עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה כדאי לבקש ממנו שיביא לי ? מז זול שם במיוחד מאשר פה ? חשבתי על האפשרות של קונסולה, מה אתם אומרים ? תציעו הצעות...אבל בזריזות

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. המשתמש dddddd פתח שרשור בנוגע לתוכנה. הגבתי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284148.0 הוא לא אהב את התגובה שלי, הגיב בחזרה, הגבתי לו, וקיבלתי איום על חיי מילד בן 12 נראה לי. קיצר עבריין מקלדת - אחרי זה מתפלאים למה ילדים קטנים חוטפים כל היום מכות :lol: ההודעה שבה חיי מאוימים : http://img406.imageshack.us/my.php?image=werwertx7.jpg ציטוט : "תקשיב טוב יחתיכת מניאק פעם הבאה שתדבר ככה אני יחסל אותך מבין? ועם יש לך ביצים תביא תכתובת שלך" ועל זה נאמר: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אחינווווווווווווו"

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום כולם האם מישהו יודע איך קוראים לטראנס אופרה הזה במטריקס רבושליון בקרב האחרון שבו סמית נלחמם נגד ניו בגשם ויש מלא סוכנים מסביב והאופרה נשמעת בסגנון כזה עם מילים בעברית "מזל טוב מזל טוב מאיה" ככה זה נשמע ויש אחרי זה מעין טראנס קצבי ויש שירה הודית או יפנית ברקע מישהו יודע איך קוראים לזה זה גם מופיע בקרדיטים מתי שמראית את כול האנשים שעבדו על הסרט

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by MODY69,

שלום, קיבלתי זימונים לפרוייקט שחקים חבצלות ורציתי לקבל מידע בנושא. אני יודע על הפרוייקט הזה רק עפ"י מה שקראתי בויקי... כמו כן, האם העובדה שיקבלתי את המיונים לזה מרמזת על כך שנפלתי מתלפיות? פשוט אמרו לנו שמיונים תלפיות (בשלב מסויים) מעכבים את כל המיונים האחרים בצה"ל... השלב האחרון שהייתי בו בתלפיות היה המבחנים (2K מתוך 10K). בקשר לשאלה הזאת, תענו רק אם אתם באמת יודעים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Stanly,

http://zbeng.net/more/interview.html

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מישהו מתכנן משהו ליום שישי ה 13 שיהיה השבוע? :asthanos:

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by nutty,

איפה לדעתכם כדאי לקנות מחשב חדש, לא בחנויות אינטרנט זיגזג, פלונטר, ספקרטום, החנות שאסור לציין את שמה וכו'. אבא שלי רוצה חנות, שיש למי לפנות, וללכת לחנות עצמה ויש כתובת לתלונות - גדולה ומנוסה... מה דעתכם על למיר? מישהו קנה אצלם מחשב ויכול לאשר לי שהם בסדר??

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות לחבר שלי מתנה לגיוס.... אני לא יודע מה יכול לעזור לו אבל חשבתי על נגן MP3... http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 אני משקיע משהו כמו 500 שקל....מה אתם אומרים?... הוא גם מתעסק עם מוזיקה...אז אולי איזה משהו למחשב שלו....אבל מצד שני הוא בצבא ואין לו הרבה זמן למחשב....אז זה לא עוזר לו....

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by xTz,

יוהווו בעזרת השם אני הולך להיות ברמן..אם אני עובר את ההתלמדות. הביאו לי איזה תפריט אלאיסטר ללמוד..וקוקטלים..שאת חלקם אני זוכר מהקורס (לפני 4 חודשים בערך..) יש פה ברמנים או כל אחד אחר שיכול לתת טיפים מועילים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by shloosh,

אני משתגעעעעעעעעע כל כמה זמן יש לי חרא כזה בגרון כאילו כאב שאני בולע רוק. וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןן יש גם קצת ליחה חחחח קיצר גם לעוד כמה חברים שלי יש אתה זה והם אומרים שזה בגלל החילוף עונות של הקיץ עכשיו.. לעוד מישהו יש את זה??? ארררר

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם. אז היום קיבלתי את תאריך הגיוס שלי והתאריך הוא 2005\07\25 ז"א טיפה יותר משנה החל מהיום ... ניסיתי לחפש באינרטנט לאן מתגייסים ביום הזה, אבל לא הצלחתי למצוא... אולי מישהו בכל זאת יודע בערך לאן תקעו אותי? :-\ יש לי תחושה שתקעו אותי למשו קרבי סוף הדרך. :-X

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by nuctornal wisdom,

מישהו עשה? יכול להמליץ על מקום מסויים?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. כנ"ל. תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by nineball,

אתמול בלילה לא הצלחתי לישון, הסיבה- גור חתולים פצפון (אני מעריך שבן 3-4 שבועות לכל היותר) מתחת לחלון שלי, על הפרגולה, יושב ומיילל בגשם. הפעם האחרונה שראיתי את אמא שלו באיזור הייתה אתמול בצהריים, מרגע שהתחיל הגשם היא התחפפה ולא חזרה עד לרגע זה. בהפוגה בין הגשמים היום הצלחתי להזיז אותו מהפרגולה החשופה לגשם, לייבש אותו בעדינות ולהעביר אותו אל מתחת לפרגולה, שלא יהיה חשוף לגשם. לצערי, אין שום דרך להשאיר אותו בתוך הבית- ברגע שאמא שלי מריחה חתול מקילומטר היא מתחילה להגיב (אלרגיה, למי שלא הבין) אז הוא מתחת לפרגולה, בגינה, עם הגנה מפני רוח וגשם+מגבת לשבת עליה שיהיה לו קצת חם. חשבתי שמהיללות אולי אמא שלו תחזור בשלב מסוים, לא נראה שזה קורה או עומד לקרות. אין לי אפשרות לאמץ אותו, כאמ…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by MS-D,

אהלן, להלן החידה: שימו לב לקווים השחורים שבתמונה. הקווים הללו יוצרים למעשה שיוויון שקרי. נסו להפוך את השיוויון לאמיתי בעזרת הזזת שני גפרורים בלבד ממקומם. הפותרים מתבקשים לצייר את התשובה. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by wons,

טוב אז בעיקרון כשעושים מוד למחשב ובמיוחד החלון צריך מידי פעם לנקות את החלקים מאבק בשביל האסטטיקה ספרו כיצד אתם מנקים את המחשב שלכם וכיצד נימעים מחשמל סטטי וכו' (במיוחד המתלית היא ממש מקום מושלם לאגירת חשמל סטטי) קיצר עוד סתם דיון שיכול לענין ולהביא להוספת מידע לאנשים SNOW

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. http://www.polyvibeentertainmentgroup.com/2009/06/how-many-songs-are-the-same-4-chords/ הגעתי לזה דרך ה Stumpleupon יש פה כמה שירים דומים ממש, כמה שקצת לא. אבל העיקרון של זה יפה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כפי שהכותרת "מרמזת", נקבו בשם המשתמש של אותו פרט ונמקו את בחירתכם...

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. לקחנו לבדיקה את החדש של חברת Arctic הנודעת - קירור תקציבי למעבד המבטיח שיפור משמעותי על פני הפתרון שמגיע יחד איתו בקופסא לכתבה

20. Started by Natan_Rozen,

תביאו עוד כאלו אם יש לכם ... 1. על מייבש שיער של חברת SEARS : "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים) 3. על סבון רחצה של חברת DIAL : "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק?!?) 4. על ארוחה קפואה של SWANSON : "הצעת הגשה - מופשר" (אבל זו "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO : "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER : "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? ) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA : "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by GWeizman,

תודה מראש :] (לא למדנו עוד משפטי דמיון במעגל, אם יש [ויש לי הרגשה שיש], רק הארבעה (?) הרגילים) עריכה: לא משנה, נפתר D: תודה אם הספקתם לנסות בכל מקרה ^^

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by xTz,

שלום, אני נמצא בדילמה קטנה ואשמח אם תוכלו לעזור.אני עובד כרגע בחברת היי טק גדולה ורוצה לעשות תואר במדעי המחשב. אני מתחבט האם לעזוב את החברה ולנסות באוניברסיטה או ללכת לאיזה מכללה ולשלב את זה עם העבודה. מדובר בחברה עם אפשרויות קידום רבות, כמו כן כשאסיים ללמוד אני כבר אהיה עמוק בהיי טק ויהיה לי יותר קל. מצד שני אני תוהה האם באמת אפשר להצליח לעשות תואר עם ציון טוב במקביל לעבודה וגם לנהל חיי חברה נורמלים. אשמח לשמוע עצות, ועל הדרך - מכללות טובות למדעי המחשב. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אורח החיים המודרני והתחרותיות, גובה מרבים מאיתנו זמן יקר. אותו זמן יקר שמונע מאיתנו לארגן את עצמינו כמו שצריך בין אם זה לאכול, להתקלח או לעשות כל פעילות חיונית אחרת. תראו על מה חשבתי. במקום לאכול ארוחת בוקר - קורנפלקס / חביתה או מה שזה לא יהיה. אפשר לטחון את המזון המסויים שאותו רוצים לאכול, בבלנדר להוסיף מיים (או נוזל אחר כלשהו) ולשתות. (אפשר גם להכין ארוחה יום מראש מקוררת במקרר שאפשר יהיה לשתות אותה במהלך השבוע) תחשבו כמה זמן זה יכול לחסוך, נניח שלסיים קערה עם קורנפלקס לוקח בין 10 - 5 דקות, אפשר יהיה לשתות את הקורנפלקס המרוסק תוך 1 - 0.30 דקות בלבד. זה גם יחסוך זמן עיכול יקר שיעמיס על הקיבה על מערכת הדם כולה ולבסוף על הגוף כולו, חצי מהעבודה עשה הבלנדר שכן השיניים לא…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by orenc17,

תשמעו סיפור אבא שלי חזר לפני כמה ימים מברצלונה והביא לי ת'נעליים האלה אני יודע מה אתם חושבים(נעלי הומואים) כמו שאני חשבתי אמרתי תודה יפה ובפנים רתחתי עכשיו מה אתם אומרים מה אפשר לעשות עם הנעליים האלה חוץ מצבע חדש שזה חייב סקיצות יעזרו מאוד תודה לכל מי שיעזור נ.ב. אבא שלי לא הומו

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מחפש חנות אמינה (שלא מרמה עם החלקים כמו פנדה) עם מפרט רחב של רכיבים ועדייף שתיהיה דיי זולה באיזור ת"א. למישהו יש המלצות אולי? שמעתי על PCLogic, האם הם טובים? מישהו קנה אצלם והוא מרוצה? אם אפשר כתובת, טלפון ואתר או איימייל אם יש. תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים