עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redead,

המחירים נראה סבבה ביותר.. איך הם מבחינת אמינות ? למישהו יש ניסיון איתם? תודה..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by The Shark,

שלום, אני צריך ייעוץ לפני שאני קונה קונסולת משחקים. ה-R9600P שלי שבק חיים, והחלטתי שבמחיר של כרטיס מסך טוב אני כבר אביא איזה קונסולת משחקים, שאפשר להפיק ממנה הרבה יותר הנאה. אני רוצה לקנות PS2 בגלל המגוון הגדול של המשחקים והקלות שבהשגתם (לעומת משחקי X-BOX). אני מתגייס בנובמבר, ועד אז חוץ מלעבוד ולהתאמן אין לי הרבה מה לעשות. האם שווה לחכות ל-PS3? אם אקנה עכשיו PS2, שה-PS3 ייצא, מה יהיו ההשלכות של זה? לא ייצאו יותר משחקים ל-PS2? מה המחיר הצפוי של PS3? ואולי בעצם עדיף X-BOX? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  3. המחירים בחנויות בארץ "קצת" גבוהים בהשוואה לחו"ל , אם תיכנסו לכאן: http://www.pricegrabber.com/home_comp.php/lnk=1 תראו על מה אני מדבר (זה אתר דומה ל ZAP הישראלי), השאלה שלי היא האם כדאי לייבא מחו"ל? האם יש מס על קניית כרטיס מסך X850XT לדוג', או על מעבד AMD64 3500 WINCHESTER BOXשבארץ הזול ביותר בZAP המחיר הוא 1755 ש"ח ואילו בחו"ל ניתן להשיגו ב280 דולר שזה 1230 ש"ח, האם המס שאני אשלם יקפיץ את המחיר ב500 ש"ח? תודה.

• 7 תגובות
    • 6.3k צפיות
  4. Started by Game5,

שלום , יש לי כרגע amd 3000+ שכבר לא סוחב כמו שצריך (הוא 4 שנים או משהו כזה). אם אני קונה מחשב חדש , התקציב הוא 5k כולל מסך. הבעייה היא: אם אני קונה מחשב בתקציב גבוהה ,כנראה זה בגלל שהוא נועד להריץ משחקים - אבל יש בכלל משחקים? אני כל שבוע נתקל בכתבה: "לא יהיו משחקים למחשב" , "XBOX ניצח את המחשב" , " רק קונסולות"... מה נסגר עם זה? תודה לעונים / קוראים משעמום / לעוזרים

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by HuGeMouTh,

אני יודע שלא מקובל לפתוח נושאים כאלה. השאלה שלי היא האם החנות במצב שהיא הייתה בעבר או שהיא השתפרה. הביקורות בזאפ טובות אבל העבר של החברה מפחיד אותי. אשמח לקבל מידע נוסף עד כמה בטוח לקנות משם (לא יהיה נעים לקום בבוקר ולגלות שאין לי אחריות או משהו כזה).

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by GRiM,

האם כדאי לקנות משהו ב-eBay? איך בדיוק המוצר יגיע אלי? איך אני יכול להיות בטוח שהמוצר ישלח אלי אחרי שאשלם את הכסף? יש כאן מישהו שהתנסה בזה פעם? נגיד ואני רוצה לקנות את ה-PS2 הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=62054&item=8172749316&rd=1 מה אתם אומרים, האם 155$ זה כל התשלום?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by wooper,

