עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wons,

טוב אז בעיקרון כשעושים מוד למחשב ובמיוחד החלון צריך מידי פעם לנקות את החלקים מאבק בשביל האסטטיקה ספרו כיצד אתם מנקים את המחשב שלכם וכיצד נימעים מחשמל סטטי וכו' (במיוחד המתלית היא ממש מקום מושלם לאגירת חשמל סטטי) קיצר עוד סתם דיון שיכול לענין ולהביא להוספת מידע לאנשים SNOW

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ccc,

לפני כשנה השלמתי 2 מקצועות שמנעו ממני מלקבל תעודת בגרות, אני כבר לא בתיכון שנתיים ואין לי מושג מה הציון שקיבלתי במקצועות האלה, איפה אני בודק את זה ובאמת מוציא את טופס התעודה? האם ללכת לתיכון בו למדתי ? (ממש פדיחה) או האם למשרד החינוך ? ד"א, מה מספר היחידות שצריך כדי להיות זכאי לתעודה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Sweet_Tooth,

שמעתי על זה לפני כמה שעות עכשיו אני לא יכול שלא לחשוב על זה! סרטי אנימציה + מטריקס (הסרט הכי טוב שיצא) = דבר מדהים! אז כתבו מה שאתם יודעים עליהם והכי חשוב איפה אפשר להשיג אותם ובבקשה ללא ספויילרים כי שמעתי שיש להם קשר לעלילה של רילודיד החדש!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by omri_ro,

ועוד אחד(הפעם אלים) משעמם לי...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by KoDkOd,

קודם כל שנה טובה לכל הגולשים ודרך צלחה בשנה החדשה. ועוד דבר,ביום שבת הקורבה יש לאסף Gost Dog ימולדת 18 אז כולנו מאחלים לך ימולדת שמח ואוהבים אותך :-* ובנימה אישית יותר ,אסופי תודה על שעות התמיהות שהענקת לי ועל חוכמת החיים (o_O) מקווה שתחגוג כמו שצריך כבוד אחי

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by guy94,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1394349,FF.html תקראו את הכתבה הבאה ותביעו את דעתכם ... האם זו לא עשיקה לשמה ?!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by DrizziTx,

www.logicpc.co.il אמור להיות פעיל כבר, יש להם בעיה עם האתר הישן, הוא מחו"ל ועקב בעיות עם הספק הם לא יכולים לעדכן אותו, אפילו לא עם הפניה לאתר החדש(ככה לפחות הם אמרו לי) 8) תבדקו ותראו. מחכה לשמוע מה אתם חושבים, שווה?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by DiSc@MaN,

אז, בהתראה של שבועים (או יותר, יכול להיות שהעדפתי להתעלם מזה..) אני מתגייס מחר! בניגוד לכמה אנשים פה (ואני מקווה שהם לא יהיו רוב עם הזמן) ולמרת כל הקשיים שבדרך (ועדות רפואיות וכאלה) אני החלטתי להתנדב לצבא! אני מקווה מאוד שאצליח להשתלב במערכת הצבאית כמו שצריך ולהפיק את המיטב משרותי הצבאי - גם לצבא וגם בשבילי. נכון לכתיבת הודעה הזאת הסטטוס הוא: I am saying goodbye to my life for 2 years in: 14hrs 53mins 49secs מקווה גם שיהיה לי זמן להמשיך ולהכנס לפורום ולהתעדכן בכל מה שהולך פה.. אז goodbye לכם!

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by assaf181,

שלום לכולם, אני וכמה חברים מתכננים לעשות קאמפינג בכנרת, לישון שם באוהלים שני לילות. חיפשנו חופים, ולא הצלחנו למצוא חוף טוב. אנחנו צריכים חוף עם מקלחות ושירותים (מה לעשות, נוסעים עם בנות, אין אופציה לא להתקלח ), מקום לקנות אוכל בסביבה, כדאי שיהיה גם ספורט ימי וחשוב שתהיה אבטחה. אנחנו מגיעים בתחבורה ציבורית, אז גם צריך להיות איזה אוטובוס שמגיע לשם. אני יודע שזה הרבה דרישות, אבל מישהו מכיר חוף שעונה עליהן? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by dans489,

טלפון פנסוניק שהבאתי מארה"ב דורש 6.5 וולט. אפשר להשיג כאלה בישראל, אבל יש לי שנאי של 6 וולט עם קוטביות מתאימה וגם אמפראג'. מה יקרה אם אחבר עם 6 וולט במקום 6.5? האם זה יכול להזיק לטלפון? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by enzo,

כאשר אני מבצע סקר מבין כל בתי הספר והמכונים שקיימים אילו שאלות חשובות עליי לשאול ועל מה לשים דגש כדי לבחור את המקום הכי טוב? כמו כן האם מנסיונכם ניתן להוריד משמעותית את המחיר שמוצע לאחר התמקחות ארוכה? (יש לציין שאני חייל משוחרר אך המחירים עדיין גבוהים). ומי מכם שלמד ויכול לספר לי על בית הספר/המכון בו למד ולספר התרשמויות כלליות. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום חברים יש לי המון תמונות שנמצאות בתוך תיקיות ב-google פלוס. שאלתי היא אליכם, יש הגבלה בנפח? כי אני נכנסתי לפה: https://www.google.com/settings/storage?hl=iw ויש 15G חינם, האם הנפח שיש הוא לתמונות +המייל? או רק למייל? מה קורה אחרי שעברתי את ה-15G. האם אפשר להעלות חופשי תמונות ללא הגבלה? אשמח לקבל תשובה ממכם.. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by mazinya,

