עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2597454,00.html חיחי L0L.. (למנהלים: לפני שזה הועבר חשבתי שזה יותר מתאים לאקטואליה ..לא משנה..תודה בכל מקרה..)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by benor,

אני כנראה אתחיל ללמוד בשנה הבאה, עדיין לא עשיתי פסיכומטרי אבל בפרקי הסימולציות באנגלית אני מקבל ציון בסביבות 100 - 120 (מספיק בשביל להתקבל לאונ' אבל לא מספיק בשביל לקבל פטור מקורסים באנגלית). השאלה שלי היא כזו: מישהו יכול לתאר לי פחות או יותר מה בדיוק לומדים בקורסים האלה? רוב האנשים אומרים שצריך וכדאי להמנע מהקורסים האלה כמה שיותר. מהי תרומתם של הקורסים האלה לשיפור האנגלית אם בכלל?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Track,

אז בניתי שולחן ומחשב.. אבל אין לי משהו רציני ונוח לשבת עליו. איפה אתם קניתם את כסא המחשב שלכם?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. "קול הרע"מ מקהיר 2" למי שטרם ראה:

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  5. לאור נולד בן! תנו במזל טוב לאור הפותחול (liiiiight) על יום חופש שהוא הרוויח מחברת FLUSH YOUR BIKE SAVINGS ולא הגיע ללילה של היום! בונא גנבת לי תbrik , צפה לתביעה ברנד אביוס. ))))))))

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by The_Man,

מי נעל לי ת'נושא??? אפשר לעשות על זה סקר זה יהייה נחמד לא? אני כותב נושא מוחקים לי אותו מעבירים אותו לפורום אחר ונועלים...מה משעמם לכם??? אני מדבר על הנושא הראשון שכתבתי פה... "מבקש המלצה על צורב" משהו כזה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://www.fun.co.il/submission.php?SubmissionID=125&Type= תעשו טובה תשקיעו 2 שניות ותצביעו 10 לחבר שלי תודה רבה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

לוותיקי הפורום בלבד (ומי שבכלל זוכר מפאת גילו המתקדם), המשחק המסורתי של יום כיפור חוזר... המשחק פשוט מאוד... נכנסים לאתר http://www.ayalonhw.co.il, בוחרים את המצלמה התחתונה במפה מימין (צומת וולפסון), מאתרים רכב ספציפי ומתחילים לרדוף אחריו עם המצלמות שפרוסות לכל אורך נתיבי איילון, עד מחלף הרצליה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by klayton,

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. מהו הגיינר הטוב ביותר ומה זה קריאטין והאם מומלץ לקנות אותו גם?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by qwerty1987,

http://www.youtube.com/watch?v=of0pfs8qZY8 לא יאמן....

• 12 תגובות
    • 8.4k צפיות
  12. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, וכפי שאתם יועים - ביה''ס מתחיל בעוד כ-9 ימים,ויש לי בעיה חמורה בערבית, אני לא יודע לקרוא אפילו מילה אחת! - ואני בדיוק הסתכלתי בספר - הכל כתוב בערבית,ממש כלום בעברית. זרקתי כבר את המחברת,ושנה שעברה הממוצע שלי בלימודים ירד בזכות המקצוע הנ''ל. מישהוא יכול לתת לי הצעה איך להשתפר (ולו במקצת). בתודה, MuTaTiOn.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. השאלה בכותרת.. מה אתם חושבים על אנשים שאפתנים ? זה טוב ? רע ?

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by radioactive,

עברתי דירה וצריך לקנות מקרר, התחלתי לבדוק בזאפ והתייאשתי די מהר עקב כמות הדגמים ותגובות משתמשים... יש כאן מישהו שמבין בענייני המקררים? הדרישות שלי: 490-550 ליטר, דרגה אנרגטית A אם B, שקט כמו Noctua, לא יקר כמו Miele, שישמור טוב על הירקות, ושיהיה אמין אם יש דבר כזה היום. אגב, אני כבר שבועיים שורד בלי מקרר

• 12 תגובות
    • 9.4k צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

הי, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודים לתואר ראשון ובכך אשנה את הסטטוס בחיי מ"חייל משוחרר" ל"סטודנט". כרגע אני בבנק הפועלים, אבל הבנתי שבבנקים ה"קטנים" יותר דווקא יש תנאים טובים יותר ככלל ולסטודנטים בפרט. ה"דרישות" שלי מהבנק באמת מאוד מצומצמות: * עו"ש בלבד * פנקס שיקים אחד בשנה מקסימום * יכולת לבדוק מצב עו"ש באינטרנט * יכולת למשוך מזומן מכספומטים של בנקים אחרים ללא עמלה ונראה לי שזהו. אז אם מישהו יודע, מכיר, יכול לייעץ לגבי בנקים אחרים, גדולים(דיסקונט, לאומי וכו'), קטנים (יהב, ירושלים, מזרחי-טפחות וכד') ולגבי המעבר, אני אשמח שיחלוק קצת מחוכמתו

