כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
אחרי שקראתי את זה קיבלתי חום, אני לא מבין איזה שטויות האנשים האילו מכנסים לבני נוער המסכנים אשר דעתם עדין לא מגובשת וסופית. כמו שאתם רואים הם מיעצים להם לרוץ בראש, כאשר הם מודעים שיש סיכוי טוב טוב שהם ידרסו ועדין אין לאנשים האילו בושה. הם מיעצים גם לשרוף שמן על הכביש, אני לא יודע אם הם מודעים לגודל האסון שיכול לקרות כאשר מכונית תעלה על השמן. אחרי זה הם מתלוננים שהפשיעה בישראל גודלת. אני אישית ראיתי במשך כמה ימים שוטרים מפטרלים בין הצמתים, או מסוקים שסורקים את הצמתים זה רק עניין של זמן שכל העסק הזה יתפוצץ. אם הם תוקעים אותי בפקק בדרך לבית הספר זה עוד מילא אבל אם הם חוסמים את הכביש אחרי הצהריים אני הולך לעזור לשוטרים. פשוט בושה מה שהם עושים. היו שמועות שאתמול נערים שמו סרטי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.big-boys.com/articles/petstar.html לא?!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה דקות התחיל לי בצורה רשמית היום הולדת עכשיו אני לא טיפוס של ימי הולדת במיוחד אבל בכיף כאילו חוגגים והכול אבל בשבילי זה יום רגיל הקיצר בידיוק ב12 שניה אחרי שאני יוצא מהמקלחת צלצול בדלת אני פותח אני קולט חבר ממש טוב שלי ואחת הידידות הכול טובות שלי בדלת הם באו להגיד לי מזל טוב והביאו לי גלידה ישבו איתי כמה דקות והלכו (אבא שלה היה למטה לא נעים להשאיר אותו מחכה) ו..............זהו זה עשה לי הכי שמח בעולם אתם מכירים את זה שיש לכם חיכוך דבילי מרוצה על הפנים ? בידיוק זה!! חחחחח יאללה אני עפתי לי נקווה שלא יצעקו עלי (שוב) על זה שזה לא כ"כ קשור לפורום אבל לא נורא יאללה הלכתי לי לישון שמח ו..........זהו לילה מעולה לכולם ו.....שתיהיה שנה בת בת בת ז*נה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אישית שורף שעות על התאמת רקעים ליחס "הבעייתי" של ה lcd-tft בשביל לא לאבד את האיכות או לראות תמונה מתוחה.. למישהו יש שיטה נורמלית?
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אז ככה לפני איזה 3-4 חודשיים...הוט החליפו את הממשק שלהם לצבע אדום... וביחד עם זה הלכה לי הסיסמה של החסימת הורים... עכשיו...אני לא יודע איזה סיסמה עשו לי?? אז מה הדיפולט (ברירת מחדל) שלהם??
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לכל אלה שהיו בדיגיטל סיטי. אני אישית מאוד נהנתי! למרות שהמעבר בין ההרצאות היה מאוד צמוד והיו צרכים לתת 5~10 דקות הפסקה בין הרצאה להרצאה. סתם מאחרים להרצאה, אין זמן לנשום וזה חבל. בכל מקרה היה ממש יפה!! אני מאוד אהבתי את ההרצאה של "טכנולוגיות עתידיות - Minority Report" היה מדהים!! ובסוף הלכתי להרצאה של "גיימרים - ספורטאי הכורסא" שזה בכלל היה מגניב לאלה, במיוחד לחובבי האלקטרוניקה ואפילו מודינג! 2 בחורים בני 30 וקצת משוגעים על כל הראש! (שאחד מהם הרצאה והציג) שהלכנו וקנו שילדה של אוטו שעבר תאונה, ממש קנו את הפח של האוטו בלי גלגלים ובלי מנוע וכו'..חיברו מחשב למכונית, שמו מקרן מאחורה, שיפצו לחלוטין את האוטו והפכו את האוטו לסימולטר של מירוץ מכוניות! יושבים באוטו ונוהגים…
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/flash/demented.php כל קטע מצחיק מהקודם,לראות את הכל,מי שלא צוחק מספר לי מה השיטה.
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעית עקיצה ביד אני חושב שנעקצתי ע"י חרק מזן קטלני.. דוקר לי בכל היד ויש לי אדום בכל מיני אזורים וחבר שלי זיין לי תשכל על חרק שאחרי שהוא עוקץ אותך הוא משאיר ביצים בתוך העור ובתוך כמה שבועות מתחילים לבקוע הזחלים מתוך העור אנא תענו לי ברצינות . תודה
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אוקי אז ככה. חשבתי מה אני רוצה להיות כשאני אהייה גדול. מכיוון שאני גיימר בדם אני רוצה ליצור משחקים. האם נראה לכם שזה חלום טיפשי או שזה יכול להצליח? אני כרגע מחפש על 3D Game Maker ואולי זה יוכל לעזור לי. אני לא יודע איך לעשות משחק אבל אני רוצה ליצוק וללמוד. האם ישראלי יכול לעשות זאת?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה עשינו שיפוצים ושמנו כמויות אדירות של חומרה במחסן. בעיקרון מדובר על הרבה זכרונות (עליהם כבר העליתי מודעת מכירה), פתילי קומקום, המון עכברים, מקלדות, איזה כמה מסכים תקינים, מדפסת והרבה כרטיסים ישנים. אני בספק אם אצליח למכור באינטרנט לכן אני מחפש חנות כלשהי, שקונה יד שניה. ממש כמו חנות בגדים שקונה יד שניה? כך שאוכל להגיע אליו ולמכור לו נגיד 10 פתילי קומקום (תמיד יש שימוש כאלה) בעשר שקל, כרטיס קול ב5 שקל, וכו'... ממש לעשות כמה עשרות שקלים מחומרה שבזמנו עלתה אלפי שקלים... סתם בשביל ההרגשה... מישהו מכיר חנות כזאת?? תודה.
