כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה נסגר עם פייסבוק ולאן נעלמו האלבומים של כולם מרשימת האלבומים? נעלם לי גם Mobile Uploads וגם אלבום Timeline Photos. הגישה היחידה לאלבום היא דרך הדפדפן כשנכנסים לתמונה ולוחצים בפינה למעלה על האלבום שאליו שהיא שייכת. באפליקציה אין שום גישה לאלבום. ממש הזוי. מישהו יכול לאשר שגם אצלו \ חברים שלו בפייסבוק זה ככה? (אני לא מצליח לראות אלבום Mobile גם אצל חברים אחרים).
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי את זה באתר של רשת , מי שפיספס ... Click Here
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן מצאתי משחק חמוד ברשת, מטרת המשחק היא לראות למי יש את זמן התגובה הקצר ביותר! מוצגת בפניכם תמונה, וברגע שתלחצו על start התמונה תהפוך לשחור לבן, ברגע שהיא תהפך בחזרה לצבעונית (זמן רנדומלי) אתם צריכים ללחוץ על כפתור הstop. אני יודע שזה נשמע משחק טיפשי, אבל זה ממכר ;D אני הגעתי לתוצאה של 0.32, מי עובר אותי ? למשחק
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש הוסט להעלות סרטון על חיסול של מחבל משהו מהמם *הסרטון מיועד לפרסום פה* 900KB
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העיצוב החדש פשוט גרוע, כאילו עצבו אותו לילדים בני 10-13 בלבד. אני בעד חזרה לעיצוב הישן.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תלחצו פה מייד!!! קרדיט ל- NetSpider
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנשים שמחפשים לקטר ולעשות דרמה על כל דבר מעצבנים בקטע בלתי נסבל
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפשת לקנות מחשב מהקצה הנמוך, בתקציב של עד 1,500 ש"ח. איפה יש חנות אמינה באזור גבעתיים - מזרח תל אביב?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קצת חדשות מעולם החומרה בישראל... פלונטר פותחת גם חנות אמיתית. היא תימצא באותו המקום שבו המשרדים והמעבדה שלהם נמצאת עכשיו ברמת גן. בנוסף לאפשרות לבחון שם חלק מהמוצרים וראות אוות בעיניים לפני קנייה תיהיה גם תצוגה של מחשבים ממש ישנים. כמסורת האתר המכוער של פלונטר: http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/store/store1.tmpl .
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אחרי חמש שנים של איסוף החלטתי להפוך את הטרוף למשהו רציני אני רוצה להקים מוזאון למחשבים ישנים יש לי כבר המון זבל אבל אני צריך עוד אז אם יש לכם כל מני דברים שונים ומשונים עוברים או מקולקלים....... עשיתי דף ראשוני באתר שלנו http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/museum/museum1.tmpl חסרים לי כל כך הרבה דברים כמו מחשבים של סינקלייר וכמה דגמים של אטארי ודראגון ואוריק ומחשבי MSX ולעומת זאת יש לי דברים כמו הליזה של אפל ומחשב עם כונן 8 אינצ' (כן. היה דבר כזה) ומחשב נייד עם טייפ ומדפסת מובנים. הרעיון הוא גם להפעיל את הכל אז לא אכפת לי לצבור כפולים. חלק מהציוד יהיה בתצוגה אצלנו מעוד שבועיים שלושה. אולי אפעיל את ה BBS שרץ על ה APLLE 2E שלי עם שני מודמים של 1200 באוד ? בק…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים. מחר אני צריך להיות בבקו"ם - בבסיס תל השומר למי שמכיר אותו בשם הזה בלבד. בכל אופן,אני בדר"כ לוקח רכבת עד ההגנה ואז לוקח 35 עד לבקום... חשבתי אולי לקחת את הרכבת עד לת"א מרכז ומשם מהמסוף לקחת 45 (בדקתי באתר של דן) http://www.dan.co.il/search/lines_details.asp?adsCatid=-10&LineNumber=45-_-1119# ואיתו להגיע לתל השומר. עכשיו רשום שהוא עוצר שם במסוף 2000 ומגיע גם לתל השומר..השאלה אם באמת מסוף 2000 זה שם ליד התחנה ויותר חשוב,האם מסוף תל השומר הוא המסוף של הבסיס או של הבית חולים? כי זה די רחוק להליכה ברגל..ואני שם אצל רופא,ככה שאני לא יכול לאחר... ועוד משהו,מישהו יודע כמה זמן לוקח (גם בערך זה טוב) מהמסוף 2000 הזה ליד הרכבת עד לבסיס תל השומר?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש ולא מוצא. יש מדריך טוב כיצד לנקות את המחשב בעזרת ספריי מגעים, הוספת משחת טרמית או כל דבר אחר? ניסיתי לחפש אבל רק מצאתי שיטות שלא מבריקות ב-100% את המחשב מראש אני מתנצל אם לא רשמתי במקום הנכון אני פשוט לא יודע איפה לרשום את ההודעה הזו.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה למומחים, לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז אשאל פה. יש לי שואב אבק קטן שמשמש גם כמפוח שרכשתי בזמנו מזיגזג. אחד מהעובדים בלוג'יק פיסי (שם קניתי את המחשב הנוכחי) אמר שאם זה עובד על חשמל לא כדאי להשתמש בזה כי זה יכול ליצור חשמל סטטי ולגרום נזק לרכיבים (מקווה שהבנתי את ההסבר שלו נכון). האם מה שהוא אמר נכון או שאפשר להשתמש במפוח ללא חשש אפילו שזה עובד על חשמל? אודה לכל עצה בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנהלים, פתחתי את הדיון פה, כי בסופו של דבר הדיון הזה מתאים לפורום ניידים, פורום אחסון, ופורום רשתות, אז בעייתי לבחור לאן כידוע לרוב האנשים שיש מחשב נייד, ומחליטים לשדרג את הכרטיס רשת, אין להם מה לעשות עם הכרטיס רשת לאחר מכן או מי שקונה מחשב עם SSD אשר מחובר לMINI PCI-E (כמו בNETBOOKים) ומחליט להחליף אותו, אז הוא נתקע עם הכונן הזה ללא שימוש או כל אדם אשר רוצה לרכוש במחירים זולים בחו"ל כרטיסי MINI PCI-E לעומת הכרטיסים הרגילים. (לדוגמא INTEL 5350 שהוא DRAFT-N + WIMAX או INTEL 5300 שהוא DRAFT N, או כל מיני שרידי SSD של אנשים שרוצים למכור וכו'). מצאתי סוף סוף חנות בחו"ל שמייצרת מתאמים מMINI PCI-E לPCI-E X1 (החריץ הנחמד שבדרך כלל לא בשימוש במחשב נייח) אז הייתי רוצה לדעת,…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מדמיין או שהרשת מוצפת באתרים כגון אלה: http://linkz.it/iLk שכדי להוריד קובץ נפתח לך 3 עד 5 שורות ושם חייב לבחור "במה אתה רוצה לזכות" ואז לתת את הפרטים שלך והסלולרי שלך עד שאתה לא עושה את כל התהליך הזה (למעשה מוסיף אותך לאיזה רשימת תפוצה של ספאם או ענערף מה) לא נותנים לך להוריד. אתרים אחרים נותנים לך להוריד את מה שאתה רוצה אבל אז שזה מסיים להוריד אתה מגלה שיש סיסמה וכדי לקבל אותה הם מפנים אותך בדיוק לסוג האתרים האלה.. אין דרך לעקוף את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש פוסטרים כאלה עם תרשימים של מודל 7 השכבות, פרוטוקולי רשת וכל מה שקשור לעולם המחשבים. האם ניתן להשיג את זה בחנות כולשהי בארץ ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה להזמין פלאפון לאמא שלי אבל הבעיה היא שהוא עולה 760 שקל בערך וזה קצת בעייתי לעשות את זה בתשלום אחד יש אפשרות לחלק את זה לתשלומים לפחות ל2 תשלומים שווים ?? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם ספציפי יהיה k750i של SE. השאלה כמובן מתייחסת לארץ.. ואם אפשר להצמיד מחיר, תודה! (ואגב, להגיד "במזרח" לא עוזר ) ושאלה שניה, האם יש ייבואן רשמי לSony ericsson בארץ? ואם כן, האם הוא יישפאר? או ייבואן אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי בסוף להתנדב - הפסיכומטרי ב9.12 והגיוס הוא ב20.12 האוניברסיטה מתחילה בעשירי אם אני לא טועה [תקנו אותי] אז אני אתנדב לכמה חודשים עד האוניברסיטה... אמרו לי שאני יכול להכנס להכול חוץ מלקרבי או למודיעין [שזה אני צריך כאילו להכנס ל3 שנים או יותר וכל החרטה הזה...] לאן אתם ממליצים? המליצו לי למשטרה צבאית. חשבתי על דובר צהל אבל שמעתי שאם אני אלך לשם אני אהיה פקיד. אני רוצה להדגיש - נאמר לי במפורש שהצבא לא ישלח אותי לשום קורס על חשבונו!!!! אם אני רוצה קורס כלשהו אני צריך להתחייב ל 3 שנים [שזה לא בא בחשבון]. שזה אומר שכנראה וידפקו אותי בתור עובד רס"ר ברוב המקומות אז אני צריך לחשוב טוב טוב לאן להכנס... תודה מראש. עריכה : מחר אני אכנס לאתר להוציא את כל התפקידים [שמות] אבל בינ…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
די ישן ומוכר אבל קורע אותי כל פעם מחדש לא נראה לי שבישראל תמצאו כאלו, אולי אם תשאלו אותם בקשר למדינות אחרות הם לא ממש ידעו, אבל שאלות כמו כמה קודקודים למשולש? כמה מגדלי אייפל יש? WTF?!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ביום שבת בערב ב6 וחצי קיבלתי 3 גימלים מתי אני צריך לחזור לבסיס? ביום רביעי בבוקר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טבעת יהלום עם יהלום שהוא לא באמת יהלום. אאל"ט קוראים לחומר זרקוניום והוא נראה ממש לא רע. התכנון הוא להוציא עד 400 ש"ח לטבעת, ושהיא תראה טוב יחסית. מישהו מכיר מקום במרכז (ת"א/ר"ג) שבו אפשר למצוא דברים כאלו?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי במסיבה והיה שם טראק שכבר כמה ימים תקוע לי בראש ואני חייב שתעזרו לי לזהות אותו זה הולך בערך ככה אונץ אונץ אונץ וורום וורום וורוום קרצצצצצצ קרצצצצ פק פק פק טקן טקן תדדק תדדק בערך משהו כזה זה טראק מוכר יחסית אני בטוח שמישהו יכול לעזור
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-