עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ewingum,

http://planet.nana.co.il/Ewingum/os.avi דרוש DIVX 4 לפחות...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by nineball,

מישהו פה מכיר פורום טוב בנושא רכבי שטח וטרקטורונים? (עם דגש חזק על טרקטורונים) אני כנראה קונה אחד בקרוב, ומחפש קצת הכוונה בנוסף למה שכבר חרשתי וחקרתי בעצמי. אם מישהו מכיר פורום טוב- בבקשה תנו לינק, ואם למישהו יש עצות בנושא בכלליות- אתם מוזמנים לתת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by stone cold,

טוב אז ככה מאז הדיון הקודם אחי עדיין מחפש דירה להשכיר מאז מחירי הדירות הנורמליות עלו ל850$ באזור וחלק מה850$ גם גרועות טוב אז אני ואחי הולכים ליראות דירה ב850$ מצפים ליראות דירה נורמלית נכון? אז לא במיקרה הזה בחור מבוגר מוביל אותנו לאחורי הבית פותח דלת בקומת קרקע וכבר יש מדרגות יורדים במדרגות ויש מטבח-קומה מיתחת לאדמה אבל לא רק זה לחדרים אחרים וסלון צריך לרדת עוד מדרגות ושם הבית בקיצור דירה לחפרפרת שהכל מיסביב בטון מזוין -כניראה מיקלט גדול שעבר שיפוץ ויתחפש לדירה דירה אחרת -אחי הולך לבד דירה רגילה לא משהו מיוחד והוא כבר מיואש רוצה ליסגור ב850$ -אבל לא פיתאום המשכירה החליטה שהיא רוצה 1000$ זה פחות או יותר מה שקורה בכל האזור דירה מוזנחת וקטנה=לפחות 600$ דירה ר…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by exXxTreAm,

http://www.youtube.com/watch?v=6OJVHz9iHpY&search=aladin הסוף לדעתי הכי קורע

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by aldema,

אני צריך לבחור עכשיו בין כל מכוניות שנמצאות להשכרה ברמה 3(מאזדה 3 ,פוקוס החדשה...) ואני מתלבט מה לבחור ובעיקר מה מביין השניים- מאזדה 3 4 דלתות\פורד פוקוס aldema_@walla.co.il

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. תמונה ראשונה [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by J0n1,

OMG יאו איזה חזקקק :o חח יש לו הרבה סרטונים ביוטיוב איזה גדול הוא

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Kurt,

יש לי חבר שכבר מצייר די הרבה זמן אך רק למגירה וחושב כי עדיין לא הגיע לרמה שדורשת פירסום. אני רוצה לתת לו בוסט בביטחון ולכן הדלפתי כמה מיצירותיו(אני בטוח שהוא יסלח לי) בכדי להראות לו שהכישרון שלו ראוי + , מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

אנשים בלי חיים http://www.snunit.k12.il/kodesh/ מי לעזאזל כתב את כל זה ?! עריכה: למי שלא שם לב - יש שם את כל התנ"ך !

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. איזה מכשיר פלאפון הכי היתם רוצים בעולם??? ומה המכשיר פלאפון הכי טוב שיש בעולם ??? בבקשה תירשמו את החברה של הפלאפון את הדגם שלו ועם אפשר אז גם לינק

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אורח voodooman

http://content.collegehumor.com/media/movies/oh-58d_-_jrtc_fun.wmv היו במשימה אבל קלטו משהו מעניין אחר חחחחח :

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. notebookclub טוענים שלא ניתן להחזיר אצלהם מוצרים אחרי הקנייה שזה כמובן בניגוד לחוק הגנת הצרכן, במקרה של מכר מרחוק למישהו יש ניסיון איתם בתחום?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by R0ck,

לשם שינוי, אחד מחברי הצוות (וויקטור) שלא ממש פוחד על המצלמה שלו (ניקון קולפיקס 4100) נתן לי להתעסק איתה טיפה והרי לפניכם... מס' טעימות עסיסיות להמחיש את ההנאה שבהפלגה. היינו ארבעה חבר'ה : וויקטור - אדם שנמצא כבר לאחר משבר גיל ה 40, אצילי להחריד, פשוט תענוג להפליג איתו. ניצן - חברי עוד מתקופת היסודי, אשר הוא זה שהכניס אותי לתחום והוא זה שאוחז בהגאים בסרטון שתראו בהמשך. עבדכם הנאמן ובחורה חביבה בשם הדר. יצאנו מהמרינה בת"א לנמל יפו ובחזרה, תענוג של 30-45 דקות וזה לאחר מקצה הפלגה שהיה לחבר'ה עוד לפני, אני הצטרפתי למקנח. לינק לסרטון* - http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=0X3HUNC0747W60KBNRW4075NA3 *יש צורך בנגן QuickTime. ועכשיו לתמונות... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני אישית צופה הדוק, לא יכול לפספס פרק והסדרה הזו פשוט מרתקת אותי למסך כמו אף סדרה לפניה או אחריה. כ"כ התבאסתי שהעונה הרביעית נגמרה ולא היה תאריך לחמישית, אך מצד שני כ"כ שמחתי שדווקא אתמול יצא הפרק הראשון - בדיוק על יום ההולדת שלי ולדעתי זו חתיכת מתנת יומולדת (בישבילי לפחות). עוד כשעה אתחיל לצפות בפרק הראשון, אני בטוח שלא אתאכזב. *זה לא הנושא של הדיון, אבל תודה לעל העונה השלישית של גיבורים מתחילה ב-22*

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. בואו נראה כמה זמן הנוער (או הזקנים שמבלים פה) מבלה במחשב....... האם זה בכלל לטובתנו כל כך הרבה זמן?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by maxim22,

מישהו יכול להגיד לי איזה מכונית זאת: http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesPics/Aveo-front-800.jpg יש אותה בארץ?? כמה היא עולה? ואפשר לעשות משהו דומה עם גולף gti או פיג'ו 206??

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by GamePad,

https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. לפני כמה ימים הורדתם את הקטגוריה הראשונה, כך שהתמיכה הטכנית נהייתה ראשונה. בגלל שאני משתמש הרבה בפורום תמיכה טכנית (מבקש עזרה ומנסה לעזור לאנשים) - זה שיפר לי את הגלישה באתר פי כמה. אז כל הכבוד ותודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. מה אני מחפש? פוסטרים של סרטים, נשים יפות (לא ערומות לגמרי ), אולי משחקי מחשב (אם זה משחק ממש ממש נוסטלגי ששווה אזכור על הקיר בחדר שלי), ודברים מגניבים כמו תמונה של שימפנזה שמעשן בתוך כלוב בגן חיות שיש לי... (בשחור לבן ד"א). בקיצור תודה רבה לכל מי שייתן פה מקור לאתרים שנותנים להוריד פוסטרים בתור תמונות ברזולוציה גבוהה כדי שאוכל להדפיס בבית דפוס אחר כך.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני לא מצליח להבין אם זה הגיוני יצור כזה...

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Arash_-_Temptation__Roie_Yamin_Private_Mix_ Madonna - Isaac (Offer Nissim Rx) Offer Nissim Pres. Abba - SOS (Offer Nissim 2006 Rework Mix) Offer Nissim ft Donna Summer - Power Of Love (Deestyle Touch 2 1212nyh). Offer Nissim ft Maya - Perfect Love (Deestyle Work Edit!!!) Adam Y and Dor Melody ft. Renana - Fame (Radio Edit) www.djadamy.com Gil P. & L.M Feat. Renanna - I Feel Alone (Gil P. Remix) Amuka_-_I_Want_More_Jose_Spinnin_s_Insatiable_Mix_ Mike Brant - Laisse moi t'aimer (Tal Mezan original 2006 club remix) Izik Ben Ari - Les Moa Te Me (DJ Goosh Extended 130 Bpm) Bob Sinclar - Love Generation (J.S Deejays Tribal Mix) Ricky_Martin-_I_Don_t_Care__DJ_Shay…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום כולם האם מישהו יודע איך קוראים לטראנס אופרה הזה במטריקס רבושליון בקרב האחרון שבו סמית נלחמם נגד ניו בגשם ויש מלא סוכנים מסביב והאופרה נשמעת בסגנון כזה עם מילים בעברית "מזל טוב מזל טוב מאיה" ככה זה נשמע ויש אחרי זה מעין טראנס קצבי ויש שירה הודית או יפנית ברקע מישהו יודע איך קוראים לזה זה גם מופיע בקרדיטים מתי שמראית את כול האנשים שעבדו על הסרט

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם. קניתי לא מזמן שולחן לחדר והוא מתמלא באבק כל כך מהר עד שצריך לנקות אותו בוקר צהריים וערב כדאי שיהיה נקי (אני רציני לגמרי) וגם כנראה שהאיכות שלו לא משהו והוא נשרט בצורה זוועתית. אני חושב כבר כמה זמן מה אפשר לעשות והרעיון היחיד שיש לי זה לקנות פלטה של זכוכית כמה שיותר דקה ולהשים עליו. אתם חושבים שזה יראה יפה או שזה יהיה "ענתיקה" כזה?.. וגם כפי שאפשר לראות בתמונה שצרפתי אז לשולחן יש צורה מעוגלת כזאת, אפשר לחתוך על פי הצורה הזאת זכוכית? (איש מקצוע ) . או אם יש לכם פתרון אחר לבעיה אשמח לשמוע! שבת שלום ! [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

המשחק 'כמה ולמה' נתן לי את ההשראה לפתוח את זה.. מי שלא מכיר את המשחק הזה והוא הרבה בפורומים, זהו חור בהשכלה חבר'ה. אבל בכל אופן לאלו שלא מכירים, אלו החוקים: נגיד והגבתי, הבא שיגיב יגיד עליי משהו וזה יכול להיות כל דבר.. 'מי שמעלי מושפע מהמארז שלו' כעקרון זה יכול להיות כל דבר.. טוב תתחילו, מכיוון שאני הראשון שמגיב אין מישהו מעליי אז אין לי מה להגיד עוד דבר (אם זה מנוגד לחוקים מצטער, אני עיינתי בזה לפני ואפילו הרצתי חיפוש פה ולא היה את הדיון יכול להיות שפספסתי מצטער)

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים