עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by alexbmw,

איך המחשב יודע מה השעה ? נגיד וכיביתי את המחשב ל כמה ימים ונגיד והוא לא מחובר לרשת איך הוא יודעה כמה שעות עברו מאז שהוא כובה ואיך הוא יודעה מה השעה לאחר כמה זמן ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שיטה של 100% להיות מיליונר תוך שנה ! נותנים לאנשים ריבית 18% לשנה ריבית שאף מוסד בנקאי או פיננסי לא יכול לעמוד בה ( 2-3% ) , לוקחים כמה משקיעים " אחד משלם לשני " כל אחד מקבל את הכסף שלו בתנאי שיש רצף וכולם שמחים ומאושרים , את ה 18% משלמים החברים שמשקיעים ! הכסף בעצם עובר ממשקיע למשקיע כל עוד הגלגל נמשך ולא עוצרים אותו זאת השקעה הכי בטוחה בעולם ! דוגמא : מישהו נותן לי 5000 שקל אני נותן לו ריבית 18% שנה שזה יוצא לחודש עם הריבית 492 ש"ח ואני בעצם יכול להתגלגל עם הכסף שלו חצי שנה לפחות 492X2 = 2952 כדי למצוא משקיע חדש ואז מאותו משקיע חדש אני מגלגל על הישן , להם יש כסף לי יש כסף פשוט רעיון גאוני ! מוני פנאן היה גאון פיננסי

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Nahum2,

איפה אני יכול לקבל טיפול רפואי? אני בראשל"צ כרגע. אני לא מצליח למצוא

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Lev-UFO-Child,

שלום יש למישהו המלצות לשירים ברוסית>?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מה קורה אנשים ?! זה קצת ארוך, אבל אני ממש רוצה שתקראו את זה... שגם אתם לא תדפקו. הסיפור הוא כזה - לפני חודשיים בערך הזמנתי את האוזניות המהוללות CX300 מהאתר הבא : http://www.mnd.co.il/ מהסיבה הפשוטה שהם היו הכי זולים והביקורות עליהם בזאפ היו סבבה... המוצר הגיע תוך שבוע מההזמנה הכל היה טוב ויפה... היגעתי מהצבא פתחתי את האוזניות וגיליתי שיש בעיה בסאונד באוזנייה השמאלית ... אבל בגלל שהבנתי שיש איזושהי תקופת הרצה שאחריה הבעיה יכולה להפתר מעצמה לא עשיתי כלום. אחרי עוד שבוע בצבא האוזנייה התפגרה לגמרי והפסיקה לעבוד ... התקשרתי לחנות לשאול איך אני ממש את האחריות (סה"כ האוזנייה היתה אצלי שבועיים) וכי זה לא הגיוני שאוזניה ברמה הזאת מתפגרת כל כך מהר (לא היה נזק פיזי)... הפקיד הסכים…

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by KoM,

עם הסלרי החדש קיבלתי מדבקה, מדבקה שפעם לא הייתי חולם לשים, סלרון ? חיקוי של פנטיום ? איכס... אבל היום, כן היום, אני מודיע לכולם שאני שם בטכס חגיגי את המדבקה הזאת הכבוד, כאשר האות "T" תתנוסס לידה... אחח, מי היה מאמין ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Shmoolik,

אני רוצה לקנות משם 256 זיכרון SDRAM של 133.. וזה ייצא לי הכי זול כי גם זה בעיר שלי ואני יכול לקחת את החלק מהחנות ואז אין דמי משלוח וזה חוסך לי 30\40 שקל (אני חייב להוציא כמה שפחות!) . עכשיו אני יודע של KSP יש שם חרא ושהם מרמים את כולם ודברים כאלה. אבל זה באמת נכון ? כמה פעמים זה כבר קרה ? ונגיד שהם לוקחים משהו משומש ומתקנים אותו ומוכרים אותו , איך אתם יודעים מזה ? או שזה פשוט קרה פעם אחת למישהו ולחנות נדבק שם לא טוב כל כך... ???

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Zeev86,

http://order.1and1.com/xml/order/MsHosting;jsessionid=C22C1B697B6698031A4610DB5825DE3E.TCpfix140a המחיר ממש נמוך, שלא נדבר על החודשים והדומיין שנותנים בחינם. איפה הקאצ'? (פורסם במגזין Computer Power User)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

mms://live.103.fm/radio103fm//zeh/zeh1201038.wma איזה מגיש על רמה...

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שמעו סיפור חביב. לפני כשבוע וקצת הזמנתי מהחנות BIGPC את הכרטיס 1950XT, קיצור אמרו לי שהוא יגיע עוד 3 ימים. לאחר 3 ימים נסעתי עם אימי לשם, בסופו של דבר מצאנו את כתובת החנות אך לא מצאנו את החנות עצמה, התקשרתי אלייה והמוכר אמר לי שהוא ישלח אליי את אח שלו, לאחר כמה דקות ראינו ילד בן 8-10 שואל אותנו אתם באתם לחנות ? ענינו בחיוב הוא הוביל אותנו לחנות, שהייתה בכלל חדר קטן בבניין ! ועוד המכור בכלל היה ביבנה ! (ה"חנות" עצמה באשדוד) ואמר שניתן לילד הזה ת 1200 שקל וניקח תכרטיס ! ועוד לא היגענו לחלק הכי הגרוע ! לבסוף לא קנינו את הכרטיס אלא נסענו ל IQPC שלא רחוקה בכלל משם והזמנו משם את הכרטיס ואני נוסע מחרותיים לקחת אותו משם ! ד"א מישהו פעם ביקר ב IQPC ? למה היא נמצאת בסוף העולם ? למ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by kikkler,

קיבלתי עכשיו מכתב קבלה לעתודה במקצוע הנדסת מחשבים (אוניברסיטת ת"א, למי שמתעניין) יש למישהו מושג מה בערך התחומים שעובדים עליהם במקצוע הזה ? ומה ההבדל בינו למדעי המחשב ? אני מניח שהנדסת מחשבים יותר נוגעת לקטע החומרתי (בניגוד למדעי המחשב שמתעסקים יותר בתוכנה) אבל יכול להיות שההבדלים קצת שונים. ובכלל, מה אתם אומרים על אוניברסיטת ת"א ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי גיליתי לאחרונה שאפשר לסנכרן בין האנשי קשר ב gmail לפלאפון עכשיו אני רוצה שרק אם אני אוסיף או אמחק אנשי קשר ב gmail יבוצע סנכרון לפלפון ולא להפך, כלומר סנכרון מהגימייל לפלפון ולא מהפלפון לגימייל האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם השבוע התחלתי סמסטר שני בלימודי מדעי במחשב, ובשיעור אשנב לאלגוריתמים המרצה העלה את השאלה מדוע קוראים למדעי המחשב מדעי המחשב? מדוע זהו התחום היחיד שבו המדע נקרא על שם המכונה ולא על הפעולה עצמה? שהרי אין לנו מדעי הטלוויזיה או מדעי הסטריאו... הוא גם ציין שהמקצוע של מדעי מחשב נוצר משהו כמו 10 שנים לפני שנוצר המחשב הראשון. אז אנשים יש רעיונות/השערות/פילוסופיות ???

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. זה פלאפון של אורנג' אני מתכוון כשמישהו מתקשר אלי מנתגן לו שיר כזה עד שאני עונה נכון.. אז איך אני יכול לשנות אותו דרך המכשיר ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by J0n1,

איזה כיף לגדל אחד כזה ייוו ;D (בנוסף נראה מי יצליח לזהות את שם השיר שבתמונה )

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by love-its-my-name,

הגישו אותי בלשון על מאה וקיבלתי בבגרות 80 וזה ממש לא הגיוני! בדקתי עם המורה שלי ללשון ועם עוד מורה את הבחינה ויצא 92 [היה לי הרבה זמן אז העתקתי הכול ]. יש איזה נוהל מסויים שיכול להעלות לי את הציון אם יש הפרש כ"כ גבוה? 20 נקודות זה ממש לא צחוק! תודה.

