עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ewingum,

http://planet.nana.co.il/Ewingum/os.avi דרוש DIVX 4 לפחות...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. לא כל כך הבנתי את השיחה בסוף הסרט עם רוברט דה נירו מישהו יכול להסביר בבקשה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ras81,

שלום הזמנתי מארה"ב משלוח (דואר אויר), תוך כמה זמן לוקח לו להגיע בערך (כולל מכס וכו')

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני אישית צופה הדוק, לא יכול לפספס פרק והסדרה הזו פשוט מרתקת אותי למסך כמו אף סדרה לפניה או אחריה. כ"כ התבאסתי שהעונה הרביעית נגמרה ולא היה תאריך לחמישית, אך מצד שני כ"כ שמחתי שדווקא אתמול יצא הפרק הראשון - בדיוק על יום ההולדת שלי ולדעתי זו חתיכת מתנת יומולדת (בישבילי לפחות). עוד כשעה אתחיל לצפות בפרק הראשון, אני בטוח שלא אתאכזב. *זה לא הנושא של הדיון, אבל תודה לעל העונה השלישית של גיבורים מתחילה ב-22*

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם לאחרונה יצרתי קטע גוטי שאני מאוד אוהב, גם לאלו שלא אוהבים מוסיקה אלקטרונית אמליץ בכל זאת לשמע. לטראק קוראים "Legend In My Mind" ושמתי בו אלמנטים גוטים ואלמנטים של טראנס אפל ואלקטרו, מצורף בזאת לינק לסרטון ביוטיוב ולינק לMP3 בראפידשר, אשמח מאוד אם תשמעו אותו ותתנו לי תגובות לכאן ולכאן. http://rapidshare.com/files/179945166/KOBrA_-_Legend_In_My_Mind.mp3 תודה. ויום טוב עדכון: פנו אליי כרגע מלייבל ידוע באהגליה והם מעוניינים לפרסם חלק מהקטעים שלי, אין לי מושג איך כל העניין הזה עובד, אבל זה כבר עשה אותי מבסוט , רק חבל שהם לא יודעים שאין לי שום ציוד ושאני עובד עם אוזניות של 20 שקל ומקלדת מתפרקת ושאני בכלל לא יודע לנגן, אבל יהיה בסדר נוסח ההודעה: you…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. רובנו אוכלים כמות גדולה של פירות יבשים. יש כאלה שמחמירים ואפילו טועמים כ- 50 מיני פירות בט"ו בשבט בדגש על פירות שבעת המינים. אך יש מחיר לכך שהפירות יפים וטעימים. הפירות שאנחנו אוכלים בארץ מלאים בחומרים מזיקים לבריאות, מכילים בחובם ים של קלוריות וערמות של סוכר. אז בשבילכם, המדריך השלם לאכילה בטוחה ככל האפשר: http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2257315&r=1

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Shmoolik,

אני רוצה לקנות משם 256 זיכרון SDRAM של 133.. וזה ייצא לי הכי זול כי גם זה בעיר שלי ואני יכול לקחת את החלק מהחנות ואז אין דמי משלוח וזה חוסך לי 30\40 שקל (אני חייב להוציא כמה שפחות!) . עכשיו אני יודע של KSP יש שם חרא ושהם מרמים את כולם ודברים כאלה. אבל זה באמת נכון ? כמה פעמים זה כבר קרה ? ונגיד שהם לוקחים משהו משומש ומתקנים אותו ומוכרים אותו , איך אתם יודעים מזה ? או שזה פשוט קרה פעם אחת למישהו ולחנות נדבק שם לא טוב כל כך... ???

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

עלי: ו [נראה לי הולך להיות דיון דיוני מאוד ][ ]

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by lo_toda,

אין לי אומץ לילחוץ על זה ....המחשב שלי כנראה יתפוצץ ... http://arablounge.com/?affiliateID=googleabcont&gclid=COTHtOjg9pICFRlP1AodEDPZFA [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אתם רואים מצב שיום אחד מיקרוסופט תתבע את כל אלה שהיא גילתה שיש להם XP לא חוקי?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

רכשתי כפפות אגרוף בEBAY ולאחר כשבועיים שמתי לב ששכחתי לציין את מספר הבית ואת מספר הדירה, ציינתי מיקוד, שם, עיר, רחוב, מדינה, יש לי את מספר המעקב אבל הוא לא בפורמט שהאתר של דואר ישראל תומך בו, המוצר נשלח דרך USPS, מה עלי לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. לכל מי שמכיר את כל השטויות האלה שאמורים להקפיץ אותך מפחד בליווי של אפקטים עתירי דציבלים... אנא שתפו אני זוכר שזה עבד מאוד טוב לפני כמה שנים על רוב החברים שלי , לא מזמן קניתי רמקולים חדשים וחזקים יותר והיתי מעוניין "לבדוק" אותם

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Tov_Tov,

http://meyda.education.gov.il/mikud062005/interni.htm להרוג את המורים שלימדו כל כך הרבה חומר סתם

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. חברתי ואני רוצים לטוס בסוף אוגוסט ליעד כלשהו באירופה למשך כמה ימים. לצערנו התאריכים לא ממש גמישים. חשבנו על איטליה או גרמניה, אבל ראינו שברומא ממש חם בקיץ (בערך כמו בארץ), ובגרמניה אמנם נעים אבל נוטה לרדת הרבה גשם (במיוחד בקיץ). מישהו היה בגרמניה בקיץ ויכול לחלוק (ובתקווה להפריך את חששותינו)? למישהו יש אולי יעדים אחרים מומלצים באירופה (שאינם צ'כיה, ספרד, צרפת או אנגליה)? תודה! עדכון: החלטנו ככל הנראה ללכת על איטליה. שאלות נוספות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418932.msg3602047#msg3602047

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by roipow,

אני יכול לשנות מקצוע לנתמ"מ ביחידה שלי ( אופק בחיל אוויר). האם הקורס והמקצוע שווה משהו? וגם איך זה לאזרחות ואיך אפשר להתקדם? אכדי לעשות במקביל תואר? אשמח לתשובה ממבינים.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by maxim22,

מישהו יכול להגיד לי איזה מכונית זאת: http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesPics/Aveo-front-800.jpg יש אותה בארץ?? כמה היא עולה? ואפשר לעשות משהו דומה עם גולף gti או פיג'ו 206??

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. לפני מספר ימים השיקו בזק וחברת הכבלים הוט בצירוף מקרים מפתיע למדי (שתיהם באותו יום, אבל.. שלא תחשבו שהם תיכננו את זה מראש כמובן..) חבילת הורדה חדשה לחלוטין, חבילת ה-5 מגה הורדה. מזה שנים רבות אנו הגולשים בישראל סובלים קשות ממהירות העלאה (Upload) נמוכה בצורה שלא ניתן לתאר ביחס למדינות האחרות בעולם. הדבר הזה משפיע קשות על ההתפתחות של ענף האינטרנט בארץ בכל התחומים הקיימים, אם זה רק בהעלאת כמה קבצים לרשת / שליחת דואר / תמונה לחבר באיסיקיו ועד העניין הגדול יותר שהוא כמובן שיתוף הקבצים ומשחקי הרשת השונים (לדוגמא, אני רוצה לפתוח שרת משחק קטן עם עוד כמה חברים אני לא יכול, והפינג שלי מושפע קשות בגלל המהירות הנמוכה). גם בחבילה החדשה שהם השיקו היחס בין מהירות השליחה למהירות ההורדה נ…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by yoav9,

היה לי mx של powercolor, תפקד באמת טוב, אני מדבר ברצינות, שיחקתי בצורה מעולה, אבל מה לעשות שאני גיימר כבד שדורש את הכי טוב, והחלפתי אותו בti-500, לקחתי את הblue orb של הti-500 עשיתי לו לפינג, שמתי עליו גריז טרמי של הcrystal שאותו שמתי על הti שמתי אותו על הpc, אבל זהו, אין לי מה לעשות איתו, אני רוצה למכור אותו ב150 ש"ח בערך, כי זה באמת כרטיס טוב, אתם מכירם מישהו שיכול להיות מעונין, או ליחילופין, רעיון טוב מה לעשות עם הכרטיס (רעיונות אשר כוליים מודינג של הכרטיס בתוך מיקרוגל וכדומה לא יתקבלו)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ycltdycltd,

לא מזמן הייתי ביום מבחנים של שחקים-חבצלות. באחד מהמבחנים כתוב מידע לגבי סיטואציה כלשהי וצריך להסיק ממנו מסקנות. המבחן בנוי מארבע סיטואציות וכתצואה מחוסר קריאה בעיון של ההוראות נתקעתי בחלק השני מלא זמן ולא הספקתי את השניים האחרונים. המבחן חשוב? מאוד? יש אפשרות לתקן? נ.ב. יש לי אבחון לתוספת זמן, יכול לעזור?

20. Started by naoriko,

קודם כל מצטער שפתחתי את זה כאן אני לא מצאתי סימנייה "כללי" או משהו אז אם אפשר בבקשה אתרים שאפשר לעקוב אחר משלוחים מחו"ל נמחקו לי כולם..= \

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני רעב :'( האם אבולעפיה ביפו פתוחים בפסח? תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מה קורה אנשים ?! זה קצת ארוך, אבל אני ממש רוצה שתקראו את זה... שגם אתם לא תדפקו. הסיפור הוא כזה - לפני חודשיים בערך הזמנתי את האוזניות המהוללות CX300 מהאתר הבא : http://www.mnd.co.il/ מהסיבה הפשוטה שהם היו הכי זולים והביקורות עליהם בזאפ היו סבבה... המוצר הגיע תוך שבוע מההזמנה הכל היה טוב ויפה... היגעתי מהצבא פתחתי את האוזניות וגיליתי שיש בעיה בסאונד באוזנייה השמאלית ... אבל בגלל שהבנתי שיש איזושהי תקופת הרצה שאחריה הבעיה יכולה להפתר מעצמה לא עשיתי כלום. אחרי עוד שבוע בצבא האוזנייה התפגרה לגמרי והפסיקה לעבוד ... התקשרתי לחנות לשאול איך אני ממש את האחריות (סה"כ האוזנייה היתה אצלי שבועיים) וכי זה לא הגיוני שאוזניה ברמה הזאת מתפגרת כל כך מהר (לא היה נזק פיזי)... הפקיד הסכים…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יאללה , תנו את הטראנסים הכי מומלצים שלכם(אל תגידו לי תוריד אינפקטד/סקאזי וכו' פשוט תהיו ספציפיים עם שמות ) אז אם יש לכם טראנסים ספציפיים מומלצים של: אינפקטד משרום סיוצ'י סקאזי פסיי סקס אסטריקס ססטו סנטו יהל אליין פרוג'קט וכו' וכו' , אני מודה לכולם מראש על ההמלצות נ.ב - הרצתי חיפוש ועברתי על כל הדפים , לצערי לא מצאתי תוצאות מעניינות...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. כבר תקופה שאני מחפש ללא הצלחה מכנסיים אטומות לחלוטין למים ללבישה ארעית המיועדות ללבישה מעל המכנסיים בזמן גשם הממלאות מספר דרישות- א- מחומר 'נושם'. זאת אומרת- לא ניילון שמספיק ארבע דקות בשביל להרגיש סאונה איתם כמו החלפסים הצבאיים. ב- דקות וקלות (עדיף לכאלו שתוכננו כך שאפשר לארוז אותם בתוך הכיס שלהם) ג- מחיר דק וקל, איזור ה100-150₪. תודה רבה והמשך חורף בריא.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היום ביחידה, חבר שלי למחלקה הביא את האלבום "The Queen Is Dead" של להקה אנגלית חרוטה העונה לשם "The Smiths". אלבום אדיר, אך בייחוד התרשמתי לטובה מהרצועה האחרונה "Some girls are bigger than others" - פשוט גאוני, רץ בריפיט כל היום, עד שלבסוף הוחלט לדפוק לי את המערכת בראש, הנסיון כשל ואני כבר הייתי בדרך הביתה. תרגישו חופשיים לחלוק שירים הומוריסטיים מהמאה ה20 וגם ממה שהספקנו לאכול מהמסחריות של תחילת המאה ה21.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.