עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tomz,

הגיע לידי הארד דיסק מאח שלי, לא פועל, כניראה שיש עליו אחריות עדיין.. בעיה אחת שאני לא יודע אם הוא של היטאצי או של אייביאם כאילו כתוב עליו בגדול אייביאם אבל כתוב בקטן גם היטאצי והאתר זה האתר של היטאצי, אז אני מניח של היטאצי, בכל מקרה, אפשר קצת מידע על היבואן שלהם בארץ כדי ליצור איתו קשר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. נתון מיכל בעל צורה לא אחידה.... נפח של 1 ליטר מלא במים צריך לשפוך ממנו חצי ליטר בדיוק אסור להשתמש בכלי מדידה כלשהו או במיכל נוסף זהו זאת החידה...... אני כבר יומיים מנסה לפתור ולא מצליח אולי יש פה מישהו שיכול לעזור נתנו לי רמז-מותר להשתמש בעיפרון....

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Aviko,

חלקת יער הכילה לפני 20 שנים, 30000טונות של עץ. היום יש ביער 40000 טונות עץ, נתון כי כמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה גדלה כמות העץ באחוזים מידי שנה ב. מה תהיה כמות העץ בעוד 20 שנה.. אם מישו יוכל לפתור את זה ולתת לי את הדרך לפיתרון אשמח כי אני מנסה לפתור את זה מלא זממןן!! תודה, Aviko

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. לפני 3-4 חודשים שלחתי לIQPC כרטיס מסך gf 8800 320 של leadtek אחרי שבועים הם שלחו לי כרטיס חלופי.. חודשים אחרי ששלחתי אותו הם שלחו לי 8800 640 שלא עבד.. הם טענו שיש בעיה במחשב שלי אבל בדקתי אותו על עוד שני מחשבים וגם שם הוא לא עבד.. עכשיו הם אומרים שleadtek מחליפים בעלים ולא עושים החלפות.. מה אני עושה עם זה עכשיו? אני יכול לתבוע אותם?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by IB,

קיבלתי הצעה די טובה למחשב מאיבורי. בחודשים האחרונים מסתובות שמועות בפורומים שהם עומדים על סף פשיטת רגל, כך שאני די חוששת מלקנות אצלם. מישהו יודע מה קורה אתם? אשמח לקבל גם חוות דעת כלליות על איבורי, או המלצות אחרות

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הטילו עלינו משימה 3-4 עמודים של כתיבה באנגלית בשביל הoral exam באנגלית. צריך לבסס את הכתיבה על 3 מאמרים מקצועיים בנושא מסוים. אני חשבתי, באיזה נושא אני מתמצא ובכל מקרה קורא מאמרים? חומרה כמובן. אז השאלה שלי היא כזאת: כיוון שאני לא רוצה להסתבך יותר מידי, אני מעדיף לכתוב על טכנולוגיה חדשה או משהו כזה ולא להכנס לבנצ'מארקינג והשוואות ודברים כאלו. הבעיה שאני מחפש רעיונות כדי שאני יוכל לבחור. רעיון נחמד יהיה לקחת crt cd plasma &oled ולדבר על יתרונות וחסרונות שכל טכנולוגיה מציגה. אני פתוח לרעיונות נוספים naorai

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מישהו מתכנן משהו ליום שישי ה 13 שיהיה השבוע? :asthanos:

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by gabur,

אני מתכנן לרכוש הרדיסק נייד של WD מסוג PASSPORT. בדקתי בכמה מקומות באינטרנט ומצאתי את ZED כחנות הזולה ביותר. שם יש מבצע על הרדיסק בנפח 250 ג'יגה ב-300 ש"ח שזה ממש זול והכי זול שמצאתי. העניין הוא ששמעתי על החנות אבל אני לא יודע באיזה איכות המוצרים שלהם ואם היא אמינה או שהיא בסגנון אייבורי- שלא תמיד מחזיקים דברים באיכות טובה. אשמח לקבל מידע על החנות למי שמכיר. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. צפיתם ב\'מהיר ועצבני 7\' ונותרתם עם טעם של עוד? אל חשש - אולפני יוניברסל ווין דיזל הודיעו רשמית כי הם כבר עובדים על סרט שמיני בסדרה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%9e%d7%a7%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a1%d7%a4%d7%a7-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%a2%d7%a6%d7%91%d7%a0%d7%99-8-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%93%d7%a8/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. עלתה בי שאלה מעניינת לאחרונה ולא מצאתי ממש מידע עליה, אולי מישהו כאן יודע את התשובה- נניח ויש שכן שמשתמש בראוטר אלחוטי חזק ומקרין לבית של מישהו אחר, האם יש כאן אפשרות לתביעה במידה והשכן מסרב לכבות/להנמיך את הראוטר או שלפי חוקי המדינה השכנים צריכים לסבול מהקרינה ולקוות שלא יהיה להם סרטן?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by House M.D.,

הזמנתי מ EBAY זיכרונות למחשב. המוכר (ישראלי) הבטיח משלוח מהיר (למחרת היום שבו שילמתי) הוא "שלח" את הזיכרונות ומסתבר שהוא "שכח לשים בול על החבילה". זה התברר תוך שבוע מיום השליחה. ביקשתי ממנו לשלוח בדואר רשום רגיל, שלא אמור לעלות הרבה כסף כי זה הרי משלוח בתוך הארץ. הוא הסכים אבל כל הזמן דוחה את מועד השליחה. לפני כמה ימים הוא עשה לי REFUND למוצר ואמר שהוא רוצה שאני אשלח לו את הכסף ישירות לPAYPAL שלו, אני כמו דפוק הסכמתי... אחרי ששלחתי הוא הפסיק לענות לי, ושם את ההעברה על complete. עכשיו מה אני אמור לעשות? אני לא יכול לקבל את הכסף מ EBAY בחזרה כי המוצר נמצא על refunded והוא מוגדר כמוצר שהחזירו לי עליו כסף. ב PAYPAL ההעברה היא דיי חדשה, ואיך אני אוכיח להם שאני מחכה כבר שבועיי…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Pika007,

אהלן וסהלן, סבאח אל חיר O: שאלה לי לכל אלו שיש להם מושג- אני כרגע באמצע מיונים לטיס (שבוע אחרי ירפ"א א') וקיבלתי זימון ליום סיירות. ככל הידוע לי- אין קשר בין השניים. מישהו יכול להסביר לי למה בדיוק קיבלתי את זה? S: תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Shasoosh,

נפתח אתר שמחלק I-pod's בחינם, חשבתי שזה שטות כי זה דיי מבוסס על ספאם, אבל מסתבר שגם קוין רוז המליץ על זה בחום וגם היתה על זה כתבה ב CNN ו Wired.com בכל אופן, אני נרשמתי...קישור לאתר אתה צריך לקנות איזה מוצר מאחד האתרים שנותנים שם במינימום של 30 דולר... ראש דיו למדפסת, סרט בדיוידי וכו.. אבל את האיפוד מקבלים בחינם!..סחטיין על הרעיון.. ועוד פעם, חינם! מישהו שמע,מכיר,קיבל?? הרשמה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. עשיתי סדר פסח ופתאום ראיתי את הכיסויים למחשב שקיבלתי לפני 4 שנים, ונזכרתי איך פעם (לפני 6 שנים בערך) הייתי מכסה את המחשב, ואיך כולם היו מכסים, והיום אי אפשר למצוא בן אחד שמכסה את המחשב עם הכיסויים האופציונליים (מסך, מקלדת, מארז, מדפסת), אך בכל זאת רציתי לוודא זאת, ואולי להיווכח שאני טועה?

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. למה בעצם מהירות ההעלאה כל כך נמוכה? מהירות גבוהה גם בהעלאה הייתה מאפשרת להעלות קבצים לענן בקצב הרבה יותר נורמלי. הרי יש לזה ביקוש אז למה הספקים לא מציעים חבילות סימטריות? אני לא מבין את זה

16. Started by תחמן מתימן,

משהו בסגנון של Dont Cha

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259245,00.html מה שמפחיד זה שהמדינה שלנו מלאה במספיק מטומטמים שיקשיבו לו (עובדה שיש מטומטם שהעסיק אותו).

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by GamePad,

https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Zeev86,

הפעלתי את האפליקציה ושכחתי לשים את כתובת ה-DNS בקונסולה, אז המיקום שלי נשאר להיות גלוי. ובמקום ההודעה הרגילה, רשום: Good news, Netflix will be coming soon to this part of the world. Stay tuned. תמונה: http://up415.siz.co.il/up2/ynmygz0jyjtq.jpg

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by FastJack,

לפני שבוע וקצת נעלמו לי כל הTasks מהGoogle Calendar. חשבתי שכמו תמיד יש להם בעיה זמנית והתקלה תתוקן תוך זמן קצר, אך לרוע המזל עדיין הבעיה ממשיכה. יש לציין שאני ממש תלוי בזה, כל המטלות וההגשות שאני צריך ללימודים מתועדים שם. מישהו אחר נתקל בזה או שזה רק אצלי?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. פתאום מהיום אני רואה פרסומות בעברית, ואפילו בין שיר לשיר הם רושמים בעברית במקום "Next" - "מייד" כאשר מודיעים בכתוביות מה השיר הבא. הורסים את הערוץ ! עוד יתחילו לתרגם לי את השמות של הזמרים והשירים לעברית.. עדכון: הם שידרו עכשיו שיר של אסף אמדורסקי - איפה את היום. דיי! מספיק! שישאירו את העברית לערוץ 24 האומלל.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by MOFRA,

מקרה כמעט אמיתי שקרה ל(כמעט)חבר שלי היה יום שני ,יום כזה ,אתם יודעים ,היום הכי קיצוני בשבוע ,אף אחד לא אוהב את יום שני. התחברתי בלילה לצ`ט ,אתם יודעים ,אני לא באמת מחפש כלום(כן בטח) ,סתם כי משעמם. קראתי לעצמי "שרירי וחזק 25" ,טוב נו....כולם משקרים בצ`ט ,קחו למשל את "טייס חתיך" ו"מהממת באדום" בתכלס הוא איזה גמד שעיר והיא דבה במחזור ,אבל הכל בסדר עד הקטע שהם רוצים להפגש ואז "חתיך מהמם" יגיד : "שומעת ,אני לא כל כך גבוה כמו שאמרתי" והיא : "כשכתבתי מהממת התכוונתי לעייניים ,בקשר לאדום.. עדיף שלא תדע...." כל הפריקים החרמנים והמשוגעים נמצאים שם אבל אף אחד לא יודה בזה והנשים יגידו : "נמאס מכל הסוטים פה" כן ,נו ,בגלל זה את כאן 4 שעות רצוף והכינוי שלך הוא : "חוטיני מ…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by pure perfection,

שלום , רציתי לשאול מאיפה ניתן לרכוש סרטים ? ראיתי שיש באמזון אבל הכל נמכר על דיסקים רגילים ולא מדיה דגיטלית .. האם ניתן לרכוש סרטים ללא דיסק ופשוט להוריד את הקובץ של הסרט ? תודה

24. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. בנתיים יש חופש ולא הצלחתי למצוא עבודה . אמא שלי אמרה לי שבמקום לשבת כל היום בבית אז היא מוכנה לרשום אותי לחדר כושר . עכשיו חשבתי להירשם לHolmes Place . יעלה לי 179 שקל לחודש אם אני נרשם ישר לחודשיים, ואני יכול לבוא להתאמן כל יום משעה 11 עד שעה 3 . זה מחיר טוב? עוד שאלה זה על האבקה . אמרו לי שצריך לקנות אבקה בגלל שאני די רזה וגבוה (שוקל בערך 65 ואני מטר 80 בערך ) . באמת צריך לקנות את האבקה הזאת ? ומה היא עושה בעצם ? תודה לעוזרים .

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Master-Chipsets,

אולי זה ספאם אבל היום יש לי יום הולדת 15

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים