עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

לא להאמין ששידרו דבר כזה בטלוויזיה. :-X

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by PhP dUdE,

מישהו יודע איך אפשר להמיר כסף של PAYPAL יענו מהחשבון לכסף אמיתי לחשבון הבנק? כי יש לי שמה סכום כסף נכבד ואין לי דרך להעביר אותו. ואל תציעו לי לקנות בEBAY. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חברים לאחר קריאה בגלובס איבורי מחשבים עוברת יד , והשליטה בה תעבור ככול הנראה לחברת פרימיום של האחים עופר שרוצים להכנס לתחום . (אשר ממתינים לאישור ממונה על ההגבלים ) http://www.globes.co.il/news/article.aspx?QUID=1055,U1296075335103&did=1000618559 מיכאל

• 13 תגובות
    • 7.4k צפיות
  4. Started by Sting,

אני מתעניין בנעליים האלה כבר זמן מה ועד עתה נרתעתי מהמחיר האסטרונומי שלהם (800 ש"ח) לאחרונה לאחר ריפרוף בגוגל מצאתי כמה חנויות בארץ שמוכרות אותם קצת יותר בזול http://www.topsportshoes.com/category.asp?subgroup=Air%20Max%20360 http://sportshoes.shopy.co.il/categories/16589 הבעיה היא שאני מעדיף לא לקנות מחנויות שלא שמעתי עלהם לפני זה או שהם לא מפרסמות איכן הן נמצאות לפחות אז מישהו שמע על אחת החנויות האלה ? קנה מהם כבר ? מכיר חנויות אחרות ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by DXT,

למה נעלם את סוגיות בלי סיבה?? :AR15: :AR15:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לאחרונה הוארו עיני לכמות גדולה של אתרי מכרזים ברשת שמציעים מגוון רחב של מוצרים. לכאורה, הדבר נראה משתלם ביותר, אתה קובע את המחיר שאתה מוכן לשלם תמורת המוצר שאתה מעוניין בו. האמת שבסופו של דבר הדבר אינו כך במציאות. בדר"כ המוצר שנמכר במרכז באותם מכירות הוא ביחידה בודדת ולכן יש רבים אשר מציעים הצעות על אותו המוצר ובכך מעלים את המחיר במהירות. נודע לי גם כן, כי יש חברות אשר מפקידות את העובדים שלהם להשתתף במכרזים ולהעלות את המחירים כמו כל גולש מן השורה ובך לרמות את המכרז ולגרום למחיר לעלות בצורה משמעותית. בסוף כל הסיפור הזה, השאלה הנשאלת, היא האם זה באמת שווה ומשתלם ? האם המחיר באמת אטרקטיבי לעומת מחיר השוק? אשמח לשמוע את דתעכם בנושא, מבלי להזכיר שמות של אתרים וחברות כמובן.

7. Started by J0n1,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ?

• 13 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. Started by Omerole,

http://www.pwned.nl/ LOL. קרדיט לCyb3r

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.southparkstudios.com/

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שאלה קטנה. למה במקום גבוה יותר קר מאשר במקום נמוך ששם חם? לדוגמא ים המלח המקום היבשתי הכי נמוך, חם שם מאוד. למה זה ככה?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by RayZ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3144827,00.html מעניין מה היה גורם הנפילה.. :

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. קדימה חבר'ה המסורת של יום כיפור חוזרת, תפסו את הכופר... אז קצת בסיס לי שלא מכיר, המטרה למצוא את הכופרים שנוסעים בכיפור (כי אם בHW זה לא באמת נחשב)... פשוט נכנסים לאתר של מצלמות תנועה, למשל http://www.ayalonhw.co.il/ (נתיבי איילון) ומחכים לראות מי עובר...

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום, אני עומד לקנות מחשב בקרוב ואני צריך המלצה על חנות... כמובן שהיא תהיה זולה ומקצועית.... הבעיה שלי היא שראיתי שכל ההמלצות שנתתם פה הם של חנויות מקוונות באינטרנט... לקנות מחשב דרך האינטרנט לא ממש נראה לי רעיון טוב.. למי אני אפנה במקרה של תקלה? לכן אני מחפש חנות/רשת שיש לה סניף באיזור חיפה... כמה שיותר המלצות בבקשה, תודה :]

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by Mantis,

אחלה דבר, עזר(ועוזר) לי אישית. זה וידאו (אודיו) באורך 67 דקות, באנגלית, שמקריין ג'ון רייסה שהוא מליונר והוא מסביר את אבן היסוד שלו להצלחה (זה יכול לעזור לכל אחד בכל תחום). - אולי זה לא מתאים במיוחד לצעירים שאין להם הרבה דברים על הראש בחיים אבל אולי גם כן... - עוזר "לארגן" את החיים. - מתאים במיוחד לאנשים מאוד לחוצים שכל הזמן במתח. לינק: http://www.marketingsecrets.com/newblog/?p=8 אם אין לכם כוח לזה או משהו, תדעו שזה אחד הדברים שיכולים לשנות את החיים שלכם , באמת מומלץ, אל תתעצלו! בהצלחה! ואם זה עזר לכם תעבירו לאחרים שיעזור גם להם הנה תקציר של השיטה אבל למי שלא הקשיב לווידאו זה ייראה כשטויות אז אל תסתכלו ,רק אחרי... Why You Must Reboot Your Brain - you…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by it4chi,

אני אישית נורא אוהב את הסרטון. לשיפוטכם: http://s46.yousendit.com/d.aspx?id=2IGI85IY0SWKV0W9C1GHTE5UQD מצחיק בטירוף.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by yacovmateo,

קיבלתי היום מנילה,הכל שמה זה תפקידים קרביים,לא בראש שלי להיות קרבי(אני מקווה שפה לא יגידו לי לך תהיה קרבי ותפסיק להיות פרזיט כי אנשים אחרים מתים ואתה רוצה ג'וב),מה אני יכול לעשות במצבי? הפרופיל 97,חשבתי שאני גם בן יחיד בהתחלה,בסופו של דבר רק אתמול גיליתי שבן יחיד זה בכלל אחד שהוא בן יחיד להורים(אני עם 2 אחיות). הכיוון הכללי שלי זה משהו שקשור למחשבים,למרות שהסיכוי לזה מאוד נמוך,אני יוצא מהבית ספר תעודת טכנאי PC סיסקו אם זה משנה. קראתי פה באחד הת'ארדים על להיות כאבי,יש חייה כזאת בכלל? איזה תפקידים מעניינים עוד יש בכללי שהם לא קרבי?

17. Started by Track,

היי, אני מנסה לחבר פרוז'קטור הלוגן שהגיע ללא כבל חשמל. קניתי כבל ותקע, וקיבלתי עצות, אבל אני לא 100% בטוח. אז אני יודע שכבל צהוב הולך לכבל צהוב. ואני יודע שחום זה מתח, וכחול זה יכול להיות גם וגם. השאלה היא - איפה להשחיל? שניהם לבנים.. שנית, אין לי מושג איך לחבר את אותם כבלים בצד השני לתקע, כי אין עליו בכלל שום צבע. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 18.7k צפיות
  18. היום נשלחה לי בצ'אט ב STEAM ההודעה הזו: V.A.C-Security -.S.Administartor: Dear Steam user, This Is An Automated Message Generated By Steam Account Administration To Help You To Protect And Save Your Steam Account. Your Account Is In Danger Because He Pass The Rule Number 3 (In Steampowered.com) To Protect And Save Your Account Please Enter The PASSWORD and USERNAME Of Ur SteamID The V.A.C Security Will Save Him From DANGER And Please Be Careful NEXT Time Thank You ,The Steam Administrator -V.A.C Security The Steam Support Team To Contact Us After You Give The Password And The…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

אני תמיד מתעורר כל בוקר באותה שעה. זה מאד חשוב ומשמעותי. לא דקה אחרי השעה חמש עשרים ושבע בבוקר. המוצץ שלי אף פעם לא נמצא איפה שהשארתי אותו אתמול בלילה, כלומר בפה שלי. גם הרזרבי שתמיד נמצא בפינה של המיטה נעלם. בבית הזה אי אפשר לסמוך על כלום. את זה הבנתי בגיל מאד צעיר. אין ברירה. שוב אני צריך להקים מהומה. אני מתחיל בקטן, מאמן את מיתרי הקול לקראת היום. מהמיטה של הגבוהים אני שומע רק נחירות. אני מוסיף עוד חצי ליטר לטיטול שלי ומתחיל לצרוח. יאללה בלאגן. לוקח לי קצת זמן אני מודה אבל בסופו של דבר אני מצליח להקים את ארוחת הבוקר שלי. שמתי לב שבבוקר המקרר הנייד שלי פותחת רק עין אחת. קמצנית. היא מחליפה לי טיטול, מרימה את החולצה ואני מתנפל על הציצי שלה וגם ממזמז את השני כדי שלא יעלב לי…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Shasoosh,

בדיון הזה מישהו ביקש את המשחק הזה והרימו גבה.. זה לא אמיתי, זה sp well.... guess again! play!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. ממש שביזות. מחצית ראשונה הייתה טובה, ועוד היו להם קצת מצבים, המחצית השנייה זה סיפור אחר (3 שערים ב-8 דקות). ואני עוד חשבתי שיש להם סיכוי. מה אומרים? * לכל בעלי הניידים, להביא אותם לסלון/חדר וכתוב משהו. יאללה, פנק אותה!!

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  22. היי, קניתי מחבר שלי פלאפון alpha p8 אבל המצלמה אצלו לא פועלת, כשאני מפעיל אותה אז היא עושה לי מסך כחול, מישהו יודע איפה אפשר לתקן אותה וכמה זה ייעלה? ויש כזה דבר לחדש את המכשיר ואם כן כמה זה עולה? תודה רבה מראש למי שייעזור.....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, היום קיבלנו ציוני הגשה במתמטיקה, והמורה הE%^$^$ הגישה אותי על 75 אחרי שקיבלתי 100 במגן. יש אפשרות לגשת בלי ציון הגשה? הסיכוי שאני לא אקבל 100 ממש נמוכים...או אם יש פער נקודות, אז המגן יורד או מתבטל?, אם כן אז איזה פער צריך? ערן.

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by OR007,

במקום להספים ת'מקום ולריב כל היום, קחו תצחקו, והעיקר תשתקו ! אלוהים נתן לאדם וחווה עלה לכסות את הבושה שלהם לגולני הוא נתן עץ שלם. ************************************************** חרא יוצא פעם ביומיים, אני יוצא פעם בשבועיים עדיף להיות חרא ************************************************** איך אומרים קצין במרוקאית... נגד בכיר ************************************************** הנדסה קרבית - אתגר!!! לצאת שלם... ************************************************** כולם סיפרו לנו שבטירונות יהיה בית זונות... אבל למה לא אמרו לנו שאנחנו הזונות ???!!! ************************************************** הנדסה קרבית - לב זהב, כומתה מכסף, רגליים פלטינה **************…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Alexkmr,

ניקיתי את המחשב שלי מאבק לפני כמה ימים, אבל עדיין נשאר אבק באזורים קשים. ניקיתי את המחשב עם פן, ומטלית מיקרופייבר. הבעיה שיש אזורים שלא ממש מתנקים מאבק, התושבת ברזל שיושבת על המאבד, התושבת בין הכרטיס למאוורר.. מה עושים במצב כזה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.