עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shloosh,

לא מבין מה זה, רק אני שם לב שנופל לו מלא שיער??? יעני אני לא מדבר על גושים כמו חתולים חחחחח ,אבל בכמות שבהחלט שמים לב עליה... זה מעצבן אותי רצח, לא רוצה להיות קירח או משהוווווו בעעעעעעעע עוד מישו במצב שלי? שמשחקים עם השיער נופלות שיערות לפעמים וזה בעע אני לא בא לשאול בקטע רפואי, אלא רק עם יש עוד אנשים שזה קורה להם.... :-[

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שמתי לב (ובטח גם כולם פה כמעט שמו לב) שלאחרונה הרבה חברות כמו ASUS,RAZER,לוג'יטיק ועוד ועוד ועוד יוצאים עם הצהרות כמו "המשטח עכבר הזה מיועד במיוחד לFPS ויתן לכם תוצאות טובות יותר" "הכרטיס רשת הזה מהיר יותר וטוב יותר לRTS" וכו' וכו' נניח ונעשה הניסוי הבא: אם ניקח שחקן ברמה בינונית (לדוגמא אותי - מה לעשות לא יצא לי לשחק הרבה זמן כמו שצריך באופן מקצועי), לעומת מישהו שהוא שחקן מעולה (כמעט כמו הרמה של אלו בתחרויות , קצת פחות), ונשים את השחקן הבינוני על חומרה סופר מקצועית מכף רגל ועד ראש (לא יודע תבנו מחשב חלומות מתחילתו ועד סופו בתקציב של 50 אלף גם), ולעומת זאת את השחקן המקצועי והטוב נשים על חומרה בינונית פלוס (נניח עכבר לייזר או אופטי איכותי אבל לא הכי מדהים, מסך נחמד, וציוד…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by oneq,

שלום, עד עכשיו היה לנו הוט בבית, בסלון היה FiberBox 4K ו-4 ממירים רגילים בחדרים. מהירות הגלישה הייתה 100 מגה, ובפועל בחדר שלי הגעתי למהירות של בין 70 ל-80 מגה לפי Speed Test Tool. וכעת לאחר שעברנו לפרטנר יש ממיר אחד בסלון ועוד 3 ממירים בחדרים. בחדר שלי יש טלוויזיה חכמה, ואפשר להסתפק באפליקציה של פרטנר במקום להוסיף ממיר. מהירות הגלישה היא 100 מגה, אבל בפועל לפי Speed Test Tool מהירות הגלישה נעה בין 20 ל-35 מגה. שזה הרבה מתחת ל-100 מגה. מבחינת תכנים, ממשק, נוחות וכד' אין לנו בעיה עם פרטנר. אני מבין שאי אפשר להבטיח ב-100% שכל הזמן יהיה לנו 100 מגה, אבל השאיפה היא להתקרב לגבול הזה. ו-30 מגה זה הרבה פחות ממה שהיה לנו עם ה…

4. שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי את המחשב החדש שלי, מדובר במחשב חזק מאוד שמיועד אך ורק לגיימינג לכן במחשב כזה אסור להתפשר, צריך לבחור בפינצטה את החלקים שיהיו חזקים ולא פחות מכך את המקום שאתה עומד לקנות ממנו. שנים קניתי מחשבים ליד חנות מעולה שהייתה באיזור מגוריי באור יהודה אבל היא פשטה את הרגל ולכן הגיע הזמן לבחור בחנות חדשה. לאחר שהחלטתי איזה חלקים לקחת והשוויתי מחירים ברשת ראיתי שבIQPC באשדוד אני מקבל בעבור המפרט את המחיר הזול והאטרקטיבי ביותר אך כמובן שמחיר זול בלבד לא מספיק כי צריך גם חנות עם שירות מצוין. לאחר חיפוש מעמיק בגוגל ראיתי המון תגובות חיוביות מאוד על החנות והחלטתי ללכת על זה אפילו שהחנות רחוקה ממני שזה דבר שתמיד חששתי והתרחקתי ממנו כי לך תסע עד אשדוד (ש…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. האם אי פעם חלמתם להרגיש חלק מסרט הוליוודי עתיר תקציב ואפקטים? עכשיו יש לכם סיכוי לעשות את זה - כחלק מהקמפיין הפרסומי עבור הסרט 'היום השלישי: התחדשות' (Independence Day: Resurgance באנגלית צחה) יש לכם אפשרות לחזות בהשמדה הוירטואלית של כל איזור בעולם, אשר בו קיימים צילומי Google Street View - כולל הרחוב והבית האישיים שלכם, במידה והוא קיים במאגר של ענקית הטכנולוגיה. אפוקליפטי משהו, אבל גם חביב בהחלט. http://www.independencedaymystreet.com/news/all

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by nineball,

אתמול בלילה לא הצלחתי לישון, הסיבה- גור חתולים פצפון (אני מעריך שבן 3-4 שבועות לכל היותר) מתחת לחלון שלי, על הפרגולה, יושב ומיילל בגשם. הפעם האחרונה שראיתי את אמא שלו באיזור הייתה אתמול בצהריים, מרגע שהתחיל הגשם היא התחפפה ולא חזרה עד לרגע זה. בהפוגה בין הגשמים היום הצלחתי להזיז אותו מהפרגולה החשופה לגשם, לייבש אותו בעדינות ולהעביר אותו אל מתחת לפרגולה, שלא יהיה חשוף לגשם. לצערי, אין שום דרך להשאיר אותו בתוך הבית- ברגע שאמא שלי מריחה חתול מקילומטר היא מתחילה להגיב (אלרגיה, למי שלא הבין) אז הוא מתחת לפרגולה, בגינה, עם הגנה מפני רוח וגשם+מגבת לשבת עליה שיהיה לו קצת חם. חשבתי שמהיללות אולי אמא שלו תחזור בשלב מסוים, לא נראה שזה קורה או עומד לקרות. אין לי אפשרות לאמץ אותו, כאמ…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הגרלת ה-50 מיליון של מפעל הפיס. המינימום זה 2 טבלאות (11 שקל) עם סיכוי זכייה של 1:953,442. הפרס האמיתי ראוי לציין הוא 37.5 מיליון, והפרס השני הוא 3.75 מיליון.

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by DXT,

I want a fat babe ;D

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Pc_Ghost,

אחרי חודש שאני נמצאת פה...ורק קוראת הודעות...החלטתי שהגיע הזמן גם להשתתף... אז...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אתם מוזמנים להכנס/לבדוק/לתת פידבק/להשחיט את האתר הבא: http://aspspider.info/NuclearEnergy אם לא בא לכם להרשם אז: משתמש רגיל: שם וסיסמא - web1 "המנהל": (כל האתר אצלי על המחשב ככה שאין בעיה אם תמחקו משתמש ) שם וסיסמא web מי שרוצה לבדוק את הקוד/לגנוב ממנו אז הנה כל הדפים (בלי הDB והתמונות) [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Liran -,

שלום, לפני כ-3 שבועות לאחר בדיקות רבות וועדה רפואית חוזרת בלשכת הגיוס הוחלט על הורדת הפרופיל שלי לפרופיל 45 רפואי (במקום 97 במקור). לאחר הורדת הפרופיל והיציאה האוטומטית משירות קרבי, המנילה אותה שלחתי איננה רלוונטית עוד ולכן התבקשתי למלא שאלון העדפות קד"צ בהקדם האפשרי. בשאלון אשר נשלח אליי הביתה הוצעו לי 3 תפקידים אשר אינם דורשים מיוני קד"צ בעקבות תאריך הגיוס ההולך ומתקרב (04.02.08), התפקידים המוצעים הם: 1. שירות בחיל האוויר והחלל - קוד תפקיד 7601. 2. שירות חובה במשטרת ישראל (שח"ם) - קוד תפקיד 7501. 3. שירות בתי הסוהר (שב"ס) - קוד תפקיד 7301. ברצוני להדגיש כי אף אחד מהתפקידים הנ"ל אינו מושך את תשומת ליבי באופן כזה או אחר, ולכן אינני יודע במה לבחור .. אני פשוט לא רוצה את …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by RnG,

אני מחפש כסא מחשב נורמאלי, נוח ועמיד בתקציב של כ-350 ש"ח יש למישהו המלצות למשהו ספציפי?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by benor,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3846598,00.html בחיים, לא הייתי חושב על דבר כזה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. ניסיתי לחפש ולא מוצא. יש מדריך טוב כיצד לנקות את המחשב בעזרת ספריי מגעים, הוספת משחת טרמית או כל דבר אחר? ניסיתי לחפש אבל רק מצאתי שיטות שלא מבריקות ב-100% את המחשב מראש אני מתנצל אם לא רשמתי במקום הנכון אני פשוט לא יודע איפה לרשום את ההודעה הזו.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. כן אני יודע שיש פורומים אחרים שמתעסקים בזה... אבל אני מיואש... אני שם FULL מודעות... והרוב שם זה מטאל :-[ :-[ ??? :-[ :'( בא לי סתם לנגן בהרכב קאברים עד שאני מתגייס ועם יש רציניים אז גם חומר מקורי הסיגנון דיי רחב רוק בריטי בעיקר OASIS ופאנק רוק YELLOW CARD!!!! BLINK SUM GOOD CHARLOTTE FOO FIGHTERS וכו' ו RHCP זה בעיקר מה שאני מנגן ואוהב אני כבר הייתי במלא הרכבים.. כול הרכב יותר אומלל מהשני... אה ואני מנגן על חשמלית 4 שנים.... עם מישהו מעוניין בכיף

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היום נודע לי ששיבצו אותי בחיל ההנדסה, כמובן שדירגתי במנילה את חיל ההנדסה בעדיפות נמוכה מאוד ויחידות חי"ר אחרות בעדיפות הרבה יותר גבוה אבל כמו שרובכם כבר יודעים הצבא עושה מה שהוא רוצה בלי להתחשב במה שאתה רוצה. יש לי פרופיל 97 וקב"א 55+ (אני לא יודע אם זה 55 או 56 בגלל שאין לי קשרים בלשכת גיוס, אני יודע את הקב"א רק על פי זימונים שקיבלתי), הציוני דפ"ר שלי גם גבוהים אבל אני לא יודע כמה הם בדיוק, בכל מקרה הנתונים שלי מספיק טובים בשביל להתקבל ליחידות אחרות שדירגתי גבוה יותר. התחלתי לברר פרטים על חיל ההנדסה וגליתי שיש להם פלוגת רובוטים שנקראת "פלוגת הבזק" , השאלה שלי היא איך אפשר להגיע ליחידה הזאת? (דרך אגב הייתי במגמת מכטרוניקה אם זה משנה)

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Lord Richard,

אני מחפש שירים סטלניים, שקטים יחסית שעושים כיף להרגע כמו PIXIES - HEY לדוגמא. תודה !!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by (G),

מישהו יכול להמליץ על חוף קמפינג בכנרת, מקום ניתן לומר על רמה עם שמירה 24 שעות. חוץ מחוף לבנון, כי אחרי 12 בלילה נכנסים חמולות ועושים מסיבות, כלומר אין שומר בכניסה. יש לי כאן רשימה של חופים, אולי מישהו מכם יכול להמליץ על מקום יפה עם דשא שניתן להקים אוהלים. אנחנו חושבים לכיוון חוף גופרה, מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת לגביו? רשימה: http://www.ekinneret.co.il/site/search_category.asp?pa_cat=2

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

גילה נשלחה למכולת לקנות חמאה. במכולת ראתה שמחיר-10 חבילות מרגרינה שווה למחיר-6 חבילות חמאה. בסוף קנתה-4 חבילות מרגרינה ו-3 חבילות חמאה ושילמה-27 ש"ח מהו מחיר חבילת חמאה וחבילת מרגרינה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by X-It,

תכנסו לזה... http://www.youtube.com/watch?v=mG3SANQZNwM

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי תכנון ,לצאת בנובמבר לאירופה , לבלגיה לקרובים אבל מה שאני באמת רוצה לעשות זה סיבוב של אירופה ברכבת , כמה שיותר מדינות , לראות טיפה עולם לפני הגיוס במרץ 05. (אתם יודעים- צרפת הולנד דנמרק אנגליה בלגיה שוויץ וכמה שיותר ) אני שואל כי רוב החברים שלי התגייסו כבר ועד נובמבר כולם כבר יתגייסו , עכשיו זה התכנון שלי אבל אני לא יעשה את זה לבד , אז אם יש מישהו רציני או אפילו כמה , שיירשמו . [דווקא בנובמבר כי פשוט אני מחכה אחרי הגיבוש שיש בסוף אוקטובר אחרת הייתי יוצא לפני]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. תלחצו פה מייד!!! קרדיט ל- NetSpider

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

שתיהיה לכם שנת איכות, נטולת דיסאיכות ומועקות למיניהן.....

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Kurt,

בכמה צריך להיות הציון בבגרות גבוה יותר מהמגן כדי שישקלו לבטל אותו?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. חברה אולי זאת טובה קצת גדולה אבל אני ממש צריך עזרה אני רוצה להזמין מארז מסוים מהחנות n......g.com הבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי שאפשר להזמין איתו מחו"ל ואני מבקש ככה אם מישהו עושה הזמנה מהחנות או מחנות אחרת שיש בה את המארז הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_180&products_id=480 ולפני שאתם שואלים למה אני לא מזמין אותו מזיגזג יש להם איזה בעיה אז אי אפשר ואלוהים יודע מתי יהיה אז אני שואל ככה אם מישהו מזמין משהו מחנות מחו"ל שיש בה את המארז הזה (לא חשוב הצבע) אז אם הוא יכול ל"דחוף" אותי בהזמנה ככה על הדרך התחייבות שלי לפני שהוא מזמין שיודיע לי אני יגיע עד לביתו וישלם לו את מלוא הסכום :s05:

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים