כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה לסדרה טובה. מאוד אהבתי 24 האוס ודקסטר. אבודים ראיתי. רוצה סדרה "רצינית" ולא איזה קומדיה קלילה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לאחרונה הייתי חייל קרבי בגולני, לצערי קיבלתי פרופיל 45 עורפי (רפואי) ואני בדרך החוצה. התחלתי להתעניין בכל מיני קורסים שקשורים למחשבים ולא דורשים מיון קד"צ ומצאתי את שלושת הקורסים הבאים. אשמח אם תוכלו לפרט עליהם קצת יותר: מפעיל מערכות מחשב טמ"מ, טכנאי מערכות מחשב נתמ"מ, ניהול תשתיות מערכות מחשב דיברתי עם חייל אצלנו מהפלחי"ק שיצא לקרוס טמ"מ והוא אמר לי שבמידה ואם אני אגיע לשם, אוכל לעבור את הקורס. הקטע זה שהטמ"מניקים אצלנו לא עושים הרבה והעבודה לא כזאת מעניינת. אם אני לא טועה אנחנו נחשבים ברמת ה"אוגדה", והעבודה היא די אפורה. בנוגע לנתמ"מ, אני לא יודע אם אפשר להגיע לקורס הזה אחרי גיוס, ובמידה אם כן אז עד כמה הוא רלוונטי לחייל במצבי ? בנוסף, כל מידע אודות קורסים מעניינים…
-
- 14 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש slim_shady
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היום הייתי עם חברים שלי בכיתה ובקיצור אמרתי שאני יותר מבין מטכנאי ממוצע (אתם לא ממש יודעים מה הידע שלי במחשבים אבל לא משנה סמכו עלי שאני כן) וצחקו עלי, אמרו לי שטכנאים עושים תואר כדי להיות טכנאים ושאני אפילו לא יודע לבנות מחשב :jester: (יענו שלבנות מחשב זה קושי כזה גדול פחחח)... בקיצר הם תופסים מטכנאי יותר מדי ורציתי לשאול אותכם פה אם מה שהם אומרים על טכנאים זה נכון (חבר שלי פה ליידי רוצה לבדוק) *לקריאה חשוב* אני יודע שזה טיפשי אני פשוט רוצה להוכיח להם :
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/14/mideast/index.html למטה יש תצביעו yes
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני לא מעוניין להיות מחובר ליוטיוב עם המשתמש של המייל הפרטי שלי, וגוגל אפילו לא שואלים אותנו. איך אני מפסיק את זה
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפני כחודשיים רכשתי מארז של Thermaltake מדגם: Xaser III V1000A Super Tower השחור. הוא מלא בכל טוב(7 מאווררים , מסילות , חלון , פאן באס ..וכו'...) הוספתי לו: 2 מאווררים עם אולטרה כתומה , נורת ניאון כחולה בחלון , מגירת קירור לכונן קשיח , גוף קירור של זלמן , כבלים מעוגלים , לוחות קירור לזכרונות. עכשיו אני נורא רוצה להתחרות בתחרות המודינג של גימר ושל HWZONE אבל רציתי לדעת אם זה למודינג קנוי גם או רק למודינג תוצרת עצמית?????? ואם בכלל יש לי סיכוי עם מודינג זה לזכות באחד מ-30 המקומות הראשונים????!!! אני ישמח אם מישהו יענה לי בהקדם!!!!
-
- 47 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח אם תוכלו לקבץ לי כמה אתרים שמסקרים אירועים חשובים שקןראים בעולם.. מכל התחומים.. טכנולוגיה בידור חלל מדע תגליות וכ"ו.. ואני לא מתכוון לאתרי חדשות טיפוסיים (כמו YNEY) תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי במייל את המכתב הבא מ"נועה מחשבים": שלום לכולם הזדמנות חד פעמית לרכישת כרטיסי מסך במחיר לא הגיוני אבל בהחלט מציאותי. המבצע בתוקף ל-48 שעות או עד גמר המלאי. INNOVISION Geforce 9800GTX OC 512MB DDR3 PCI-E במחיר 1370 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) SAPPHIRE Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 PCI-E במחיר 1850 ש"ח. INNOVISION GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E במחיר 800 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) INNOVISION Geforce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E במחיר 2650 ש"ח. כל הרוכש כרטיס מסך יוכל לקבל אחד מספקי הכוח הבאים במחיר מיוחד - OCZ 600W StealthXStream PSU במחיר 375 ש"ח. PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W במחיר 535 ש"ח. Thermaltake TR2 550W 12CM FAN במחיר 415 ש"ח אין מחירים כאלה בארץ - …
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
סוגר היום 22 בסקאלה המון מזל טוב!!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני יכול להשיג אותם או ליבא אותם מחו"ל http://www.shopadidas.com/product/index.jsp?productId=2197885&shopGroup=R&cp=2039765.2019615&parentPage=family&colorId= אני מת להביא אותם
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סניף הבית שלי, סניף הסניפים!!!! :pissed: קפצתי לשם עם חבר, במטרה לבלוס עוד ארוחת דאבל אך אבוי - "נגמר הבשר של הדאבל!" :eek2: איך דבר כזה קורה?!?!?!?! FFS!!!!!!! :pissed: בעש בעש בעש!!! בעוד הקופאית נכחדת מצחוק ואני מעולף על הריצפה, החבר הלך לקרוא לשומר... אךךך אבוי, גם שומר אין! כנראה שלקוחות מעוצבנים לפנינו העלימו אותו או משו... אחרי שחזרתי להכרה מלאה, לקחנו ת'רגליים ורצנו לסניף רב-חן בכיכר דיזנגוף. הגענו לשם בדיוק בשעת הסגירה, 22:00. מנהל הסניף לוחש ברעד "אנחנו סגורים, חבר'ה". שנינו בסרט "תקשיב ותקשיב טוב, עשינו את כללללללל הדרך מהסניף בטיילת עד לכאן, אנחנו רוצים דאבל!" "טוב נו, אמר מנהל הסניף הממושקף, שיהיה..." בעוד כל עובדי הסניף נועצים בנו מבטים זועפ…
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז עכשיו אנחנו כותבים משדה התעופה ב-HK. השעה פה היא 15:15, ועוד שעה ממריאה הטיסה שלנו לטאיוואן סוף סוף. יום שלישי מתחילה התערוכה החשובה ביותר בעולם בשוק המחשבים, והשנה צפויות כמה הכרזות מטורפות, חשיפת מוצרים ואנחנו נביא לכם גם קצת ראיונות עם בכירים מחברות. אם יש לכם בקשה או רצון לתצלום - תכתבו פה ואנחנו ננסה לרוץ ולמצוא. תמונות מהמסע בהמשך
-
- 56 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
הזמנתי צ'יפ CMOS חדש מהאתר BadFlash (כתבתי עליו באשכול נפרד)... שילמתי לאתר באמצעות PayPal, דרך אימייל אחר שלי (לא הזה שקיים לי כאן בפרטים)... עכשיו אני פותח את האימייל שלי (זה שכתוב כאן בפרטים, והאתר Badflash בחיים לא שמע על הכתובת הזאת שלי) ואני מגלה את האימייל שבתמונה: פרט חשוב: בגלל שאני רק חושד לרמאות ואני עוד לא בטוח בכלום אז אני לא אומר את פרטיו של האיש... מה שאני כן אומר לכם זה שהוא חבר ב HWZONE! אז מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשך שנים השתמשתי ב-Blockless בשביל לצפות בכל התכנים של Netflix. היום Netflix חסמו את Blockless. (דווקא אחרי שעשיתי מנוי לשנה) מה עושים? יש שירות יותר מתוחכם מ-Blockless? הספרייה ב-Netflix למי שלא גר בארה"ב