כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שמסיימים תיכון באמצע השנה או משהו כזה, עכשיו, בלי קשר לבגרויות, מתי בערך מסיימים להגיע לבי"ס בי"ב?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/448952/russian_child_smoking מפחיד.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש פוסטר של להקת Manic Street Preachers ואם יש לשיר ספציפי אז If you tolerate this then your children will be next ופוסטר נוסף של הסרט ספרות זולה (pulp fiction) של Quentin Terentino (קוונטין טרנטינו) - מישל פייפר שוכבת על הבטן עם הראש והרגליים למעלה ומעשנת סיגריה... ועוד פוסטר של כנסיית השכל של האלבום "ידיים למעלה" של אישה בבגד ים מלא מתכוננת לקפוץ ממקפצה כזו כמו של בריכה אולימפית אבל בעצם המקצפה מחוברת לגורד שחקים (אני חושב בת"א)... האם אתם מכירים חנויות ברשת או בארץ (עדיפות ראשונה ירושלים, שניה תל אביב/חולון, שלישית רעננה) שיכולות למכור לי את הפוסטרים האלה או את קבצי התמונה אבל ברזולוציה גבוהה שתאפשר הדפסה לפוסטר? תודה רבה! אני מחפש את הפוסטרים כבר הרבה זמן... - ה…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, צירפתי תמונה של השאלה... מה התשובה הנכונה? בספר כתוב שהתשובה היא ב' בגלל שהעמוד רחוק יותר מנקודת המשען של המשקולת. לדעתי זאת טעות והתשובה היא א'. (אני חושב שהתשובה שלי נכונה בגלל שבדקתי את זה... אתם יכולים לנסות את זה. קחו כלי מסויים שיכול לשמש כמו המשקולת בתמונה ותשימו את האצבע (מתחת לכלי) כל פעם במקום אחר, אתם תשימו לב שאתם מרגישים יותר לחץ ככל שאתם קרובים יותר לנקודת המשען של הכלי - בגלל זה אני לא מבין איך התשובה הנכונה היא ב'.) אז מי צודק? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
את זה אני הכי אהבתי: (How to be Gangster ) תסתכלו בRELATED VIDEO יש שם עוד 2: How to be Ninja How to be Emo
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, בקרוב אני אמור לקבל צו ראשון ועד עכשיו אני לא באמת יודע מה אני הולך לעשות בצבא (אבל דיי ברור לי שלא קרבי.) אני דיי תת משקל (49) והגובה שלי הוא 1.75 בערך.. האם תיהיה לי בעיה עם המשקל בצו ראשון? בכל אופן,רציתי לקבל קצת מידע על 8200 , איזה פרופיל צריך כדי להגיע לשם וכו .. והאם יש לכם הצעות לכל מיני יחידות מובחרות שכדאי לי לנסות להתקבל אליהם? (במידה ויהיה לי הפרופיל המתאים כמובן..) אני מחפש תפקיד שקשור איכשהו למחשבים אך לא תיכנות שצורך ידע קודם כי פרט ל-HTML אין לי הרבה ידע בנושא.. תודה רבה מראש נ.ב - האם ל-8200 צריך פורטקציות כלשהם (נגיד שחבר שלך שמשרת שם צריך לרשום אותך במחשב או משהו כזה? ) שמעתי על זה הרבה סיפורים.. (והאמת שאני מכיר מישהו שמרשת שם אבל אין …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה ממצאת את עצמה נ.ב. לא היה ולא יהיה פה שום ערנב (לא בעברית, לא באנגלית ולא באמהרית או כל שפה אחרת) כיוון שתרד זה נגוע בטומאה התת-ערנבית בשם "מקצוע צרפתית"
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , רציתי לשאול מאיפה ניתן לרכוש סרטים ? ראיתי שיש באמזון אבל הכל נמכר על דיסקים רגילים ולא מדיה דגיטלית .. האם ניתן לרכוש סרטים ללא דיסק ופשוט להוריד את הקובץ של הסרט ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3360268,00.html מי לדעתכם אחראי לדבר
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
איזה מכשיר פלאפון הכי היתם רוצים בעולם??? ומה המכשיר פלאפון הכי טוב שיש בעולם ??? בבקשה תירשמו את החברה של הפלאפון את הדגם שלו ועם אפשר אז גם לינק
