עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

לא להאמין ששידרו דבר כזה בטלוויזיה. :-X

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by XCG120,

האם ניתן לנעול תתמונה בפייסבוק?כלומר למנוע הורדה של התמונה,או העתקתה מהכרטיס שלי?ואים כן איך עושים זאת? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by YTZ,

אין לי מושג מאיפה השיגו את הנייד של העבודה שלי, אבל בתקופה האחרונה, כל יום בשעה רנדומלית אני מקבל מהם סמס שהם רוצים שאני אתרום כסף, כל פעם בנוסח אחר...זה כבר מתחיל להציק, התקשרתי אליהם כדי שיורידו אותי מרשימת התפוצה, אבל כמובן "אני רק מתנדבת ואין אף אחד פה שיכול לעזור" ו"יחזרו אליך". חוץ ממעבר לסמארטפון שיוכל לחסום סמסים כאלה דרך תוכנה, יש עוד אופציות? עוד מישהו מקבל מהם סמסים? וזה לא נחשב דואר זבל??

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. שלום, יש לי ריאיון עבודה בבזק בנלאומי למשרה של תמיכה טכנית ביום ראשון. ממה שמצאתי באינטרנט קראתי שהיחס הוא לא כזה נהדר כמו שהם מציינים, ועבודה עצמה נורא שוחקת והמשכורת גם לא משהו. עבדתי בעבר בתור פקיד רפואי ובצוות 3 בתור מוקדן ככה שיש לי ניסיון עם לקוחות. אם מישהו פה עבד בבזק בנלאומי ויכול בבקשה לפרט על העבודה עצמה, האם היא "שווה" או כל מה שהם מציינים זה שקר?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. עלתה בי שאלה מעניינת לאחרונה ולא מצאתי ממש מידע עליה, אולי מישהו כאן יודע את התשובה- נניח ויש שכן שמשתמש בראוטר אלחוטי חזק ומקרין לבית של מישהו אחר, האם יש כאן אפשרות לתביעה במידה והשכן מסרב לכבות/להנמיך את הראוטר או שלפי חוקי המדינה השכנים צריכים לסבול מהקרינה ולקוות שלא יהיה להם סרטן?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by pringles,

משהו יכול לההסביר לי מה היא אומרת שם?<.... .. חחחח \

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Zinger777,

שלום, הבנתי שלא לכל בנק יש מאחוריו אתר גדול שמאפשר ללקוחות שלו לראות את מצב החשבון, לעשות כל פעולה אפשרית +- (במיוחד לעשות תוכניות חיסכון בלי לתקשר עם נציגי הבנק מעבר לזה). אני אשמח אם תספרו לי מנקודת מבט שלכם לגבי האתר אינטרנט של הבנק שלכם בנקודות של: האם הטבלה של עו"ש מפורטת? האם אפשר לראות פרטים של כל תוכניות החיסכון? האם אפשר לפתוח תוכנית חיסכון בקלות? תודה מראש, Zinger777.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yacovmateo,

היי,אני כרגע לקוח אורנג' ורוצה לעבור לפלאפון בגלל האינטרט המחריד של אורנג',זאת הסיבה העיקרית אפשר להגיד,כי אני רואה אנשים שיש להם פלאפון והאינטרט טס אצלהם לעומת אורנג' שזה זוחל בקושי. כרגע יש לי את הP500(אופטימוס וואן) עם החבילה הבאה שעשיתי דרך סוכן באורנג' 250 דקות-SMSים,1 ג'יגה גלישה,חבילת טלויזיה=125 לנציג של פלאפון הגעתי מפורום סלולרי אחר,זה מה שהיה רשום לו בפוסט להציע. אחרי שדיברתי איתו והסברתי לו שיש לי את הP500 דיבורים מפה לשם והוא סגר איתי על 600 דקות+SMSים אינטרט ללא הגבלה ב137 שקל. הוא מדבר איתי על כל מיני החזרים שאני מקבל שלא ממש ברורים לי,אבל שורה תחתונה אני אשלם 137 שקל לפי מה שהוא אומר(גם אחרי החזר על המכשיר כדאי לשאול אותו משהו שלא עלה לי בראש לשאול? הוא ט…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. msi gx600 מעבד Penryn T8100 2.1Ghz כרטיס מסך: 8600GT 512MB זיכרון: 4GB 800MHZ (או 667 לא זוכר) הרדיסק: 250GB SATA (הרדיסק איכותי יחסית ומהיר של WD). צורב DVD עם BLUERAY סוללה 6 תאים מסך 15.4 אינץ' מצלמה, bluetooth, כפתור TURBO (מוסיף OC 400MHZ מובנה בנייד), רמקולים עם סאב וופר, חיבור HDMI + VGA + s-video, כרטיס רשת תקן N (תומך גם בתדר ה-5Gh), מקלדת מלאה, כרטיס הרחבה ExpressCard, קורא כרטיסי זיכרון וטראקפאד עם גלילה. טריפל בוט של ווינדוס 7, 4 backtrack, ו snow leopard (תמיכת דריברים כמעט מושלמת בכל המערכות). אין רשיון. המעבד יכול להגיע ל-2.8Ghz בקלות ללא תוספת וולטג' ואף יותר עם הביוס היה מאפשר זאת, ויש לו גם ביצועים מרשימים עם undervolting. גם לכרטיס מסך ניתן לעשות OC טוב…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. השיפור הקטן הבא ב-Chrome אמור לשים סוף לאתרים אשר מחליטים להתחיל לנגן עבורכם בהפתעה לכתבה

11. להלן מאמר בנושא. מובא כאן בגלל ערכו הכללי, לאו דווקא מדעי - https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001246863

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by איש חי,

שלום וברכה יש לי מזגן מיני מרכזי של חברת תדיראן, כאשר מדליקים אותו על איוורור הכל בסדר, אבל כשמדליקים אותו על קירור הוא מקפיץ את הפאזה שלו, אציין כי הוא לא מקפיץ מיד, אלא מקרר מעט, ואחרי משהוא כמו שתי דקות שהמדחס פועל הוא מקפיץ את הפאזה, אשמח אם יש מישהו בקהל שידע להצביע על התקלה ואיך מתקנים אותה, תודה מראש

13. Started by ariel007,

שלום, בזמן האחרון מגיעות אלי הרבה שיחות מאיזור חיוג 079. אפליקציית Truecaller מזהה אותן כספאם, ואפשר גם לחסום אותן, הבעיה שהשיחות כל פעם מגיעות ממספר אחר. מעניין אותי אם עוד אנשים נתקלו בתופעה הזו כי זה מטריד מאוד, כל יום כמה שיחות כאלה. תודה לעונים

14. עדיין מתלבטים האם הגיע הזמן לשדרג למערכת עם DDR4? בארגון שאחראי על הטכנולוגיה כבר מתכננים את דור המחר לכתבה

15. Started by huber,

בסופ"ש האחרון הקשבתי לשיר בלדת רוק של מרסדס בנד. מישהו ששמע את השיר ברקע צעק לי לעצור והשמיע לי שיר פיליפיני שלנו אישית נשמע זהה לחלוטין לשיר הזה. השיר הפיליפיני יצא ב 2006 ולמיטב ידיעתי השיר של מרסדס בנד יצא ב 2009. האם הלהקה גנבה את השיר? מה דעתכם?

16. Started by DODO14A,

שלום, לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אבל ננסה אני מעוניין לקנות 2 מזגנים חדשים: 1 להחליף את הקיים בסלון ו 2 להתקין מזגן חדש בחדר שינה. יש הרבה חברות כגון אלקטרנץה תדיראן טורנדו וכו'.. אני ראיתי הרבה תגובות בכל מיני פורומים וגם בזאפ וחלק ממליצים וחלק ממש לא ממליצים. אני התרשמתי מאוד מהמזגנים של אלקטרה אבל בנובף לזה גם ראיתי תגובות שליליות מאוד, לפחות על חלק מהדגמים. אני רוצה לקחת לחדר שינה את המזגן אלקטרה פלטינום+ 180 שזה 1.5 כח סוס, ולסלון מעוניין לקחת אלקטרה פלטינום+ 400 או 450T * לא מזגני אינוורטר, בגלל העלות שלהם ועלויות תחזוקה. עכשיו אני אשמח לדעת מה דעתכם על הבחירה שלי, האם המזגנים…

17. לקחנו לסיבוב את קירור המים המתקדם - בכדי לבחון האם יש הצדקה אמיתית להעדיף אותו על פני קירורי האוויר המאסיביים לכתבה

18. Started by Dan Shalom,

שלום לכולם, אני חייל שתכף עומד להשתחרר ומחפש עיסוק לאחר הצבא. מאוד אוהב מחשבים בכל התחומים וחשבתי למה לא לעשות מזה מקצוע לבנתיים. הבעיה שהידע שלי בתיקון תקלות מחשב הוא לא נרחב מאוד (אני מאמין שכל תקלה שאני אראה אצל לקוח וארשום בגוגל יהיה לי פיתרון שאני אדע לרוץ איתו). מה ממליצים לעשות במצב כזה? היכן אוכל ללמוד חומר כזה? בנוסף, רעיון שעלה לי זה להצטרף לטכנאי מחשבים ולהתלוות אליו למשך שבוע עבודה וככה ללמוד את העבודה (ולשלם לו כמובן בהתאם)

19. שלום אני עובד במקום מסודר מעל ל 20 שנה ונמצא 8-10 11 שעות ביום במקום העבודה עובד מול מחשב..יש במקום העבודה ציוד סביר מחשבים של DELL או HP מסכי 21 אינץ..הכל רגיל.. בגלל שאני רגיל מהבית לדברים גדולים יותר איכותיים יותר הקו מחשבה שלי היא שזה בעצם כמו הבית שלי וגם אני מול מחשב בעבודה יותר מזה של הבית. רכשתי לי זוג מסכי DELL דקים יפים עם רגל אחת של DELL מקורית מקלדת ארגונומית של מיקרוסופט.. רמקולים ובעצם כל הציוד החיצוני שרציתי שטוב יותר לעיין ערוך למה שמספקים בעבודה.. כולם מסתכלים עלי בצורה עקומה ומתפלאים מה פתאום ולמה להשקיע על עבודה וכו' ולא מצליח להסביר להם שבעצם זה שלי וזה מה שאני נוגע ורואה מול העיינים ולמה לא בעצם ? ,אם ציוד הקצה דיי מעפן של ה…

20. Started by zelig192,

אני מעוניין לשלוח חבילה שמכילה HD עם חומר (data) לברצלונה. האם מישהו מכיר חברת שילוח אמינה על מנת שהHD יגיע ליעדו כאשר המידע נשאר שלם. כסף אינו מהווה בעיה או מכשול.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by eido300,

התעניינתי בתחום הפיתוח תוכנה ואמרו לי שעובדים שם שעות מטורפות, כינו את זה "סוג של עבדות מודרנית", שיש המון אנשים שפורשים בגלל זה, לא רואים את המשפחה וכו', בקיצור מבחינת שעות עבודה זה על הפנים. אני מניח שלפחות חלק מהגולשים כאן הם בתחום הזה, ורציתי לשאול מה באמת קורה שם? באמת השעות כאלה מטורפות? יש כזה מושג "חצי משרה" בתחום הזה? בקיצור אשמח שמישהו ישפוך לי קצת אור על הנושא הזה. תודה

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by מהנדס,

היי, מזה כבר פרק זמן ארוך שבו אני מתחבט בשאלה הנוגעת לכדאיות של מחקר באוניברסיטה במדינת ישראל בהיבט הכלכלי והמקצועי. כלומר, האם מדען, אשר רכש את השכלתו במכון ויצמן לצורך העניין, מתוגמל באופן הראוי להשכלתו בפרספקטיבה עתידית לטווח הרחוק? (מבחינת שכר, מעמד חברתי, אופציות תעסוקה ואפיקים להתקדמות בתחום - שלא רק בגבולות האוניברסיטה). מאז שאני זוכר את עצמי רציתי להיות מדען. כזה שמלאכתו שאילת שאלות, עריכת ניסויים, פתירת משוואות ואף פרסום מאמרים אקדמיים. רציתי להטביע את חותמי בסצינה המדעית וכן להגיע לרמת הבנה גבוהה של המכאניזם והמורכבות בעולם שלנו. אם משאלת לבי הייתה סיפוק הסקרנות גרידא, הרי שהייתי ניגש לספריה וקורא ספר או שניים, או לחילופין ניגש לקרוא מאמרים אינפורמטיביים באינטרנ…

• 12 תגובות
    • 10.4k צפיות
  23. Started by radioactive,

עברתי דירה וצריך לקנות מקרר, התחלתי לבדוק בזאפ והתייאשתי די מהר עקב כמות הדגמים ותגובות משתמשים... יש כאן מישהו שמבין בענייני המקררים? הדרישות שלי: 490-550 ליטר, דרגה אנרגטית A אם B, שקט כמו Noctua, לא יקר כמו Miele, שישמור טוב על הירקות, ושיהיה אמין אם יש דבר כזה היום. אגב, אני כבר שבועיים שורד בלי מקרר

• 12 תגובות
    • 9.3k צפיות
  24. Started by Guy12a,

לא הייתי בטוח לאן הנושא הזה קשור אז שאלתי כאן- יש לי חלקים למחשב שקניתי בksp ורציתי לתת להם להרכיב. אני צריך פשוט לבוא לחנות עם החלקים ולומר להם להרכיב או צריך לתאם פגישה או משהו בטלפון? תודה לכל העוזרים!

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by IlyaN,

שלום, עפ"י חוק להלן: http://www.moit.gov.il/cmsTamat/InternalPage.aspx?FRAMELESS=false&NRNODEGUID=%7bECBCA50E-5BAD-4696-AEA9-BEB39E875C8D%7d&NRORIGINALURL=%2fNR%2fexeres%2fECBCA50E-5BAD-4696-AEA9-BEB39E875C8D%2ehtm&NRCACHEHINT=Guest#_Toc324948284 סעיף 2(ד') אומר: "נמסר לעובד הסכם עבודה בכתב שנכללו בו כל העניינים האמורים לפי סעיפים קטנים (א) עד (ג), במועדים האמורים בסעיף 1, יהיה בכך משום מילוי חובתו של המעביד לפי סעיף 1." השאלה, אם חתמתי על חוזה עבודה אבל לא קיבלתי העתק תוך 30 יום עותק (ביקשתי פעם דרך המנהל אבל לא פניתי למשאבי אנוש) האם לפי הסעיף הנ"ל המעסיק עבר על החוק? ואם כן, איך ניתן להוכיח זאת במקרה של הליך משפטי?

• 12 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.