כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
אני חייב עזרה של כל חובבי מילאן שיש להם מידע איפה ניתן להשיג בחנויות חולצה של מילאן באיטליה חולצה מקורית לא חארטה זיוף הורי באיטליה ולא מצליחים למצוא בשום מקום.... רק ביום האחרון הם יהיהו במילאנו ואני לא יודע בכלל כמה זמן הם יהיו שם הם אמרו ממש קצת וזה אז מי שהיה בעבר ויכול לספק מידע אז בבקשה!!! הם כרגע בורונה... תודה אלכס.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לגשת לבחינה הפסיכומטרית מועד דצמבר 2009, ואני מעוניין לקחת קורס. רציתי לדעת: איזה קורס מההיצע העצום שיש נחשב להכי טוב? יש לציין שאני גר בסמיכות לכפר-סבא, וראיתי שלקידום וליואל גבע יש סניפים בכפ"ס, 10 דקות מביתי, שזה מעולה. איכות הקורס היא השיקול הראשון, לאחר מכן המרחק הגיאוגרפי ממני והמחיר. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה רצינית,אני כל היום על המחשב,מאז שאני בא הביתה בסביבות 2 עד 12 בלילה ככה. א.אני יודע שזה לא בריא ואני מתחיל להיות בטטה עליתי 4 קילו אני שוקל עכשיו 70 במקום ששקלתי 66 ב.אני לא משקיע בלימודים בכלל כי אני לא יכול לשבת ללמוד אז אני הולך למחשב,ואני עכשיו ביא' השנה הכי קשה וכנראה שאחרי ינואר מעיפים אותי
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר ממיר דיגיטלי של HOT למסך LCD כך שיהיה אפשר לראות עליו טלוויזיה? אם מקום השאלה הוא בפורום תצוגה וגרפיקה, נא להעביר. אבל אני חושב שהשאלה די כללית.
-
- 12 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי אני לא חסיד של פיסבוק אבל מידי פעם נכנס כל מיני פרסומות ושטויות מופיעות לי כמו זוכרים את מיה קולוצי מהמורדים בואו לראות איזה כוסית היא היום זוכרים את אלכס מאלכס חולה אהבה ואו איך הוא השתנה היום בקיצור איך נפטרים מהזבל הזה?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להעתיק משהו מהמחשב שלי לדיסק הקשיח וזה מראה שגיאה,תמונה: http://img403.imageshack.us/img403/1429/32205436.png יש למישהו רעיון?.
-
- 12 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ציוני מגן: 87 + 90 אז אני כנראה אגש על משהו באיזור הזה, אני יודע את החומר טוב ומוכן למחר (כיתה י"א). עוד מישהו ניגש?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לדחות את הגיוס שלי לצה"ל בשנה בשביל לסיים תואר ראשון (תואר משולב במתמטיקה ומדעי המחשב באוניברסיטת בן גוריון). הדרך הסטנדרטית לא עובדת, הם דורשים שבסוף י"ב (עכשיו) יהיה לי לפחות חצי מהתואר (60 נקודות) ולי יש 55. שלחתי בקשה, הם לא הסכימו, ערערתי בטענה שחסרות לי נקודות בודדות, הם שוב לא הסכימו. האם יש דרך אחרת לדחות את הגיוס בשנה? אני כרגע אמור להתגייס במרץ 2010. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי היום צו ראשון ובחיים לא חשבתי שיהיה לי פרופיל כלכך נמוך.. כלומר לא ציפיתי ל-97 בגלל המשקל שלי (שוקל כ48) . הגיוני שהורידו לי כלכך הרבה בגלל המשקל? לא היו לי כלל בעיות בכל מה שהרופאה שאלה אותי .. אפילו על אסמה לא נראה לי מורידים ל-45 |: ונגיד וזה הפרופיל ואין לי עוד הרב לעשות בנידון .. יש תפקידים מעניינים הקשורים במחשבים בצבא שדורשים מעט יותר מלשבת כל היום רגל על רגל ולעיין במסך וורד במחשב? תודה ..
-
- 12 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
NEVER או 20 דקות?
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום ! לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז חשבתי לשאול כאן... בעיקרון סיימתי קורס של טכנאי מחשבים לפני 4 שנים אבל לא הצלחתי להכנס לתחום... עכשיו החלתתי להתקדם טיפה ולקחת קורס יותר רציני וכזה שנדרש בשוק העבודה. ראיתי שיש ביקוש ל QA תוכנה, מתכנתי WEB, בדיקות תוכנה, JAVA, Dot.net, מנהל רשת, לינוקס, איש סיסטם, תשתיות, BI, DBA... חלק מזה זאת תוכנה וחלק חומרה... לא יודע מה עדיף מבחינת השוק ואיזה קורס ספציפי מומלץ ביותר... אשמח אם משהו יוכל לייעץ תודה.
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
תגידו, למישהו יש רשימה או שהוא יודע מה הם אתרי האינטרנט הישראלים עם הכי הרבה כניסות (ביום, חודש, שנה..)? אני מתכוון רק לאתרים co.il ועדיף גם ישראליים נטו כלומר לא האתר הישראלי של גוגל או משהו. אני מניח שבראש הרשימה יהיו: ynet, nana, nrg, walla וכו' אבל מישהו יודע באמת? מספרים והכל?
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
קיבלתי היום מנילה ואיתה חוברת המסבירה על כול התפקידים שהוצעו לי. יש כמה תפקידים שמעניינים אותי אבל כפי שכבר הבנתי הצבא אוהב להציג דברים בצורה הנוחה לו ולפעמים מה שנראה טוב ומעניין הוא בעצם שיעמום גמור. יש לי שאלות על 2 אפשרויות: 1. חיל הים-ספינות טילים..., האם למישהו יש ניסיון או שמע ממישהו על התפקיד? האם התפקיד באמת מעניין כמו שהוא נראה? 2. לוחם איסוף- התפקיד נשמע די מעניין גם קרבי וגם איסוף מודיעין האם זה באמת טוב ומעניין כמו שזה מתואר?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני עשיתי השנה את שאלון E מגן 80 בגרות 92 ושמעתי שאני יכול שנה הבאה (י"ב) לעשות חורף את הבגרות בלי מגן כי כבר עשיתי את הבגרות האם הדבר נכון?
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הכוונה למנגינה הזאת עם הכינורות שיש בתחילת הסרט ובסוף תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://zope.ale-yarok.org.il/home/maza/#bm017 אם כל מה שכתוב שם היה קורה היה לנו טוב היום הצעירים חיבים לעשות את השינוי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז עוד שבוע טיול שנתי לאילת, וזו נסיעה של 6-7 שעות באוטובוס למישהו היה ניסיון עם כדורים נגד בחילות? המלצות?
-
- 12 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המחשב שלי כבר לא יכול להריץ יותר משחקים חדשים. קניתי גם מסך 23 LCD וגם המחשב מתקשה עם ניגון סרטי HD. עכשיו רציתי להתייעץ בדעתכם. מה עדיף לי, לרכוש קונסולת XBOX 360 בחו"ל במחיר של כ200-250 דולר או לקנות מפרט חדש למחשב בתקציב של בערך מקס' 2500 שקל?! את הXBOX אני מתכוון לחבר למסך 23 HD ואני בטוח שיריץ משחקים מעולה, מצד שני ב2000 שקל אני לא בונה מפרט משחקים חזק לתווך הרחוק שיכול להתמודד עם 23'' LCD. מה דעתכם ועצתכם שכדאי לי לעשות?! תודה ויום טוב
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מספר שאלות מהבגרות הקודמת איך פותרים אותם? 1. איזה שם יוצא דופן מבחנת דרך התצורה? א. ימאי ב.קנאי ג. חשמלאי ד.במאי ,התשובה היא ב' אבל למה?? 2.איזה שם יוצא דופן מבחינת תצורה? א.כספומת ב. רכבל ג.שעלת ד. פלדלת התשובה היא ג' אבל למה? מצטער שזה בלי ניקוד.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://finance.walla.co.il/?w=/127/1307305 מה שהם עשו לא נראה לי חוקי, מוסרי וחינוכי. א"כ מתפלאים שהישראלים קומבינטורים...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החברה ב3DGAMEMAN.COM ערכו מפגש פורום לכבוד ביקורת הווידאו ה400 באתר, וכמובן שערכו על המפגש ביקורת ווידאו. בכל מקרה, ככה עושים מפגש פורום: http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/400th_video_review/video_review_03.html תודו שלא הייתם מתנגדים לאיזה HSF סתם ככה...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום. כמו ת'רד הגיטרות שהיה פה לא מזמן, החלטתי לפתוח ת'רד לבאסיסטים שיש פה, לראות מי מנגן. לנושא העיקרי- אני מתחיל ללמוד, והתקציב שלי הוא בערך 1.5K. בעקרון בחלילית הבאסים לא שווים ממש לפי דעתי, אבל בכלי זמר (http://www.kley-zemer.co.il/category/ibanez-bass_page) דווקא תפסתי עין על שלושה של איבנז (IBANEZ GSR-200 ו- IBANEZ RD-300 שאלו ההתלבטות שלי, וIBANEZ SRX300 שאולי אני אוכל להשיג בפחות מ1.5K). בעקרון אמרו לי שאם אני יכול להשיג את הSRX300 כדאי לקחת אותו, אבל אני לא רוצה להתקע על הצליל המטאליסטי והכבד שלו, כי אולי אני גם ארצה לנסות פאנק (הסגנון העיקרי שאני מתכוון לנגן הוא רוק אלטרנטיב\פרוגרסיב, רוק בכללי). כן, ברור לי שאני אצטרך ללכת ולבדוק כל אחד, אבל אם למישהו…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני מחפש תמונות מהמפגש מי שיכול שיעביר לי אותם
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
1)מה זה צוואר בקבוק? כאילו אני יודע תכלס מה זה אבל למה זה קורה? למה מעבד מגביל כרטיס מסך או להפך? למה הארד דיסק מגביל מעבד? 2) מה זה overkill? 3)מה זה רכיב ג'נרי? לדוגמה ספק כוח ג'נרי תודה ;D
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היתרון הברור זה המחיר, יהיה יותר זול לקנות משם. אבל מישהו יכול להסביר לי על החסרונות?
-
- 12 תגובות
- 654 צפיות
-