עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני בשוק לקנות מחשב חדש , אני יודע מה אני רוצה אבל לא בטוח ממי לקנות. בעבר רכשתי מוצרים מפלונטר ותמיד הייתי מרוצה אולם אחרי ה"חידוש" וכל הבלאגן שהלך שם אני קצת חושש לחזור אליהם . מי מכיר ספק טוב שנותן שרות טוב ולא מפציץ במחירים ? תודה.

2. Started by ורודה,

אני לא יודעת אם יש השנה יריד של מכוניות כי לא שמעתי כלום על זה למרות שיש דיבור על זה. מה זה בדיוק ואיך זה אמור להיות? ובכלל מישהו יודע על זה משהו?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. מחו"ל שעושה משלוחים לארץ...?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by iveco,

יש להוט FTTB ? או FTTC ? שהסיבים זה עד הבניין ומהבניין בארון תקשורת לבית בכבל ישן RG6-59 ? זה אמיתי או בדיחה ? מתחבר לראוטר בכבלים של פעם ? מצאתי דיל בהוט בזול ל 1 גיגה אבל אם זה חיבור RG הם יכולים לקפוץ לי הבנתי שגם בזק היה להם דבר כזה סיבים עד הבניין ומהבניין לבית כבל נחושת ישן ככה סיפרו לי לא יודע אם זה נכון , מישהו מכיר את זה ? , רק המחשבה שאני עושה סיבים ומהארון בבניין נכנס לבית שלי כבל RG עושה לי מיגרנה

5. Started by Maor_Splinter,

שלום, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לדיון אז פתחתי פה. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי התלבטות ענקית: נייד או נייח? אני תקוע עם מחשב ישן וחלש מאוד שהמשחק היחיד שאני יכול לשחק בו הוא UT04 ועוד בDEMO. אני רוצה מחשב חזק למשחקים וגם שיהייה נוח ללימודים (נייד), אני מתחיל השנה לימודי מדעי המחשב ונראה לי שאני חייב מחשב נייד. חשבתי על זה שאם אני קונה מחשב נייד ב7K הוא לא מתקרב לביצועים של נייח ב3K וזאת הבעיה הגדולה... אני רוצה שהוא יהייה גם למשחקים חדשים. אם למישהו יש פיתרון יצירתי? אני אשמח, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מי שמעוניין להודיע לי. ללא תשלום.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. נראה אם תצליחו לנחש את המילה החסרה ;D http://planet.nana.co.il/Spirit11/story.JPEG ומי שמכיר שלא יגלה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Artist,

מספר 2! מספר 2! מספר 2! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3536862,00.html אני לא יודע מה יותר משכנע שאין תקווה למין האנושי, הכתבה או התגובות...

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אם אני מבין נכון יש 2 חברות ? אחת עם התוכי והשניה עם איזה עכבר ? וזה ראסמית 2 חברות נפרדות ? ושניהן נותנות תקשורת לאינטרנט ? ואם כן מי מהן עדיפה ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. http://www.morpheme.co.uk/frenzy/ תנסו להקליד את הABC כמה שיותר מהר, השיא שלי הוא 3.75 שניות, נראה אותכם עוקפים אותו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

תקראו את מפרט המוצר

12. http://gprime.net/video.php/magicmissile כל מה שיש לי להגיד זה WTF?! :screwy: :screwy:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gabriel6,

כנסו לתרגום של גוגל http://translate.google.com תבחרו שפת מקור עברית - שפת מטרה גרמנית תכתבו: נשבר לי החלון - מתרגם נכון נשבר לי הלב -מתרגם נכון אך ברגע שתנסו לתרגם נשבר לי הזיין - הוא יתרגם את זה לאנגלית

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by gigi,

ישו על הקיר.. מצמצו מהר....

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  15. אם מישהו מכיר את הסרט..זה סרט מלחמה כולשהו..ענארף... :AR15: אז אם מישהו מכיר שיגיד לי את השם של הסרט... תודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. התיבה מבחוץ: כל הדברים הטובים: זה מה שיש פה: היטסינק שהורדתי בהרבה כוח פיזי מהפנטיום 2 שלי היטסינק מהוודו 3 הישן שלי היטסינק שדפקתי לקובי בזמן המפגש מאוורר 80 מ"מ סופר שקט שאון נתן לי במפגש הראשון מאוורר להיטסינק של הפנטיום 2 ההיטסינק שהיה פעם על הצ'יפסט שלי(עכשיו יושב לו שם בנחת קריסטל אורב) היטסינק לצ'יפסט שדפקתי לשכן שלי היטסינק למעבד פנטיום 1 עם מאוורר שדפקתי לאון היטסינק לצ'יפסט בצבע זהב היטסינק לצ'יפסט בצבע שחור היטסינק מסכן לזיכרונות קטנים לכרטיסי מסך שדפקתי לחבר שלי והינה לכם בונוס: אני מחזיק את הוודו 3 המחושמל+שרוף שלי... אני לא במיטבי היום, שטפתי ת'אוטו של אבא שלי איזה שעה וחצי ככה...אני שחוט.. אוקי, לכל מי שזכה במקום שני ושלישי בתחרות הרק…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by R0ck,

;D [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by MishaK,

אז ככה, לפני כמה ימים חיברתי את המאוורר 120 שאון נתן לי במפגש(שוב, תודה רבה), חיברתי אותו בדרך מאוד יצירתית, ואחד החוטים היה קצת חשוף, וכששמתי את המאוורר מעל המעבד, כנראה החלק החשוף נגע בוודו וחישמל לו ת'חיים!!! :lol: סוף סוף אני נפתר מהמשאית הזאת!!!! אני עכשיו על וודו3000 ישן של שכן שלי(Ivgi) אני מחפש איפה שהוא עכשיו קיירו2, בנתיים לא מוצא, אם מישהו מוכר יד שניה ובמחיר הגיוני, שיפנה אלי באימייל/איסיקיו

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. תא המעצר שימו לב לחור למטה מצד שמאל שהם כירסמו עכשיו הם בבית ואין לי מושג מה הם עושים http://img284.imageshack.us/my.php?image=dsc025560tz.jpg

20. Started by DimaX,

זוכרים את ההתקפה הגדולה של המרוקאים על אתרים ישראלים? אז בטח אתם גם זוכרים את הטוקבקים הזועמים של הגולשים הישראליים שביקשו לנקום בהתקפת נגד של האקרים ישראלים. תראו את הבחור הזה,מצרי אמנם אבל לא נראה לי שמול כזה דבר יש לנו סיכוי בכלל,אפילו אפסי. קרדיט לlycans שהפנה אותי לסירטון בפורום אחר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tombcatz,

http://www.rofl.name/lolcity/

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם זוהי לא פרסומת של אתרי מכירות וכד'.. יש לי שאלה: אתמול נכנסתי לאחד מאתרי הקניות אונליין הישראלים, אתר מפורסם וידוע לכל. וגיליתי שיש אפשרות שנקראת "תן מחיר" לפי מה שאני הבנתי יש לך 5 או 6 אפשרויות להצעת המחיר שלך, אתה מתחיל להציע פעם ראשונה ואחרי שנייה בדיוק המערכת אומרת לך אם זכית או לא, אחר כך פעם שנייה וכו'.. אתה יכול להציע כל סכום! מ-1 שקל ועד אין סוף. העניין הוא כזה, פעם ראשונה שניסיתי את זה הצעתי של מכשיר מסוים מחיר מסוים והעלתי אותו ב-50 שקלים כל פעם, תוך כדי התבוננות בהשוואת מכירים של אותו מוצר באתר ZAP בכל מקרה איך שהו הצלחתי לזכות בהצעה על המוצר (אני לא אעשה פרסום בכמה הפרש ממכירו בZAP קיבלתי) ופשוט נשלחו אלי פרטי ההזמנה לאימייל והמוצר אמור להגיע אלי ב…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. רציתי להזהיר את כולם מהשירות הבזיוני שקיבלתי מחברת אורנג': שימו לב (למי שאין כוח לקרוא שיתמקד בחלקים המודגשים): בזיון מספר 1: שלחתי את המכשיר ה SE K610 שלי לתיקון במעבדת אורנג' עם בעיית "שן כחולה" קלה, המכשיר חזר אלי אחרי יום עבודה כטוטל לוס, כלומר לא ניתן לשימוש או לתיקון. התעצבנתי, אבל מילא... יכול לקרות, ציפיתי שחברת אורנג' תקח אחריות על המקרה ותתן לי מכשיר נורמלי אחר (חדש או מחודש). כאן מתחיל הזילזול האמיתי, חברת אורנג' טענה שהמכשיר התקלקל עקב קורזיה ולא בגללם, גם אם היתה קורזיה נשמע מגוחך שמכשיר יתקלקל בדיוק ב 24 שעות שהוא אצלם. בזיון מספר 2: הפיצוי היחיד שאורנג' הסכימה לתת לי על הריסת המכשיר (לפני ויכוחים סוערים) היה 180 שקל זיכוי לשדרוג למכשיר חדש. אחרי צעקות וריבי…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. נמאס לי כבר לראות סרטים באיכות 320P על מסך FHD זה מרגיש לי פשוט בזבוז , אז הלכתי לקנות לי סרט (מקורי לא צרוב מהשוק) בתקווה שהאיכות תיהיה קצת יותר טובה , ולצערי האיכות הייתה גם 320P (כמובן שהסאונד והתמונה היה קצת יותר טוב אבל עדיין...) . מישהו יודע איפה מוכרים / משכירים או אפילו מורידים סרטים בHD (עדיף 1080P) עם או בלי תרגום זה לא כלכך משנה. אני מעדיף קנייה מהאינרנט אם מישהו מכיר.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני הולך עוד מעט לצבא וצריך לפתוח חשבון השאלה היא איזה בנק כמו כן כל עצה בנושא תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.