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by alex.turovsky,

מה אתם אומרים על הטיפים האלה? http://ps3.ign.com/articles/103/1034453p1.html עבד לכם, לא עבד לכם? רוצים להוסיף טיפים חדשים ? זה הזמן!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני בטוח שהיה על זה ת'רד בעבר איפשהו כאן , אבל אני ממש לא רוצה להקפיץ אותו , והשאלה שלי נובעת משיקולים אחרים. אבא שלי מהדור שאין לו מושג מה זה מחשב ובשביל מה זה טוב והוא די מתעצבן לראות שהמחשב שלי דלוק 24/7 גם כשאני לא משתמש בו (בעיקר בגלל חשבון החשמל) הטיעון שלי ש"המחשב עושה דברים שאני צריך שיעשה, כשאני לא לידו" (מוריד דברים) לא תופס לגביו.. מה שגם, מוזר לי לכבות את המחשב, נניח שאני בחדר ולא משתמש במחשב, אלא רואה TV או משהו או קורא או כל דבר אחר אם בא לי לשניה להכנס לפורום, לראות אם מישהו אוןליין במסנג'ר, או לברר משהו בגוגל אז אני אדליק את המחשב ואמתין עד שיעלה ? ואז אכבה אותו שוב ? איפה ההגיון כשאני מחוץ לבית (באוניברסיטה או בעבודה למשל) אני מתחבר למחשב שלי ב REMOTE, א…

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  18. אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב כדי לקנות משם זה אמין ותוך כמה זמן זה מגיע ויש מיסים? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lev-27,

אני אמור להכין דו"ח מעבדה בביוכימיה עם שותף, לצערי הרב. אני שונא כל סוג של שיתוף. אני שונא להיות תלוי באחרים. פעם נוספת צדקתי. השותף חפר לי מספר פעמים "מתי ניפגש להכין את הדו"ח". אמרתי לו אין לי זמן, אני לומד למועד ב', תכין 50%, שלח במייל ואני אכין את החלק השני. חלוקה עבודה הוגנת וצודקת. הוא בתגובה ענה "אני לא יודע מה לעשות". בטח שהוא לא יודע. אני הכנתי במקומו את הדוחות סמסטר א' ועכשיו הוא לא יודע מה עושים ומצפה ממני לעשות את כל העבודה. עכשיו יש לי דילמה. אפשרויות: א. אם אני לא מכין את הדו"ח שנינו מקבלים 0. ב אם אני אכין את הדו"ח לבד הוא יקבל ציון בלי שנאלץ לעשות משהו בשבילו. אין לי כוונה לחזור על הטעות של סמסטר א'. ג. אם אני אכין 50% ואשלח לו במייל הוא יראה את הד…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by intel suck,

היי הנה בעיה בסיסית כי רק התחלתי ללמוד כיתה י' לפניך אלגוריתם מילולי: בחר מספר שלם וחיובי חבר את ספרות המספר חלק את תוצאת הסכום ב-3 הצג כפלט את שארית החלוקה שהתקבלה רשום מהם הערכים האפשריים שיוצגו כפלט בעקבות ביצוע האלגוריתם? הסתבכתי בלהבין את השאלה שואלים כמה אפשרויות יכולות להיות? או איזה תשובות אפשריות יכולות לצאת לי מאותו מספר שהכנסתי אם אני אחבר את הספרות שלו בצורה שונה? כי אם כן תמיד תהיה תשובה אחת תודה לכל מי שיעזור

• 12 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by zelig192,

אני מעוניין לשלוח חבילה שמכילה HD עם חומר (data) לברצלונה. האם מישהו מכיר חברת שילוח אמינה על מנת שהHD יגיע ליעדו כאשר המידע נשאר שלם. כסף אינו מהווה בעיה או מכשול.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. enjoy ! http://www.israeli-weapons.com/

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by KOBRA CHOPER,

http://youtube.com/watch?v=FfoQsZa8F1c&search=atomic%20bomb

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  25. אני מחפש איזה תוכנה או דרך להגביל שעות גלישה לאתרים מסויימים ביום. אני מאמין שאתם יודעים בטח למה? ברור בשביל פייסבוק.... אח שלי הקטן פשוט מגזים, זה נורא הם יכולים לשרוף את כל החופש שלהם על הפייסבוק הזה. עדיף כמובן שזה לא יראה שזה חסום ע"י תוכנה,הילדים היום לא טמבלים, כדי שזה פשוט לא יעלה ויראה שגיאה. אשמח לרעיונות ועזרה בנושא. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.