כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
כן כן, Our little black fellow כבר לא ילד קטן, היום (8.5) מלאו לו 18 ! בקרוב הצבא יקטוף גם אותו... ! (נובמבר) :-\ אז...עד 120 עומר ! המשך בעבודה המצויינת שאתה עושה באתר וכמיטב המסורת - טוב נו, עד שיחזירו את הסמיילים המסורת בסטנד ביי יאללה, תתחילו להביא אותה בברכות !
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש המלצות לספרים טובים אני בד"כ אוהב ספרי מתח עם נגיעה של מדע בידיוני(או ההפך....) כגון הספרים של דן בראון(צופן דה וינצ'י..מבצר דיגיטלי..וכל שאר הספרים שלו) נהניתי גם מהספר "המשוואה של דנטה" ומהארלן קובן אני מחפש ספרים בסגנונות האלה תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא ידעתי שקיימים חזירים בגודל כזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3404635,00.html
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר ספר או מדריך בנושא? אני יודע שיש המון אתרים בנושא, אבל אני מעדיף מקום מרכזי אחד. סרטים/ספרים/מדריכים שירכזו את כל החומר במקום אחד. יש לי את הספר "הבורסה ושוק ההון איתך מהצעד הראשון" אבל הוא דיי אכזב אותי, כתוב באופן לא ברור.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה על העזרה חברה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי פרופיל 72. תעזרו לי בבקשה להחליט לאיזו יחידה ללכת? בהנחה שאני רוצה קרבי. ואם אפשר אז יתרונות או חסרונות למה שאתם ממליצים. תודה רבה!
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין ספק שהפינלדנדיה נשפכה כמו מים בבחירת השיר הפיני לאירווזיון. שר אותו קלינגון (!?!) ועוד כמה מפלצות. מילות השיר (הקליטות דווקא): "הרד רוק, הללויה".
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המציאות עולה על כל דמיון... [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתון מיכל בעל צורה לא אחידה.... נפח של 1 ליטר מלא במים צריך לשפוך ממנו חצי ליטר בדיוק אסור להשתמש בכלי מדידה כלשהו או במיכל נוסף זהו זאת החידה...... אני כבר יומיים מנסה לפתור ולא מצליח אולי יש פה מישהו שיכול לעזור נתנו לי רמז-מותר להשתמש בעיפרון....
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברתי ואני רוצים לטוס בסוף אוגוסט ליעד כלשהו באירופה למשך כמה ימים. לצערנו התאריכים לא ממש גמישים. חשבנו על איטליה או גרמניה, אבל ראינו שברומא ממש חם בקיץ (בערך כמו בארץ), ובגרמניה אמנם נעים אבל נוטה לרדת הרבה גשם (במיוחד בקיץ). מישהו היה בגרמניה בקיץ ויכול לחלוק (ובתקווה להפריך את חששותינו)? למישהו יש אולי יעדים אחרים מומלצים באירופה (שאינם צ'כיה, ספרד, צרפת או אנגליה)? תודה! עדכון: החלטנו ככל הנראה ללכת על איטליה. שאלות נוספות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418932.msg3602047#msg3602047
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי mx של powercolor, תפקד באמת טוב, אני מדבר ברצינות, שיחקתי בצורה מעולה, אבל מה לעשות שאני גיימר כבד שדורש את הכי טוב, והחלפתי אותו בti-500, לקחתי את הblue orb של הti-500 עשיתי לו לפינג, שמתי עליו גריז טרמי של הcrystal שאותו שמתי על הti שמתי אותו על הpc, אבל זהו, אין לי מה לעשות איתו, אני רוצה למכור אותו ב150 ש"ח בערך, כי זה באמת כרטיס טוב, אתם מכירם מישהו שיכול להיות מעונין, או ליחילופין, רעיון טוב מה לעשות עם הכרטיס (רעיונות אשר כוליים מודינג של הכרטיס בתוך מיקרוגל וכדומה לא יתקבלו)
-
-
אני בכיתה ט' והחומר שלנו במתמטיקה זה טרינום. המורה נתן תרגיל בכיתה ולא הצלחנו לפתור אותו!(כאילו המורה יודע את התשובה, אבל אנחנו לא ) לדעתי אין פתרון לתרגיל, אבל תגידו את דעתכם התרגיל הוא: x^2+x+6 תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כתוב בכותרת המוצר הוא של OCZ אז אם מישהו יודע מי היבואן שלהם בארץ אני אשמח
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני וחברים רוצים ביום ראשון הקרוב לטייל בצפון ולעשות על האש. יש למישהו המלצה טובה למקום שיש בו מסלול הליכה של שעה-שעתיים ומקום שיש בו שולחנות לעשות על האש? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שאמרתי אני ברמן ורוצה להתמצא ביותר משקאות איפה אני יכול ללמוד עוד על סוגי משקאות וכו' תודה רבה לכל העוזרים eli_Asus.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש סדרת קומדיה נחמדה להעביר איתה את הזמן כרגע אני רואה My name is earl / Family guy /Malcolm in the middle אם אין לכם המלצות לקומדיה אני אשמח גם למשהו בסגנון Prison break תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעוד שבועיים+- מגן בתנ"ך ורציתי לדעת איך אני אתכונן על חומר של כיתה י' ו-יא' (כרגע אני ביא'), הבעיה היא שזה בערך 60 פרקים ואני יודע שאם אני אלמד עכשיו אני אזכור בקושי את מה שלמדתי... למישהו יש מושג איך להתכונן בצורה הנכונה לדבר שכזה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אנימ מעוניין להביר מ EBAY את ה אייפון 3GS לארץ משהו בסביבות ה 550$ רציתי לדעת כמה יעלה לי להעביר אותו לארץ כולל מס האם יש מישהו שבעצע עיסקה כזאת??
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החי"ל: איך מבטאים? Hachayil או Hachil? כלומר, "ח-א-י-ל" או "ח-י-ל"?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות חשבון ב real-debrid.com אבל ישנה בעייה שהשרות היחידי שם זה פלימוס לא תומך ב pp ולאחר ההרשמה לשם הוא מפנה לקנייה דרך כרטיס אשראי ואני חרשתי את גוגל ולא מצאתי תשובה איך אפשר לקנות חשבון דרך pp ומה שראיתי שיש כמה אנשים שלא מצליחים לקנות מפילמוס אשמח לעזרה ועצות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
את זה אני הכי אהבתי: (How to be Gangster ) תסתכלו בRELATED VIDEO יש שם עוד 2: How to be Ninja How to be Emo
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובר לדירה חדשה - חדר חדש. אני ישבתי עם המעצבת של הבית והיא עצבה לי חדר ביחד איתי. הבעיה היא שהחדר יצא מאוד קר... אני לא יודע מה לעשות אני חשבתי על עיצוב שאנטי אבל מצד שני זה כבר יהיה ילדותי.. טוב אני אסביר מה יש ותראו אם אתם יכולים לסייע. רצפת פרקט. שולחן מזכוכית שקופה לבנה, מיטה וחצי, פסנתר חשמלי, ארון פסים שחורים למטה ומלמעלה [מזכוכית שחורה כאילופ ובאמצע מראה. מעל הפסנתר יש מדף זכוכית גם קצת לבן ומעליו lcd. מתחת לשולחן בין המיטה לשולחן יש שני מדפים שחצי מתחת לשולחן וחצי ברווח בין השולחן למיטה. הארון בולט קצת בכוונה אחרי הקיר בצד אחד אז שם שמים גם מדפים לפינה אולי של באר ובשמים או משהו... גם הם שקופים\לבנים שקופים או משהו נראה כבר. יש שני חלונות גדולים [תראו כבר בתמ…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל חובבי המד"ב ביננו הפילוט של caprica, סדרת בת של battlestar galactica עלתה לאוויר. בגדול מסופר על האירועים שקדמו לסדרה המקומית, הפילוט של השעה וחצי מספר לנו את הבסיס לעליית הסילונים. יותר מזה אני לא אגיד חוץ מכמה רשמים אישיים: מופת! הפתיחה בלבלה אותי אבל אחרי כמה דקות מתאפסים על כל הסיפור הזה הוויכוח בין ה"אלים" למונוטואיזם בא בצורה די משמעותית ולדעתי מוסיף הרבה. ולסיום אני חייב להגיד שסוף סוף הבנתי למה הסילונים מאמינים באלוהים (בודד דרך אגב) ממליץ על צפיה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-