עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Internal,

חח כן בזמן האחרון אנשים מושפעים מי קסמים וואלה גם אני אבל שמעו זה מדהים טוב לא ניראה לי שאורי שלנו יכול כך http://www.lapanim.com/system/a_file.php?no=101274252

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by zvkel,

מי שרוצה כרטיסים לבומבמלה - 50203838 ICQ

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by TalYB,

לפני שנתיים, כשהייתי בן 16 פירסמתי אשכול כאן בפורום בבקשה לקבל מידע על יח' מחשבים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415406.0

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by oFiR 22,

מישהו שמע על הפרויקט הזה? רוצה לספר איך היה? אני לא יודע אם ללכת כי אמנם כל מי שהיה שם אומר שהוא לא ישכח את זה בחיים ושזה ממש חוויה, אבל FFS זה חודש מהחופש הגדול :-\ http://www.zofim.org.il/magazin_item.asp?item_id=2288856964&troop_id=30019441&past=archive

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ndv,

הרעיון פה הוא להירשם לאתר ואז מקבלים כתובת דואר בארה"ב שלשם אנחנו שוולחים את כל המוצרים שאנחנו קונים באינטרנט. האתר הזה משלם במקומנו על המוצרים ומקבלים את המוצרים עד לבית (ישראל) ללא שום עלות נוספת מצידנו. מה הקאץ' פה? אין מכס/ מע"מ/ משלוחים? מישהו ניסה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by MiniMizer,

http://progressive1.stream.aol.com/wb/gl/wbonline/progressive/thematrix/us/med/trailer_final_1000_dl.zip חובה לצפות. במילה אחת: *speechless*

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

סבא שלי ז"ל נפטר אתמול בבית-חולים כשהוא היה בדיאליזה :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

אנשים זה די דחוף! אני חייב לכבס משהו איך אני מפעיל את המכונה? מה צריך לשים וכמה[יש הכל]?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. המחשב האחוד היקר של חברת הטכנולוגיה מצליח לשבור גם את התחזיות האופטימיות ביותר עבורו לכתבה

10. Started by oneq,

שלום, עד עכשיו היה לנו הוט בבית, בסלון היה FiberBox 4K ו-4 ממירים רגילים בחדרים. מהירות הגלישה הייתה 100 מגה, ובפועל בחדר שלי הגעתי למהירות של בין 70 ל-80 מגה לפי Speed Test Tool. וכעת לאחר שעברנו לפרטנר יש ממיר אחד בסלון ועוד 3 ממירים בחדרים. בחדר שלי יש טלוויזיה חכמה, ואפשר להסתפק באפליקציה של פרטנר במקום להוסיף ממיר. מהירות הגלישה היא 100 מגה, אבל בפועל לפי Speed Test Tool מהירות הגלישה נעה בין 20 ל-35 מגה. שזה הרבה מתחת ל-100 מגה. מבחינת תכנים, ממשק, נוחות וכד' אין לנו בעיה עם פרטנר. אני מבין שאי אפשר להבטיח ב-100% שכל הזמן יהיה לנו 100 מגה, אבל השאיפה היא להתקרב לגבול הזה. ו-30 מגה זה הרבה פחות ממה שהיה לנו עם ה…

11. Started by J0n1,

די ישן ומוכר אבל קורע אותי כל פעם מחדש לא נראה לי שבישראל תמצאו כאלו, אולי אם תשאלו אותם בקשר למדינות אחרות הם לא ממש ידעו, אבל שאלות כמו כמה קודקודים למשולש? כמה מגדלי אייפל יש? WTF?!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by RX7,

שלום בנושא לא כ"כ ישיר בפורום אבל לא ידעתי היכן לכתוב אותו, אני מעוניין לעשות קורס מחשבים וראיתי באינטרנט שיש המון מכללות שמעבירים את הקורסים וכל מיני סוגים של טכנאי PC וקורס של מנהלי רשתות.. ראיתי גם שניתן לגשת לבחינות ההסמכה של מיקרוסופט לבסוף (MCSE אם אני לא טועה) ..אז רציתי לדעת איזה סוגים של קורסים יש בעניין ומה ההבדל בינהם? ואילו בחינות יש למייקרוסופט? והיכן מומלץ לגשת? תודה מראש חג שמח [table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by frenzy,

אהלן מצאתי משחק חמוד ברשת, מטרת המשחק היא לראות למי יש את זמן התגובה הקצר ביותר! מוצגת בפניכם תמונה, וברגע שתלחצו על start התמונה תהפוך לשחור לבן, ברגע שהיא תהפך בחזרה לצבעונית (זמן רנדומלי) אתם צריכים ללחוץ על כפתור הstop. אני יודע שזה נשמע משחק טיפשי, אבל זה ממכר ;D אני הגעתי לתוצאה של 0.32, מי עובר אותי ? למשחק

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by composite,

עשיתי פסיכומטרי בלחמן 2009 וקיבלתי ערימה מאסיבית של ספרי לימוד. האם כדאי לשמור אותם למקרה שאח שלי או מישהו אחר יעשה פסיכומטרי בעתיד (לפחות שנתיים מהיום)? תודה

15. Started by אבו נאחלה,

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by benor,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3846598,00.html בחיים, לא הייתי חושב על דבר כזה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Salwaby,

העיצוב החדש פשוט גרוע, כאילו עצבו אותו לילדים בני 10-13 בלבד. אני בעד חזרה לעיצוב הישן.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by redti,

אהלן יש לי חבר בביצפר לומד מגמת מחשבים 5 יחידות והוא רוצה לדעת אם לסיים את המגמה בהצטיינות תספק לו את היכולת לעבור את המיונים של ממר"מ או שצריך ללמוד אפילו מעבר למה שנלמד במגמה.. או שלא נדרש ידע קודם במחשבים בכלל ?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Alexkmr,

אני כרגע בהלבטות קשה במה לבחור. אני רוצה לעשות על טוסטוס אבל יש מסביבי לחץ שזה מאד מסוכן, מספרים לי סיפורי זוועה על מכרים שהפכו לנכים, ריסקו את הרגלים וכו'. :P כעיקרון אני חושב על טוסטוס כי הבנתי שזה הרבה יותר זול מבחינת תחזוקת הכלי, והדלק. זה באמת ככה? וזה גם יותר נוח באזור המרכז. יש פה משהו שיכול להסביר לי את העינין של החזקת מכונית מבחינה כלכלית? תחזור הרכב, דלק. כמובן שאני יודע שזה משתנה לרכב לרכב. כעיקרון אם אני ישכתנע אני ישקיע עד כ30 אלף שקל לרכב. מבחינה תחזוק זה יהיה יותר זול או יקר יותר?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

אני בטוח שזה קשור לגובה של הבנאדם, אבל איך קובעים גובה אופטימלי לשולחן? יש נוסחה כלשהי? פשוט אני כל פעם מתכופף כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי. :-\ אם אני מוריד את גובה הכיסא אז כבר זה מפריע לרגליים וכו'...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. למה ? איך זה ? בשביל מה ? זה העיר אותי משינה עמוקה וטובה ,בכלל איך זה הגיוני בחודש היבש ביותר בשנה ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן יאללה בואו נעשה טורניר הקפצת כדורגל.... ושימוש בMX500 נקרא רמאות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Alexkmr,

אני מעונין לקנות מכונת גילוח, ויש יותר מידי דגמים, ואני כבר לא יודע במה לבחור. בטווח עד 700 שקל אפשר לקנות משהו טוב שהיה תחליף לסכינים?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by H.I.V,

הייתי במסיבה והיה שם טראק שכבר כמה ימים תקוע לי בראש ואני חייב שתעזרו לי לזהות אותו זה הולך בערך ככה אונץ אונץ אונץ וורום וורום וורוום קרצצצצצצ קרצצצצ פק פק פק טקן טקן תדדק תדדק בערך משהו כזה זה טראק מוכר יחסית אני בטוח שמישהו יכול לעזור

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים