כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
מחפש חנות אמינה (שלא מרמה עם החלקים כמו פנדה) עם מפרט רחב של רכיבים ועדייף שתיהיה דיי זולה באיזור ת"א. למישהו יש המלצות אולי? שמעתי על PCLogic, האם הם טובים? מישהו קנה אצלם והוא מרוצה? אם אפשר כתובת, טלפון ואתר או איימייל אם יש. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.!! שמעתי על העט המחיק הזה frixion משהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות כזה.? תודה לעוזרים.!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה לדעתכם כדאי לקנות מחשב חדש, לא בחנויות אינטרנט זיגזג, פלונטר, ספקרטום, החנות שאסור לציין את שמה וכו'. אבא שלי רוצה חנות, שיש למי לפנות, וללכת לחנות עצמה ויש כתובת לתלונות - גדולה ומנוסה... מה דעתכם על למיר? מישהו קנה אצלם מחשב ויכול לאשר לי שהם בסדר??
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דרישות הבושם: *עד 300 ש"ח. *חייב שהריח שלו מהפנט נשים! דרישות הוואקס: *ידידותי לשיער. *מעמיד את השיער טוב, גמיש ונותן מראה טוב. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. אם אומרים לי נגיד סתם ש An-> L אז זה אומר ש |An-L|<אפסילון. אז לכן אני יכול להחליט ש: An - L קטן מ : 1 פחות אפסילון. האם אני יכול להגיד גם הפוך?! ש: An - L קטן מ : אפסילון פחות 1? כי לפי הבנתי אין לי שום מידע אם אפסילון פחות 1 יותר גדול או קטן או שווה ל0. בעיקרון השאלה זה שהאם אני חייב שברגע שאני משחק עם האפסילון אז אני חייב שהוא יהיה חיובי אם לא נתון לי שום דבר על הסדרה? **אני לומד לבד חדוא אז אני ישמח להסבר כי אצלי זה לא מובן מאליו 2. לפי חוק הגבולות אז An כפול Bn שווה ל L*M. במידה ויש לי תרגיל כגון: הוכח שאם An שואף ל1 אז An בחזקת N שואף ל 1 גם. האם אני פשוט יכול להוכיח שאם An*An שואף ל1 אז סיימתי תתרגיל? כי An בחזקת N זה בעצם שימוש של N-1 פעמים במה שהוכחת…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך מבדילים בין חיקוי לאמיתי? (אני רוצה בגדים נעליים, MP3 וכו.. ) ואם יש משהו שאני יודע בוודאות שהוא חיקוי (איך קוראים לזיוף של של הנוקיה 5MP?) אתם יודעים על זיוף ששווה לקנות שם? וחשבתי להביא PS3 כי אני מת לאחד ואין לי כסף למחירים של הארץ נ.ב מרצה של אחי בטכניון אמרה שהיא הביא משם דיסק און קי 200GB בכלום כסף קיים דבר כזה? יודעים איך אני יכול להשיג את זה שם? (היא אמרה שהיא הביא את זה ליד סין לא זוכר תשם של המדינה.. ) ובאופן כללי חומרה למחשב שיש שם בזול ואני יכול לדעת שזה אמין תירשמו
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בלי להפוך את הדיון הזה לעוד טלנובלה......אבל אני בן 26 ונמאס לי סופית לגור עם ההורים שלי שעושים לי את המוות ומשגעים אותי בצורה שבא לי כבר לישון ברכב ולא לישון איתם. אני לא משלם שכר דירה ואוכל וכדומה אבל זה בא על חשבון נזק נפשי ועצבים. עכשיו אף פעם לא גרתי לבד...... המצב שלי: אני עובד בעבודה שאני מקבל ממנה בערך 5200 נטו בחודש ועוד אני מחזיק רכב שעליו זה איזה 700 דלק בחודש. ואני עובד בראשון לציון ולא לומד. האם זה אפשרי למצוא דירת חדר בראשון לציון שלא תגמור לי את כל המשכורת בלי אופציה לחסוך 1000 שקל בצד כל חודש?? או לחפש דירה עם שותפים משהו? נגיד שכתוב באתר יד 2 - דירה עם 3 שותפים או 2 שותפים וסכום 1800 שקל על השכרה - זה אומר שרוצים ממני 1800 או שזה יתחלק בין כל השוכרים? נגי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לבחור עכשיו בין כל מכוניות שנמצאות להשכרה ברמה 3(מאזדה 3 ,פוקוס החדשה...) ואני מתלבט מה לבחור ובעיקר מה מביין השניים- מאזדה 3 4 דלתות\פורד פוקוס aldema_@walla.co.il
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, אני הולך ללמוד בסמסטר הבא בבאר-שבע. אני מחפש עכשיו דירה (עם שותפים כמובן) לגור בה. מצאתי כמה דברים נחמדים ברשת וכבר פניתי לכמה אנשים. עם זאת, במידה ויש פה אנשים שלומדים שם וצריכים שותף אני אשמח לשמוע. תודה Anatoli.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חרשתי על האתר הזה בזמן העבודה, וכמעט שלא נשאר לי מה לראות שם: http://nothingtoxic.com/ מישהו מכיר אתרים נוספים בסגנון, עם המון לינקים לסרטונים כאלה? אני לא אוהב את youtube ו-metacafe, כי יש בהם צנזורה מסויימת. גם ניסיתי לעשות חיפוש דרך גוגל, ופשוט הגעתי לאתרים עם פחות מ-100 סרטונים, מפוצצים בתוכנות ריגול :-\.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
18 שהדליפו זה פרק 19 אז מי ששונא ספוילרים שלא יראה כי ראיתי 4 דקות ממנו וכבר נשפך אליי יותר מדי מידע בכל מקרה 17 פרק ענק אתם מוזמנים להגיב ולדבר על הנושא, מקווה שהדיון לא מיותר..אם אתם חושבים כך לפחות תשאירו את האזהרה למי שלא ראה את 19 עדיין, זה מבאס לאללה
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חח איזה כותרת על הפצ'יאה 1 - איזה אוטו יש לכם? 1 אין לי עוד 2 - על איזה אוטו למדתם לינהוג? 2 לומד על BMW מנוע 2700 שתי מגדשי טורבו 3 - על איזה רכבים נהגתם ? 3 אין לי כח לפרט אני יפרט עוד מעט 4 - נהגתם ליפני שהתחלתם לילמוד נהיגה ? 4 כן 5 - נהגתם ליפני שהיה לכם רישיון ? (אני לא מדבר על שיעורי נהיגה) 5 כן 6 - איזה טסט עברתם ? 6 עוד לא 7 - וגם תציעו שאלות חח 8 - איזה תאוריה עברתם ? 8 ראשונה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, בקרוב אני אמור לקבל צו ראשון ועד עכשיו אני לא באמת יודע מה אני הולך לעשות בצבא (אבל דיי ברור לי שלא קרבי.) אני דיי תת משקל (49) והגובה שלי הוא 1.75 בערך.. האם תיהיה לי בעיה עם המשקל בצו ראשון? בכל אופן,רציתי לקבל קצת מידע על 8200 , איזה פרופיל צריך כדי להגיע לשם וכו .. והאם יש לכם הצעות לכל מיני יחידות מובחרות שכדאי לי לנסות להתקבל אליהם? (במידה ויהיה לי הפרופיל המתאים כמובן..) אני מחפש תפקיד שקשור איכשהו למחשבים אך לא תיכנות שצורך ידע קודם כי פרט ל-HTML אין לי הרבה ידע בנושא.. תודה רבה מראש נ.ב - האם ל-8200 צריך פורטקציות כלשהם (נגיד שחבר שלך שמשרת שם צריך לרשום אותך במחשב או משהו כזה? ) שמעתי על זה הרבה סיפורים.. (והאמת שאני מכיר מישהו שמרשת שם אבל אין …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי את המחשב החדש שלי, מדובר במחשב חזק מאוד שמיועד אך ורק לגיימינג לכן במחשב כזה אסור להתפשר, צריך לבחור בפינצטה את החלקים שיהיו חזקים ולא פחות מכך את המקום שאתה עומד לקנות ממנו. שנים קניתי מחשבים ליד חנות מעולה שהייתה באיזור מגוריי באור יהודה אבל היא פשטה את הרגל ולכן הגיע הזמן לבחור בחנות חדשה. לאחר שהחלטתי איזה חלקים לקחת והשוויתי מחירים ברשת ראיתי שבIQPC באשדוד אני מקבל בעבור המפרט את המחיר הזול והאטרקטיבי ביותר אך כמובן שמחיר זול בלבד לא מספיק כי צריך גם חנות עם שירות מצוין. לאחר חיפוש מעמיק בגוגל ראיתי המון תגובות חיוביות מאוד על החנות והחלטתי ללכת על זה אפילו שהחנות רחוקה ממני שזה דבר שתמיד חששתי והתרחקתי ממנו כי לך תסע עד אשדוד (ש…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי אולי יש ... בכל מקרה . יש ?!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את החדש של חברת Arctic הנודעת - קירור תקציבי למעבד המבטיח שיפור משמעותי על פני הפתרון שמגיע יחד איתו בקופסא לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כ-3 שבועות לאחר בדיקות רבות וועדה רפואית חוזרת בלשכת הגיוס הוחלט על הורדת הפרופיל שלי לפרופיל 45 רפואי (במקום 97 במקור). לאחר הורדת הפרופיל והיציאה האוטומטית משירות קרבי, המנילה אותה שלחתי איננה רלוונטית עוד ולכן התבקשתי למלא שאלון העדפות קד"צ בהקדם האפשרי. בשאלון אשר נשלח אליי הביתה הוצעו לי 3 תפקידים אשר אינם דורשים מיוני קד"צ בעקבות תאריך הגיוס ההולך ומתקרב (04.02.08), התפקידים המוצעים הם: 1. שירות בחיל האוויר והחלל - קוד תפקיד 7601. 2. שירות חובה במשטרת ישראל (שח"ם) - קוד תפקיד 7501. 3. שירות בתי הסוהר (שב"ס) - קוד תפקיד 7301. ברצוני להדגיש כי אף אחד מהתפקידים הנ"ל אינו מושך את תשומת ליבי באופן כזה או אחר, ולכן אינני יודע במה לבחור .. אני פשוט לא רוצה את …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה עוד חודשיים בבית הספר להנדסאים בטכניון סה"כ זה לימודים של שנתיים, כ- 4 סמיסטרים מה אתם ממליצים ממני ככאלו שסיימו את הלימודים בשנה הראשונה? איזה מקצועות ספציפיים אני הולך ללמוד בשנה הראשונה? ועל מה לשים דגש במיוחד ? יש לי עכשיו חודשיים חשבתי אולי לרכוש ספר או שתיים כדי להתחזק בבסיס לפחות לקראת שנת הלימודים אז איזה ספרים כדי לי לרכוש? נורא מעניין אותי ( שימו דגש על שנה ראשונה ולא על שנייה בבקשה )
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת מזגן פמילי אינוורטר דגם 12 wifi מי קנה או מכיר את המוצר ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית? תודה אנשים!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני עומד לסיים קורס מסויים בחיל תקשוב[מת'מ] ובעקרון אני מיועד לשרת בגדוד אחרי הקורס הזה להיות במחלקת קשר עם אפשר פחות או יותר מידע על מה עושים בגדול במחלקת קשר? איך היציאות? הבנתי שיכול להיות חמשושים ויכול להיות שבוע שבוע וגם 8-6 יש לי אפשרות להמשיך תקורס כדי להגיע לפיקודים לא יודע מה כדי
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב ורציתי לדעת אם כדאי לי להרכיב אותו בעצמי, למרות שזאת תהיה הפעם הראשונה שלי. אני לא כל כך רוצה לקחת את הסיכון, אבל האתגר הזה זה הכיף. מה אתם אומרים כדאי לי או לא? יש לציין שאני לא הכי מנוסה בחיבור מעבד ללוח וכל אלה. ד"א יש סיכוי שאם אני אעשה משהו לא טוב אז יהרס לי חלק כלשהו?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת מי יודע , איפה מפרסמים תמונות מהמועדון הזה? אני מחפש תמונות מיום שישי האחרון ה22.6.07.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-