שלום למוכר שאני מעונין לקנות יש בקורות טובות 99.7 חיוביים ומ 4500 פידבקים המשחה לפי הרשת עוזרת לריפוי צלקות mederma מכיון שמדובר במשחה שאני מורח על הגוף אני שואל מה אתם אומרים ? עוד דבר המשחה נמכרת בזול יחסית לאתרים שמוכרים אותה טוב אני רואה שאנשים לא עונים . קניתי אני מאמין שיהיה בסדר[br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 21:25:05 שאלה נוספתהזמנתי נשלחה בשרות USPS המשלוח יקר ובנוסף על כל פריט התעריף עולה. לא היה אפשרות אחרת למשלוח האם יש אפשרות למשלוח זול יותר, חתיכת גניבה המשלוח הזה עריכה:אני בדקתי מחירים ואני רואה שהכל נע בסכומים כאלה כך שלא משנה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מעבד E640 עם 8800 GTS. האם צפוייה ירידת מחירים דרסטית בקרוב, או שאני יכול להיות רגוע ולקנות עכשיו?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  9. עוד חודש יוצאים כל הכרטיסי מסך החדשים ובקרוב גם יתחיל כל הPCI אקספרס או משהו כזה וDDR2 כדאי לחכות או לקנות עכשיו?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. שלום לכם פורום נכבד!! ועכשיו לדבריי: ברצוני לקנות פלאפון טי 720 ואני לא יודע אם אכן כדאי http://www.esc.co.il/escweb/phones.asp?pgID=1050 לכן יש לי מספר שאלות: 1-האם זה באמץ 40 פולי או שזה רק איכות? 2-איך הגרפיקה?? 3-משחקים טובים? 4-למישהו יש פה ניסיון אישי??

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Jesper,

אני מתכנן קניית מחשב בקרוב. אני עוד לא סגור על מפרט... התקציב הכולל יהיה כ-6K כולל מסך וציוד היקפי דודה שלי מגיעה מארה"ב בעוד כמה שבועות. האם יש רכיב או שניים במחשב שכדאי לי לקנות באמצעותה מארה"ב שיוזילו בכמה מאות שקלים את המחיר הכולל של המחשב? למשל - לקנות שם את כרטיס המסך? (בלי שאני מבין עדיין יותר מדי אני מאמין שאני אקח כרטיס מסך מסדרת 8800GTS) האם אתם ממליצים לעשות זאת או שעלולות להיות בעיות אם האחריות וכדאי כבר לקנות את כל הרכיבים בארץ באותו מקום מאשר לחסוך כמה מאיות?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אחי גר בארה "ב ואמור לבוא לביקור בפסח האם כדאי שיקנה לי חלקי מחשב שם (אני מתכוון לשלם מכס)אם כן אשמח לקבל המלצות על חנויות מקוונות שניתן לרכוש חלפים אלו תודה !

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  13. ואם כן מבקש המלצה למצלמה עד 400 דולר ואם מישהו יכול להמלץ על חנות מסויימת זה יהיה מושלם תודה נעם

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  14. שלום אני מתגייס מחר ויש לי אפשרות לקחת את Sony Ericsson T290i או Motorola C380 בחינם... כרגע יש לי Samsung c100 (סמסנונג 534) האם שווה לי בכלל לשדרג לאחד מהפלאפונים הנ"ל, כי לפי הת'רד הקודם שהיה בנושא, שניהם לא משהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  15. קיבלתי ציון סופי 66 בלשון ואני מתלבט אם כדאי לי לשפר.... מה אתם אומרים? זה יעזור לי במשהו? (במידה ואני ארצה להתקבל ללימודים אקדמאיים...) אני יודע שזה משפיע על הממוצע מן הסתם... אבל חוץ מזה, יש עוד סיבה לשפר?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום לכולם . ביולי אני עומד להתגייס עדיין לא יודע לאן , כרגע אני ממויין לגאמא עברתי בנתיים את המבחנים הראשוניים . וחוץ מגאמא קיבלתי גם משהו מהיחידה המבצעית של מודיעין , אבל אני לא ממש מעוניין בזה . זהו חוץ משני הזימונים האלה לא קיבלתי כלום, שלחתי פקס ללשכת גיוס כדי לקבל זימון גם לממר"ם אבל עדיין לא ענו לי ולא קיבלתי כלום .חוץ מגאמא וממר"ם איזה עוד יחידות יש של מחשבים ? ואיך אני יכול לקבל מהם זימון ? יש עוד פרויקטים כמו גאמא בחיל המודיעין ? כי הייתי רוצה מאוד להיות בחיל המודיעין שמעתי על שחקים יש אפשרות להתמיין לשם ? והאם שני הזימונים ממודיעין אומרים משהו על הקב"א ? אני יכול לדעת מה היא בערך ? . לשאלה אחרת . האם כדי להמשיך שנה הבאה לכיתה יג' , כדי לעשות 15 יחידות מ…

17. Started by ghz,

שלום לכולם אני רוצה להזמין מחשב ורציתי להזמין אותו מalienware מישהו יכול לאומר לי עם שווה הוא משהו כזה?? למי שמעוניין על החברה: www.alienware.com

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Psycho17,

שלום לכם אנשים. רציתי לדעת האם שווה לקנות את המחשב שלי בנועה מחשבים, למרות שהם קצת יותר יקרים. בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  19. אני רוצה לדעת האם עכשיו כדאי לקנות מחשב... למה אני שואל כי אני זוכר שאמרו לי אל תקנה מחשב בקרוב יצא PSI-E כפול ליבה וכדומה השאלה שלי היא האם כדיי או לא אתם הבנתם אותי..

• 13 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by WizMaster,

זה דיי מזעזע... http://www.a2zegypt.com/isr_heaven1.swf

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by .AloN,

היום קניתי לי את ה DVD הראשון שלי ולהפתעתי התמונה היתה לאורך כל הסרט היה לרוחב המסך ולא גם לאורך, כלומר התמונה לא מילאה את כל המקום על המסך. אז השאלה שלי היא, האם כל הסרטים ב DVD נראים כך ? ולמה זה ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. למה אנשים בפורום עדיין משתמשים בIE6? יכול להיות שהOS לא חוקית אז אין להם אישור לIE7?

• 73 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. כשאתה קונה פלאפון דור3 , X36 תשלומים , האם תמיד אתה תהיה חייב לשלם גם את ה20 עבור חבילת דור 3 , שימוש אינטרנט וכו' , ? או שיש אפשרות בלי זה? ואני לא מדבר על זה שאם אתה לא רוצה את זה , אז הם מכפילים לך את המחיר של המכשיר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ביצה,

אהלן חבר'ה היום דפדפתי בלוח שנה לשנה העברית החדשה- התשע"א וראיתי שהשנה הבאה תיהיה שנה מעוברת. כלומר יהיו 2 חודשים אדר. כמובן שזה לא משפיע על החיים בשום צורה, פרט לעובדה שיש הרבה יותן זמן ללמוד מחנוכה לפורים אבל זה העלה בי שאלה מסקרנת. בלוח השנה העברי יש 354 ימים ושליש. האם גם בשנה מעוברת יש 354 ושליש ימים? אם כן, איך זה יתכן? הרי מוסיפים עוד חודש, אדר א', ויש בו 30 יום, ומנגד מחסירים 2 ימים בחודש חשון וכסלו מה שנותן בסופו של דבר 28 ימים נוספים שלא היו בשנה רגילה. איך זה שבכל זאת יש אותם מספר ימים כל שנה? ולגבי הלוח הלועזי בו יש 365 ורבע ימים בשנה, ופעם ב-4 שנים מוסיפים עוד יום (29 לפברואר), איך זה שעדיין נשמר כל שנה 365 ימים? או שאני בכלל טועה וכל שנה יש מספר שו…

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. שלום, הידע שלי בתחום שואף לאפס. אין לי אפילו מושג מה הרכיב הדרוש לחיבור אלחוטי לראוטר. בכל אופן, ברשותי ראוטר ואני רוצה להזיז את המחשב לחדר אחר, ככה שיש צורך בכרטיס/אנטנה לחיבור אל-חוטי. השאלות הן: 1. האם חיבור אל-חוטי יכול להשתוות בביצועיו לחיבור חוטי/ישיר לראוטר? 2. מה הרכיב הכי זול בעל הביצועים הטובים ביותר למחירו שניתן לקנות? העיקר שתהיה פגיעה מינימלית בביצועים. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.