עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שונה. היי, מעולם לא קניתי באליאקספרס ולכן לא בטוח כיצד לפרש את זה... http://www.aliexpress.com/item/Retail-Internal-Motherboard-AC97-HD-audio-9pin-male-to-female-Extension-Cable-cord-High-quality-retail/855078586.html המוכר (99% תגובות חיוביות), מוכר כבל באורך 150 ס"מ שזה מתאים לי (מטר וחצי) אבל התמונה שהוא מספק...אולי אני מעריך מידות בצורה מוטעה? תגידו לי אתם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כבר הרבה זמן שאני נהנה לקרוא בפורומים של האתר מגוון דעות, הצעות ורעיונות במגוון נושאים... והדבר היחיד שמקלקל לי זה שגיאות הכתיב המופיעות בתדירות גבוהה יותר ויותר... אני לא מתכוון לבקר או להעליב אנשים.... הכוונה היחידה שלי היא שזאת השפה שלנו והדבר הבסיסי ביותר בשימוש בשפה, מעבר לדיבור, הוא כתיבה. אני חושב שהרבה מאוד תוכן באתר יקבל צורה הרבה יותר מכובדת אם נתחיל לשים לב לזה. וזהו.... היה לי חשוב לשתף אתכם בנושא. חג שמח לכולם

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. האם לפי דעתכם יש להאמין לטבלת הקלוריות שרשומות על כל מזון (שיש לו אריזה ) שמפרסמים היצרנים ? או שאולי יש לחשוש לנתונים אופטימיים יותר ממה שבאמת יש במזון . למה אני שואל ... ראיתי קופסאת טונה בשמן ושמה כתבו שיש במאה גרם מסונן 190 קלוריות . איך זה יכול להיות שטונה שהתערבבה כולה בשמן וספגה בטח לא מעט שמן , אם נרוקן את השמן עדיין יהיה רק 190 קלוריות ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by DXM,

כותרת?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני חושב ברצינות לקנות את הסט החדש של גיגהבייט ב-3500 ש"ח GIGABYTE 3D1 שמגיע אם הלוח והכרטיס מסך אם שני ליבות 6600GT שמתי את זה פה כי לא ידעתי איפה לשים הרי בסט יש דבר שקשור ללוחות אם ודבר שקשור לכרטיסי מסך :-\ אז מה דעתכם שווה לי הסט הזה?

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  6. יש לי סכום של כ 6000 וקצת שקלים ואני מתכוון לקנות מערכת מבוססת AMD 64 ביט הקטע הוא האם שווה לקנות בתקופה זאת של השנה מחשב או שצפויות ירידות מחירים בפסח כי אני לא רוצה לקנות עכשיו ועוד שבועיים המחשב שלי יעלה בחצי פחות.. מה לדעתכם התקופה הכי טובה שבה אתם מוציאם סכום לכזאת קניה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מה לקנות ? כרגע יש לי 700 שח עוד 512 Ram 450 שח Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 420 שקל מקלדת ועכבר microsoft elite wireless 473 ספק כוח thermaltake 480 watt True power 490 ש"ח יש סיכוי שיש לי כסף לשני דברים אז מה הם יהיו?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  8. קיבלנו עיסקה מ YES לאינטרנט, אחרי כמה ימים שדיברנו איתם שוב הם אמרו שזו טעות ולא ניתן לתת לנו את העיסקה הזאת ביקשתי עכשיו לדבר עם המנהל שם, השאלה שלי האם יש תוקף לשיחה שבה נתנו לנו את העיסקה (אפילו שזו "טעות" שלהם) ואיך אני יכול לאיים עליהם ולאלץ אותם, לקיים אותה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  9. אני צריך לשלוח מחשב נייד (כ-2 ק"ג ועוד ספק כוח) להחלפת מאוורר, ומנהל החנות הציע שאשלח את המחשב בדואר רשום, והוא יחזיר לי בדואר רשום במקום "סתם לזרוק כסף" על שליח. אבל עם הדואר שלנו, זה לא יכול להינזק, או ללכת לאיבוד, או להיתקע כמה ימים? ומישהו יודע כמה עולה לשלוח עם חברת שליחויות מירושלים לחיפה? אני צריך את המחשב בחזרה כמה שיותר מהר. תודה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  10. אין אפשרויות ביניים כי זהו קוננדרום. אני רוצה לדעת מה חושבים פה אנשי הפורום. זהו אינו דיון ספאם.

• 23 תגובות
    • 5.9k צפיות
  11. רציתי לדעת .... האם לתת שיעורים פרטים באזשהו מקצוע כמו פיזיקה או מתמטיקה ולקחת כסף זה נגד החוק? ואפשר לקבל כנס או משהו?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  12. איך מתבצע RANDOM האם יש לו חוקיות מסויימת שחוזרת על עצמה? האם אני יכולה לדעת מה יהיה הסדר הבא? אם אתם רוצים פירוט ספציפי של מה אני מחפשת אז רק תגידו, אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  13. אני מתעניין בלעבור למכבי לכן אני שואל ?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by ccc,

אני עובד משמרות, ורציתי לדעת אם מגיע לי כסף על כל החגים שלא עבדתי בהם בחול המועד., שהמקום היה פתוח, אבל נסגר לפני המשמרת הקבועה שלי. אני לא מבין למה צריך לתקוע 40 חגים בספטמבר ולהרוס לחילונים את הפרנסה שלהם. DOSI COMMENT REMOVED BY ME תודה

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  15. כי תדיראן הכי יקרים...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. המחיר כולל 91.90 לתשתית (בזק) ו-34 לספק (נטוויז'ן). זה נשמע יותר מדי טוב כי כרגע אני משלם 126 ש"ח בממוצע ל-4 מגה בלבד

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. לדעתי אחרי כלכך הרבה סדרות המוזיקה של הפתיחה מאוד מרגיזה ולפלפית זכאת , ממש צורם לאוזן , מה אתם חושבים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by idofr,

הייי אני טס עוד מעט לגרמניה ואני רוצה לקנות את הנוקיה N91 ולפי מה שאני יודע הוא עוד לא כ"כ יצא אבל ראיתי בכול מיני מקומות כול מיני שטויות שבילבלו אולתי הקיצר מישו יכול בבקשה להגיד לי אם מוכרים אותו בגרמניה ואם כן אז בכמה? בתודה עידו

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. שלום, לא הרכבתי אף פעם חלק במחשב ועכשיו הזמנתי כרטיס מסך Radeon 3870, ספק כח corsair450W וזכרון GEIL 2048MB. ויש לי כמה שאלות: 1)כמה לדעתכם יקח טכנאי מחשבים על להרכיב את כל החלקים ובכמה זמן בערך הם עושים את זה? צריך להשאיר את המחשב? 2)בהרכבת הזכרון הבנתי שכל 2 זכרונות אותו דבר יהיו באותו צבע..(יש לי כבר 2 של 512 ואני שם עוד 2 של 1GB..)... כלומר 2 של 512 יהיו בצבע כחול והשניים של 1GB יהיו בצבע שחור.. אני צודק? 3) מה זה הדברים הלבנים בצדדים של הזכרונות? מקווה שהבנתם על מה אני מדבר.. אם לא תגידו.. 4) מישהו יכול להסביר מפורט וברור לפי שלבים או להביא מדריך איך להחליף ספק כח, להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות?? אם זה יהיה עם תמונות זה יעזור מאוד!!! ותגידו כדי לי בכלל להרכבי או ל…

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. יש לי כמה מוצרים חשמליים שקניתי בהנחה משמעותית לעתיד, ביניהם רמקולים ומגבר, שמרתי אותם בתוך האריזה המקורית + ניילון וקופסא נוספת שסגורה עם דאקטייפ (נייר הדבק הכי חזק שקיים). השאלה שלי היא האם הם יכולים לההרס עם הזמן, בתנאי שהם שמורים במחסן תת-קרקעי חשוך וקריר? אני מאמין שהקבלים יכולים להתייבש עם הזמן, אבל מעבר לזה, יש עוד איזשהו נזק שעלול לקרות? אני בטוח שהגנתי מהם מפני הלחות (כל הניילונים והקופסאות).

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם! השאלה בכותרת, האם מותר לבית ספר להעיף תלמיד על רקע דתו/אמונותיו?

• 73 תגובות
    • 9.5k צפיות
  22. טוב ככה כמו שכולם יודעים היום היה בגרות בהיסטוריה ולפני שבועיים היה המתכונת (זהוווווו נגמררר) כמו שרובכם יודעים או שלא ישנם שני ספרים עיקריים בשוק שהתלמידים לומדים מהם למתכונת ולבגרות רכס ואנקורי עכשיו במקרה המורה שמלמד אותי כתב את הספר של רכס (אורי צמח) , אני מכל מיני סיבות בחרתי בספר של אנקורי. עכשיו למדתי טוב טוב למתכונת מהספר אנקורי ולפיו פתרתי את המבחן עכשיו אחרי שקיבלתי את המבחן חזרה ראיתי שעניתי על התשובות נכון אבל בכל זאת ירד לי נקודות אז פניתי למורה שלי והוא אמר שהתשובות באנקורי לא נכונות והוא לא מקבל אותם. הוא בדק לי את המבחן לפי ספר רכס (שהוא לגמרי במקרה הספר שלו.) בדעה שאנקורי טועים הוא אמר לי ככה: "המקסימום שילד יכול לקבל אם הוא לומד מאנקורי זה 75" עכשי…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אם ספציפית אז על תנ"ך.

• 21 תגובות
    • 17.4k צפיות
  24. במיחוד שמות מתחם ישראליים ? . בדקתי באתר האינטרנט של איגוד האינטרנט הישראלי יש אתרים כמו ווי נט ואול סייל שהפרטים שלהם מוחבאים ויש אתרים כמו hwzone שלא . :s05:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.