כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
יש לי redmi note3 והמסך סדוק והסוללה נפוחה מה אפשר לעשות בנוגע לזה ? התמונה ששמעתי ישנה לא מה שיש עכשיו ...! רק לידע כללי ועוד דבר הסוללה נגמרת לי די מהר ..גם
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש המלצות למורים טובים לנהיגה בעיר רחובות. (לנער שרוצה להתחיל ללמוד נהיגה) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
I have been working at the gym for about two years plus, now i left the gym and started to do 200 push ups\day [in sets of course] instead... is it really worth the effort or it just a waste of time\power ? tHNX
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו שמע על הפרויקט הזה? רוצה לספר איך היה? אני לא יודע אם ללכת כי אמנם כל מי שהיה שם אומר שהוא לא ישכח את זה בחיים ושזה ממש חוויה, אבל FFS זה חודש מהחופש הגדול :-\ http://www.zofim.org.il/magazin_item.asp?item_id=2288856964&troop_id=30019441&past=archive
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הרעיון פה הוא להירשם לאתר ואז מקבלים כתובת דואר בארה"ב שלשם אנחנו שוולחים את כל המוצרים שאנחנו קונים באינטרנט. האתר הזה משלם במקומנו על המוצרים ומקבלים את המוצרים עד לבית (ישראל) ללא שום עלות נוספת מצידנו. מה הקאץ' פה? אין מכס/ מע"מ/ משלוחים? מישהו ניסה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יהיה נחמד אם תכנסו לאתר ואח"כ תשימו את ההתכתבות שלכם עם "אלוהים"... http://igod.ua.tc/ שלי לדוגמא: Me: hey, what a nice day God: You've got my full attention. it is a nice day. Me: yes... God: Next question? Me: wanna f***? God: Please don't be so rude
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל הרגשתי צורך עז לחלוק זאת איתכם. אני וחברה שלי חוגגים היום בערב - שנה. עריכה: מאי, אהובתי. במקרה שהת'ראד הזה יישאר פתוח, בזמן שאני אשן... ואת תראי אותו, אני אוהב אותך. אלה היו 12 חודשים הכי טובים של החיים שלי, הייתי נותן הכל בכדי להכיר אותך.. 15 שנים מוקדם יותר ולבלות גם אותם איתך. ואז הייתי יכול להגיד לעצמי, שחיי מושלמים.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה פורום מחשבים מן הסתם,אבל במחשבה שנייה 95% מפה הם גברים אז.. הנכשיר מיועד להסרת שיער מכל חלקי הגוף לגבר,זה נשמע לי קצת לא אמין משום מה,מישהו מכיר אותו והתנסה איתו?,בעיקר השעירים מאוד באיזור החזה והבטן שבינינו חח...אשמח לחוות דעת עליו הינה קישור של פרטים על המכשיר: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947343&af=2055&bid=true
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם וחג שמח!!! אני שמאלי וכותב ומשתמש לרוב בשמאל, אבל יד ימין שלי הרבה יותר חזקה ואני רוצה להתחיל לשפר את הקאורדינציה ביד ימין... איך אני יכול לשפר אותה חוץ מכתיבה? תודה לכולם! ;D
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בכמה צריך להיות הציון בבגרות גבוה יותר מהמגן כדי שישקלו לבטל אותו?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsdt_710h2c?c=us&cs=19&l=en&s=dhs פשוט מטורף! ורק 165$ בחודש!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כרגע בהלבטות קשה במה לבחור. אני רוצה לעשות על טוסטוס אבל יש מסביבי לחץ שזה מאד מסוכן, מספרים לי סיפורי זוועה על מכרים שהפכו לנכים, ריסקו את הרגלים וכו'. :P כעיקרון אני חושב על טוסטוס כי הבנתי שזה הרבה יותר זול מבחינת תחזוקת הכלי, והדלק. זה באמת ככה? וזה גם יותר נוח באזור המרכז. יש פה משהו שיכול להסביר לי את העינין של החזקת מכונית מבחינה כלכלית? תחזור הרכב, דלק. כמובן שאני יודע שזה משתנה לרכב לרכב. כעיקרון אם אני ישכתנע אני ישקיע עד כ30 אלף שקל לרכב. מבחינה תחזוק זה יהיה יותר זול או יקר יותר?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי! היום קנינו מכונית! WOLKSWAGEN BORA תוצרת גרמניה(ולא הדרעאק הזה -ספרד..) מנוע 2.0 ממש יפה וממש נוחה רק קצת חבל שזה מנוע 2.0 למה כי הוא דיי זולל דלק קנינו ב65 אלף... שנת 2000 85000 KM עברה.... היה לנו לפני זה פיג'ו 405 מנוע 1.9 שנת 92...
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה.. בתוכנית ה"משמר האזרחי" בערוץ 22 שמשודרת ברביעי וחמישי בין השעות 19:00 - 20:00 הביאה טכנאי (נראה לי שזה טכנאי או סתם מישהו עם כיפה.. ) והוא אמר שאם מוציאים חלק מהטלויזיה לא משלמים אגרה והוא גם אמר שמסתובב אימייל שנותן לינקים על זה ומדבר על זה... אמת או שקר?!
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דיברו על זה כבר לפני חודשיים בחדשות של ערוץ 22, ושום דבר לא זז מאז... מתי הקיצורים אמורים להכנס, והאם זה בטוח או סתם עוד שמועה זדונית שהגיעה לתקשורת?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחי הקטן (והגאון) לכלך תפלזמה (42), יש כתם של 2סמ"ר אבל במרכז וזה מה זה מעצבן!! \איך אני יכל לנקות את זה? אין בעיה של תקציב!
-
- 43 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עריכה: אני האיתי חולה וקפצו אליי כמה ידידות לביקור... http://rapidshare.de/files/9809262/myparty.wmv.html
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש אולי מישהו מבת ים שנוסע מחר למפגש באוטו ובא לו להקפיץ שני ילדים?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחת מכוערת עושה קניות עם שני הילדים שלה, כשבדרך לקופה עוצר אותה גבר זר. "תגידי", הוא שואל, "הם תאומים?". "לא", היא עונה, "למה?". "אני פשוט לא מאמין שזיינו אותך פעמיים". ;D
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה ישמע שאלה מטומטמת אבל אם אני ינסע עם מחשב באוטובוס יש סיכון לנזק כל שהוא?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בטוח שלכולם יש סיפורים על איך הוא סיים את השנה, אז תפרסמו אותם פה. יום שני הייתה לנו מסיבת סיום, מסיבה די גרועה הייתי אומר, החלטנו שאחרי המסיבה כל השכבה (יותר נכון קבוצה ענקית מהשכבה שהם חברים) נוסעים לים. ארגנו אוטובוס וב12.5 יצאנו לדרך. ישר שהגענו כל אחד חיפש לעצמו מוכר לאלכוהול ולסיגריות.. (קניתי בהתחלה 2 בירות ואחת הבאתי לילדה, אח"כ ביקשתי מאיזו תיירת שתקנה לי, אז היא אמרה לי שיש לה יומהולדת היום ואני זה שצריך לקנות לה, אז אמרתי לה שאני אקנה לה אם היא תקנה לי... קיצר גם עליה שרפתי בירה, דווקא חמודה, חבל אבל שבת 20 :-\, אח"כ כבר מצאתי אישה חמודה שהסברתי לה שסיימתי היום לימודים אז היא קנתה לי בשמחה) היה כיף חיים בים, לילה, הים ריק... מסתובבים על החוף ומדברים... …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי היום 2 SMS-ים אחת אחרי השניה. במקום מספר של שולח היה כתוב FACEBOOK. פתחתי הודעה והיה רשום משהו בערבית. מחקתי את 2 ההודעות. מכירים משהו כזה? (לא, אני לא פוחד מערבים.. :2gunsfiring: , רק חושש אם יש איזו דרך לגנוב ממני באיזה שהיא צורה עם ההודעות האלו)
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אם אני צריך לשלם מכס/מע"מ על ספר אם הוא עולה פחות מ50 דולר (כולל המשלוח)? כמו כן, מישהו יכול להמליץ על מקומות להזמין מהם ספרים? אני מכיר Amazon ו Bookdepository אבל לפי הידוע לאמזון אין אפשרות לשלוח לישראל.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבב ראשון שתומך בתקן ה-802.11ax העתידני זמין להטמעה בציוד רשת מסוגים שונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-