אני רוצה לפתוח חשבון ב WEBMONEY אבל לא נראה לי שהם בכלל מעבירים כסף לבנקים בישראל. יש פה מישהו שיש לו חשבון שם ויודע איך אפשר לקבל מהם את הכסף בדרך הכי קלה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. האם יש אוטובוס או מונית שירות מרחובות לרמן גן ישירות???? ואם לא, איך מגיעים לשם הכי מהר ובהכי פחות אוטובוסים\מוניות, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. אני מחפש למכור כמה דברים של DJ וציוד הגברה, איפה הכי כדאי לפרסם את זה ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני סטודנט הנדסאי מכונות בשנה ב' כרגע לומד הידראוליקה שמתי לב שבמבחני מה"ט מבקשים להסביר מושגים כאלה ואחרים בנושא זה משהו שאני פחות מסתדר איתו ויותר קל לי עם נוסחאות אני מחפש איזה קובץ שיהיה בו הסבר על מושגי היסוד בהידרוסטטיקה והידרודינמיקה אני יודה מאוד מאוד למי שיוכל למצוא לי.. חיפוש בגוגל לא הביא לי לתוצאות רלוונטיות תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. או שגם הפעם זה יהיה בתשלום?ואם זה בתשלום יש למשהו לינקים טובים לצפייה ברשת?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. המון בהצלחה לכל הניגשים התכוננתי הרבה מאד מקווה להצליח הפעם!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by J0n1,

קניתי שעון ג'ישוק חדש ויש לו איזו פונקציה של גאות ושפל. רציתי לכוון את זה אבל זה די מסובך והסתבכתי. בחוברת יש כמה ערים מרכזיות אבל לא מופיעה שום עיר שקרובה לישראל, ככה שהמדריך לא עוזר לי. בגדול מה שאני צריך לעשות זה למצוא את הזמן בו הירח הוא הכי גבוה ואת הזמן בו הוא הכי נמוך ואז לחשב באמצעות זה את המיקום, אבל נורא הסתבכתי ובגוגל אין שום מידע רלוונטי על ישראל (לפחות לא שמצאתי) בחוברת הם קוראים לזה site interval data list למישהו יש שעון שתומך בזה ויצא לו לקנפג? זה יחסוך לי הרבה כאב ראש... תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Blue Cheese,

השאלות ששיש באתר LAMED.CO.IL במחבנים סופיים הם בדיוק אותם השאלות שיש בתאוריה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by onn_the_vy,

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. בהנחה שרובכם צורבים מוסיקה...ופלונטר יקרה עד טירוף.. באיזה דיסקים/מדיות אתם משתמשים והיכן הכי זול לקנות. רצוי שהדיסקים יהיו באריזה/קופסא ולא בניילון. מה אתם אומרים ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. כבר תקופה שאני מחפש ללא הצלחה מכנסיים אטומות לחלוטין למים ללבישה ארעית המיועדות ללבישה מעל המכנסיים בזמן גשם הממלאות מספר דרישות- א- מחומר 'נושם'. זאת אומרת- לא ניילון שמספיק ארבע דקות בשביל להרגיש סאונה איתם כמו החלפסים הצבאיים. ב- דקות וקלות (עדיף לכאלו שתוכננו כך שאפשר לארוז אותם בתוך הכיס שלהם) ג- מחיר דק וקל, איזור ה100-150₪. תודה רבה והמשך חורף בריא.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. עקב הפסקת פעילותו של Picasa Web Albums, והסרבול של Google Photos (אין בו אפשרות להטמיע תמונות באתרים אחרים, כיוון שהוא לא מספק קישורים ישירים לקבצי התמונה שנקלטים ע"י התגית img /img [ה-img בסוגריים מרובעים]), אני מחפש אתר אחר לשיתוף תמונות שמציע אפשרות כזאת ממשתמש רשום (משתמש רשום כדי שאוכל לגשת בקלות לתמונות שלי מחדש, מה שלא ניתן לבצע עם משתמש אנונימי). האם יש אתר כזה שמספק את השירות בחינם כפי ש-Picasa Web Albums איפשר?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אז לכול מי שהבגרות שלו בספרות מתקרבת הנה שתפו כאן את דרכי הלמידה שלכם וכן חומרי לימוד online עם דגש על הפואנטות\מוטיבים\דרכי עיצוב ולמה לעזאזל משרד החינוך רצה שנלמד את הסיפור הזה (קרי על מה הוא יכול לשאול) תודה ד"א האם קראתם את הספרים או שזה מיותר ועדיף להתמקד בסיכומים עם נקודות המפתח בכול סיפור?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים