עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BlackBird71,

ניסיתי עם HIDOWNLODER וגם עם ORBIT ולא הצלחתי אשמח אם מישהו יעזור לי בזה ויסביר לי איך להוריד ממקו

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by blabla2002,

יש לי שאלה בקשר אחריות בpch אני מקבל אחריות רק אצלה או גם דרך היבואן או היצרן תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by xpl0it,

לי יש מחשב: Pentium 4 2.4GHZ ASUS P4P800 512MB DDR 400 GeForce FX 5200 128MB לאחותי הקטנה יש מחשב: Pentium 3 800MHZ מעט RAM כרטיס מסך 32MB ישן עד עכשיו אני הייתי קונה כל 3 שנים מחשב חדש ואת הנוכחי מביא לאחותי. עכשיו אחותי צריכה מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות. האם זה הזמן לקנות מחשב חדש לי ? לדוגמא: Core 2 Due Q6600 OCZ 2GB RAM GeForce 8800GTS 640MB או לקנות מחשב חדש לאחותי, משהו הרבה יותר פשוט מזה ? מה שהכי מדאיג אותי זה משחקי ה-DX10. אני רוצה לוודא שאם אני קונה מחשב חדש עכשיו ומביא את הנוכחי לאחותי, המחשב שלי יריץ בלי שום בעיות משחקי DX10 כמו CRYSIS. כמו שאתם יודעים CRYSIS, או כל משחק DX10 עוד לא יצא, ולכן אין ביקורות. אז מה אתם אומרים ? לחכות שיצאו משח…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. באזור המרכז ת"א - בת ים איך איקאה מבחינת איכות?

• 13 תגובות
    • 10.6k צפיות
  6. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13869 אני אוהב את נינטנדו וחושב לקנות את הWII בעתיד אבל חננות כאלה לא בדיוק עוזרים לנינטנדו

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by מוחמד היהודי,

:o אני הולך לקנות את המכשיר הזה במחיר של גרושים ממש כלום כסף עכשיו אני טס לחו"ל לאיזה חודש עוד מעט ואני ארצה לקחת איתי את המכשיר ולהכניס לו סים מקומי מה אני צריך לעשות כדי שהסים יעבוד?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mavingadol,

לפני שנה , הם נפתחו בקול תרועה והרבה צלצולים ומה קורה עכשיו תקראו את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4248893,00.html מבין גדול

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by motogt,

החלטתי לנצל את הזמן שאני בבית וללכת לקניון לחפש חולצה. התלבשתי, נכנסתי לאוטו, כיוונתי משענת, הכנסתי קוד לקודן, הכנסתי מפתח.............................................................................................ונכנסתי לקניון. מתחיל לחפש את חנויות המותגים. ישר החנות של קסטרו בולטת בעיניים, אני נכנס כולי שמח לחנות, ניגשת אלי מוכרת כוסית ושואלת אותי: אם אפשר לעזור? אני הוצאתי ספר באלגברה ושאלתי אם היא יכולה לעזור לי במשוואת דפרנציאליות? כי אני קצת מתקשה(סתם לא). קיצר היא מתחילה לשלוף לי איזה 90% מהחנות "מה אתה אומר על זאת?" היא שואלת על כל חולצה שהיא מוציאה. (וכאן אנחנו מגיעים לנושא הכתבה) על כל חולצה שהמוכרת הציגה לי אפשר לכתוב במבצע " קנה חולצה קבל סכין פרפר מתנה…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בעבר הרחוק, לפני שהמציאו את הלייזרים האדומים, היו עכברי גולות! ואז מישהו חשב, למה שלא נשים את הגולה על העכבר! ואז אני החלטתי לקנות אחד כזה, והתאהבתי... אבל מה? אחרי כמה שנים הוא התקלקל, וחרף חיפושי בחנויות אחר אחיו, יצאתי ביידים ריקות. מישהו אולי מחזיק בבית את העכבר הזה, ורוצה להפטר?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הינה וידאו:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום. אבא שלי קיבל היום בדואר רשום דו"ח על חניה במקום אסור. יש רק בעיה אחת, אנחנו גרים בעפולה, והדו"ח הוא על חניה בבאר שבע (זו לא טעות דפוס, כי המכתב הגיע מבאר שבע...) אבא שלי היה פעם אחת בחיים שלו בבאר שבע, וזה היה לפני כמה שנים טובות. לי אישית אין רשיון, ומה גם אין לי מה לחפש בבאר שבע.. יש את כרטיס העבודה של אבא שלי בשביל להוכיח שהוא היה בעפולה בשעה 6 בבוקר. הדוח רשום על 9 ורבע.. למישהו יש מושג מה אנחנו יכולים לעשות? תודה...

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by yoav9,

הפורום כנראה יסגר היום בערב, מקסימום מחר, אני רק צריך שהיא תראה את זה קודם וכרגע אני באי וודאיות. אני אכתוב פה שוב כאשר אחזור מביה"ס. אם למישהו יש עוד משהו יפה לכתוב יש עוד זמן!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by eliil1,

http://www.expansys-usa.com/ החנות הזאת אמינה? למישהו יש ניסיון ? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Boomer,

(רק בלי הערות לא נחוצות בבקשה ) אני צריך המלצה על טלוויזיה כמה שיותר גדולה (עד 60") שטוחה. וגם איפה מומלץ לקנות והכל. לפי מה שהבנתי, עכשיו יש משהו יותר טוב מפלזמה - מסכי LCD ענקיים. זה מדוייק? יש את זה בארץ בכלל? כמה זה עולה? אני לא יודע אם מישהו מבין בזה כאן אבל שווה לנסות :smoke:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Tharbad,

בין כפר סבא לרחובות. אפשר המלצות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ameralis Zaiir,

אני מדי פעם מקבל קטלוגים שונים, ועכשיו במיוחד, שנכנסתי לעסקי המחשבים, אני מזדזע מההצעות שלהם. הנה דוגמא: המחשב המושלם לוח אם Biostar with Via Chipset (כמה שניסיתי לא מצאתי כזה לוח באף חנות, ורק יבואן אחד מיבא את החברה הלא מוכרת הזו לארץ) מעבד P4 1.6GHZ (אינטל מקורי P4) זיכרון 128MB כרטיס מסך + מאיץ גרפי: 3D 32MB AGP (במיוחד למשחקים חזקים ולתוכנות עריכה) (LOL) מודם: 56K PCI כרטיס רשת: 100\10 (הכנה לאינטרנט מהיר, ADSL וכבלים) דיסק קשיח: 40GB (שטח דיסק רחב במיוחד) (ממתי שטח דיסק הוא "רחב") CDROM: כפול 56 של BTC (בתמונה יש בכלל X52) כונן: 1.44 TEAC מארז במיוחד לPentium4 מאושר ע"י אינטל בצבע ניקל בעיצוב מדהים!!! (ולפי הפתיח עשוי מנירוסטה...) דמי התקנה, הרכבה ומשלוח 220 ש"ח. כל…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by liav12,

ירדתי דיי דרסטית מאז שיצאתי מקרבי, 10 קילו בחודשיים, והמשקל עומד כרגע על 52...בגובה של 1.74 רציתי לדעת מה המשקל המינימלי...?

• 13 תגובות
    • 7.5k צפיות
  19. Started by urich,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש ואני ירושלמי לכן אני רוצה חנות רצינית אם מחירים טובים ראיתי שלksp יש מגוון גדול גם של מוצרים חדשים אז מה דעתכם על הרשת

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. איזה דגם כדאי לי לקנות על סמך נסיון שלכם או ידע בנושא. תודה

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by Boomer,

כנסו שנייה לאתר Gamer ותראו מה עשו לו... זה נראה כאילו שמישהו פרץ והכניס לשם אתר אחר אבל אני לא בטוח... עריכה: אם הולכים ל-www.gamer.co.il/gamer אז הכל בסדר...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אשמח לביקורות על החנות.. אני רוצה להזמין משם כמה רכיבים למחשב... האתר שלהם: http://www.foxpc.co.il/ תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חברי הפורום, ובעיקר מנהלי האתר, שלום, הייתי כותב את זה בפורום "על האתר", אבל הוא נעול, וזה נראה הפורום הקרוב הבא... בכל מקרה, בשבועות האחרונים יש לי בעיה להתחבר לאתר הזה (HWZONE) מפעם לפעם - האתר לא עובד בכלל, או עובד מאד לאט. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה עם התקשורת, אך הפינג לאתר טוב גם כאשר יש בעיה עם האתר. הבעיה הזו לא נובעת מעומס על הרשת שלי (אין קשר ל eMule או תוכנה אחרת התופסת את רוחב הפס), ולא כתוצאה מחסימה של firewall כלשהו (כמו שאמרתי - האתר עובד, אבל לא תמיד, אז הוא לא נחסם תוכנתית). רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש בעיה דומה? ואם כן, האם המנהלים פירסמו משהו לגביה באחד הפורומים? תודה על התגובות. *** עריכה: ב"פורום הקרוב" התכוונתי לפורום שהוא לדעתי הוא המתאים ביותר לפרסם…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by X_Dror,

ביום חמישי (לפני יומיים) קניתי שעון בדוכן בקניון. היום (מוצ"ש) הגעתי לקניון על מנת להחזירו כדי לקבל החזר כספי (לא נעשה שימוש בשעון), אך סורבתי בטענה שהחנות לא נותנת החזר כספי, ואף הצביעו על שלט בדוכן שמורה על כך שלא ניתנים החזרים כספיים. ברצוני לדעת האם לפי החוק החדש אני יכול לדרוש החזר כספי, והאם סירובם חוקי או לא. תודה!

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by Milford Cubicle,

והפעם יד רובוטית שתאפשר לכם לגלוש באתרי פורנו עם שתי ידיים (קחו שניה לחשוב על זה) http://computers.walla.co.il/?w=/4/813474 מה שהם לא יודעים, זה שכבר המציאו את זה בארץ הרבה לפניהם: http://www.nisim.co.il/meonen.wmv

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.