יש הגבלת כניסה של 18 לכל באר ומסיבה? (אני אסתובב עם 2 קטינים, ולא בא לי להשאר בחוץ בגללם) 2. האם הצגה של צילום דרכון תופס כמו הצגת דרכון? תודה חברס
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצות על IPAD 2 לבין מחשב נייד קטן עד 2000 ש"ח, השימושים הם בשביל סרטים ומשחקים(לא כבדים). תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ואחרי שעשיתם שינויים באתר אני רואה רק חצי עמוד בפורומים ואני נאלץ כל הזמן לשנות לרזולוציה גבוה שלא מתאימה לי :'(
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, צירפתי תמונה של השאלה... מה התשובה הנכונה? בספר כתוב שהתשובה היא ב' בגלל שהעמוד רחוק יותר מנקודת המשען של המשקולת. לדעתי זאת טעות והתשובה היא א'. (אני חושב שהתשובה שלי נכונה בגלל שבדקתי את זה... אתם יכולים לנסות את זה. קחו כלי מסויים שיכול לשמש כמו המשקולת בתמונה ותשימו את האצבע (מתחת לכלי) כל פעם במקום אחר, אתם תשימו לב שאתם מרגישים יותר לחץ ככל שאתם קרובים יותר לנקודת המשען של הכלי - בגלל זה אני לא מבין איך התשובה הנכונה היא ב'.) אז מי צודק? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חבר'ה, יש לי שתי שאלות לא קשורות אחת לשנייה בשום מצב 1) לפני כמה ימים קיבלתי מהבית ספר שלי את ציוני הבגרויות הסופיים שלי. לפי חישוב הממוצע במחשבון של אוניברסיטת ת"א - יש לי ממוצע 104, לפי חיושב הממוצע במחשבון של האוניברסיטה העברית - יש לי 106. איזה ציון פסיכומטרי אני "צריך" בשביל מדעי המחשב באוניברסיטת ת"א? לא הצלחתי להבין כ"כ לפי האתר של האוניברסיטה, הם עושים את זה בחישוב שנקרא "ציון משוקלל" שהוא הבגרות והפסיכומטרי ביחד, אבל לא ברור איך זה מתחלק ביניהם. אודה לעוזרים 1.1) באחת השורות במסמך שקיבלתי כתוב: "זכאות לתעודה - זכאי/ת" עכשיו, זה די מוזר. אני לא עשיתי בגרות בחינוך גופני בגלל... בעיות גופניות, ונאמר לי שאני צריך להגיש איזו עבודה. לא הגשתי אותה - כלומ…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היום הייתי בבאג כי הייתי צריך להעביר את הזמן. ושאלתי את המוכר איזה כרטיסי מסך יש לכם? ובהתלהבות המוכר אמר לי שיש להם גיפורס 4 !!!! אז שאלתי אותו של איזה יצרן והוא אמר לי "Nvidia אורגינל" אז שאלתי אותו אם יש משהו אחר כמו ASUS MSI והוא אמר שהם עובדים רק עם Nvidia וזה סה"כ פלסטיק ומה שחשוב זה השבב. וזהו הלכתי גנבים שקרנים!!!!! אל תקנו מהם דיסקטים אפילו!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בטח חלקכם כבר ראיתם את המבצע של בזק בינלאומי על שידרוג חבילת גלישה ל2M ללא תוספת מחיר לחצי שנה. אמרתי לעצמי למה לא?, אמנם גם את מה שיש לי כרגע אני בקושי מנצל - אבל אם יש חינם לא ניקח ? אז התקשרתי אליהם, המתנתי מספר דקות על הקו, וועונה לי נציגת שירות שמבקשת ממני להמתין על הקו. ו... "המבצע הוא ללקוחות ADSL בלבד מכיון שלא קיימת חבילת גלישה של 2M בכבלים" אז למה לעזא... לא ציינתם את זה בפרסומת? הרי כ30% מגולשי האינטרנט גולשים דרך הכבלים (לפחות 200,000 לקוחות אם לא יותר). לא מספיק חשוב לומר להם שהמבצע לא בשבילם? אני מתאר לעצמי שאני לא גולש הכבלים היחידי שהתקשר וזה פשוט בושה לבב"ל, "לשכוח" קהל לקוחות שלם. . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה קצת מפלצות שאני עובד עליהן לאחרונה... {כל הזכויות שמורות לקובי חסון, והעתקה או שיכפול של השרטוטים הינם עבירה על החוק !!! }
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקראו פה, וכל מילה מיותרת: http://www.iqpc.co.il/Home/iqpc_relaxer.asp בשתי מילים זו תוכנה שתזכיר לכם את כל מה שאתם צריכים לעשות, כמו שעון מעורר, רק יותר טוב אשמח לקבל פידבקים, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אמרו לי למצאו מידע על גיפ של פורד שלא נפוץ בארץ הגיפ או פחות לשטח או יותר יוקרתי השם שלו זה אקסקורס משהו דומה לזה לבד לא מצאתי מידע עליו או תמונה אז אם מישהו מכיר או יודע עליו מידע שיכתוב תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה בכותרת ובתודה רבה לעוזרים לכבוד החנות SHOPTO ב3 באוגוסט 2010 קיבלתי מיל שהזמנה שהזמנתי ממכם מספר -xxx יצא לדרכה אלי בהזמנה היה רשום ישראל כמו שהיה צריך להיות רשום אחרי כמה ימים רציתי ליראות איכן ההזמנה -התברר לי באתר הזה של הדואר - http://track.royalmail.com/portal/rm/track;jsessionid=J13BINKMF4GXMFB2IGIVFHQ;jsessionid=J13BINKMF4GXMFB2IGIVFHQ?catId=22700601&emt=emt&track=track&default=default&imageRootPath=&loc=en_GB&keyname=track_home&gear=track שההזמנה בברזיל -למעשה לדיוק היה כתוב את זה - "Your item, posted on 03/08/10 with reference RJ677378651GB has been passed to the overseas postal service for delivery in BRAZIL. " מכוון שאני לא…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-