עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אין מילים בפי... פשוט אין מילים...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by overload,

מה התנאי התקבלות ל 669? צריך להיות גאון או משהו כזה? זה נחשב בכלל קרבי או שזה תומכי קרבי? אם למישהו יש מידע על היחידה אני ישמח לקבל.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום כולם יש לי 350 דולר ואני רוצהל קנות איתם אונזניות , אמקס 510 , ופאנק עכשיו אני לא מצליח לראות איך אני בוחר לשלוח לישראל אם אפשר אז לרשום אם אי אפשר אז אפשר בבקשה לינק לחנות ששולחת מוצרים לארץ ויש להם את המוצרים שרשמתי למלעה במלאי ? גם כן אין אני משלם להם כרטיס אשרי ? רצוי גם כן חנות שהתנסתם איתם תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  4. ;D ברוח החג, נפגשנו היום בצהריים חמישה חבר'ה מהיחידה לקצת אוכל טוב. עבדכם הנאמן... כפי שהינכם רואים, בשר פרגיות שלט לכל אורך הדרך, סחטיין על התיבול של אביו של אשרם, המארח. 8) ואל השולחן הערוך מכל טוב...

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by desert,

כי כשאני נכנס לשם הוא אומר לי שאני חייב להירשם ויש דמי מנוי.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by computer_freak,

כדיי לדעת

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לחץ כאן סוף סוף! :yelclap:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מסיבה בלתי ברורה (חחח..) ה-Converter שאמור להמיר את ההודעות מהפורום הנוכחי לגירסה החדשה, מסרב בכל תוקף להמיר ת'רדים עם 56 עמודים.. ;D [poll] מה לעשות? [opt]לנסות לסדר את זה, ובשום אופן לא לעבור לגירסה החדשה אם משחק המילים לא עובר ביחד איתו[/opt] [opt]kill the stupid thread[/opt] [opt]ערנב[/opt] [/poll]

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by X-_PLOSIVE,

אז מה קורה? הייתה פגישה ואח"כ כאילו לא קרה כלום? ספרו מה היה מי היה מה מו מי מא

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by onn_the_vy,

אחרי ביקוש שני בשירותים היום, והתייעצות עם חבר שלי, הגעתי למסכנה שצריך להקים חברת סטארטאפ שתמציא מתקן, או משהוא, שיחתם את האסלה המזדיינת, לפני שבאים אליהה.!! כל מי שיפתח חברה כזאת יהיה מליונר!!!

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by DAN,

שיטה חדשה לגילוי העתיד http://www.bip.co.il/news.asp?catID=24&pgID=4498 דן

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by PeaS,

מותר? אוקיי, זה עובד עכשיו.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by yoav9,

ממש מוזר, כול השישי שבת הזה, שממה בפורום, רק אני וprototipe פה וגם firendice קופץ מדי פעם לביקור שבוא הוא כרגיל צוחק עליי... איפה כולם???? מפגש אנשי חומרה שלא ידעתי עליו???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. http://planet.nana.co.il/AryePc/UFO_Videos/index.htm :errr:

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by DAN,

יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ושלושה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ושתיים תפחוים על העץ אחד נפל ונתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ואחד תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים תפוחים על העץ אחד נפל ונתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ותשעה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ושמונה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ושבעה תפוח…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by onn_the_vy,

שאני שומע מוסיקה חזק, המחשב שלי מתחי ללרעוד שיש בומים, ;D, זה בסדר?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yoav9,

הפורום כנראה יסגר היום בערב, מקסימום מחר, אני רק צריך שהיא תראה את זה קודם וכרגע אני באי וודאיות. אני אכתוב פה שוב כאשר אחזור מביה"ס. אם למישהו יש עוד משהו יפה לכתוב יש עוד זמן!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by se7en,

אתמול עמלתי רבות על חתימה חדשה שמתי אותה ורק שניים הגיבו, מה דעתכם? החתימה צוירה ביד ע"י *DarK~NaF* ועובדה על ידי ב-PHOTOSHOP.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by plonter,

אחרי חמש שנים של איסוף החלטתי להפוך את הטרוף למשהו רציני אני רוצה להקים מוזאון למחשבים ישנים יש לי כבר המון זבל אבל אני צריך עוד אז אם יש לכם כל מני דברים שונים ומשונים עוברים או מקולקלים....... עשיתי דף ראשוני באתר שלנו http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/museum/museum1.tmpl חסרים לי כל כך הרבה דברים כמו מחשבים של סינקלייר וכמה דגמים של אטארי ודראגון ואוריק ומחשבי MSX ולעומת זאת יש לי דברים כמו הליזה של אפל ומחשב עם כונן 8 אינצ' (כן. היה דבר כזה) ומחשב נייד עם טייפ ומדפסת מובנים. הרעיון הוא גם להפעיל את הכל אז לא אכפת לי לצבור כפולים. חלק מהציוד יהיה בתצוגה אצלנו מעוד שבועיים שלושה. אולי אפעיל את ה BBS שרץ על ה APLLE 2E שלי עם שני מודמים של 1200 באוד ? בק…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by dimashk,

אבל לא סתם לדים אלא UltraBright מישהו אמר פעם שיש בחנות RadioShack ברעננה. איפה החנות הזו נמצאת? או שמישהו מכיר עוד מקום שאוכל לקנות בו את הלדים?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. http://www.dosidate.co.il/ תחליטו בעצמכם אותי זה הצחיק...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by unknown,

תקראו את הקובץ המצורף!!!!!!! חובה לכולם!! ;D פשוט קרע אותי!!!!!!!!! עכשיו הבנאדם המסכן איבד איתי קשר ב-icq כשאמרתי לו מאה פעם לא להקשיב ל-x-man הזה... בטח הכל נדפק לו עכשיו... אה ועוד משהו: את כל הפקודות שהוא נתן לו הוא אמר לו לרשום אותם ב-mirc!!!!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by KoM,

היי, זה אני D_N_A, והתיישבתי לי ליד המחשב של KOM.... איזה כיף פה... אני אוכל מאפינס, הורס עם KOM איזה PIII שיש לו, מכוון אליי מזגן בהנאה וכרגע סיפחתי לעצמי איזה כ. קול ישן.... ;D כמובן שגולת הכותרת היא שאני זוכה לכתוב הודעות מהיוזר של KOM בעצמו... כמילותיו של סטימפי הגדול מכולם: "Happy Happy Joy Joy" חכו תראו מה אני הולך לעשות לפורום... :asthanos: (עכשיו תבינו למה הכותרת היא "חי חי חי")

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Shmoolik,

תיכנסו לכאן (האתר של זיזאג) ותראו יש למאטה קטע של "היכן אנו נמצאים" מהקטע הזה ומאטה תסמנו את כל מה שכתוב עם הכבר ותראו מה מסתתר בין השורות עריכה - יש 3 שורות כאלה , אז תסמנו את הכל.. ;D :lol: :lol: ------------------------ © ענקודר מימי פיסי פרו

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. גודל הקובץ הוא 2.9 מגה http://us.f1.yahoofs.com/users/c4f32a0a/bc/Yahoo!+Photo+Album/TEMP/atom.asf?bcCw278AUcZrqPAL יפהפה ! :smoke: אגב, שימו לב לספינות הנמצאות בקירבת הפיצוץ, הגל עובר ממש מתחתן! איך זה שהן לא נפגעות לפחות מקרינה?!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.