כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לעשות אוסף של להיטים ישנים טובים, אשמח לקבל עזרה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחי הקטן (והגאון) לכלך תפלזמה (42), יש כתם של 2סמ"ר אבל במרכז וזה מה זה מעצבן!! \איך אני יכל לנקות את זה? אין בעיה של תקציב!
-
- 43 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
-
http://www.012.net/media/ads/FastInternet.mpg :lol: ;D
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מפסיק להיתשעל ואין לי איזה קלגרון בבית יש למישהו רעיון לאיזו תרופת סבתא שתקל עלי?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מצליח משום מה למצוא נקודות קיצון. בספר רשום שהנקודה היא 0,0. אבל לפי הנגזרת זה לא אפשרי. הפונקציה עצמה x^0.5: x^2-4 תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מנוי השנה לאחד מהם... הייתי מנוי ל-PC PLUS במשך שנתיים ואני די מתלבט אם להמשיך... בשנה האחרונה הם די אכזבו- יותר מידי כתבות שפנו לבעלי עסקים, ופחות לאנשים "רגילים". בנוסף חלק ניכר מהעיתון הוא סקירות, אבל לפעמים זה די משעמם לקרוא אותם אם אתה לא באותו חודש מעוניין לקנות מצלמה באלפי שקלים... PC MAGAZINE נראה לי יותר מעניין, אך הוא עולה כ-60 ש"ח יותר לשנה... אשמח לדעות בנושא, יש לי עד סוף השבוע להחליט... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עם שווי שוק של מעל 720 מליארד דולרים, אפל היא לא רק החברה האמריקאית עם השווי הגדול ביותר אי פעם, אלא גם שווי זה גדול יותר מהחיבור של שווי השוק של מיקרוסופט וגוגל יחדיו לכתבה: http://hwzone.co.il/700-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%a7%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%92/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום . אחותי משחקת במשחק הזה (זה משחק פוקר) וחבר שלה קנה לה כרטיס בפצוצייה ב100 שקל . הכרטיס עצמו בצבע כחול ורשום עליו VALUE CARD . על הכרטיס יש קוד שמכניסים אותו במשחק וזה מביא בערך 18 יורו . אם מגעים במשחק ל65 יורו (נראה לי שזה 65 ) אז אפשר להוציא את הכסף . השאלה אם המשחק הזה הוא אמין ? ואם באמת מגיעים ל65 יורו הוא יתן לי את הכסף ? אני רוצה לקנות גם כרטיס כזה ולשחק . ואני לא מנסה לעשות מזה כסף , אני רוצה לשחק בשביל הכיף וכבר ממזמן רציתי לנסות לשחק על כסף באינטרנט. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום סוף סוף הורכב המחשב שלי ונשלח (ככל הנראה ל- FedEx - קיבלתי מספר טלפון, חיפשתי אותו בגוגל כדי לברר איזו חברה ומצאתי אזכור של Fedex ליד המספר 1-700-706-500), קיבלתי מספר חבילה (מ- SkyPC), אבל מה אני עושה איתה? האם זה "שטר המטען" שאותו צריך להכניס בשביל לעקוב אחרי המשלוח באתר של FedEx? אני פשוט צריך לדעת אם המחשב יגיע מחר או ביום ראשון, ואם זה מגיע מחר אני חייב להגיד להם לשנות כתובת לפני שיהיה מאוחר מדי
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למשל כמו השיר StairwayToHeaven אני ממש מכור לשיר הזה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני חודש פתחתי תארד של עבודות שאפשר לעבוד לפני צבא וכדומה,בקיצור אין כלום באופק,בכח אדם שעבדתי בו כל עבודה זה ממש קריעת תחת,החלטתי כבר שאני ילך לעבוד עד הגיוס במקדונלדס במידה ויקבלו אותי. איך התנאים שמה?,בסל הכל ממה שהבנתי בחיפוש בגוגל המקום לא כזה גרוע,כמו כן זה תלוי יותר במנהלים,מה זה בידיוק אותם כוכבים שאיתם אתה עולה בדרגה לאט לאט?,ישלמו לי החזר מלא על נסיעות?(נגיד אני גר באופקים וכל פעם צריך לסוע לסניף ב'ש) *יש חשיבות למיקום הגאוגרפי של המקום?,למשל בתחנה המרכזית בב'ש יש לחץ,ולעומת זאת בקניון הנגב רוב הזמן הכל שמה ריק. ועכשיו לגבי הקורות חיים,הם אמרו לי תבוא לפה ותביא קורות חיים אחרי שדיברתי איתם בבוקר,נשמע חשוד משהו..בכל מקרה הנה מה שהכנתי,אפשר לשיפורים שתציעו. אשמח …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מתכנן משהו ליום שישי ה 13 שיהיה השבוע? :asthanos:
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיהיה לכולנו חג שמח ומלא סופגניות (אבל לא יותר מדי)!!
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
18 שהדליפו זה פרק 19 אז מי ששונא ספוילרים שלא יראה כי ראיתי 4 דקות ממנו וכבר נשפך אליי יותר מדי מידע בכל מקרה 17 פרק ענק אתם מוזמנים להגיב ולדבר על הנושא, מקווה שהדיון לא מיותר..אם אתם חושבים כך לפחות תשאירו את האזהרה למי שלא ראה את 19 עדיין, זה מבאס לאללה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני נמצא בתל אביב, אחי בחיפה וצריך גישה למחשב, איך משיגים? לא מצאתי פה בתי קפה אינטרנט
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בא לי ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית קצת עשיתי בדיקה ואני יותר מתחבר לסגנון של Fender statcoaster. אני רוצה לקנות גיטרה יד שנייה באזור ה2500 כולל מגבר אפשר לחרוג מעט. נכון לעכשיו מצאתי peavey predator 1985 ב1300 שקל כולל קייס קשיח ו- Fender statcoaster hw1 2008 אמריקאית עם מגבר frontman R25. ב2400 שקל לפי מה שאני יודע המגבר הזה בינוני מינוס. גם כן השוק דיי מוצף בגיטרות פנדר מקסיקניות אני מצרף רשימה קצרה של מוזיקה שאני אוהב: רשימה קלה של להקות אהובות:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מוצר שעולה 20 דולר ומשלוח שלו זה 100 דולר = 120 דולר , יש מכס או לא.? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ועל הדרך גם משהו טוב לאאוטלוק ואקסל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תם עידן בכדורסל האירופי. מכבי ת"א הובסה כצפוי במוסקבה על ידי צסק"א 92:71 ולראשונה אחרי שלוש שנים, לא תגיע לפיינל פור היורוליג.. פשוט בושה איך שהם שיחקו היום, באמת אם אנחנו רוצים לחזור להיות כמו שהיינו פעם חייבים לעשות כמה שינויים! תגידו מה אתם חושבים!!
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-