עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז ככה, בקרוב אני אמור לקבל צו ראשון ועד עכשיו אני לא באמת יודע מה אני הולך לעשות בצבא (אבל דיי ברור לי שלא קרבי.) אני דיי תת משקל (49) והגובה שלי הוא 1.75 בערך.. האם תיהיה לי בעיה עם המשקל בצו ראשון? בכל אופן,רציתי לקבל קצת מידע על 8200 , איזה פרופיל צריך כדי להגיע לשם וכו .. והאם יש לכם הצעות לכל מיני יחידות מובחרות שכדאי לי לנסות להתקבל אליהם? (במידה ויהיה לי הפרופיל המתאים כמובן..) אני מחפש תפקיד שקשור איכשהו למחשבים אך לא תיכנות שצורך ידע קודם כי פרט ל-HTML אין לי הרבה ידע בנושא.. תודה רבה מראש נ.ב - האם ל-8200 צריך פורטקציות כלשהם (נגיד שחבר שלך שמשרת שם צריך לרשום אותך במחשב או משהו כזה? ) שמעתי על זה הרבה סיפורים.. (והאמת שאני מכיר מישהו שמרשת שם אבל אין …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי גיליתי לאחרונה שאפשר לסנכרן בין האנשי קשר ב gmail לפלאפון עכשיו אני רוצה שרק אם אני אוסיף או אמחק אנשי קשר ב gmail יבוצע סנכרון לפלפון ולא להפך, כלומר סנכרון מהגימייל לפלפון ולא מהפלפון לגימייל האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yitzik,

??? שלום אני מחפש כבר הרבה זמן דפי נתונים לגוק micrel y22758c כדי לתקן של או לשכפל .. אני ישמח אם משהו יעזור לי אפילו אם יש גוק דומה לו או שהוציאו משהו חדש תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by RazorJunior,

באינטרנט ישנו אתר הנקרא: "DARVIN AWARDS". הפרסים הללו ניתנו לאנשים הכי מטומטמים בעולם . הטקסט הבא הינו תרגום מאנגלית של מאמר אשר כותרתו "פרסים לאידיוטים של שנת 2003 אידיוט מס' 1 ... סטודנט לרפואה אשר למד טוקסיקולוגיה (תורת הרעלים) היה בתורנות במרכז החירום להרעלות. יום אחד התקשרה גברת די מבוהלת בגלל שהיא תפסה את בתה הקטנה אוכלת נמלים. הסטודנט הרגיע את הגברת שהנמלים אינן מזיקות ואינן רעילות, ולפיכך לא יגרמו לנזק והיא לא צריכה להחיש את בתה לבית החולים. הגברת נרגעה, וכבדרך אגב הזכירה בסוף השיחה, כי נתנה לבתה רעל נמלים במטרה להרוג את הנמלים היא הופנתה מייד לבית החולים הקרוב לביצוע שטיפת קיבה לבתה. הנה הפרס שלך גבירתי. ענדי אותו בגאווה. אידיוט מס' 2 ... מתברר שלפני כמה שנים ה…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 18 שהדליפו זה פרק 19 אז מי ששונא ספוילרים שלא יראה כי ראיתי 4 דקות ממנו וכבר נשפך אליי יותר מדי מידע בכל מקרה 17 פרק ענק אתם מוזמנים להגיב ולדבר על הנושא, מקווה שהדיון לא מיותר..אם אתם חושבים כך לפחות תשאירו את האזהרה למי שלא ראה את 19 עדיין, זה מבאס לאללה

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by wow,

האם אני שאני סטודנט זכאי לדמי אבטלה אחרי שעבדתי בשנה וחצי האחרונות (אני סטודנט רק 3 חודשים אחרונים) ופוטרתי? אני יודע שסטודנטים לא זכאים אבל אני עבדתי אז אולי המצב שלי שונה?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by mulimen,

שמעו את האמת לגבי ספקיות האינטרנט העלובות מסיפורי האישי: ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by tom123,

היום בבוקר קמתי בשמחה רבה, ולפתע אני מגלה שאני לא יכול להזיז את היד השמאלית שלי!!! אז אמרתי לעצמי... WTF!?!?!?!?!? התחלתי להישתגע כמו מטורף חשבתי אולי ישנתי עליה אז ניסיתי להזרים דם לייד חח אחרי חצי דקה בערך היא חזרה לעצמה.. עכשיו אני שואל.... מה לעזאזל זה היה?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by iakovl,

לכל חובבי המד"ב ביננו הפילוט של caprica, סדרת בת של battlestar galactica עלתה לאוויר. בגדול מסופר על האירועים שקדמו לסדרה המקומית, הפילוט של השעה וחצי מספר לנו את הבסיס לעליית הסילונים. יותר מזה אני לא אגיד חוץ מכמה רשמים אישיים: מופת! הפתיחה בלבלה אותי אבל אחרי כמה דקות מתאפסים על כל הסיפור הזה הוויכוח בין ה"אלים" למונוטואיזם בא בצורה די משמעותית ולדעתי מוסיף הרבה. ולסיום אני חייב להגיד שסוף סוף הבנתי למה הסילונים מאמינים באלוהים (בודד דרך אגב) ממליץ על צפיה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. נתון מיכל בעל צורה לא אחידה.... נפח של 1 ליטר מלא במים צריך לשפוך ממנו חצי ליטר בדיוק אסור להשתמש בכלי מדידה כלשהו או במיכל נוסף זהו זאת החידה...... אני כבר יומיים מנסה לפתור ולא מצליח אולי יש פה מישהו שיכול לעזור נתנו לי רמז-מותר להשתמש בעיפרון....

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Domovoi,

http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-9114,00.html הסרט הבא זיעזע אותי עד העצמות .מדובר על ילדה בארצות הברית שנחטפה בגיל 11 לחייה,חייה אצל החוטף 18 שנה! ואף ילדה לו ילדים (שתי בנות). במקרה הזה באמת שאני מרגיש שהמשטרה היתה חסרת אונים. לא לבעלי לב חלש.. :'(

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

שמעתי על זה לפני כמה שעות עכשיו אני לא יכול שלא לחשוב על זה! סרטי אנימציה + מטריקס (הסרט הכי טוב שיצא) = דבר מדהים! אז כתבו מה שאתם יודעים עליהם והכי חשוב איפה אפשר להשיג אותם ובבקשה ללא ספויילרים כי שמעתי שיש להם קשר לעלילה של רילודיד החדש!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אורח voodooman

http://content.collegehumor.com/media/movies/oh-58d_-_jrtc_fun.wmv היו במשימה אבל קלטו משהו מעניין אחר חחחחח :

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Lev-UFO-Child,

שלום יש למישהו המלצות לשירים ברוסית>?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by havivt,

grid computing! אין כל השפעה על העבודה מול המחשב, אבל תוכלו לעזור לעולם.. http://www.worldcommunitygrid.org/viewJoinNow.do כנסו ללינק, תשקיעו 5 דק' בלקרוא ואז הצטרפו. לאחר שהצטרפתם לפרוייקט, תוסיפו עצמכם לקבוצה Israel : http://www.worldcommunitygrid.org/team/viewTeamInfo.do?teamId=CR5RSMBR9N1 * אני מקווה שהשרשור בפורום הנכון. אם לא - אנא העבירו אותו לפורום המתאים. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Arash_-_Temptation__Roie_Yamin_Private_Mix_ Madonna - Isaac (Offer Nissim Rx) Offer Nissim Pres. Abba - SOS (Offer Nissim 2006 Rework Mix) Offer Nissim ft Donna Summer - Power Of Love (Deestyle Touch 2 1212nyh). Offer Nissim ft Maya - Perfect Love (Deestyle Work Edit!!!) Adam Y and Dor Melody ft. Renana - Fame (Radio Edit) www.djadamy.com Gil P. & L.M Feat. Renanna - I Feel Alone (Gil P. Remix) Amuka_-_I_Want_More_Jose_Spinnin_s_Insatiable_Mix_ Mike Brant - Laisse moi t'aimer (Tal Mezan original 2006 club remix) Izik Ben Ari - Les Moa Te Me (DJ Goosh Extended 130 Bpm) Bob Sinclar - Love Generation (J.S Deejays Tribal Mix) Ricky_Martin-_I_Don_t_Care__DJ_Shay…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ccc,

אני שואל ברצינות וזה תמיד עניין אותי: כשבן אדם שמתחיל לזרוק אבנים על אנשים אחרים בגלל שהוא חושב שחייזרים משמיים יהרגו אותו אם הוא לא יעשה את זה, או שהוא מתחיל לקבל הזיות וצועק וחי בפחד שחייזרים יהרגו אותו הולך לפסיכיאטר, הוא מקבל ישר אשפוז+תרופות. כשדוסי בא לפסיכיאטר, הוא נחשב נורמלי למרות שהוא גם חושב שיש כוחות שיהרגו אותו ורוחות שיתפסו אותו ואם הוא לא יזרוק אבנים על מכוניות בשבת וירסס על עסקים שפתוחים הוא ימות. אני שואל למה הדוסי לא מקבל תרופות ? בגלל שזה פסיכוזה המונית אז לא רוצים לעשות רעש? בתודה מראש, MJ

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. המצב היום הוא כזה שאם אתה לומד לתואר ראשון במקצועות רגילים כמו תקשורת,סוציולוגיה,אנתרופולוגיה,פסיכולוגיה,קרימינולוגיה וכו' אין באמת מה לעשות עם זה לאחר שמסיימים. מה גם שתחומי הלימוד באוניברסיטאות ובמיוחד בעירי חיפה מצוצמצם ביותר ואף גובל בשעמום. טיפוס עם ראש ריאלי אני לא ולכן גם לימודי הנדסת משהו,ראיית חשבון וכו' לא מתאימים לי למעט כלכלה/מנהל עסקים שאני חושב שכן יכולים להתאים לי. לאחר מכן מגיעה השאלה: אוניברסיטה או מכללה? במכללות יש יותר חוגים או נקרא לזה שילובים מעניינים לתואר ראשון מאשר באוניברסיטה אך שוב מדובר במכללה וזהו חסרון. את של האוניברסיטאות כבר צייניתי למעלה. אני יותר מתעניין בעיצוב תעשייתי,עיצוב גרפי,ארכיטקטורה,צילום. אך כדי ללמוד משהו מהנושאים הללו יש צורך בה…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by aldema,

אני צריך לבחור עכשיו בין כל מכוניות שנמצאות להשכרה ברמה 3(מאזדה 3 ,פוקוס החדשה...) ואני מתלבט מה לבחור ובעיקר מה מביין השניים- מאזדה 3 4 דלתות\פורד פוקוס aldema_@walla.co.il

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by תחמן מתימן,

משהו בסגנון של Dont Cha

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שיטה של 100% להיות מיליונר תוך שנה ! נותנים לאנשים ריבית 18% לשנה ריבית שאף מוסד בנקאי או פיננסי לא יכול לעמוד בה ( 2-3% ) , לוקחים כמה משקיעים " אחד משלם לשני " כל אחד מקבל את הכסף שלו בתנאי שיש רצף וכולם שמחים ומאושרים , את ה 18% משלמים החברים שמשקיעים ! הכסף בעצם עובר ממשקיע למשקיע כל עוד הגלגל נמשך ולא עוצרים אותו זאת השקעה הכי בטוחה בעולם ! דוגמא : מישהו נותן לי 5000 שקל אני נותן לו ריבית 18% שנה שזה יוצא לחודש עם הריבית 492 ש"ח ואני בעצם יכול להתגלגל עם הכסף שלו חצי שנה לפחות 492X2 = 2952 כדי למצוא משקיע חדש ואז מאותו משקיע חדש אני מגלגל על הישן , להם יש כסף לי יש כסף פשוט רעיון גאוני ! מוני פנאן היה גאון פיננסי

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי חבר'ה, נדפק לי כנראה הלוח אם, הלוח נקנה לפני כ שנתיים וחצי ב FOX PC שלפי הידוע לי נכחדו, לא דיי בזה שמעתי שגם ABIT פשטו את הרגל. האם יש איזהשהו סיכוי לממש את האחריות? זה נזק עצבני של 700 ש"ח, אולי דרך היבואן?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום. אני מחפש סדרת קומדיה נחמדה להעביר איתה את הזמן כרגע אני רואה My name is earl / Family guy /Malcolm in the middle אם אין לכם המלצות לקומדיה אני אשמח גם למשהו בסגנון Prison break תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. עשיתי סדר פסח ופתאום ראיתי את הכיסויים למחשב שקיבלתי לפני 4 שנים, ונזכרתי איך פעם (לפני 6 שנים בערך) הייתי מכסה את המחשב, ואיך כולם היו מכסים, והיום אי אפשר למצוא בן אחד שמכסה את המחשב עם הכיסויים האופציונליים (מסך, מקלדת, מארז, מדפסת), אך בכל זאת רציתי לוודא זאת, ואולי להיווכח שאני טועה?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי שלום לפני מספר לא רב של ימים יצא לי להאזין לגל"צ פתחתי את התחנה והתחברתי לתחנה בדיוק בסיום של שיר, הספקתי לשמוע ממנו איזה 10 שניות ... אבל 10 שניות של הפזמון, ונדלקתי. השיר הולך משהו כזה: imagine all the pepole (את השאר לא ממש הבנתי, זאת הייתה שעת לילה ממש מאוחרת ואני הייתי במצב שבין ער לבין ישן ... ) אם מישהו מכיר שיר שמכיל את השורה הזאת, בבקשה ממנו שיאמר לי את שמו ! תודה רבה ! :-*

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.