הרבה יותר מצומצמת... כל כך נהנתי מ-Netflix. באסה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני עצבני!!! לפני כשלושה וחצי שבועות הזמנתי אינטרנט מהיר בכבלים מאחת הספקיות לפני שהתחברתי שאלתי את נציגת המכירות אם ניתן לקבל חיבור ללא חייגן והיא ענתה בבטחון שאין בעיה וזה לוקח יומיים-שלושה אחרי החיבור. ביום חמישי חיברו אותי והיום התקשרתי לברר מה קורה עם זה לרוב תדהמתי קיבלתי תשובה שאין אפשרות לקבל חיבור ללא חייגן ביקשתי להתנתק ואמרו לי שגם זה בלתי אפשרי בגלל שיש לי התחייבות לשנה. אני לא בקיא בחוק מספיק ורציתי לדעת אם יש לי עילה לביטול העסקה מכיוןן ש: 1.לא קיבלתי מה שהובטח לי בעת ביצוע העסקה 2."המוצר" רק מספר ימים אצלי (והעסקה היתה טלפונית) תודה
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי אני לא יודע מה איתכם אבל הפרפרים אצלי בבטן כבר לפני חצי שעה .... אחת הסדרות הגדולות בהיסטוריית ה NBA יוצאת לדרכה שבה יתמודדו שני קבוצות בעלי אופי חזק עצבני וקטלני ..... מה עוד ניתן לומר על שני האגוזים הרציניים של הליגה הטובה בעולם מהצד המזרחי תעמוד קבוצה עם אופי הגנתי שהשיגה בשנה שעברה טבעת בזכות ולא כמו שהרבה חושבים ומהצד המערבי תבוא המפלצת הרעבה עמוסת הכשרון והניסיון בקיצור המלחמה הולכת להיות קשה ומייגעת MAY THE BEST TEAM WON אם מישהו מרגיש כמוני ... מוזמן לתת את חוות דעתו בעיניין
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה תקשיבו, יש לי שלושה מחשבים בבית שקניתי מהם עכשיו כל בעייה קטנה או משהו שאני מבקש מהם ישר מחלייפים בלי בעיות הארדיסקים או מעבדים.. או שפעם אחת נגיד, הייתה לי תקלה במשחקים ישר פתרו לי אותה היום הבאתי אליהם 2 מחשבים לתיקון אחד להחליף הארדיסק שהרעיש ולהעתיק את כל החומר עם המערכת הפעלה... ואחד להחליף מעבד במעבד אחר.... אני חייב לציין שפחות משעה 2 המחשבים היו מוכנים! לא האמנתי .... 2 טכנאים מעולים שיש שם גם את זה אני חייב לציין .. יניב טכנאי מעולה ששמחתי להכיר. ממליץ על החנות ! מעכשיו והלאה רק מסקייפיסי אני קונה. !
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אפשר לקבל הסבר לגבי הבחירה בחלק האחרון של בחינת הבגרות בתנ"ך(תכנית חדשה)- כמה שאלות חתך וכמה שאלות בהיקף מצומצם(לא כולל עלילות הראשית)? בנוסף על כך, מה הכוונה לשאלות "באותו הנושא"? אותו נושא בחירה או אותו פרק בתנ"ך או אותו רעיון כללי? Thanks in advance.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
סוף סוף מכל הזבל שיש בטלויזיה יוצא סדרה איכותית כזאת עם עלילה עם דמויות והכי חשוב עם ישראליות. אחרי 2 פרקים אני יכול בוודאות לומר שזו לא עוד סתם סדרת דרמה אלא משהו ברמה. מה שמעניין שבגיל 50+ ההורמונים של פרנקו עדיין משתוללים ;D
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב! מישהו יודע אם אוניברסיטת תל אביב נותנת את האפשרות לבצע השלמה מהנדסאי למהנדס (אלקטרוניקה) ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מרגיש צורך כלשהו לפתוח ת'ראד כזה, מאחר וישנם כמה נוסטלגיות שכיף לי להיזכר בהם. אני מאמין שלכול אחד ישנם כמה זכרונות ונוסטלגיות טובים שישמח להעלות כאן. אז הרשו לי לפתוח בכמה: מזון: בייגלה מצופה שוקולד של חברת קליק, ביסלי בטעמים שונים: טאקו, פפרוני, שום בצל, קטשופ. ויש את הממתק הזה שנקרא פיקניק הפתעה. משחקי מחשב: תככי הרייטינג, אינדיאנה ג'ונס, הוגו, הנסיך הפרסי הראשון, Golden Axe, מריו ( הישנים ) , דום 1+2, הטירה הנאצית הראשון. מוזיקה ותוכניות רדיו: אלבומי NOW הראשונים, נגן מיני דיסק של סוני, תוכנית הלילה של יקיר אביב עם שחר חסון ויוסי טרבלוס ברדיוס, דידי הררי, שמוליק טיאר ב- 103FM. זהו בנתיים, אני בטוח שאני ייזכר בעוד כמה בהמשך..
-
- 183 תגובות
- 35.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-