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
http://ibuzz.co.uk/ What will they think of next ? ;D
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מישהו יודע האם בזיגזג מסכימים להרכיב מפרט עם חלקים מהחנות שלהם וחלקים מחנויות אחרות?
-
- 12 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את הפלאפון שלי (nokia 3100) , אני צריך המלצה לפלאפונים של נוקיה מהדור ה -3 , שיהיה נוח , לא גדול כ"כ. מסלקום אני צריך. עכשיו יש לי שאלה , אני מחליף את המכשיר בחינם אבל מוסיף כל חודש 50 ש"ח , ככה הבנתי. השאלה אם אני יכול לקחת מכשיר מסמסונג / מוטורולה / LG ? בקיצור , תמליצו על פלאפון מ www.cellcom.co.il תודה. עריכה: חשבתי על ה Nokia 6230i , מה אתם אומרים ? בעע המבחר של סלקום דל.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. מה אתם חושבים על אנשים שאפתנים ? זה טוב ? רע ?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אנשים אתם לא מבינים מה הולך פה סיימתי עכשיו יג' ויש לי שני מועדי גיוס ה-10 למאי וה-3 לספטמבר וכמובן איך לא הביאו לי את האפשרות השניה שהיא ממש אבל ממש לא מה שרציתי עכשיו אני מת להתגייס כבר ואני לא רוצה להתגייס בספטמבר, נמאס לי לדחות את הגיוס כל הזמן ובבקשה אל תגידו לי תעבודה כי אני לא רוצה את זה אני משתגע לא יודע מה לעשות תעזרו לי!! איך לשגע אותם שיקדימו לי!!?!?! בבקשה!! תודה
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי... אני מתאמן כבר שנה וקצת עצמאית הכול נראה לפנים אך לא משנה כמה אני עובד בטן תחתונה היא לא מקשיחה מספיק... יש לכם תרגיל טוב לבטן תחתונה?
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קניתי מהאתר הזה MP4 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 מסרתי להם את הפרטים של הכרטיס האשראי והתעודת זהות דרך הטלפון .. ולא יודע אני טיפה מודאג כי זה בכלל של אימא שלי ואני דיברתי והכל הם יכולים לעבוד עליי או משהו בסגנון ?
-
- 12 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://zope.ale-yarok.org.il/home/maza/#bm017 אם כל מה שכתוב שם היה קורה היה לנו טוב היום הצעירים חיבים לעשות את השינוי
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מעדני שוקלד פרה לא עמדו לא ליד לפרה ולא ליד לשוקלד סתם מעדן עם השם של שוקלד פרה כתוב עליהם בטעם שוקלד זא אין שוקלד אולי קקאו אז שלא יעבדו עליכם
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אומנם באיחור של יום, אבל אני חושב שמועד ב' בחדוא זה תירוץ מספיק טוב... :-X אניווי, without further delay, יומולדת שמח!!!!11 מזל טוב, שתגיע לקורס מ"כים בלי יותר מדי מכולות, וגם כשתוקעים אותך באיזה חור שאפילו חיזקי לא מכיר, תמיד תזכור שאם אני אחזור להיות תקין אקדמית והכל יעבוד כמו בתכנית - כשאתה תשתחרר, אני רק אתחיל... (מעודד, הא?) :DJsmile: O0 :bunny: וכרגיל, שמנמנים (!!and they're here to stay): :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: +
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר ממיר דיגיטלי של HOT למסך LCD כך שיהיה אפשר לראות עליו טלוויזיה? אם מקום השאלה הוא בפורום תצוגה וגרפיקה, נא להעביר. אבל אני חושב שהשאלה די כללית.
-
- 12 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את הציון בתנ"ך והוא 55 לפי מה שידוע לי 55 זה עובר אבל מישהו אמר לי שעובר זה מ56 ומעלה ו55 נחשב לנכשל מה אתם חושבים?
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מי אתם , אנשי הפורום המוזרים?... :silly: פסחא שמח. :s05: סליחה על הטימטום פשוט השעה עכשיו היא 4:44..
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איזה סמל זה ? מה זה מייצג ? מה זה אומר ולמה או למי זה שייך ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני ללמוד לנגן על גיטרה. רציתי לדעת האם זה מאוחר מידי בשבילי כבר להתחיל ללמוד? אני בן 17. אם זה לא מאוחר מידי אשמח לקבל תשובות לשאלות הבאות: 1. האם אני צריך מורה או שאני יכול ללמוד לבד/בעזרת חבר? 2. ברצוני ללמוד על גיטרה חשמלית האם כדי בהתחלה ללמוד לנגן על קלאסית? 3. הממ יש אולי המלצות או הצעות כל שהן? =) תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-