כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
כמה זמן כדאי לשים אותו לייבוש? יש סיכונים מיוחדים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני יודע שנושא הפרשי המחיר בין הארץ לחו"ל נטחן עד דק. אבל בכל זאת. בבדיקה שערכתי על חלקים שאני חושב לקנות למחשב שלי הבדלי המחיר הם כ-50% (לא כולל משלוח). החלקים הם לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD7 , מעבד Core 7 920 , שני דיסקים 2 x VelociRaptor 300GB , וזכרון OCZ3RPR1866LV6GK OCZ 12GB DDR3. המחיר בחו"ל הוא כ-6000 ש"ח ובארץ כ-8800 ש"ח (כולל מע"מ). היות שהחלקים האלו אינם כבדים לא נראה לי שעלויות המשלוח מצדיקות כאלו פערי מחירים, בפרט שאני מניח שהיבואנים פה לא קונים את זה באותם מחירים שהצרכן הסופי קונה את זה בארה"ב. אני חושב שזה שיש פה מפרטי מחשב זה נהדר, אבל האתר היה יכול לתת שירות יותר טוב אם היינו מגדירים "מחשב-hw" אחד חזק, ויוצאים עליו למכרז הפוך. המשמעות של זה היא לא קניה משו…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהתחשב שזה מקצוע של 9 יחידות והוא בא על חשבון פיסיקה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה הם נהפכו לאוניברסיטה. האם זה משפר את מעמדם בנוגע למעסיקים ביחס למכללות אחרות? מתכנן ללמוד הנדסת תעשייה וניהול.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חושב ללמוד טכנאות מחשבים, ודברתי עם 'ג'ון ברייס'. עכשיו, הקורס שם עולה 13,000 ש"ח (כולל מחשב נייד, שמקבלים), ואורך 224 שעות., שאלתי, האם זה צריך להיות כל כך ארוך. יש לי ידע מתקדם יחסית, ובשביל להיות מוכשר להיות טכנאי בבתים, מה אני צריך כבר להוסיף עליו?! בקיצור, האם כדאי להשקיע בכזה קורס, או שזה מיותר? תודה.
-
- 18 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני כרגע מנוי אצל בזק בינלאומי, ועבר התקופה של ההתחייבות שלי. שמעתי מחבר שיש מבצע של הוט שהוא כזה: 2 ממירים, קו טלפון (חדש/יישן) + אינטרנט במהירות 2.5Mbs ב-320 ש"ח האם שווה?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כיוון שלא הולך לי טוב באחקטרוניקה היצאו לי לעבר למגה חדשה, מכטרוניקה, בבית הספר שהיא תהיה רק שנה הבאה אמרו לי שיש לי ציון של 65 ואם אני יעבור למכטרוניקה אז יהיה לי ציון של פלוס שלושים נקודות וששם בכלל יהיה לי יותר קל. השאלה שלי היא האם כדאי לי לעבור? אני ישמח לקבל תגובות מאנשים שכבר לומדים את זה. ולדעת מזה בדיוק. אמרו לי שבשביל האוניברסיטה זה אותו דבר ויהיה לי אותו בונוס (איזה בונוס בדיוק זה?) אבל אני יותר רוצה ללמוד אלקטרוניקה מאשר מכטרוניקה אבל במכטרוניקה יהיה לי יותר קל ואחר כך אם אני ירצה אני יוכל באוניברסיטה ללמוד אלקטרוניקה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי פתחתי לפני כמה ימים מלא משתמשים בתקווה שיש לי מיספר יפה ומצאתי את המיספר הזה 227333400, המספר הקודם שאני מישתמש בו כיום הוא206-437-399, אז האם כדאי לעבור מישתמש בתקווה שכולם יאשרו אותי? תודה מראש install
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מישהו ניסה ללכת פעם ליועץ משכנתאות והיה מרוצה?אולי מומלץ לעשות את זה לבד ולחסוך 5000 ש"ח?או ששווא להשקיע 5000 ש"ח וללכת ליועץ? מה אומרים על יועצי משכנתאות של מיטב? הם לוקחים 5000 ש"ח, הם הבטיחו לי שהם יכולים לשפר לי את המשכנתא בעשרות אלפי שקלים ע"י סילוק משכנתא ולהחזרתו מבנקים אחרים או מאותו בנק ע"י מכרז,אבל הם חדשים בתחום הזה כולה שנה, אפילו שזו חברה גדולה. מישהו מכיר עוד יועצי משכנתאות מומלצים? מה אומרים על מתן? יש לציין שלקחתי מהבנק 75 אחוז משכנתא והם עשו לי פרצופים עד שנתנו לי את המשכנתא ודחפו לי שליש מהסכום ע"י הלוואת מדינה שזה 4 אחוז השאלה אם יועצי משכנתא חיצוני יכל להוציא מהם או מבנקים אחרים הלוואה יותר טובה.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות את הכונן מדגם (Maxtor 300GB 7200RPM 16MB SATA II) ב - 187$ ? מ E Bay כמובן. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון בהזמנת חומרה מ-אטיב ? www.ativ.co.il תודה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חברה אני מחפש לקנות מעבד 805 וראיתי בEBAY במחיר של 105 דולר הכי זול מה דעתכם??? http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&catref=C6&fcl=4&from=R10&fccl=1&satitle=intel+805&sacat=-1%26catref%3DC6&bs=Search&fsop=2%26fsoo%3D2&fgtp=&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המחירים נראה סבבה ביותר.. איך הם מבחינת אמינות ? למישהו יש ניסיון איתם? תודה..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ייעוץ לפני שאני קונה קונסולת משחקים. ה-R9600P שלי שבק חיים, והחלטתי שבמחיר של כרטיס מסך טוב אני כבר אביא איזה קונסולת משחקים, שאפשר להפיק ממנה הרבה יותר הנאה. אני רוצה לקנות PS2 בגלל המגוון הגדול של המשחקים והקלות שבהשגתם (לעומת משחקי X-BOX). אני מתגייס בנובמבר, ועד אז חוץ מלעבוד ולהתאמן אין לי הרבה מה לעשות. האם שווה לחכות ל-PS3? אם אקנה עכשיו PS2, שה-PS3 ייצא, מה יהיו ההשלכות של זה? לא ייצאו יותר משחקים ל-PS2? מה המחיר הצפוי של PS3? ואולי בעצם עדיף X-BOX? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המחירים בחנויות בארץ "קצת" גבוהים בהשוואה לחו"ל , אם תיכנסו לכאן: http://www.pricegrabber.com/home_comp.php/lnk=1 תראו על מה אני מדבר (זה אתר דומה ל ZAP הישראלי), השאלה שלי היא האם כדאי לייבא מחו"ל? האם יש מס על קניית כרטיס מסך X850XT לדוג', או על מעבד AMD64 3500 WINCHESTER BOXשבארץ הזול ביותר בZAP המחיר הוא 1755 ש"ח ואילו בחו"ל ניתן להשיגו ב280 דולר שזה 1230 ש"ח, האם המס שאני אשלם יקפיץ את המחיר ב500 ש"ח? תודה.
-
- 7 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי כרגע amd 3000+ שכבר לא סוחב כמו שצריך (הוא 4 שנים או משהו כזה). אם אני קונה מחשב חדש , התקציב הוא 5k כולל מסך. הבעייה היא: אם אני קונה מחשב בתקציב גבוהה ,כנראה זה בגלל שהוא נועד להריץ משחקים - אבל יש בכלל משחקים? אני כל שבוע נתקל בכתבה: "לא יהיו משחקים למחשב" , "XBOX ניצח את המחשב" , " רק קונסולות"... מה נסגר עם זה? תודה לעונים / קוראים משעמום / לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני יודע שלא מקובל לפתוח נושאים כאלה. השאלה שלי היא האם החנות במצב שהיא הייתה בעבר או שהיא השתפרה. הביקורות בזאפ טובות אבל העבר של החברה מפחיד אותי. אשמח לקבל מידע נוסף עד כמה בטוח לקנות משם (לא יהיה נעים לקום בבוקר ולגלות שאין לי אחריות או משהו כזה).
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות משהו ב-eBay? איך בדיוק המוצר יגיע אלי? איך אני יכול להיות בטוח שהמוצר ישלח אלי אחרי שאשלם את הכסף? יש כאן מישהו שהתנסה בזה פעם? נגיד ואני רוצה לקנות את ה-PS2 הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=62054&item=8172749316&rd=1 מה אתם אומרים, האם 155$ זה כל התשלום?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום למוכר שאני מעונין לקנות יש בקורות טובות 99.7 חיוביים ומ 4500 פידבקים המשחה לפי הרשת עוזרת לריפוי צלקות mederma מכיון שמדובר במשחה שאני מורח על הגוף אני שואל מה אתם אומרים ? עוד דבר המשחה נמכרת בזול יחסית לאתרים שמוכרים אותה טוב אני רואה שאנשים לא עונים . קניתי אני מאמין שיהיה בסדר[br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 21:25:05 שאלה נוספתהזמנתי נשלחה בשרות USPS המשלוח יקר ובנוסף על כל פריט התעריף עולה. לא היה אפשרות אחרת למשלוח האם יש אפשרות למשלוח זול יותר, חתיכת גניבה המשלוח הזה עריכה:אני בדקתי מחירים ואני רואה שהכל נע בסכומים כאלה כך שלא משנה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מעבד E640 עם 8800 GTS. האם צפוייה ירידת מחירים דרסטית בקרוב, או שאני יכול להיות רגוע ולקנות עכשיו?
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
עוד חודש יוצאים כל הכרטיסי מסך החדשים ובקרוב גם יתחיל כל הPCI אקספרס או משהו כזה וDDR2 כדאי לחכות או לקנות עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכם פורום נכבד!! ועכשיו לדבריי: ברצוני לקנות פלאפון טי 720 ואני לא יודע אם אכן כדאי http://www.esc.co.il/escweb/phones.asp?pgID=1050 לכן יש לי מספר שאלות: 1-האם זה באמץ 40 פולי או שזה רק איכות? 2-איך הגרפיקה?? 3-משחקים טובים? 4-למישהו יש פה ניסיון אישי??
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן קניית מחשב בקרוב. אני עוד לא סגור על מפרט... התקציב הכולל יהיה כ-6K כולל מסך וציוד היקפי דודה שלי מגיעה מארה"ב בעוד כמה שבועות. האם יש רכיב או שניים במחשב שכדאי לי לקנות באמצעותה מארה"ב שיוזילו בכמה מאות שקלים את המחיר הכולל של המחשב? למשל - לקנות שם את כרטיס המסך? (בלי שאני מבין עדיין יותר מדי אני מאמין שאני אקח כרטיס מסך מסדרת 8800GTS) האם אתם ממליצים לעשות זאת או שעלולות להיות בעיות אם האחריות וכדאי כבר לקנות את כל הרכיבים בארץ באותו מקום מאשר לחסוך כמה מאיות?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחי גר בארה "ב ואמור לבוא לביקור בפסח האם כדאי שיקנה לי חלקי מחשב שם (אני מתכוון לשלם מכס)אם כן אשמח לקבל המלצות על חנויות מקוונות שניתן לרכוש חלפים אלו תודה !
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ואם כן מבקש המלצה למצלמה עד 400 דולר ואם מישהו יכול להמלץ על חנות מסויימת זה יהיה מושלם תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-