17. Started by miky,

אני קניתי את המחשב שלי בחנות באשדוד רציתי לקנות קירור למעבד כי הוא היה חם 62 idle הוא אמר שזה לא מהבא סיכון תגידו אתם בותחים בתכנאים הללו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כנסו להצביע ממי אתם מעדיפים לקנות? מי לדעתכם יותר אמין?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם לאחרונה יצרתי קטע גוטי שאני מאוד אוהב, גם לאלו שלא אוהבים מוסיקה אלקטרונית אמליץ בכל זאת לשמע. לטראק קוראים "Legend In My Mind" ושמתי בו אלמנטים גוטים ואלמנטים של טראנס אפל ואלקטרו, מצורף בזאת לינק לסרטון ביוטיוב ולינק לMP3 בראפידשר, אשמח מאוד אם תשמעו אותו ותתנו לי תגובות לכאן ולכאן. http://rapidshare.com/files/179945166/KOBrA_-_Legend_In_My_Mind.mp3 תודה. ויום טוב עדכון: פנו אליי כרגע מלייבל ידוע באהגליה והם מעוניינים לפרסם חלק מהקטעים שלי, אין לי מושג איך כל העניין הזה עובד, אבל זה כבר עשה אותי מבסוט , רק חבל שהם לא יודעים שאין לי שום ציוד ושאני עובד עם אוזניות של 20 שקל ומקלדת מתפרקת ושאני בכלל לא יודע לנגן, אבל יהיה בסדר נוסח ההודעה: you…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי שניי רמקולים קדמיים וטלויזיה LCD 32" רציתי לדעת אם יש רגישות כלשהי של הטלויזיה לרמקולים , הכוונה אם המגנטיות שלהם משפיעה עליה. אני יודע שבבירור אם היו שמים רמקולים כאלו (גם בדקתי) לייד טלויזיה CRT אז היה מגנוט והיו רואים ירוק בצדדים של הטלויזיה , בLCD אין אבל אני רוצה להיות בטוח בזה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ybe,

באתר יש "תערובת" של גולשים החל ממקצועני המחשב וכלה בגולשים שמעידים על עצמם כחסרי ידע בתחום המחשבים.להיכן אתם חושבים שאתם משתייכים: [poll] [opt]אני תותח בתחום המחשבים, מקפיד להתעדכן באופן שוטף בכל החידושים בתחום ,ומסוגל לפרק ולהרכיב את המחשב שלי בעיניים עצומות. [/opt] [opt] יש לי ידע נרחב בתחום המחשבים ולעיתים אני עושה דברים בעצמי במחשב שלי.[/opt] [opt]אני מתמצא בתחום המחשבים באופן כללי ביותר .[/opt] [opt] לא מבין כלום במחשבים !!.[/opt] [/poll]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Blue Cheese,

אני חושב על הזמנת מוצר מהחנות שהוא מעל 600 ש"ח,העניין הוא שאף פעם לא קניתי מהם מוצרים וגם לא הזמנתי ברשת מהחנות הזאת. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על החנות?האם הם אמינים,והאם מישהו הזמין מהם מוצרים ברשת?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני לא מצליח להבין אם זה הגיוני יצור כזה...

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. http://www.seretkolyom.com/?ftxt=%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%9E%D7%99 מישו יודע מאיזה סרט זה לקוח? או שזה זה סתם סירטון שמישו הכין...? עריכה:זה מתוך הסרט "פגיעה קטלנית"

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by yotam360,

הוזמנתי למחר למיונים לחיל מודיעין (מיונים כללים) יש למישהו מושג מה עושים שם? והאם יש עוד מישהו מהפורום שהולך לשם?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים