עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Abraham Lincoln was elected to Congress in 1846. John F. Kennedy was elected to Congress in 1946. Abraham Lincoln was elected President in 1860. John F. Kennedy was elected President in 1960. Both were particularly concerned with civil rights. Both wives lost their children while living in the White House. Both Presidents were shot on a Friday. Both Presidents were shot in the head. Now it gets really weird. Lincoln 's secretary was named Kennedy. Kennedy's Secretary was named Lincoln. Both were assassinated by Southerners. Both were succeeded by Southerners named Johnson. Andrew Johnson, who succeeded Lincoln, was born in 1808. Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was …

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by Maor_Splinter,

שלום, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לדיון אז פתחתי פה. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי התלבטות ענקית: נייד או נייח? אני תקוע עם מחשב ישן וחלש מאוד שהמשחק היחיד שאני יכול לשחק בו הוא UT04 ועוד בDEMO. אני רוצה מחשב חזק למשחקים וגם שיהייה נוח ללימודים (נייד), אני מתחיל השנה לימודי מדעי המחשב ונראה לי שאני חייב מחשב נייד. חשבתי על זה שאם אני קונה מחשב נייד ב7K הוא לא מתקרב לביצועים של נייח ב3K וזאת הבעיה הגדולה... אני רוצה שהוא יהייה גם למשחקים חדשים. אם למישהו יש פיתרון יצירתי? אני אשמח, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום! אני מחפש תוכנה להעתקת הרשימה של הICQ שלי, למספר אחר. האם יש תוכנה כזאת? תודה אריאל

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by pringles,

איפה אפשר לקנות חולצות של להקות מטאל כמו IRON MAIDEN באינטרנט בארץ! או במקרה אחרון איפה יש בנתניה או בסביבה

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. ציוני מגן: 87 + 90 אז אני כנראה אגש על משהו באיזור הזה, אני יודע את החומר טוב ומוכן למחר (כיתה י"א). עוד מישהו ניגש?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Omri643,

שלום לכולם בקרוב אנחנו עוברים בית(כבר קנינו) והפעם אני רוצה להשקיע בחדר הזה כמה שיותר... המידות של החדר הן: רוחב בערך 2.5 ואורך 3.2 ואז יש מין נישה כזו שהופכת את זה לכמעט 4 אני מתכנן לשים שם מיטה וחצי הנה ההתלבטות הראשונה שלי: איזה מיטה לקנות אני יכול לקנות מיטה וחצי מתכווננת ולכוון אותה לאיך שנוח לי, או מיטת ספר(מישהו מכיר?) שמשמשת גם כספה(חברים שלי באים אליי הרבה שיהייה להם איפה לשבת) מה לדעתכם עדיף לי? כמובן שאת ספת הספר אני אפתח מתי שאני ישן, בלתי אפשרי לישון עליה שהיא לא פתוחה(זה ממש קטן) לבית החדש אנחנו קונים גם מקרר חדש. אז חשבתי לקחת את המקרר לחדר, ולשים בו שתייה אולי קצת גלידות וכאלה... שאני לא אצטרך ללכת למטבח כל פעם שבא לי לשתות משהו. אבל הבעייה שזה מקרר בגודל …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. http://finance.walla.co.il/?w=/127/1307305 מה שהם עשו לא נראה לי חוקי, מוסרי וחינוכי. א"כ מתפלאים שהישראלים קומבינטורים...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ChrisBrown,

אני עושה רישיון לקטנוע והתחלתי ללמוד תאוריה דרך האתר הזה http://www.interlect.co.il/TheoryDriving/TheoryDriving.aspx ובערך סיימתי ,רציתי לדעת אם אני לומד את כל מה שהאתר הזה מציע,אז אני מוכן לגשת לתאוריה? ובאילו ימים אני יכול להבחן לתאוריה ,ובאיזה ערים[אני מאשקלון] תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by IG,

אני מעוניין לקנות אוזניות של חברת סנהייזר (בארץ עולות בסיב ה-200 ש"ח). יש לי אפשרות לקנות אותם בלונדון, ורציתי לדעת אם זה כדאי... איך המחירים שם... ולמי שלא מבין למה הנושא הזה ב"כללי"- אז זה כי הדיון הוא על כדאיות קנייה בלונדון- לא האוזניות. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Lupin,

יש דרך לצפות בפרופיל פייסבוק מסויים של מישהו מבלי להיות חבר שלו? מישהו פעם הצליח לעשות את זה ואני חייב לדעת איך. לא יודע אם זה המקום לשאול אז אם לא, תעבירו לפורום המתאים. תודה רבה למי שיצליח לעזור לי בזה. זה חשוב מאוד.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חחחחח זה לא פגיעה בזכויות או משהו נכון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by waizman,

אני די מכור למסטיקים ואני לועס לפחות 2-3 ביום כאשר כל לעיסה היא כמה שעות טובות. אני בעיקר לועס אורביט כחול כהה (מנטה חזקה) שלפי דעתי אין בו סוכר, אבל עדיין הוא מרגיש לי קצת מתוק בכמה דקות הראשונות (בטח סוג של ממתיק אחר). השאלה היא אם זה מזיק או לא? כי כמו כל מסטיק הוא מגביר את הפרשת הרוק ובכך מנקה את הפה, אבל זה בטח מפעיל בצורה מוגזמת את שרירי הלסת... בקיצור - בכלליות האם זה מזיק או לא, ויותר ספציפית - במקרה שלי?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. צריך עזרה דחוף, גיסי יהיה שם עוד יומיים בערך, ואני רוצה שיקנה לי כמה דברים משם מישהו מכיר? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני הנדסאי אלקטרוניקה וזימנו אותי למבחנים וראיון ביום חמישי הקרוב שבוספם אני יכול לקבל חוזה. אם מישהו היה כבר בראיון כזה ויכול לתת טיפים או בחברות אחרות שגם עושות אותו הדבר זה יעזור לי מאוד :s05: תודה

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by IG,

1. האם מותר למישהו שאין לו ביטוח (בכלל) לנהוג ברכב- כשבעל הרכב לידו (יש רישיון...)? 2. כמה עולה (בממוצע) ביטוח לנהג חדש? (פחות משנתיים מיום הוצאת הרישיון...)? ואיך בכלל מסתדר כל הקטע הזה היום? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Raz20,

אני צריך חומר בעברית לכל הנוגע לחומר הנלמד שקשור לתקשורת נתונים Cisco אם יש מדריך ללימוד CCNA בעברית אז זה עוד יותר טוב תודה רבה לעוזרים !!

• 12 תגובות
    • 8k צפיות
  18. Started by redead,

אני עובר בקרוב דירה מהרצליה לכפ"ס ורציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון כמה בערך יעלה הסיפור של הובלה אם אני לוקח משאית כזאת שיש לה מנוף.. בערך טווח מחירים יהיה נחמד לדעת לפני שאני מתחיל לעשות טלפונים ומשתגע.. תודה

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by J0n1,

אני צריך מכונת גילוח חדשה, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי במציאת הדגם המתאים. מה שאני צריך זה: אני צריך שיהיו לה כמה ראשים. אני אוהב להתגלח כמעט חלק, וזיפים קצרים, אז אני צריך שיהיו לה גם ראשים עדינים (לכן אני לא חושב שמכונת תספורת תעשה את העבודה) גם אם היא תהיה נטענת, אני צריך אפשרות להפעיל אותה דרך החשמל, די מציק להטעין אותה לפני כל שימוש מה שאני לא צריך זה: שתהיה עמידה למים ועם קרמים... זה כמובן יתרון אבל אין לי רצון להשקיע בזה כסף אשמח להצעות לדגמים זולים במיוחד... אפשר להגיד 350+- תודה ד.א יש בכלל דבר כזה מכונת גילוח עם ראשים?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. שלום לכולם זוהי לא פרסומת של אתרי מכירות וכד'.. יש לי שאלה: אתמול נכנסתי לאחד מאתרי הקניות אונליין הישראלים, אתר מפורסם וידוע לכל. וגיליתי שיש אפשרות שנקראת "תן מחיר" לפי מה שאני הבנתי יש לך 5 או 6 אפשרויות להצעת המחיר שלך, אתה מתחיל להציע פעם ראשונה ואחרי שנייה בדיוק המערכת אומרת לך אם זכית או לא, אחר כך פעם שנייה וכו'.. אתה יכול להציע כל סכום! מ-1 שקל ועד אין סוף. העניין הוא כזה, פעם ראשונה שניסיתי את זה הצעתי של מכשיר מסוים מחיר מסוים והעלתי אותו ב-50 שקלים כל פעם, תוך כדי התבוננות בהשוואת מכירים של אותו מוצר באתר ZAP בכל מקרה איך שהו הצלחתי לזכות בהצעה על המוצר (אני לא אעשה פרסום בכמה הפרש ממכירו בZAP קיבלתי) ופשוט נשלחו אלי פרטי ההזמנה לאימייל והמוצר אמור להגיע אלי ב…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by sir f,

זה נתן לי רעיון, למה שלא נעלה את הת'רדים ההזויים ביותר שהיו פה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני נוסע בקרוב מאוד לחול ורציתי לדעת קצת מחירים מישהו יודע כמה עולה משחק לסוני 3 בדיוטי פרי? כמה עולה שלט XBOX אלחוטי ואיזה דברים כדאי לקנות שם? אני נוסע לאירופה ככה שמשתלם לי יותר לקנות בדיוטי... תודה

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by GIlan,

אני יא'

24. Started by KoM,

יש לי הזדמנות להביא דברים מתאילנד, אני מתענין בעיקר בגאדג'טים, האם יש משהו ששווה להביא משם ? איך המחירים שם ? אשמח לכל מידע בנושא.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום. אני קניתי כבר 3 מחשבים מאייבורי. עד היום הכל עובד חלק. אני מחליף את המחשב שלי בגלל שעבדתי בחופש ואני רוצה להשתדרג בכל זאת הוא בן 3 והוא לא ממש מהיר. התקלה היחידה היתה שפעם אבא שלי רצה לנקות תמחשב מבפנים ושאב חלק מהלוח אם XDD ואז הוא נדפק, והוא הוחלף ללא תשלום! אנשים בכל מקום מודאגים ומדאיגים לגבי אייבורי, אבל אחרי הכל, הרבה יותר קל למצוא חוות דעת רעות מאשר טובות? האם אתם נוהגים לפרסם באתרי חוות דעת ביקורת טובה על מוצר שקניתם? לא, לרוב לא. אתם פשוט משתמשים בו מרוצים ושמחים. אך כשאתם קונים משהו שטיפה לא מצא חן בעייניכם, שהוא לא הדבר המושלם בשבילכם, אתם הופכים עולם, כמיטב הישראליות... לדעתי, להתלונן על מוצר שהתקלקל באייבורי זה כמו להתלונן שקיבלת חלב מקולקל מתנובה. קורה…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.