כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כסא נורמלי, עד 1000-1500 ש"ח, לא ממש רוצה כסא גיימינג מגוחך אלא מעדיף כסא משרדי מסיבי. שוקל 120 ק"ג, גובה 2 מטר. תודה על כל המלצה !
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קניתי DVD ב- 200 שקל של גרץ, ואני רוצה לברר פרטים עליו. חפשתי בגוגל אך לא מצאתי, מישהו אוליי יודע אם יש להם אתר?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שמי שמקבל בחלק האנגלית בפסיכומטרי ציון 134 ומעלה יש לו פטור מאנגלית. האם נכונה השמועה שמי שמקבל ציון 130 ומעלה וציון כולל בפסיכומטרי של מעל 650 זכאי גם הוא לפטור (רלוונטי למי שקיבל בחלק האנגלית 130-133 כמובן)? אם הנתונים משתנים בין המוסדות האקדמאים, אולי מישהו יכול לתת לי תשובה לגבי אונ' חיפה לפחות. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מתעניין במושג "כאריזמה", הרבה אנשים אומרים : "הוא בעל כאריזמה" או " הכאריזמה נוטפת מכל מקום" , משפטים כאלה ודומים (לאו דווקא אלי). יש הרבה דמויות מוכרות שידועים בזכות הכאריזמה שלהם לדוגמא: משפחת קנדי, המנהיג "הדגול" היטלר וכו'. מה שאני רוצה לעלות בדיון הזה זה מספר שאלות: איך מזהים בן אדם כאריזמטי? תכונה מולדת או לא? כיצד מסגלים את התכונה? והאם בכלל אתם מגדירים את עצמכם ככאריזמטים? אשמח לשמוע את דעותיכם בנושא וללמוד מכך. לא חייבים לענות על השאלות אלא פשוט לכתוב את דעותיכם.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שיציאות הDB9 (RS232) מתחילות להעלם מלוחות האם. תהיתי לכמה אנשים נשארה היציאה המיושנת יחסית. למי שלא מכיר את היציאה היא נראת כך (מתחת לUSB, בבצבע תכלת) :
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשברה לי המקלדת, וניתקעתי בלי מזומנים למספר ימים. אם יש כאן מישהו בעל מקלדת ישנה כלשהי (PS2\USB עובדת) שיכול לתרום מיאזור ר"ג-ת"א והאיזור, אודה לו מאוד! לצערי אין לי מה לתת בתמורה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משהו ספציפי מחנות שמציעה מאד בזול אבל מעולם לא שמעתי עליה. www.terminal.co.il תודה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כן זה קשה שלא לשים לב לחיידק המתפשט בארצינו הקטנה, כאשר היום יש כמויות רוכבי אופניים בכל שביל ומקום בארץ, המבחר גדול והכייף של נסיעות סוף השבוע גדול. האם יש בקהילה אנשים אשר גם נדבקו בחיידק הנ"ל ? אני יודע שלמשל ניצן איגור ועוד כבר רוכבים זה זמן מה, האם גם אתם ? אם כן על מה אתם רוכבים, איפה, וכדומה ?
-
- 74 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הטלפון הזה ורציתי לשאול אותו אחרים איך הוא מבחינת הכול אם יש לו בעיות משהו לא נוח כי לי אותו רק יום אחד אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אליו??
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני רוצה ללכת מחר לים באיזור חיפה האם יש הרבה מדוזות באיזור?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
-
אני אתגורר בקרוב ברחוב שבטי ישראל. הםא יש מישהו שיכול לשתף אותי בחיבור האינרנטי שלו בחינם? ד.א. אני סטודנט דל אמצעים. נ.ב. לא עשיתי סריקת רשתות מכיוון שאין לי עדיין כרטיס רשת אלחוטי. תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת האם מישהו שהזמין אי פעם מוצרים מהאתר של Jab Tech ולא עשה משלוח לכתובתו בארץ אלא למכר שלו בחו"ל? אני רוצה לעשות הזמנה ואני לא יודע אם ניתן לעשות את הדבר. אשמח אם מישהו ישתף אותי בכל מידע חיוני שהוא בנושא.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. קניתי מקבוק פרו 13״ refurbished בארה״ב. כרגע אבי נמצא שם. אני יכול לחכות חודש, אפילו חודש וחצי שאבא שלי יחזור ויביא אותו איתו, אבל זאת התקופה שאני אהיה בלי מחשב. עוד לא עברו יומיים וכבר אני מתחיל להתחרפן, קשה לי לראות את עצמי חודש+ בלי מחשב. אם היא ישלח לי אותו בדואר, האם יהיה צורך בתשלום מכס/מע״מ? או שדין מחודש כדין משומש?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל המחירים המטורפים בארץ אני מניח שכן . אבל הייתי רוצה להיות בטוח, הרי זה נחשב כרכיב של מחשב וזה לא כמו רמקולים שאפשר להשתמש בהם "בדרך האחרת"... 10x.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין נעליים מ ebay רציתי לדעת האם יש מכס....
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, בעל עסק שאיתו ניהלתי בימים האחרונים תכתובת דוא"ל טען כי לפי הרישומים שבידיו איני פותח לקריאה הודעות דוא"ל שנשלחות אלי ממערכת ניהול הדוא"ל שמותקנת באתר האינטרנט שלו (תא הדוא"ל שלי יושב ב'וואלה!'). לפי דבריו, משמעות הדבר היא שיש מערכות ניהול דוא"ל שיכולות לחדור לשרתי הדוא"ל של הנמענים ולבדוק האם הנמענים פתחו את הודעות הדוא"ל שנשלחו אליהם (או לחלופין, שיש הודעות דוא"ל שבעת שהן נפתחות הן שולחות באופן אוטומאטי 'הודעת אישור פתיחה' לשולח). 1. האם אכן קיימת טכנולוגיה אזרחית שיכולה לבצע דבר כזה? 2. במידה ויש (ובהחה שמדובר באפשרות הראשונה) - האם זה בכלל חוקי? האם אין כאן חדירה לצנעת הפרט? תודה מראש לכל מי שירחיב את אופקיי בסוגיה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שמה זה רק בלעדי לWWESHOP? אני רוצה חולצה זוהרת מפחידה גוטית של הקברן, או תיק נישא של הקברן, יש מצב מישהו יודע אם אפשר להשיג את זה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני אמור להגיע לשם ביום רביעי הבא בסביבות 8:30-9:00. האם יש שם חניה באיזור(אפילו בתשלום)? תודה!
-
- 5 תגובות
- 15.4k צפיות
-
-
אני מתכוון נגיד בא לי לראות היום שוב פעם בחווית קולנוע את הסרטים נגיד: שר הטבעות מטריקס וכו.. יש דבר כזה בכלל? תמיד סקרן אותי לדעת.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה אוטו עכשיו והייתי רוצה לרנות איזה מקלט רדיו / סידי טוב ואני הייתי רוצה לדעת האם יש מקלט רדיו של תחנות מהאינטרנט או משהו כזה דומה כי אני ממש אוהב תחנות מהאינטרנט ואני מוכן להשקיע במשהו טוב !
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום,עוד מעט אני בן 18 ואני 1.80 גובה,ואני שוקל 61 קילו. אני לא מצליח לעלות במשקל בשום דרך וזה פשוט כבר משגע אותי. מה לעשות שיעזור בצורה חכמה?
-
- 52 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הסיטואציה: נוסעים בבוקר 2 מכוניות עם חברים. רמזור אדום וקצת פקק. מגיעה אחת המכוניות מול השניה. אחד החברים מהמכונית מצד שמאל זורק כדור מנייר לחלון הפתוח של החבר'ה מצד ימין. כולנו מתחילים לצחוק כמו מפגרים כי הוא פיספס, פגע בדלת והכדור נפל על הכביש. רמזור ירוק. מאחורי המכונית שעליה זרקו את הכדור יושב כנראה זקן בתול וממורמר. הוא מגיע מול המכונית שזרקה מסתכל בפנים של הנהג ואומר "נראה לך שאתם זורקים ככה נייר על הכביש?!" כמובן שהוא קיבל פרצוף של לך תזדיין והמשכנו הלאה. בהמשך גם היה קצת רמזורים ופקקים. קלטנו שהמזדיין מצלם אותנו במצלמה ועוקב אחרינו חלק גדול מהדרך, בסוף הוא וויתר. השאלה הגדולה היא, האם אפשר להדפק מזה? לקבל קנס? דו"ח? משפט? אנערף מה. מה שכן לא נראה לי שהוא יכול להוכ…
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-