כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
אשמח אם למשהו יש הערכה בנושא כי אני מחכה בגלל זה עד ינואר.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון. האם יהיה לי צוואר בקבוק במפרט הבא ? זכרון 4G KIT DDR2 800MHZ MUSHKIN דיסק קשיח 640GB 16MB SATA2 Western Digital דיסק קשיח 640GB 16MB SATA2 Western Digital Q660 2.4 ספק כח 650W CMPSU-650TX CORSAIR כ.מסך SAPPHIRE 4870X2 DDR5 2GB ATI PCIE מאוורר למעבד HEATPIPE SOCKET 775 OCZ צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS לוח אם P7N SLI PLATINUM MSI
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אז עוד 6 יום בדיוק והסרט האחרון בסאגה מגיע לקולנוע ומסיים סופית את סדרת מלחמת הכוכבים. אני זוכר בסרט השלישי של שר הטבעות היה הקרנה של שני הסרטים הקודמים בקולנוע (באותו יום נדמה לי) ובערב בהקרנת בכורה שידרו את הסרט השלישי. לצערי, לא יצא לי לראות את כל סרטי מלחמת הכוכבים בקולנוע וקיוותי שיעשו כפי שעשו בשר הטבעות, הקרנה של הסרטים הקודמים בדיוק לפני הקרנת הבכורה של הסרט האחרון. מישהו יודע אם יש בית קולנוע שמתכוון לעשות את זה ?
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עכשיו השעה תשע ארבעים ומס' ההודעות הנוכחי להיום הוא: 1143, אני מריח שיא חדש היום (השיא הקודם 1242 הודעות)?! יאללה, יש הימורים?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מחו"ל רוצה לראות את המשחק ואין לי כרטיס טלויזיה, בתפוז פעם היו משדרים אבל הפסיקו, האם יש שידור במקום אחר? אין לי מושג אם זה חוקי או לא, במידה ולא אני ממש מצטער ואני אשמח לקבל תשובה על זה במסרים אישיים ;D רב תודות
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום. יש לי מכשיר Sony Ericsson מדגם W600, שהוא Swivel (כמו סליידר, רק בסיבוב. מגניב נורא) קניתי את המכשיר דרך סלקום, ואני מנוי אצלם. המנגנון של הסיבוב של המכשיר נהיה ממש ממש רעוע, מרגיש כמו צעצוע שעוד שניה עומד להתפרק. אתם אולי מכירים את התופעה מסליידרים כמו ה-nokia 6280 שיש להם נטייה להתפרק. השאלה שלי היא האם יחליפו לי את המכשיר במידהו אני אבוא למרכז שירות? יש לציין כי כל העניין קרה עקב שימוש רגיל, ולא כי נפל לי המכשיר או משהו כזה.
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
ממש בא לי אחד, אבל לא מתאים לי עכשיו לריב עם משרד התקשורת... מישהו מכיר מישהו שייבא את הנ"ל ארצה ? או אף יותץר מזה - מישהו בארץ שמוכר את אחד המוצרים ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT SAMSUNG SYNCMASTER 700IFT ואני יושב לפחות 7 שעות ביום מול המחשב ברצף בלי הפסקות וגם יש לו בעיות של רישרושים מהספק,האם יכול להגרם נזק לעיינים שלי? (אני ידוע שלא כולם פה רופאים אבל לפי ההתנסות..)מה גם שבאמת העיינים שלי עייפות מאוד וזה מצעבן כי לא רואים טוב כל כך =\ ויש גירויים ולפעמים גם כאבים מעצבנים,מה אתם מציעים לעשות? (אל תשכחו שאני מכור אז קצת קשה להגיד לי לעשות הפסקה וכל זה...) תודה זה חשוב מאוד
-
- 118 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
האם יכול להיגרם נזק לראוטר או מודם כתוצא מכך שיוצבו ליד רמקולים של מערכת סטריאו? השאלה מתייחסת למצב שבו אגביר את העוצמה לגבוהה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי.. רציתי לשאול אם זה רק אני.. אבל יש לי רושם שמחירי האופניים פשוט הרקיעו בצורה בלתי פרופורציונאלית... היו לי אופניים לפני איזה 10 שנים, עלו בסביבות ה -600, היו בסך הכל עם כזה קפיץ משכך קדמי, הילוכי שימאנו, VBRAKES, מה שהיה הסטנדרט בימים האלו.. מאז לצערי גנבו לי אותם כשנעלתי אותם מתחת לבניין בתקופת שיפוצים.. בכל מקרה, חשבתי לקנות אופניים לאחרונה והמחיר המינימלי לאופניים "סטנדרטיות" של ימינו עומד על 1200 לשקל בערך נראה לי.. הגיוני???? איפה לעזאזל אני יכול להשיג אופניים "פושטיות" כמו שהיו לי.. (אני לא צריך אלפי משככי קפיצים, לא צריך שלדה סופר דופר אלומניום קלילה, בטח שלא צריך מנוע חשמלי וכו'..)
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שיצר תוכנה בVB שקוראת כל כמה דק' שינויי מערכת מהאתר של ביה"ס שלנו. יש לציין כי שינויי המערכת נמצאים במערכת Schooly וכל אחד באינטרנט יכול לראות אותם, בלי הגבלה ובלי צורך להתחבר אפילו. השאלה היא ככה: אם הוא מפעיל את התוכנה על המחשב שלו, והיא נכנסת לאתר כל 5 דק', כדי לקרוא אם השתנה שם משהו, האם החברה (Schooly), יכולה לתבוע/להגיש נגדו תלונה באופן חוקי במשטרה? האם זה לא נחשב איסוף מידע על משתמשים באינטרנט? בנוסף, אם הוא יעשה שהיא תבדוק כל רבע שעה או אפילו חצי שעה, האם גם אז יוכלו להגיש נגדו תביעה/תלונה? לפי מה שהוא הסביר לי, התוכנה נכנסת לאתר בדיוק כמו שאני נכנס אליו ידני ובודק. (זאת אומרת לא רואים שהוא משתמש בתוכנה, זה כאילו הוא גלש לבד) האם החברה יכולה לתבוע …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדיסק הכי חדש אני מכיר שלו זה hit the machine מ2004....הוא פשוט תותח מתיי אמור לצאת עוד דיסק שלו או שיש כבר ואני לא יודע עליו?
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת אם יש אוטובוס\מונית שירות שמגיעים מרחובות בדיוק לים באשדוד או באשקלון, יש חיה כזאתי?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה סלולרי מחו"ל, ורציתי לשאול האם יש ביטוח כמו של MACK, שהוא בין לאומי למצלמות, אבל לסוללרים? אריאל.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
אותו בהאוטלוק ... ? וכן אני יודע שהם לא פריירים ורוצים שיעברו באתר שלהם ..אבל אולי בכול זאת!! כי את וואלה אי אפשר... ואת GMAIL גם אי אפשר... אז... אולי שמעתם על משהו?
-
כי אני מחפש איזה סרט אימה שדסרנט וושינגטון שיחק בו ואני לא מוצאאא... אולי תוכלו לעזור לי... :s05:
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה מהאפשרויות האלה נחסמו אחרי 11.9 בגלל שזרים לא יכולים יותר להחזיק חשבון בנק. אבל האם אין שום אפשרות לכרטיס אשראי שמשוך על בנק אמריקאי שאפשר להטעין אותו בכסף איכשהוא לקניות? כל רעיון יתקבל בברכה.
-
- 18 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
-
יש לי בויסטה בכל חלון אפשרות לחיפוש מהיר בתוך התיקייה שבה אני נמצא. האם יש משהו כזה לXP או אולי יש את זה בSP3 ? אשמח לעזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שמעתי מאנשים שיש אפשרות כזאת , יש דברים בגו ? אני רוצה ( אחותי יותר נכון ... לא חשוב .. ) לגשת לבחינה אבל מאחר והמגן יחסית נמוך לוותר עליו כבר מראש ולהבחן .. מישהו מכיר ? שמע \ יודע ..... תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
וגם מי מאלו שלא חברים שלי ? (אני מתכוון ממש לדעת מתי וכמה פעמים לא רק אם כן או לא) תודה.
-
- 15 תגובות
- 8.1k צפיות
-