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי זימון ל5.3 ב11:30 בבוקר לתל השומר לראיון אישי (אין לי מושג של מה, אבל זה בהמשך למיונים שהייתי בהם) מה הדרך הטובה ביותר להגיע לשם?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי להוצאי מהחשמל ולא עזר. [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי אולי יש ... בכל מקרה . יש ?!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=IDoOV0FFPvA
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, יצרתי סרגל כלים אשר מאחד מספר לינקים של האתר, RSS, טווטרים מעניינים, כלי ל SPEEDTEST ועוד ... דווקא יצא דיי נחמד, הוא עדיין די בסיסי. אבל אם אנשים ירצו אני אשפר אותו כמה שאפשר. אתם מוזמנים לנסות http://hwz.ourtoolbar.com/ ואם זה נחמד אני אשמח לשפר ולקבל עצות ובקשות לשיפור
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פינקי, מפינקי והמוח סטימפי, מרן וסטימפי. את התמונות שיש ב"גוגל תמונות" אני מכיר... לא ממש עוזר. אני צריך תמונות ברזולוציה כמה שיותר גבוהה, עדיפות לפינקי לבד (בלי brain) ולסטימפי לבד (בלי ren), עדיפות גבוהה לתמונות על רקע אחיד/שקוף, כזה שאפשר לחתוך מהן רק את הדמות. אם מישהו מכיר מקור לתמונות האלה, גם בתשלום, אני אשמח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי קניתי לפני כמה ימים את ערכת ההרשמה בסטימצקי לפסיכו. איתה הגיעה חוברת בה הסברים ודוגמאות. כשראיתי את החלק של העיברית פשוט קיבלתי צמרמורת יש שם המון מילים שאני פשוט לא מכיר, שפה זרה ממש אני עוד נחשב מישהו שהעיברית שלו גבוהה יחסית לממוצע. רציתי לשאול את מי שלומד לזה/עבר את הבחינה בציון גבוה איך אפשר בעצם ללמוד את כל המילים האלו כי הבנתי שיש המון . טיפים מישהו?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. אם אומרים לי נגיד סתם ש An-> L אז זה אומר ש |An-L|<אפסילון. אז לכן אני יכול להחליט ש: An - L קטן מ : 1 פחות אפסילון. האם אני יכול להגיד גם הפוך?! ש: An - L קטן מ : אפסילון פחות 1? כי לפי הבנתי אין לי שום מידע אם אפסילון פחות 1 יותר גדול או קטן או שווה ל0. בעיקרון השאלה זה שהאם אני חייב שברגע שאני משחק עם האפסילון אז אני חייב שהוא יהיה חיובי אם לא נתון לי שום דבר על הסדרה? **אני לומד לבד חדוא אז אני ישמח להסבר כי אצלי זה לא מובן מאליו 2. לפי חוק הגבולות אז An כפול Bn שווה ל L*M. במידה ויש לי תרגיל כגון: הוכח שאם An שואף ל1 אז An בחזקת N שואף ל 1 גם. האם אני פשוט יכול להוכיח שאם An*An שואף ל1 אז סיימתי תתרגיל? כי An בחזקת N זה בעצם שימוש של N-1 פעמים במה שהוכחת…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ארגוני הסרטים בהוליווד גרמו לסגירת שרת eMule הגדול ביותר, Razorback 2. משטרת שוודיה ומשטרת בלגיה פשטו על השרתים וסגרו אותם. משטרת שוודיה עצרה את מפעיל השרת בביתו. מקור: http://news.yahoo.com/s/nm/20060222/wr_nm/media_edonkey_dc מתוך http://shaveh.co.il
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לגוון קצת במוזיקה ורציתי ללכת לכיוון הטראנס שאני לא מתמצא בו מי יודע מה,אני מחפש טראקים שמשלבים קלידים,פסנתר וכו. משהו בסגנון bust a move של אינפקאד מאשרום. לא בום בום ב2 שקל(בלי לפגוע כן..),משהו קצת יותר מורכב. תודה מראש(טראקים ספציפיים גם יעזרו).
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי,לדעתך,מנצח מבין השניים?מי חזק יותר?מי לוקח? מוחמד עלי-עם כישוריי האגרוף הנדירים שלו,או סופרמן-איך שאנחנו רואים אותו בסרטים,עם הכוחות העל אנושיים שלו?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם מישהו קנה פעם מאתר amazon.com? כי אני רוצה לקנות נגן MP3 שמצאתי באתר אבל אני לא יודע אם זה בטוח לקנות משם או לא.. האם מישהו ניסה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-