עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkman,

טוב השנה אני עושה פרויקט של 5 יחידות באלקטרוניקה אז עם למישהו יש רעיונות בבקשה לרשום ובבקשה לא סתם אנשים אלה אנשים שמבינים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. לא מזמן ראיתי את אותה הודעה שכבר מסתובבת כמה שנים באינטרנט ושכל פעם מוחקים אותה כי זה ספאם: הודעה די ארוכה שמסבירה שאם תשלחו 5 ש"ח לכל אחת מהכתובות הרשומות בתמורה לכך שיוסיפו אתכם לרשימת הדיוור ולאחר מכן תפיצו את ההודעה במאות פורומים עם השם שלכם בתחתית הרשימה של ששת הכתובות, תוכלו להרוויח לאחר זמן מה הרבה מאוד כסף. האם מישהו הרוויח או שמע על מישהו שהרוויח מהדבר הזה כי זה נראה מאוד מפתה וגם לא השקעה גדולה (30 ש"ח + 6 בולים)? ??? ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Vega,

מה זה פיחו / פיכו? מנהלים יקרים, אם אתם לא בקיעים עם המושג אני מבקש שלא תנעלו, המושג קיים. בדוק.

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

לגולשים שלום, הערוץ נסגר עקב הענות כמעט אפסית. בהנחה ויהיה ביקוש מחדש לערוץ, נשקול לפתוח אותו מחדש. תודה לכולם וחג שמח. צוות HWzone.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. לא יודע באיזה פורום לשים את זה בדיוק , אני צריך בערך 3 קילו . לא נראה לי שזה חומר לא חוקי , אז אם מישהו יודע , אודה לו אם יוכל לעזור לי בעניין .

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by maphisto,

טוב משהו מהפורום שאני לא אחשוף את שמו סובל זה תקופה ארוכה מתקלות מוזרות והחליט לשים לזה סוף . זה מה שהוא עשה : אני רק אגיד שהוא מסתובב גם לפעמים בפורום דגים (אבל לא בשביל הדגים ) כל זה לאחר ש G4TI4200 נשרף פעמיים והיום נשרף R9700NP

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ORrrr,

שיר שהולך משהו בסגנון (מצטער שאני לא יכול להיות מדוייק יותר) You, show me how you do, exacly what you do how i fell inlove with you you show me how you say, exacly what you say bla bla.. וזה אותו זמר ששיר מספר 10 בדיסק הראשון של NOW הראשון אני חושב (שאין לי אותו כבר ממזמן) אהה, ויש לשיר גם קליפ שיש בו שני סינים שרואים אותם מזדקנים שבתהחלה הלב הוא יפה וגדול כזה ובסוף השיר הוא שחור ומגעיל כזה תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by OR007,

This is not the shit we use to see everyday ! http://mybox.trenger.ro/~torgeir/malec.wmv

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 1immortal,

http://home1.stofanet.dk/kurdistan/Prog/yedokhtar.mid

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מה השם של הטראק? http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/663581627/486262345.mp3

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lamborghini,

אחרי איזה 3 חודשים יש לי 100 הודעות .. .. .ואני מנצל את זה להגיד שהפורום עזר לי מאוד בהרבה דברים ! ..

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by R-E-L,

Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a total mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SuB,

שלום! אני צריך ממכם עזרה חברים, שכל אחד יענה על הסקר הזה. אם מספיק אנשים במגוון גילאים יענו, אתם תחסכו לי להתחיל לשאול אנשים. אני ממש ממש יודה לכל מי שיענה (באנגלית) על השאלון הזה (על כל השאלות, וברצינות בבקשה, זה ללימודים). תודה! The Internet Questionnaire 1. What is your age? (21 and bellow/ 22 to 35/ 36 and above) 2. Do you have a fast internet connection? (yes/no) 3. How much time do u surf in the internet every day? (2 hours and less/3 to 5 hours/ above 6 hours) 4. What is your main use of the internet? ________________________________ __________________________________________________________________ 5. Have you ever been attacked by a virus? (yes/no) 6.…

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by Ran B,

חחח, זה היה משהו מצחיק לאלה!! היום הינו בדיזינגוף סנטר..אני ועוד כמה חברים (בגלל שהייתה לנו הצגה בהבימה, אז המון הלכו אחר כך לסנטר..).. אז אני וחבר שלי החלטנו קצת להשתעשע, וחבר שלי אמר לי בא ניכנס לחנות באג, נעשה את עצמינו לא מבינים בגרוש מזה מחשב, ונתייעץ איתם על כרטיס מסך. אוקי.., אז נכנסו..ואז התסכלנו חביב והכל.., דרך אגב רדאון 9800 פרו עולה של 2790 שקל!!!!!! חחחחח משוגעים!, אז נכנסו חבר שלי בא למוכר אמר לו, תראה אני לא מבין במחשבים כל כך..ואני רציתי לדעת על כרטיס מסך טוב, משהו ב 500 שקל פלוס מינוס. אז המוכר אמר.., אוקי, יש לנו את ה FX5200 כרטיס ממש תותח, פצצה של כרטיס עולה 512, אני עושה לך אותו ב500, אז חבר שלי שאל אותו.. רגע הוא ממש טוב?, הוא יריץ לי כל משחק ש…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום! כשצריך לשחרר חבילה ממכס של חלקי מחשב מחו"ל האם משלמים מע"מ על המשלוח ? תודה, יובל

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by x-dude,

ובכן הנה עוד דוגמה: שלשום היתקשרתי לסטימצקי לברר מתי הם מקבלים ב dvd את שליחות קטלנית 3,הם אמרו לי ב18,מגניב בכל הארץ יוצא ב18,ובכן היום זה ה18 ירדתי לסטימצקי וזה מה שהיא אמרה: "לא הם מפיצים את הסרט ב18 אבל אנחנו נקבל בטח ב20 או 21". תמשיכו לזלזל ככה באנשים ואר כך תתפלאו למה כולם מעדיפים להוריד.

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by scriewy,

http://www.rex.co.il/article.php?sid=61 למי שלא קרא אם יש תראד פתוח כבר שבו שמים כאלה דברים תגידו לי אני אמחק את זה ואשים שם

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by blabla2002,

יש לי שאלה בקשר אחריות בpch אני מקבל אחריות רק אצלה או גם דרך היבואן או היצרן תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תראו אני אמור לעשות גשר בעוד איזה חודש חודש וחצי גג,עכשיו אני מת מיפחד מרופאי שיניים ואין מה לעשות. אז השאלה זה איך עושים את זה כמה זמן זה הולך ואיל זה בנוי? בלי חוכמות זה לא כואב מה אתה פוחד! אין מה לעשות אני חייב לדעת!!!

• 13 תגובות
    • 6.4k צפיות
  20. Started by urich,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש ואני ירושלמי לכן אני רוצה חנות רצינית אם מחירים טובים ראיתי שלksp יש מגוון גדול גם של מוצרים חדשים אז מה דעתכם על הרשת

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by gabig12,

פותחים לנו בעיר קורס של A+ ורשתות הבעיה שהקורס ארוך 3 שנים ופעמיים בשבוע מ-4 וחצי עד 8 וזה לוקח הרבה זמן, ובסוף הם נותנים תעודה. הבעיה שזה עולה 450 ש"ח ואני לא רוצה לבזבז סתם כסף (עדיף לקנות עוד זוג עכברים ומקלדת אלחותית) ובזבוז זמן, השאלה אם הקורס שווה משהו ואם זה נותן לי משהו בחיים

22. Started by TermiNal,

שלומות יש לי התלבטות.. נוקיה 6230 או מוטרולה E398.. אז ככה האם המוטורולה כ'כ יותר טוב? כי פשוט די נדלקתי על הנוקיה.. וגם מניסיון עם המוטרולות יש להם תפריטים גרועים ונורא קשה להסתדר איתם, זה נכון גם כאן? אגב מה עוד יש לכם להגיד על הנוקיה? הוא שווה קנייה? אגב זה אמין להזמין מפה - http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1308&CatCode=277 אם אני קונה משם ומכניס סים של סלקום, כל הדברים יעבדו לי? אינטרנט, סרטים והכל או שיש דברים שהפריצה מבטלת? אגב האם כל זה שווה בכלל? כי אני עושה את זה אני אני נתקע עם שני מכשירים וזה יסבך אותי.... חוץ מזה שבדינמיקה הציעו לי ת-6230 ב-1800(בחלק משדרוג) אגב, שווה לשדרג גם לפני שמסיימים לשלם על פלא' מסויים? כי יש לי עוד מלא זמן ואנלא סובל…

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by TimoTy,

טוב אני ואבא שלי רוצים לקנות פורד מוסטנג ישנה ולשפץ אותה !!1 טוב עכשיו אני לא מוצא פורד ישנה ומפורקת........ והיא צריכה ליהיות מתה כדי שיהיה מה לשפץ תודה מראש !

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by waizman,

לא'דע בן כמה אתה כי האייסי שלי מושבת כרגע, אז אני ישים לך סתם כמה אנימציות ;D :-* :anim-jjd: :auto: :biggthumpup: :clown: :cwm39: :DJsmile: :gorgeous: :ylsuper: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: מזל טוב איש! :-*

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by gshhar,

שאלה 2.

• 13 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.