עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עדכון iOS 18.1 מגיע השבוע ומביא איתו את היכולת המיוחלת להשתמש באוזניות AirPods Pro 2 כמכשיר שמיעה ברמה קלינית. הנה כל מה שצריך לדעת על השימוש בתכונה החדשהלכתבה

2. באזור המרכז ת"א - בת ים איך איקאה מבחינת איכות?

• 13 תגובות
    • 10.5k צפיות
  3. שאלה שלא הצלחת למצוא לה תשובה טובה (אולי לא חיפשתי טוב)... בקיצור, יש כמה סוגים של נגיף השפעת, A, B, ו-C, מביניהם רוב מקרי ההדבקות בבני אדם זה מסוג A. העניין הוא שלכל מגפת שפעת יש את הוריאציה שלה, ומסמנים את זה H1N1, H5N2 וכו' עם מספרים משתנים. שאלתי היא- מה משמעות הסימון הזה? סלחו לי על בורותי, ושפרו נא את השכלתי, והאירו את חשכת העולם דרך שיתוף המידע!

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by habahaba,

שלום רב, קיבלתי SMS מהמספר הבא: 050-2018051 בהודעה הציעו לי הלוואה. כשהתקשרתי למספר עונה בחורה שאומרת שהיא לא יודע מאיפה הם השיגו את המספר שלי. כמו כן, הזכרתי שלפי החוק אסור להם לעשות את זה, אז היא אמרה "אז תתבע אותנו". מה אפשר לעשות כדי להבין מאיפה הם השיגו את המספר שלי? כמו כן, האם אפשר לדפוק אותם מבלי להכנס לעורכי דין וכאלה? תודה, haba

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  5. לא ידעתי איזה כותרת בדיוק לרשום, אני מחפש ברזים למקלחת שהמים יבואו בכמה כיוונים - מלמעלה ומהצדדים. ידוע לי שקיים דבר כזה, אבל אני לא מוצא שום דבר באתרים ישראלים. גם בחו"ל אני לא בטוח שמצאתי מה שאני מתכוון אליו. בקיצור, אם מישהו יכול למקד אותי עם מילות חיפוש - אודה לו מאוד.

6. אני לא מביו משהו !! הם נגדנו ?!?!?! מפת האוניות בלינק http://rotter.net/forum/scoops1/47769.shtml?utm_source=finance.sponser.co.il&utm_medium=ticker

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. קדימה חבר'ה המסורת של יום כיפור חוזרת, תפסו את הכופר... אז קצת בסיס לי שלא מכיר, המטרה למצוא את הכופרים שנוסעים בכיפור (כי אם בHW זה לא באמת נחשב)... פשוט נכנסים לאתר של מצלמות תנועה, למשל http://www.ayalonhw.co.il/ (נתיבי איילון) ומחכים לראות מי עובר...

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ohad5g,

אם כן יש שאתר שפרסם את סרטוני הלימוד שלו בחינם מתחיל באות h ונגמר באות s פשוט אסור להביא ליניק את זה מוצפן הבין יבין

9. שלום! כיום אני גר במרכז, אך החוזה שלי עומד להסתיים ואני צריך למצוא דירה חדשה. מאוד קשה למצוא דירות בתל-אביב\רמת גן שניתן לקרוא להן "דירה", ושיש להן דוד שמש (אלמנט הכרחי בשל מזג האוויר הישראלי - לדעתי). ולכן חשבתי לעבור לפתח תקווה. אך אינני מכיר את העיר ומעולם לא יצא לי לגור שם. אשמח לדעת מאלה שגרים\גרו שם, על איזה שכונות מומלץ, איזה שכונות עדיף להימנע וכדומה. חשוב לי גישה נוחה לצירי תנוע מרכזיים עם אפשרות לצאת למרכז במהלך השבוע, כמו כן בסוף שבוע בלי לקחת רכב. [עריכה] תקחו בחשבון שאני שוכר לבד, ולכן תקציב מוגבל. התקציב המשואר הוא 3K כמובן עדיפות לכולל חשבונות. [עריכה2] כיום אני עובד בפתח תקווה - קרית אריה. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 9.9k צפיות
  10. Started by Guymz,

אהלן אני מאוד מתגעגע לעוף כמו בקאנטאקי פרייד צ'יקן. כל פעם שיוצא לי להיות בחול אני אוכל ואני פשוט מת על זה. חיפשתי באינטרנט מתכונים אבל הכל זה עוף עם ציפוי, אבל הבעיה היא שהציפוי הוא שונה ואני מעוניין במשהו קרוב למקורי (עד כמה שניתן). האם מישהו מכיר מתכון שווה ?

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. אני שומע מוזיקה במחשב וקורא חדשות. פותח טאבים שמעניינים אותי, ופתאום מתנגן סרטון מאחת הכתבות בלי שמישהו ביקש בכלל ומפריע לי לשמוע את השיר. לרוב זה גם בווליום מופרז ומכאיב באוזניים, ואני צריך למצוא את הטאב ולסגור אותו. שלפחות יתנו לי לבחור אם אני רוצה לראות את הסרטוני-כתבה שלהם. אתרים שכאלה הם כלכליסט וווינט למשל, ויש עוד כמה. יש משהו לעשות נגד זה?

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by nir.barak,

אהלן חברה ערב טוב ידוע לי כי קיימים המון דיונים בנושא בפורום וחיפוש קליל יעלה לי את כולם אך עברתי על כולם והם לא כ"כ רלוונטים עבורי או עדכניים, לכן החלטתי לפתוח דיון חדש בנושא, מצטער מראש אם זה מפריע למישהו. בכל מקרה חברים החלטתי להיכנס לתחום טכנאי מחשבים עבור השלמת הכנסה, ויש לי מספר שאלות שאשמח אם האנשים המנוסים פה יוכלו לענות לי על חלקם. אז ככה, הבנתי שהקורסים המוצעים במשק הם די מיותרים אך לאור העובדה כי אין לי ניסיון החלטתי כי עדיף שלפחות תהיה לי תעודה שתניח את דעתם של לקוחות, אז מצאתי כמה קורסים, כאלה שכוללים ניהול רשתות וכאלה שלא וכן כאלה שכוללים תעודות MCTP או MCSE והשאלה שלי האם ניהול רשתות זה משהו שנחוץ לי אם התכנון שלי הוא לעסוק עם לקוחות פרטיים וביתיים כי לא…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by ofekd23,

אני צריך את העזרה שלכם תקשיבו אני רזה מידי ואני לא יודע מה לעשו אני חייל בן עשירם גובה 1.73 ואני שוקל 47 קילו אני חייב לשמין ואני לא יודע איך ניסיתי הכול דיאטניות הכול יש לכם איזה רעיון בשבילי.?

14. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אשמח להתייעץ איתכם על נושא מסויים. אני מאמין שחלקכם שמביוחד מחפש עבודה שומע שבערך 90% מהצעות העבודה הן למעשה שירות לקוחות/מכירות. ופה זה מציק לי העניין. אני לא סובל שירות לקוחות/מכירות כי אני יודע שאין לי כושר ביטוי והתנסחות נכונה. מה גם שאני לא מתחבר לעבודה הזאת... ניסיתי מס' פעמים וכו'. מסתמן שאלו מסוג העבודות שיש בהם כסף טוב (אומנם אתה לא מקבל שכר מטורף אבל נחמד מאוד). ובעבודות האחרות שהשכר לא מיודע מה והם הביקוש נמוך... ושאלה לי אליכם, האם ללכת לכיוון של שירות לקוחות/מכירות על אף שאתם לא מתחברים לעבודה הזאת כי יש בזה כסף טוב וביקוש? או פשוט להמשיך לחפש עבודות בתחומים אחרים למרות שהביקוש נמוך...?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by LIRON11,

שלום, אני בגיל 20 וחברה שלי עוד מעט חוגגת 17, ההורים של החברה לא רוצים שניהיה בקשר כי הם דתיים (שמרנו על זה בסוד עד שהם עלו על זה). כרגע המצב שהם רוצים לפנות למשטרה אם לא ניפרד, מה ההשלכות אם הם ילכו למשטרה? הם יכולים לכפות עלינו לנתק קשר? תודה.

16. ההודעה הזאת הציגה שירות חדש, אבל משתמשי הפורום מעדיפים לצקצק בלשונם על לינק עם הפניה, מאשר לקבל מידע על שירותים ואתרים חדשים. בטח עכשיו ההודעה הזאת שימושית יותר.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אהלן, זכיתי במכרז באיביי על מטען מקורי של סאמסונג (המטען מיועד למוטו G שבדרך), אבל עכשיו שבאתי לשלם אני שם לב שה-INPUT יכול להיות בעייתי: Primär: 100-300V, 50-60 Hz, 015A Sekundär: 5V, 1000mA בארץ אנחנו עובדים על 240V לא? האם יהיה בסדר כי מדובר פה סה"כ על טווחים אפשריים או שהמטען ישרוף לי את הבית והטלפון? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by yacovmateo,

פתחתי את זה גם בFXP בגלל שאני צריך כמה שיותר תשובות בזמן קצר. חבר שלי היה לו גיוס ביום ראשון,עלה על האוטובוס לבקום בת'א הכל טוב ויפה. הוא היה מיועד למג'ב כרזרבה,בסופו של דבר הקצין מיון אומר לו שהוא לא יכול מג'ב כי יש לו עבר עם כתב אישום,שנסגר בכלל! בקיצור אחרי שדפקו אותו ככה הוא לא מעוניין יותר בשירות קרבי. אמא שלו הייתה מאושפזת אז נתנו לו פס רק להיום,מחר בבוקר הוא אמור כבר להיות שמה ככה שהוא צריך עזרה דחופה. הציעו לו בודק מעברים במ'צ,והוא לא מעוניין בזה זה תפקיד חרא לטענתו וכולם אומרים לו תברח מזה,ובצדק. הקצין מיון סגור על זה,איך הוא יכול לעבור לתפקיד אחר?,ג'וב או משהו כזה..משהו שיכול לתת לו תפקיד טוב לעתיד,אשמח לעזרה זריזה זה מאוד דחוף. פרופיל 82 קבא נמוכה סביב ה…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לפני כ7 חודשים עלתה הצעה של איסור הטלת קנסות יציאה על לקוחות של יס והוט. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4007642,00.html רציתי לדעת אם יש התקדמות עם ההצעה הזאת, לא הצלחתי למצוא מידע עדכני בקשר לחוק הזה. כיום קנסות יציאה מהחברות עלולים להגיע לאלפי שקלים, פשוט לא הגיוני. אשמח לתשובה. שבוע טוב לכולם

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by liram21,

שלום לכולם, אח של חבר שלי נתן לי ספר ללמוד של MCITP, קוראים לו MCITP 70-647 SE. אני לא יכל להתחיל ללמוד כי אין לי ווינדוס SERVER 2008, אז אני לא יכל להתחיל כי הכל זה עבודה טכנית (לפי מה שהבנתי ממנו) עם המערכת עצמה. אז מה אני יכל לעשות ? תודה! נ.ב.- אשמח לעוד קישורים או עזרים שאוכל להמשיך ללמוד MCITP או CCNA כמו שצריך עדיף בעברית אבל גם אנגלית זה סבבה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. מחר אני יוצא לעבוד באיזה מפעל של אנג'ל איי שם באזור ת'א. הנסיעה היא משהו כמו שעה וחצי לכל כיוון כמובן שיש הסעה מסודרת,אבל לא משלמים כסף על הזמן הזה של הנסיעות. האם זה חוקי?,המזכירה הזאת של הכח אדם אמרה לי שבגלל זה משלמים לך 24 שקל..ואם זה 24 שקל אז אחרי השעה השמינית עדיין מקבלים 24 או שזה כבר יותר?(30 שקל?) עריכה:במקום לפתוח שרשור חדש אמשיך מפה. היום(ראשון)יצאתי עוד פעם לעבוד,בסדר ההסעה באה עליתי הכל טוב ויפה. היינו בסך הכל 5 עובדים,והיינו צריכים להיות יותר כי לא משתלם לכח אדם כלכלית לשלוח רק 5 בגלל שההסעה עולה הרבה כסף. בקיצור היום עבודה התבטל בסופו של דבר,שאלתי עכשיו בYNET בפורום של הדיני עבודה ומישהו הגיב לי שמה שקרה לי נכלל ב''חוק שעות עבודה ומנוחה'',אם הכח אדם לא מבי…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום , קיבלתי מבת דודה שלי כמו מין קופסה כזאת בגודל של אייפון שבאחד הצדדים שלה יש חיבור לכבל USB ובצד השני 4 פיצולים של חיבור USB גם , מעליו יש כמו משענת כזאת שיש לפלאפונים שנפתחת שלוחצים על אחד הכפתורים , אני לא מבין למה זה משמש , חשבתי על מפצל USB אבל מה זה ה"משענת" הזאת? יש לציין שרשום על המכשיר הטכנולוגי הזה powerDisne Poe Systems from microseml The Power to connect ניסיתי להכנס לאתר ולמצוא את הדגם הזה כדי להראות לכם מה זה בתמונה , אבל לא מצאתי , ואין לי איך לצלם את זה. תודה רבה. התמונות בהודעה ה-7 למטה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by נדב22,

הי,הרוצה לספר הייתי רוצה לספר לכם סיפור די מוזר. לאחרונה ישבתי עם כמה חברים שלי על נרגליה ובירות. כמו במפגשים כאלה,תמיד נוהגים לרדת אחד על השני,לספ חויות ולצחוק סתם. בכול אופן איכשהוא אמרתי איזה ירידה(עקיצה) על כך שפרסים הם קמצנים ומרוקאים הם סתם ערבים עם פיוז קצר ותימנים דומים לבודאים כחושים. יש לציין שאני עצמי שליש מרוקאי,שליש פרסי ושליש תימני,כך שירדתי על עצמי ועל עוד כמה מן הנוכחים. זה נאמר בתוכן של בדיחה,ולא במכוון. בכול אופן אחרי שאמרתי את זה,פתאום כולם הביטו אלי ואמרו :"בונא אתה גזען לא קטן". נדהמתי,הם היו רצינייםולא צחקו,מיד חזרתי בי מדברי. עכשיו במחשבה לאחור,אני לא מבין מה הבעיה עם האימרה הנ"ל? למה כול פעם שיורדים קצת על עדות בישראל מיד צועקים גזענות!!! גזענ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Far_Away,

ולמי שכן מכיר- יש לזה איזה הסבר הגיוני (למה בהתחלה לא כולם רואים את זה)? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אם לפני שנה זה היה איזה יום שמטוס עובר פעם בשעה, זה היה נסבל. אני גר ברובע יא באשדוד. וכיום זה פשוט בלתי נסבל. אני סטודנט שלומד ועובד בשעות לא קבועות, ויוצא לי להיות בבית בשעות הבוקר ואחר הצהריים. במשך כל השבוע, כולל היום, רעש המטוסים פשוט לא מפסיק. זה מגיע לכך שכל כמה דקות עובר לו מטוס מעל הבית. וככה כל היום. במשך כל השבוע. הראש שלי מתפוצץ כבר. זה פשוט בלתי נסבל. וחמור ביותר, למי תתלונן? אני לא יודע עד כמה הדיון הזה יעזור, אם בכלל, אבל פשוט הייתי חייב לשתף את התסכול שלי ואולי יש פה עוד אנשים מהאיזור שמודעים לבעיה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.