כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
ואם יש אפשר לינקים בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך חלק למחשב הישן שלי (header לps2), האם משהו מכיר חנות שמתעסקת עם מחשבים משומשים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם יש חנות למוצרים משומשים למחשבים?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
האם יש חנות מחשבים טובה ואמינה באשדוד? אני רוצה לקנות מחשב חדש..
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מן אתר כזה שאפשר לראות דרכו את החלל/ירח וכו'.... (החיפוש הוא בשביל חבר). תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תשמעו , לפני המון זמן קיבלנו חשבון ממס הכנסה העומד על 2400 ש"ח , בדיוק עברנו דירה ולכן את המכתב לא קיבלנו בזמן וכאשר כבר קיבלנו את המכתב , היה קנס העומד על 1000 ש"ח בנוסף ל2400 ש"ח , ההורים שלי נסעו למס הכנסה על מנת לפחות לבטל את הקנס , ולא רק שהם לא הורידו את הקנס , הם גילו שהיו צריכים לחייב את ההורים שלי בעוד 2000 ש"ח! , מה אפשר לעשות במקרה כזה? האם מכתב שמסביר קשיים מסוימים כרגע יוכל לעזור?
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך אתרים שיש בהם תמונות בסגנון של התמונה המצורפת שיהיה אפשר להדפיס בלי לפגוע באיכות בגודל של 140*80 ס"מ תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר לשחק עם המקלדות של הסטים האלה ב-FIFA/PES כמו שצריך, בלי שתהיה התנגשות של המקשים, כלומר שיהיה ניתן ללחוץ על כמה מקשים ברצף (למשל, חץ למעלה+למטה+E+D). כרגע יש לי מקלדת LOGITECH K-300 ואני לא יכול לשחק במשחק הזה בגלל הבעיה הזו.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל מי שאני מדבר איתו אומר לי שהוא מת"א- צפונה מה אין פה אף אחד מהפריפריה?!? אשקלון? באר שבע? אשדוד?
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש אדם אשר דובר גרמנית , שיכול לעזור לי לתרגם איזה כמה משפטים . אני מעוניין להזמין אופניים מגרמניה והמוכר הטיפש לא יודע אנגלית . האם מישהו יכול לעזור לי ? ממש בקטנה , מאוד מאוד חשוב לי כי רק לו יש את הסוג הזה .
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרך אלרט פיי, ושאר אתרי הפרסומות? אם כן, כמה זמן לקח לכם להרוויח וכמה, והאם יש לכם referals?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש כסא נורמלי, עד 1000-1500 ש"ח, לא ממש רוצה כסא גיימינג מגוחך אלא מעדיף כסא משרדי מסיבי. שוקל 120 ק"ג, גובה 2 מטר. תודה על כל המלצה !
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קניתי DVD ב- 200 שקל של גרץ, ואני רוצה לברר פרטים עליו. חפשתי בגוגל אך לא מצאתי, מישהו אוליי יודע אם יש להם אתר?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שמי שמקבל בחלק האנגלית בפסיכומטרי ציון 134 ומעלה יש לו פטור מאנגלית. האם נכונה השמועה שמי שמקבל ציון 130 ומעלה וציון כולל בפסיכומטרי של מעל 650 זכאי גם הוא לפטור (רלוונטי למי שקיבל בחלק האנגלית 130-133 כמובן)? אם הנתונים משתנים בין המוסדות האקדמאים, אולי מישהו יכול לתת לי תשובה לגבי אונ' חיפה לפחות. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מתעניין במושג "כאריזמה", הרבה אנשים אומרים : "הוא בעל כאריזמה" או " הכאריזמה נוטפת מכל מקום" , משפטים כאלה ודומים (לאו דווקא אלי). יש הרבה דמויות מוכרות שידועים בזכות הכאריזמה שלהם לדוגמא: משפחת קנדי, המנהיג "הדגול" היטלר וכו'. מה שאני רוצה לעלות בדיון הזה זה מספר שאלות: איך מזהים בן אדם כאריזמטי? תכונה מולדת או לא? כיצד מסגלים את התכונה? והאם בכלל אתם מגדירים את עצמכם ככאריזמטים? אשמח לשמוע את דעותיכם בנושא וללמוד מכך. לא חייבים לענות על השאלות אלא פשוט לכתוב את דעותיכם.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שיציאות הDB9 (RS232) מתחילות להעלם מלוחות האם. תהיתי לכמה אנשים נשארה היציאה המיושנת יחסית. למי שלא מכיר את היציאה היא נראת כך (מתחת לUSB, בבצבע תכלת) :
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נשברה לי המקלדת, וניתקעתי בלי מזומנים למספר ימים. אם יש כאן מישהו בעל מקלדת ישנה כלשהי (PS2\USB עובדת) שיכול לתרום מיאזור ר"ג-ת"א והאיזור, אודה לו מאוד! לצערי אין לי מה לתת בתמורה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משהו ספציפי מחנות שמציעה מאד בזול אבל מעולם לא שמעתי עליה. www.terminal.co.il תודה.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כן זה קשה שלא לשים לב לחיידק המתפשט בארצינו הקטנה, כאשר היום יש כמויות רוכבי אופניים בכל שביל ומקום בארץ, המבחר גדול והכייף של נסיעות סוף השבוע גדול. האם יש בקהילה אנשים אשר גם נדבקו בחיידק הנ"ל ? אני יודע שלמשל ניצן איגור ועוד כבר רוכבים זה זמן מה, האם גם אתם ? אם כן על מה אתם רוכבים, איפה, וכדומה ?
-
- 74 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הטלפון הזה ורציתי לשאול אותו אחרים איך הוא מבחינת הכול אם יש לו בעיות משהו לא נוח כי לי אותו רק יום אחד אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אליו??
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני רוצה ללכת מחר לים באיזור חיפה האם יש הרבה מדוזות באיזור?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
-
אני אתגורר בקרוב ברחוב שבטי ישראל. הםא יש מישהו שיכול לשתף אותי בחיבור האינרנטי שלו בחינם? ד.א. אני סטודנט דל אמצעים. נ.ב. לא עשיתי סריקת רשתות מכיוון שאין לי עדיין כרטיס רשת אלחוטי. תודה.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-