עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם וחופש שמח, הרשו לי לשתף אתכם בשיר חדש, שהרבה יוכלו להזדהות איתו, שיר האייסיקיו, בגירסת אבי ביטר+יוסי עדן. {הזמרים אומנם אנונימים אבל השיר מצויין}. תורידו תגידו לי מה אתם חושבים אני שומע את השיר וכל פעם צוחק מחדש. http://s51.yousendit.com/d.aspx?id=1DT2T1XO2FP9Y2SNL4X1WHXQKB

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם! אחי, אבי בלייר, משיק ביום שישי הקרוב (13 באוגוסט) את הקומיקס עליו עבד יותר מ- 10 שנים יחד עם הכותב אסא זיידמן. ההשקה תהיה בחנות "קומיקס וירקות" ברחוק קינג ג'ורג' בת"א. בקצרה, הקומיקס מגולל את סיפורם של שני קיבוצניקים מקיבוץ עין שעורה הנקלעים לשוד מזוין במוזיאון תל-אביב. ההשקה המתוכננת הינה לחוברת הראשונה מתוך סדרה של 5 חוברות סה"כ. למרות שאינני אובייקטיבי, זהו ככל הנראה הקומיקס היפה והמושקע ביותר שנעשה בישראל. פורסמו מספר כתבות לקראת ההשקה: MyNET (ידיעות בקיבוץ, למי שמכיר): http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3929784,00.html ישראל היום (גם בעמוד 35 היום בעיתון): http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=7668 את החוברות ניתן יה…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by zvkel,

מי שרוצה כרטיסים לבומבמלה - 50203838 ICQ

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. לצורך העניין, יש לי מסך רחב, כן? ויש סרטון וידאו שנפתח בתוך "ריבוע" במרכז המסך, לדוגמא כמו בלינק הזה. איך אפשר למתוח אותו כך שימלא את כל המסך? אולי תוסף כלשהו לכרום? להזרים אותו ל-VLC (איך?) ?

5. Started by oneq,

שלום, עד עכשיו היה לנו הוט בבית, בסלון היה FiberBox 4K ו-4 ממירים רגילים בחדרים. מהירות הגלישה הייתה 100 מגה, ובפועל בחדר שלי הגעתי למהירות של בין 70 ל-80 מגה לפי Speed Test Tool. וכעת לאחר שעברנו לפרטנר יש ממיר אחד בסלון ועוד 3 ממירים בחדרים. בחדר שלי יש טלוויזיה חכמה, ואפשר להסתפק באפליקציה של פרטנר במקום להוסיף ממיר. מהירות הגלישה היא 100 מגה, אבל בפועל לפי Speed Test Tool מהירות הגלישה נעה בין 20 ל-35 מגה. שזה הרבה מתחת ל-100 מגה. מבחינת תכנים, ממשק, נוחות וכד' אין לנו בעיה עם פרטנר. אני מבין שאי אפשר להבטיח ב-100% שכל הזמן יהיה לנו 100 מגה, אבל השאיפה היא להתקרב לגבול הזה. ו-30 מגה זה הרבה פחות ממה שהיה לנו עם ה…

6. Started by Cha0stAlker,

מעניין אותי אם אפשר לשפר את התוצאה (או ליתר דיוק איך משפרים תוצאה, בגלל שעובדה שטייסי ה F-16 עוברים אימוני חשיבה מפרכים כדי שפשוט יהיו חכמים יותר, הרי המוח הוא שריר לכל דבר). מתמטיקה? שינון וזכרון של מליון פרטים בהסטוריה? איזו דרך מוכחית כיעילה ביותר? עיינו כאן http://www.hayadan.org.il/wp/training-can-increase-fluid-intelligence-1206085/ חוץ מזה (בלי יותר מדי קשר), האם אדם בעל חשיבה הומאנית יכול להעשות בעל חשיבה ראלית? במשך כל החיים שלי כמעט (כ 13.5-14 שנה) הייתי הומאני לחלוטין. זוכר כל פרט עד הקטן ביותר רק משמיעה (לדוגמה בהיסטוריה), מעולה באזרחות, גאוגרפיה וכו', ואילו במתמטיקה תמיד הייתי נכשל (בגלל שמשום מה, ראיתי מספרים וישר נבהלתי). היום, אני ממש מבין את ההיגיון שבמספ…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

הנה הזדקנתי בעוד שנה,והיום בן [glow=red,2,300]21[/glow]... אני יוצא עכשיו לבלות SO תנו את מלוא איחוליכם... :DJsmile: :anim-jjd: :bigglasses: :alcoholic: :jump1: :nutty: O0 :bunny: :clown: :coolman: :cwm39: :ylsuper: שלכם [glow=red,2,300]Guarding Angel [/glow]

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by sagi_10,

שלום, אני מתכוון למכור את המחשב שלי במטרה לקנות אחד חדש - אין לי צורך במחשב למשחקים ואני מחפש משהו פשוט יותר וקטן הרבה יותר . החלקים הם : 3800X2 BW-E6 0605 + Big Typhon DFI LANPARTY NFORCE 4 ULTRA GEILL 2X1GB GeCube HD2900PRO 512 W.D 160GB SATA-2 Sunbeam Transformer Antec True power 480W המחשב עובד בצורה מעולה,ללא מסך כחול מימיו,הכל תקין ורץ חלק . כמה אני יכול לבקש עליו ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by טל קורקוס,

ראיתי פורום עם נשים " נשלטת שיפחה " דברים כאלה ואני לא מבין דבר אחד איך בחורה מוכנה להיות מושפלת ולמכור את הגוף שלה ? בשביל אהבה ? תשומי ? עברה טראומה בבית ? זה מוזר לראות גברים בני 60 מתעסקים על ילדות בנות 20 - 25 ועושים בהן ככל על רוחם והן עוד קוראות להם " אדוני מאסטר שלי " זה מוזר הן מטורפות לא נורמליות , הן ניראות " כאילו " נורמליות הן מקלידות " כאילו "נורמלי אבל משהו דפוק להן בראש , אוהבות שמכים אותן מורידים להן דם קושרים אותן מה זה ? אני רק יודע שקוראים לזה BDSM והגברים שהם כביכול " המאסטר " קולטים שהן שרוטות על כל הראש ופשוט עם לשון חלקלקה גורמים להן לעשות כל מה שהם רוצים ואפילו קראתי שהם מבטיחים להן להיות מאושרות והן מאמינות בזה ואפילו רושמות בפורום " אני מאושרת ב…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Lev-UFO-Child,

:s05:

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

אני בטוח שזה קשור לגובה של הבנאדם, אבל איך קובעים גובה אופטימלי לשולחן? יש נוסחה כלשהי? פשוט אני כל פעם מתכופף כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי. :-\ אם אני מוריד את גובה הכיסא אז כבר זה מפריע לרגליים וכו'...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אפשרי? מקובל? איך זה נעשה בפועל? אני עובר לגור ברומניה וגם אם יש שם חברות היי טק השכר נמוך משמעותית מבישראל (שבכל מקרה נמוך יחסית לארה"ב) כיוון שכל העבודה היא מול המחשב, יש מצב אני יושב בבית ועובד בשביל חברה אמריקאית? למישהו יש ניסיון בזה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אורח voodooman

http://content.collegehumor.com/media/movies/oh-58d_-_jrtc_fun.wmv היו במשימה אבל קלטו משהו מעניין אחר חחחחח :

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Chevy,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=394543&sid=127 :lol:

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. מה קורה ?? אני מתכנן לעבור ניתוח להסרת משקפיים באסותא אופטיק , רציתי לבדוק אם מישהו עבר את זה שם או עבר את זה בכלל ואיך זה ? עברתי על הכתב הסכמה שלהם והזכירו שם כמה סיבוכים חמורים גם אם הם נדירים וזה קצת הפחיד אותי... מה אתם אומרים ??

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by eszter,

אני מתלבטת בין שני קורסים: ASP.NET או MICROSOFT.NET 2005. הראשון נמצא רחוק מאד מביתי, אבל אם הוא טוב בצורה משמעותית מהשני אתמודד עם זה. שניהם אורכים את אותו הזמן (כעשרה חודשים) ועלותם זהה. השאיפה שלי היא בסופו של דבר לעבוד בתכנות אתרים. אם מישהו פה למד ויודע ויכול לתרום אודה לו מקרב לב תודה ויום טוב.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב אז ככה יש הרבה חברים באתר שלא ברוח של יום כיפור אז החלטתי לעצמי ולכם לפתוח דיון על שירים שמחים דווקה היום קבלו תראשון-

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. הגיע הזמן לחדש כמה דברים בארון הבגדים לקראת הקיץ. אני מחפש מקומות שאפשר לקנות מהם ג'ינס שלושת רבעי, אני בד"כ קונה מחו"ל (באינטרנט), אך אני לא מצליח למצוא. מישהו מכיר מקומות בארץ או אתרים מחו"ל שמוכרים מכנסיים ממותגים טובים (לא דיזל) מסוג זה ? אני גם מחפש המלצה לנעליים קיציות לשימוש יומיומי, אם יש לכם המלצות, אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by oneq,

שלום אני קונה את המשחק פיפא 15 מ CJS ואחרי שאני מזין את פרטי התשלום הם מבקשים שאני ארשם לשירות ביטוח של קל ואני לא רוצה, ואי אפשר להמשיך בלי להירשם. יש לכם מושג למה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by supercars,

אפשר לנעול, תודה.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Joli,

שלום! אני צריך המלצה לספר שמציע מבט כולל על המלחמה באירופה. עדיף שיהיה כתוב בצורה מעניינת, ולא רק את הסיפור היבש. תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Nahum2,

האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לחכות לכמה שניות לפני סוף המכרז ואז לשלוח הצעת מחיר שתבטיח זכיה תוך כדי התחשבות בסכום מקסימום נקבע מראש?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by frenzy,

אהלן מצאתי משחק חמוד ברשת, מטרת המשחק היא לראות למי יש את זמן התגובה הקצר ביותר! מוצגת בפניכם תמונה, וברגע שתלחצו על start התמונה תהפוך לשחור לבן, ברגע שהיא תהפך בחזרה לצבעונית (זמן רנדומלי) אתם צריכים ללחוץ על כפתור הstop. אני יודע שזה נשמע משחק טיפשי, אבל זה ממכר ;D אני הגעתי לתוצאה של 0.32, מי עובר אותי ? למשחק

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by [NOS],

יש פה שחקני פוקר באתר ?

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by R0ck,

למי שמטיל ספק, התמונה אמיתית לחלוטין!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים