עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל שיחה=זה נותן 5 דקות לכל מקום בעולם http://yscan.co.uk/ym.html

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by coben,

יש לי עובש (או פטריה) בתוך המזגן (עילי) באיזור של הוצאת האוויר, בכל הקטע שאחרי הגוף קירור עד השלבים. איך מנקים ?

• 12 תגובות
    • 41.1k צפיות
  3. Started by redead,

אני מדבר על משהו מקצועי שאולי יהיה אפשר להרוויח ממנו כסף אחרי שאני ידע כמו שצריך לבנות. איזה שפה הכי כדאי ללמוד? מאיפה כדאי ללמוד? כמה זמן זה אמור לקחת בערך פחות או יותר וכמה זה מסובך? מצטער על כל השאלות ותודה לעוזרים..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by Dean7,

יש לי אוסף דיי גדול של תקליטורים (דיסקים בשפה מדוברת יותר) , במערכת מצוינת ובכללי אני דיי מרוצה. פגשתי איזה אחד שמבין מאוד בעניין המוזיקה והמערכות , ואמר לי שתקליטים (וינילים) נשמעים הרבה יותר אמיתי ו"חיים" מאשר התקליטורים הדיגיטליים. אני הייתי בטוח עד היום שזו רק שיטה מיושנת שמשתמשים בה היום רק בשביל הנוסטלגיה והיא פחות יעילה מהתקליטורים.עקב הנדירות של פטיפונים ותקליטים לא יצא לי לשמוע את ההבדל שההוא דיבר עליו. תגידו ,באמת תקליטים נשמעים יותר טוב? זה עניין של דעה או שזה באמת ככה? איפה בכלל ניתן לנסות את הדברים האלה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב לחברי הפורום. במטרה לשפר את האנגלית שלי לקראת הפסיכומטרי ובאופן כללי אני חיפשתי משהו מעניין לקרוא וגם משהו שאני אוכל לשפר דרכו את האנגלית שלי. מה שמצאתי זה המגזין TIMES, יש בו הרבה קטעים ונושאים מעניינים וגם הרמה שלו מתאימה פחות או יותר לדרישות שלי. השאלה שלי היא איפה אני יכול לקנות אותו בארץ, עדיף שיהיה גליון מעודן. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני יוצא עם מישהי כבר זמן מה והיא החליטה שהפגישה הבאה תהיה בקארטינג,לכו תבינו אבל זה נשמע טוב אז אנ יזורם שנינו מאיזור הצפון (גם חיפה זו אופציה,כן היא בצפון) ונשמח להמלצה למקום איכותי באיזורנו שפעיל לא רק בשעות הבוקר אלא גם אחה"צ . תודה מראש נ.ב על הדרך,זקוק להמלצה לסרט טוב לראות איתה - קומדיות הולכות טוב,רצוי משהו עדכני שהסכיויים שהיא ראתה קטנים יותר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kira,

טוב הסיפור רקע בידיוק השתחררתי (שבוע + ) ואחרי פרסום מסיבי של קורוחת חיי לא קיבלתי שום צלצול וכלום ידע כללי : הנדסאי בהנדסת תוכנה שירות צבאי טכנאי מנהל רשת ומה לא כל הדברים הטכניים ומצד שני תיכנות ב FLASH שפה צבאים לומדות ... אם הייתי יודע שהמצב הוא כזה הייתי חושב על קבע ... בינתיים שלחתי תקורות חיים שלי לכל אתר ברשת ולא קיבלתי כלום אני עושה משהוא לא בסדר ? מה הסוד שלכם ... ואין לי פרוטקציות לדוגמא חלק מהקורות חיים השכלה: :2005-2007 תעודת P.E (הנדסאי) בהנדסת תוכנה . לימודי הנדסאי במכללת אורט כפר סבא . :2001-2004 בגרות מלאה ותעודה טכנולוגית בתיכון אורט שפירא כפר סבא .3 מורחבות במחשבים - 15 יחידות . שירות צבאי: 2007-2008 בסיס פלמחים . טכנאי ומנהל…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Yossarian22,

שלום לכולם אני מחפש לראות סרטים שכל אחד חייב לראות ושעדיין לא יצא לי.. לדוגמא Star wars lord of the rings matrix וכו'.. מה דעתכם? נ.ב. גם ישנים וגם חדשים.. כל סרט בתנאי שהוא טוב

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. הכול מופיע בצד במפרט שלי.. פשוט חלום שהתגשם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בחנות ,או ברשת בקובץ ממוחשב ,אבל כמובן לא אמזון ,למה לפי מה ששמעתי שעם את קונה את הספר הזה מאמזון את מסומן על ידי ה fbi \cia לרשימת מעקב . תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ran B,

היי. היום הייתי באיזה מרכז הערכה ובין היתר נתנו לנו כקבוצה לפתור חידת היגיון מסויימת, לא הכי פשוטה. שבסוף, גם כקבוצה לא הצלחנו לפתור אותה בזמן הנתון (הנמוך). וגם למען האמת לא נתנו לנו לקחת את החידה איתנו הביתה, מי שהיה מעוניין. אני ממש רוצה לראות שוב את החידה ולנסות לפתור אותה בלי הקצבת זמן, סתם כי זה שיגע אותי. היא פחות או יותר הולכת על סיפור קצר שבו מספרים ש: יעקב הוא מוכר ספרים בשוק והוא נורה ע"י כנופיית "רעים מאוד" עקב כך שלא שילם את תשלומי החובה שלו. 5 חשודים נעצרו בחקירה, כל אחד אמר 3 משפטים בחקירה ש2 מתוכם הם שקר ומשפט אחד הוא אמת. ואז היה רשום 5 שמות של אנשים וכל אחת שלושה משפטים בסגנון : יוסי : אני חף מפשע. לא קניתי אקדח. אורי הרג את יעקב. ג'נג'י : לא ה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ppe,

מעניין,אם זה שייך לדיבורים שלי פה

14. רציתי להזהיר את כולם מהשירות הבזיוני שקיבלתי מחברת אורנג': שימו לב (למי שאין כוח לקרוא שיתמקד בחלקים המודגשים): בזיון מספר 1: שלחתי את המכשיר ה SE K610 שלי לתיקון במעבדת אורנג' עם בעיית "שן כחולה" קלה, המכשיר חזר אלי אחרי יום עבודה כטוטל לוס, כלומר לא ניתן לשימוש או לתיקון. התעצבנתי, אבל מילא... יכול לקרות, ציפיתי שחברת אורנג' תקח אחריות על המקרה ותתן לי מכשיר נורמלי אחר (חדש או מחודש). כאן מתחיל הזילזול האמיתי, חברת אורנג' טענה שהמכשיר התקלקל עקב קורזיה ולא בגללם, גם אם היתה קורזיה נשמע מגוחך שמכשיר יתקלקל בדיוק ב 24 שעות שהוא אצלם. בזיון מספר 2: הפיצוי היחיד שאורנג' הסכימה לתת לי על הריסת המכשיר (לפני ויכוחים סוערים) היה 180 שקל זיכוי לשדרוג למכשיר חדש. אחרי צעקות וריבי…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by i-kramba,

ואחרי שעשיתם שינויים באתר אני רואה רק חצי עמוד בפורומים ואני נאלץ כל הזמן לשנות לרזולוציה גבוה שלא מתאימה לי :'(

16. נידפק לי הכבל של האוזניות אחרי שנה וקצת, ועדיין יש אחריות. הקטע שכתוב בקבלה שלהם שזה לא מכסה את זה\: מה זה הדבר הזה שזה לא מכסה? זה כאילו מה ..לא חלק מהאוזניות יש למשהו ניסיון עם סיטואציה כזאת?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. תקראו לי הישראלי המניאק ומה לא, מה שבא לכם. אבל בבקשה, אם מישהו מכיר שיטה, מוזמן לדבר איתי.

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by imac,

http://www.advocate.com/News/Daily_News/2009/10/09/Politician_Wants__Gay_Domains/

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Thant,

http://www.thepeople.co.il/_DailyMaily/ItemClean.asp?ArticleID=28666&Vol=1014&SearchParam=&CategoryID=72 נקווה שזה לא ישאר רק בגדר דיבורים.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by alex.turovsky,

מה אתם אומרים על הטיפים האלה? http://ps3.ign.com/articles/103/1034453p1.html עבד לכם, לא עבד לכם? רוצים להוסיף טיפים חדשים ? זה הזמן!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by alex.turovsky,

חדש בחנויות. קינדר צ'אק נוריס

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Morphine,

תמיד חשבתי שכדאי ללמוד הנדסה ומחשבים כי יש בזה הרבה עבודה ומשכורת טובה. אבל הלימודים האלה ממש משעממים ובכלל מתמטיקה זה גועל נפש. אבל אני חי באשליה שאו זה או שאין לך עבודה טובה. אני יודע עמוק בפנים שזה לא נכון, אבל מצד שני אין לי שום כיוון אחר שאני אוכל למצוא בו עבודה טובה. אני מאוד נמשך למדעי הרוח, אבל מה כבר אפשר לעשות עם תואר בפילוסופיה? כלכלה/מנהל עסקים/חשבונאות וכל זה, אין בזה הרבה עבודה וגם שם יש הרבה מתמטיקה שזה גורם לי בחילה. אומרים שצריך ללמוד מה שאוהבים, אבל לי חשוב שאני אעבוד במה שלמדתי. בואו נדבר על זה, אולי אני אקבל תובנות חדשות והראייה הצרה שלי תשתנה.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. קיבלתי קצת מידע מחברים על היחידות אלקטרוניקה ונתממ ונראה שאני מאוד מתאים לשם... העניין הוא שאני לומד בבית הספר מגמה שהצבא מגדיר "מקצועית" שבה אני לומד: סיבמ, טיבמ, פיזיקה, בקרה, פנאומטיקה, מכניקה הנדסית, ושירטוט ידני. התקשרתי למיטב (או משהו אחר... בכל מקרה המספר מהאתר של צהל) ושאלתי איך אני יכול להבחן ליחידות האלו... אמרו לי שבגלל שאני לומד את המגמה אני לא יכול ויתנו לי לבחור מהמנילה כמה חודשים לפני הגיוס יחידות מהתחום הזה. סיכמתי הכל אני חושב... ועכשיו השאלה: לאיפה אני עוד יכול לפנות במטרה לנסות להתקבל ליחידות אלקטרוניקה או נתממ?? יש לי בכלל סיכוי? ועוד משהו... תוכלו לספר לי עוד על היחידות נתממ ואלקטרוניקה?.. האם מעניין? תורם? אני מאוד אשמח! תודה רבה!

24. שלום לכולם, אני חושבת להתחיל לתת שיעורים פרטיים במחשבים, ומתלבטת לגבי המחיר. התחומים שבהם אני יכולה לתת שיעורים הם תיכנות .NET ( אני מפתחת תוכנה במקצועי, עובדת ב C# וב VB.net ) שימוש מתקדם באקסל, וגם בתחום כללי של הפעלת מחשב. אני גרה בצפון (בעמק יזרעאל, קרוב לחיפה) אז ברור לי שזה מוריד קצת את המחיר. אשמח לשמוע ממי שנותן או לוקח שיעורים בתחומים האלה, כמה נהוג לשלם. תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by BedB0y,

התקשרה אלי מישהי היום מאיזה חברת החזרי מס, אמרה שמצאה את הטלפון שלי באינטרנט כשחפשתי עבודה (באמת חפשתי בזמן האחרון..) מישהו מבין בדברים האלה? שווה לקחת שרות מיועץ מס? היא אמרה לי שהם לוקחים עמלות רק אחרי שאני מקבל את ההחזרים האם יש דרך לעשות את זה לבד? בלי כל מיני יועצים. ובלי קשר, כל העסק הזה נשמע לי מפוקפק..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.